donderdag 19 oktober 2023

Klaus Schwab eist bevel dat Amerikaanse mannen en vrouwen oproept om voor globalisten te vechten in WO 3

 oktober 19, 2023

 

Schwab maakte de opmerkingen tijdens een evenement in Dubai eerder deze week, waar hij 600 zogenaamde deskundigen toesprak over het onderwerp “Rule the World”.

 

Als Schwab zegt springen, vraagt Biden hoe hoog.

Sinds wanneer heeft de VS “een verplichting” om buitenlandse oorlogen te voeren? schrijft Thepeoplesvoice.

En vergis u niet, de globalisten hebben grootse plannen om de hele wereld de komende jaren opnieuw vorm te geven.

De elite wil graag uw geld voor altijd naar het buitenland sturen en uw kinderen naar het buitenland sturen om in hun globalistische Wereldoorlog 3 te vechten. Laten we dat toe?

Lord Rothschild gaf toe dat zijn familie Israël creëerde als onderdeel van het grote masterplan tot een Derde Wereldoorlog – en nu speelt hun agenda zich voor onze ogen af.

De nuttige idioten in de mainstream media waren er snel bij om de aanval “Israëls 9/11” te noemen – en ze zaten dichter bij de waarheid dan ze zich ooit zullen realiseren.

Net als bij de 9/11 aanvallen was de regering medeplichtig en kregen militairen het bevel om niets te doen. En net als bij 9/11 wrijft de globalistische elite zich nu in de handen bij het vooruitzicht van nog meer oorlogen in het Midden-Oosten, nog meer devaluatie van valuta, nog meer verwaarlozing van het volk ten gunste van oorlog, dood en de globalistische agenda.

Ten tijde van de aanval op Israël waren veiligheidsexperts stomverbaasd en zeiden dat de Hamas-aanval nergens op sloeg en alle kenmerken droeg van een inside job. Nu weten we dat de Israëlische regering van tevoren wist van de aanvallen.

The Times of Israel, Associated Press en Al-Jazeera melden dat Egypte Israël 10 dagen voor de gebeurtenissen in het weekend waarschuwde voor een grote aanval vanuit Gaza, maar dat Israëlische functionarissen dit negeerden.

En nu weten we waarom de Israëlische strijdkrachten zeven uur nodig hadden om te reageren op de hulpoproepen van geterroriseerde burgers.

Hier is Lauren Witzke met meer informatie over het bevel tot terugtrekken dat door Netanyahu aan het Israëlische leger werd gegeven.

Iedereen die nog steeds twijfelt of de verborgen hand van de elite op dit moment de wereldgebeurtenissen orkestreert, zou deze Economist cover van 11 jaar geleden eens moeten bekijken.



Het tijdschrift Economist, dat in handen is van de Rothschilds, heeft een geschiedenis van het griezelig voorspellen van de toekomst met hun covers.

Laten we inzoomen op het detail bovenaan de afbeelding.


Hadden ze een tijdmachine?


De elite plant de toekomst en past zich aan aan hoe het publiek op hun plannen reageert.

Wie zijn geschiedenis kent, begrijpt dat de Rothschilds al eeuwenlang de soevereiniteit van Palestina proberen op te eisen. In 1829 boden zij het enorme fortuin van 35 miljoen piasters aan de Turkse sultan aan.

Nu doen ze hun zet, op precies dezelfde manier als Albert Pike ons vertelde in zijn fundamentele Illuminati-tekst die hij al in 1871 publiceerde.

Dat klopt, de gebeurtenissen die zich nu voor onze ogen afspelen, waren al eeuwen in de maak.

Klaus Schwab maakte geen grapje toen hij zei dat hij de kabinetten van de Westerse democratieën was binnengedrongen en zijn marionetten had aangesteld.

Biden staat volledig achter de agenda en is vastbesloten om zijn rol te spelen in de Derde Wereldoorlog van de elites.

Vraag uzelf eens af of Biden de situatie nog erger zal maken als hij deze week een reis naar Israël maakt, waarvan CNN zelfs toegeeft dat het een reis met een “hoge inzet” is.

Reken maar van yes.

Geweld roept meer geweld op. De elite is vastbesloten om de mensheid op een race naar de bodem te sturen, terwijl zij rijker worden, de strop om de nek van de mensheid aanhalen en hun lang geplande agenda voor de Derde Wereldoorlog en een regering van één wereld ten uitvoer brengen.

Kijk:

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v3qbtis-klaus-schwab-signs-order-drafting-us-men-and-women-to-fight-for-globalists-.html

 


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/klaus-schwab-eist-bevel-dat-amerikaanse-mannen-en-vrouwen-oproept-om-voor-globalisten-te-vechten-in-wo-3/

Pepijn van Houwelingen: dit is wat ze u niet vertellen over het World Economic Forum


Het World Economic Forum oftewel het WEF heeft een zogenoemde ‘Great Reset Portal’. Via die portal wordt er vertrouwelijke informatie gestuurd naar onze ministers.

Die informatie is voor Kamerleden niet opvraagbaar, want daar geeft het World Economic Forum geen toestemming voor, zegt Pepijn van Houwelingen (FVD).

(Video verwijderd? Klik hier...)

Meer dan slechts een praatclub

“Het WEF is eigenaar van deze website, die is niet openbaar toegankelijk. Dat geldt ook voor de documenten in deze portal,” schreef het kabinet.

Daarnaast heeft de Nederlandse staat allerlei bindende afspraken gemaakt met het World Economic Forum. Het WEF is dus meer dan slechts een praatclub, aldus Van Houwelingen.

Food Innovation Hubs

Het gaat daarbij specifiek om het Sustainable Investment Policy, de Tropical Forest Alliance, het Food Systems Initiative en de Food Innovation Hubs.

Alle informatie hierover is vindbaar in documenten op de website van de Tweede Kamer.

Bron: https://www.ninefornews.nl/pepijn-van-houwelingen-dit-is-wat-ze-u-niet-vertellen-over-het-world-economic-forum/ 

Zien: Gideon van Meijeren houdt minutenlange tirade tegen minister De Jonge


Gideon van Meijeren (FVD) hield dinsdag in de Tweede Kamer een minutenlange tirade tegen minister Hugo de Jonge, die sinds vorige maand de scepter zwaait op het ministerie van Binnenlandse Zaken.

Van Meijeren gaf aan dat je minister kunt worden op een bepaald beleidsterrein zonder ook maar enige kennis van zaken te hebben op dat gebied. “We weten dat ministers op een ministerie überhaupt niet méér zijn dan passanten die gewoon moeten uitvoeren wat in internationale gremia, in achterkamertjes en door de topambtenarij wordt besloten.”

“Maar toch, dat uitgerekend Hugo de Jonge wordt gekozen als minister van Binnenlandse Zaken, vind ik wel heel ironisch. Op papier is de minister van Binnenlandse Zaken namelijk verantwoordelijk voor de bescherming van onze grondrechten en voor de democratie. Laten we het er vandaag in ieder geval over eens zijn dat deze nieuwe minister niet bepaald iemand is die er in het verleden blijk van heeft gegeven pal voor onze grondrechten te staan. En ik druk me nu heel voorzichtig uit,” vervolgde Van Meijeren.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Groot risico

Zeker sinds het coronaschandaal is hij voor velen zelfs het gezicht geworden van de meest vergaande en buitensporige grondrechtbeperkingen die ons land in de afgelopen decennia heeft gekend, aldus het Kamerlid.

De minister wil desinformatie bestrijden, wat er in de praktijk steeds weer op neerkomt dat onwelgevallige meningen die indruisen tegen de narratieven van de overheid worden weggedrukt uit het maatschappelijk debat.

Van Meijeren zei zich ook zorgen te maken over de aangekondigde Wet op de politieke partijen, op grond waarvan het mogelijk wordt om politieke partijen te verbieden. “Ik denk dat er een groot risico is dat die nieuwe verbodsgrond misbruikt zal worden om politieke partijen te verbieden die een bedreiging vormen voor die zittende macht.”

Veel ernstiger dan dat

Het Kamerlid kan deze zorgen niet met de minister bespreken in de Kamer. Een inhoudelijk debat ‘is onmogelijk gebleken’. Eerder wuifde De Jonge zijn inbreng gemakzuchtig weg als ‘complotretoriek’. Toen hij de minister expliciet vroeg om een inhoudelijke reactie, bleek hij daar niet toe in staat.

“Dit is niet zomaar een onschuldig debattrucje; dit is veel ernstiger dan dat. Het is de ultieme bevestiging van mijn zorgen over het gebrek aan democratie. Het is juist de systeemcorruptie waar ik voor waarschuw.”

Maar liefst 10 keer gebruikte minister De Jonge termen als ‘complotretoriek’, ‘complotterig’, ‘complotdenker’ of andere, soortgelijke termen.

Manipulatietechnieken

Van Meijeren zei dat de minister deze manipulatietechnieken heel bewust gebruikt om maar niet in te hoeven gaan op de feiten.

“Hoewel de minister mogelijk ook deze inbreng weer gemakzuchtig naast zich neerlegt als een complottheorie en nergens inhoudelijk op ingaat, kan ik de minister een aantal zaken verzekeren. De pijn en het verdriet bij al die mensen die uitgesloten werden, zijn echt. Het toenemende wantrouwen in de instituties, en de spanningen en polarisatie in de maatschappij zijn ook echt. De groep Nederlanders die totaal afgehaakt is en niet meer meedoet, is ook echt. De vrees voor maatregelen die nog gaan komen, is ook echt.”

Van Meijeren zei dat hij zal blijven komen, om ongemakkelijke waarheden te blijven benoemen en de systeemcorruptie ter sprake te blijven brengen. 

Bron: https://www.ninefornews.nl/zien-gideon-van-meijeren-houdt-minutenlange-tirade-tegen-minister-de-jonge/ 

Ontslagen topwetenschapper Erasmus MC haalt zijn gelijk: ‘Koopmans en haar instituut kunnen zich gaan schamen’


Microbioloog Rogier Louwen van het Erasmus MC, bekend van onder meer Ernst Kuipers en Marion Koopmans, stelde na uitgebreid laboratoriumonderzoek vast dat de PCR-test ‘zinloos’ is. Publicatie van zijn onderzoek werd tegengewerkt.

Daarnaast gaf hij een presentatie waarin hij liet zien dat het mRNA-coronavaccin bij muizen acute myopericarditis kan veroorzaken. In juni vorig jaar werd de wetenschapper na 22 jaar trouwe dienst op staande voet ontslagen.

Hij vocht zijn ontslag tevergeefs aan voor de rechter.

Gelijk

Louwen haalt nu zijn gelijk. Pfizer heeft namelijk in een persbericht aangegeven dat zijn mRNA-coronavaccin een verhoogd risico op myocarditis en pericarditis met zich meebrengt, met name in de eerste week na vaccinatie.

“Tsja, ontslagen naar aanleiding onder andere van een presentatie […] en nu dit…” reageert hij.

Hij krijgt steun van moleculair bioloog Peter Borger. “Louwen was een topwetenschapper aan het Erasmus MC. Hij doorzag het Pharmaffia-narratief, stelde kritische vragen, toonde dat de PCR-test van Marion Koopmans en co. niet deugde als Covid-diagnosticum en werd als dank ontslagen!”

De verantwoordelijken moeten zich schamen

“De professor en haar instituut kunnen zich gaan schamen,” aldus Borger.

“De mensheid werd door gepolitiseerde Pharmaffia pseudowetenschap misleid. Vele levens hadden gered kunnen worden met patentloze medicatie. De verantwoordelijken moeten zich schamen,” zegt hij.

Huisarts Els van Veen voegt toe: “Wat was dit voor ‘pandemie’ dat wetenschappers zoals Rogier Louwen en artsen zoals Jan Bonte ontslagen moesten worden? Was er wel naar hen geluisterd, waren mensen veel eerder gewaarschuwd voor myocarditis en pericarditis na mRNA-vaccins.”


Bron: https://www.ninefornews.nl/ontslagen-topwetenschapper-erasmus-mc-haalt-zijn-gelijk-koopmans-en-haar-instituut-kunnen-zich-gaan-schamen/ 

De Israëlische staat, Hamas en alle regeringen overal geven niets om “het volk”

Wat er met het Palestijnse volk gebeurt, en met een deel van het Israëlische volk, is slechts een voorproefje van wat er met de rest van u kan en zal gebeuren

oktober 19, 2023

 

Jullie zijn geen christenen. Jullie zijn geen Joden. Jullie zijn geen moslims. En jullie zijn zeker geen atheïsten. Jullie hebben allemaal dezelfde god, en zijn naam is ‘regering’. Jullie zijn allemaal leden van de meest kwaadaardige, krankzinnige, destructieve sekte uit de geschiedenis. Als er ooit een duivel was, dan is het de staat wel. En jullie aanbidden het met heel jullie hart en ziel.” ~ Larken Rose, The Iron Web

Er valt veel te zeggen over het kwaad in het Midden-Oosten en de absolute gruwelijkheid van de Israëlische regering en Hamas, het beweerde ‘leiderschap’ (de heersende klasse) van Israël en Palestina. De regerende aspecten van beide zijn waanzinnig slecht, psychopathisch, en deze entiteiten zijn moordenaars van onschuldigen. Ze zijn nauw met elkaar verbonden, omdat Hamas werd opgericht, gesteund en gefinancierd door de zionistische Israëlische regering en haar zogenaamde ‘inlichtingendienst’ Mossad, en voortdurend werd gebruikt tegen de mensen van beide landen. Maar dit is slechts het topje van de ijsberg, want vrijwel alle regeringen overal ter wereld handelen op dezelfde manier, ook al is de terreur in sommige gevallen minder groot. In feite steunen de Amerikaanse regering, de CIA en anderen Israël volledig, tot groot nadeel van al deze landen.

Na veel onderzoek lijkt het overduidelijk dat deze situatie in Israël lang gepland was, zoals bijna altijd het geval is, en bijna zeker een valse vlag aanval was, bedoeld om de steun van het Israëlische volk en een groot deel van de westerse wereld te krijgen, zodat ze de genocide op de 2 miljoen Palestijnse mensen in Gaza zouden accepteren en steunen; voornamelijk ongewapende, onverdedigde, vrouwen en kinderen. Veel van de verslagen en beweringen over wreedheden in Israël door de medeplichtige media, zijn ontmaskerd als leugens, maar als dat voor iemand een verrassing is, zou ik verbaasd zijn. Natuurlijk is elke daad van geweld en dood van burgers aan beide kanten afschuwelijk, maar veel is verkeerd voorgesteld om de slachting en moord op de weerloze bevolking van Gaza te rechtvaardigen, die opgesloten zit in een ommuurd concentratiekamp dat door het Israëlische leger gepatrouilleerd wordt. Bijna elke claim is verdacht geworden, en in wezen hadden deze geclaimde terreurdaden alleen kunnen plaatsvinden als dat altijd al het gewenste plan van de Israëlische heersende klasse was. Dit is geen verrassing, het was geen ongeluk of schending van de Israëlische veiligheid, want de enige manier waarop dit naar mijn mening had kunnen gebeuren, was als het een vooropgezet en geleid complot was om de eliminatie van Palestina te bewerkstelligen, door ook het Israëlische volk te gebruiken en op te offeren, en mogelijk ook om een regionale of wereldoorlog op grotere schaal te bewerkstelligen waarbij Iran en Rusland betrokken zijn.

De Israëlische regering en het Israëlische leger hebben vele daden van terreur, valse vlaggen, samenzwering, bombardementen, agressieve oorlog en moord gepleegd tegen de mensen in het Midden-Oosten, maar ook tegen de VS, Groot-Brittannië en anderen over de hele wereld. Deze verklaring is feitelijk, maar is niet bedoeld om de genoemde personen vrij te pleiten van dezelfde misdaden tegen de mensheid, vooral gezien de geschiedenis van het moorddadige beleid van het Amerikaanse en Britse imperiums, samen met hun westerse bondgenoten. Het is altijd mijn standpunt geweest dat de Amerikaanse regering en haar leger, inclusief de CIA, en elke medeplichtige bureaucratie, de ergste en meest agressieve oorlogszuchtige van alle natiestaten in de geschiedenis zijn geweest, en Israël is al tientallen jaren medeplichtig en nauw betrokken bij veel van dat bloedvergieten.

Deze huidige situatie is puur kwaadaardig, en zou kunnen leiden tot gebeurtenissen die de wereld op zeer rampzalige en dodelijke manieren voor iedereen zouden kunnen veranderen; zelfs in die mate dat de mensheid erdoor bedreigd zou kunnen worden. Maar dat brengt ons bij het echte probleem in al onze levens, en legt de grootste bedreiging voor de menselijke bevolking bloot, namelijk elke centrale autoriteit, regering en heerschappij. U ziet dat geen enkele regering ook maar iets geeft om de mensen, omdat degenen die ervoor kiezen om te regeren monsters zijn die alleen maar uit zijn op geld, macht en controle over degenen die ze overheersen. Ze geven geen zier om wat zij beschouwen als de “nutteloze eters” en behandelen iedereen als schapen die tot onderdanigheid en meegaandheid moeten worden gedreven of afgeslacht ten behoeve van de agenda’s van de staat.


De wereldwijde opstand begint: Fiatvaluta's verdampen, terwijl de voedsel- en brandstofinflatie voor miljarden een plotselinge ARMOEDE ontketent

 

In deze huidige afschuwelijke aanval op onschuldigen zijn de mensen in Gaza het eerste doelwit, maar dit zal alleen maar leiden tot meer moorddadige aanvallen op onschuldigen in de toekomst. Niemand van ons is veilig zolang deze afschuwelijke regeringen überhaupt mogen bestaan. Dit is wat volledig begrepen moet worden door de schijnbaar hulpeloze massa die op regeringen blijft vertrouwen om hen te leiden, te domineren en te controleren.

De houding die vandaag de dag het meest overheerst onder de mensen op deze aarde is onzekerheid, wat leidt tot onverschilligheid. Het lijkt erop dat alleen de zeer weinigen bereid zijn om de realiteit onder ogen te zien, terwijl bijna de hele bevolking er vrijwillig voor kiest om te vertrouwen op het plan van een meester voor hun leven. Ieder van ons is tot zoveel meer in staat, maar de moed om de waarheid te accepteren ontbreekt, en dit leidt tot een apathische houding die zo krachtig is dat de natuurlijke staat van de mens, namelijk vrijheid, niet mogelijk is. Zoals Carl Yung het verwoordde:

“Uw visie wordt pas helder als u in uw eigen hart kunt kijken. Wie naar buiten kijkt, droomt. Wie naar binnen kijkt, ontwaakt.”

Het leven draait niet om het buigen voor de wil van anderen, het draait niet om de invloed en mening van buitenaf, de verwachtingen van de maatschappij, groepsdruk of angst. Alle macht, zoals Nietzsche zo correct stelde, ligt bij het zelf, niet bij anderen, en zelfbeschikking brengt iemand naar een plaats van vertrouwen in plaats van een plaats van onderwerping en meegaandheid. De natuurlijke staat van het individu is om macht over zichzelf te krijgen, maar nooit om macht over anderen te zoeken. Zij die voor het laatste kiezen, iedereen die ervoor kiest om te heersen, zijn bezweken aan psychopathie en zouden beschouwd moeten worden als de gesel van de aarde. Ze lijken alleen maar sterk omdat degenen over wie ze heersen zwak zijn. Alle verantwoordelijkheid ligt bij een ieder van ons en berust nooit op collectieve waanzin.


 Terwijl het volk geacht wordt insecten te eten, eten de elites van de G20 de duurste steaks ter wereld

 

We leven in een wereld van autoriteit. We leven in een wereld waarin sommigen beweren de waarheid in pacht te hebben en grote kennis te bezitten, maar het is slechts hun kennis en hun waarheid alleen, want zij kunnen niet alle kennis bezitten. Niemand op aarde kan slechts een oneindige hoeveelheid weten van wat er te weten valt. Met andere woorden, geen enkel individu weet iets van wat er te weten valt. We zijn stuk voor stuk unieke individuen, we zijn geen drones die gebruikt en gecontroleerd moeten worden, maar er zijn mensen die doen alsof ze alwetend zijn, en die beweren de ultieme waarheden in pacht te hebben, en die willen heersen als meesters over alle domeinen. Alle autoriteit van de één over de ander is absurd, omdat we autonome wezens zijn en niet bedoeld zijn om geregeerd te worden. Blinde gehoorzaamheid is wat “gezag” wil, en alleen verdorven monsters houden vast aan deze waanzin.

Wat er met het Palestijnse volk gebeurt, en met een deel van het Israëlische volk, is slechts een voorproefje van wat er met de rest van u kan en zal gebeuren. Dit negeren is alle logica en rede opgeven. Amerikanen hebben al lang geleden alle vrijheid opgegeven en stevenen af op een ramp. Kijk diep in wat er de afgelopen jaren is gebeurd, kijk diep in de wereld, en begrijp dat alle tirannie buiten binnenkort ook tirannie binnen zal zijn. De enige uitweg is om alle regeringsheerschappij te elimineren, om nooit te gehoorzamen, om nooit toe te staan dat uw leven beheerst wordt door anderen die valse superioriteit over u claimen, om nooit enige regering of staatsagressie van welke aard dan ook te steunen, en om absoluut alles in twijfel te trekken.

“Actie is hoop. Er is geen hoop zonder actie.” ~ Ray Bradbury


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/de-israelische-staat-hamas-en-alle-regeringen-overal-geven-niets-om-het-volk/

Een reis door de geest van een Covid prik-fanaat

Ze is net als die legendarische Japanse soldaten die weigerden te geloven dat de Tweede Wereldoorlog voorbij was en zich niet wilden overgeven

oktober 19, 2023

   © Mat Napo op Unsplash

De vraag naar mRNA Covid injecties is ingestort. Amerikanen hebben het virus achter zich gelaten. Maar niet elke Amerikaan.

Vandaag lopen we mee met Maggie Gordon op haar zoektocht om haar Covid-maagdelijkheid intact te houden, schrijft Alex Berenson.

Maggie lijkt aardig, op een liberale blanke dame-achtige manier. Ze is afgestudeerd in vrouwenstudies en studeerde in 2008 af aan de universiteit van Syracuse. Ze is getrouwd. Ze schrijft voor de “Houston Landing,” een lokale non-profit journalistieke site.

En Maggie haat Covid.

Voor altijd.

Zoals Maggie maandag in een column in Houston Landing over de nieuwe booster uitlegde, heeft ze, om te voorkomen dat ze in 2020 Sars-Cov-2 zou krijgen, haar huwelijk “aangepast” en hebben zij en haar nieuwe man “vakanties met onze families in het noordoosten overgeslagen om het zekere voor het onzekere te nemen.”

Dus toen Pfizer en Moderna ons het wonder van mRNA gaven, was Maggie er klaar voor. Toen ze in Houston niet snel een vaccin kon vinden, reed ze “honderden kilometers” naar een plattelandsgemeente bij de grens met Louisiana, waar “ze zelfs tijdens wat een gefaseerde lancering had moeten zijn, injecties aan jonge, gezonde volwassenen aanboden”.

Kijk, als je dat zoete mRNA nodig hebt, doe je wat je moet doen.

(Maar Maggie, al dat gas dat je verbrand hebt, hoe zit het met de klimaatverandering? Ik hoop dat je een boom hebt geplant!)

Bron

    Tegenwoordig is zelfs Maggie niet meer zo gek op Covid als vroeger.

Soms is ze “in staat om zelfs te vergeten dat COVID-19 onder ons circuleert.” (Hoe kan ze zo arrogant zijn?!? Ik ga haar aangeven bij Dr. Jerome Adams, onze ooit gerespecteerde voormalige chirurg, die nu zijn dagen doorbrengt met het vergelijken van Covid met auto-ongelukken).


 De PfizerGate catastrofe: Het verband tussen COVID-vaccins, miljoenen oversterftegevallen & lagere sterftecijfers onder ongevaccineerden

 

(Nee, ik verzin dit niet. Ik wou dat het zo was:)


Bron

 

Maar goed, terug naar Maggie.

Ze is nu zo ontspannen over Covid dat ze weken – weken, zeg ik je! – op haar nieuwe booster heeft gewacht.

Maar afgelopen woensdag kwam het moment van de waarheid.

Ze stroopte haar mouw op en nam de prik, ofwel haar vierde of waarschijnlijker haar vijfde prik. (Laten we allemaal even stilstaan bij het feit dat Covid-injecties nog nooit verder zijn getest dan drie doses in grote of zelfs middelgrote placebogecontroleerde klinische onderzoeken voor gezonde volwassenen. We hebben geen idee wat hun langetermijneffecten zouden kunnen zijn).

Dan komt het verhaal in een stroomversnelling. Maggie geeft toe dat de bijwerkingen van al haar eerdere injecties wreed waren:

Elke dosis van de vaccins heeft me hard geraakt. Ik herinner me dat ik mezelf uit bed probeerde te trekken na de tweede injectie in april 2021, wetende dat ik nog uren werk voor de boeg had op mijn kantoor aan huis, ook al deed het pijn om met mijn ogen te knipperen. De booster in de herfst van 2021 sloeg bij mij in als een baksteen, omdat het zich omsloot met derde trimester vermoeidheid .

Klinkt erger dan Covid voor een gezonde dertiger. Maar Maggie zou het niet weten. Voor zover zij weet, heeft ze nooit Covid gehad, waardoor ze de laatste persoon in Amerika is die Sars-Cov-2 heeft ontweken.

De vaccins moeten toch werken!

Maar werken is relatief. En ja hoor, de prik van afgelopen woensdag maakte Maggie weer depressief:


 Gezondheidsminister Lauterbach geeft "fouten" toe nu oversterfte in Duitsland 36% boven normaal ligt

 Ik voelde me donderdag ellendig. Ik voelde me zo duizelig en heet toen ik ’s ochtends wakker werd om onze peuter naar de crèche te brengen, dat ik halverwege het aantrekken van haar schoenen moest gaan liggen. Ik ging terug naar bed, waar ik vervloekte dat ik niet op mijn linkerzij kon rollen, vanwege de pijn op de plek van de prik…

Ben ik de enige die vermoedt dat Maggie veel beter af zou zijn met de loopneus en keelpijn van Omicron dan met deze ellende? Vooral omdat het niet uitmaakt hoeveel injecties ze krijgt, vroeg of laat krijgt ze Omicron. En dan krijgt ze het weer.

Helaas zal ze die les zelf moeten leren.

Het lijkt er steeds meer op dat de enige mensen die nog steeds bang zijn voor Covid, degenen zijn die het nog nooit hebben gehad.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/een-reis-door-de-geest-van-een-covid-prik-fanaat/ 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...