woensdag 21 februari 2024

Europarlementariër Rob Roos: Als je CO2 controleert, controleer je het leven van mensen

 februari 20, 2024   20   

    Foto Credit: The Exposé / Screenshot YouTube video

In een toespraak tijdens een evenement van de ECR-Fractie in Polen, onthulde het Nederlandse lid van het Europees Parlement Rob Roos de verschillende manieren waarop ongekozen globalistische technocraten in de Europese Unie (“EU”) proberen om volledige totalitaire controle te grijpen – met inbegrip van de verzonnen “klimaatcrisis”, digitale ID, CBDC’s en de oorlog tegen boeren, schrijft The Exposé.

Rob Roos is ingenieur van beroep met veel ervaring in de energiesector en was een succesvol zakenman voordat hij de politiek inging. Hij is sinds 2019 lid van het Europees Parlement en is lid van de Fractie Europese Conservatieven en Hervormers (“ECR”), een centrumrechtse fractie in het Europees Parlement.

Opgericht in 2009 onder de grondbeginselen van de Verklaring van Praag, bracht het Europarlementariërs uit de hele Europese Unie samen die een visie van gezond verstand hervormingen voor de hele EU ondersteunden.

Het evenement in Warschau, Polen, werd gehouden van 5 tot 9 februari. De laatste dag was getiteld “De EU als superstaat of als gemeenschap van soevereine staten?” Tijdens deze sessie hield de heer Roos een tien minuten durende toespraak.

“De bureaucraten en centralisten in Brussel zijn verslaafd aan macht en ik zal zes manieren uitleggen die ze gebruiken om steeds meer macht te krijgen,” zei Roos.

“Ten eerste gebruiken en misbruiken ze elke crisis: financiële crisis, covide crisis, Oekraïne crisis, energiecrisis,” zei Roos. “En de oplossing is altijd hetzelfde … meer Europese Unie.”

“Als er geen crisis is … creëren ze een crisis. Bijvoorbeeld klimaatverandering; ze noemen het een existentiële bedreiging en de oplossing is de Green Deal. De Green Deal heeft ons energiesysteem vernietigd, het vernietigt ons voedselsysteem. Ze proberen CO2 te beheersen. Als je CO2 onder controle hebt, heb je mensen onder controle, want alles wat we in ons leven doen, heeft te maken met CO2-uitstoot: leven, ademen, eten, reizen. Dus als je dat kunt beheersen, kun je het leven van mensen beheersen.”

 

Ten tweede is er de oorlog tegen desinformatie. “Het gaat over het einde van de vrije meningsuiting. Het gaat over censuur,” zei hij. “Vrije meningsuiting is niet alleen een recht, het is een verplichting.”

“Maar nu hebben ze de digitale identiteit en de digitale munt van de centrale bank geïntroduceerd. Ze kunnen dus alles zien wat we doen en ze kunnen alles controleren wat we doen, omdat ze ons financiële systeem kunnen afsluiten wanneer ze maar willen. We hebben het al gezien in Canada tijdens de covid-crisis.”

Ten derde is er een “‘go trail’ in bestaande verdragen. “Bijvoorbeeld de gemeenschappelijke schuld van 800 miljard euro via het Covid Recovery Fund. Niets is zo permanent als iets dat tijdelijk door bureaucraten is geïmplementeerd,” zei Roos.

Ten vierde, “simuleren de centralisten van de EU ‘participatie’ in de democratie door aan tafel te zitten met zogenaamde niet-gouvernementele organisaties (‘NGO’s’) die door dezelfde regeringen worden betaald. De Europese Unie geeft 3,7 miljard euro per jaar uit voor links-liberale hobby’s: immigratie, genderbeleid, klimaatverandering,” zei hij.

Ten vijfde heeft EU-wetgeving voorrang op nationale wetgeving. “Dat is een probleem omdat het [Europees Hof van Justitie] gepolitiseerd is,” legde Roos uit.

De zesde en laatste manier waarop de EU-bureaucraten in Brussel meer macht krijgen, is door verdragen te wijzigen. “Zelfs als een klein deel van deze verdragswijzigingen wordt aangenomen, zullen ze veel meer macht krijgen en zullen onze natiestaten provincies van Brussel worden,” zei hij. “Nationale parlementen zullen niet meer relevant zijn. Mensen zullen gaan stemmen alleen maar voor de show omdat bijna alles in Brussel beslist zal worden.”

 

“We hebben te maken met een gigantische machine die de Europese Commissie heet, waar 35.000 ambtenaren dagelijks werken aan een steeds hechtere Unie. En ze zullen alles gebruiken om dat doel te bereiken.”

“We stevenen af op een grote Europese superstaat.”

“Ze willen de natiestaat afschaffen omdat ze dan de volledige controle hebben. We stevenen af op, wat ik noem, een nieuw soort communisme … Het is een communisme van technocraten.”

In het belang van onze kinderen en kleinkinderen, “moet het belangrijkste doel zijn om de globalisten te stoppen, om de wokeist te stoppen en om de natiestaat onze prioriteit te maken,” zei Roos.

               Video Link: https://youtu.be/7DcDc30Nn-I

ECR-Fractie Europees Parlement: De EU als superstaat of als gemeenschap van soevereine staten? 9 februari 2024


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/europarlementarier-rob-roos-als-je-co2-controleert-controleer-je-het-leven-van-mensen/

Het Amerikaanse Rode Kruis ligt onder vuur omdat het van ontvangers van een COVID-19-vaccin verlangt dat ze de hotline bellen om te zien of ze nog in aanmerking komen voor bloeddonatie

 februari 21, 2024   9  

Het Amerikaanse Rode Kruis ligt onder vuur vanwege het screeningsproces voor bloeddonaties, dat een specifieke vraag bevat over de COVID-19 vaccinatiestatus.

De vraag maakt deel uit van het RapidPass-systeem van de organisatie, dat ontworpen is om de procedure voorafgaand aan de donatie te versnellen door potentiële donoren in staat te stellen het benodigde papierwerk online in te vullen, bericht Jim Hᴏft.

De controverse draait om de 79e vraag op de RapidPass vragenlijst, waarin donoren wordt gevraagd of ze een COVID-19 vaccinatie hebben ontvangen. Degenen die bevestigend antwoorden, wordt gevraagd contact op te nemen met het Amerikaanse Rode Kruis op 1-800-RED CROSS (1-800-733-2767) om te bespreken of hun vaccinatiestatus van invloed is op hun geschiktheid om bloed te doneren.

Rogan O’Handley (DC Draino), een voormalig Hollywood-entertainmentadvocaat die conservatief commentator is geworden, schreef op X: “Het Amerikaanse Rode Kruis vraagt nu aan bloeddonoren of ze ooit het Covid-vaccin hebben gekregen. Als je ja antwoordt, willen ze dat je van tevoren belt om te zien of je nog steeds in aanmerking komt. Ik dacht dat het vaccin “veilig en effectief” was? Welke informatie verbergen ze voor ons?

De website van het Amerikaanse Rode Kruis verduidelijkt zijn positie en zegt dat het FDA-richtlijnen volgt voor het in aanmerking komen voor bloeddonatie na de COVID-19. De wachttijden kunnen variëren afhankelijk van het type vaccin dat is toegediend. Donors die zijn ingeënt met een geïnactiveerd of op RNA gebaseerd vaccin van AstraZeneca, Janssen/J&J, Moderna, Novavax of Pfizer krijgen doorgaans geen uitstel, mits ze op het moment van donatie symptoomvrij zijn en zich goed voelen.

Volgens de website van het Rode Kruis:

Informatie over COVID-19 vaccin en geschiktheid van bloeddonoren

Het Rode Kruis volgt de FDA-richtlijnen voor bloeddonaties voor diegenen die een COVID-19 vaccinatie hebben ontvangen en de wachttijden kunnen variëren afhankelijk van het type vaccin dat iemand heeft ontvangen. Als je een COVID-19 vaccin hebt ontvangen, moet je de naam van de fabrikant doorgeven wanneer je komt doneren. Na vaccinatie zou je een kaart of afdruk moeten ontvangen waarop staat welk COVID-19 vaccin je hebt ontvangen, en we moedigen je aan om die kaart mee te nemen naar je volgende donatie. In de meeste gevallen is er geen uitstelperiode voor personen die een COVID-19 vaccin hebben ontvangen, zolang ze symptoomvrij zijn en zich goed voelen op het moment van donatie. De volgende richtlijnen gelden voor elk ontvangen COVID-19 vaccin, inclusief boosters:

·         Er is geen uitsluitingstermijn voor in aanmerking komende bloeddonors die gevaccineerd zijn met een geïnactiveerd of op RNA gebaseerd COVID-19-vaccin van AstraZeneca, Janssen/J&J, Moderna, Novavax of Pfizer.

·         Bloeddonors die in aanmerking komen en een verzwakt levend COVID-19-vaccin hebben gekregen of niet weten welk type COVID-19-vaccin ze hebben gekregen, moeten twee weken wachten voordat ze bloed geven.

·         Als je een afspraak hebt en je donatiedatum moet worden gewijzigd op basis van de bovenstaande richtlijnen, klik dan hier.

·         Als je nog meer vragen hebt, bel dan 1-800-RED CROSS.

Dit beleid is weer opgedoken tijdens verhitte discussies onder groepen die tegen COVID-19 vaccins zijn. Deze mensen pleiten voor een aparte bloedbank uitsluitend voor niet-gevaccineerden, uit angst dat bloed van gevaccineerde donoren hun “zuivere” bloed zou kunnen aantasten. Deze eis onderstreept het voortdurende debat over de veiligheid van vaccins en de mogelijke implicaties voor bloeddonatiepraktijken.

 

The Gateway Pundit berichtte eerder dat de Florida Surgeon General, Dr. Joseph A. Ladapo, antwoorden eist van Dr. Robert M. Califf, de Commissaris van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), met betrekking tot de detectie van gastheercel-DNA fragmenten in mRNA COVID-19 vaccins ontwikkeld door Pfizer en Moderna.

De Surgeon General van Florida stuurde op 6 december een brief naar FDA Commissioner Califf en CDC Director Mandy Cohen, waarin hij aandrong op meer transparantie over de mogelijkheid van DNA-integratie in het menselijk genoom – een zorg die verstrekkende gevolgen zou kunnen hebben.

The Gateway Pundit meldde in 2022 dat een peer-reviewed onderzoek in Italië aantoonde dat 94% van de mensen die bijwerkingen ondervonden na het ontvangen van mRNA-vaccins abnormaal bloed hadden en vreemde stoffen bevatten een maand na vaccinatie.

Deze nieuwe studie werd in augustus 2022 gepubliceerd in het open-access peer-reviewed tijdschrift International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research (IJVTPR).

The Gateway Pundit meldde ook in 2022 dat volgens een uitspraak van een Uruguayaanse rechter, de regering en het farmaceutische bedrijf Pfizer alle informatie moeten verstrekken die ze hebben over de biochemische samenstelling van het COVID-vaccin, inclusief enig bewijs van “grafeenoxide” of “nanotechnologische elementen”, evenals bewijs van de werkzaamheid en veiligheid van het vaccin.

In september vertelde een moeder aan TGP dat haar één maand oude baby was overleden aan een bloedprop veroorzaakt door het ontvangen van “COVID-gevaccineerd bloed” tijdens een bloedtransfusie.

“Hij stierf na een bloedtransfusie van gevaccineerd bloed,” beweerde Hertzler. “Hij kreeg direct na de transfusie een bloedprop. Een bloedprop die geen enkele bloedverdunner kon oplossen.”

 

Hertzler beweerde dat haar zoon het bloed kreeg van de dokter in Sacred Heart in Spokane, Washington, zonder toestemming van haar of haar man.

The Gateway Pundit meldde eerder dat een arts uit Canada op haar Twitter volgers deelde dat ze verrast was toen één van haar patiënten weigerde een bloedtransfusie te ontvangen als de donor was ingeënt tegen COVID-19.

“Dit was dus de eerste keer voor mij. Een patiënt weigerde een bloedtransfusie als de donor gevaccineerd was tegen covid”, schreef ze.

Een andere arts antwoordde en uitte hetzelfde gevoel: “Helaas hebben we hier een paar patiënten gehad met dezelfde overtuigingen.”

The Gateway Pundit meldde eerder dat ongevaccineerde patiënten die een transfusie nodig hebben nu toegang kunnen krijgen tot “puur bloed” dankzij een nieuwe dienst genaamd “SafeBlood Donation”, die werd gelanceerd door een Zwitserse natuurgeneeskundige genaamd George Della Pietra.

SafeBlood Donation, dat momenteel leden heeft in ten minste 16 landen, heeft als doel op lange termijn bloedbanken te openen die hun leden voorzien van ongevaccineerd plasma, meldt VICE.

Volgens George Della Pietra is de vraag naar “puur bloed” wereldwijd explosief gestegen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/het-amerikaanse-rode-kruis-ligt-onder-vuur-omdat-het-van-ontvangers-van-een-covid-19-vaccin-verlangt-dat-ze-de-hotline-bellen-om-te-zien-of-ze-nog-in-aanmerking-komen-voor-bloeddonatie/

 

Bloedbank gesproken: Bewijs rondom vernietiging van immuunsysteem door vaccins

Graag deel ik met u dit zeer verontrustende filmpje waarin een arts-microbioloog Hans Zaaijer van Sanquin (de bloedbank) wetenschappelijk het bewezen feit verteld in het programma Nieuwsuur op de mainstreammedia hoe gevaarlijk de vaccins zijn omdat ze de hoeveelheid antistoffen drastisch doen dalen, schrijft Frontnieuws-abonnee K. in de redactiemail. Graag dit publiceren/delen en aandacht voor … Meer lezen overBloedbank gesproken: Bewijs rondom vernietiging van immuunsysteem door vaccins

https://www.frontnieuws.com/bloedbank-gesproken-bewijs-rondom-vernietiging-van-immuunsysteem-door-vaccins/

NAVO-sancties en de komende wereldramp met dieselbrandstof – Welkom bij de eugenetica-agenda van Davos Great Reset

 april 13, 2022   5  

   © Freeimages

Te midden van de aanhoudende wereldwijde inflatiecrisis herhalen de staatshoofden van de NAVO en de mainstream media een mantra dat de hoge energieprijzen een direct gevolg zijn van de acties van Poetin in Oekraïne sinds eind februari. De werkelijkheid is dat het de westerse sancties zijn die daarvoor verantwoordelijk zijn. Die sancties, waaronder het afsnijden van de interbancaire toegang tot SWIFT voor belangrijke Russische banken en enkele van de strengste sancties die ooit zijn opgelegd, hebben nauwelijks invloed op de militaire acties in Oekraïne, schrijft F. William Engdahl.

Wat velen over het hoofd zien, is het feit dat zij steeds meer gevolgen hebben voor de economieën van het Westen, vooral van de EU en de VS. Een nadere blik op de toestand van de wereldvoorraad dieselbrandstof is alarmerend. Maar de westerse sanctieplanners bij het ministerie van Financiën van de VS en de EU weten heel goed waar zij mee bezig zijn. En het belooft weinig goeds voor de wereldeconomie.

Hoewel de meesten van ons zelden aan dieselbrandstof denken als iets anders dan een vervuilende stof, is zij in feite van essentieel belang voor de hele wereldeconomie op een manier zoals weinig energiebronnen dat zijn. De directeur-generaal van Fuels Europe, onderdeel van de European Petroleum Refiners Association, verklaarde onlangs: “… er is een duidelijk verband tussen diesel en het BBP, want bijna alles wat een fabriek in en uit gaat, gaat met diesel.”

Aan het eind van de eerste week van de militaire actie van Rusland in Oekraïne, zonder dat er nog specifieke sancties tegen de Russische uitvoer van dieselbrandstof waren, stond de Europese dieselprijs al op een hoogtepunt van dertig jaar. Dat had niets met de oorlog te maken. Het had te maken met de draconische wereldwijde covid lockdowns sinds maart 2020 en de gelijktijdige desinvestering door Wall Street en wereldwijde financiële firma’s in olie- en gasbedrijven, wegend de zogeheten Groene Agenda of ESG. Vrijwel op de eerste dag van de Russische troepenacties in Oekraïne staakten twee van de grootste oliemaatschappijen ter wereld, BP en Shell, beide Britten, de leveringen van dieselbrandstof aan Duitsland, uit vrees voor tekorten in de bevoorrading. Rusland leverde vóór de oorlog in Oekraïne zo’n 60 tot 70% van alle diesel in de EU.

In 2020 was Rusland de op één na grootste exporteur van dieselbrandstof ter wereld, na de VS, en verscheepte het dagelijks meer dan 1 miljoen vaten. Het grootste deel daarvan, zo’n 70%, ging naar de EU en Turkije. Frankrijk was de grootste importeur, gevolgd door Duitsland en het VK. In Frankrijk gebruikt zo’n 76% van alle wegvoertuigen – auto’s, vrachtwagens – diesel.De vraag naar diesel in de EU is veel groter dan in de VS, omdat de meeste auto’s ook de zuinigere en efficiëntere dieselbrandstof gebruiken. In de eerste week van april kondigde de voorzitter van de Commissie van de EU, Ursula von der Leyen, trots nieuwe sancties aan tegen Russische energie, die zouden beginnen met een verbod op steenkool. De EU is de grootste importeur van Russische steenkool. Olie en gas zouden later volgen, zei ze. Die dwaze maatregel zal de energiekosten, die nu al recordhoog zijn, voor het grootste deel van de EU alleen maar opdrijven, omdat de olie- en gasprijzen er veel hoger door zullen worden.

Aan het begin van de Oekraïne-crisis waren de wereldvoorraden dieselbrandstof al de laagste sinds 2008, omdat de covid lockdowns grote schade hadden toegebracht aan de vraag-aanbodsituatie van de olie- en gasproductie. Nu is de weg vrijgemaakt voor een ongekende crisis in de dieselsector. De gevolgen zullen ontstellend zijn voor de wereldeconomie.

Diesel beweegt de wereldhandel

Dieselmotoren hebben het hoogste motorrendement van de conventionele motoren. Zij zijn gebaseerd op het compressieprincipe dat in 1897 door Rudolf Diesel werd ontwikkeld. Wegens het hogere rendement en het grotere aantal kilometers per gallon, is diesel de brandstof voor bijna alle vrachtautomotoren. Het is de brandstof voor bijna alle landbouwmachines, van tractoren tot oogstmachines. Het wordt veel gebruikt in de EU, bijna 50% voor autobrandstof, omdat het veel zuiniger is dan benzinemotoren. Het wordt gebruikt in de meeste zware mijnbouwmachines, zoals Caterpillar grondverzetmachines. Het wordt gebruikt in bouwmaterieel. Dieselmotoren hebben de stoommachines vervangen op alle niet-geëlektrificeerde spoorwegen in de wereld, vooral goederentreinen. Diesel wordt gebruikt in sommige elektrische energiecentrales en in de meeste zware militaire voertuigen.

Een wereldwijd tekort aan dieselbrandstof, tijdelijk of op langere termijn, is dan ook een catastrofale gebeurtenis. Goederen kunnen niet van containerhavens naar binnenlandse bestemmingen worden vervoerd. Zonder dieselbrandstof kunnen vrachtwagens geen levensmiddelen naar de supermarkt brengen, of wat dan ook. De hele bevoorradingsketen is bevroren. En er is geen mogelijkheid om benzine in een dieselmotor te vervangen zonder de motor te ruïneren.

Tot de ondoordachte wereldwijde covid lockdowns van de industrie en het vervoer, die in maart 2020 begonnen, waren de vraag naar en het aanbod van dieselbrandstof goed in evenwicht. De plotselinge lockdowns deden echter de vraag naar diesel voor vrachtwagentransport, auto’s, de bouw en zelfs de landbouw instorten. Onrendabele raffinaderijen werden gesloten. De capaciteit daalde. Nu de wereldproductie terugkeert naar een schijn van het normale van voor de crisis, zijn de dieselreservevoorraden wereldwijd gevaarlijk laag, vooral in de EU, die ’s werelds grootste dieselverbruiker is, maar ook in de VS.
Rantsoenering?

Begin dit jaar waren de wereldvoorraden diesel al gevaarlijk laag en dat dreef de prijzen de hoogte in. In februari, 2022 vóór de impact van de oorlog in Oekraïne, lagen de diesel- en aanverwante voorraden in de VS 21% onder het seizoensgemiddelde van vóór de oorlog. In de EU lagen de voorraden 8% oftewel 35 miljoen vaten onder het gemiddelde van vóór de eerste helft van het jaar. In Singapore lagen de voorraden in de Aziatische hub 32% onder het normale niveau. Gecombineerd waren de dieselvoorraden in de drie regio’s alarmerend laag, zo’n 110 miljoen vaten onder hetzelfde punt van vorig jaar.

Tussen januari 2021 en januari 2022 waren de dieselprijzen in de EU bijna verdubbeld, en dat vóór de sancties tegen Oekraïne. Daar waren verschillende redenen voor, maar de belangrijkste waren de snel stijgende prijs van ruwe olie en de verstoringen van de bevoorrading als gevolg van de wereldwijde covid lockdowns en de daaropvolgende hervatting van de wereldhandelsstromen. Om het probleem nog groter te maken, stelde de Chinese centrale regering begin maart een verbod in op de uitvoer van dieselbrandstof, om “de energievoorziening veilig te stellen” te midden van de westerse sancties tegen Rusland. Voeg daarbij het recente verbod van de Biden-regering op de invoer van alle Russische olie en gas, dat in 2021 naar schatting 20% van alle Russische export van zware olie omvatte. Tegelijkertijd legt de EU in haar immer ideologische wijsheid de laatste hand aan een verbod op de invoer van Russische steenkool, met verboden op Russische ruwe olie, dieselbrandstof en gas die naar verluidt zullen volgen.

Op 27 december was de gemiddelde prijs per liter diesel in Duitsland €1,50. Op 4 april was dat €2,10, een stijging van 40% in weken. Na de ongekende sancties van de VS en de EU tegen Rusland naar aanleiding van de militaire campagne in Oekraïne na 24 februari, weigeren steeds meer westerse oliemaatschappijen en oliehandelaars om Russische ruwe olie of dieselolie te verhandelen uit angst voor represailles. Dit zal zeker escaleren zolang de gevechten in Oekraïne voortduren.

De CEO van het in Rotterdam gevestigde Vitol, ’s werelds grootste onafhankelijke energiehandelaar , waarschuwde op 27 maart dat rantsoenering van dieselbrandstof in de komende maanden wereldwijd steeds waarschijnlijker werd. Hij merkte op: “Europa importeert ongeveer de helft van zijn diesel uit Rusland en ongeveer de helft van zijn diesel uit het Midden-Oosten. Dat systemische tekort aan diesel is er.”

Op 7 april liet David McWilliams, een vooraanstaand Iers econoom die voorheen bij de Ierse nationale bank werkte, een alarmerende toon horen. “Niet alleen de olie stijgt, ook de diesel stijgt en er is een reëel gevaar dat de diesel in West-Europa in de loop van de komende twee of drie weken, of misschien al eerder, opraakt.. Wij importeren een aanzienlijke hoeveelheid van onze diesel, zij komt van twee raffinaderijen in het Verenigd Koninkrijk waar zij eerst verwerkt wordt. Die raffinaderijen hebben op het ogenblik geen ruwe olie. Wij draaien dus eigenlijk de economie van dag tot dag, van uur tot uur.” Hij voegde eraan toe: “Wij hebben niet alleen een oliecrisis, wij hebben een energiecrisis zoals wij die in 50 jaar niet gezien hebben.” Volgens hem is de reden dat de dieselvoorraden zo laag zijn, dat de landen van de EU het veel goedkoper vonden om de verzorging van olie en diesel uit te besteden aan Rusland met zijn enorme voorraad.

De situatie in de VS is niet beter. Om politieke redenen wordt de ware toestand van de dieselcrisis gebagatelliseerd door de Biden-regering en de EU. De inflatie in de VS is al 40 jaar hoog. De wereldwijde dieselcrisis zal, tenzij er een grote ommekeer komt, dramatische gevolgen hebben voor alle vormen van vrachtwagen- en autovervoer, landbouw, mijnbouw en dergelijke. Het zal een catastrofe betekenen voor een toch al falende wereldeconomie. Toch zien regeringen als de Duitse “Ampel” (stoplicht) coalitie, met hun krankzinnige Zero Carbon agenda, en hun plannen om olie, kolen en gas geleidelijk uit te bannen, of de Biden-cabal, zelf de exploderende energieprijzen als een verder argument om koolwaterstoffen als olie te laten vallen voor onbetrouwbare, dure wind- en zonne-energie. De echte industriële onderling verbonden wereldeconomie is niet als een spelletje lego speelgoed. Die fijnafstemming wordt systematisch teniet gedaan, en alles wijst erop dat het opzettelijk is. Welkom bij de eugenetica-agenda van Davos Great Reset.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/navo-sancties-en-de-komende-wereldramp-met-dieselbrandstof-welkom-bij-de-eugenetica-agenda-van-davos-great-reset/

Verloskundige: op sommige dagen hebben we meer dode dan levende baby’s

Het Britse parlementslid Andrew Bridgen sprak vorige week een verloskundige die tegen hem zei dat ze op sommige dagen ‘meer dode baby’s hebben tijdens een dienst dan levende baby’s’.

Dit wordt allemaal onderdrukt, zei Bridgen in gesprek met Malue Montclairre, oprichter van de Deense Vrijheidsbeweging.

De verloskundige zei ook tegen het parlementslid dat ze in het ziekenhuis veel verkalkte placenta’s zien, hele kleine baby’s, heel veel miskramen in het derde trimester en placenta’s die eruitzien als een rokerslong.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niemand wil erover praten

Ze benadrukte dat dit niet normaal is. “Iedereen weet het, maar niemand wil erover praten.”

Elke samenleving die doelbewust kinderen opoffert om volwassenen te beschermen, is rot tot op het bot, benadrukte Bridgen, die dat vorige maand ook zei tijdens zijn speech in het Britse parlement.

In onze zogenaamde ‘ontwikkelde’ en ‘beschaafde’ wereld zijn levens bijna niks waard, voegde het parlementslid toe.

Geen leven

We moeten nu offers maken om de kinderen een kans te geven, zei hij. Want als de plannen van onze machthebbers doorgang vinden, ‘is er geen leven’ voor de volgende generatie of de generatie daarna, waarschuwde Bridgen.

Het interview ging ook over de oversterfte, vaccinatieschade, de WHO en overheidscorruptie:

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Slachtoffers van vaccinatieschade krijgen nu EUTHANASIE aangeboden


Het leven van Kayla Pollock, een 37-jarige moeder uit Ontario, nam een drastische wending nadat ze een boosterprik van Moderna had genomen. Ze raakte vanaf haar nek verlamd.

Kayla had een verschrikkelijke jeugd. Ze werd als kind ernstig mishandeld door haar ouders en werd uiteindelijk in een pleeggezin geplaatst.

Tijdens corona riepen de mainstream media, politici en gezondheidsautoriteiten iedereen op om zich te laten vaccineren. Kayla haalde in 2021 twee Pfizer-prikken. Haar vader zat in een verzorgingstehuis en om hem te kunnen bezoeken, moest ze zich laten vaccineren.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Tussen haar oren

Kayla besloot ook een booster te halen. Op 11 januari 2022 werd ze gevaccineerd en vier dagen later begaven haar benen het plotseling. Negen dagen later gebeurde dat nog eens.

Op 22 februari 2022 kon ze haar lichaam niet bewegen toen ze wakker werd. In het ziekenhuis zei de arts tegen haar dat het allemaal tussen haar oren zat en dat ze gek was.

Uit een MRI-scan bleek echter dat haar ruggenmerg aangetast was. Een neuroloog schreef haar steroïden voor, waardoor ze haar armen, handen en vingers weer een heel klein beetje kon bewegen. In een gesprek dat is opgenomen door haar vriend, zegt de neuroloog dat haar aandoening volgens hem ‘is veroorzaakt door het vaccin’.

Tot twee keer toe euthanasie aangeboden

Op de vraag of er meer mensen zijn die zoiets hebben meegemaakt, antwoordde de neuroloog dat ‘veel mensen het hebben gehad’.

Later ontdekte Kayla dat ze myelitis transversa heeft, een acute ontsteking van het ruggenmerg. Het is een bekende bijwerking van het coronavaccin.

Ze lag maandenlang in het ziekenhuis, waar ze naar eigen zeggen tot twee keer toe euthanasie kreeg aangeboden, maar weigerde.

Aanvraag nooit ontvangen

Kayla slikt nu dagelijks een hele lading medicijnen en is alles kwijtgeraakt. Elke ochtend moet iemand haar uit bed halen en elke avond moet haar ontlasting handmatig uit haar lichaam worden gehaald en moet ze weer in bed worden gelegd.

Ze klopte aan bij het Vaccine Injury Support Program (VISP) van de Canadese overheid. Na een jaar kreeg ze te horen dat ze haar aanvraag nooit hadden ontvangen. Ze heeft onlangs opnieuw een aanvraag ingediend.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Wat een ONGELOOFELIJKE L E U G E N A A R


Weten we het nog, de nogal hysterisch reactie van WHO-baas Tedros begin 2020 na de corona-uitbraak? Hij riep landen op: ‘Pull out all the stops’. Oftewel: trek alles uit de kast om het virus te bestrijden. Na paniekberichten van de WHO over het virus ging de wereld op slot.

Over terugkrabbelen gesproken: wat beweert Tedros nu op de World Government Summit in Dubai? “Laat me duidelijk zijn: de WHO legde géén maatregelen op tijdens de COVID-19-pandemie. Géén lockdowns, géén mondkapplicht, géén vaccinatiemandaten.” Hij zei het echt.

(Video verwijderd? Klik hier...)

One Health-benadering

“Die bevoegdheid hebben wij niet, willen wij niet en proberen wij ook niet te krijgen,” zei Tedros, vooruitlopend op het pandemieverdrag van de WHO.

“Het is onze taak om overheden te steunen met richtlijnen, advies en indien nodig: benodigdheden waarmee ze hun mensen kunnen beschermen,” voegde hij toe.

Tedros zei verder zonder blikken of blozen dat het pandemieverdrag er niet toe zal leiden dat er soevereiniteit wordt overgedragen aan de WHO. Hij pleitte ook nog eens voor de One Health-benadering.

Complottheorieën

Eerder stelde hij dat plannen voor een mondiaal pandemieverdrag nu op losse schroeven staan door ‘een stortvloed aan nepnieuws, leugens en complottheorieën’.

Beweringen dat het verdrag de WHO de bevoegdheid geeft om bijvoorbeeld lockdowns in te stellen, zijn ‘volstrekt onjuist’, aldus Tedros.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...