zondag 30 juli 2023

Voormalig ontwikkelingsmanager van Big Pharma geeft toe dat COVID-prikken ontworpen zijn om “blanken te doden”

juli 30, 2023   4407   13  


Hebt u zich afgevraagd waarom sommige mensen zich prima lijken te voelen na de COVID-prik, terwijl anderen dood neervallen of slopende verwondingen oplopen?

Wel, er is bewijs opgedoken dat niet bij iedereen die zijn mouw oprolde voor een Covid-prik, hetzelfde in zijn arm werd gepompt, schrijft Thepeoplesvoice.

Jonge en gezonde atleten in de bloei van hun carrière vallen nog steeds als vliegen neer: LeBron James’ volledig gevaccineerde zoon Bronny kreeg op de jonge leeftijd van 18 jaar een hartaanval, Linda Caicedo, tienervoetbalster van het wereldkampioenschap voetbal, zakte tijdens de training in elkaar en hield haar hart vast, en Shaka Hislop, een legende uit de Premier League die voorstander was van de vaccinatie, stortte live tijdens een uitzending plotseling in.

Elke dag groeit de lijst van jonge en gezonde atleten met hartaanvallen en beroertes. Ondanks wat de mainstream media u willen wijsmaken, is dit niet normaal. Dus wat is er aan de hand?

De globalistische elite verbergt haar plannen om de wereld te ontvolken niet langer. Dit is een meervoudige aanval en we zien nu hoe die er in real time uitziet.

Een voormalig onderzoeks- en ontwikkelingsmanager van Big Pharma is naar voren gekomen en heeft toegegeven dat haar onderzoek heeft onthuld dat de industrie opzettelijk sommige batches in snel dodelijke partijen heeft veranderd, bedoeld om belangrijke bevolkingsgroepen te ontvolken die de globalistische elite weg wil hebben.

Volgens Sasha Latypova, een gepensioneerd farmaceutisch R&D-manager, hebben Covid-vaccins een enorm variabel aantal bijwerkingen omdat Big Pharma opzettelijk slechte partijen heeft gemaakt die naar bepaalde delen van Amerika en de wereld zijn gestuurd om bepaalde soorten mensen te vergiftigen.

 

Als u dacht dat de Great Replacement niets meer was dan een samenzweringstheorie, kunt u misschien beter nog eens nadenken.

Shasha Latypova heeft goed werk verricht door sterfgevallen, verwondingen en ziekten te verzamelen en te vergelijken met de batchcodes van de Covid-19 vaccins. En de gegevens onthullen enkele zeer verontrustende waarheden over op wie de globalistische elite zich richtte met de slechte partijen.

Big Pharma en het CDC richtten zich met opzet op mensen in conservatieve rode (Republikeinse) staten met snelwerkende dodelijke partijen Covid-19 vaccins, volgens gegevens van het CDC die de ergste vermoedens van veel mensen over de depopulatie-agenda in het hart van de Amerikaanse regering bevestigen.

Uitgelekte privédocumenten van het CDC onthullen een lijst met vervaldata van vaccinbatches, en alleen bepaalde partijen staan erin. Verontrustend genoeg zijn de CDC-batches met vervaldatums precies dezelfde partijen die zeer giftig bleken te zijn in de database How Bad Is My Batch? van Craig Paardekooper.

Deze manier van verspreiden geeft de overheid de mogelijkheid om dodelijke partijen naar specifieke bevolkingsgroepen te sturen, zoals rode staten. Een analyse van het aantal Amerikanen dat per 100.000 gevaccineerden in 50 staten sterft, laat ons zien dat de overweldigende meerderheid van vaccinatiedoden in rode staten valt.

The Exposé publiceerde een verslag over gegevens die gevonden zijn in VAERS van de Amerikaanse overheid – het Vaccine Adverse Event Reporting System, waaruit blijkt dat 100% van de Covid-19 sterfgevallen door vaccins veroorzaakt werden door slechts 5% van de partijen. Deze partijen kunnen worden geïdentificeerd. En deze partijen waren niet gelijkmatig verdeeld.

 

De acht Amerikaanse staten met de hoogste vaccinsterfte per vaccinatie – Kentucky, Arkansas, Wyoming, Tennessee, West Virginia, Montana, Alaska en North Dakota – zijn allemaal rode staten. 19 van de top 24 op de lijst zijn allemaal rode staten. En de staat met de laagste vaccinsterfte door de dodelijke vaccinbatches? U raadt het al, Californië (Democraten).

De cijfers laten zien dat Kentucky een 1.900% slechter percentage vaccinsterfgevallen heeft dan Californië, wat suggereert dat de rode staat 20 keer de hoeveelheid dodelijke partijen vaccin heeft ontvangen dan Californië.

De auteur wijst erop dat deze dodelijke partijen vaccin beter omschreven zouden kunnen worden als “rapid kill lots” en “slow kill lots”, omdat we nu meer bewijs zien dat ze ook na verloop van tijd dodelijk zijn. En rode staten waren het doelwit van “rapid kill lots”.

Volgens Robert F. Kennedy waren het niet alleen de mRNA-prikken die ontworpen waren om bepaalde etnische groepen aan te vallen.

Kennedy Jr. vertelde een publiek tijdens een vraag-en-antwoordgesprek in New York deze week dat de Covid-bug zelf een genetisch gemanipuleerd biowapen was dat mogelijk “etnisch gericht” was om Asjkenazische Joden en Chinezen te sparen… terwijl het gericht was op zwarte mensen en blanken, de grootste etnische groepen in de Verenigde Staten.

Iedereen die zich afvraagt of de globalistische elite en het CDC opzettelijk mensen in rode staten als doelwit zouden nemen met dodelijke vaccinatiebatches, zou zich op de hoogte moeten stellen van Dr. Carol Baker, een topambtenaar bij het CDC.

Er zijn beelden opgedoken van Dr. Baker die zegt dat de elites “alle blanken in de Verenigde Staten moeten afschaffen” en vervangen door immigranten om het aantal mensen dat vaccins weigert te verminderen.

 

Baker werd in 2009 door Obama’s Minister van Volksgezondheid en Human Services, Kathleen Sebelius, benoemd tot voorzitter van het Advisory Committee on Immunization van het CDC.

De arts uit Houston werd ook geëerd met de 2019 Albert B. Sabin Gold Medal van het Sabin Vaccine Institute tijdens een ceremonie in Washington D.C. die “deels gesponsord werd door de Bill & Melinda Gates Foundation en Pfizer.”

Is iemand echt verbaasd dat een CDC-functionaris die banden heeft met Bill Gates, openlijk voorstelt om Amerika te ontvolken van blanken die niet meewerken aan de vaccinagenda van de elite?

Dit is dezelfde Bill Gates die van plan is om mRNA-vaccins in boerderijdieren te pompen die bestemd zijn voor het bord. Volgens Gates zal dit de ongevaccineerden “dwingen” een injectie te nemen en het probleem van de “vaccinatie weigerachtigheid” oplossen.

Nu de globalistische elite het steeds moeilijker vindt om de mensheid te overtuigen om zich te onderwerpen aan Covid prikken en eindeloze boosters, moeten ze sluwe nieuwe manieren vinden om hun dodelijke prikken aan ons op te dringen.

Kijk:

Video Link on Rumble:  https://rumble.com/v33cgs9-big-pharma-exec-admits-covid-jabs-are-designed-to-kill-white-people.html

Bonus:

Robert Malone geeft toe dat er biologische wapens worden ontwikkeld voor bepaalde bevolkingsgroepen



Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/voormalig-ontwikkelingsmanager-van-big-pharma-geeft-toe-dat-covid-prikken-ontworpen-zijn-om-blanken-te-doden/

Noorse man gedwongen opgesloten in psychiatrische afdeling voor delen van Covid “samenzweringstheorieën” op Facebook

 uli 30, 2023

4041
 
25

De Noorse man Trond Harald Haaland werd voor negen dagen gedwongen opgenomen in een psychiatrische afdeling van de staat in Stavanger om een heropvoeding te ondergaan nadat hij “samenzweringstheorieën” over Covid-19 op Facebook had gezet, volgens lokale berichten.

De socialistische Scandinavische natie is de afgelopen jaren volledig geïnfiltreerd door het World Economic Forum en de huidige premier van de Arbeiderspartij is een Agenda Contributor bij het WEF. Als gevolg hiervan keren extreem-linkse praktijken, waaronder het informeren over buren, terug in het dagelijkse Noorse leven, schrijft Baxter Dmitry.

Nadat Haaland bij de autoriteiten was aangegeven door anonieme Facebook “kennissen”, werd hij met geweld uit zijn huis gehaald door een dokter vergezeld door twee politieagenten, en negen dagen lang gedwongen opgesloten in een psychiatrische instelling.

Volgens Haaland waren de zogenaamde “samenzweringstheorieën” die hij op Facebook plaatste gewoon vragen over de harde Covid-reactie van de Noorse regering tijdens de pandemie.

Een arts en twee lekenrechters fungeerden als jury in de zaak van de regering tegen Haaland en zij stemden ervoor om hem voor onbepaalde tijd op te sluiten in een psychiatrische instelling.

Dankzij het onvermoeibare werk van zijn juridische team, familie en supporters werd Haaland echter vrijgelaten na een vergadering van de controlecommissie op vrijdag 28 juli 2023. De commissie sprak zich uit tegen het “vonnis” om Haaland op te sluiten in een psychiatrische instelling voor het in twijfel trekken van de Covid-reactie van de regering.

Het oorspronkelijke vonnis gebruikte de zogenaamde “samenzweringstheorieën” op Facebook om te beargumenteren dat Haaland manisch, psychotisch, paranoïde en niet realiteitsgericht was gezien de inhoud van de berichten.

In een veelzeggende wending tijdens het hoger beroep gaf de psychiater die de leiding had over Haalands zaak echter toe dat ze niet eens de tijd hadden genomen om de zogenaamde “samenzweringstheorieën” te lezen die hij op Facebook zou hebben gepost.

Het lijdt geen twijfel dat de gedwongen psychiatrische opname van Haaland werd gedaan op basis van politieke uitspraken op Facebook zonder enige legitieme grond.

Haaland’s advocaat Barbro Paulsen is er tot nu toe niet in geslaagd om de identiteit te achterhalen van degenen die werden omschreven als “bekenden” die hun bezorgdheid uitten over zijn geestelijke gezondheid.

Dit zou kunnen betekenen dat iedereen in Noorwegen een melding kan doen over iemand met wie hij het politiek of professioneel oneens is, kan beweren dat de persoon in kwestie samenzweringstheorieën verspreidt en een dokter met twee politieagenten aan zijn deur kan laten komen om ervoor te zorgen dat de persoon in kwestie wordt opgesloten in een psychiatrische kliniek.

Ondertussen hoeft de behandelend psychiater niet de tijd te nemen om de berichten in kwestie te lezen.

Er is hier veel aan de hand, maar de vrijlating van Haaland is in de eerste plaats een overwinning voor het individu, de mens en de rechtsstaat in Noorwegen.

En degenen die proberen mensen op te sluiten voor het stellen van vragen over de Covid pandemie en de wrede reactie van regeringen, moeten zelf onderzocht worden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

Even terug naar Aug. 2021 : Wreedheid in uniform: man overlijdt na politieoptreden – geweld tegen vreedzame mensen


Wij van het Corona Blog team zijn sprakeloos bij het zien van dergelijke beelden en kunnen nauwelijks geloven wat er momenteel in Duitsland gaande is en wat de politiek en de mainstream media hebben aangericht, schrijft Corona-blog.net.

Het Corona Blog Team was gisteren ook op pad in Berlijn en we zagen talloze vreedzame mensen door de straten van Berlijn marcheren voor hun grondrechten en vrijheid. We hebben zelf gezien dat de politie buitenproportioneel optrad: er werd met patrouillewagens op een vreedzame menigte ingereden, ongeacht de gevolgen – iedereen die niet aan de kant ging, werd geraakt. Jonge politieagenten lieten zien hoe “cool” zij zijn in hun uniform: een van hen had zijn helmvizier open, zijn mondkapje onder zijn kin, maar zijn sigaret losjes in zijn mond gestoken – terwijl hij van A naar B werd geleid in een politiegroep.

Dat alleen al spreekt boekdelen over de discipline, de opleiding en het trainingsniveau van deze mannen. Niettemin waren wij geschokt toen wij vandaag in de pers en in vele media zulke verontrustende beelden en berichten lazen, die wij ook hier willen publiceren om te wijzen op duidelijke misstanden bij de politie, die moeilijk met het woord democratie kunnen worden geassocieerd.

Een politieagent grijpt een vrouw bij de hals en gooit haar op de grond – is dit proportioneel?

Laten we beginnen met de “kwantiteitsmedia” en hun “feiten”: Die Welt schreef gisteren over 2.000 Querdenker (Dwarsdenkers) die ondanks het demonstratieverbod met “muziek en spandoeken” door de straten liepen. Talrijke bronnen, zoals n-tv, maken melding van ongeveer 2.250 politiemensen die in Berlijn dienst hadden. Met andere woorden: als je de mainstream media mag geloven, was er een “meer dan” 1 op 1 ondersteuning. Er was meer dan één politieman voor elke Querdenker. Aangezien de foto’s van hopeloos overbelaste politieagenten helaas een ander beeld schetsen, kan hieruit maar één conclusie worden getrokken: er waren meer dan 2.000 mensen op straat.

Die Welt schrijft ook:

Later hadden gepensioneerden schermutselingen en woordenwisselingen met de politie. Die Welt, 02.08.2021

Tijd om deze “schermutselingen” eens nader te bekijken.

49-jarige man overlijdt na politieactie

Vanmorgen – na het scrollen door talloze verslagen – lees je in Bild: “Querdenker” zakt tijdens politiecontrole in elkaar en overlijdt. Het artikel stelt nuchter vast:

Tijdens de ongeoorloofde “Querdenker”-demonstratie in Berlijn op zondag is een man in elkaar gezakt en vervolgens in het ziekenhuis overleden.
Volgens de eerste berichten klaagde de man over tintelingen in zijn armen en borst tijdens een identiteitscontrole bij de demonstratie op zondagmiddag. Politieagenten hebben onmiddellijk eerste hulpmaatregelen genomen totdat een ambulance werd gealarmeerd die onmiddellijk naar de man is komen kijken. De man overleed later echter in het ziekenhuis. Bild, 02.08.2021

Sindsdien is gebleken dat de man lid wasvan de partij “die Basis”. Op haar Telegramkanaal, heeft de partij gepost:

Tragische dood: gisteren werd een lid van Basis in Berlijn door de politie tegen de grond gegooid en gearresteerd. Volgens de politie is hij tijdens de operatie in elkaar gezakt en korte tijd later in het ziekenhuis overleden. De details van het incident zijn nog onduidelijk. Wij vragen u zich te onthouden van speculaties. Een verklaring van de partij zal volgen.

We zijn nog steeds in shock en in diepe rouw.

We zijn nog steeds op zoek naar ooggetuigen van de dood, bij voorkeur iemand met videobeelden van het incident. Het gaat over een arrestatie op 1.8. rond 16:30 uur op de hoek Tempelhofer Ufer / Luckenwalder Str. Wie daar iets van een arrestatie heeft gezien of gefilmd of de politieactie zelf heeft gefilmd, neem contact met mij op @Henning_Basis_Berlin. Dank u. dieBasis funkt, 02.08.2021

Geweld tegen kinderen
Maar de politie, uw vriend en helper, stopt ondertussen niet eens bij een moeder die samen met haar kind op de grond zit. De Aktivist-Mann filmde de volgende scène – de jongen op de video is waarschijnlijk pas 14 jaar oud:

“Schermutselingen” met gepensioneerden

Maar ook de “schermutselingen met gepensioneerden” die door die Welt werden beschreven, werden gefilmd. Wat in de eerste video op een klein handgemeen lijkt, en op het eerste gezicht misschien best grappig is, is dat helaas niet. In de video gaat de filmmaker direct naar de scène waarin een oude vrouw door een politieagent op de grond wordt gegooid. Een andere vrouw begint dan een handgemeen met de politieagent en wordt ook teruggeworpen. De politieman rechtvaardigt zijn vechtpartij met de bejaarde vrouwen door te zeggen dat niemand de straat mag oversteken. In een land waar we volgens Merkel goed en gelukkig leven:

De volgende video lijkt op het eerste gezicht niet meer zo grappig. Een bejaard persoon ligt op de grond – drie politieagenten knielen op de persoon neer, duwen hem tegen de grond, draaien zijn handen achter zijn rug en duwen zijn hoofd in het vuil. Een vrouwelijke toeschouwer kan het duidelijk niet aanzien en begint te schreeuwen:

Willekeurig geweld tegen vreedzame voorbijgangers.

Als zelfs senioren niet met rust worden gelaten, dan zijn de volgende opnames natuurlijk niet verwonderlijk. Mensen lopen gewoon door een straat en een handvol politieagenten probeert hen tegen te houden. Het is duidelijk dat zij in de minderheid zijn en overweldigd worden – maar dit rechtvaardigt zeker niet de volgende beelden. Gelukkig – voor de politie – is deze beweging vreedzaam:

De politie weet duidelijk niet hoe ze zichzelf moeten behelpen en vallen willekeurig voorbijgangers aan. Wat hebben deze mensen gedaan dat zo’n actie rechtvaardigt? Zij niet dezelfde mening toegedaan als de heersende, politieke klasse:

De Berlijnse politieagent met het nummer 34125 trekt willekeurig en heimelijk een man aan zijn rugzak en gooit hem op de grond:

Ook hier is de politie duidelijk overdonderd en kan ze de menigte van vreedzame mensen niet tegenhouden. Vreedzame demonstranten worden bruut geschopt met hun zware laarzen:

Ook bij deze brug zie je een overbelaste politiemacht. De eerste man moet dit bekopen met een schop in het kruis van de Berlijnse politieagent BE 24321 – de altijd vreedzame stroom kan echter niet lang worden tegengehouden:

De volgende video is ook meer dan schokkend. De politie rukt willekeurig een man aan zijn rugzak, sleurt hem op de grond en slaat hem. Blijkbaar heeft de man verbaal bemiddeld voor een man die reeds op de grond door de politie werd mishandeld. Op seconde 12 in de video, wordt deze weerloze man meerdere malen in de zij geslagen. De huid van de man is daar al helemaal rood en hij heeft kraswonden op zijn rug:

Hier wordt een man geduwd en in het gezicht geslagen door een politieagent. Nogmaals, wat wordt er gebruikt om dit te rechtvaardigen?

Deze video laat zien hoe onervaren en overweldigd de individuele leiders van politie-eenheden zijn. Hier zie je een groep van 5 politieagenten achter de demonstranten aan rennen. Op een gegeven moment proberen ze de weg te blokkeren, de groepsleider roept nog vaker “dichtmaken, dichtmaken”. Als hij ziet dat het niet helpt om zijn vier mannen tegen de demonstranten aan te duwen, roept hij “harder”. Toch gaan sommige politieagenten naar achteren – er zijn gewoon te veel mensen. De groepsleider wil dit voorkomen. Hij roept “politielijn”, maar de politie is gewoon in de minderheid. Mensen komen vreedzaam door de poging tot blokkade:

Journalist Boris Reitschuster was ook ter plaatse in Berlijn en filmde scènes die – zoals hij zelf zegt – erger zijn dan zijn jarenlange ervaring in Rusland:

Dienst voor het algemeen belang?

Wij van het Corona Blog team zijn sprakeloos bij het zien van dergelijke beelden en kunnen nauwelijks geloven wat er momenteel in dit land gaande is en wat de politiek en de media hebben aangericht.

Wij hebben gekeken naar de ambtseed van de Berlijnse politie (die andere politiemensen in een soortgelijke vorm afleggen):

Ik zweer dat ik mijn ambt overeenkomstig de grondwet van de Bondsrepubliek Duitsland en de grondwet van Berlijn in overeenstemming met de wetten voor het algemeen belang getrouw zal uitoefenen en mijn ambtstaken naar eer en geweten zal vervullen; zo helpe mij God.

Voor het algemeen belang? Tot dusver is gisteren (vermoedelijk) een 49-jarige man overleden ten gevolge van politieoptreden (of nalaten hulp te verlenen?). De beelden in het artikel tonen mishandelingen van vreedzame mensen van alle leeftijden.
Wie is het algemeen belang? De regerende politici die geen protesten toestaan tegen hun huidige koers?

Duitsland – een land waar we goed en gelukkig leven?


Copyright © 2021 door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/wreedheid-in-uniform-man-overlijdt-na-politieoptreden-geweld-tegen-vreedzame-mensen/

Speciale VN-rapporteur voor foltering: “Autoriteiten beschouwen hun eigen volk als een vijand”

5002
 
10

Berlijn Duitse politie

De speciale VN-rapporteur voor foltering, Nils Melzer, reageerde op het politiegeweld tegen demonstranten in Duitsland afgelopen weekend met de waarschuwing: “Autoriteiten beschouwen hun eigen volk steeds meer als vijand.”

Zoals we eerder in de week al meldden, vroeg Melzer, hoogleraar internationaal recht, om ooggetuigen nadat er beelden waren opgedoken van talloze voorbeelden van mensen die in Berlijn door de politie werden mishandeld en geslagen, alleen maar omdat ze uiting gaven aan hun recht om bijeen te komen, bericht Europe.infowars.com.

In een filmpje was te zien hoe een vrouwelijke demonstrant in Berlijn bij de keel werd gegrepen en door de oproerpolitie op de grond werd gegooid, terwijl in een ander filmpje een jongetje in zijn gezicht werd geslagen toen hij zijn moeder te hulp probeerde te komen.

De respons op Melzer’s verzoek was overweldigend, met meer dan honderd rapporten over geweld die binnenstroomden, waardoor hij de taak kreeg om “op te roepen tot zowel opheldering als bestraffing en genoegdoening voor overtredingen van de regels”, meldt de Berliner Zeitung.

De professor zegt dat er duidelijk genoeg bewijs is “voor een officiële tussenkomst van mijn kant bij de federale regering”.

Het waren echter Melzer’s opmerkingen over het bredere perspectief van het hardhandig optreden die de meeste belangstelling wekten.

Na het zien van soortgelijke scènes tijdens anti-blokkade protesten in Europese steden over het hele continent, evenals “politie-operaties in demonstraties wereldwijd,” kwam Melzer tot een ontnuchterende conclusie.

“Er gaat iets fundamenteels mis. In alle regio’s van de wereld zien de autoriteiten hun eigen volk blijkbaar steeds meer als vijand,” verklaarde hij.

Melzer stelde verder dat het volstrekt onethisch is dat de politie geweld gebruikt tegen de burgerbevolking, tenzij het duidelijk uit zelfverdediging is.

“Het is absoluut onaanvaardbaar wanneer de politie tegen weerloze demonstranten met soms zelfs levensbedreigend geweld optreedt vanwege louter administratieve overtredingen of burgerlijke ongehoorzaamheid,” zei hij.

De professor merkte ook op dat het volslagen onzinnig is dat de politie geweld gebruikt tegen demonstranten terwijl ze beweert dat ze dat doet in naam van de “bescherming van de gezondheid”.

“Als de politie niet duidelijk communiceert dat zij zichzelf als vrienden en helpers ziet, maar in plaats daarvan haar eigen bevolking als vijand behandelt, dan is er een gevaarlijke spiraal in gang gezet: namelijk dat het volgende is dat de bevolking de politie ook als vijand gaat beschouwen,” concludeerde Melzer.

Zoals reeds eerder gemeld, terwijl de autoriteiten de politie blijven instrueren om geweld tegen demonstranten te gebruiken, heeft de grootste krant van Duitsland zich onlangs uitgebreid verontschuldigd voor haar angstzaaiende berichtgeving over de COVID-19 pandemie.


Copyright © 2021 door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/speciale-vn-rapporteur-voor-foltering-autoriteiten-beschouwen-hun-eigen-volk-als-een-vijand/ 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...