zondag 21 juli 2024

Veritas documenten onthullen dat gezondheidsbureaucraten bewijs hadden dat Ivermectine en Hydroxychloroquine effectief zijn bij de behandeling van COVID – MAAR VERBORGEN DIT VOOR HET PUBLIEK


 Er zijn 298 Hydroxychloroquine studies geweest die een verbetering van 64% lieten zien bij COVID-19 patiënten. Ondanks de wetenschap hebben Dr. Fauci en de medische elites het gebruik van deze effectieve behandelingen voor coronavirus patiënten geblokkeerd, bericht Jim Hoft.

Dr. Robert Malone, de uitvinder van de mRNA vaccins, beschuldigt Dr. Fauci en anderen van liegen en het veroorzaken van de dood van meer dan 500.000 Amerikanen door HCQ en Ivermectine, en andere behandelingen voor COVID-19 patiënten te verhinderen.

Dr. Malone heeft gelijk. Het is goed gedocumenteerd dat Dr. Fauci en top artsen in de VS hebben samengespannen om Hydroxychloroquine te diskwalificeren en te veroordelen als een COVID-19 behandeling. Miljoenen mensen stierven als gevolg hiervan.

Het was niet alleen Fauci maar alle top medische leiders over de hele wereld die meewerkten aan de Hydroxychloroquine leugen.

Dr. Meryl Nass, MD, bracht dit verhaal in The Defender. Volgens Dr. Nass waren de top gezondheidsfunctionarissen allemaal betrokken bij de samenzwering tegen Hydroxychloroquine.

Fauci leidt het NIAID, Collins is de NIH directeur (nominaal Fauci’s baas) en Farrar is directeur van de Wellcome Trust. Farrar ondertekende ook de Lancet brief. En hij is voorzitter van de WHO’s R&D Blueprint Scientific Advisory Group, waardoor hij aan het hoofd stond van de WHO’s Solidarity trial, waarbij 1.000 onwetende proefpersonen een overdosis Hydroxychloroquine kregen toegediend om het gebruik van dat middel voor COVID in de kiem te smoren.

Farrar had gewerkt in Vietnam, waar veel malaria voorkwam, en hij was daar ook betrokken geweest bij SARS-1. Hij speelde bovendien een centrale rol bij het opzetten van de UK Recovery trial, waarbij 1600 proefpersonen een overdosis Hydroxychloroquine kregen toegediend.

Zelfs als Farrar geen idee had van de juiste dosering van chloroquine-medicijnen door zijn ervaring in Vietnam, dan nog zouden hij, Fauci en Collins van dergelijke overdoses op de hoogte zijn gekomen nadat Brazilië de wereld had verteld hoe zij patiënten per vergissing een overdosis chloroquine hadden toegediend bij een proef met COVID. De onthulling werd gedaan in een artikel dat medio april 2020 in de JAMA werd gepubliceerd. Negenendertig procent van de proefpersonen in Brazilië die hoge doses chloroquine kregen, stierf, gemiddelde leeftijd 50 jaar.

Toch gingen de proeven met Hydroxychloroquine van Solidarity en Recovery door tot in juni, en stopten pas nadat hun extreme doses waren blootgelegd.

Fauci zorgde ervoor dat de behandelingsrichtlijnen voor COVID die uit het NIAID kwamen, werden gecontroleerd, waarbij zowel Chloroquine-medicijnen als Ivermectine werden afgeraden. Fauci’s NIAID annuleerde ook het eerste grootschalige onderzoek naar de behandeling met Hydroxychloroquine bij beginnende ziekte, nadat slechts 20 van de verwachte 2000 proefpersonen waren ingeschreven.

Wat betekent dit alles?

  1. Er was een samenzwering tussen de vijf auteurs van het Nature artikel en de hoofden van de NIH, NIAID en Wellcome Trust om de oorsprong van COVID in het laboratorium te verdoezelen.
  2. Er was een samenzwering waarbij Daszac, Fauci en anderen betrokken waren om de natuurlijke oorsprongstheorie door te drukken. (Zie andere e-mails in het recente dossier.)
  3. Er was een samenzwering waarbij Daszac betrokken was om de Lancet paper te schrijven en de herkomst ervan te verbergen, om de natuurlijke oorsprongstheorie te promoten en alle andere ideeën af te schilderen als samenzweringstheorie. De blogpost van Collin is een ander deel van dit verhaal.
  4. Farrar was nauw betrokken bij beide grote Hydroxychloroquine overdosis trials, waarbij in totaal ongeveer 500 proefpersonen stierven.
  5. Farrar, Fauci en Collins hielden onderzoeksgelden achter die kwalitatief goede proeven met het gebruik van chloroquine-medicijnen en Ivermectine en andere hergebruikte medicijnen hadden kunnen ondersteunen, die de pandemie hadden kunnen keren.
  6. Zijn de vier hier genoemde personen – Fauci, Daszak, Collins en Farrar – nauw betrokken bij het ontstaan van de pandemie, alsmede bij de verlenging en de onjuiste behandelingen die tijdens de pandemie werden toegepast?

Lees de rest hier.

Wanneer zal Dr. Fauci worden geconfronteerd met zijn leugens die miljoenen hebben gedood?

Maandagavond gaf Project Veritas hun laatste onderzoek vrij en het was een klapper. Project Veritas gaf nooit eerder geziene militaire documenten vrij over de oorsprong van Covid-19, onderzoek naar de werking, vaccins, potentiële behandelingen en de poging van de regering om alles te verbergen.

De nieuw vrijgegeven militaire documenten spreken de getuigenis van Dr. Fauci onder ede tegen. De documenten onthulden ook dat de Amerikaanse regering informatie over effectieve behandelingen verborgen hield voor het Amerikaanse publiek.

Nu dit…
De documenten bevatten bewijs dat Ivermectine en Hydroxychloroquine effectief waren bij de behandeling van het coronavirus. Deze informatie werd verborgen gehouden voor het publiek.

Via de Hal Turner Show.

Documenten opgeslagen in een TOP SECRET map op de computers van het Defense Advanced Research Project Agency (DARPA) bewijzen dat de medicijnen Ivermectine, Hydroxychloroquine en Interferon “Curatief” waren voor COVID-19 in april, 2020 – de kuren werden begraven als “Top Secret.”

De onthulling van deze documenten, stiekem opgeslagen in een TOP SECRET map op overheidscomputers bewijzen dat de federale overheid van de Verenigde Staten in april 2020 WIST dat de gehele “COVID-19 Pandemie” volledig te genezen was door het gebruik van deze veelgebruikte medicijnen.

Hier zijn uittreksels.

Er zouden koppen moeten rollen over deze onthulling.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/veritas-documenten-onthullen-dat-gezondheidsbureaucraten-bewijs-hadden-dat-ivermectine-en-hydroxychloroquine-effectief-zijn-bij-de-behandeling-van-covid-maar-verborgen-dit-voor-het-publiek/ 

Professor legt hier in duidelijke bewoordingen uit hoe de VS en NAVO ons in oorlog hebben gebracht met Rusland

De oorlog in Oekraïne gaat niet over Oekraïne en Rusland, maar over de Verenigde Staten en Rusland. Dat moet iedereen begrijpen, zei professor Jeffrey Sachs in een interview met Tucker Carlson.

Degenen die aan de onderhandelingstafel moeten gaan zitten, zijn Biden en Poetin, benadrukte hij.

De VS plaatsten unilateraal AEGIS-raketten in Polen en Roemenië, die binnen enkele minuten Moskou kunnen bereiken. In 2004 kwamen er nog eens zeven landen bij de NAVO: Estland, Letland, Litouwen, Roemenië, Bulgarije, Slowakije en Slovenië. Rusland werd letterlijk omsingeld, aldus Sachs.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Beloftes niet nageleefd

De Russische president Poetin heeft al vaak gezegd dat het Westen zijn beloftes na de val van de Berlijnse Muur over uitbreiding van de NAVO niet heeft nageleefd.

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken James Baker III beloofde indertijd dat de NAVO geen ‘inch’ zou opschuiven naar het oosten. De secretaris-generaal van de NAVO en Duitse bondskanselier zeiden hetzelfde. Nu wordt dat allemaal ontkend.

Het is alsof Mexico zou zeggen: het lijkt ons een geweldig idee om Chinese legerbases bij de Rio Grande te plaatsen. Deze rivier vormt de grens tussen Mexico en de VS.

Dit verhaal hoor je nooit in de media

“Sachs kent de feiten. Hij komt ook in de diplomatieke kringen. Hier legt hij, rustig en concreet, uit waarom de oorlog in Oekraïne de schuld is van de leugenachtige, jarenlange politiek van de VS,” merkt journalist Joost Niemoller op. “Hoe komt het toch dat je dit volledige verhaal nooit hoort in de media?”

Journalist Eric van de Beek voegt toe: “De Nederlandse MSM zijn altijd dol op Amerikaanse politieke duiders. Maar professor Jeffrey Sachs weten ze om de één of andere reden nooit te vinden. Hij legt hier in duidelijke bewoordingen uit hoe de VS en NAVO ons in oorlog hebben gebracht met Rusland.”

De awardwinnende regisseur Oliver Stone spreekt van ‘het beste interview’ over Oekraïne en corona dat hij tot dusver heeft gezien.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

EU-parlement eerste resolutie: Veroordeling van Orbans vredespoging

16


    European Parliament from EU / Wikimedia (CC BY 2.0 DEED)

Het nieuw gekozen Europees Parlement heeft woensdag een resolutie aangenomen waarin het de reis van Viktor Orban naar Moskou om met Poetin over vrede te praten veroordeelt.

Europarlementariërs vinden het bezoek niet representatief voor de EU en een duidelijke schending van de EU-verdragen en het gemeenschappelijk buitenlands beleid, bericht Friatider.

Politici willen ook dat deze schending wordt bestraft met sancties voor Hongarije.

Een recente aanval op een kinderziekenhuis in Oekraïne benadrukt ook de “irrelevantie” van de vredesinspanningen van Viktor Orbán, aldus de resolutie.

Naast het veroordelen van de heer Orban, roept de resolutie de EU op om zich actief in te zetten voor het behoud van internationale steun voor Oekraïne en om Oekraïne militaire bijstand te verlenen zo lang als nodig is en in de vorm die nodig is. Het Parlement roept de EU ook op om haar sanctiebeleid tegen Rusland en Wit-Rusland te handhaven en uit te breiden, en de effectiviteit en het effect ervan te monitoren, te evalueren en te verbeteren. Europarlementariërs willen ook dat de Raad systematisch het probleem aanpakt van het omzeilen van sancties door in de EU gevestigde bedrijven, derden en derde landen.

Europarlementariërs verwelkomen de recente beslissing van de EU om door het Westen gestolen Russische activa te gebruiken om de oorlogsinspanningen van Oekraïne te ondersteunen. Ze roepen ook op tot een “solide wettelijke regeling voor de confiscatie van Russische staatsactiva die door de EU zijn bevroren.”

Het Parlement verwelkomt ook de uitkomst van de laatste NAVO-top en herhaalt zijn overtuiging dat Oekraïne zich op een onomkeerbaar pad bevindt richting lidmaatschap van de militaire alliantie. De Europarlementariërs roepen de EU en haar lidstaten op om hun militaire steun aan Oekraïne te verhogen zolang als nodig is en in de vorm die nodig is. Ze willen ook dat de Europese Commissie financiële steun op lange termijn voorstelt voor de wederopbouw van Oekraïne.

De resolutie werd aangenomen met 495 stemmen voor, 137 tegen en 47 onthoudingen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
Bron: https://www.frontnieuws.com/eu-parlement-eerste-resolutie-veroordeling-van-orbans-vredespoging/
-------------------------

Sorry, we willen oorlog: Waarom EU-elites de Hongaarse Orban zullen negeren

De Hongaarse leider, die momenteel voorzitter is van de EU-Raad, probeert daadwerkelijk invloed uit te oefenen met zijn termijn

4
   The Russian Presidential Press and Information Office / Kremlin.ru / Wikimedia / (CC BY 3.0)

Hongarije, vertegenwoordigd door zijn premier Viktor Orban, nam op 1 juli het roterende voorzitterschap van zes maanden van de Raad van de Europese Unie over en besloot meteen iets onconventioneels te gaan doen: echt werken. Dus kwamen de messen tevoorschijn.

Het meest memorabele dat de Franse Emmanuel Macron in 2022 deed toen hij de functie bekleedde, was een logo maken voor zijn EU-voorzitterschap met daarin zijn eigen initialen. Het voordeel voor het Franse en Europese volk was fantastisch – als in, het bestaat in fantasie, schrijft Rachel Marsden.

Tijdens zijn bijeenkomst als voorzitter van de EU in Frankrijk stond Macron naast de ongekozen voorzitter van de bureaucratie van de Europese Commissie, “koningin” Ursula von der Leyen, terwijl ze kwesties als klimaatverandering, digitale transitie en het militair-industrieel complex van de EU (eh, de “EU-defensie-unie”) verdedigden. Ze serveerden maar al te graag typische globalistische kost voor hun mede-elites om op te vreten. Maar diezelfde mensen kokhalzen nu over Orbans zelfgekozen agenda: vrede.

Orban kondigde aan dat het Hongaarse EU-voorzitterschap eind augustus in Boedapest zou vergaderen over netelige mondiale conflicten die een uitdaging vormen voor de EU. De elites van het blok verzetten zich hiertegen omdat vrede zou moeten voortkomen uit korte douches nemen en snikheet worden zonder airconditioning om de Russische president Vladimir Poetin een hak te zetten.

Tot nu toe dacht het establishment Orban onder controle te kunnen houden, zo niet door te dreigen met het inhouden van EU-fondsen, dan toch door regelrechte manipulatie. Zoals toen, volgens Politico, de Duitse bondskanselier Olaf Scholz erin slaagde om hem te overtuigen zich los te koppelen van een stemming afgelopen december over het starten van EU-toetredingsonderhandelingen voor Oekraïne, door de Hongaarse leider ervan te overtuigen dat het zou resulteren in een win-win. Dus, terwijl Orban op de gang stond, ramden de andere EU-leiders de stemming erdoorheen, waarbij ze zijn veto omzeilden en vervolgens hun eigen gemanipuleerde unanimiteit vierden.

Maar toen Orban deze nieuwe rol in de EU overnam, ging hij zich dit keer echt loskoppelen. Hij kauwde prompt de leiband door waarvan het Europese establishment dacht dat ze hem hadden en gebruikte die om zichzelf de wereld rond te slingeren op een “vredestournee” om informatie te verzamelen van alle kanten van verschillende Oost-West wereldwijde conflicten.

Hij begon in Oekraïne met een bezoek aan Vladimir Zelensky. Helemaal cool, helemaal normaal, helemaal in lijn met het groepsdenken van het EU establishment. Ook totaal nutteloos als het gaat om het oplossen van het conflict tussen Rusland en de NAVO-spelers van Oekraïne, dat de Europese belastingbetaler en industrie verwoest.

Zelfs Zelensky heeft onlangs toegegeven dat bij echte vredesbesprekingen Rusland betrokken moet worden. Orbans pendeldiplomatie in naam van de EU komt daar op dit moment het dichtst bij in de buurt. Waarom brak de hel dan los in Brussel toen Orban, in zijn nieuwe rol als tijdelijk EU-leiderschap, besloot om ook naar Moskou te gaan om de standpunten van Rusland te horen?

Orban bezocht ook China, Azerbeidzjan, de NAVO-top in de VS en voormalig (en mogelijk toekomstig) president Donald Trump. Hij lijkt de enige te zijn die de balans opmaakt van beide kanten van verschillende wereldwijde conflicten.

De Duitse pers kreeg de brief in handen die Orban stuurde aan Charles Michel – de voorzitter van de Europese Raad, aan wie Orban blijkbaar aantekeningen van zijn reizen stuurt. Orban heeft gewaarschuwd voor een verscherping van het conflict in Oekraïne, de noodzaak van diplomatie met zowel Rusland als China en een nieuwe benadering van het Mondiale Zuiden, waarvan de EU het vertrouwen heeft verloren door de gevolgen van het conflict in Oekraïne.

Hij nam blijkbaar een bulldozer naar hun collectieve safe space. Want de belangrijkste diplomaat van de EU, Josep Borrell, wil nu een formele top over buitenlandse zaken houden op precies hetzelfde moment als Orbans eigen top, volgens Politico. Op die manier kunnen ze het risico dat ze echt diplomatiek zwaar werk moeten verrichten volledig omzeilen en zich in plaats daarvan terugtrekken in Borrell’s “trigger-vrije” EU-tuin waar ze kunnen relaxen en chillen zonder het risico te lopen te worden overvallen door tegenstrijdige standpunten.

Een EU-diplomaat vertelde Politico dat ze “een duidelijk signaal willen afgeven dat Hongarije niet voor de EU spreekt.” Wat is de EU eigenlijk nog meer als het geen ongekozen bureaucraten zijn die routinematig beweren namens de EU te spreken en haar beleid te bepalen? Orban geeft er tenminste een nieuwe draai aan: gekozen democratische verantwoording.

Maar wat staat er in de functieomschrijving? “De rol van de lidstaat die het voorzitterschap bekleedt, is de wetgevende agenda aan te sturen door de vergaderingen van de Raad voor te zitten, te zorgen voor een goede samenwerking met de andere EU-instellingen en de voortzetting van de EU-beleidsagenda te garanderen,” aldus de denktank Chatham House.
Alsjeblieft zeg. Google maar eens op “Wat is de agenda van het Spaanse voorzitterschap van de EU” in 2023? Antwoord“Het stimuleren van de herindustrialisatie en strategische autonomie van de EU. De groene transitie bevorderen. Het bereiken van meer sociale en economische rechtvaardigheid. De eenheid van Europa versterken.”

Hoe zit het met het Belgische voorzitterschap eerder dit jaar? Ook daar komen de gebruikelijke gespreksonderwerpen naar voren, van klimaatverandering tot eenheid en het bevorderen van een “mondiaal Europa”.

Tegen de tijd dat deze onhandige Eurocratie echt weet wat ze met Orban moeten doen, is zijn ambtstermijn van zes maanden misschien al voorbij. Ambtenaren suggereren nu al dat ze geen mogelijkheid hebben om zijn ambtstermijn in te korten. Ondertussen heeft een aantal topcommandanten van de bureaujockey’s zich ook aangesloten bij de stapel.

“In het licht van de recente ontwikkelingen die het begin van het Hongaarse voorzitterschap markeren, heeft de president besloten dat de Europese Commissie alleen tijdens informele vergaderingen van de Raad op het niveau van hoge ambtenaren vertegenwoordigd zal zijn,” zegt Eric Mamer, de woordvoerder van koningin Ursula’s dappere bataljon van papercut Purple Heart bureaucraten die Brussel besturen.

“Het bezoek van het college aan het voorzitterschap zal niet plaatsvinden.” Oh nee, geen boycot door het “College”! Wat is het “College” eigenlijk? Het is eigenlijk gewoon een andere groep ongekozen bureaucraten – het college van de 27 EU-commissarissen, één gekozen voor elke EU-lidstaat. Europese Commissie… College van EU-commissarissen… Voorzitter van de Europese Raad… Voorzitter van de Raad van de Europese Unie… Het is bijna alsof al deze dingen hetzelfde klinken zodat het grote publiek in verwarring raakt over wat er aan de hand is.

“De EU-Commissie kan geen instellingen en lidstaten uitkiezen waarmee ze wil samenwerken,” zei de Hongaarse minister van Europese Zaken Boka Janos in reactie op de boycot door topambtenaren van Orbans bijeenkomst. “Zijn alle beslissingen van de Commissie nu gebaseerd op politieke overwegingen?” Ja, zo doen ze dat. Hun deugd is zeer discriminerend in zijn toepassing. Democratie en diversiteit – in het bijzonder van gedachten – is alleen verdedigbaar binnen aanvaardbare grenzen die door hen zijn gedefinieerd.

Een groep van 63 gekozen establishment hielenlikkers schreef ook een brief aan de top van de EU, waarin ze Orban ervan beschuldigen tijdens zijn reizen voor de hele EU te spreken – een beetje zoals koningin Ursula zelf, waartegen zelfs haar eigen personeel bezwaar maakte tijdens de aftrap van het Israël-Gaza conflict.

Deze verkozen voorstanders van tolerantie en inclusie roepen nu op tot het opschorten van het stemrecht van Hongarije. Het zou niet eens de eerste keer zijn. Een groep van 120 EU-wetgevers eiste eerder dit jaar hetzelfde omdat Orban gebruik durfde te maken van zijn grondwettelijke recht om een veto uit te spreken over meer EU-geld voor Oekraïne, geheel in overeenstemming met de EU-regels.

Als deze controlefreaks maar net zo graag op de rem trapten bij oorlog als bij de pogingen van één man om vrede te bereiken, dan zouden de Europeanen er veel beter af zijn.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 
https://www.frontnieuws.com/sorry-we-willen-oorlog-waarom-eu-elites-de-hongaarse-orban-zullen-negeren/

Ontmaskerd: Hoe klimaatoplichters ons in Smart Goelags willen dwingen

In Australië en NZ kunnen “beheerde terugtrekkingsregelingen” mensen uit huizen dwingen die volgens “klimaatveranderingsmodellen” “onverzekerbaar” zijn.

1

     Izzyserious / Pixabay

Schokkend bewijs komt uit Australië en Nieuw-Zeeland over hoe de klimaatzwendel wordt gebruikt om een technototalitaire smart-city toekomst op te leggen.

De criminocratische mondiale imperialisten gebruiken vaak hun Gemenebest kolonies om de meest verraderlijke escalaties van hun tirannie uit te proberen – denk aan Canada, Nieuw Zeeland en Australië tijdens Covid, schrijft

We kunnen daarom aannemen dat dit de blauwdruk wordt voor de uitrol van hun agenda voor de Vierde Industriële Revolutie over de hele wereld.

Het sinistere plan in kwestie, genaamd “Managed Retreat,” is ontmaskerd door onafhankelijk onderzoeker Kate Mason op haar uitstekende Substack blog gericht op het “deconstrueren van 4IR-verhalen.”

Het idee is dat overdreven “modellering” van de ingebeelde effecten van “klimaatverandering” wordt gebruikt om bepaalde gebieden als ongeschikt voor menselijke bewoning te bestempelen.

Hand in hand met de staat werkt de verzekeringsindustrie – sinds jaar en dag een centraal onderdeel van het corrupte criminocratische imperium – die huizen in deze gebieden “onverzekerbaar” acht.

Banken spelen ook hun rol (natuurlijk!) door te zeggen dat ze geen hypotheken willen verstrekken voor deze “onverzekerbare” huizen.

In haar laatste artikel verwijst Kate naar een tv-reportage over Kensington Banks, vlakbij het centrum van Melbourne, dat onlangs tot overstromingsgebied is verklaard.

Ze schrijft: “De huizenprijzen zullen naar verwachting met 20 procent dalen. Ik denk dat dat nogal voorzichtig is – wie gaat er kopen in een overstromingsgebied? Tenzij het een ontwikkelaar is die alles met de grond gelijk maakt en een Smart Resilient complex bouwt.”

Ondertussen zijn in Nieuw-Zeeland bewoners in opstand gekomen tegen pogingen om “terugtrekking” uit kustgebieden op te leggen onder het mom van een voorspelde stijging van de zeespiegel.

Zoals dit mediabericht laat zien, trappen ze niet in de paniekzaaiende klimaatpropaganda.

Tim Rees zei. “Ik woon al sinds 1965 aan Paraparaumu Beach en het strand wordt steeds groter. Ik duik al 45 jaar bij Kāpiti Island en de rotsen zijn bij eb nog steeds even hoog.”

Tania Lees voegt hieraan toe: “De wetenschap is nog niet vastgesteld en er is geen consensus. Wij geloven niet dat de zeespiegel significant stijgt en dat we allemaal onder water zullen komen te staan.”

De centrale en lokale overheden kunnen “een proces op deze schaal” niet financieren, zei ze. “Tot nu toe hebben de belastingbetalers meer dan 4 miljoen dollar betaald voor het Takutai Kāpiti proces.”

“We kunnen het ons gewoon niet veroorloven om nog meer uit te geven. Als het zou worden uitgevoerd, zou de beheerde terugtrekking meer dan $ 1 miljard bedragen.”

Wat betreft de agenda achter dit alles, schrijft Kate:

“Het vinden van de informatie over klimaatveranderingsmodellen en verzekeringen heeft voor mij de puntjes op de i gezet met betrekking tot de enorme hoeveelheid bouwpakketten en stapelwoningen die in Australië worden gebouwd.

Ze moeten ons allemaal ergens onderbrengen als onze huizen onverzekerbaar zijn en we ze voor een schijntje moeten verkopen.

Het is duidelijk dat dit ‘veerkrachtige’ Smart Cities zijn. Alles aangesloten op het internet en gegevens verzameld, opgeslagen en gebruikt als model om steeds dystopischer overheidsmaatregelen voor controle en handhaving te dicteren.”

Ter bevestiging onthult ze dat de Insurance Council of Australia, die betrokken is bij Managed Retreat, werkt binnen het Public Private Partnership-model en zich houdt aan de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties en zelfs stichtend lid is van de United Nations Principles for Sustainable Insurance.

De smart goelag-agenda van de VN werd gepresenteerd in hun 80 pagina’s tellende boekje getiteld “Centering People in Smart Cities: A playbook for local and regional governments,” zoals we in 2022 meldden.

Eveneens in 2022 bracht een instantie genaamd de Australian Climate Council een studie uit waarin geschat werd dat 1 op de 25 huizen en commerciële gebouwen in het land tegen 2030 onverzekerbaar zouden worden vanwege “verslechterende extreme weersomstandigheden.”

Overstromingen van rivieren vormden volgens het onderzoek het grootste risico, met plotselinge overstromingen en bosbranden als de andere belangrijkste gevaren die ertoe bijdragen dat eigendommen “onverzekerbaar” worden.

Naast de oproep voor “beheerde terugtrekking” benadrukte het rapport de noodzaak voor “het opschalen van overheidsinvesteringen in veerkracht” en om “gemeenschappen te ondersteunen om build back better.”

Het verklaarde: “Steden en gemeenschappen moeten – waar nodig – herbouwd worden op een manier die rekening houdt met de onvermijdelijke toekomstige klimaatveranderingen en ze veerkrachtiger maakt.”

Het is dan ook geen verrassing dat dit rapport met trots op de website van het World Economic Forum is geplaatst…

Oorspronkelijk gepubliceerd in de laatste editie van de The Acorn nieuwsbrief, je kunt het volledige bulletin lezen en je HIER abonneren. Het uitstekende SubStack dat de inspiratiebron vormde, is geschreven door Kate Mason, ook een aanrader om te volgen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 
Bron: https://www.frontnieuws.com/ontmaskerd-hoe-klimaatoplichters-ons-in-smart-goelags-willen-dwingen/

Omgaan met sukkels

 juli 10, 2024   29

    Izzyserious / Pixabay

Na vier jaar van een neppandemie is er geen enkele reden meer om ook maar iets te geloven van wat de overheid, de media of je huisarts zeggen. Toch blijven miljoenen sukkels dat doen, ze geloven in gekende leugenaars.”

Een sukkel is iemand die moedwillig de waarheid negeert, iemand die alles gelooft wat hij op televisie ziet of op de radio hoort. Eigenlijk is een sukkel iemand die ervoor kiest om buiten de realiteit te leven, schrijft Mike Stone.

Iedereen die gelooft dat een valse Joe Biden de verkiezingen van 2020 heeft gewonnen, is een sukkel.

Iedereen die gelooft dat 9/11 georkestreerd werd door Osama bin Laden en 19 mannen met stanleymessen is een sukkel.

Iedereen die gelooft dat de neppandemie echt was, met een echt virus en echte mensen die aan dat virus stierven, is een sukkel.

Iedereen die gelooft dat het nepvaccin (of welk vaccin dan ook) ontworpen was om levens te redden, is een sukkel.

Iedereen die gelooft dat Michelle Obama een vrouw is, is een sukkel.

We kunnen nog wel even doorgaan, maar ik denk dat je het wel begrijpt. Na vier jaar neppandemie is er geen reden meer om ook maar iets te geloven van wat de overheid, de media of je huisarts zeggen. Toch blijven miljoenen sukkels dat doen, ze geloven in gekende leugenaars.

Houd er rekening mee dat er geen correlatie is tussen IQ en dom zijn. Ik ken een paar mensen met een extreem hoog IQ – IQ’s hoger dan het mijne – en zij behoren tot de grootste sukkels ter wereld.

 

Als het aankomt op omgaan met sukkels, heb je twee keuzes. De eerste is om ze gewoon te negeren. Als je dat doet, elimineer je meteen de mogelijkheid dat jij negatief beïnvloed wordt door hun domheid. Waar het lastig wordt, is wanneer je je realiseert dat je beste vrienden, familieleden en kennissen allemaal sukkels zijn.

In sommige van die gevallen kun je ze gewoon niet negeren. Ik bedoel, dat kun je wel. Maar het is moeilijk als je met iemand samenwoont en hem elke dag ziet. Bereid je in dat geval voor op veel ongemak en mogelijk catastrofale gevolgen. We zagen het allemaal gebeuren tijdens de scamdemie. En het conflict is altijd eenzijdig. Het zijn altijd de sukkels die buiten de realiteit leven die de mensen om hen heen het leven zuur proberen te maken, het is nooit andersom.

Barbara Lee schminkt met kleinkind

Herinner je je die geweldige vrouw nog die de website Snippets and Snappets beheerde? Ze mocht haar kleinkinderen niet zien van haar dochter, tenzij ze het dodelijke nepvaccin nam. Het was familiechantage op zijn ergst. De arme vrouw hield zoveel van haar kleinkinderen en wilde ze zo graag zien en vasthouden dat ze toegaf en de verdomde prik nam. Nu is ze dood.

Artsen die geloven in de wijd en zijd ontkrachte kiemtheorie van ziekten en gedwongen worden om die leugen te verspreiden om hun brood te verdienen, zullen nooit de realiteit accepteren. Dat geldt ook voor leraren die leugens verkondigen in de klas om een baan te houden, of professoren en klimaatexperts die liegen over het bestaan van de opwarming van de aarde om geld van de overheid te krijgen. Je zult nooit, maar dan ook nooit iemand van de waarheid kunnen overtuigen. Maar wacht, het wordt nog erger.

 

Naast degenen die een financiële prikkel hebben om in leugens te geloven, zijn er anderen die een emotionele prikkel hebben om dat te doen. Een vrouw die gehersenspoeld is door het feminisme zal nooit de realiteit accepteren dat abortus moord is, hoeveel bewijs je haar ook geeft.

Mensen die besmet zijn met het Trump Derangement Syndroom zullen nooit toegeven dat Trump de verkiezingen van 2020 heeft gewonnen of dat 6 januari een valstrik was van de FBI en geen opstand. Ze staan nog verder van de realiteit af dan degenen die in leugens geloven om geld te verdienen.

Als je je afvraagt waarom er zoveel sukkels op de wereld zijn, dan is het antwoord angst. Meer specifiek, angst voor wat andere mensen denken. In plaats van zich af te vragen of iets waar is, vragen ze zich af: “Wat zullen de mensen van me denken als ik geloof dat dit waar is?”

Als je een serieuze poging doet om de waarheid aan het licht te brengen, kun je je niet gedragen als een lispelende soja-jongen die zegt: “Oooh, hier is een waarheid! Deze neem ik!” Je moet ALLE waarheid aannemen, inclusief en vooral de waarheid die je niet aanstaat. Bijna niemand is bereid om dat te doen. Ik kan het aantal mensen dat ik persoonlijk ken die hun emoties buiten beschouwing kunnen laten en gegevens strikt op basis van feiten kunnen analyseren, op één hand tellen. Drie van hen zijn vrouwen en één man.

Omdat idioten moedwillig de waarheid afwijzen en omdat God de waarheid is, wijzen ze moedwillig God af. Als iemand vastbesloten is om God af te wijzen en de eeuwigheid in de hel door te brengen, dan kunnen jij en ik daar weinig aan doen. Het is triest om te zeggen, maar als ze niet tot bezinning komen, zullen ze gewoon in de hel moeten branden.

 


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/omgaan-met-sukkels/

 

Lange tijd pro-vaccinpusher biecht eindelijk op over gebrek aan wetenschappelijke bewijzen...

Frontnieuws - juli 20, 2024   3

Na tientallen jaren van agressief promoten van allerlei soorten vaccins, biecht Dr. Stanley Plotkin, 's werelds meest vooraanstaande vaccinoloog, eindelijk op dat de veiligheid...


 

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...