zaterdag 29 oktober 2022

“Bill Gates, die zo roekeloos uit zijn keelgat kraait dat de mensen naar de lantaarnpalen kijken in elk land waar hij landt”

mei 31, 2022  4952  2

 


De essentie van het Westen

Het Wereld Economisch Forum (WEF), alias de Bende van Davos, heeft vorige week zijn 2022 schmoozefest gehouden in dat keurige Zwitserse bergdorpje, na een onderbreking van bijna drie jaar wegens de coronavirus pandemie die zij genereus voor de rest van ons hadden geregeld. Dit zijn de zelfverklaarde leiders van de Grote Re-Set – Klaus Schwab, Bill Gates, en Klaus’ geschubde majordomo, Dr. Yuval Noah Harari, de omgekeerde reïncarnatie van Adolf Eichmann, beroemd geworden door zijn uitspraak dat “mensen hackbare dieren zijn”. Bedoelde hij, bijvoorbeeld, met een hakmes? schrijft James Kunstler.

 Wie denken die schnitzel-knarsende, Krug-zuipende patsers wel dat zij zijn? Of, om de onsterfelijke woorden van ene Pete Hogwallop te parafraseren, wie heeft hen tot baas van dit gezelschap gekozen? Niemand, op deze hele, wijde, altijd draaiende wereld, die zij letterlijk willen overnemen.

Eigenlijk, aan de manier waarop zij praten, lijkt het er al op dat zij de aarde en ons “waardeloze” en “nutteloze” mensen erop gekaapt hebben, zoals Dr. Harari de massa’s die in economy class over de planeet vliegen, bestempeld heeft. Het ziet er naar uit dat ons een ruwe landing te wachten staat.

Zoals voor het eerst gehallucineerd in Herr Doktor Schwab’s pulserende brein, blijkbaar vele jaren geleden, was de Grote Re-set aanvankelijk gepland voor 2050, een soort ontspannen wandeling-in-het-park naar de glinsterende poorten van het transhumanisme. Toen werd de bende nerveus en verschoof het naar 2030 (klimaatverandering, en zo). Toen dat vreselijke monster van de Amerikaanse politiek, Donald Trump, zijn intrede deed, raakten zij in paniek en stelden hun Re-set opnieuw in op 2023. Nu lijkt het erop, ondanks het oppervlakkige decorum van de bijeenkomst in Davos dit jaar, dat zij – zoals wij hier in de oude Nieuwe Wereld zeggen – de kluts kwijt zijn.

 

Hoe komt dat? Wel, ten eerste lijkt het erop dat Klaus’ gecontroleerde sloop van de wereldeconomie en de midtermverkiezingen in de VS in november een nek-aan-nekrace te worden en misschien ziet de bende dat dat niet zo goed voor hen zal uitpakken. Hun sleutelproject in het offensief van 2022, de oorlog in Oekraïne, loopt ook niet goed af. Het idee was, naar het schijnt, om de Russen kapot te laten lopen en te vernederen om zo de ontbinding van de heer Poetin te bewerkstelligen, die, geloof het of niet en ondanks de tsunami’s van verdachtmakingen die de door het WEF gefinancierde propagandisten over hem hebben uitgestort, vreemd genoeg eigenlijk een verdediger van de westerse samenleving is. Ja, ik weet het, een verbijstering, niet? (God werkt op mysterieuze wijze – maar de Gangsters van Davos geloven niet in hem/haar/ zij.)

In hun koekoeksklok-universum hebben zij het te druk met het tellen van de tanden op de tandwielen binnenin, want zij zijn de “deskundigen” en dat is wat zij doen. Wat ons brengt bij een van de centrale denkfouten van het mechanistische wereldbeeld: dat als je maar genoeg dingen meet, je ze zult kunnen beheersen. Hun geliefde gegevens verraden hen nu ze uit de Pfizer-kluizen lekken. Zij hebben het verknoeid bij de Covid-19 kaping en nu bijten de gegevens Klaus en zijn compagnie in hun kont. Vooral de kont van Oberstleutnant Bill Gates, die de leiding had moeten hebben over de vaccinoperatie en nu de wereld rondvliegt en zo roekeloos uit zijn keelgat kraait dat de mensen naar de lantaarnpalen kijken in elk land waar hij landt.

 

Vandaar de wanhopige pogingen tot censuur van de stromannen van het WEF overal ter wereld. En zie hoe goed dat is gegaan, vooral in de Verenigde Staten onder de door het WEF geïnstalleerde “Joe Biden”, de sigarenwinkel-Indiër in dirigentenkledij, die als front fungeert voor een Amerikaans sloperskabinet van sukkels, losers, en afvalligen. Heeft de wereld ooit een belachelijker ambtelijke exercitie gezien dan de mislukte benoeming van ene Nina Jankowicz, de zingende censor, in de idioot-bedachte Disinformation Governance Board? Ze hadden net zo goed een Jumbotron reclamebord op Times Square kunnen zetten met de kreet Your Government: We Suck in knipperende psychedelische pixels.

En toch gaat die afbraak van de wereldeconomie in razend tempo door, want, zoals bij alle afbraak, als de boel eenmaal begint in te storten, is er niets meer tegen te doen. De bevoorradingsketens voor alles breken, met stiekeme rampen. Zo wordt bijvoorbeeld het chemische additief op basis van ammoniak voor dieselbrandstof schaars, dat gebruikt wordt om de uitstoot van stikstofoxiden door vrachtwagens te verminderen. Nieuwe EPA-regels vereisen gecomputeriseerde sensoren in vrachtwagenmotoren die de stikstofoxideniveaus registreren. Als die te hoog zijn, schakelen de sensoren automatisch de motor uit. Resultaat: vrachtwagens stoppen met rijden. Verder resultaat: er wordt niets geleverd. Verste resultaat: u verhongert.

Het WEF heeft zijn hongersnoodprogramma ook vanuit andere invalshoeken uitgewerkt. De oorlog tussen Oekraïne en Rusland was bedoeld om de wereldvoorraad tarwe sterk te verminderen, zeg met ongeveer 30 procent, en ook om de uitvoer van kunstmest te beperken uit de belangrijkste producenten ter wereld: Rusland, Oekraïne, Wit-Rusland. Geen khobz f’tir voor jullie, volkeren van Noord-Afrika! (En geen Hostess Ding Dongs voor u, inwoners van Calumet Heights, Illinois!).

 

Herinnert u zich intussen de vermaning van wijlen de eminente viroloog Luc Montagnier, ontdekker van HIV, het virus achter AIDS, die vlak voor zijn dood voorspelde dat 100 procent van de mensen die met mRNA Covid “vaccins” ingespoten waren, binnen afzienbare tijd dood zouden zijn. Ja, ja, nogal grimmig spul, ik weet het. Maar dat was zijn professionele mening, en hij stond aan de top van zijn beroep. Vergeef me dat ik het vermeld, maar daar is het, als de spreekwoordelijke drol in de punchbowl.

Er staan ons allerlei interessante verrassingen te wachten – diegenen onder ons die deze clusterfuck overleven – maar de grootste van allemaal zal zijn dat de Grote Re-set van het WEF op zijn voornoemde kont zal vallen als, wanneer het stof is neergedaald, hun grandioze, totalitaire en uiteindelijk verderfelijke model van het menselijk project het aflegt tegen de verbijsterende herontdekking van een wereld die zwanger is van zin, doel en genade. Ik maak geen grapje. God mag dan een grappenmaker zijn, zoals ik al zo vaak heb gesuggereerd, maar hij is ook nog steeds God, en hij stelt het niet op prijs dat wannabe faux-messiaanse technocratische eikels als Klaus Schwab met zijn glorieuze schepping rommelen.

BRON: https://www.frontnieuws.com/bill-gates-die-zo-roekeloos-uit-zijn-keelgat-kraait-dat-de-mensen-naar-de-lantaarnpalen-kijken-in-elk-land-waar-hij-landt/

Covid-19: Hoe de grootste misdaad in de geschiedenis zich ontvouwde

 oktober 29, 2022 

 


De opzettelijk ontworpen neppandemie begon midden februari 2020. Een wiskundig modelleur genaamd Ferguson, werkzaam aan het Imperial College in Londen, joeg miljoenen mensen de stuipen op het lijf door te voorspellen dat alleen al in het Verenigd Koninkrijk 600.000 mensen zouden sterven. Er werd gesproken over miljoenen zieken in Groot-Brittannië en ziekenhuizen over de hele wereld die overspoeld zouden worden door zieke patiënten, schrijft Dr. Vernon Coleman.

 

De media leidden de paniek, zoals ze meestal doen, en binnen enkele dagen annuleerden mensen hun vakantie en kochten ze in paniek wc-rollen, zeep en brood. De Britten kopen altijd wc-rollen, zeep en brood in tijden van crisis. Vreemd genoeg leken de mensen die de meeste wc-rollen kochten, geen voedsel te kopen, hoewel je zou denken dat zonder dat laatste er niet veel behoefte zou zijn aan het eerste.

De aandelenmarkt kreeg een zenuwinzinking en zakte in elkaar, zoals altijd op dit soort momenten, en de kerel genaamd Ferguson werd geïnterviewd en overal geciteerd om zijn sombere voorspellingen te delen.

Op dat moment, in februari 2020, was ik verbaasd over de ophef die werd gemaakt over wat mij niet schadelijker leek dan griep. In februari 2020 zei ik dat ik dacht dat het bedrog deel uitmaakte van een plan om verplichte vaccinatie in te voeren.

Toen ik de beschikbare cijfers bekeek, was het meteen duidelijk dat er iets niet klopte. Ik uitte mijn twijfels op www.vernoncoleman.com en wees erop dat het volgens de WHO niet ongebruikelijk is dat in één seizoen 650.000 mensen sterven aan griep.

Ik ging op zoek naar een verborgen agenda en vond er verschillende.

Op 28 februari opperde ik dat het virus wellicht wordt gebruikt om onnodig reizen tegen te gaan en olie te sparen voor belangrijkere zaken als limousines van de premier en straaljagers of om prins Charles naar klimaatvergaderingen te vliegen, of om ons murw te maken voor verplichte vaccinatie.

Op 2 maart wees ik erop dat de sterftecijfers die werden genoemd niet klopten, omdat de autoriteiten alleen de mensen identificeerden die de ziekte hadden en in het ziekenhuis lagen. Ze telden niet de duizenden mensen die de ziekte hadden maar slechts lichte symptomen vertoonden. Ik wees erop dat als 1.000 mensen met griep naar de dokter gaan en één patiënt overlijdt, het sterftecijfer 0,1% is, maar als nog eens 9.000 mensen griep hebben maar niet naar de dokter gaan, is het sterftecijfer 0,01%.

Ik voorspelde dat regeringen de crisis zouden gebruiken om een cashloze maatschappij te creëren en om oude mensen kwijt te raken.

Het deed me allemaal een beetje denken aan de overdreven AIDS-angst toen het BMA ons waarschuwde dat iedereen tegen het jaar 2000 zou worden getroffen.

Op 3 maart 2020 waarschuwde ik opnieuw dat er een verplichte inenting zou komen. De paniek groeide en men zag mensen rondlopen met plastic dozen op hun hoofd. In het Verenigd Koninkrijk werd het coronavirus een meldingsplichtige ziekte.

Binnen enkele dagen waarschuwden artsen overal dat we oude mensen zouden moeten laten sterven omdat het virus miljoenen mensen zou doden en dat elk ziekenhuisbed nodig zou zijn voor jonge coronaviruspatiënten. Op 7 maart meldde ik dat mensen juichten bij het vooruitzicht dat oude mensen massaal zouden sterven. “Het zal ziekenhuisbedden vrijmaken,” zei een commentator.

Op 14 maart stond ik nog steeds alleen onder artsen die volhielden dat het coronavirus ons niet allemaal zou doden. Ik moest denken aan de vogelgriep en de varkensgriep. Ik had de paniekverhalen over die twee ziekten destijds van de hand gewezen, maar de autoriteiten hadden dramatische beweringen gedaan. De WHO had beweerd dat de vogelgriep tot 150 miljoen mensen zou doden. Ik zei dat dat onzin was. Uiteindelijk kostte de vogelgriep minder dan 500 mensen het leven. De Britse regering beweerde dat de varkensgriep in 2009 aan 65.000 mensen het leven zou kosten en gaf 500 miljoen pond uit aan medicijnen die moesten worden weggegooid. Ook hier kwam het totale aantal doden niet verder dan 500. Pas iets later ontdekte ik dat die volstrekt onnauwkeurige voorspellingen waren gedaan door professor Ferguson van het Imperial College in Londen – een universiteit met financiële banden met de vaccinliefhebbende Bill en Melinda Gates Foundation. Ferguson had ook absurd onjuiste voorspellingen gedaan over de gekkekoeienziekte – hij had voorspeld dat tot 150.000 mensen zouden kunnen sterven, maar het totaal was 177. En het was het Imperial College dat verschrikkelijke voorspellingen deed over mond- en klauwzeer. De voorspellingen van Ferguson, die later als zeer gebrekkig werden omschreven, leidden ertoe dat zes miljoen dieren onnodig werden gedood en kostten het Verenigd Koninkrijk 10 miljard pond.

Ondanks dit alles luisterden de regeringen in het VK en de VS, en ook in een groot deel van de rest van de wereld, naar de voorspellingen van Ferguson, accepteerden ze die met enthousiasme en voerden lockdowns en asociale distantiëring in.

Destijds was het duidelijk dat de regeringen er beter aan hadden gedaan Ferguson en zijn team van het Imperial College te negeren en in plaats daarvan advies in te winnen bij Bob the Builder of Postman Pat. De wereld zou een betere, veiligere plaats zijn geweest, maar mogelijk minder winstgevend voor vaccinbedrijven.

Boos over de manier waarop mensen bang werden gemaakt voor een ziekte die duidelijk niet dodelijker was dan griep, maakte ik op 18 maart een video voor YouTube. Ik noemde het “Coronavirus Scare: The Hoax of the Century“. De video werd van YouTube verwijderd en veel later ook van BrandNewTube, nadat dat platform was gehackt. Hij is gered en u kunt hem nu HIER bekijken.

Ik ben in de loop der jaren vaak geschoffeerd, vooral door mensen die door farmaceutische bedrijven waren ingehuurd, maar deze keer was het schofferen fenomenaal, opzettelijk en koelbloedig en werd ik het onderwerp van een spottende, belasterende, lastercampagne.

Ik ging door met het maken van video’s omdat ik er niet van hou om geïntimideerd te worden door gewelddadige schurken, omdat het duidelijk te laat was om te stoppen, maar vooral omdat ik nog steeds boos was over überhaupt de leugens die werden verteld en de mensen die onnodig van streek werden gemaakt.

Op 19 maart besloten de volksgezondheidsinstanties in het Verenigd Koninkrijk en het Advisory Committee on Dangerous Pathogens dat de nieuwe ziekte niet langer moest worden geclassificeerd als een “besmettelijke ziekte met grote gevolgen”. Het coronavirus werd gedegradeerd tot griepniveau.

Een paar dagen na dit gedenkwaardige besluit (dat door de mainstream pers werd genegeerd) voerde de Britse regering lockdowns in en introduceerde het meest onderdrukkende wetsvoorstel in de Britse parlementaire geschiedenis. De noodwet van 358 pagina’s veranderde Groot-Brittannië in een totalitaire staat en gaf de regering en de politie ongekende bevoegdheden. Openbare bijeenkomsten en verkiezingen werden verboden en er kwamen nieuwe bevoegdheden met betrekking tot “beperkingen op het gebruik en de openbaarmaking van informatie”.

Vreemd genoeg, zelfs onverklaarbaar, gebeurde over de hele wereld ongeveer hetzelfde.

Volgens de richtlijnen van Ferguson voerden regeringen lockdowns en asociale distantiëring in, vertelden ouderen dat ze binnen moesten blijven, stuurden duizenden ouderen uit ziekenhuizen naar verzorgingstehuizen en annuleerden operaties en andere procedures voor miljoenen kankerpatiënten.

De ziekte bleek uniek te zijn omdat artsen in staat leken een diagnose te stellen zonder enige tests uit te voeren en in sommige gevallen zelfs zonder hun patiënten te zien. De lijst met symptomen van het coronavirus groeide en groeide en de officiële lijn was dat iedereen die hoestte of niesde de ziekte had. Duizenden patiënten werden naar verzorgingstehuizen gestuurd om de ziekenhuizen leeg te houden zodat de verpleegsters konden leren dansen en hun applaudisseren konden oefenen. In het Verenigd Koninkrijk werden artsen zo goed in het diagnosticeren van het coronavirus dat Groot-Brittannië al snel de wereldcijfers voor coronavirusdoden aanvoerde. In maart 2020 had ik erop gewezen dat iedereen die niet echt doorzeefd was met kogelgaten werd afgedaan als een Covid-19 dode en dat de sterftecijfers overdreven waren. Ik wist niet dat zelfs de lichamen met kogelgaten werden vermeld als Covid-19 doden. Iedereen die ooit Covid-19 had gehad, werd genoteerd als eraan gestorven, zelfs als ze werden overreden door een bus of doodgehakt door een waanzinnige politicus. Officieel was het onmogelijk om van de ziekte te herstellen.

Op 30 maart 2020 voorspelde ik dat de lockdowns 100.000 tot 250.000 mensen in Groot-Brittannië zouden doden. Ik voorspelde dat het resultaat zou zijn dat veel meer mensen zouden worden gedood door het lockdownbeleid dan er zouden sterven als gevolg van het virus.

Tragisch genoeg heeft de Britse regering nu toegegeven dat ook deze voorspelling juist is gebleken. En de komende jaren zal het aantal sterfgevallen als gevolg van de sluiting van ziekenhuisafdelingen tot onvoorstelbare hoogten stijgen. Zelfmoorden zullen, zoals ik voorspelde, een hoge vlucht nemen. In andere landen is precies hetzelfde gebeurd. Dit is een wereldwijde misdaad.

Daarbij komt nog het aantal mensen dat zal sterven door armoede omdat de werkloosheid tot ongekende hoogten stijgt. Ook dit voorspelde ik al in maart 2020.

Ondertussen bewezen de eigen cijfers van de Britse regering dat het aantal mensen dat stierf aan Covid-19 minder was dan het aantal dat regelmatig sterft aan griep.

Mijn video getiteld “Final, Irrefutable Proof that the covid-19 Pandemic Never Existed” verscheen op 19 april 2021. Die video werd verbannen van YouTube en gehackt op BrandNewTube, maar dankzij onze uiterst briljante IT-specialist is hij nu hier beschikbaar.

De sterftecijfers van Covid-19 en de griep zijn vrijwel identiek. Het totale aantal mensen dat zou zijn overleden aan het coronavirus is sterk overdreven. En voor het eerst in de geschiedenis hebben regeringen het medisch en verplegend personeel verboden om het officiële beleid te bespreken of in twijfel te trekken.

Uit regeringscijfers blijkt dat de gewone griep een miljard mensen per jaar kan treffen. En het officiële bewijs toont aan dat het covid-19 virus minder besmettelijk is dan de griep. Het totale aantal wereldwijde sterfgevallen door het coronavirus is veel, veel minder dan de 650.000 die in één seizoen aan de griep kunnen sterven. (Het is ook veel minder dan de 1,5 miljoen die in één jaar aan tbc kunnen sterven – ook een infectieziekte).

Medio juli 2020 kregen we te horen dat covid-19 ongekende krachten bleek te hebben.

Als je een ziekte oploopt, krijg je meestal immuniteit. Maar niet, zo leek het bij covid-19. Er werd aangekondigd dat immuniteit tegen covid-19 op mysterieuze wijze na een paar maanden verdwijnt.

Ons werd verteld dat we herhaalde vaccinaties nodig zouden hebben – misschien wel vier keer per jaar.

Ik meldde in juli 2020 dat de Britse regering had ingestemd met de aankoop van 190 miljoen doses vaccin voor een bevolking van minder dan een derde daarvan. Ik voorspelde dat de aandelen van de vaccinbedrijven zouden stijgen.

De regels die werden ingevoerd waren onuitsprekelijk dom, onbegrijpelijk en onverdedigbaar. De hele wereld leek te worden bestuurd door mensen die minstens één boterham en een fles frisdrank tekort kwamen voor een picknick. Je kon een café binnengaan, maar geen bowlingbaan. Je kon je haar laten permanenten en je nagels laten lakken, maar de afdelingen fysiotherapie waren nog steeds gesloten. Het idee was om mensen verward, ellendig en bijna suïcidaal te houden en het werkte allemaal uitstekend.

Onderzoekers beweerden toen dat huiduitslag een ander teken van covid-19 was. Blijkbaar heeft 8,8% van de patiënten met een positieve covid-19 test ook uitslag. Niemand in de regering besefte dat de uitslag waarschijnlijk werd veroorzaakt door de verdomde ontsmettingsvloeistof die iedereen in absurde hoeveelheden moest gebruiken.

We leefden, schreef ik tweeënhalf jaar geleden, in een gefabriceerde nachtmerrie.

Het was, zei ik, ofwel de meest onwaarschijnlijke slecht beheerde epidemie in de geschiedenis van de wereld, ofwel, zoals ik het beschreef in mijn video van 18 maart, de hoax van de eeuw. (Om mijn video van 18 maart 2020 te bekijken, klik HIER).

Hoe dan ook, we moeten iedereen arresteren die betrokken is bij het besluitvormingsproces.

BRON: https://www.frontnieuws.com/covid-19-hoe-de-grootste-misdaad-in-de-geschiedenis-zich-ontvouwde/

 


“Rijken zouden niet mogen beslissen wie hun geld krijgt: belast mij!”

 

Duitse erfgename (30) zit zwaar verveeld met miljarden-erfenis: “Rijken zouden niet mogen beslissen wie hun geld krijgt: belast mij!” 

De Duitse Marlene Engelhorn, de 30-jarige kleindochter van de miljardair Traudl Engelhorn-Vechiatto, zou willen dat ze zwaar belast werd op haar gigantische erfenis. In een opmerkelijk interview met de New York Times pleit ze voor een belastingvoet van 90% op grote erfenissen. 

jvhBron: The New York Times

Vandaag om 10:42

Traudl Engelhorn-Vechiatto overleed in september op 94-jarige leeftijd. De vrouw zorgde ervoor dat haar kleinkinderen – waaronder kleindochter Marlene – haar miljarden (naar schatting zo’n 4,2 miljard euro) belastingvrij kon erven. Maar de jonge vrouw zelf is amper geïnteresseerd in het vele geld dat voortvloeit uit het eigenaarschap van een chemisch bedrijf door haar familie.

“In een droomscenario word ik zwaar belast”, klinkt het in een interview met de New York Times. “Niemand zou zoveel geld – en macht – moeten hebben”, klinkt het. Engelhorn was zich uiteraard al langer bewust van haar toekomstige erfenis, en was de afgelopen decennia al vurig pleitbezorger van veel hogere belastingen op grote fortuinen. In afwachting van een (veel) hogere belastingvoet heeft Engelhorn toegezegd om 90% van haar erfenis weg te zullen schenken.

“Belast ons!”

Engelhorn is ook de medestichter van ‘Tax Me Now’, een groep rijke Duitsers die pleiten voor hogere belastingen. “Ik ben het product van een ongelijke maatschappij”, aldus Engelhorn. “Ik werd geboren met vele miljoenen. Gewoon geboren, niets meer. Ik moest er nooit voor werken.”

Volgens Engelhorn werd ze de afgelopen jaren gecontacteerd door honderden mensen met de vraag om hen financieel te helpen, “maar moet ik spijtig genoeg altijd ‘neen’ zeggen”. Dat zou ook in de lijn liggen van de vele filantropische werken die haar familie de afgelopen decennia steunde. “Maar ik ben van mening dat de overheid moet bepalen hoe rijkdom herverdeeld wordt, niet ik”, klinkt het.

“De rijkdom van de rijkste 1% is niet alleen een groot getal, dat vertaalt zich ook direct in macht over politiek, economie, media en maatschappij. Die macht is buiten proportie: in een democratische maatschappij is solidariteit van groot belang. Miljonairs zouden niet mogen bepalen of ze al dan niet eerlijk bijdragen aan de maatschappijen waarin ze leven, en zonder dewelke ze nooit miljonair geworden zouden kunnen zijn. Sociale rechtvaardigheid is in ieders belang. Belastingen op rijkdom is het minste wat we kunnen doen. Belast ons!”

BRON: https://www.gva.be/cnt/dmf20221029_93137560


Nvdr.: Hier heeft Klaus Schwab van het WEF geen boodschap aan vermoed ik.  Die wil gewoonweg al ons geld voor hem en zijn miljardair vriendjes.

Is UW dokter een COVID-kwakzalver?

juni 22, 2021  20  5428

    Middeleeuwse Kwakzalverij

Kwakzalverij wordt gedefinieerd als “oneerlijke praktijken en beweringen over speciale kennis en vaardigheden te beschikken op een bepaald gebied, meestal de geneeskunde”. Wat we deze dagen zien is kwakzalverij op grote schaal met de zogenaamde “COVID-19 Pandemie. Is UW dokter een “COVID-kwakzalver?, vraagt halturnerradioshow.com.

Toen China de wereld waarschuwde voor een nieuw coronavirus dat mensen vreselijk ziek maakte in Wuhan, China, duidde de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) het virus aan als SARS-CoV-2 wat staat voor Severe Acute Respiratory Syndrome (SARS) CoV (Coronavirus) -2 en de ziekte die het veroorzaakte als “COVID-19” wat staat voor Co (corona) Vi (virus) D (disease) uit het jaar 20-19. Er zij aan herinnerd dat de gezondheidsinstanties jaren geleden (2002) reeds met een soortgelijke uitbraak te maken hadden gehad die zij SARS-CoV hadden genoemd, zodat deze laatste incarnatie van het coronavirus de naam SARS-Cov-2 kreeg.

De eerste symptomen van de ziekte waren koorts, hoesten, verstopping van de longen tot ernstige ademhalingsmoeilijkheden aan toe. Soms kreeg de geïnfecteerde persoon zoveel vocht in de longen dat hij geen lucht meer kon krijgen. In een poging levens te redden, legden artsen deze mensen op mechanische beademingsapparatuur om voor hen te ademen. Velen stierven toch.

Toch zijn er andere ziekten … gewone ziekten … die tot soortgelijke symptomen leiden. Influenza “A” en “B” zijn zulke ziektes. Virale of bacteriële longontsteking zijn andere. Ze veroorzaken allemaal dezelfde symptomen bij de geïnfecteerde.

Maar met “COVID” in het nieuws, leken dokters snel te bezwijken onder iets dat in de medische spoedeisende hulp bekend staat als “tunnelvisie”. Wanneer een persoon ziek het ziekenhuis binnenkwam, met deze symptomen, zagen de dokters een bepaald deel van het totaalbeeld, en gingen van dat deel uit, in plaats van naar het totaalbeeld te kijken. Iedereen die in een ziekenhuis of dokterspraktijk kwam met koorts, hoesten, ademhalingsmoeilijkheden, werd automatisch gezien als iemand met “COVID”.

Het bleek dat dat niet het geval was – absoluut niet.

Noord-Italië werd bijzonder hard getroffen. Duizenden bejaarde Italianen werden ziek, meldden zich in ziekenhuizen met de bovenstaande symptomen, en werden summier behandeld als “COVID”-patiënten. Velen van hen stierven.

Deze sterfgevallen versterkten de tunnelvisie alleen maar tot het punt waar, op medisch gebied, een ander probleem de kop opstak: Group Think.

In plaats van dat doktoren de nodige zorgvuldigheid in acht namen bij iedereen die binnenkwam, om definitief vast te stellen welke ziekteverwekker hen ziek maakte, werd het Group Thinking toegepast. “Deze symptomen = COVID”. Punt uit.

In de overgrote meerderheid van de gevallen verzuimden de artsen een bronchoscopie te doen, om een monster uit de longen te halen en dat in een petrischaaltje te doen om te zien wat er groeide, als er al iets groeide.

Virussen groeien niet in petrischaaltjes. Bacteriën wel.

Dus als ze deze testen hadden gedaan, en er groeide niets, alleen DAN zouden de dokters bevestiging hebben dat ze met een virus te maken hadden. Omgekeerd, als er iets groeide, zouden ze weten wat dat was en konden ze beginnen het te behandelen. In de meeste gevallen werden die meest elementaire medische testen NIET gedaan.

Nu kennen we de resultaten. Zo hebben veel artsen in Italië nagelaten monsters te nemen, bijvoorbeeld, dat uit post mortem testen bleek dat 86% van de mensen die stierven “aan COVID”, in werkelijkheid stierven aan Chlamydia Pneumonia; een bacteriële infectie die volledig behandelbaar is met Azithromycin (ook bekend als “Zith Kit” of “Z-Pack”). Verhaal hier.

Het kan zijn dat deze mensen **OOK** COVID hebben gehad, maar het menselijk lichaam kan maar zoveel dingen tegelijk bestrijden. Het lichaam voert een soort evenwichtsoefening uit wanneer het met meerdere dingen te maken krijgt, en het concentreert zich eerst op het ergste. Deze evenwichtsoefening wordt het “immuunquotiënt ” genoemd. Het lichaam verdeelt de beschikbare middelen om te bestrijden wat bestreden moet worden.

In onze wereld kunnen bacteriën ons ook ziek maken. Bacteriën zijn alomtegenwoordig. Ze zijn letterlijk overal. De hele tijd. In ons lichaam liggen de hele tijd bacteriën op de loer. Soms sluimeren ze, maar ze zijn er toch.

Toen COVID sommige van deze mensen aanviel, werd het immuunquotiënt onderbroken, waardoor hun lichaam zich ging toeleggen op het bestrijden van het virus, in plaats van zowel het virus als de bacteriën. Daardoor konden de bacteriën ongecontroleerd groeien, wat uiteindelijk de dood van de zieken veroorzaakte.

Hadden de artsen Azithromycin of een ander antibioticum toegediend, dan zou het lichaam nog steeds het virus hebben bestreden, maar het antibioticum zou de bacteriën hebben gedood. Veel mensen die stierven, hadden dat niet hoeven te doen. Als Tunnelvisie en Groepsdenken er niet waren geweest, leefden velen van hen nu misschien nog.

Het niet doen – of was het de weigering – van de meest elementaire petrieschaaltje bemonstering lijkt BEDROG te zijn geweest. Waarom werd één van de meest elementaire testen niet gedaan?

Elders, in Californië, zegt een arts van UCLA dat het hele COVID-gebeuren “nep” is en meldt dat uit 1500 “COVID”-gevallen uit hun onderzoek bleek dat NIEMAND COVID had, maar dat ze allemaal influenza “A” of “B” hadden. Ik heb hier al in april een artikel over geschreven, waaruit bleek dat de symptomen die als COVID werden beschreven eigenlijk de griep waren! (Verhaal hier)

Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC: in werkelijkheid kwakzalverij

Toen deze ziekte uitbrak, begon de CDC officieel met werkelijke kwakzalverij. Zij vaardigden een verordening uit voor medische professionals waarin hen werd opgedragen dat iedereen die stierf met deze specifieke symptomen – koorts, hoest, congestie, vocht in de longen … COVID als officiële doodsoorzaak op de overlijdensakte moest worden vermeld.

Dit was BEDROG. Opzettelijk BEDROG door medische professionals. Mensen nemen die aan griep of longontsteking kunnen zijn gestorven en ze opzettelijk classificeren als COVID was BEDROG.

Het lijkt erop dat de CDC wilde dat het aantal COVID-gevallen zou stijgen. Waarom?

Men kan het zich alleen maar indenken, maar “Orange Man Bad” schijnt er een rol in gespeeld te hebben. Medische tirannie kan ook een rol hebben gespeeld. Maar de meest voor de hand liggende reden lijkt voor verchillende mensen te zijn geweest: CDC wilde een vaccin.

Dus, er waren geen vaccins voor coronavirussen. Als die er waren, zouden ze al lang geleden zijn ontwikkeld tegen verkoudheid. Geloof het of niet, de verkoudheid… IS EEN CORONAVIRUS! Hoe dan ook, de gedachte werd dat er een vaccin moest komen voor deze nieuwe ziekte-uitbraak. En er is een zeer reële en tastbare reden waarom dit van vitaal belang was voor de CDC. GELD.

CDC is eigenaar van het patent op het coronavirus en al zijn onderzoek.

Als er een vaccin zou worden gemaakt, dan zouden CDC en zijn vertakkingen, zoals de National Institutes of Health (NIH), de National Institutes of Allergies and Infectious Diseases (NIAID) onder leiding van dokter Anthony Fauci, een licentievergoeding moeten krijgen voor het onderzoek, en een verdere licentievergoeding voor ontwikkelde vaccins, en nog meer licentievergoedingen voor elke dosis vaccin die wordt verkocht en gedistribueerd.

Overigens staat in de CDC-voorschriften dat hun werknemers persoonlijk kunnen profiteren van dergelijke ontwikkelde producten. Het is allemaal legaal.

We hebben het over tientallen miljoenen dollars aan licentievergoedingen, en misschien wel MILJOENEN aan vergoedingen voor de verkoop van vaccins! Als je die verkoop gaat verdelen onder CDC en NIH/NIAID werknemers, dan verandert dat in zeer grote geldelijke winsten voor die mensen individueel. Persoonlijke bonussen die ze zelf kunnen uitgeven. BIG MONEY. Dus CDC, NIH en NIAID hebben allemaal persoonlijke geldelijke motieven in deze affaire.

Om een vaccin te ontwikkelen, zijn er veel klinische proeven en testen nodig die over een lange periode moeten worden gedaan: JAREN. Maar de wereld had geen jaren omdat het hele COVID gebeuren werd opgeblazen als de verschrikking van onze eeuw.

Omdat de CDC handig de volgorde had veranderd hoe sterfgevallen op overlijdenscertificaten zouden worden geclassificeerd, garandeerden ze zichzelf een officieel aantal doden dat allemaal aan COVID werd toegeschreven, of dat nu de oorzaak was of niet. Toen het aantal doden steeg, begonnen mensen te panikeren voor een vaccin.

Toen greep de Amerikaanse regering in en maakte alles nog erger. Ze besloten dat elk ziekenhuis dat iemand aan de beademing legde voor “COVID” 39.000 dollar van de overheid zou krijgen! Nou, dat was makkelijk. Het enige wat de ziekenhuizen hoefden te doen was de families te vertellen “Uw geliefde heeft echt moeite met ademen. Vroeg of laat zal hij uitgeput raken. Dus als u hem aan de beademing laat leggen, zal de machine voor hem ademen en heeft hij een betere kans om te overleven”. Welke familie durft daar nee tegen te zeggen? En daarmee gingen de kassa’s van de ziekenhuizen op volle toeren draaien.

Nu had elk ziekenhuis in het land een financiële stimulans om zoveel mogelijk mensen aan de beademing te leggen en het allemaal “COVID” te noemen: 39.000 dollar per stuk!

Toen de rekeningen begonnen binnen te komen, gingen de federale autoriteiten dwarsliggen en zeiden dat ziekenhuizen deze kosten alleen in rekening mochten brengen als de patiënt op Intensive Care lag EN als minstens 75 % van de Intensive Care bedden al in gebruik waren.

Dus wat deden ziekenhuizen? Wel, als hun intensive care-afdeling aan het begin van de uitbraak vijftig bedden telde, hoefden zij slechts de helft van die bedden weg te halen om de drempel van 75% capaciteit te verlagen. Dat is precies wat veel ziekenhuizen deden. Ze namen bedden UIT hun intensive care en beweerden vervolgens dat hun units “overvol” waren. Bij 50 bedden zou een ziekenhuis 37,5 bedden van de ICU gevuld moeten hebben om het geld te krijgen. Maar als ze de helft van de bedden wegnamen, zodat er een ICU van slechts 25 bedden overbleef, dan hoefden ze maar 18,75 bedden te vullen om het federale geld te krijgen.

In heel veel gevallen was het “overvol” zijn van de ICU’s pure fictie. Double talk. Meer BEDROG. Allemaal voor geld.

“VACCIN”

In 2010 is een gloednieuw bedrijf, Moderna, gestart in Cambridge, MA. Het bedrijf heeft nog nooit een medicijn op de markt gebracht waarvoor een volledige vergunning is afgegeven.

Moderna beweerde dat hun “boodschapper RNA” product gemaakt kon worden om het menselijk lichaam te instrueren om te zoeken naar een bepaald “spike-eiwit” zoals dat van het coronavirus dat COVID-19 veroorzaakt, en er zo voor te zorgen dat mensen een immuunrespons ontwikkelen. Het klonk veelbelovend.

Maar een dergelijke potentiële ontwikkeling was letterlijk jaren verwijderd van licentiëring. Er waren reële en grote problemen met dit nieuwe product. Dierproeven maken deel uit van de ontwikkeling van elk mogelijk vaccin en Moderna had grote problemen op dat gebied. De meeste van de dieren waarop hun product werd getest…. GINGEN DOOD.

Zoveel dieren stierven dat Moderna vroeg om … en kreeg … een ontheffing voor dierproeven. In plaats van tegen zichzelf te zeggen, “Holy shit, dit ding doodt bijna elk schepsel waaraan we het geven, laten we ermee stoppen”, zeiden ze in plaats daarvan, “laten we een ontheffing krijgen en verder gaan met proeven op mensen!”

Er was nog een ander groot probleem met het op de markt brengen van hun mRNA. Om toestemming van de FDA voor noodgebruik te krijgen om het Moderna mRNA-vaccin uit te proberen, stelt de wet dat er GEEN ANDERE ALTERNATIEVE BEHANDELING KAN BESTAAN.

Dit was een enorm obstakel omdat het National Institutes of Health, en het National Institutes of Allergies and Infectious diseases, al hebben aangetoond dat een ander SARS-CoV virus, van een uitbraak in het begin van de jaren 2000, heeft aangetoond dat Chloroquine en zijn minder krachtige verwant Hydroxychloroquine in “Concentraties van 10 uM de SARS-CoV infectie volledig opheffen”. Het NIA en het NIAID hebben formele studies die bewijzen dat deze twee geneesmiddelen het SARS-CoV van een zwaar geïnfecteerde en zieke persoon binnen zes uur hebben verwijderd!

Ik heb hier in augustus 2020 een verhaal over geschreven met de volledige resultaten van de NIH-test en beelden van de volledige vernietiging van het SARS-CoV-virus die in 2005 werd uitgevoerd. (Verhaal hier)

Maar ondanks dit duidelijke bewijs dat twee medicijnen het coronavirus binnen enkele dagen vernietigen, en dus een alternatieve behandeling zijn voor dit huidige coronavirus, werden deze testen genegeerd en gaf de FDA toch een Emergency Use Authorization af, in directe tegenspraak met de federale wet die vereist dat er geen andere behandeling beschikbaar is.

Toen de FDA de toestemming voor noodgebruik gaf, stonden miljoenen mensen in de rij om de prik te krijgen. Nee, ze waren niet ziek, maar ze wilden het toch.

En toen die mensen in de rij stonden en de prik kregen, begonnen er slechte dingen te gebeuren: mensen begonnen binnen enkele uren of dagen dood te gaan.

Niemand vertelde deze mensen VOORDAT ze de prik kregen, dat de meeste dieren die deze prik kregen stierven. Het werd allemaal heel stil gehouden.

Niemand vertelde deze mensen dat er geen virus in de zogenaamde “vaccins” zit, maar dat het een gentherapie is om hun DNA te veranderen.

Nu miljoenen de injectie hebben gekregen, zien we tienduizenden doden. We zien profvoetballers, die jong zijn (29) en op het toppunt van menselijke fitheid, met hartaanvallen op de grond vallen en gereanimeerd worden op voetbalvelden.

We zien tenminste vier piloten van British Airways die stierven binnen enkele dagen nadat ze waren ingespoten.

British Airways, die eist dat haar werknemers de injecties krijgen, is nu naar verluidt in noodonderhandelingen met de Britse regering omdat het begint te lijken dat de injecties bloedstolsels veroorzaken, die mensen doden, vooral bij mensen die in vliegtuigen vliegen. Als de piloten de injectie niet nemen, mogen zij geen piloot meer zijn, en als zij de injectie wel nemen, sterven zij.

We zien 13 jarige jongens dood neervallen met hartaanvallen.

We zien mensen huiduitslag krijgen, waarbij hun huid blaart en eraf valt.

We zien mensen van alle leeftijden die bloedstolsels krijgen en dood neervallen door beroertes of myocardiale infarcten, wanneer hartslagaders worden afgesloten door stolsels.

Allerlei bijwerkingen gebeuren, en niemand staat op om te zeggen DIT IS KWAKZALVERIJ. Dit is bedrog door medische professionals die zich bezighouden met bedrog voor geld.

Van de CDC, NIH, NIAID tot uw lokale ziekenhuizen, we zien bedrog na bedrog. En geld is de drijvende kracht.

Intussen blijven de medische wereld en de ambtenaren maar aandringen op “de prik”, alsof er helemaal niets aan de hand is.

We zien gepubliceerde rapporten die beweren dat het relatieve verminderingspercentage (RRR) van mensen die ziek worden 95% is, maar er staat een akelig sterretje bij dat wijst op het absolute verminderingspercentage voor dit vaccin … waaruit blijkt dat het slechts TWEE PROCENT effectief is.

Hoe ze het relatieve reductie percentage baseren is PRICELESS. Er zijn minder COVID gevallen, dus, zeggen ze, is er een vermindering in de verspreiding van de ziekte.

Behalve … op 20 januari 2021, de dag dat “Orange Man Bad” zijn ambt neerlegde, herzag de CDC de criteria voor overlijdenscertificaten met betrekking tot COVID, en draaide de veranderingen van een jaar eerder terug. Na het terugdraaien van de valse criteria, die bijna alles “COVID” noemden, begon het aantal COVID sterfgevallen te … kelderen. Goh, wat een toeval!

Dus het “Relative Reduction Rate”, gebaseerd op minder sterfgevallen en gevallen, is ook bedrog.

Gezien deze harde realiteit, moet u zich beginnen af te vragen of UW dokter één van deze COVID-kwakzalvers is?

Is UW ziekenhuis vol met deze COVID-kwakzalvers?

Want mensen, veel van wat er gebeurt met deze COVID is werkelijke, opzettelijke kwakzalverij. En uw leven is in gevaar als u luistert naar deze kwakzalvers.

De volgende keer dat u uw dokter ziet en hij vraagt of u wel of niet bent ingeënt, kijk hem dan recht in de ogen en vraag: “U bent toch niet zo’n COVID-kwakzalver, hè?” Zeg hem dat u alles weet over die kwakzalverij en dat u er niets van wilt weten.

Geloof me, als u uw dokter in zijn gezicht een kwakzalver noemt, zal hij onmiddellijk zijn mond houden.

BRON:  https://www.frontnieuws.com/is-uw-dokter-een-covid-kwakzalver/

 




Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...