maandag 26 juni 2023

‘Het plan om Rusland te breken, is jammerlijk mislukt’


De regering (Nederland) heeft besloten nog eens een extra 400 miljoen voor Oekraïne vrij te maken. Met elke euro wordt een oorlog betaald en verlengd, reageert Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD).

Hij wijst erop dat de oorlog helemaal niet draait om Oekraïne, dat als ‘democratisch land zomaar ineens werd binnengevallen’.

“Het is een jaren van tevoren geplande oorlog die draait om de economische vernietiging van Rusland,” benadrukt De Graaff. “De westerse landen hebben sinds 2014 het Oekraïense leger getraind en uitgerust.”

Het grootste deel van de wereld geeft steun aan Rusland

Het Europarlementslid wijst erop dat alle sanctiemaatregelen al voorbereid waren. De sancties moesten Rusland economisch aan de afgrond brengen.

De westerse regeringen activeerden de inval toen ze Rusland lieten weten in Oekraïne kernraketten richting Rusland neer te gaan zetten, licht De Graaff toe.

“Dit plan om Rusland te breken, is jammerlijk mislukt. Het grootste deel van de wereld geeft steun aan Rusland en doet niet mee met de sancties.”

Stoppen

Wanneer een plan mislukt, dan moet je stoppen. Doorgaan maakt het verlies voor het Westen alleen maar groter. Duitsland en de EU zijn door deze oorlog in een economische teruggang beland, terwijl de Russische economie groeit, aldus de Europarlementariër.

Nederland is gebaat bij vrede, stelt De Graaff. “Vrede betekent geen geld uitgeven aan een vernietigingsoorlog. Vrede betekent handel drijven en goedkoop gas uit Rusland krijgen. Vrede is goed voor de economie en vrede is goed voor onze portemonnee.”

Verbolgen reacties om nakend verbod FVD: ‘Iedereen zou moeten opschrikken’


Woensdag gaat een grote groep fractievoorzitters in de Tweede Kamer in gesprek met ‘deskundigen’ over de strijd tegen ‘de antidemocratische onderstroom’ in Nederland. Daarbij ligt de vraag op tafel of Forum voor Democratie van Thierry Baudet verboden zou moeten worden, blijkt uit stukken.

Het gesprek is een initiatief van Hermans (VVD), Paternotte (D66), Heerma (CDA), Kuiken (PvdA), Klaver (GroenLinks), Ouwehand (Partij voor de Dieren), Bikker (ChristenUnie) en Dassen (Volt). Ze willen naar eigen zeggen een einde maken aan ‘de ondermijning van de democratie’.

Veel mensen reageren verbolgen. “Zelf verantwoordelijk voor onder andere het toeslagenschandaal, negeren van rechterlijke uitspraken, corona-informatie niet willen geven, discriminatie (QR), bespreken van geweld tijdens klimaatdemo’s (GroenLinks). Maar nee, ZIJ spreken over een FVD-verbod, want dát is democratie,” twittert Annelies Strikkers.

Glijbaan naar een officiële dictatuur

Oud-politieagent Haseena Bakhtali voegt toe: “Niet te geloven dat in Nederland een gesprek op hoog niveau plaatsvindt over het wegpesten, discrimineren en verbieden van politieke partijen in Nederland, het gidsland voor democratie en recht?! Morgen stapt Nederland in de glijbaan naar een officiële dictatuur.”

Volgens journalist Joost Niemoller zal het verbod van FVD en ON bij velen de ogen openen over de zogenaamde democratie waarin we leven. “Eindelijk. Maar dat zal nog maar het begin zijn van een lang en stroperig proces om degenen die de democratie om zeep hebben geholpen te ontmaskeren.”

“Iedereen zou moeten opschrikken als er politieke partijen worden verboden. Omdat dit een veeg teken van totalitarisme is,” aldus huisarts Els van Veen.

Nu herhaalt de geschiedenis zich onder onze ogen

“Van het nazi-Duitsland van Hitler tot het fascistische Italië van Mussolini: het verbieden van politieke partijen was het kenmerk van een fascistisch bewind. En nu herhaalt de geschiedenis zich onder onze ogen,” stelt journalist Erick Overveen vast.

Jurist Jeroen Pols herinnert eraan: “Fracties in de Tweede Kamer die popelen om FVD te verbieden, moeten beseffen dat zij de fascistische traditie voortzetten. In 1933 verboden de nazi’s in Duitsland de sociaaldemocratische SPD.”

Erik van Zuydam - Zoomsessie 25/06/2023

 

 

Je kunt het denken niet stoppen

Je kunt het denken zelfs niet starten

Denken gebeurt gewoon, vanzelf,

zonder dat er een denker aan te pas komt

 

Erik van Zuydam

@inzichtnu  1,34K abonnees  6 video's

Op dit kanaal kun je interviews, audio- en videofragmenten van bijeenkomsten met Erik van Zuydam bekijken.


Nieuws: Nieuwe video op YouTube

De opname van de Zoomsessie van gisteren 25/06 staat op mijn YouTube kanaal. 

Klik hier om de opname te bekijken

Je kunt je op dit kanaal abonneren.

Mijn Website: https://www.erikvanzuydam.com

          Video Link : https://www.youtube.com/watch?v=wrP82W45Y2A

Boek “Fata Persona”  - Bevrijding uit de ik-illusie

Al onze problemen behoren toe aan onze persoonlijke identiteit, het psychologische zelf dat we menen te zijn. Hoe overtuigend het ook voelt, dit afzonderlijke zelf is puur imaginair, net als een Fata Morgana bestaat het niet werkelijk.
Dit boek gaat over het doorzien van het fictieve zelf en het herkennen van onze natuurlijke staat van aanwezigheid; vormloos, stil, onpersoonlijk en vrij van de verhalen van de ‘mind’. In heldere en directe bewoordingen maakt Erik duidelijk hoe het met name de zoeker in onszelf is die deze realisatie in de weg staat. De zoeker is het droompersonage dat zichzelf aanziet als een individu, dat zich bevindt op een tijdlijn, op weg naar een hoger doel. Zowel de zoeker als de ‘eindstreep’ waar hij naar op weg meent te zijn, is puur denkbeeldig. Als de droom van het persoonlijke zelf wegvalt, valt ook de problematiek weg die er onlosmakelijk mee verbonden is. Het is niet de persoon die wakker wordt uit de droom. Het ontwaken uit de droom is het einde van de persoon en dus ook het einde van het zoeken naar iets anders en beters dan wat er nu is. Er is nooit werkelijk een afzonderlijk zelf geweest. Er was en is alleen maar het mysterie van het leven dat zich in de tijdloze ruimte van dit moment ontvouwt.

Bill Gates betrapt terwijl hij wereldleiders vertelt dat het tijd is voor “Death Panels” om de wereldbevolking te reduceren

juni 26, 2023   3559   17  

Globalistische miljardair en ontvolkingsfanaat Bill Gates heeft wereldleiders verteld dat het tijd is om “Death Panels” (Doodjury’s) te gebruiken om gewone, gezagsgetrouwe mensen ter dood te veroordelen voor de misdaad dat ze niet van nut zijn voor de elite.

Dit is de brute, moorddadige wereld die Bill Gates en zijn medewerkers van het World Economic Forum vastbesloten zijn te introduceren als onderdeel van hun Grote Reset. We kunnen niet toestaan dat hun kwaadaardige logica het nieuwe normaal wordt, schrijft Thepeoplesvoice.

Bill Gates is de laatste tijd zo arrogant geworden dat hij graag door camera’s wordt betrapt als hij de stille stukken hardop zegt.

Gates legt niet uit waarom we leraren niet kunnen betalen en mensen niet in vrede kunnen laten leven. Waarom is het ofwel/of? Vroeger hadden we er immers geen problemen mee om leraren hun salaris te betalen en om onze grootouders tijdens hun gouden jaren van hun kleinkinderen te laten genieten.

Als u zich afvraagt wat ze nog meer in hun mars hebben, is het de moeite waard om aandacht te besteden aan wat er eind vorig jaar tijdens de G20 in Bali, Indonesië, is gebeurd.

De G20 is een topontmoeting met de leiders van de belangrijkste economieën ter wereld, en het is een mix van landen die als “geavanceerd” of “ontwikkelingsland” worden beschouwd.

Naast de zalen waar de politieke wereldleiders rond de tafel zitten en verschillende onderwerpen bespreken, zijn er tientallen nevenevenementen waar zogenaamde “hoogwaardigheidsbekleders” elkaar ontmoeten.

Waarom waren Bill Gates en Klaus Schwab aanwezig op de G20? Niemand heeft op hen gestemd.

De mainstream media verklaart iedereen die deze vraag stelt tot samenzweringstheoreticus. Maar het is een volkomen legitieme vraag om te stellen.

Gates van zijn kant gebruikt het forum om wereldleiders te instrueren dat er in de nabije toekomst “death panels” nodig zullen zijn om het leven van zieke en onwel geworden mensen te beëindigen vanwege “zeer, zeer hoge medische kosten”.

Natuurlijk hebben de “death panels” van Gates alles te maken met de obsessie van de globalistische elite voor ontvolking.

De plannen van Bill Gates weerspiegelen het taalgebruik van het World Economic Forum met betrekking tot euthanasie en de duivelse nieuwe oplossing van de Canadese regering om inflatie, dakloosheid, torenhoge criminaliteit en voedseltekorten op te lossen – doodjury’s voor nuttelozen.

Het Trudeau-regime zegt dat het nu aanbiedt om te betalen voor de euthanasie van mensen die “te arm zijn om een waardig leven te blijven leiden”.

Canada’s afdaling naar barbarij zou geen verrassing moeten zijn. De Canadese regering is volledig doordrongen van het WEF. Premier Justin Trudeau en zijn plaatsvervanger Chrystia Freeland zijn beide WEF Young Global Leaders die hun ziel volledig verkocht hebben aan Klaus Schwab en zijn visie voor de toekomst.

(Nvdr.: In België zijn Alexander de Croo, Kon. Matilde, Van Quickenborne, enz... ook WEF YGL en gaan ministers Petera de Sutter, Tinne Van der Straeten en Jan Jambon ook naar WEF meetings en Bilderbergh (geheime) samenkomsten ??!!... ; In Nederland Rutte en zijn Schwabnet, Kon. Maxima, idem ....)

En vergis u niet, die visie houdt de ontvolking van de wereld in

De technocraten die de leiding hebben bij het WEF zijn zo enthousiast over hun plan om de meerderheid van de wereldbevolking te vermoorden dat ze er gewoon niet over op kunnen houden.

(nvdr. zie video hierna: Evil WEF Leader Caught Planning ‘Mass Extinction Event’ to Inner Circle)

 

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v1p9lmy-evil-wef-leader-caught-planning-mass-extinction-event-to-inner-circle.html 

Op welk punt stoppen we en zeggen we “genoeg”? 

Hoe vaak moet het World Economic Forum hun sinistere bedoelingen verkondigen voordat de wereld stopt en luistert?

 

Klaus Schwab’s rechterhand Yuval Noah Harari heeft een geschiedenis in het hardop zeggen van het stille gedeelte, en vorige maand gaf hij toe wat veel mensen al lang vermoedden.

Volgens Harari, die zijn nieuwe boek aan het promoten was, is de grote politieke vraag van de 21e eeuw voor de machthebbers: “Waar hebben we zoveel mensen voor nodig?”

En het is niet eens de eerste keer dat Yuval Noah Harari zich laat gaan over hun plannen voor de mensheid. Hij verklaarde onlangs dat het WEF de overgrote meerderheid van de menselijke bevolking als nutteloos en overbodig beschouwt.

Volgens Harari zijn de zogenaamde “gewone mensen” terecht bang voor een toekomst waarin ze “overbodig” zullen worden gemaakt.

De opmerkingen van Harari zijn zeer verontrustend, want als ze in context worden geplaatst met opmerkingen van andere WEF-adviseurs zoals Bill Gates en zijn verlangen naar “doodjury’s”, dan wordt het duidelijk dat ze massamoord in gedachten hebben.

Hoeveel bewijs is er nodig voordat een samenzweringstheorie een samenzweringsfeit wordt?

Kijk:

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v1wb0ce-bill-gates-tells-world-leaders-death-panels-will-soon-be-required.html


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/bill-gates-betrapt-terwijl-hij-wereldleiders-vertelt-dat-het-tijd-is-voor-death-panels-om-de-wereldbevolking-te-reduceren/

 

Yale Professor: Het is tijd om te praten over het “dwingen” van senioren tot “massale zelfmoord”

Er zijn veel te veel nutteloze mensen in de wereld volgens Yusuke Narita, een 37-jarige professor economie aan Yale, wiens oplossing voor het zogenaamde probleem bestaat uit gedwongen “massa zelfmoord” van ouderen, bericht Newspunch. Narita sprak over gedwongen euthanasie van ouderen om de wereld te ontvolken en zei dat de “mogelijkheid om het in de … Meer lezen overYale Professor: Het is tijd om te praten over het “dwingen” van senioren tot “massale zelfmoord”

https://www.frontnieuws.com/yale-professor-het-is-tijd-om-te-praten-over-het-dwingen-van-senioren-tot-massale-zelfmoord/

 

‘Crimineel’: deze schokkende Pfizer-documenten bleven tot nu toe onder de radar

Uit vertrouwelijke documenten van BioNTech die dateren van 18 augustus 2022 blijkt dat er tot 18 juni dat jaar al duizenden mensen waren overleden na vaccinatie.

De stukken laten zien dat er bijvoorbeeld 189 kinderen jonger dan 17 jaar waren gestorven. De data zijn verzameld tussen 19 december 2021 en 18 juni 2022.

In die periode beweerden Pfizer en BioNTech dat er ‘vrijwel geen veiligheidssignalen’ waren en dat het vaccin 91 procent ‘effectief’ was.

Geen ruchtbaarheid

Bioloog Brian Hooker van de Simpson University vindt het ‘crimineel’ dat het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) dit vaccin niet van de markt haalt.

Tot 18 juli 2022 verwerkte BioNTech 3280 meldingen met een overlijden na vaccinatie. De documenten laten zien dat Pfizer al vanaf het begin wist dat het vaccin massale schade veroorzaakt.

De documenten zijn via een Woo-verzoek boven water gehaald door een anonieme lezer van de Oostenrijkse blog TKP. Ze zijn op 4 maart gepubliceerd, maar de media hebben er geen ruchtbaarheid aan gegeven. Pas recentelijk werden ze opgemerkt door verschillende bloggers.

Niets te zien hier, doorlopen

Een 14-jarige jongen overleed na het coronavaccin als gevolg van een zwelling. Een 67-jarige man werd 30 minuten na zijn derde dosis gediagnosticeerd met anafylaxie. Hij kreeg later een hartstilstand en overleed 12 dagen na zijn prik.

Ondanks de vele duizenden sterfgevallen beweerden Pfizer en BioNTech dat er geen veiligheidssignalen waren.

Sterker nog: ze beweerden dat hun coronavaccin maar liefst 91,3 procent effectief was. Pfizer en BioNTech schreven bovendien dat het risicoprofiel van hun vaccin gunstig was. Het EMA sloot zich aan bij die conclusie. Niets te zien hier, doorlopen.

[The Defender]

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...