zondag 8 oktober 2023

Stop met ons deze leugens over griep en Covid-prikken te voeren

 Open brief aan Dr Nikita Kanani MBE, Deputy Lead, NHS Seizoensvaccinatieprogramma's

oktober 6, 2023

 

    Foto: freepik / BillionPhotos

Geachte Dr. Kanani, Hartelijk dank voor uw persoonlijke circulaire waarin u mij aanspoort om nu mijn prikken te boeken, omdat ik “prioriteit heb voor seizoensgriep- en Covid-19-vaccinaties”.

Ik heb voor het laatst griep gehad in de winter van 1999-2000. Sindsdien heb ik de werkzaamheid van de jaarlijkse griepprik onderzocht, en ik neig naar de conclusies van Dr. Tom Jefferson van het Cochrane Institute, die heeft verklaard dat “griepvaccins over marketing gaan en niet over wetenschap. We hebben weinig trials, en massa’s observationeel bewijs van zeer slechte kwaliteit. Wij [het Cochrane Instituut] hebben bewijs geleverd van een aanzienlijke vertekening van de rapportage, die regeringen blijven negeren. De wetenschap ontbreekt en dus is het erg moeilijk om een weloverwogen beslissing te nemen, schrijft Gillian Dymond.

Eventuele voordelen van vaccinatie tegen griep lijken mij te verwaarlozen in vergelijking met goede voeding, verstandige lichaamsbeweging en blootstelling aan zonlicht. Aangezien we van dat laatste hier in het noordoosten van Engeland maar heel weinig hebben, en de heer Gates en de Net Zero fanatici graag willen dat we nog minder hebben, kan het goed zijn dat ik een tekort aan vitamine D heb, en zou ik geïnteresseerd zijn in regelmatige leveringen van een hoogwaardig supplement van de NHS gezondheidszorg als alternatief voor de inferieure bescherming van een jaarlijkse prik. Wordt dit aangeboden?

Wat betreft de Covid-19 “vaccins”, wil ik vraagtekens zetten bij het gebruik van die term in relatie tot de nieuwe serums die worden voorgeschreven. De algemene verwachting van een vaccin is dat het infectie en overdracht voorkomt. De mRNA-injecties doen geen van beide. Om ze aan het publiek te verkopen als “vaccins” is daarom misleidend, hoewel ik opmerk dat u uw best doet om een dergelijke beschuldiging te vermijden door alleen te beweren dat de injecties het risico op ernstige ziekten verminderen en het herstel versnellen (op zich een twijfelachtige bewering). Het woord “vaccinatie” is echter krachtiger dan een meer realistische beschrijving van wat er werkelijk wordt aangeboden, en zolang het herhaaldelijk wordt gebruikt in de literatuur over de mRNA-producten, zal er verwarring blijven heersen. Pas uw terminologie alstublieft dienovereenkomstig aan.

U zegt dat “Seizoensvaccinaties hebben bewezen veilig te zijn.” Dit geldt niet voor de mRNA-medicijnen, die, naast het feit dat ze geen bonafide vaccins zijn, alleen werden toegelaten voor noodgebruik onder het Black Triangle-label, in afwachting van de voltooiing van klinische proeven. Hun veiligheid op korte termijn blijft twijfelachtig, en hun veiligheid op lange termijn kan pas over vele jaren bekend worden. Deze medicijnen hebben al een ongekend aantal bijwerkingen veroorzaakt. De meest ernstige levensbedreigende en levensveranderende verwondingen zijn toegebracht aan jonge mensen die vrijwel geen gevaar liepen door Covid, maar mensen die door uw campagne in aanmerking komen voor prioritaire prikken vanwege hun gevorderde leeftijd lopen ook risico. Oudere leden van mijn eigen familie hebben geleden, en lijden nog steeds, aan ernstige ziekten als gevolg van de boosterprik. Geen wonder dat Dr. Angus Dalgleish, een expert in immunologie en professor in de oncologie die patiënt na patiënt heeft zien terugvallen na de derde prik, oproept om de injecties te verbieden!

U beweert dat “seizoensvaccinaties” “een betere bescherming bieden dan de immuniteit die door eerdere infecties is verkregen”. Volgens mij is dit gewoon verkeerde informatie. Ik had zelf midden december 2019 Covid met de oorspronkelijke symptomen (droge hoest, koorts, extreme ademnood, verlies van smaak en reuk), voordat we de instructie kregen om in paniek te raken. Op dat moment was ik 76 jaar oud. Ik ging een paar dagen naar bed met keelpastilles en af en toe een paracetamol, en herstelde op tijd voor Kerstmis. Vermoedelijk heb ik nu een natuurlijke immuniteit. In ieder geval heb ik tot op heden geen herhaling van de ziekte gehad, terwijl bijna iedereen die ik ken en die de mRNA-injecties heeft gehad, daarna minstens één keer, en vaak meerdere keren, een nieuwe diagnose Covid heeft gekregen. Mijn eigen ervaring suggereert dus dat u het mis heeft, en dat de vele gerenommeerde artsen die verklaren dat natuurlijke immuniteit superieur is aan alles wat de mRNA-behandelingen of zelfs traditionele vaccins kunnen bereiken, gelijk hebben. Bovendien is een dergelijke immuniteit gegarandeerd vrij van levensbedreigende of verlammende bijwerkingen, zowel nu als in de toekomst.

Natuurlijk ben ik me ervan bewust dat mijn leeftijd me kwetsbaar maakt voor seizoensgebonden aandoeningen van de luchtwegen. Mocht ik echter bezwijken aan griep of Covid, dan zijn er beproefde en vertrouwde medicijnen die me er doorheen helpen, tenzij er sprake is van andere co-morbiditeiten. Als ik terugdenk aan de mensen die stierven nadat veilige behandelingen zoals ivermectine werden geweigerd op het hoogtepunt van de recente vermijdbare noodsituatie, kan ik alleen maar hopen dat het mijn arts niet verboden wordt om mij deze medicijnen voor te schrijven, mocht dat nodig zijn.

Dit brengt me bij de kwestie van geïnformeerde toestemming. In dit opzicht vind ik uw circulaire schokkend. U dringt er bij ons op aan om een prik online te boeken, om naar een inloop “vaccinatie” locatie of een praktische apotheek te gaan. Er wordt niet gesuggereerd dat er een huisarts geraadpleegd moet worden die onze medische geschiedenis kent, of dat we ons moeten laten leiden door onze eigen situatie en de sterke en zwakke punten van ons eigen gestel, voordat we ons onderwerpen aan deze standaardbehandeling; er wordt niet gesuggereerd dat “vaccinatie” moet worden ondernomen in het volle bewustzijn van niet alleen de risico’s en de voordelen ervan, maar ook van alternatieve manieren om onze weerstand tegen ziekten te versterken.

Zoals het Royal College of Physicians and Surgeons of Glasgow stelt: “Toestemming is meer dan het verkrijgen van een handtekening op een stuk papier. Het is een proces dat deel uitmaakt van patiëntgerichte zorg en begint met uitzoeken wat belangrijk is voor de patiënt, vaststellen welke opties redelijk zijn – inclusief de optie van geen behandeling – en de patiënt helpen beslissen welke optie het beste bij hem past.

Als de regering door de overheid gefinancierde campagnes voert om de willekeurige medicatie van bepaalde groepen mensen, of van de bevolking als geheel, te promoten, dan druist dat regelrecht in tegen deze principes.

Gelieve uw circulaire aan te passen aan de feiten en aan de vereisten van volledig geïnformeerde toestemming.

Hoogachtend, enz.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/stop-met-ons-deze-leugens-over-griep-en-covid-prikken-te-voeren/


Covidvaccin snijdt mensen geestelijk af – persoonlijke ervaring

november 30, 2021   20110   64  

 

Ik weet niet hoe ik dit anders moet zeggen. Ik heb twee weken geleden mijn tweede dosis Pfizer gehad en ik ben ervan overtuigd geraakt dat er iets in die vaccins zit dat mensen spiritueel afsnijdt. Ik denk zodat ze een soort van bewustwording kunnen stoppen die bedoeld is om te gebeuren, zoals veel mensen wijzer worden en verdomme iets willen doen, schrijft none.

Het is alsof mijn bewustzijn is aangelijnd en het leven het volume heel laag heeft gezet. Ik had een intens spiritueel ontwaken ongeveer 2 jaar geleden veroorzaakt door psychs en het is alsof alle verbinding die ik heb opgedaan is uitgewist. Ik denk dat dit een soort van kwaadaardige buitenaardse technologie is. Ik maak geen grap. Zoals de wet van Orion, om ons te stoppen met opstijgen, wat dat ook betekent. Ik kan de verandering in mijn bewustzijn niet beschrijven, ik heb zelf moeite om het te geloven. Alsof mijn modes operandi is veranderd. Ik heb geluk dat ik me er zelfs van bewust ben, want ik heb het gevoel dat de meeste mensen niet echt spiritueel verbonden zijn en niet zouden merken dat er iets mis is. Voor mij is dit de hel. En ik weet dat sommigen van jullie weten waar ik het over heb als ik zeg dat ik het gevoel heb dat ik de missie van mijn ziel heb verraden. Het is alsof er geen vergeving voor me is, ik heb gefaald en mezelf toegestaan te falen terwijl ik wist dat er iets mis was, ik had geen vertrouwen. Een deel van mij denkt dat ik dit expres deed omdat mijn verbinding zo pijnlijk was. Maar niets is erger dan dit, ik zou liever lijden.

Ik kan niet langer:

– Empathie voelen, of diepe emotie, oprechte emotie. Je weet wel, dat ding in je borst waar je voelt, fysiek, niet intellectueel. Het is weg. Geen liefde, geluk, verdriet, woede, wat dan ook. Geen medelijden.

– Mezelf overstijgen in meditatie, oneindigheid voelen, God en zo. Alsof ik gereduceerd ben tot mijn 5 zintuigen, en zelfs die zijn verminderd.

– Voel mijn intuïtie helemaal niet, geen onderbuikgevoelens, het is alsof ik volledig blind ben.

– Muziek, kunst, eten voelen. Ik heb geen passie voor iets, geen motivatie voor iets, ik heb niet eens honger of ben moe, ik voel niets. Geen gevoelloosheid, geen dissociatie (ik heb beide gehad), maar een rechtstreeks gemis, een verbreking van die vonk die ons innerlijke leven bezielt.

– Lucide dromen, astraal projecteren, zelfs mijn energetisch lichaam helemaal niet voelen. Het is alsof het verdwenen is.

– Ik slaap helemaal niet goed, en als ik slaap, is het alsof ik niet zo diep kan slapen als ik vroeger deed.

– Ademen of geeuwen zo diep als ik gewend was? Wat misschien niet gerelateerd lijkt, maar adem = prana = levenskracht…ygm

In principe voel ik me als een bot.

Als iemand hier iets over weet of hoe het om te keren. Ik heb al die shit gezien over funvax en wat dan ook, als dit wetenschap is moet het omkeerbaar zijn op een of andere manier. Hopelijk als ik geen boosters neem en aan mijn verbinding werk kan ik het misschien verbeteren. Als iemand hetzelfde heeft meegemaakt of iemand kent die hetzelfde heeft meegemaakt, DM me dan. Ik had een extreem sterke intuïtie (de laatste die ik heb gevoeld) die me vertelde dat ik in principe dood zou gaan als ik deze dosis zou nemen, maar mijn moeder is mijn zwakke plek en ik ben voor haar gezwicht (helpt niet dat ik financieel van haar afhankelijk ben etc.) maar eerlijk gezegd had ik dakloos moeten worden in plaats van dit te doen. Het voelt alsof ik werd aangevallen door de Archons of zoiets. Nu word ik liever dakloos dan dat ik ooit een spuit neem. Er is geen leven zonder liefde en toch is dat het leven dat ik nu leef. Dus ja. Als iemand zijn twijfels had over de vaccinatie, hier is mijn theorie over wat het doet, gebaseerd op persoonlijke ervaring. Laat me weten wat je denkt, want ik ben bang dat ik mezelf nu volledig in 3D gevangen heb gezet.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/covidvaccin-snijdt-mensen-geestelijk-af-persoonlijke-ervaring/

Journalist over ‘verrassingsaanval’ Hamas: ‘De Israëlische overheid heeft dit laten gebeuren’


Journalist Michael Ganoe is al vaak bij het hek tussen de Gazastrook en Israël geweest. Overal in Israël bevinden zich legerbases. En nu moeten we geloven dat moslims in trucks zomaar de grens konden oversteken en dat het leger daar niets tegen kon doen?

“Dat geloof ik gewoon niet. Dat geloof ik niet,” zegt Ganoe.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Zij wisten van niets?

De journalist wijst erop dat er een Israëlische elite-eenheid is, Duvdevan geheten, bestaande uit Sefardische Joden die Arabisch spreken. Zij gaan naar de Gazastrook, verkleden zich als Arabieren en schakelen terroristen uit. Zij wisten niet dat dit zou gebeuren?

De Shabak, de Israëlische FBI, wist ook van niets? De Mossad wist het niet? Ze kunnen een Sefardische Jood die vijf talen spreekt Iran insmokkelen, maar ze weten niet wat er bij hun eigen grens gebeurt? “Dat geloof ik gewoon niet,” aldus Ganoe.

Volgens hem heeft de Israëlische overheid dit laten gebeuren. Hij weigert te geloven dat dit een verrassingsaanval was.

https://www.ninefornews.nl/journalist-over-verrassingsaanval-hamas-de-israelische-overheid-heeft-dit-laten-gebeuren/ 

Israëlische journalist over aanval van Hamas: ‘Er is iets niet in de haak, dit is heel vreemd’


In meerdere Israëlische plaatsen wordt nog altijd gevochten. De Israëlische krijgsmacht is op zeker zeven plekken nog verwikkeld in ‘hevige gevechten’.

Zaterdag vielen Palestijnse troepen dorpen en steden in het zuiden van Israël aan. Ondertussen voert Israël luchtaanvallen uit op de Gazastrook.

De Israëlische journalist Efrat Fenigson wijst erop dat een jaar geleden een militaire operatie is uitgevoerd in Gaza ter voorbereiding op dergelijke gebeurtenissen. Daarnaast worden dit soort scenario’s getraind. Dit doet vragen rijzen over de Israëlische inlichtingendiensten, aldus Fenigson. “Wat is er gebeurd?”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Onmogelijk dat Israël niet wist wat er zou gebeuren

Ze voegt toe dat er twee jaar geleden sensoren zijn geplaatst die waarschuwen bij een aanval van terroristen. Israël beschikt over één van de meest technologisch geavanceerde legers ter wereld. Waarom bleef een reactie uit?

Fenigson diende 25 jaar geleden in het Israëlische leger (IDF), bij de inlichtingentroepen. “Het is onmogelijk dat Israël niet wist wat er zou gebeuren.”

De journalist wijst erop dat alle troepen al uitrukken als er een kat langs het grenshek loopt. Ze vraagt zich dan ook af waarom de grensovergangen wagenwijd open waren. “Er is iets niet in de haak. Dit is heel vreemd.”

Vogel of kakkerlak doet al alarmbellen afgaan

Deze verrassingsaanval lijkt op een geplande operatie, zegt ze.

Een Israëlische oud-grenswachter laat weten dat zelfs een vogel of kakkerlak die te dicht bij de grens kwam al alarmbellen deed afgaan. Ze is dan ook erg verbaasd dat 400 soldaten van Hamas de grens zomaar konden oversteken.



 

Ze herhalen het woord ‘niet uitgelokt’ opnieuw, deze keer ter verdediging van Israël

 oktober 8, 2023   895   8

We zien de westerse politieke/mediaklasse weer eensgezind het woord “niet uitgelokt” blaten, dit keer in verwijzing naar de grootscheepse meervoudige operatie die Hamas zaterdagochtend tegen Israël lanceerde en waarbij naar verluidt honderden Israëli’s om het leven kwamen, schrijft Caitlin Johnstone.

“De Verenigde Staten veroordelen ondubbelzinnig de niet uitgelokte aanvallen van Hamas-terroristen tegen Israëlische burgers,” luidt een verklaring van het Witte Huis.

“Het verlies aan mensenlevens in Israël als gevolg van de gewelddadige, berekende en niet-uitgelokte aanval door Hamas is hartverscheurend,” staat te lezen in een verklaring van House Minority Leader Hakeem Jeffries.

“De niet-uitgelokte terreuraanval van vandaag en de moorden op onschuldige Israëlische burgers zijn een schrille herinnering aan de wreedheid van Hamas en door Iran gesteunde extremisten,” staat in een verklaring van congreslid en kandidaat-huisvoorzitter Jim Jordan.

“Deze schandelijke, niet-uitgelokte en barbaarse aanval op Israël moet worden beantwoord met een wereldwijde veroordeling en ondubbelzinnige steun voor het recht op zelfverdediging van de Joodse staat,” twitterde presidentskandidaat Robert F Kennedy Jr.

“Dit is een ‘niet-uitgelokte aanval op burgers’: Lt. Gen. Keith Kellogg,” staat te lezen in een recent verslag van Fox News.

Niet uitgelokte agressie door terroristen van Hamas,” luidt een tweet van voormalig minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo.

“Ik veroordeel met kracht deze laffe, gruwelijke, niet-uitgelokte aanvallen van Hamas op Israël,” twitterde congreslid John Fetterman.

“Deze aanvallen van Hamas op Israël waren afschuwelijk en niet uitgelokt,” tweette senator Mark Kelly.

“Als standvastige aanhanger en bondgenoot van Israël veroordeel ik ondubbelzinnig de niet-uitgelokte en ongekende terroristische aanval door Hamas en sta ik achter het volk van Israël terwijl het zichzelf terecht verdedigt,” tweette congreslid Richie Torres.

“De niet-uitgelokte aanvallen op Israël door Hamas via Gaza en via de lucht en de zee, zijn absoluut een terroristische aanval,” tweette Democratische Partij-pundit Ed Krassenstein.

 “Ik veroordeel ondubbelzinnig de afschuwelijke, niet-uitgelokte aanvallen van Hamas en roep alle partijen op om stappen te ondernemen om te voorkomen dat er burgerslachtoffers vallen,” tweette congreslid Sara Jacobs.

Ik zou nog veel meer voorbeelden kunnen aanhalen, maar ik denk dat dit genoeg is om het punt dat ik probeer te maken duidelijk te maken. Is het niet vreemd om steeds weer dezelfde specifieke woordkeuze te zien over dezelfde gebeurtenis in verklaringen van politici en deskundigen, ongeacht hun politieke kleur? Als je ze allemaal bij elkaar legt, begint het heel verdacht te klinken, zoals iemand die altijd naar zijn auto verwijst als “mijn auto, die ik niet gestolen heb”, of die zijn echtgenote altijd voorstelt als “mijn vrouw, die ik niet sla”.


Het is inmiddels duidelijk dat wanneer je het woord “niet uitgelokt” op een uniforme manier door de hele politieke/mediaklasse herhaald ziet worden, datgene waar ze het over hebben beslist massaal uitgelokt was.

We zagen precies hetzelfde toen Rusland Oekraïne binnenviel; vanaf het allereerste begin waren de westerse politiek en media verzadigd met het woord “niet uitgelokt”, en sloegen ze het westerse publiek keer op keer in het gezicht met die boodschap, ondanks het overduidelijke en onbetwistbare feit dat de oorlog in Oekraïne wel degelijk was uitgelokt.

Zoals Noam Chomsky vorig jaar zei: “Natuurlijk werd het uitgelokt. Anders zouden ze het niet de hele tijd een niet uitgelokte invasie noemen.”

En hetzelfde geldt natuurlijk voor het laatste offensief van Hamas. Er zijn allerlei argumenten die je er legitiem over zou kunnen maken, maar één argument dat je zeker niet kunt verdedigen is dat het niet uitgelokt was. Zoals de Palestijns-Amerikaanse schrijver en komiek Amer Zahr op Twitter zei: “75 jaar etnische zuivering. 15 jaar blokkade. Confiscatie van Palestijns land. Pogroms op Palestijnse steden. Ontheiliging van Palestijnse heilige plaatsen. Dagelijkse invallen in Palestijnse huizen. Constante vernedering van een heel volk. Niets van vandaag is ‘niet-uitgelokt’.”

Palestijns geweld tegen Israël ” niet uitgelokt ” noemen is gemakkelijk nog belachelijker dan de Russische invasie niet uitgelokt noemen, omdat de misstanden van de Israëlische apartheid op dit moment zo bekend zijn bij het grote publiek. Meerdere mainstream mensenrechtenorganisaties hebben Israël beschuldigd van het toepassen van een wreed apartheidsregime dat Palestijnen als minderwaardige mensen behandelt. Palestijnen die in de openluchtgevangenis wonen die bekend staat als Gaza, worden opzettelijk onderworpen aan ondrinkbaar watervoedseltekortenenergietekorten en bombardementen. De mensen buiten Gaza worden onderworpen aan racistisch, gewelddadig politieoptreden en inbeslagname van land en leven onder andere wetten dan de Joodse Israëli’s. Het hele volk werd uit hun huizen verdreven om plaats te maken voor een nieuwe staat om redenen die niets met hen te maken hadden, en bij elke poging om zich hiertegen te verzetten werden ze als “terroristen” gedood.

Natuurlijk werd de aanval uitgelokt.

Is het niet vreemd dat de westerse politieke/mediaklasse uniform iets begint te beweren dat zo gemakkelijk te weerleggen is? Zo overduidelijk onwaar? Waarom kiezen ze er telkens weer voor om dat specifieke woord “niet uitgelokt” te gebruiken in hun veroordelingen van de aanvallen door Hamas?

Het antwoord is dat deze keuze niet zozeer iets is wat ze zeggen, maar iets wat ze doen. Ze proberen niet met hun publiek te communiceren, ze proberen het kritisch denken van hun publiek te omzeilen en hen te misleiden zodat ze een flagrante onwaarheid als waar accepteren.

Bekwame manipulators maken veelvuldig gebruik van een cognitieve vooringenomenheid die bekend staat als het illusoire waarheidseffect, een storing in de manier waarop de menselijke geest werkt waardoor we moeilijk onderscheid kunnen maken tussen de ervaring van het horen van een goed bewezen feit en de ervaring van het horen van iets dat ze meerdere keren herhaald hebben gehoord. Als u wilt dat het publiek iets onwaars gelooft, kunt u geen feiten en bewijzen gebruiken om uw zaak aan hen duidelijk te maken, dus wat u wel kunt doen is iets steeds maar weer herhalen totdat het als de waarheid begint te klinken. Herhaal de leugen vaak genoeg en boem, u hebt de westerlingen zo ver gekregen dat ze de wereld bekijken vanuit het inzicht dat Israël niets heeft gedaan om de Palestijnen tot hun acties uit te lokken.

Nadat het nieuws over het Hamas-offensief bekend was geworden, tweette ik: “Hier komen dagen en dagen van westerse nieuwsmedia die op slinkse wijze de relatie agressor-verdediger omdraaien en verslag uitbrengen alsof het geweld begon met het Hamas-offensief, spontaan uit het niets.”

Maar zelfs ik had niet verwacht dat het perceptiemanagement zo brutaal zou zijn.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/ze-herhalen-het-woord-niet-uitgelokt-opnieuw-deze-keer-ter-verdediging-van-israel/

 

Van de 8.000 Amerikaanse militairen die zijn ontslagen vanwege Biden’s vaccinmandaat, zijn er slechts 43 weer in dienst getreden

 oktober 7, 2023   3012   12  

Nu het vaccinatiemandaat van Biden voor het Amerikaanse leger is opgeheven, kunnen militairen die ontslagen werden omdat ze het vaccin weigerden, weer in dienst treden.

Dat gaat niet zo goed.

Van de 8.000 mensen die ontslagen zijn, zijn er slechts 43 weer in dienst gegaan, schrijft Mike LaChance.

Breitbart News meldt:

Rapport: Slechts 43 van de 8.000 militairen die zijn ontslagen vanwege Biden’s militaire vaccinatiemandaat hebben zich opnieuw bij de dienst willen voegen.

Volgens een recent rapport van CNN hebben slechts 43 van de meer dan 8.000 militairen die uit het leger zijn ontslagen vanwege het COVID-19 vaccinatiemandaat van de regering Biden, geprobeerd om zich weer bij het leger aan te sluiten.

Volgens het rapport hebben 19 zich weer bij het Leger aangesloten, 12 bij het Korps Mariniers, één bij de Luchtmacht en twee bij de Marine.

Het rapport suggereerde dat de lage aantallen bewijzen dat de Republikeinen die zeggen dat het mandaat de rekrutering en retentie schaadt, ongelijk hebben.

Sommige manschappen die het mandaat bestreden toen ze in het leger zaten, vertelden Breitbart News echter dat ze het daar niet mee eens zijn.

Gepensioneerd Air Force Master Sergeant Nick Kupper, die onlangs met pensioen ging nadat hij zijn ontslag met succes had aangevochten, vertelde Breitbart News dat troepen zich niet opnieuw willen aanmelden omdat ze zich verraden voelen.

“Ik denk dat een militair die terugkeert naar het leger nadat hij eruit geschopt is vanwege het COVID-mandaat, is als een vrouw die terugkeert naar haar mishandelende echtgenoot. Hij belooft dat het deze keer anders zal zijn en dat hij haar niet meer zal slaan, maar in werkelijkheid zal hij haar waarschijnlijk zo hard slaan dat hij haar deze keer vermoordt,” zei hij.

 

Wie kan het deze soldaten kwalijk nemen dat ze zich zo voelen?

Mannen en vrouwen in uniform verdienen zoveel beter.



Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/van-de-8-000-amerikaanse-militairen-die-zijn-ontslagen-vanwege-bidens-vaccinatiemandaat-zijn-er-slechts-43-weer-in-dienst-getreden/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...