donderdag 13 juni 2024

Stichting Coronaschade gelanceerd: meld je vaccinatieschade op deze site – ‘Nu zijn de rapen gaar’


De Stichting Coronaschade is woensdag officieel gelanceerd. De stichting is er om jou bij te staan als je bijvoorbeeld vaccinatieschade hebt of als ondernemer failliet bent gegaan door de coronamaatregelen.

Oud-Kamerlid Wybren van Haga wil met deze stichting aandacht voor het grote onrecht dat de bevolking is aangedaan met de onnodige coronamaatregelen en de nutteloze en onnodige vaccinaties die ook nog eens veel bijwerkingen blijken te hebben en veel schade opleveren, vaak met de dood tot gevolg, zegt arts Alexander van Walraven.

“De overheid had nooit de vroegbehandeling van acute covid moeten negeren met ivermectine en hydroxychloroquine,” aldus de arts. “Nu zijn de rapen gaar en zullen de verantwoordelijken voor het coronabeleid het boetekleed moeten aantrekken, schuld bekennen en ook excuses moeten gaan aanbieden en proberen de slachtoffers zoveel mogelijk als dat nog kan tegemoet te komen in de schadevrijstelling.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dit mag nooit meer gebeuren

Ik wens ons en anderen daarbij wijsheid toe en lef, zegt Van Walraven. “Dit mag nooit meer gebeuren.”

“Wat goed dat slachtoffers van COVID-19-vaccinatie zich kunnen melden! Fantastisch!” reageert advocaat Meike Terhorst.

De stichting biedt hulp bij juridische procedures en informatieverzoeken bij de overheid, maar ook door slachtoffers te verbinden en samen met hen te vechten voor erkenning, openheid van zaken en schadevergoedingen.

Herstel begint bij gerechtigheid

De Stichting Coronaschade zet zich samen met juristen, journalisten, wetenschappers en data-analisten in voor vele verschillende groepen slachtoffers van het coronabeleid.

Van Haga: “Inmiddels hebben zich meerdere mensen bij ons gemeld die werk willen maken van de misstanden die zij tijdens de coronacrisis zelf hebben ervaren, of hebben waargenomen. Sommigen zijn zelf slachtoffer, bijvoorbeeld door het verlies van hun werkzaamheden of onderneming, of door vaccinatieschade, anderen willen zich inzetten voor het algemeen belang dat geschonden is door het beleid. Er is een groeiende behoefte aan openheid van zaken en het afleggen van verantwoording door de overheid. Maar voor veel mensen is dit vechten tegen de bierkaai. Met de Stichting Coronaschade gaan wij daarbij helpen. Daarnaast willen we met deze stichting een platform bieden voor mensen om zich te verenigen en kennis en expertise bij elkaar te brengen. De Stichting Coronaschade faciliteert, ondersteunt en verbindt. De coronacrisis heeft gezorgd voor een collectief trauma. Herstel begint bij gerechtigheid.”

Meer info vind je hier.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

De zomer van gevaarlijk leven

 De plutocratie gelooft echt dat ze daarna de hele boel voor een schijntje kunnen opkopen terwijl de vliegen nog eieren leggen in radioactieve Europese karkassen.

juni 13, 2024   9

   Foto Credit: Strategic-culture.su

En dus werd Le Petit Roi in Parijs voorspelbaar verpletterd in de Europese verkiezingen. Hij heeft vervroegde parlementsverkiezingen uitgeschreven en de Assemblée Nationale ontbonden in een daad van blinde, kinderlijke wraak op de Franse burgers, schrijft Pepe Escobar.

Dat betekent sowieso niet veel, omdat de lijnen van “vrijheid, gelijkheid, broederschap” al lang zijn overgenomen door een botte oligarchie.

De tweede ronde van deze nieuwe Franse verkiezingen vindt plaats op 7 juli – bijna samenvallend met de Britse vervroegde verkiezingen op 11 juli, en slechts een paar dagen voor de langzaam brandende stedelijke catastrofe die de Olympische Spelen in Parijs zullen zijn.

Parijse salons staan in brand van intriges over waarom de kleine Rothschild-knecht met een Napoleoncomplex al zijn speelgoed uit de kinderwagen gooit omdat hij niet krijgt wat hij wil.

Want waar hij echt naar hunkert, is om een “oorlogspresident” te worden – samen met het kadaver in het Witte Huis, Starmer in het VK, Rutte in Nederland, de Giftige Medusa von der Lugen in Brussel, Tusk in Polen, zonder dat hij verantwoording hoeft af te leggen aan het Franse volk.

Het is zo goed als zeker dat Le Petit Roi het reële vooruitzicht krijgt om een kreupele president te worden die een rechts parlement moet gehoorzamen; praatjes in het Elysée-paleis hebben zich al bij het circus gevoegd en de indruk gewekt dat hij zou kunnen aftreden (dat werd later ontkend). Toch, als Le Petit Roi ten strijde trekt tegen Rusland zal geen enkele Franse burger hem volgen, en zeker niet het – armzalige – Franse leger.

Er spelen echter grotere dingen. Na de – veelbelovende – game-changing boodschappen aan de Mondiale Meerderheid van het Sint-Petersburg forum vorige week, verankerd in openheid en inclusiviteit, droeg de BRICS 10 vergadering van ministers van Buitenlandse Zaken in Nizjni Novgorod begin deze week het stokje over.

Minister van Buitenlandse Zaken Lavrov benadrukte drie belangrijke punten:

·         “De landen van het Mondiale Zuiden willen niet langer afhankelijk zijn van de dubbele standaarden van het Westen en zijn grillen.”

·         “Iedereen weet dat de BRICS-landen nu al de locomotief van de wereldeconomie zijn.”

·         “Wij [op de BRICS FM’s bijeenkomst] benadrukten de noodzaak van consistente inspanningen om een nieuwe wereldorde te creëren, waar de gelijkheid van onafhankelijke staten de sleutel zal zijn.”

 

Vergelijk het nu met de krimpende G7-bijeenkomst later deze week in Puglia in Zuid-Italië: hetzelfde oude liedje, van een “harde nieuwe waarschuwing” aan het adres van Chinese banken (“Doe geen zaken met Rusland of anders!”) tot luidkeels dreigen tegen het strategische partnerschap tussen China en Rusland.

En last but not least, extra complotten om rente af te romen van de enorme, bevroren/gestolen Russische tegoeden met de bedoeling om deze naar land 404 te sturen; de Giftige Medusa kondigde zelf aan dat land 404 in juli 1,5 miljard euro van de inkomsten uit gestolen Russische tegoeden van de EU zal ontvangen, waarvan 90% om wapens te kopen.

De Amerikaanse onderminister van Buitenlandse Zaken Kurt Campbell – de man die de ter ziele gegane “draaipunt naar Azië” bedacht tijdens de ambtstermijn van Harpy Hillary Clinton begin 2010 – had al aangekondigd dat Washington Chinese bedrijven en banken zal sanctioneren vanwege de relaties van Peking met het militair-industriële complex van Rusland.

Valse vlaggen en perfecte symmetrie

Volgens verschillende statistieken staat Europa op het punt te imploderen/exploderen, niet met een knal maar met een tergend gejammer elk moment binnen de komende paar maanden. Het is cruciaal om te onthouden dat de vervroegde verkiezingen in Frankrijk en Groot-Brittannië ook samenvallen met de NAVO-top op 11 juli – waar de door russofobie aangewakkerde oorlogszucht een paroxisme zal bereiken.

Een van de mogelijke scenario’s is een valse vlag die Rusland de schuld in de schoenen schuift. Het zou een Franz Ferdinand moment kunnen zijn; een Tonkin Golf moment; of zelfs een USS Maine voor de Amerikaans-Spaanse oorlog.

Feit blijft dat de enige manier waarop deze “leiders” in heel NAVOstan plus hun armzalige MI6-agent in een groen zweterig T-shirt in Kiev zullen overleven, is door een casus belli te fabriceren.

Als dat inderdaad gebeurt, kan een datum worden geprikt: tussen de tweede week van juli en eind augustus; en zeker niet later dan de tweede week van september.

Oktober zal te laat zijn: te dicht bij de Amerikaanse verkiezingen.

Bereid je dus voor op de Zomer van Gevaarlijk Leven.

Ondertussen houdt De Beer niet bepaald een winterslaap. President Poetin heeft voor en tijdens het forum in St. Petersburg uiteengezet hoe “symmetrisch” Moskou zal reageren op aanvallen van Kiev met NAVO-raketten – die al aan de gang zijn.

Er zijn drie NAVO-staten die raketten leveren met een bereik van 350 km en meer: VS, VK en Frankrijk.

Een “symmetrische” reactie zou dus betekenen dat Rusland landen in het Mondiale Zuiden voorziet van geavanceerd wapentuig – dat in staat is om ernstige schade toe te brengen aan knooppunten van het Empire of Bases.

En hier zijn de topkandidaten om deze wapens te ontvangen – zoals uitgebreid besproken, niet alleen op Russische tv-zenders maar ook in de wandelgangen van het Sint-Petersburg forum.

West-Azië: Iran (dat ze al heeft); Syrië (heeft ze hard nodig); Jemen; Irak (zou zeer nuttig zijn voor Hashd al-Shaabi) en Libië.

Centraal-, Noordoost- en Zuidoost-Azië: Afghanistan, Myanmar (deze twee waren aanwezig in St. Petersburg) en Noord-Korea.

Latijns-Amerika: Cuba, Venezuela en Nicaragua (kijk maar naar de huidige Russische uitstap in het Caribisch gebied).

Afrika: Centraal-Afrikaanse Republiek, Congo, Ethiopië, Somalië, Zuid-Soedan en Zimbabwe (kijk maar naar Lavrov’s recente Afrikaanse tour).

Mr. Zirkoon zegt hallo

En dat brengt ons bij de vrolijke kwestie van een Russische zeemacht die rondhangt in het Caribisch gebied, met aan het hoofd het fregat Admiral Gorshkov, dat bewapend is met hypersonische raketten, en de nucleaire onderzeeër Kazan.

De onmisbare Andrei Martjanov heeft opgemerkt hoe de Gorshkov “32 Onyx, Zircon, Kalibrs en Otvet aan boord heeft. Dit zijn de meest geavanceerde en dodelijke kruisraketten in de geschiedenis, met een serieuze gevechtsstamboom. Kazan, een SSGN van de Yasen-klasse, heeft ook 32 VLS aan boord en heeft bovendien 10 torpedobuizen die niet alleen torpedo’s kunnen afschieten.”

Nou, deze zeemacht is er duidelijk niet om WO III te lanceren. Martjanov legt uit dat “hoewel ze allebei de hele oostkust van de VS en Canada kunnen treffen, ze er niet om die reden zijn. God verhoede dat als het tot een echte WO III komt, er genoeg Bola’s, Avangards, Sarmats en Yarses zijn om deze afschuwelijke zaak aan te pakken. Nee, zowel Gorshkov als Kazan zijn er om te laten zien dat ze elk gevechtsschip of strategisch zeeschip kunnen bereiken dat militaire gevechtssets vervoert van Noord-Amerika naar Europa in het geval dat een of andere mafkees besluit om te proberen een conventionele oorlog met Rusland in 404 te overleven.”

Wat nog intrigerender is, is dat de zeemacht na een verblijf in Havana in het Caribisch gebied zal blijven voor een reeks oefeningen – en zal worden vergezeld door andere Russische marineschepen. Ze zullen in deze wateren blijven tot het einde van De Zomer van Gevaarlijk Leven. Gewoon voor het geval dat een of andere gek rare ideeën heeft.

Ondertussen gaat de mogelijke escalatie naar een Hete Oorlog in Europa onverminderd door, waarbij de NAVO via haar epileptische plak Noors hout de gevestigde regels van proxyoorlogen radicaal verandert met de ene onzinuitbarsting na de andere.

De Strijdkrachten van Oekraïne (AFU) zijn via de NAVO al in staat om zowel militaire als civiele Russische activa te vernietigen – olieopslagplaatsen, luchthavens, energievoorzieningen, spoorwegknooppunten, zelfs troepenconcentraties.

Iedereen en zijn buurman zal wachten op de “symmetrische” reacties.

Voor alle praktische doeleinden is de cruciale beslissing genomen door de bevoorrechte plutocratie die werkelijk de touwtjes in handen heeft: Europa dwingen om oorlog te voeren tegen Rusland. Dat is de gedachte achter alle retorische kabuki over een “militair Schengen” en een nieuw IJzeren Gordijn van de Noordpool via de Baltische chihuahua’s helemaal tot aan het hondsdolle Polen.

De plutocratie gelooft echt dat ze daarna de hele boel voor een schijntje kunnen opkopen terwijl de vliegen nog eieren leggen in radioactieve Europese karkassen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/de-zomer-van-gevaarlijk-leven/

Arts waarschuwt voor plannen van elite om traditionele vaccins in het geheim te vervangen door dodelijker mRNA

 juni 13, 2024   8

    .@mufidpwt / Unsplash

Dr. John Campbell heeft gewaarschuwd dat de globalisten van plan zijn om in het geheim alle belangrijke vaccins te vervangen door dodelijkere mRNA-technologie als onderdeel van hun ontvolkingsagenda voor de mensheid, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

In een video die dinsdag is geüpload naar YouTube, waarschuwde Dr. Campbell dat Big Pharma van plan is om mRNA-technologie te gebruiken voor een kakofonie van verschillende kwalen die bij het publiek zullen worden geïnjecteerd.

Moderna kreeg onlangs goedkeuring van de overheid voor het gebruik van hun nieuwe dodelijke mRNA RSV-vaccin, dat later dit jaar zal worden uitgerold.

Infowars.com bericht:

Campbell sprak ook over de verandering van de griepprik naar de experimentele technologie.

“Dus naast de RSV krijgen we nu ook deze griepprik die overgaat op mRNA,” zei hij. “Nu hebben we natuurlijk bestaande griepvaccins, maar die willen ze vervangen door deze nieuwe vaccins met genetische sequentie.”

“Dus dit zou het geven van twee mRNA-vaccins aan dezelfde persoon in dezelfde injectiespuit op dezelfde injectieplaats zijn, nu verzin ik dit niet, oprecht,” zei Campbell.

In de literatuur over de nieuwe Covid/griep comboprik wordt beweerd dat het vaccin effectiever is dan eerdere injecties, wat Campbell als ‘vooruitgang’ bespotte.

“Vergeleken met twee afzonderlijke vaccintoedieningen, wekte een enkele injectie met het gecombineerde vaccin een sterkere immuunrespons op tegen beide ziekten,” aldus het rapport van de klinische studie.

De arts besprak ook hoe mRNA-technologie het lichaam een eiwit laat produceren, in het geval van het Covid-vaccin was dat het spike-eiwit. Hij besprak hoe dat eiwit en het mRNA zelf niet op de injectieplaats blijven, maar zich door het hele lichaam verplaatsen, waardoor het gecodeerde eiwit in verschillende delen van het lichaam wordt aangemaakt.

 

Campbell besprak ook hoe het nieuwe vaccin codeert voor drie verschillende griepstammen en Covid, dus vermoedelijk bevat het in totaal vier mRNA-sequenties.

“Het lijkt erop dat het als een regelaar bij u binnenkomt,” zei hij ironisch.

Campbell ging verder met het bespreken van de andere mRNA-vaccins die in de pijplijn zitten, zoals cytomegalovirus (CMV), Epstein-Barr virus (EBVI), Herpes simplex virus (HSV) (AKA het koortslipvirus), Varicella-Zoster virus (VZV) (gordelroos) en Norovirus.

Er is ook een mRNA-vaccin tegen vogelgriep in ontwikkeling.

De arts besprak verder de industriële schaal van de productiefaciliteiten voor mRNA-vaccins.

“De laatste keer dat ik het controleerde, had de Britse regering een deal met Moderna… hetzelfde in Australië, er worden enorme nieuwe mRNA-fabrieken gebouwd, hetzelfde in Canada, mRNA lijkt de toekomst te hebben, nietwaar?… Maar dat is wat er gebeurt, ze worden op een enorme schaal ontwikkeld en de FDA heeft er al één extra goedgekeurd, regelgevende instanties over de hele wereld worden benaderd, het is ongelooflijk maar het gaat door,” zei hij.

Hij eindigde met wat satirisch sarcasme.

“Wel, de regelgevers zijn er om ons te beschermen, hopelijk doen ze dat. Ik bedoel, ze worden grotendeels gefinancierd door de farmaceutische industrie, maar ik weet zeker dat dat hun besluitvorming helemaal niet zal beïnvloeden,” zei hij nadat hij al die mensen had genoemd die gewond zijn geraakt door een vaccin. “Ik heb verder niets te zeggen… ja, er ligt een interessante toekomst in het verschiet.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/arts-waarschuwt-voor-plannen-van-elite-om-traditionele-vaccins-in-het-geheim-te-vervangen-door-dodelijker-mrna/

 

WEF eist dat regeringen vlees vervangen door ‘voedsel’ op basis van insecten

 juni 13, 2024

 

   © Raimond Spekking / Wikimedia (CC BY-SA 4.0)

Het World Economic Forum (WEF) eist dat regeringen strenge nieuwe wetten invoeren om vlees en zuivelproducten uit de voedselvoorziening van het grote publiek te bannen en te vervangen door insecten.

Het WEF heeft regeringen over de hele wereld opgedragen om nepvlees en proteïnen op basis van insecten aan de massa op te dringen in een gecoördineerde poging om “gedragsverandering bij de consument” te stimuleren, schrijft Hunter Fielding.

In een witboek getiteld “Creating a Vibrant Food Innovation Ecosystem: How Israel Is Advancing Alternative Proteins Across Sectors” beweren de auteurs dat de ontwikkeling van alternatieve proteïnes een wereldwijde inspanning vereist van overheden en bedrijven die samenwerken om menselijk gedrag te manipuleren.

“Er is leiderschap van de overheid nodig om alternatieve proteïnen te ontwikkelen en te promoten en om een van de grootste wereldwijde uitdagingen van dit tijdperk aan te pakken.” – World Economic Forum, Creating a Vibrant Food Innovation Ecosystem, 22 mei 2024

Volgens het rapport zal het bereiken van universeel toegankelijke proteïne meerdere overgangstrajecten vereisen:

1.    Versnellen van proteïne diversificatie

2.    Duurzame productiesystemen bevorderen

3.    Gedragsverandering bij de consument stimuleren

Wat is de reden achter de drang om het gedrag van de consument te veranderen in de richting van nepvlees en andere alternatieve eiwitten?

“De wetenschap is duidelijk: het is onmogelijk voor overheden en anderen, waaronder boeren, de particuliere sector en consumenten, om aan hun verplichtingen in het kader van de Overeenkomst van Parijs te voldoen en de wereldeconomie koolstofarm te maken zonder te investeren in duurzame proteïnediversificatie en het algehele voedselsysteem”. – World Economic Forum, Creating a Vibrant Food Innovation Ecosystem, 22 mei 2024.

“Landen over de hele wereld worden zich bewust van de voordelen van het prioriteren van alternatieve eiwitten om hun klimaat-, biodiversiteits-, voedselveiligheids- en volksgezondheidsdoelen te halen,” beweert het rapport.

Echter, vanwege de “high-tech aard” van alternatieve proteïnen en hun “hoge investeringsbehoefte (CAPEX) en langere terugverdientijd,” zeggen de auteurs dat ze “investeringsuitdagingen kunnen vormen voor sommige delen van de private sector.”

 

Dit is waar de ongekozen globalisten willen dat regeringen ingrijpen om menselijk gedrag te stimuleren, dwingen, veranderen of op een andere manier te manipuleren, “binnen de huidige kaders”, zoals degene die ons COVID-lockdowns en vaccin paspoorten gaven.

“Binnen de huidige kaders kunnen overheden duidelijke, ondersteunende, flexibele en efficiënte regelgevende processen creëren om veilige en transparante paden te garanderen die zowel consumenten als spelers in de industrie vertrouwen inboezemen en een robuuste alternatieve eiwitmarkt bevorderen in een verschuiving naar voedselsystemen die duurzamer, veiliger en rechtvaardiger zijn,” beweren de auteurs.

Aan de andere kant heeft Italië laboratoriumvlees al verboden en Wired meldt dat “staten in de rij staan om laboratoriumvlees te verbieden,” met wetsvoorstellen in Florida, Alabama, Arizona, Kentucky en Tennessee.

“Regeringen moeten overwegen te investeren in open onderzoek en het creëren van stimulansen voor de privésector om de economische en maatschappelijke voordelen van plantaardig en gekweekt vlees ten volle te benutten en deze opties voor iedereen toegankelijk te maken.” – World Economic Forum, Creating a Vibrant Food Innovation Ecosystem, 22 mei 2024

Opvallend afwezig in het laatste WEF rapport is elke vermelding van het gebruik van insecten als alternatief eiwit, iets waar de ongekozen globalisten al jaren op aandringen.

Het huidige rapport zegt dat alternatieve proteïnen bestaan uit plantaardig vlees, kweekvlees en gefermenteerde producten.

In het Witboek over Alternatieve Eiwitten van het WEF dat in januari 2019 werd gepubliceerd, staat echter dat alternatieve eiwitten bestaan uit “puur plantaardige alternatieven, producten op basis van insecten en andere nieuwe eiwitbronnen, en de toepassing van geavanceerde biotechnologie om kweekvlees te ontwikkelen.”

Het lijkt er dus op dat het WEF afstand probeert te nemen van de “je zult zee-insecten eten” hoon die het de laatste tijd heeft ontvangen.

“Alternatieve proteïnen zijn baanbrekende landbouwinnovaties die, met de juiste mate van ondersteuning, kunnen bijdragen aan de gezondheid van de planeet en de bevolking.” – World Economic Forum, Creating a Vibrant Food Innovation Ecosystem, 22 mei 2024

Het officiële narratief om de bevolking nepvoedsel op te dringen is dat het zal helpen om uitdagingen op het gebied van klimaatverandering, voedselzekerheid en gezondheid van de planeet aan te pakken.

 

“In het licht van de toenemende uitdagingen als gevolg van klimaatverandering en de noodzaak om voedselzekerheid te garanderen, worden landen opgeroepen om een collectieve inspanning te leveren om alternatieve proteïnen als oplossing naar voren te schuiven,” staat in het laatste rapport.

Maar waar de agenda voor alternatieve proteïnen echt over gaat, is het vernietigen van onafhankelijke boeren, het afpakken van hun land en het controleren wat mensen kunnen eten.

Beheers het voedsel, beheers de mensen.

Hetzelfde kan gezegd worden van geld en energie, en de ongekozen globalisten proberen zeker om ze allemaal te controleren door middel van individuele CO2-voetafdruk trackers, digitale valuta van de centrale bank en alternatieve eiwitten.

“Landen die zich strategisch aanpassen aan de veranderende wereldwijde voedselsystemen en hun voedselwaardeketen diversifiëren, kunnen profiteren van de positieve effecten van de integratie van alternatieve proteïnen in hun nationale beleid.” – World Economic Forum, Creating a Vibrant Food Innovation Ecosystem, 22 mei 2024

Tegelijkertijd zegt het WEF-rapport dat een mogelijke verschuiving naar alternatieve eiwitten boeren juist zou helpen:

“Er is een groeiende erkenning dat, ondanks dat de industrie nog in de kinderschoenen staat, alternatieve eiwitten – vlees gemaakt van planten, gekweekt uit dierlijke cellen, of van fermentatie afgeleid vlees – een transformerend potentieel hebben, met name voor boeren, die kunnen profiteren van en leiding kunnen geven aan de overgang naar een bloeiende alt-eiwiteconomie.”

Zeiden ze nu echt dat vlees van planten wordt gemaakt?

 

En hoe kunnen boeren profiteren van de productie van nepvoedsel dat in laboratoria wordt gekweekt?

Volgens de auteurs “wijzen projecties op een aanzienlijk overschot aan agrarische nevenstromen, met name van maïs, soja, tarwe, suikerriet, gerst, rijst, canola en tomaten. Het gebruik hiervan voor de productie van alternatieve eiwitten biedt een belangrijke kans om de duurzaamheid en circulariteit binnen de voedselvoorzieningsketen te verbeteren, het gebruik van hulpbronnen te optimaliseren en een veerkrachtigere landbouwsector te creëren.”

Met andere woorden, boeren worden gedwongen, gestimuleerd of op een andere manier gemanipuleerd om alleen te verbouwen wat hen wordt opgedragen, zodat hun gewassen kunnen worden gebruikt om nepvoedsel te produceren.

Tegelijkertijd: “Plantaardig en gecultiveerd vlees vereisen slechts een fractie van het land en veroorzaken veel minder uitstoot dan industriële veeteelt. Vrijgekomen land kan worden hergebruikt voor het behoud van biodiversiteit, herbebossing en meer ecologisch vriendelijke en regeneratieve methoden van veeteelt.”

Het idee hier is om de hoeveelheid land die nodig is voor het verbouwen van echt voedsel te verminderen om plaats te maken voor nepvoedsel dat synthetisch kan worden gemaakt met “veel minder uitstoot.”

Het klimaatveranderingsbeleid is veranderd in volksgezondheidsbeleid en planetair gezondheidsbeleid, en de ongekozen globalistische oplossingen zijn altijd hetzelfde: bedrijven en staten samenvoegen om menselijk gedrag te controleren, manipuleren en beheersen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/wef-eist-dat-regeringen-vlees-vervangen-door-voedsel-op-basis-van-insecten/

 

67-jarige arts in GEVANGENIS gegooid omdat ze weigert coronaboete te betalen


De Noord-Ierse arts Anne McCloskey (67) is in de gevangenis gegooid nadat ze weigerde een coronaboete te betalen.

McCloskey kreeg een boete van 255 pond, maar betaalde die niet. Ze stond voor de keuze: meteen betalen of 14 dagen celstraf.

Microfoon dichtgedraaid

De arts, die meedoet aan de Britse parlementsverkiezingen, kreeg de boete omdat ze de coronaregels overtrad. Ze zit haar straf uit in Hydebank Wood Prison.

McCloskey zei onschuldig te zijn en beschuldigde rechtbankfunctionarissen van ‘fraude’. Terwijl ze sprak, draaide de rechter haar microfoon dicht en zei hij dat ze ‘onzin uitkraamde’.

Geschorst

Ze werd in november 2020 beboet omdat ze tijdens een anti-lockdownprotest in Derry de coronaregels overtrad.

In 2021 werd ze 18 maanden geschorst als huisarts na het plaatsen van een video op sociale media waarin ze haar zorgen uit over de coronaprikken. McCloskey werd ervan beschuldigd ‘misinformatie’ te verspreiden en ‘een gevaar’ te zijn voor patiënten.

Ernstige schade

In de video waarschuwt ze dat de corona-injecties ernstige schade veroorzaken. De video werd al snel verwijderd door YouTube.

De arts zegt in de video dat ze recentelijk ‘heel veel zieke en getraumatiseerde mensen’ heeft behandeld. Vrijwel al deze mensen hadden ‘twee injecties van een experimentele gentherapie’ gekregen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...