zaterdag 12 februari 2022

CEO van firma Levensverzekeringen (VS): Bijna 100.000 Extra Sterfgevallen Per Maand In De VS

 

CEO van firma Levensverzekeringen (VS): Bijna 100.000 Extra Sterfgevallen Per Maand In De VS


HAF 4 Januari 2022

Er zijn momenteel bijna 100.000 extra sterfgevallen per maand in de VS, volgens levensverzekeringsmaatschappijen die de noodklok luiden over wat Dr. Robert Malone een "massale slachtoffergebeurtenis" noemt die zich ontvouwt als gevolg van covid-injecties.



Dit is een rood waarschuwings situatie die zich voor onze neus ontvouwt. Het menselijk ras wordt afgeslacht door de injectie van "clot shots" die opzettelijk zijn ontworpen om de wereldbevolking te verminderen door dood en onvruchtbaarheid.

Alle politici, wetenschappers, regelgevers en journalisten die hierbij betrokken zijn, plegen genocidale misdaden tegen de menselijkheid en richten zich zelfs op kinderen.

Een artikel gepubliceerd door The Center Square (Indiana) onthult hoe Scott Davison, CEO van OneAmerica (een levensverzekeringsmaatschappij) aan de alarmbel trekt over een toename van 40% in het totale aantal sterfgevallen onder Amerikanen van 18 tot 64 jaar (dwz Amerikanen in de werkende leeftijd):

"We zien op dit moment de hoogste sterftecijfers die we in de geschiedenis van dit bedrijf hebben gezien - niet alleen bij OneAmerica", zei de CEO van het bedrijf, Scott Davison, tijdens een online persconferentie deze week. "De gegevens zijn consistent voor elke speler in deze bedrijfstak."

Davison zei dat de toename van het aantal doden "enorme, enorme aantallen" vertegenwoordigt, en dat het niet de ouderen zijn die sterven, maar "voornamelijk mensen in de werkende leeftijd van 18 tot 64 jaar" die de werknemers zijn van bedrijven die collectieve levensverzekeringsplannen hebben via OneAmerica.

"En wat we net in het derde kwartaal zagen, en zien doorgaan in het vierde kwartaal, is dat de sterftecijfers met 40% zijn gestegen ten opzichte van wat ze waren vóór de pandemie," zei hij.

"Om je een idee te geven van hoe erg dat is: een catastrofe van drie sigma of één in 200 jaar zou een stijging van 10% zijn ten opzichte van pre-pandemie", zei hij. "Dus 40% is gewoon ongehoord."


LINK: https://twitter.com/i/status/1477844961655607298


Er zijn hier verschillende kritieke punten om te begrijpen:

1.   De gegevens die door CEO Scott Davison worden geciteerd, zijn gegevens over het derde kwartaal van 2021. De cijfers zullen in het vierde kwartaal veel slechter zijn omdat de schade aan het immuunsysteem van jjab in de loop van de tijd verergert.

2.   Deze sterfgevallen worden niet geclassificeerd als covid-19-sterfgevallen. Volgens medische dossiers zijn het sterfgevallen door andere oorzaken: kanker, auto-immuunziekten, hartaanvallen, beroertes, enz. Dit zijn natuurlijk grotendeels bijwerkingen van covid-jjabs, zoals de FDA al lang weet. (Zie pagina 16 van dit FDA-document uit 2020 , waar alle vermoedelijke bijwerkingen van covid jjabs worden vermeld, inclusief overlijden.)

3.   Als een toename van 10% in sterfgevallen een gebeurtenis van drie sigma is, is een toename van 40% iets hoger dan een gebeurtenis van twaalf sigma (het is geen lineaire relatie) ... wat betekent dat dit niet louter toeval is. Er is een gemeenschappelijke oorzaak achter deze sterfgevallen. Die oorzaak zijn natuurlijk covid-injecties, waarvan we hebben geconcludeerd dat het ontvolkingsbiowapens zijn .

4.   Levensverzekeringsmaatschappijen worden geconfronteerd met financiële ineenstorting terwijl deze trend zich voortzet (en dat zal ook gebeuren). Ze zullen binnenkort een reddingsoperatie van de overheid nodig hebben en de tarieven voor levensverzekeringen die aan werknemers in rekening worden gebracht, zullen omhoogschieten.

Reken Maar Uit: Zo Komen We Nu Aan Bijna 100.000 Extra Sterfgevallen Per Maand In Amerika

Volgens IndexMundi.com zijn er normaal gesproken ongeveer 7.755 sterfgevallen per dag in de VS, pre-covid. De stijging van het sterftecijfer met 40% die levensverzekeringsmaatschappijen nu zien, zou, indien toegepast op alle leeftijdsgroepen, 3100 extra doden per dag betekenen .

Vermenigvuldig dat met 30 dagen en je krijgt meer dan 93.000 extra sterfgevallen per maand in de VS.

Houd er rekening mee dat dit is gebaseerd op gegevens over het derde kwartaal van 2020, maar we weten dat jjabs ervoor zorgen dat het immuunsysteem in de loop van de tijd verslechtert . Dit betekent dat de gegevens over het vierde kwartaal nog slechter zullen zijn en dat de gegevens over het eerste kwartaal van 2022 waarschijnlijk nog slechter zullen zijn. Bovendien begint het aantal sterfgevallen door kanker te stijgen als gevolg van interferentie van piekeiwitten met mechanismen voor het herstel van chromosomale schade. statistieken.

Gezien deze versnellende factoren - falende immuniteit, versnelde groei van kankertumoren en de toevoeging van nog meer boostershots - lijdt het geen twijfel dat er in 2022 een miljoen extra doden zullen vallen in de VS , en misschien nog veel meer. (Het kan 1,5 miljoen of zelfs 2 miljoen zijn.)

Als de booster-shots agressief worden gepusht en we de antilichaamafhankelijke verbetering zien versnellen naarmate gewone griepstammen circuleren, zouden we kunnen kijken naar een verdubbeling van het totale sterftecijfer, gaande van 7.700 dagelijkse sterfgevallen tot 15.400 sterfgevallen per dag. Dit betekent dat we in slechts één jaar bijna 1,7% van de gehele Amerikaanse bevolking zouden verliezen (dat is de som van de normale sterfgevallen plus de extrapolatie van overtollige covid jjab-sterfgevallen).

Dit gebeurt allemaal omdat de covid "jjabs" echt ontvolkingsbiowapens zijn. Dr. Robert Malone heeft de signalen opgemerkt en heeft in dit artikel een nieuwe waarschuwing de wereld ingestuurd :

Het begint er voor mij op te lijken dat het grootste experiment op mensen in de opgetekende geschiedenis is mislukt. En als dit nogal droge rapport van een senior levensverzekeringsmanager uit Indiana waar is, dan begint Reiner Fuellmich's 'Crimes against Humanity'-aansporing voor het bijeenroepen van nieuwe processen van Neurenberg een stuk minder quixotisch en veel profetischer te lijken.

ALS dit waar is, dan hebben de zo agressief gepromoot genetische jjabs gefaald, en heeft de duidelijke federale campagne om vroegtijdige behandeling met levensreddende medicijnen te voorkomen, bijgedragen aan een enorm, vermijdbaar verlies van mensenlevens.

IN HET SLECHTSTE MOMENT impliceert dit rapport dat de federale Jjab-mandaten op de werkplek hebben geleid tot wat een echte misdaad tegen de menselijkheid lijkt te zijn. Massaal verlies aan mensenlevens bij (vermoedelijk) werknemers die gedwongen zijn een giftige jjab te accepteren met een hogere frequentie dan de algemene bevolking van Indiana.

BOVENDIEN hebben we ook de meest massale, wereldwijd gecoördineerde propaganda- en censuurcampagne in de geschiedenis van de mensheid meegemaakt. Alle grote massamedia en de sociale-mediatechnologiebedrijven hebben gecoördineerd om elke discussie over de risico's van de genetische jjabs EN/OF alternatieve vroege behandelingen te onderdrukken en te onderdrukken.

Dit artikel leest als een droge beschrijving van een vermijdbare massale gebeurtenis veroorzaakt door een verplichte experimentele medische procedure. Eentje waarvoor alle kansen voor de slachtoffers om zichzelf te informeren over de potentiële risico's methodisch zijn gewist van zowel het internet als het publieke bewustzijn door een internationale corrupte kliek die opereert onder de vlag van het "Trusted News Initiative". George Orwell moet zich in zijn graf omdraaien.

Dit Is Een "Massale Slachtoffergebeurtenis" En De Jjab-Duwers Doen Het Opzettelijk

Het resultaat van dit alles is dat covid jjabs een "massale slachtoffergebeurtenis" creëren. Erger nog, het is allemaal opzettelijk . Alle tirannen en genocidale maniakken die deze jjabs pushen, voeren een echte jjab-holocaust uit die de komende tien jaar waarschijnlijk tussen de 1 en 2 miljard mensen wereldwijd zal doden, zelfs als de stollingsschoten nu worden gestopt.

Ze doen het met opzet. Big Tech , Big Pharma , Big Media en Big Government werken allemaal samen om een ​​etnische zuiveringscampagne op planetaire schaal te realiseren, waarbij massaal lijden en dood gaan in de menselijke beschaving.

Je leeft letterlijk door een wereldwijde holocaust vermomd als een jjab-campagne. De naald is het wapenafgiftesysteem en de wapens zijn mRNA-'payloads'.

Lees alle details in mijn keiharde Situation Update-podcast voor vandaag:


https://humansbefree.com/2022/01/100000-excess-deaths-per-month-in-usa.html

Bronnen: AFinalWarning.com ; Brighteon.com

 

Billy Boy Is De Grootste Depopulationist Ter Wereld



Billy Boy heeft zijn doel om de planeet te ontvolken verdubbeld door bedrieglijke Orwelliaanse dubbelspraak te gebruiken in een nieuwe video om zijn naïeve volgers te laten geloven dat "door mensen gezonder te maken, we de wereldbevolking kunnen verminderen".

Vergis je niet, als Gates het heeft over "mensen gezonder maken", heeft hij het eigenlijk over het afdwingen van de verplichte uitrol van zijn reeks experimentele vaccinaties . Dezelfde jjabs die al massale sterilisatie en dood hebben veroorzaakt op meerdere continenten.

De op één na rijkste man ter wereld is een toegewijde globalist en eugeneticus die werkt aan de ontvolking van de Nieuwe Wereldorde . Opdat niemand deze feiten vergeet, doet Billy Boy regelmatig zijn best om ons eraan te herinneren.


Billy Boy en zijn stichting zijn consequent onder vuur genomen vanwege hun doel van ontvolking , en nu is dezelfde man die in een TED-talk toegaf dat het zijn doel is om een ​​miljard mensen van de aardbodem te elimineren, nu naar Facebook gegaan om ons de les te lezen over waarom uitgeroeid worden in ons eigen belang is.

De ironie van Billy Boy' valse zorg voor de mensheid is bijna lachwekkend. India vindt het echter misschien niet zo grappig.

Vorig jaar kondigde India's National Technical Advisory Group on Immunization aan dat het de Gates Foundation zou verbieden om in het land te opereren nadat was onthuld dat de jjabs die de stichting had gepromoot "om mensen gezonder te maken" in feite onherstelbare schade toebrachten aan jonge meisjes , en dat de "campagnes" van de Gates Foundation eigenlijk "experimentele proeven van de jjabs" waren.

Reguliere onderzoekers hebben ontdekt dat deze jjab-processen in India hebben geleid tot tienduizenden verwondingen en de dood van jonge vrouwen.

De "filantroop" heeft ook geheime sterilisatieprogramma's gefinancierd en zegt dat we dodenpanels moeten vormen om onderscheid te maken tussen degenen die het leven waard zijn en degenen die "geen enkel voordeel hebben" voor de samenleving.

Deze koude, scheve psychopathische 'logica' is angstaanjagend en doet denken aan de ergste excessen van de meest kwaadaardige regimes van de 20e eeuw.

Nu beginnen we de gruwelijke resultaten van Gates' ontvolkingsagenda over de hele wereld te zien.

In India werden in 2011 meer dan 47.000 gevallen van NPAFP (niet-polio acute slappe verlamming) gemeld. De verlammingssymptomen van NPAFP zijn praktisch hetzelfde als wat wordt toegeschreven aan "uitgeroeste" polio met wild virus. Blijkbaar veroorzaken jjab-poliovirussen ook polioverlamming.

Kenia vindt Gates' nepbezorgdheid voor de mensheid ook niet amusant. In september 2017 werd gemeld dat ten minste 500.000 jonge Keniaanse meisjes en vrouwen onvruchtbaar zijn gemaakt na een door de overheid toegediende tetanusjjab en door internationale organisaties in de achterzak van Billy Boy geduwd.

“Vandaag kunnen we het land bevestigen dat de katholieke kerk gelijk had. Honderdduizenden van onze meisjes en vrouwen tussen 14 en 49 jaar uit de snelst groeiende bevolkingsgroepen in het land zullen geen kinderen krijgen vanwege de door de staat gesponsorde sterilisatie die aan het land werd verkocht als tetanusvaccinatie” Keniaanse oppositieleider Raila Odinga verklaard.

Gates, die $ 23 miljoen aan aandelen in Monsanto heeft, is verantwoordelijk voor wijdverbreide vaccinatieprogramma's die in verband zijn gebracht met uitbraken van ziekten in Zuid-Amerika en de ebola-epidemie in West-Afrika.

GGO's en vaccinaties zijn beide in verband gebracht met menselijke ziekte en sterfte, hoewel Big Pharma en Big Agriculture de onmiskenbare correlaties blijven ontkennen.

Laten we ons dit afvragen: als Gates gefocust is op zijn doel om het aantal mensen op onze planeet te verminderen, waarom zou hij dan vaccinatieprogramma's financieren om levens te redden?

Dit slaat nergens op, tenzij de vaccinaties helemaal niet bedoeld zijn om levens te redden.

Must-read: Billy Boy Foundation kondigt microchip voor populatiecontrole aan

Billy Boy' plan om je te vermoorden (documentaire) - een van de grootste levende depopulationists

LINK: https://youtu.be/-WFa4bHC0Do

 

Bronnen: YogaEsoteric.net ; YouTube.com

 

 


 https://humansbefree.com/2018/09/bill-gates-is-the-biggest-depopulationist-alive.html

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...