maandag 12 juni 2023

Onthullende brief Klaus Schwab over Great Reset aan premier Rutte openbaar gemaakt

Zojuist is een brief van Klaus Schwab aan Rutte openbaar gemaakt. Het is duidelijk dat het World Economic Forum de Great Reset coördineert en Nederland daarbij een leidende rol speelt, zegt Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD), die de brief op Twitter heeft gezet.

Met het oog op de leidende rol die Nederland heeft genomen bij het aansturen van het herstel van Europa en de toekomst van Europa, zal uw kijk op het bouwen aan de Great Reset op wereldniveau met de internationale gemeenschap zeer worden gewaardeerd, schrijft Schwab.

Food Hubs

In een andere brief, die dateert van februari 2021, bedankt hij premier Rutte voor zijn bijdrage aan de sessie over het transformeren van voedselsystemen en landgebruik, voor zijn deelname aan de Food Innovations Hub en voor het huisvesten van het Global Coordinating Secretariat, het coördinatiecentrum van de Food Hubs van het World Economic Forum.

Felicitaties

Schwab feliciteerde Rutte na de verkiezingen van maart 2021, blijkt uit weer een andere brief. Hoewel de formatiebesprekingen toen nog moesten beginnen, was Schwab verrukt over Ruttes volgende termijn: “Ik ben zeer verheugd dat we op uw leiderschap kunnen blijven rekenen!”

 

Het gebeurde eindelijk – Iemand die me tijdens Covid had verstoten, zei het hardop: “Je had gelijk. Nooit meer”

 juni 12, 2023   3911   14

Het was misschien wel het meest vernederende moment uit mijn Covid-leven.

Zomer 2021, het Twitter-ban tijdperk: een vriendje van een van onze kinderen kwam bij ons thuis spelen. Toen ze merkten dat ik – niet mijn vrouw – toezicht hield, vertelden de ouders van het kind ons dat ze zich ongemakkelijk voelden en hun kind onmiddellijk kwamen ophalen, schrijft Alex Berenson.

Ze maakten geen grapje. Ze arriveerden binnen enkele minuten. Ze maakten een driepuntsdraai op onze oprit, zodat ze naar de naar uitgang keken en geen extra seconden dicht bij mij hoefden door te brengen.

Ik keek toe hoe hun kind naar hun auto rende en zag hoe die op de weg verdween, terwijl ik dacht: Nu betalen mijn kinderen ook de prijs.

Gisteren vertelde de moeder van dat kind me dat ik gelijk had over de lockdowns – en over Covid in het algemeen. Het gesprek duurde niet lang, maar het was lang genoeg. 2020 en 2021 waren ongelooflijk moeilijk geweest, zei ze. Ze vond het niet leuk hoe bang ze was geworden, ze herkende nauwelijks de persoon die ze was geweest, en ze had het gevoel dat ze er nu pas bovenop was gekomen.

Wat als ze het weer doen, zei ik. Je weet dat ze het volgende winter, of wanneer dan ook, gaan proberen.

De moeder lachte niet. Ze deed iets beters. Ze grijnsde. Echt niet, zei ze. Geen maskers, geen lockdowns, ze was er helemaal klaar mee. Ja, je had gelijk, zei ze, maar je toon was soms assholish.

Ik weet het, zei ik.

Maar weet je, ik voel me tegenwoordig ook een beetje assholish, zei ze.

Ze is de eerste persoon die ik persoonlijk ken die ronduit toegaf dat ik gelijk had. Ik bedankte haar, en ik meende het. Ik was verbaasd hoe goed de rechtvaardiging voelde.

Onze kinderen gaan nu ook weer met elkaar om.

We zullen het een andere keer over de mRNA’s hebben.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/het-gebeurde-eindelijk-iemand-die-me-tijdens-covid-had-verstoten-zei-het-hardop-je-had-gelijk-nooit-meer/

Klokkenluider zegt dat Oekraïne organen van kinderen oogst, bevestigt Russische militaire rapporten

juni 12, 2023   2545   7 

 

Vera Vayiman zegt dat Oekraïense nationalisten organen van kinderen oogsten in faciliteiten die ontdekt zijn na Russische militaire aanvallen.

 

Een vrouw die zegt een klokkenluider te zijn die heeft samengewerkt met de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (OVSE), zegt in een video-interview dat Oekraïense nationalistische groepen de organen van kinderen oogsten in kelderlaboratoria die ontdekt werden nadat de gebouwen waaronder ze zich bevinden door Russische aanvallen waren vernietigd, schrijft Nationalfile.

Vera Vayiman, die zegt lid te zijn van de OVSE en tussen 2019 en 2022 in Oekraïne werkte als onderdeel van een waarnemingsmissie, deed de gruwelijke onthulling in een video-interview dat eerdere rapporten bevestigt van het Russische leger en zelfs van Oekraïense militairen zelf, die openlijk hebben opgeschept dat ze organen en lichaamsdelen oogsten voor geld.

“Er bestonden laboratoria van de verdedigers van Oekraïne,” zei Vayiman op video. “Dit waren nationalistische bataljons. Ze kregen [een] commissie van hun deals. Wat ze deden was kinderen vermoorden, organen in containers plaatsen en die containers doorgeven.”

“En de containers werden het land uit gebracht onder een graanexportcode.”

“We hebben acht van zulke labs geliquideerd”, zei Vayiman. “Ze zagen eruit als iets wat wij ‘kelders’ zouden noemen.”

“Meestal kwamen we er pas nadat ze ‘leeggehaald’ waren. Met andere woorden, een lab werd ontdekt na een explosie. We liepen dan op de as van de daaropvolgende brand. Er lagen lijken. Er waren kinderen. Ontleedde kinderen. Ik bedoel, de kinderen waren in stukken gesneden.”

Bekijk het verontrustende interview hieronder. Discretie is aanbevolen.


            Video Link: https://twitter.com/i/status/1667612505647071236

Zoals National File eerder meldde, heeft een Russisch nieuwssegment met een interview met een huilende Russische legerofficier licht geworpen op de vermeende orgaanoogst in Oekraïne, waarbij de officier in het interview beweerde dat zijn mannen kuilen vol kinderen hadden ontdekt die tussen de 2 en 7 jaar oud leken te zijn en die “in stukken gesneden” waren en “als oud vuil” werden weggegooid.



        Video Link: https://twitter.com/i/status/1619957066550091777

“Ze hadden organen [uit de kinderen] genomen,” legde de Russische officier uit.

“Ik kon het niet geloven,” zei hij. “Totdat je dit allemaal met eigen ogen hebt gezien, kun je het niet bevatten.”

“Maar als je het ziet, zul je het niet vergeven.”

Read More: Ukraine Accused of Slaughtering, Harvesting Children’s Organs, Disposing of Dismembered Children ‘Like Discarded Waste’, Russian Soldier Says

National File heeft ook melding gemaakt van beweringen die rechtstreeks afkomstig waren van een Oekraïense veldchirurg, die in een online videochat opschepte dat hij de organen en ogen oogst van gewonde Russische soldaten die hij op het slagveld oppikt.

“Meestal snij ik de benen en armen van jullie varkens af – en ogen,” vertelde hij een Rus die hij online tegenkwam in een chat roulette-achtig forum. “Weet je hoeveel Duitse oma’s betalen voor ogen?” vroeg hij.

“Ik snij de ogen uit jullie 27 jaar oude dieren, snij de nieren en lever eruit.”

Video: Ukrainian Field Surgeon Says He Harvests the Organs, Eyes of Wounded Russians


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/klokkenluider-zegt-dat-oekraine-organen-van-kinderen-oogst-bevestigt-russische-militaire-rapporten/

‘De WHO heeft eindelijk zijn echte bedoelingen laten zien’


Op 2 juni heeft de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) een nieuwe conceptversie gepubliceerd van het pandemieverdrag waarover momenteel wordt onderhandeld door de 194 lidstaten, schrijft De Andere Krant.

Onderzoeksjournalist James Roguski stelt dat de nieuwe tekst er heel anders uitziet dan eerder vrijgegeven versies. “De WHO heeft eindelijk zijn echte bedoelingen laten zien,” zegt hij.

Volgens hem voorziet het verdrag in de creatie van een internationale bureaucratie die grotendeels onafhankelijk zal opereren van nationale parlementen.

Dit is geen verdrag

“Het is een overdracht van soevereiniteit van het volk naar een groep ongekozen bureaucraten en vertegenwoordigers van internationale organisaties en bedrijven,” aldus Roguski.

Vaccins, medicijnen en testen kunnen onder het verdrag dwingend worden voorgeschreven aan de lidstaten. 

Concurrerende geneesmiddelen kunnen worden verboden. 

“Het gaat om een enorme uitbreiding van het farmaceutisch-industriële complex,” zegt Roguski. “Dit is geen verdrag, het is een prospectus voor investeerders.”

Juridisch expert Silvia Behrendt, die als medewerker van de WHO promoveerde op de internationale gezondheidsregelingen, zegt daarnaast dat de WHO bezig is zichzelf zo te organiseren dat zij voortdurend nieuwe pandemieën kan afkondigen die het uitroepen van steeds weer nieuwe ‘noodtoestanden’ rechtvaardigen.

Onacceptabel

Op deze manier kan de WHO ingrijpende maatregelen voorschrijven aan landen, zonder tussenkomst van nationale autoriteiten, merkt Behrendt op.

Roguski zegt verder dat het nieuwe pandemieverdrag ook geldig is wanneer er geen sprake is van een pandemie.

Behrendt vindt het onacceptabel dat een niet-democratische organisatie vrijheidsbeperkende maatregelen kan opleggen aan miljarden mensen.

Gecrashte UFO geborgen door leger ‘vervormde ruimte en tijd’


Een gecrashte UFO die is geborgen door het Amerikaanse leger ‘vervormde de ruimtetijd’ en was ‘van binnen groter’. Dat beweert althans een topadvocaat die UFO-klokkenluiders in contact brengt met het Amerikaanse Congres.

Daniel Sheehan kreeg dit verbijsterende verhaal te horen van een klokkenluider die naar eigen zeggen deel uitmaakte van een programma waarbij gecrashte niet-menselijke ruimteschepen werden geborgen. Deze klokkenluider heeft inmiddels de inlichtingencommissie van de Senaat gebriefd.

Heel raar

Iemand die belast was met het bergen van vliegende schotels zei tegen Sheehan dat hij op een dag naar een 10 meter lang vaartuig werd gestuurd dat deels in de aarde zat. Toen het team het object met een bulldozer uit de grond had gehaald, werd duidelijk dat het de vorm van een stuk taart had.

Iemand ging naar binnen en zei dat het van binnen zo groot was als een voetbalstadion. Hij vond het allemaal heel raar en begon misselijk te worden. Hij was zo gedesoriënteerd omdat het van binnen zo groot was, vertelt Sheehan aan DailyMail.com.

Vier uren verstreken

Niet alleen de ruimte, maar ook de tijd werd vervormd. Toen de man even later weer naar buiten kwam, waren er vier uren verstreken.

Natuurkundigen hebben gezegd dat de aandrijving van een geavanceerd vaartuig theoretisch gezien de ruimtetijd kan vervormen om de effecten van de zwaartekracht teniet te doen.

Sheehan wilde geen verdere details geven.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...