maandag 21 augustus 2023

U zult sommige schokkende nieuwe onthullingen die uit het vuur in Hawaï komen misschien niet geloven

 augustus 19, 2023   8234   45   

Hoe meer ik in dit verhaal graaf, hoe meer het gaat stinken. Een paar dagen geleden schreef ik een artikel over enkele van de onbeantwoorde vragen die velen van ons hadden over de brand in Hawaï. We krijgen nu antwoord op een aantal van die vragen, en wat we te weten komen is zeer verontrustend. Het lijkt erop dat er veel meer levens gered hadden kunnen worden. Autoriteiten vertellen ons dat er meer dan honderd mensen zijn omgekomen, maar ooggetuigen ter plaatse vertellen ons dat er overal honderden lijken verspreid liggen. Uiteindelijk zou het dodental in de duizenden kunnen lopen, schrijft Michael Snyder.

Helaas werden veel mensen niet eens gewaarschuwd dat ze in gevaar waren, omdat de autoriteiten opzettelijk besloten om de waarschuwingssirenes niet te activeren

De man die de leiding heeft over Maui’s Emergency Management Agency zei woensdag dat hij geen spijt heeft van het niet activeren van de waarschuwingssirenes toen de fatale natuurbrand over het eiland raasde.

Chief Herman Andaya zei dat hij ervoor had gekozen om waarschuwingen uit te zenden via mobiele apparaten, radiogolven, televisie en het inwonerswaarschuwingssysteem van de county – maar niet via sirenes.

Andaya zegt dat hij deze beslissing nam omdat hij bang was dat mensen de verkeerde kant op zouden gaan.

Serieus?

Als ik een sirene hoor en ik zie een brand op me afkomen, dan ga ik niet naar de brand toe rennen.

Hebben deze mensen dan helemaal geen gezond verstand?

We zijn ook te weten gekomen dat toen de branden in Lahaina uitbraken, veel kinderen thuis waren zonder hun ouders omdat de scholen gesloten waren vanwege stroomuitval…

Het dodental door de branden steeg woensdagavond tot 111, maar wetgever Elle Cochran, die in het Huis van Afgevaardigden van Hawaï zit, zei dat het tot honderden zou kunnen oplopen naarmate de zoekacties doorgaan.

Cochran vreest dat veel van de doden kinderen zijn, omdat veel scholen in Lahaina, het historische stadje dat verwoest is, op de dag van de branden gesloten waren vanwege stroomuitval. Veel kinderen bleven thuis terwijl hun ouders aan het werk waren en zouden wel eens ingesloten en omgekomen kunnen zijn.

Deze kinderen konden op geen enkele manier via de televisie of radio op de hoogte worden gebracht van de branden, omdat de stroom uitviel.

Natuurlijk hadden de sirenes hen erop kunnen attenderen dat er iets mis was, maar de sirenes zijn nooit afgegaan.

Gelukkig konden veel inwoners van Lahaina zichzelf redden door letterlijk de oceaan in te gaan.

Maar nu wordt de overlevenden de broodnodige hulp onthouden.

Plaatselijke bewoners arriveren met generatoren, water en voorraden, maar ze worden naar verluidt door de autoriteiten geweigerd

                             Video Link: https://youtu.be/tvM8hfhGF9g

Waarom zouden ze dat doen?

Waarom laten ze de lokale bevolking niet helpen?

Ondertussen melden sommige overlevenden dat het water dat ze van de overheid krijgen, hen ziek maakt

“We horen ook dat het drinkwater dat door de regeringsambtenaren wordt gebracht, mensen ziek maakt, om wat voor reden dan ook. Ze krijgen koorts, koude rillingen en andere kwalen door het drinken van het drinkwater dat wordt overgebracht. Dus ik dring er echt bij jullie op aan om voorzichtig te zijn met het drinken van dit water en waar je het vandaan haalt.”

Een Facebook-gebruiker meldde dat hij “superziek” werd van het drinken van het door de overheid verstrekte water. “Extreem ziek, 40 koorts, en nog steeds ziek/voorzichtig.”

Hopelijk zijn dit slechts geïsoleerde incidenten.

Als u meer van dit soort gevallen hoort, laat het me dan weten.

In de nasleep van deze brand krijgt de veiligheidsreputatie van Hawaiian Electric veel aandacht.

Na de bosbranden in 2019 had Hawaiian Electric beloofd om te doen wat nodig was om de veiligheid van hun elektriciteitsleidingen te garanderen, maar in de vier jaar sindsdien heeft het nutsbedrijf in totaal slechts 245.000 dollar aan dat initiatief besteed…

Hawaiian Electric, dat 95 procent van de plaatselijke bevolking van stroom voorziet, kwam tijdens de bosbrand van 2019 tot de conclusie dat het meer moest doen om te voorkomen dat zijn elektriciteitsleidingen vonken afgeven.

Het bedrijf beloofde drone-onderzoeken uit te voeren om gebieden te identificeren die kwetsbaar waren voor bosbranden en te bepalen hoe bewoners en infrastructuur veilig konden worden gehouden.

Maar vier jaar later was er nog maar weinig gebeurd en was er tussen 2019 en 2022 slechts 245.000 dollar geïnvesteerd in projecten op het eiland die specifiek gericht waren op bosbranden, zo meldt The Wall Street Journal, die registraties aanhaalt.

Keer op keer nemen mensen in machtsposities de verkeerde beslissingen.

Dit is een terugkerend thema in mijn artikelen.

Ik zal u nog een voorbeeld geven. Het blijkt dat een bureaucraat in het Ministerie van Land en Natuurlijke Hulpbronnen van Hawaï opzettelijk water achterhield dat hard nodig was om de branden te bestrijden, totdat het te laat was

Terwijl de bosbranden op 8 augustus over West-Maui raasden, vertraagde een waterambtenaar van de staat het vrijgeven van water dat landeigenaren vroegen om hun eigendommen tegen schade te beschermen en de verspreiding te stoppen. De impasse over het water duurde een groot deel van de dag en het water kwam pas te laat. Bij het geschil waren de afdeling waterbeheer van het Ministerie van Land en Natuurlijke Hulpbronnen en West Maui Land Co. betrokken, die landbouw- en woonverkavelingen in West Maui beheert.

Volgens vier mensen met kennis van de situatie weigerde M. Kaleo Manuel, een beoefenaar van de Hawaïaanse cultuur en plaatsvervangend directeur voor waterbeheer van DLNR, aanvankelijk verzoeken van West Maui Land Co. om extra water om te voorkomen dat branden zich zouden verspreiden naar eigendommen die door het bedrijf werden beheerd. Manuel gaf uiteindelijk water vrij, maar pas nadat de brand zijn beloop had gehad.

Waarom zou hij dat in vredesnaam doen?

Tot nu toe heeft hij nog niets gezegd, maar een recent interview heeft misschien wat antwoorden voor ons

Hoewel bureaucratische rompslomp misschien de meest voor de hand liggende suggestie is, biedt een recent interview met M. Kaleo Manual een interessant en verontrustend inzicht. Manuel is filosofisch over “watergelijkheid” (“gelijkheid” is een alomtegenwoordig modewoord) en een oude “eerbied” voor water als een soort god. Hij gebruikt deze overtuigingen om zijn beweegredenen te ondersteunen om de watervoorraden in Hawaï onder strenge controle te houden; niet als een bron die gebruikt moet worden, maar als een holistisch privilege dat door de overheid wordt aangeboden.

Natuurlijk deden sommige gebieden het prima om de branden te bestrijden zonder hulp van de overheid, maar toen werd het water plotseling afgesloten

Een inwoner van Maui heeft verschillende nieuwszenders verteld dat “het water werd afgesloten” terwijl hij en andere leden van de Maui-gemeenschap de brand bestreden.

Ross Hart, een inwoner van Maui, verklaarde dat terwijl hij samen met buren en brandweerlieden met zijn tuinslang de brand bestreed, het water werd afgesloten.

Hart vertelde aan de New York Times: “Je kunt geen vuur bestrijden als je geen water hebt… Met aarde erop gooien red je het niet.”

Er wordt vaak gezegd dat de meeste veldslagen al gewonnen of verloren zijn voordat ze ooit gestreden zijn.

Hetzelfde kan gezegd worden over noodsituaties.

Een goede planning en voorbereiding zijn absoluut essentieel, en in dit geval lijkt het erop dat er sprake was van mislukking na mislukking.

Nu de branden voorbij zijn, wordt er druk gespeculeerd over wat er nu gaat gebeuren met de gemeenschappen die zijn weggevaagd.

De gouverneur van Hawaï, Josh Green, heeft herhaaldelijk verklaard dat hij al een plan heeft voor dat land…

“De gebouwen kunnen na verloop van tijd herbouwd worden, zelfs de banyanboom kan overleven, maar we willen niet dat dit een open plek wordt waar mensen van overzee gewoon komen en besluiten dat ze het gaan inpikken. De staat zal het eerst nemen en behouden,” zei Green.

De gouverneur van Hawaï herhaalde dat punt dinsdag tijdens een persconferentie en waarschuwde ontwikkelaars dat het “heel lang” zal duren voordat er weer huizen en bedrijven gebouwd kunnen worden.

“Het gaat heel lang duren voordat er groei of huizen gebouwd kunnen worden, dus u bent slecht geïnformeerd als u land van onze mensen probeert te stelen om hier vervolgens te bouwen,” zei hij, en hij voegde eraan toe: “Ik zal proberen om niemand van buiten onze staat toe te staan om land te kopen totdat we door deze crisis heen zijn en hebben besloten hoe Lahaina er in de toekomst uit moet zien.

Hoe zal Green’s plan voor dat land er uiteindelijk uitzien?

Dat weet op dit moment nog niemand, maar u kunt er zeker van zijn dat het in lijn zal zijn met de duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN, want Green is daar zeer aan toegewijd. Het volgende komt uit een officieel persbericht dat ongeveer een maand voor de branden door Green’s kantoor werd uitgegeven…

De tweede Voluntary Local Review (VLR) van Hawaiʻi, die door gouverneur Josh Green, M.D., tijdens het High-Level Political Forum on Sustainable Development op 12 juli aan de Verenigde Naties (VN) werd gepresenteerd, laat een goed nieuws/slecht nieuws scenario zien. Het overzicht belicht de vooruitgang bij het bereiken van de zes doelen van de Aloha+ Challenge, die de lokale implementatie van de staat zijn van de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG) van de VN, en geeft duidelijk aan wat er ontbreekt. Hawaiʻi is de enige staat in de Verenigde Staten die een VLR heeft ingediend. Het rapport is opgesteld door Hawaiʻi Green Growth met input van lokale partners.

Nu de wereld wankelt van de nieuwe onmiskenbare gevolgen van de klimaatverandering, is het nog urgenter dat de jeugd van Hawaiʻi in de VLR uitdrukt: “We kunnen het niet langer uitstellen om dingen te veranderen. We weigeren werkeloos toe te kijken terwijl 2030 steeds dichterbij komt… We hebben maar één eiland aarde, laten we ons best doen om voor haar en elkaar te zorgen. We zijn één soort, met één planeet, één kans.”

De status van Hawaiʻi met betrekking tot zijn doelstellingen is te zien op het Aloha+ Dashboard voor voorspellende planning. De staat is goed op weg om de 2030-doelstellingen voor hernieuwbare energie en energie-efficiëntie te halen, maar niet voor schoon vervoer met het doel om het olieverbruik te verminderen tot 750 miljoen liter per jaar. De meest recente gegevens laten zien dat er 2145 [miljoen] liter per jaar werd gebruikt.

Geen enkele gouverneur in de VS is meer toegewijd aan de VN-doelen voor duurzame ontwikkeling dan Green.

Is dat niet geweldig?

Als er zich een grote ramp voordoet, staan de globalisten altijd te trappelen om hun “oplossingen” te implementeren.

Maar natuurlijk hebben we niet nog meer “oplossingen” van de globalisten nodig, want ze hebben al meer dan genoeg gedaan om ons allemaal en de planeet waarop we leven te schaden.

Wat Hawaï betreft, deze grote tragedie zal nog lange tijd diep gevoeld worden, en degenen die het overleefd hebben, hebben zeker onze gebeden nodig.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/u-zult-sommige-schokkende-nieuwe-onthullingen-die-uit-het-vuur-in-hawai-komen-misschien-niet-geloven/

Mike Stone – Maui: Satanisten strooien zout in onze wond

 augustus 21, 2023   3886   31  

    Foto ter illustratie

Als de bevolking het fijn vindt om bespuugd, uitgelachen, voorgelogen, vergiftigd en vermoord te worden, dan is er echt heel weinig dat ik of iemand anders voor hen kan doen.”

Er is mij gevraagd om commentaar te geven op de Maui-“bosbranden”, schrijft Mike Stone.

Ja, ze zijn het resultaat van Directed Energy Weapons (DEWs), net als de Californische bosbranden.

Ja, ze waren gericht op specifieke huizen, terwijl ze andere huizen zorgvuldig vermeden.


Ja, ze resulteerden in de opzettelijke dood van een onnoemelijk aantal mensen, voornamelijk kinderen.

Ja, scholen werden opzettelijk gesloten, waardoor kinderen gedwongen werden thuis te blijven waar ze levend verbrand werden.

Ja, de daders zijn onmiddellijk in actie gekomen om te proberen afgebrand land en eigendommen voor een appel en een ei te verwerven.

Om al het bovenstaande in detail uit te leggen op een manier die de gemiddelde persoon die nog nooit van een DEW heeft gehoord, kan begrijpen, zou meer dan 100 uur nodig zijn. Als ik dacht dat zo’n poging zou helpen om een aanzienlijk aantal mensen voor te lichten, dan zou ik het doen.

Ik heb echter precies dat gedaan met de recente virus-hoax, waarbij ik ontelbare uren heb besteed aan het verzamelen van feiten, aanwijzingen en bewijzen dat de hele zaak bedrog en een hoax was, wat is er gebeurd? Bijna iedereen die nog leeft, gelooft nog steeds dat het echt was. Velen van hen werkten zelfs samen met de vijand door juist die mensen, instellingen en bedrijven te blijven steunen die de hoax het hardst pushten. In mijn buurt dragen hersendode idioten nog steeds maskers.

Ik deed hetzelfde, in mindere mate, met 9/11, ik noemde namen en liet niet alleen zien wie het gedaan had, maar ook hoe en waarom. En wat gebeurde er? Vandaag de dag gelooft bijna iedereen nog steeds in het sprookje van Osama bin Laden.

Niet alleen dat, maar in de wereld van onderzoek en onderzoeksjournalistiek ben ik het kleinste vlekje op het radarscherm. Er zijn anderen die veel belangrijker onderzoek en werk doen dan ik, en toch luisteren er maar heel weinig mensen naar hen.

Als het grote publiek er blij mee is dat ze bespuugd, uitgelachen, voorgelogen, vergiftigd en vermoord worden, dan is er echt heel weinig dat ik of iemand anders voor hen kan doen.

AMERIKA STORT IN

Een paar weken geleden hadden we het nog over de ineenstorting van het Amerikaanse imperium.


De hele situatie in Maui is gewoon nog een teken dat we getuige zijn van die ineenstorting. Als de daders weg kunnen komen met dit soort massamoorden – en de kudde menselijke schapen gaat erin mee … Wanneer ze de hele wereld kunnen wijsmaken dat een niet-bestaand virus erop uit is om hen te doden – en de massa’s met hun hersens erin meegaan, zelfs tot op het punt van hun eigen vergiftiging en dood – dan is het gedaan met het land. Kaput. Gedaan.

Natuurlijk, we hebben Trump in 2024, maar hoeveel kan hij eigenlijk bereiken als de overgrote meerderheid van de Amerikanen zo volslagen dom is dat ze gehersenspoeld kunnen worden om alles te geloven? Ze roepen dat Trump hen moet redden en beschuldigen hem bij elke gelegenheid omdat hij niet genoeg doet, terwijl ze zelf weigeren om een vinger uit te steken en te vechten. “Wij, de luchtvaartmaatschappijen boycotten? Stoppen met pornografie kijken? Onze kabeltelevisie opzeggen? U maakt zeker een grapje!”

 

En wie zegt dat de daders van de gestolen verkiezingen van 2020 hun DEW’s niet op ons allemaal afvuren als ze denken dat ze ten onder gaan? Ze stelen verkiezingen en vermoorden onschuldige mensen zonder bang te hoeven zijn voor arrestatie of vervolging. Hun overmoed is zo groot dat ze waarschijnlijk geloven dat ze de hele bevolking kunnen wegvagen en ermee weg kunnen komen. En gebaseerd op het intelligentieniveau van de gemiddelde persoon, zouden ze dat waarschijnlijk ook kunnen.

Vergeet niet dat dit de eigenlijke fysieke en spirituele afstammelingen zijn van degenen die Dresden in brand hebben gestoken, die Tokio in brand hebben gestoken, die Hiroshima en Nagasaki in brand hebben gestoken of hebben genuked (op 9 augustus, dezelfde dag als de Maui-aanval), die kinderen levend hebben verbrand in Waco, Texas, die Irak tot het Stenen Tijdperk hebben gebombardeerd. Ze zijn geobsedeerd door brandoffers en vurige holocausts.

RED JEZELF

Op dit moment is het ieder voor zich. Tenzij een dictatorachtige Trump in 2024 aan de macht komt en het land omkeert, zullen de dingen nog veel erger worden voordat ze ooit beter worden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/mike-stone-maui-satanisten-strooien-zout-in-onze-wond/

 

U zult sommige schokkende nieuwe onthullingen die uit het vuur in Hawaï komen misschien niet geloven

Hoe meer ik in dit verhaal graaf, hoe meer het gaat stinken. Een paar dagen geleden schreef ik een artikel over enkele van de onbeantwoorde vragen die velen van ons hadden over de brand in Hawaï. We krijgen nu antwoord op een aantal van die vragen, en wat we te weten komen is zeer verontrustend. … Meer lezen overU zult sommige schokkende nieuwe onthullingen die uit het vuur in Hawaï komen misschien niet geloven

https://www.frontnieuws.com/u-zult-sommige-schokkende-nieuwe-onthullingen-die-uit-het-vuur-in-hawai-komen-misschien-niet-geloven/

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...