dinsdag 14 november 2023

Koning Charles kondigt TOTAL BAN aan voor het roken van sigaretten in het VK - is het omdat de nicotine in tabak helpt beschermen tegen COVID?

 12 dec     2023 // Ethan Huff // 10,8K Weergaven

Tags : verbodgrote regeringbiowapensGroot-BrittanniësigarettenCOVIDcovid-19tot slaaf gemaaktvrijheidgoede gezondheidGroot-BrittanniëinfectiesinfectieziektenKoning CharlesnicotinegehoorzamenVolksgezondheidluchtweginfectiesrokenstop met rokenTabakgifstoffenTirannieUKVerenigd Koningkrijk


Bij de staatsopening van het Britse parlement deze week, schokte koning Charles  de natie met een plan om roken in het hele Verenigd Koninkrijk volledig te verbieden.

In de toespraak van de koning, die plechtig het begin markeert van het nieuwe wetgevingsjaar, onthulde koning Charles dat premier Rishi Sunak een historisch hardhandig optreden tegen sigaretten en het roken van tabak zal opleggen.

De eerste fase omvat het aannemen van wetgeving om de wettelijke leeftijd voor het kopen van sigaretten te verhogen. In elk jaar dat volgt, wordt de wettelijke leeftijd keer op keer verhoogd totdat er uiteindelijk geen rokers meer zijn in Groot-Brittannië.

“We moeten de grootste geheel vermijdbare oorzaak van slechte gezondheid, invaliditeit en overlijden aanpakken”, verklaarde Sunak eerder in een anti-tabaksboodschap aan de natie.

“En dat is rook, en dat is ons land. Roken is de oorzaak van één op de vier sterfgevallen door kanker”, verklaarde hij verder.

Als het plan doorgaat zoals bedoeld, zal een 14-jarige die vandaag de dag in Groot-Brittannië woont, nooit legaal een sigaret verkocht krijgen.

(Related: Research out of Texas A&M University vond dat nicotine kan helpen bij het beschermen van verouderde hersenen tegen de ziekte van Parkinson en Alzheimer.)

Is nicotine allemaal slecht?

Nicotine kan zelfs nuttig zijn bij de bescherming tegen cytokinestormen. De eerste van de rookverbodwetgeving zal onderworpen zijn aan een “vrije stemming”, wat betekent dat leden van het parlement (parlementsleden) door partijhandhavers niet zullen worden verteld hoe ze moeten stemmen.

De Labour Party heeft echter bevestigd dat zij van plan is om samen met de Conservatieve regering te stemmen om het wetsontwerp goed te keuren, wat betekent dat het “naar verwachting er doorheen zal vliegen”, aldus The Sun.

"Mensen pakken sigaretten als ze jong zijn", beweert Sunak. "Vier op de vijf rokers zijn begonnen tegen de tijd dat ze twintig zijn. Later probeert de overgrote meerderheid te stoppen." "Maar velen falen omdat ze verslaafd zijn en ze wensten dat ze er überhaupt nooit aan begonnen waren. Als we die cyclus zouden kunnen doorbreken, als we het begin zouden kunnen stoppen, dan zouden we op weg zijn om een einde te maken aan de grootste oorzaak van vermijdbare sterfgevallen en ziekten in ons land.”

Samen met vele andere dingen die momenteel op het wereldtoneel plaatsvinden en hun eindspel op deze specifieke tijdlijn zullen bereiken, is Engeland van plan tegen 2030 volledig rookvrij te worden, wat betekent dat minder dan vijf procent van het publiek sigaretten wordt gebruikt.

Er is door de jaren heen veel gespeculeerd over de vraag waarom regeringen van de wereld werkelijk willen dat mensen stoppen met roken. Het kan niet om de volksgezondheid gaan, anders verbieden ze andere dingen verboden, zoals genetisch gemodificeerde organismen (GGO's), vaccins, gefluorideerd water, 5G en vele, vele andere dingen die veel gevaarlijker zijn dan de tabaksfabriek.

Het kan voor sommigen als een schok komen, maar er zijn eigenlijk enkele medicinale voordelen voor tabak en zijn nicotinebestanddelen. Tien eerste nicotine remt cytokinestormen, ook bekend als hypercytokinemie, een overactieve aangeboren immuunrespons die veel pro-inflammatoire signaalmoleculen afgeeft, wat soms de dood tot gevolg heeft.

De kwestie van tabaks- en cytokinestormen kwam meer dan eens ter sprake tijdens de ‘pandemie’ van het Wuhan-coronavirus (COVID-19), toen werd ontdekt dat nicotine feitelijk beschermende voordelen biedt voor de longen bij ernstige luchtweginfecties.

“Statistische onderzoeken onder COVID-19-patiënten geven, tegen alle gangbare logica in, aan dat mensen die roken minder vatbaar zijn voor de infectie en/of minder ernstige ademhalingssymptomen vertonen dan niet-rokers”, luidt de samenvatting van een onderzoek over dit alles dat werd gepubliceerd. gepubliceerd in het tijdschrift Immunologieletters (Elsevier).

“Dit suggereert dat nicotine mogelijk een preventief of modulerend effect heeft op de ontstekingsreactie in de longen. Omdat bekend is dat de reactie op en het verdwijnen van de SARS-CoV-2-infectie voornamelijk afhangt van de longmacrofagen, bespreken we de recente wetenschappelijke bevindingen, die kunnen verklaren waarom en hoe nicotine de respons van longmacrofagen tijdens een COVID-19-infectie kan moduleren."

Wanneer Big Brother – of in dit geval Big Royalty – vertelt dat er iets verboden moet worden om de volksgezondheid te beschermen, wordt het waarschijnlijk tegen je gelogen.

Meer informatie bij Tyranny.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

The-Sun.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2023-11-12-king-charles-ban-cigarettes-uk-tobacco-nicotine.html

Je gaat bijna 100 procent meer betalen voor de ‘groene gekte’


De energietransitie maakt energie niet goedkoper, maar juist flink duurder, bericht de Volkskrant. Consumenten en bedrijven gaan dit decennium 92 procent meer betalen voor stroom en gas.

In de 10 jaar daarna stijgt de energierekening nog eens met bijna een derde, blijkt uit berekeningen van accountants- en adviesorganisatie Pice waterhouse Coopers (PWC) op verzoek van de krant. “De kosten zijn hoog en het gaat nog decennia duren. Daar mag de politiek wel wat duidelijker over zijn,” aldus energiespecialist Paul Nillesen van PwC.

Bijna twee keer zo duur

PwC bevestigt na de berichtgeving in de Volkskrant dat de kosten voor stroom en gas de komende decennia flink stijgen. Consumenten en bedrijven zullen fors hogere tarieven en belastingen betalen.

Stroom en gas zijn in 2030 bijna twee keer zo duur dan in 2020. De kosten stijgen van 22 miljard euro in 2020 naar ongeveer 43 miljard euro 10 jaar later. Huishoudens moeten het grootste deel van de energiekosten ophoesten.

De leugens worden steeds sneller achterhaald

“Rob Jetten zei heel wat anders. ‘De energierekening wordt goedkoper’. De leugens worden steeds sneller achterhaald,” merkt onderzoeksjournalist Marc van der Vegt op.

Columnist Marianne Zwagerman reageert: “Of je even 92 procent meer wilt betalen voor de groene gekte.”

“Als je vanaf 2024 meer wilt gaan betalen voor energie, meer wilt gaan betalen voor openbaar vervoer, meer wilt gaan betalen voor boodschappen, meer wilt gaan betalen voor benzine, meer wilt gaan betalen voor vakanties, moet je de 22ste gaan stemmen op: PvdA, GroenLinks, D66 of Volt!” zegt singer-songwriter Nicky Monreau.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

---------------------------------------------------------------------------



PUREBLOODS als spermadonoren: De vraag naar sperma van ongevaccineerde donoren neemt sterk toe

november 14, 2023

Vrouwen die een beroep doen op spermadonoren om zwanger te worden, zoeken steeds vaker donoren die geen COVID-19-vaccin hebben gekregen, nu de bezorgdheid over de negatieve effecten van de prik op de voortplanting en de ontwikkeling van de foetus toeneemt, bericht Cassie B.

Bij spermabanken en online groepen waar vrouwen spermadonoren zoeken, geven veel vrouwen nu aan dat ze alleen sperma zoeken dat afkomstig is van ongevaccineerde mannen.

Op de Facebook-groep Sperm Donation USA bijvoorbeeld, wordt de vaccinatiestatus steeds vaker genoemd onder de honderden leden. De groep is verantwoordelijk voor het helpen van veel vrouwen bij het stichten van hun gezin, met leden variërend van alleenstaande vrouwen en stellen die worstelen om zwanger te worden tot jonge professionals en lesbische stellen. Veel mannen die lid worden van de groep bieden hun sperma gratis aan.

Verschillende mannen die hun sperma aanbieden, gebruiken verkoopargumenten zoals “ongevaccineerde man (sperma niet gemodificeerd door mRNA)” om hun punt duidelijk te maken.

Een vrouw die succesvol zwanger werd met het sperma van een ongevaccineerde man postte een foto van een positieve zwangerschapstest met een onderschrift dat zei: “Nog een ‘farm-raised’, ‘not Pharma-raised’ baby onderweg!”

Een van de leden van de groep, Jonathan David Rinaldi, vertelde aan The Daily Mail waarom hij denkt dat zoveel vrouwen op zoek zijn naar dit type sperma. Hij legde uit dat nadat hij zo’n grote toename had gezien van vrouwen die ongevaccineerde donoren wilden, hij zijn eigen groep begon die zich uitsluitend richt op ongevaccineerde donoren en vrouwen die op zoek zijn naar hun sperma.

 Vertrouwelijke Pfizer documenten en nieuwe studie bevestigen dat COVID "Vaccin Shedding" heeft plaatsgevonden met schokkende en gevaarlijke gevolgen

 

Rinaldi, die bekend staat als “The Sperminator”, heeft in de loop der jaren minstens 16 kinderen verwekt via spermadonatie. Hij zei: “Ik vertrouw de grote overheid en de grote farmaceutische bedrijven niet, ik vertrouw ze niet en ik hoef mezelf niet in te spuiten met dingen waarvan ik niet eens weet wat het is.”

Hij zei dat hij weliswaar de typische kindervaccinaties kreeg toen hij opgroeide, maar dat hij zich meer in de kwestie ging verdiepen toen hij zijn eerste kind kreeg en niet beviel wat hij zag.

“Toen ik mijn eerste kind kreeg, begon ik de bijsluiters en de ingrediënten te lezen. En toen de school begon te zeggen dat mijn zoon ze moest hebben… Ik hou er echt niet van dat de overheid me vertelt wat ik moet doen, dus het zette me aan het denken en deed het tegenovergestelde,” merkte hij op.

Hij vertelde de publicatie dat in het ideale geval de vrouwen die zijn sperma ontvangen ook niet gevaccineerd zullen zijn, hoewel hij toegaf dat “niet iedereen op de hoogte is” van deze kwestie. Hij zei wel dat een vrouw aan wie hij had overwogen zijn sperma te geven, hem vertelde dat ze na de eerste twee prikken een booster zou krijgen. Hij vertelde haar dat hij niet bereid zou zijn om zijn sperma aan haar te doneren als ze dat zou doen.

Effecten COVID-19 vaccin op voortplanting en vruchtbaarheid nog grotendeels onbekend

Kort na het krijgen van COVID-19 vaccins, hebben veel vrouwen veranderingen in hun menstruatiecyclus gemeld en gynaecologen hebben hogere percentages miskramen gemeld sinds de introductie van de vaccins.

Eén onderzoek toonde aan dat vrouwen die de mRNA COVID-19 prikken kregen een hoger risico hadden op miskramen, vruchtbaarheidsafwijkingen en andere gezondheidscomplicaties. Uit het onderzoek, dat werd gepubliceerd in Lancet Infectious Diseases en waaraan bijna 200.000 vrouwen in de vruchtbare leeftijd deelnamen, bleek dat vrouwen die hun tweede dosis van de Moderna-prik kregen een significant groter risico hadden op een ernstige gezondheidsgebeurtenis.

De meest gerapporteerde negatieve zwangerschapsuitkomsten onder de groep waren doodgeboorte en miskraam, gevolgd door verminderde foetale beweging, abnormale foetale hartslag en vaginale bloeding.

Bovendien is de schade die de vaccins op de lange termijn veroorzaken bij degenen die ze krijgen, nog steeds niet bekend, en het zal pas over tientallen jaren duidelijk worden wat de gevolgen kunnen zijn voor toekomstige generaties. Daarom is het geen verrassing dat veiligheidsbewuste moeders die hun kinderen de beste kansen op een gezond leven willen geven, sperma zoeken van mannen die niet zijn blootgesteld aan deze giftige vaccins.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/purebloods-als-spermadonoren-de-vraag-naar-sperma-van-ongevaccineerde-donoren-neemt-sterk-toe/

 

Toparts waarschuwt dat ’turbokanker’ veroorzaakt door mRNA miljoenen mensen kan doden

Een van ’s werelds beste epidemiologen heeft gewaarschuwd dat de toename van “turbokanker” veroorzaakt wordt door mRNA-chemicaliën, waardoor binnenkort miljoenen mensen kunnen sterven. Dr. Harvey Risch is emeritus hoogleraar epidemiologie aan de Universiteit van Yale. Hij is gespecialiseerd in de etiologie, preventie en vroegtijdige diagnose van kanker en in epidemiologische methoden, schrijft Thepeoplesvoice. De professor … Meer lezen overToparts waarschuwt dat ’turbokanker’ veroorzaakt door mRNA miljoenen mensen kan doden

https://www.frontnieuws.com/toparts-waarschuwt-dat-turbokanker-veroorzaakt-door-mrna-miljoenen-mensen-kan-doden/

Duitse studie stelt vast dat COVID-19 vaccins de pandemie in stand hielden en het immuunsysteem deden falen

januari 5, 2023

Als ons land eerlijke en competente “mainstream” media had met professionals die de bedoeling van onze stichters van een vrije pers ter harte namen om de machthebbers ter verantwoording te roepen, zou er een schreeuw van verontwaardiging zijn om een van ’s werelds grootste farmaceutische bedrijven verantwoordelijk te stellen voor de schade die zij via gebrekkige COVID-19 vaccins aan talloze miljoenen mensen hebben toegebracht, schrijft JD Heyes.

Zoals Daniel Horowitz van Conservative Review schrijft: “Tolerantie is een goede zaak in de meeste aspecten van het leven. Maar als het gaat om het immuunsysteem, is het kunstmatig oppeppen van het lichaam om antilichamen aan te maken met langdurige tolerantie voor een ziekteverwekker een recept voor een ramp.”

Hij merkt verder op:

Te midden van duizenden artikelen over COVID en de vaccins, zou een nieuwe Duitse paper, gepubliceerd in Science Immunology, deze week het grote verhaal moeten zijn. Hoewel het onderwerp erg ingewikkeld is, is de implicatie ervan dat de Pfizer-vaccins (en mogelijk andere mRNA-spike-eiwitvaccins) het immuunsysteem in de war brachten, waardoor een eindeloze feedbacklus van virale immuunontsnapping ontstond, waardoor de pandemie in de macro voortduurde en immuunsuppressie ontstond voor de personen die ze ontvingen.

Hij schrijft verder dat het “verbijsterend” is waarom het virus nog steeds onder ons is, en vraagt zich af waarom zoveel landen in de Pacific Rim het in 2020 en 2021 goed deden tegen COVID, maar nu in 2022 een veel groter probleem hebben met een minder virulente stam. Hij vraagt verder waarom het lijkt alsof deze pandemie niet zal eindigen en zoveel mensen het meer dan eens blijven oplopen.

 Wat deed jij, papa?

 

“Niets van dit alles is normaal”, schrijft hij. “Waar je je ook wendt of keert, de meest gevaccineerde landen ervaren niet alleen ongebreidelde bijwerkingen van de injecties, maar ook slechtere resultaten van COVID zelf na hun eindeloze boostercampagnes.”

“Portugal is de meest gevaccineerde natie in heel Europa (95% gevaccineerd, 70% geboosterd) en toch sterven er nu net zoveel mensen als in 2021 en aanzienlijk meer mensen dan in 2020 (toen niemand gevaccineerd was en niemand immuniteit had en covid virulenter was). Veilig en effectief?” merkt het Twitter-account PLC op, samen met een grafische grafiek die een historische piek in sterfte in het land laat zien.

Horowitz merkt verder op:

Maar nog veelzeggender dan een epidemiologische vergelijking van het ene land met het andere is een vergelijking van de resultaten binnen landen zelf tussen vóór- en na-vaccinatie/booster campagne. Vóór de massale vaccinatie ontsnapten twee delen van de wereld grotendeels aan overtollige sterfgevallen door het virus: continentaal Afrika en de landen aan de rand van de Stille Oceaan. Maar terwijl in Afrika het aantal COVID-doden in 2021-2022 gelijk bleef, vielen er in landen als Japan pas na het massale vaccinatieprogramma significante aantallen doden.

Big Pharma wetenschappers geven toe dat de COVID-vaccins bloedklonters kunnen veroorzaken

 

Horowitz wijst erop dat uit de grafiek blijkt dat de COVID-sterftecurven in Japan steeds slechter worden, en dat de verandering pas begon nadat de meeste burgers, en met name senioren, waren ingeënt, ondanks het feit dat de Omicron-variant veel minder pathogeen is dan eerdere stammen. Hij merkt ook op dat Japan momenteel de wereldleider is in gevallen van coronavirus per miljoen mensen en voegde eraan toe dat Australië een soortgelijk fenomeen doormaakt.

    


Vergelijk deze twee zwaar-geboosterde landen met Nigeria, het dichtstbevolkte land van Afrika, waar weinig mensen worden gevaccineerd, aldus Horowitz.



Wat is er aan de hand? Horowitz haalt de Duitse studie aan:

Een groep Duitse onderzoekers onderzocht welke specifieke antilichaamniveaus op welk moment pieken. Zij testten met name de Pfizer-prik tegen de AstraZeneca-prik en ontdekten iets zeer verontrustends. Na verloop van tijd, en vooral bij drie doses Pfizer, schakelde de immuunrespons over van de meer neutraliserende IgG1- en IgG3-antilichamen naar de niet-neutraliserende “tolerante” IgG4-antilichamen:

Hoge niveaus van neutraliserende SARS-CoV-2-antilichamen zijn een belangrijke component van door vaccinatie geïnduceerde immuniteit. Kort na de eerste twee mRNA-vaccindoses bestaat de IgG-respons voornamelijk uit de pro-inflammatoire subklassen IgG1 en IgG3. Hier melden wij dat enkele maanden na de tweede vaccinatie, SARS-CoV-2-specifieke antilichamen in toenemende mate bestonden uit niet-inflammatoire IgG4, die verder werden versterkt door een derde mRNA-vaccinatie en/of SARS-CoV-2 variant doorbraakinfecties. IgG4-antilichamen onder alle spike-specifieke IgG-antilichamen stegen gemiddeld van 0,04% kort na de tweede vaccinatie tot 19,27% laat na de derde vaccinatie. Deze inductie van IgG4-antilichamen werd niet waargenomen na homologe of heterologe SARS-CoV-2 vaccinatie met adenovirale vectoren [nadruk toegevoegd].

Dit is belangrijk, zegt hij, omdat – volgens de studie – “niet alleen deze injecties er niet in slagen de eerste verdedigingslinie antilichamen te produceren die bekend staan als IgA in het slijmvlies, iets wat we al vanaf de eerste dag wisten, maar zelfs de antilichamen in het bloed zijn steeds vaker van het verkeerde type. Dit probleem lijkt erger te worden na verloop van tijd en met meer doses van de prik, wat perfect correleert met talrijke studies die aantonen dat de negatieve doeltreffendheid toeneemt na verloop van tijd, met meer doses, en hoe de gevaccineerden er langer over doen om het virus op te ruimen.”

Dit zou zeker twee dingen verklaren: Waarom gevaccineerde en geboosterde personen het virus meer dan eens blijven oplopen; en de aanwezigheid van zogenaamde “long COVID” symptomen.

Zijn de Covid-vaccins veilig voor gebruik tijdens de zwangerschap? - De 920 vrouwen die er hun baby door verloren hebben, denken wellicht van niet

 

Nogmaals, als we een verantwoordelijke pers hadden en niet een bende statistische propagandisten, zou deze informatie wekenlang het nieuws bepalen totdat iemand, ergens, ter verantwoording werd geroepen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

 

Verloskundige-gynaecologe, laat alarmerende gegevens over miskramen zien aan het Congres: “Ik heb dit nog nooit eerder gezien”

 november 14, 2023

 

Ik heb dit nog nooit eerder gezien”, getuigde Dr. Kimberly Biss, een verloskundige-gynaecologe die betrokken is geweest bij 8000 zwangerschappen, maandag voor het Congres tijdens de hoorzitting “Letsels veroorzaakt door COVID-19 vaccins“, schrijft Vigilantnews.

“Hoeveel van uw patiënten of zwangere vrouwen die u kent, hebben een miskraam gehad na het nemen van de COVID-19 vaccins – of injecties?” vroeg afgevaardigde Marjorie Taylor Greene (R-GA).

Dr. Biss legde eerst uit dat de vaccinatiegraad onder haar patiëntenpopulatie ongeveer 60% was en dat de meeste patiënten drie injecties hadden gekregen. “Heel weinig namen er vier of meer.

“Wat verontrustend is,” verklaarde Dr. Biss, “is dat de meerderheid van de patiënten hun injecties in 2021 en begin 2022 kregen. We zien echter nog steeds aanhoudende effecten.

De gegevens

Vorig jaar nam Dr. Biss contact op met Dr. Jessica Rose, een ervaren technisch wiskundige, en deelde de gegevens van haar praktijk met Dr. Rose, die een diepgaande analyse uitvoerde die ze samenvatte in een Substack-publicatie. Dit is wat Dr. Rose vond:


Figuur i: Nieuwe patiënten versus miskramen voor 2020, 2021 en 2022.

De bovenstaande grafiek toont het aantal miskramen (oranje) vergeleken met het aantal nieuwe patiënten (blauw) dat Dr. Biss ontving voor elk specifiek jaar. Dr. Biss getuigde voor het Congres dat haar miskraampercentage in 2020 ongeveer 4% was. Dat aantal verdubbelde in 2021 tot ongeveer 7 tot 8%. Alarmerend genoeg verdubbelde het miskraampercentage opnieuw in 2022, tot maar liefst 15%.


Figuur ii: Vergelijking van miskraampercentages van nieuwe patiënten voor 2020 tot en met 2022.

Miskraampercentage vs. historische context

“In mijn verloskundig handboek en in sommige artikelen staat dat een normaal miskraampercentage 13% tot 15% is. Ik heb dat klinisch nog nooit gezien,” verklaarde Dr. Biss. Ze deelde een uitgebreid onderzoek van Naert en collega’s, waaruit bleek dat het gemiddelde miskraampercentage 5,39% was. “En zelfs dat is een beetje hoog,” merkte Dr. Biss op. Het miskraampercentage in haar praktijk was slechts 4% voor het jaar 2020.

 Welke Covid misdaden zullen de slachtoffers niet vergeven?

 

“Ik heb dit nog nooit eerder gezien”

Dr. Biss beschreef bepaalde periodes waarin het miskraampercentage verschrikkelijk hoog was:

“We piekten om de een of andere reden in november van dat jaar (2021). Toen kwam er eigenlijk een niet-klinisch personeelslid naar me toe en zei: ‘Dr. Biss, realiseert u zich dat we deze maand acht miskramen hebben gehad?’ – wat, in een praktijk die 20 tot 25 patiënten aflevert, een enorm aantal is (meer dan 30%).”

“Ik zal u in december (2022) vertellen,” vervolgde ze, “Ik heb dit nog nooit eerder gezien.” We hadden 41 nieuw geregistreerde patiënten; 13 van hen verloren hun baby. Dus dat is [31,7%] daar.

“En toen in januari en februari van 2023 bleef het nog steeds hoog – het normaliseerde niet tot juni van dit jaar, ging toen een beetje omhoog en daalde in september.”

Het probleem om het verband met het vaccin vast te stellen

“U (Marjorie Taylor Greene) vroeg hoeveel patiënten het vaccin kregen en vervolgens hun baby verloren. Dat is moeilijk vast te stellen,” zei Dr. Biss. “Ik kan u vertellen dat 60% van mijn patiënten gevaccineerd is.”

“Maar het probleem is,” vervolgde ze, “als ze helemaal nieuw zijn in de praktijk, heb ik ze nog niet gezien omdat ik de enige persoon in mijn praktijk ben die elke patiënt vraagt: ‘Hebt u een vaccin gehad?’ ‘Hoeveel?’ ‘Welk merk?’ ‘Wanneer?’ ‘Hebt u COVID gehad?’ ‘Hoe vaak?’ Want of we het nu leuk vinden of niet, dat maakt nu deel uit van uw medische geschiedenis. Ik ben de enige die deze vragen stelt.”


 Gevaccineerde Australische minister krijgt aangezichtsverlamming bijwerking tijdens live uitgezonden COVID-19 persconferentie

 

Dr. Biss legt uit dat als een vrouw een miskraam krijgt en je vraagt: “Nou, heb je een injectie gehad?”, je beschuldigend over kunt komen op die persoon. “Je wilt een vrouw nooit het gevoel geven dat zij er de oorzaak van is dat haar baby niet geboren wordt,” zei Dr. Biss. “Dus het is moeilijk om de exacte gegevens van al die patiënten te krijgen.”

De volledige hoorzitting “Injuries Caused by COVID-19 Vaccines” is te bekijken via onderstaande video:

     Video Link: https://www.youtube.com/watch?v=CNkWEcctCpc


Copyright © 2023 door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/verloskundige-gynaecologe-laat-alarmerende-gegevens-over-miskramen-zien-aan-het-congres-ik-heb-dit-nog-nooit-eerder-gezien/

 

CV19 gevaccineerden zijn zieke superverspreiders – Dr. Betsy Eads

Dr. Betsy Eads waarschuwde voor extreme ziekte en dood als gevolg van het CV19 biowapen/vax. Zij was een van de weinige artsen die de waarheid spraken en zei dat alles over CV19, van infectie tot injectie, een leugen was. Het is bewezen dat ze 100% gelijk had. Nu hebben de kwaadaardige, moorddadige Deep State globalistische … Meer lezen overCV19 gevaccineerden zijn zieke superverspreiders – Dr. Betsy Eads

https://www.frontnieuws.com/cv19-gevaccineerden-zijn-zieke-superverspreiders-dr-betsy-eads/

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...