zaterdag 18 maart 2023

‘Europese dictatuur dendert door’: digitale identiteit wordt ons zonder debat door de strot geduwd


Er komt geen apart debat in het Europees Parlement over het plan om een Europese digitale identiteit (eID) in te voeren. Europarlementariër Rob Roos (JA21) vroeg tevergeefs een stemming aan.

De Tweede Kamer wilde deze app niet, maar staatssecretaris Van Huffelen stemde er in Brussel toch mee in. De app, die al je persoonlijke data aan elkaar koppelt, brengt grote risico’s met zich mee.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Absurd

Een ruime meerderheid van het Europees Parlement ziet geen reden om hierover te debatteren. Alleen SGP, JA21, ChristenUnie, FVD en PvdD steunden het verzoek van Roos.

“Absurd dat het Europarlement niet eens wil debatteren over het EU-plan voor een Europese DigiD, maar het direct op een akkoordje wil gooien met de EU-landen. Ja, onder andere met de Nederlandse staatssecretaris die hiervoor het verzet van de Tweede Kamer negeert,” twittert Europarlementariër Bert-Jan Ruissen (SGP).

Hij waarschuwt dat er een risico is dat er op veel plaatsen om je Europese DigiD zal worden gevraagd.

Schandelijk

Roos is fel tegen de digitale identiteit. “Ik heb nog steeds geen idee voor welk probleem de digitale identiteit een oplossing zou zijn. Maar ik zie wel heel duidelijk welke problemen dit kan veroorzaken.”

Columnist Marianne Zwagerman reageert: “Het wordt ons zonder fatsoenlijk debat door de strot geduwd.”

“De Europese dictatuur dendert door. De Tweede Kamer heeft duidelijk gezegd dat Nederland dit niet wil, maar zelfs ons hoogste democratische orgaan wordt gewoon terzijde geschoven. Schandelijk is het,” voegt het Haagse raadslid Ralf Sluijs toe.

ECB-baas Christine Lagarde doet opmerkelijke bekentenis over digitale euro


Twee Russische komedianten doen zich voor als hoge types en slaagden erin om ECB-baas Christine Lagarde aan de lijn te krijgen. Ze dacht dat president Zelenski aan de andere kant van de lijn zat.

Vovan en Lexus ontlokten haar opvallende uitspraken: de CBDC gaat wel degelijk over controle. Lagarde geeft toe dat deze digitale euro in staat zal zijn om controle uit te oefenen op wat we uitgeven. Een controlestaat dus.

Lagarde deed nog een opmerkelijke uitspraak. Ze zei dat Nederlanders enthousiast zijn over de digitale euro.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Opmerkelijk gesprek

FVD-Kamerlid Ralf Dekker spreekt van een ‘opmerkelijk gesprek’. Hij wijst erop dat dit groot nieuws is in Duitsland, maar dat het hier in Nederland nauwelijks wordt genoemd.

“Dus dit is wat Rutte Lagarde tijdens de thee vertelt,” reageert jurist Sietske Bergsma. “Je krijgt toch een behoorlijk inkijkje zo. Dat verdelen van de volken in de EU op grond van buigzaamheid, en dat voorop stellen. Protesten zijn voor hun slechts een volksaard-dingetje, geen inhoudelijk verzet via politieke weg. Die weg is allang afgesloten voor Lagarde.”

Ze zegt het echt

Financieel journalist Arno Wellens schrijft: “Ze zegt het echt. Iedereen verdacht.”

“Wij worden bestuurd door ‘rovers’,” zegt financieel expert Ab Flipse.

Eerder deden Vovan en Lexus zich voor als een Amerikaanse oud-ambassadeur. De Oekraïense minister Koeleba gaf in gesprek met het komische duo toe dat Kiev achter de explosies op de Krimbrug zat.

Kolonel over oorlog in Oekraïne: ‘De waarheid komt nu eindelijk naar buiten’


De Oekraïners worden verpletterd. Zelfs de Washington Post en de New York Times publiceren nu eindelijk de waarheid. Dat zei gepensioneerd kolonel Douglas Macgregor in de show van Tucker Carlson.

De Oekraïense verliezen zijn afschuwelijk. We hebben gezien hoe de Russen drie afzonderlijke legers hebben verwoest die de Oekraïners hebben opgebouwd, aldus Macgregor. Amerikaanse functionarissen schatten dat er inmiddels zo’n 100.000 Oekraïense militairen zijn gesneuveld, waaronder de meest ervaren soldaten.

(Video verwijderd? Klik hier...)

‘Deze oorlog is niet gestart door Rusland’

“Iedereen begint zich af te vragen wat er werkelijk aan de hand is,” zei de kolonel.

“De waarheid komt naar buiten, namelijk dat deze oorlog niet is gestart door Rusland. Dat Rusland ons gesmeekt heeft om Oekraïne niet de NAVO in te sleuren. We negeerden Rusland. En de Russen hebben heel duidelijk te kennen gegeven dat ze hun nationale belangen zouden verdedigen. Ze wilden dat Oekraïne neutraal zou blijven.”

Dit is een ramp voor de NAVO

Macgregor waarschuwde eerder dat Rusland rechtstreeks kan worden aangevallen als Oekraïne bij de NAVO komt. “Dat zal Rusland niet toestaan. De Russen kunnen niet anders dan vechten tot het einde.”

“Dit is een ramp voor de NAVO,” benadrukte hij. “De NAVO gaat dit niet overleven en uit elkaar vallen. Dat gebeurt achter de schermen al. En Duitsland zit er middenin. De Duitsers zitten net als de meeste andere Europeanen absoluut niet te wachten op een oorlog met Rusland.”

Rutte’s landroof: Nederlandse boeren zijn nog niet veilig

 maart 18, 2023   3635   17  

Na de verbluffende overwinning bij de verkiezingen in Nederland deze week, waarschuwen sommigen dat de zetels van de BBB misschien niet voldoende zijn om de landroof van de Nederlandse regering te stoppen.

Zowel Michael Yon als Eva Vlaardingerbroek hebben getweet dat een coalitie tussen linkse politieke partijen, die hun zetels hebben behouden, betekent dat zij de BBB kunnen overstemmen en alle wetten kunnen aannemen die nodig zijn om een begin te maken met de diefstal van het land van de boeren, schrijft Rhoda Wilson.

De BoerBurgerBeweging (“BBB”) is nu de op twee na grootste politieke kracht in het land geworden. Bij de verkiezingen van woensdag kreeg de partij de meeste stemmen in ten minste negen van de twaalf provincies van het land. Op het moment van schrijven moesten 3 provincies hun resultaten nog bekendmaken.

Hieronder vindt u een overzicht van de uitslagen waarbij PvdA de Labour is, CDA het Christen Democratisch Appèl, GroenLinks, VVD de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie van premier Mark Rutte en PVV de Partij voor de Vrijheid. Een beschrijving van de belangrijkste Nederlandse politieke partijen per 2017 kunt u HIER lezen.

In Nederland werd de Boerenpartij BBB (BoerBurgerBeweging) de eerste partij in alle provincies, Amsterdam Fox, 17 maart 2023

Het terugdraaien van de aanpak van de stikstofuitstoot door de overheid kan het belangrijkste platform van BBB worden. In de missie van BBB staat: “Boeren kunnen niet zonder burgers, burgers niet zonder boeren. Het platteland is goed voor pakweg 5 à 6 miljoen inwoners van Nederland. Buiten de vier grote steden is op het platteland sprake van andere dynamiek en levensstijl, waarin burenhulp en samen – bottom-up – problemen oplossen vanzelfsprekend zijn. BBB komt op voor deze inwoners, die zich niet herkennen in het, op de grote steden gerichte, overheidsbeleid.”

 

Echter, zoals de NOS meldde, kreeg BBB ongeveer een derde van haar stemmen van het platteland en ongeveer 22% uit grote stedelijke gebieden, zoals Leiden en groter. 22% van de stemmen uit grote stedelijke gebieden maakt BBB gelijk aan PVV of de Socialistische Partij (“SP”) en een stuk “stedelijker” dan bijvoorbeeld het CDA, dat ongeveer 13% van zijn stemmen uit grote stedelijke gebieden haalt.

Hoewel BBB nu een belangrijke politieke kracht is, is het misschien niet genoeg om de diefstal van landbouwgrond door de regering te stoppen. Reuters meldde woensdag dat: “De twee meest coöperatieve partijen, PvdA en GroenLinks, lijken hun zetels te hebben behouden, waardoor hun gecombineerde fractie op gelijke hoogte blijft met BBB en mogelijk genoeg is om steun voor het beleid van Rutte te behouden.”

Dit is “Catastrofaal voor Nederland – een coalitie van linkse partijen kan nu alle wetten aannemen die nodig zijn om te beginnen met de onteigening van landbouwgrond,” twitterde Yon in reactie op het bericht van Reuters.

“Echt slecht nieuws. De eerste verkiezingsuitslagen zijn binnen: de regeringspartijen hebben wat verlies geleden, maar met de hulp van de PvdA en GroenLinks zullen ze toch een meerderheid kunnen vormen in de Senaat om het stikstofbeleid, inclusief onteigening, door te voeren,” twitterde Vlaardingerbroek.

Naast de dreiging van een coalitie van PvdA en GroenLinks zouden de boeren ook een dreiging vanuit de BBB zelf tegemoet kunnen zien. De “talking points” van BBB zijn uiteindelijk zeer destructief voor boeren, zei Yon in de aanloop naar de verkiezingen.

“Bijvoorbeeld het idee dat koeienmest giftig is voor het milieu en dat stikstof giftig is. FVD partij wijst deze onzin beweringen nauwkeurig af … [Maar de leider van BBB, Caroline van der Plas,] probeert te ‘onderhandelen’ met de autoritaire regering,” zei hij.

 

Michael Yon werd op 19-jarige leeftijd een van Amerika’s jongste Groene Baretten. Michael heeft meer dan de helft van zijn leven in het buitenland gewoond en reisde naar meer dan 80 landen. Als auteur van drie boeken in de Verenigde Staten en drie andere in Japan is hij Amerika’s meest ervaren oorlogscorrespondent.

Eva Vlaardingerbroek is een Nederlands politiek en cultureel commentator en rechtsfilosoof. Zij was te zien op Fox News, GB News, Tim Pool, ‘Achtung, Reichelt’ en vele andere media over de hele wereld.

Tijdens een recent interview met Dr. Jordan Peterson bespraken Yon en Vlaardingerbroek de recente gebeurtenissen rond het protest van de Nederlandse boeren, hoe hun antiglobalistische beweging een afspiegeling is van het Canadese Vrijheidskonvooi, en hoe hun boodschap over de hele wereld weerklank heeft gevonden ondanks alle pogingen om hun stem het zwijgen op te leggen.

Het interview, dat plaatsvond op 12 maart en vóór de verkiezingen van vorige week, ging over een breed scala aan onderwerpen: informatieoorlog, de stikstof “crisis”, waarom Nederland probeert boeren te vernietigen, hongersnood, migranten, de Nederlandse geest, dystopische technologie, smart cities, digitale valuta, kunstmesttekorten en wat de Nederlandse boeren gaan doen.

Als u denkt dat u weinig tijd hebt en het interview niet allemaal in één keer kunt bekijken, is er een uitgebreide index van hoofdstukken en tijdstempels in het beschrijvingsgedeelte onder de video op YouTube.


Jordan B Peterson: Nederlandse boeren: Kanaries in de globalistische kolenmijn | Michael Yon & Eva Vlaardingerbroek, 16 maart 2023 (100 min)

Als bovenstaande video van YouTube wordt verwijderd, kunt u deze HIER op Bitchute bekijken.

 


Copyright © 2022 door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/ruttes-landroof-nederlandse-boeren-zijn-nog-niet-veilig/

 

Nederlandse premier en WEF Global Leader Rutte voert vluchtelingenagenda uit

Ondanks chaotische repercussies en sociale spanningen zet Rutte de Pro-Welcome-vluchtelingenagenda met onverminderde druk door: dit najaar moeten er voor 20.000 asielzoekers met verblijfsstatus ontbrekende huurwoningen komen. Bovendien moet een driecijferig miljoenenbedrag worden opgebracht – om de opvangcentra voor asielzoekers te ontlasten. Het is allemaal onderdeel van een nieuwe overeenkomst tussen de staat en de Nederlandse … Meer lezen overNederlandse premier en WEF Global Leader Rutte voert vluchtelingenagenda uit

https://www.frontnieuws.com/wp-includes/images/w-logo-blue.pngFrontnieuws  Lees verder op: https://www.frontnieuws.com/nederlandse-premier-en-wef-global-leader-rutte-voert-vluchtelingenagenda-uit/

 

Kinderen sterven in hoogste frequentie in decennia, waarschuwen onderzoekers

maart 18, 2023   942   4  


Rafael Peled, 8 jaar, kijkt door een VR virtual reality bril terwijl hij een Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccin krijgt van medisch personeel in het Sheba Tel Hashomer Ziekenhuis in Ramat Gan, Israël. Beeldbron.

Dit gebeurt niet alleen in de VS, maar ook in Duitsland, Australië en Japan. Waar de Japanse wetgever Yanagase Hirofumi zijn regering beschuldigde van het verdoezelen van verwondingen en sterfgevallen als gevolg van het COVID-19 mRNA-vaccin.

Onderzoekers trekken aan de alarmbel nadat uit een explosieve nieuwe studie is gebleken dat Amerikaanse tieners en jonge kinderen op de hoogste frequentie in decennia sterven, schrijft Frank Bergman.

De bevindingen van de studie werden deze week gepubliceerd in het wereldberoemde Journal of the American Medical Association.

De onderzoekers stelden vast dat het sterftecijfer voor minderjarigen van 1 tot 19 jaar tussen 2020 en 2022 met bijna 20% is gestegen.

Zoals de studie opmerkt, kan deze alarmerende piek niet worden toegeschreven aan het COVID-19 virus.

Zoals Slay News heeft gemeld, hebben Amerika en andere landen over de hele wereld de afgelopen jaren het aantal plotselinge sterfgevallen voor alle leeftijden omhoog zien schieten.

Wetgevers in Japan hebben zojuist onthuld dat het land nu te kampen heeft met het hoogste aantal sterfgevallen sinds de Tweede Wereldoorlog.

Afgelopen zomer bleek uit een studie dat de gemiddelde levensverwachting in Amerika voor het tweede jaar op rij aanzienlijk was gedaald.

Volgens gegevens van het National Center for Health Statistics werd verwacht dat de gemiddelde Amerikaan bij zijn geboorte in 2019 78 jaar en 10 maanden zou leven.

Dat cijfer daalde tot 77 jaar in 2020.

In 2022 bedroeg de levensverwachting voor de Amerikaanse bevolking 76 jaar en één maand.

De levensverwachting voor Amerikanen ligt nu op de laagste leeftijd sinds 1996.

 

Niet alleen sterven Amerikaanse ouderen gemiddeld jonger, maar ook de jongeren van het land sterven vaker.

Vóór 2020 nam de levensverwachting in de loop van de 20e eeuw elk jaar toe.

Tussen 2019 en eind 2021 steeg het sterftecijfer voor jongeren van 1 tot 19 jaar met 19%.

Onderzoekers van de Virginia Commonwealth University School of Medicine en de afdeling epidemiologie van de Universiteit van Washington merkten op dat de piek in het kindersterftecijfer weliswaar werd veroorzaakt door personen van 10-19 jaar, maar dat de sterfte door alle oorzaken ook met 8,4% steeg bij kinderen van 1-9 jaar in 2021.

Baby’s jonger dan één jaar waren echter de uitschieters, die geen toename in sterfte kenden.

Sommigen zullen aanvoeren dat de piek te wijten is aan kinderen die sterven aan Covid als gevolg van de tijdlijn.

De onderzoekers merkten echter op dat “deze omkering in het sterftetraject bij kinderen niet werd veroorzaakt door COVID-19, maar door letsels”.

Letsels worden in het artikel gedefinieerd als “allemaal externe oorzaken van morbiditeit en mortaliteit.”

Ze definiëren “externe oorzaken” verder als oorzaken die “meerdere mechanismen omvatten, waaronder vervoer, vuurwapens en vergiftiging.”

De studie legt uit dat het aantal “letseldoden” veel groter is dan het Covid-sterftecijfer.

“In 2020 bedroeg het COVID-19 sterftecijfer in de leeftijd van 1 tot 19 jaar 0,24 doden per 100.000, maar de absolute toename van het aantal letseldoden alleen was bijna 12 keer hoger (2,80 doden per 100.000),” schrijven de onderzoekers.

“De COVID-19 sterftecijfers in de leeftijd van 1 tot 19 jaar verdubbelden bijna in 2021, maar verklaarden slechts 20,5% van de toename van de sterfte door alle oorzaken in dat jaar.”

Elizabeth Wolf, co-auteur van de studie en assistent-professor bij de afdeling Kindergeneeskunde van de VCU School of Medicine, zei: “We hebben nu een omslagpunt bereikt waarbij het aantal letselgerelateerde sterfgevallen zo hoog is dat het veel van de winst die we hebben geboekt bij de behandeling van andere ziekten tenietdoet.”

In Japan geloven ambtenaren dat het stijgende sterftecijfer wordt veroorzaakt door vaccins en beweren zij dat de risico’s van mRNA-prikken worden verdoezeld.

Japanse politici eisen dat de regering schoon schip maakt nadat het land zojuist een duizelingwekkende 210.000 extra sterfgevallen heeft geregistreerd – het hoogste aantal sinds de Tweede Wereldoorlog.

De Japanse regering staat onder toenemende druk om de waarheid te vertellen over het aantal verwondingen door vaccins en de daarmee samenhangende sterfgevallen.

Een groeiend aantal deskundigen is van mening dat de vaccinatiemandaten van het land en de invoering van mRNA Covid-injecties rechtstreeks verband houden met het stijgende aantal sterfgevallen.

De Japanse wetgever de heer Yanagase Hirofumi beschuldigde zijn regering ervan verwondingen en sterfgevallen door het mRNA-vaccin COVID-19 in de doofpot te stoppen.

Hirofumi is een vooraanstaand Japans politicus die lid is van het Japanse Huis van Afgevaardigden.

Tijdens een explosieve toespraak voor het Japanse parlement, de National Diet, onthulde Hirofumi het schokkende aantal buitensporige sterfgevallen in het land.

Na de onthulling van de bombastische cijfers beweerde Hirofumi dat “Covid niet de oorzaak was van zoveel meer doden.”

Vervolgens legde hij uit dat onderzoeken hebben uitgewezen dat de oversterftegevallen “vermoedelijk zijn veroorzaakt door bijwerkingen van het Covid-vaccin”.

Volgens Fukushima heeft de omvang van de negatieve gezondheidsresultaten als gevolg van de mRNA-injecties uiteindelijk miljarden onschuldige mensen over de hele wereld in gevaar gebracht.

 


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/kinderen-sterven-in-hoogste-frequentie-in-decennia-waarschuwen-onderzoekers/

Professor Cahill: “70-plussers die nu gevaccineerd worden, zullen waarschijnlijk binnen 2 tot 3 jaar sterven”

 


Het hele Corona-verhaal is een leugen, zegt immunoloog en moleculair bioloog Dolores Cahill. Er wordt beweerd dat het Coronavirus dodelijk is, dat er geen behandeling bestaat, dat we op afstand moeten blijven en mondkapjes moeten dragen, en dat het mRNA-vaccin tegen Corona veilig en doeltreffend is.

Dat is het niet, zegt Cahill, die lid is van de World Freedom Alliance. Coronavaccins, zegt zij, veroorzaken veel schade en zullen de komende jaren alleen maar meer schade veroorzaken.

“Mensen boven de 70 die een van deze mRNA-vaccins krijgen, zullen waarschijnlijk binnen twee tot drie jaar sterven. Als je in de dertig bent en je neemt het mRNA-vaccin, zul je binnen vijf tot tien jaar sterven. Daar komt nog bij dat je waarschijnlijk last krijgt van allergieën, neurocognitieve stoornissen, ontstekingen en onvruchtbaar wordt”, zegt professor Cahill in de video hieronder.

De immunoloog waarschuwt al maanden voor de risico’s van het Coronavaccin. Eerder zei zij dat men al tientallen jaren probeert een vaccin te ontwikkelen tegen RNA-virussen zoals het Coronavirus, maar dat een dergelijk vaccin nooit is goedgekeurd.

Voordat mRNA-vaccins op grote schaal werden geïntroduceerd, zegt de professor, verwachtte zij reeds dat veel mensen ernstige bijwerkingen zouden ondervinden of mogelijk zelfs zouden overlijden.

“Mensen kunnen erg ziek worden. Al na een paar dagen kunnen hun organen falen en kunnen ze binnen een week sterven. Ik zou het vaccin niet nemen”.

Backup:   

https://videos.files.wordpress.com/FOzFeLiE/frontnieuws-professor-cahill-70-plussers-die-nu-gevaccineerd-worden-zullen-waarschijnlijk-binnen-2-tot-3-jaar-sterven_mp4_hd.mp4  

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.


COVID-19 VACCIN DOSSIER

Professor in immunologie en vaccins tegen de gevaccineerden: “Laten we dit over een paar jaar weer bespreken, terwijl ik nog mens ben… God mag weten wat u dan bent”

juni 4, 2021   5   9749

 

   © Metropolitan Transportation Authority of the State of New York (CC BY 2.0)

De medische professor heeft harde woorden voor de mensen die zeggen “Ik heb mijn vaccin gehad en ik voel me prima”. Dr. Dolores Cahill, immunoloog en wereldberoemd expert op het gebied van vaccins, zal ze dan zeggen dat zo’n uitspraak een ongeschoold en onwetend verweer is van iedereen die dit beweert als bewijs dat het vaccin werkt, wanneer zij geconfronteerd worden met iemand die het vaccin in twijfel trekt, schrijft principia-scientific.com.

Professor Cahill zal ze zeggen dat als dat uw verdediging is, heeft u naar geen woord geluisterd van wat iemand heeft gezegd, inclusief de wetenschap zelf.

“Het is een mRNA-vaccin, een innovatief serum. Absoluut niet getest. In tegenstelling tot elk ander vaccin. In feite stapt het uit de geneeskunde en stapt het stevig in de genetica. Laat het me uitleggen.

Wat is RNA? RNA is Ribonucleïnezuur. En als u op school hebt opgelet, heeft u gehoord van DNA. Dat is desoxyribonucleïnezuur. En als u iets weet over DNA, weet u dat het de genetische opmaak van elk organisme bevat.

Beide lijken erg op elkaar, maar hebben ook hun verschillen. Maar, belangrijker nog, laten we het eens hebben over hun functies.

DNA repliceert en slaat genetische informatie op. Het is een blauwdruk voor alle genetische informatie in een organisme. RNA zet de genetische informatie in het DNA om in een formaat dat wordt gebruikt om eiwitten te bouwen, en verplaatst deze informatie vervolgens naar ribosomale eiwitfabrieken.

Het mRNA-vaccin is een synthetische “boodschapper”-RNA-streng, die de genetische informatie in het DNA omzet.

Nu hebben ze u verteld dat ze dit doen om eiwitten te produceren om het immuunsysteem te versterken om het Covid-virus te bestrijden, maar als u echt naar het grotere plaatje kijkt, zou het u behoorlijk murw kunnen maken om de potentiële realiteit van de situatie te begrijpen.

 

Als u het vaccin heeft gehad, kunt u er zeker van zijn dat uw DNA nu aan het veranderen is. Heeft u enig idee van de implicaties daarvan? Uw genetische opmaak is aan het muteren.

U wordt onder extreme druk gezet om een stof te nemen die uw genetische opmaak verandert, en dat allemaal vanwege een virus dat niet meer dan een sterftecijfer van 0,03% heeft. Een virus dat parallel loopt met de griep (die sinds de komst van Covid op mysterieuze wijze is verdwenen). Om nog maar te zwijgen van het feit dat de gezondheidsautoriteiten dit nog niet hebben goedgekeurd als een legitiem vaccin, maar het alleen hebben goedgekeurd voor gebruik in noodsituaties.

Dit betekent dat het op u wordt getest! De meeste “vaccin”-bedrijven noemen dit niet eens een vaccin, maar een “besturingssysteem”. Ik neem aan dat meneer Gates het graag zo noemt.

Als u zo onwetend bent om mij te vertellen dat ik egoïstisch ben om te willen dat mijn DNA intact blijft, ten koste van iemands leven, die reeds onderliggende aandoeningen heeft en waarschijnlijk zou zijn gestorven aan de griep of een andere kwaal, als gevolg van hun eigen falende immuunsysteem, dan bent u volkomen krankzinnig.

Ik hoor mensen zeggen: “Als het de enige manier is om weer normaal te laten worden, dan doe ik het”. Ben ik echt verbijsterd.

Deze mensen zijn meer dan bereid het risico te lopen de structuur van wat ‘leven’ is te veranderen, alleen maar om hun ‘leven’ terug te krijgen?

Als u denkt dat ik onzin praat, houdt u me voor de gek. Ga en neem het vaccin. Hopelijk hoeft u geen spijt te krijgen van uw beslissing, mocht de tijd aanbreken.

 

Deze informatie is gemakkelijk beschikbaar voor u om te lezen. Als u onwetend genoeg bent om uw mouwen op te stropen met uw ogen volledig dicht, dan heeft u misschien geen idee wat de betekenis van “leven” eigenlijk is, en jaagt u een complete fantasie na.

U denkt dat het gaat om het redden van levens.

Als u denkt dat het een kwestie van “leven of dood” is. Dat is het niet. Het is niet sterven door een vaccin waar ik bang voor ben. Het is leven met de mogelijke lange termijn effecten. In tegenstelling tot de 99,97% overlevingskans die u de na symptomen van Covid na een week zult beleven.

Dus u heeft het vaccin genomen en u bent niet gestorven. Geweldig nieuws.

Ik heb het vaccin niet genomen en ik ben ook niet gestorven.

Laten we dit over een paar jaar weer oppakken, terwijl ik nog mens ben… God mag weten wat u dan bent”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/professor-in-immunologie-en-vaccins-tegen-de-gevaccineerden-laten-we-dit-over-een-paar-jaar-weer-bespreken-terwijl-ik-nog-mens-ben-god-mag-weten-wat-u-dan-bent/


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...