vrijdag 11 oktober 2024

Hongaarse premier Orban confronteert commissaris Von der Leyen en haar bende globalisten, hekelt het ellendige falen van hun beleid in vurige EU-toespraak in Straatsburg (VIDEO’S)

 11/10/2024

De premier van Hongarije, Viktor Orbán, stond tijdens een bijeenkomst op dinsdag (8) in Straatsburg, Frankrijk, fier tegen de muur van de globalisten van de Europese Unie.

Hij hield stand tegen de harde kritiek van de pas herkozen benoemde EU-commissaris Ursula von der Leyen en verschillende euro-hackers die hem ervan beschuldigen pro-Rusland en pro-China te zijn. Dat is het gebruikelijke argument dat ze gebruiken om patriotten overal ter wereld zwart te maken, schrijft Paul Serran.

Orbán bleef onvermurwbaar, hield voet bij stuk en liet overal weten dat hij was gekozen om de belangen van het Hongaarse volk te beschermen – en niet van een of andere niet-bestaande ‘Europeaan’.

Hij noemde namen“Het is een plan dat doorgaat. Het is geschreven. Het is gepubliceerd. Het is bekend. We vechten tegen een georganiseerde bende genaamd het “Empire of George Soros.”

Orbán sprak over de oorlog en was duidelijk: Oekraïne kan de oorlog met Rusland niet winnen op het slagveld. Een dialoog en een staakt-het-vuren zijn nodig om levens te redden.

Boedapest blokkeerde een overeenkomst over een G7-lening van 50 miljard dollar aan Oekraïne tot na de Amerikaanse verkiezingen.

Reuters meldde:

“We willen niets blokkeren, we willen de Europese leiders er alleen van overtuigen hun strategie (ten aanzien van Oekraïne) te veranderen, omdat de huidige strategie niet werkt”, zei Orban.”

Hij zei dat Hongarije een normale economische relatie met Rusland wil in de gebieden die niet door sancties zijn getroffen.

“’We zijn transparant, we doen wat we zeggen. En we denken dat we in de gebieden waar er geen sancties zijn tussen de EU en Rusland, we graag normale economische relaties met Rusland willen hebben’, zei Orban, die sommige westerse collega’s van ‘hypocrisie’ beschuldigde en verwees naar hoeveel olie en gas ze van Rusland hadden gekocht. Hij noemde de landen niet bij naam.”

Orbans persconferentie werd kort onderbroken door een politicus van de oppositiepartij Democratische Coalitie (DK), die schreeuwend de kamer binnen rende en hem probeerde aan te vallen, hem ervan beschuldigend zijn land te ‘verraden’ en het te verkopen aan Rusland en China. Hij werd door de beveiliging naar buiten begeleid.

De man had toegang tot het evenement gekregen dankzij een pas die was uitgegeven door een Hongaars oppositielid van het Europees Parlement.

Maar het was later in de plenaire vergadering met alle EU-leiders dat Orbán echt schitterde, door het te vertellen zoals het is, in het gezicht van von der Leyen, door haar te confronteren met haar mislukte, verlammende beleid. Bekijk een verzameling video’s:

Bekijk: “Ik kwam naar het Europees Parlement om niet alleen het programma van @HU24EU te presenteren, maar ook om alarm te slaan. Europa zit in de problemen! Het is tijd om actie te ondernemen!”

Bekijk: “Europese eenheid betekent niet dat je iedereen de mond moet snoeren die het niet eens is met de meerderheid, of [commissaris Ursula Von der Leien]. Dat zullen we voor u nooit accepteren. Europese eenheid betekent ‘U staat ter beschikking van ons, dus hou uw mond als iets ons niet bevalt’.”

Bekijk: In een stormachtige toespraak in het Europees Parlement vertelt Orban aan Ursula von der Leyen dat het migratiebeleid van haar Commissie heeft GEFAALD, wat heeft geleid tot een toename van onzekerheid en geweld tegen vrouwen.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/hongaarse-premier-orban-confronteert-commissaris-von-der-leyen-en-haar-bende-globalisten-hekelt-het-ellendige-falen-van-hun-beleid-in-vurige-eu-toespraak-in-straatsburg-videos

Globalisten zetten hun masker af en dat is een slecht teken…

 11/10/2024

Weet je nog toen de globalisten voor het laatst hun masker afdeden ?  Het is nog niet zo lang geleden, maar sommige mensen zijn misschien alweer vergeten hoe de westerse wereld bijna alle individuele vrijheid verloor onder het mom van een overdreven gezondheidsnoodsituatie. Wanneer globalisten eerlijk zijn over wat ze echt willen, valt dat meestal samen met een georkestreerde ramp, schrijft Brandon Smith.

In de twee jaar sinds het mislukken van het covid-pandemienarratief heb ik betoogd dat globalistische organisaties proberen zich te hergroeperen onder een nieuw plan. Het bewijs suggereert dat deze mensen een schokkende onthulling hebben meegemaakt na hun poging om een ​​permanente medische tirannie te implementeren. Ze hebben zich gerealiseerd dat ze niet zoveel controle hebben over de informatiestroom en het publieke debat als ze oorspronkelijk dachten.

Zelfs met volledige censuur met behulp van algoritmes om tegenstrijdige gegevens te verbergen, zelfs met de volledige kracht van de overheid die samenwerkt met sociale media om afwijkende meningen het zwijgen op te leggen, zelfs met de dreiging van economische ballingschap voor iedereen die weigert een gestage reeks mRNA-prikken te nemen, faalden ze nog steeds. De waarheid over de minimale infectiesterftecijfer (IFR) van covid  verspreidde zich nog steeds, samen met gegevens die de nutteloosheid van de mandaten en lockdowns bewezen. Er was niets dat ze eraan konden doen.

Hun gouden ticket naar totale controle was het pushen van het vaccinpaspoortconcept; de alternatieve media verpletterden die agenda als een pestachtige kakkerlak. Als het paspoort succesvol was geweest, hadden we dit gesprek nu niet gehad. Iedereen zou bang zijn dat hun paspoort zou worden ingetrokken. Iedereen zou bang zijn om hun economische toegang te verliezen door het verkeerde te zeggen. Iedereen zou bang zijn om in covidkampen gedwongen te worden  (wat  inderdaad een echte agenda was ). Of we zouden midden in een bloedige burgeroorlog zitten.

De gebeurtenissen van 2020 waren bedoeld om de ultieme staatsgreep tegen de mensheid te initiëren. De globalisten gaven keer op keer toe dat ze dat van plan waren. Klaus Schwab en het World Economic Forum verklaarden trots dat covid de katalysator was voor de “Great Reset” en de “Vierde Industriële Revolutie.” Ze beweerden dat de lockdowns  slechts het begin waren  en dat de ingrijpende beperking van onze vrijheden ook zou worden uitgebreid naar  klimaatverandering.

Ze dachten dat ze hadden gewonnen zonder een schot te lossen, maar zo eenvoudig is het niet. Veel meer mensen zijn wakker en bewust van hun motieven dan ze zich realiseerden, en in Amerika zijn tenminste 50 miljoen van die mensen bewapend. De lockdowns zijn nu voorbij, bijna niemand nam de vaccinatieboosters, veel  minder mensen namen het vaccin  dan de CDC beweert, en de vaccinatiepaspoorten werden verworpen. Deze overwinning werd mogelijk gemaakt door de inspanningen van alternatieve mediaplatforms die de censuur van Big Tech omzeilden. Zo simpel is het.

Daarom zal de volgende gebeurtenis waarschijnlijk veel erger zijn in omvang en gevolgen, en de globalisten proberen nu al hun eerdere fout van het onderschatten van burgerjournalistiek recht te zetten. Ze zullen proberen ons het zwijgen op te leggen als ze kunnen en ze geven dat openlijk toe in recente conferenties en mainstream artikelen. Het masker valt weer af en dit suggereert voor mij dat er iets heel ergs gaat gebeuren.

Zoals ik in 2023 opmerkte in mijn artikel ‘From Covid To Climate Change: Vehicles For Global Authoritarianism’, lijken de globalisten hun meer tirannieke inspanningen te hebben verlegd van de pandemie naar het klimaatdiscours. Als je echt wilt weten wat ze tegenwoordig doen, moet je de klimaatconferenties volgen.

Eind september waren er een heleboel klimaatveranderingstops, waaronder een die het WEF in New York hield, de Sustainable Development Impact Meeting. Deze werd gehouden door het WEF in samenwerking met de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Het is niet verrassend dat de discussie vaak afweek van klimaat naar “bedreigingen voor de democratie” en bittere klachten over de “verspreiding van desinformatie.”

John Kerry, voormalig Democratisch presidentskandidaat, voormalig klimaattsaar onder Joe Biden en al jarenlang deelnemer aan het WEF, zei het stille deel hardop tijdens de top. Hij betoogde dat het 1e amendement een “wegversperring” was voor behoorlijk bestuur en de elites ervan weerhield de publieke consensus te controleren.

Zijn uitspraken zijn ronduit flagrant.

Ten eerste is consensus zwaar overschat en vaak giftig. De basis van wetenschap is dat het altijd ter discussie staat op basis van het bewijs. Zodra je een “consensus” hebt afgedwongen, heb je alle due diligence onder de wetenschappelijke methode laten varen.

Dit werd duidelijk tijdens covid, toen de “consensus” werd ontmaskerd als volkomen verzonnen en de meeste beweringen van overheden en marionetten “medische experts” onjuist bleken te zijn. Houd in gedachten dat dit dezelfde mensen waren die probeerden JOU te verbieden om naar parken te gaan en waterboarden op het strand in naam van “flattening the curve.”

Ik bedoel, hoe achterlijk moet je zijn om te geloven dat buitenactiviteiten leiden tot virale transmissie? Dat is geen wetenschap, dat is hysterie die wordt gepromoot door mensen die beweren de wetenschap te vertegenwoordigen. Hetzelfde geldt voor de mondkapjesplicht, social distancing, de lockdowns, etc. Geen enkele maatregel die ze afdwongen was legitiem.

Als we het hebben over het concept van door de mens veroorzaakte klimaatverandering, dan is de bewering dat er consensus is in de wetenschap een leugen. De gegevens suggereren dat er gewoon niet zoiets bestaat als een door de mens veroorzaakte klimaatverandering. Er is geen bewijs voor een oorzakelijk verband tussen koolstofuitstoot en opwarming van de aarde. Er is geen bewijs dat de opwarming van de aarde extreem weer veroorzaakt. Er is geen bewijs dat onze huidige opwarmingscyclus significant of uniek is in vergelijking met andere opwarmingscycli in de geschiedenis.

De Washington Post heeft onlangs per ongeluk het standpunt van de alternatieve media over klimaatverandering bewezen toen ze probeerden de temperatuurgeschiedenis van de aarde over 450 miljoen jaar in kaart te brengen. Ze kwamen er vervolgens achter wat  ik al heel lang zeg: de temperaturen zijn vandaag de dag veel lager dan ze in het grootste deel van de geschiedenis van de aarde zijn geweest.

Maar het belangrijkere punt hier is John Kerry’s bewering dat bestuur publieke informatiecontrole vereist. Kerry’s fundamentele ontkoppeling is zijn idee dat het de taak is van de elites en de overheid om informatie te modereren voor het grotere goed. 

Niemand heeft hen toestemming gegeven om dit te doen. 

De overheid bestaat niet om consensus te creëren.

Het volk is de baas, John. 

Als politicus ben je gewoon een ambtenaar, niets meer. 

Jouw mening over vrije meningsuiting doet er niet toe.

Sommige van de meest flagrante desinformatie wordt vaak door de overheid en hun goedgekeurde mediabronnen aan het publiek vrijgegeven in naam van het “redden van de democratie.” Ze liegen voortdurend

John Kerry is gewoon boos omdat het publiek nu de middelen heeft om hem en zijn cohorten te ontmaskeren. Als een “democratie” censuur nodig heeft om te overleven, dan is het niet de moeite waard om te redden.

Ten slotte en hypocriet, suggereert Kerry dat democratie “te traag” is in het implementeren van de veranderingen in de maatschappij die hij als noodzakelijk beschouwt om consensus en “eenheid” te creëren. 

Als het 1e amendement een “wegversperring” is voor effectievere informatiecontrole en bestuur, dan moeten hij en zijn slijmerige broeders van plan zijn om het te verwijderen. Met andere woorden, hij gelooft dat tirannie beter zou werken omdat het veel sneller is dan het proberen te manipuleren van het publiek met propaganda.

Hij zegt dit niet expliciet, maar dat is wel precies wat hij suggereert.

Zijn argumenten komen overeen met een aantal artikelen die de afgelopen paar maanden zijn gepubliceerd door gevestigde mediaplatforms. The New Yorker heeft onlangs een artikel geplaatst met de vraag  ‘Is het tijd om de grondwet in brand te steken?’  The New York Times publiceerde een verhandeling met de titel  ‘De grondwet is heilig. Is het ook gevaarlijk?’  Ze schreven ook een artikel waarin ze de potentiële voordelen belichtten van despotische regeringen in landen als Brazilië die dreigen de openbare toegang tot Elon Musk’s X (Twitter) te blokkeren om de site te dwingen om burgeraccounts te censureren. 

Deze mensen zijn op oorlogspad om het publiek ervan te overtuigen dat de vrijheid van meningsuiting een bedreiging vormt.

Wanneer politieke elite en hun lakeien de vrijheid van meningsuiting beginnen aan te vallen, is dat meestal ter voorbereiding op een grote crisis die ze hopen te gebruiken als middel om publieke vrijheden te elimineren. Vrijheid van meningsuiting is de belangrijkste vrijheid omdat het de bevolking in staat stelt om door middel van debat te onderscheiden wat de waarheid is en wat eraan gedaan moet worden.

De globalisten dachten dat ze tijdens covid de informatie in handen hadden en ze hadden het mis. Ze zullen dezelfde fout niet nog een keer maken. Wat de volgende crisis ook wordt, ze zullen zeker proberen de alternatieve media en alle rebelse sociale mediaplatforms het zwijgen op te leggen voordat ze verdergaan.

Bron: https://dissident.one/globalisten-zetten-hun-masker-af-en-dat-is-een-slecht-teken

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat colloïdaal zilver kankercellen doodt

 vrijdag, 11 oktober 2024 10:09

rsz zilverwaterSoms zijn er wetenschappelijke onderzoeken die door de mainstream media volledig worden doodgezwegen.

Zoals de onderzoeken die aantonen dat nano deeltjes zilver de groei van kankercellen tegen gaan en deze uitschakelen.

Onlangs publiceerden wij een artikel waarin melding werd gemaakt van een wetenschappelijk onderzoek betreffende een uitbehandelde kankerpatiënt die zichzelf wist te genezen met colloïdaal zilver.

Natuurlijk zal je dit soort nieuws nooit in de MSM publicaties terug vinden, net zo min als dat ze aandacht zullen besteden aan bepaalde wetenschappelijke onderzoeken.

Kort voordat corona uitbrak werden er een aantal belangrijke onderzoeken gepubliceerd waaruit blijkt dat de nanodeeltjes zilver in colloïdaal in staat zijn om kankercellen uit te schakelen.

In 2018 publiceerden Marianne J. Cronjé en Reinout Meijboom, twee wetenschappers van de Universiteit van Johannesburg een artikel waarin onder andere het volgende stond.

De ontwikkeling van chemotherapeutische medicijnen voor de behandeling van verschillende kankers is beladen met uitdagingen. Een van de moeilijkste is de acute en langdurige toxiciteit van medicijnen en de ernstige bijwerkingen op bijna alle organen in het lichaam.

Bij gebrek aan gerichte behandelingen voor elke kankerpatiënt hebben oncologen deze bijwerkingen geaccepteerd als de prijs die betaald moet worden om te proberen een dodelijke ziekte onder controle te krijgen.

Dit, samen met het feit dat kankercellen resistent kunnen worden tegen behandeling, maakt de ontwikkeling van geneesmiddelen met specifieke doelwitten zeer wenselijk.

Tot voor kort waren de meeste chemotherapeutische medicijnen gericht op DNA, direct of indirect, door het DNA te beschadigen of door in te grijpen in enzymen die het DNA repareren of vouwen. Maar in de afgelopen 10 jaar hebben pogingen om alternatieven te vinden nieuwe wegen voor onderzoek geopend, waarvan één zich richt op het vinden van verbindingen die het “celdood” proces activeren om kankercellen te doden.

Dit is ook een aantal jaren ons onderzoeksgebied geweest. In ons meest recente onderzoek hebben we getest of een groep op zilver gebaseerde verbindingen kankercellen op deze manier kunnen doden. Wat onze bevindingen zo opwindend maakt, is dat de verbindingen in staat lijken te zijn om het energiecentrum (de mitochondriën) van de kankercellen aan te pakken en zo te voorkomen dat ze groeien en zich verspreiden.

Tot zover dit artikel.

In september 2019, een paar maanden voor de nep coronauitbraak werd er een wetenschappelijk artikel gepubliceerd dat op iedere voorpagina had moeten staan, maar wat nooit is gebeurd.

Wat daar onder andere staat is dat de nanodeeltjes zilver bepaalde borstkankercellen kunnen uitschakelen zonder de omringende cellen beschadigen.

Het betreft hier Triple-negatieve borstkanker (TNBC), een agressieve, kwaadaardige neoplasie. (een gezwel dat is ontstaan door celvermeerdering)



In dat onderzoek staat onder andere:

Hier laten we voor het eerst zien dat systemisch toegediende AgNP's (nano zilverdeeltjes) effectief zijn voor het verminderen van de groei van solide, TNBC borsttumoren in muizen, wat de mogelijkheid ondersteunt dat AgNP's nuttig kunnen zijn voor de behandeling van sommige humane borstkankers. Met name doses AgNP's die cytotoxisch zijn voor TNBC-cellen in vitro veroorzaken geen toxiciteit voor of verstoren de homeostase van niet-maligne borstepitheelcellen.

Kortom, wat het zegt is dat de zilverdeeltjes de groei van kankercellen verminderen, maar dat dit geen gevolgen heeft voor andere cellen in de nabije omgeving. 

Wij vroegen ons af waarom men toestond dit onderzoek mocht worden gepubliceerd en de reden is waarschijnlijk dat men colloïdaal zilver wil verbieden en dan op de markt komen met een chemische farma variant.

Daarom staat er in het onderzoek dat colloïdaal zilver uit een fles en wat wordt ingenomen niet werkt. Natuurlijk niet, want alleen de Big Pharma varianten mogen werken.

Dan is er nog een onderzoek uit 2022 waar men de nanodeeltjes zilver voorziet van een laagje hars.

Dit is de conclusie:

Concluderend werd aangetoond dat het colloïdaal-gecoate zilverconcentraat een functioneel dosisafhankelijk cytotoxisch effect heeft tegen kankercellijnen en in een concentratie van 2,5 µg/mL 40% van de kankercellen vernietigde. Tegelijkertijd waren de cellulaire parameters bij niet-kankerachtige cellijnen vergelijkbaar met de onbehandelde controlecellen.

De bovengenoemde bevindingen tonen aan dat de gecoate zilveren nanodeeltjes kankercellen remmen en vernietigen bij bepaalde doses waarbij normale cellen niet worden aangetast. Dit suggereert sterk dat zilver nanodeeltjes gecoat met natuurlijke harsen een goede kandidaat zouden kunnen zijn voor toekomstige kankertherapie.

Tot zover het resultaat van dat onderzoek.

Wat dit alles aantoont is dat men heel druk bezig is om straks op de markt te komen met een farmaceutische variant, voorzien van een patent, waardoor het product heel erg duur zal zijn.

Maar, als je tussen alle regels doorleest, dan is bij al die onderzoeken de conclusie dat nanodeeltjes zilver wel degelijk kankercellen vernietigen. En daaruit volgt dan weer dat het waarschijnlijk ook preventief werkt.

Op basis van bovenstaande kan je natuurlijk niet concluderen dat colloïdaal zilver kanker geneest. Wat je wel zeker weet is dat het volgens die bovenstaande onderzoeken wel degelijk in staat is om kankercellen uit te schakelen.

Daarnaast heef het natuurlijk ook nog andere fantastische eigenschappen:

Zilver staat namelijk al sinds mensenheugenis bekend als het beste antibioticum tegen virussen, bacteriën, schimmels, parasieten en prionen dat er op aarde fysiek bestaat. Zover nu bekend zijn er meer dan 1000 infectieziekten die niet tegen zilver bestand zijn.

Als we de komende tijd merken dat het colloïdaal zilver in de mainstream media zwart wordt gemaakt en gevaarlijk genoemd, dan hebben wij gelijk en is de farmaceutische industrie bezig om ook dit product te kapen en het originele te laten verbieden.

Zover is het gelukkig nog niet en is het nog gewoon verkrijgbaar.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

We hebben geen klimaatcrisis, we hebben een drinkwatercrisis

vrijdag, 11 oktober 2024 07:14

Nederland claimt dat ze het beste drinkwater ter wereld hebben, ondanks dat alles en iedereen zo langzamerhand alarm slaat.

Overal in ons land zijn de bronnen van waaruit drinkwater wordt gehaald ernstig vervuild door chemicaliën en velen daarvan komen in je lichaam terecht.

Peter van der Velden, voorzitter van de Vereniging van waterbedrijven in Nederland (Vewin), claimt het volgende: 

Wij maken het allerbeste kraanwater ter wereld. Het is veilig; het wordt beter gecontroleerd dan levensmiddelen, er zit geen chloor in, het smaakt goed.

En dus gaat Nederland weer rustig slapen, want ons drinkwater is veilig. Natuurlijk is ons drinkwater niet veilig als je normen hanteert waarvan mensen ernstige gevolgen kunnen ondervinden, zoals we de afgelopen jaren zagen met lood, waarbij de Gezondheidsraad het volgende adviseert:

De maximale hoeveelheid lood in drinkwater moet gehalveerd worden, van 10 microgram per liter nu, naar 5 microgram per liter. Dat adviseert de Gezondheidsraad in het rapport ‘Loodinname via kraanwater’. “De inzichten zijn veranderd. Lood blijkt veel schadelijker te zijn dan we 20 jaar geleden dachten”, zegt Eert Schoten van de Gezondheidsraad. Bij langdurige blootstelling aan hogere concentraties lood in het drinkwater lopen kleine kinderen het risico van een verlaagd IQ. Bij volwassenen is er kans op chronische nierziekte en bloeddrukverhoging.

In werkelijkheid vormt iedere hoeveelheid lood in ons drinkwater een gevaar. Lood is dermate giftig dat er geen veilige limiet voor bestaat. Dan zijn er de medicijnresten, waarover Van der Velden het volgende zegt:

"Neem medicijnresten. Alleen al in Nederland komt jaarlijks 140 ton in het water. Ook in Duitsland, Frankrijk en Zwitserland neemt die hoeveelheid toe door de vergrijzing. Daar moet aan de voorkant wat aan gebeuren. Zo denken ziekenhuizen erover na om mensen na een röntgenonderzoek een plaszak meegeven. Zulke initiatieven hebben we veel meer nodig.’"

Die 140 kilo medicijnresten worden er niet uitgefilterd bij de wateringzuivering en komt dus gewoon via het kraanwater je lichaam binnen. Welke gevolgen dat heeft voor de gezondheid weet helemaal niemand.

Dan hebben we nog het kankerverwekkende glyfosaat dat je via drinkwater binnenkrijgt:

De Nederlandse waterbedrijven slaan meerdere malen alarm over glyfosaat. In de afgelopen 5 jaar overschrijdt het de norm in drinkwaterbronnen meer dan 100 keer.

Niet alleen vind je resten van glyfosaat in veel producten, maar ook via het drinkwater komt het in allerlei voedsel terecht:

Bij onderzoek naar ijs van Ben & Jerry's in Nederland, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk zijn hoeveelheden van de omstreden onkruidverdelger glyfosaat aangetroffen. Het middel werd bij twaalf van de veertien onderzochte ijsjes gevonden, aldus wetenschapper John Fagan van HRI Labs, dat de testen uitvoerde.

Ook schijnt  het veelvuldig voor te komen in Duits bier zoals we eerder schreven:

In maar liefst 14 populaire biermerken werd door het milieu-instituut in München glyfosaat aangetroffen. En niet zo zuinig ook want er waren biersoorten bij met 30 microgram glyfosaat per liter, hetgeen 300 keer hoger is dan toegestaan in drinkwater.

Dan het meest verbijsterende van alles: De Duitse autoriteiten gaan er helemaal niets tegen doen want, zeggen ze, om een gevaarlijke hoeveelheid glyfosaat binnen te krijgen zou iemand minimaal duizend liter bier per dag moeten drinken.

Daarover zullen uiteraard de meningen verdeeld zijn. Een naar alle waarschijnlijkheid kankerverwekkende stof die in concentraties voorkomt in bier van 300 keer de toegestane hoeveelheid in drinkwater en dit alles zou geen gevolgen hebben voor de gezondheid?

Uit een bericht van de Volkskrant:

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) trof vorig jaar bij een kwart van de drinkwaterputten in Nederland restanten aan van bestrijdingsmiddelen.

Op de website van Zembla staat onder andere het volgende:

In 2013 wordt urine van inwoners uit 18 Europese steden onderzocht, waaronder van een aantal Nederlanders. In 5 van de 8 Nederlandse urinemonsters wordt glyfosaat aangetroffen.

Hoeveel glyfosaat wij binnen krijgen in de vorm van residu op/in producten en hoeveel via ons drinkwater is niet duidelijk, maar dat dit soort chemische stoffen niet goed zijn voor onze gezondheid staat vast.

Waterleidingbedrijven gebruiken geen filters die in staat zijn deze afwijkende stoffen eruit te halen. Sterker nog, de kwaliteit van ons drinkwater wordt helemaal niet bepaald aan de hand van de aanwezigheid van deze chemicaliën.

Dan heb je nog regelmatig te maken met dingen zoals poepbacteriën in het drinkwater en bovenstaande is allemaal niet zo vreemd als je bedenkt dat zo goed als alle oppervlaktewater in ons land vervuild is.

Het volgende is een bericht van enkele jaren geleden:

De kwaliteit van onze bronnen voor drinkwater is in gevaar. Dat komt onder meer door chemische stoffen, medicijnresten en mest. De drinkwaterbedrijven slaan groot alarm.

Bovenstaande betreft wateren die worden gecontroleerd, maar ook is het bar en boos is met wateren die niet worden gecontroleerd.

Net als bij grotere wateren, waar de waterkwaliteit wel wordt gemonitord, blijkt de situatie in veel sloten, beken en vennen niet best: 22 procent van de bijna 800 onderzochte wateren scoort slecht, 61 procent matig en slechts 17 procent bleek van goede kwaliteit. Mest en riooloverstorten lijken de voornaamste bronnen van verontreiniging.

Kleine wateren vormen samen een derde van het Nederlandse oppervlaktewater. Ze staan vaak rechtstreeks bloot aan vervuilingsbronnen als meststoffen en bestrijdingsmiddelen en zijn daardoor kwetsbaar, zegt ecoloog Sven Teurlinkx van het Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO-KNAW), die het onderzoek coördineerde.


In plaats van de burger kaal plukken met maatregelen tegen een niet bestaande klimaatcrisis, zou een echte overheid zich zorgen maken over de kwaliteit van het drinkwater en zorgen dat haar burgers echt de beschikking over schoon en veilig drinkwater zouden hebben en niet chemisch vervuild water dat er ogenschijnlijk schoon uit ziet, maar dat allesbehalve is.

Het is natuurlijk niet voor niets dat ze begonnen zijn met het zuiveren van water wat afkomstig is uit ziekenhuizen vóórdat het in het riool terechtkomt.

De overheid doet niets, behalve extra geld incasseren via een hogere waterbelasting en dingen als wegenbelasting voor mensen die geen nieuwere dieselauto's kunnen betalen. Het enige dat je daarom zelf kunt doen is het gebruiken van een eenvoudig en goed waterfilter om in ieder geval te zorgen dat al die troep niet jouw lichaam binnenkomt.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

De overheid doet het niet, dus moeten wij het maar doen

 donderdag, 10 oktober 2024 10:17

rsz corona vaccinHet is de week waarin de gehaaide vaccinverkopers hun slag proberen te slaan door mensen naar een priklocatie te lokken.

Waar een ‘zorgzame’ overheid de bevolking zou moeten wijzen op de mogelijk levensgevaarlijke gevolgen van deze prik, doen ze dat niet en steken de kop in het zand. 


De wetenschap en de overheid doen niets om de bevolking te waarschuwen dat ze door het nemen van de ‘veilige en effectieve mRNA coronavaccinatie’ een enorm gezondheidsrisico lopen.

De wetenschap en de overheid spannen samen om het te doen voorkomen dat deze prik een onschuldig iets is.

Ze blokkeren ieder echt onafhankelijk onderzoek want als er geen officiële onderzoeken komen die aantonen dat de massale oversterfte van de afgelopen jaren is veroorzaakt door de mRNA injectie, dan bestaat het formeel niet en kunnen ze blijven ontkennen.

Dit is hoe het in de praktijk werkt.

Iedere keer als een mainstream publicatie een artikel schrijft over bijvoorbeeld ‘het vaccin’ of iets anders, dan zoeken ze nooit iets zelf uit.

Let maar op, in ieder artikel wat ze schrijven concluderen ze nooit wat zelf, maar vragen altijd een ‘deskundige’ hoe de vork in de steel zit. Wat je dan krijgt is de gekleurde mening van deze expert, maar nooit de waarheid.

De medische wetenschap wordt voor het grootste deel betaald door de farmaceutische industrie, dus vanuit die hoek valt er weinig te duchten voor hen, want de gekochte wetenschappers kunnen ieder wetenschappelijk resultaat produceren wat de opdrachtgever verlangd.

De mainstream journalisten onderzoeken nooit zelf iets, maar bellen een ‘wetenschapper’. En wat voor mooie positieve dingen die ‘wetenschapper’ gaat vertellen over de levensgevaarlijke mRNA injectie weten we al van te voren.

De krant is gedekt, want wat ze schrijven is wat de ‘wetenschapper’ hen vertelt, dus is dat de waarheid.

En zo wordt het publiek systematisch dom gehouden, omdat ze nooit de echte informatie onder ogen zullen krijgen.

De echte informatie kom je iedere dag opnieuw tegen in de praktijk.

Zoals het volgende bericht:

Een vliegtuig van Turkish Airlines heeft een noodlanding gemaakt in New York, nadat de 59-jarige piloot tijdens de vlucht was overleden.

Het toestel was onderweg van Seattle naar Istanbul toen de piloot bewusteloos raakte. De copiloot besloot daarop een noodlanding te maken, terwijl andere crewleden probeerden de piloot te helpen. Maar al voordat het toestel de grond raakte was Ilçehin Pehlivan overleden. Dat zegt Turkish Airlines in een statement.

Als je dan bedenkt dat ze overwegen om in de nabije toekomst met één piloot dit soort vluchten uit te voeren, dan is het veiliger om te fietsen naar je bestemming ook al duurt het wat langer.

Of dit bericht:

De Griekse voetbalinternational George Baldock is op 31-jarige leeftijd overleden. De in Engeland geboren en getogen verdediger werd dood aangetroffen in het zwembad bij zijn huis in Glyfada, een buitenwijk ten zuiden van de Griekse hoofdstad Athene.

Nog nooit in onze moderne geschiedenis zijn er zoveel sportmensen spontaan overleden als na de invoering van de mRNA ‘vaccins’.

Ook is het ziekteverzuim in ons land nog nooit zo hoog geweest en men begint zich her en der nu toch wel zorgen te maken.

Utrechtse ambtenaren massaal in de lappenmand: minder vrijblijvende aanpak moet verbetering brengen.

Het Utrechtse stadsbestuur gaat gebukt onder opvallend hoog ziekteverzuim. Het aantal ambtenaren dat door gezondheidsklachten enige tijd niet kan werken, is afgelopen jaar wederom gestegen. Een nieuwe aanpak moet verbetering brengen.

We weten dat het immuunsysteem van slachtoffers systematisch wordt gesloopt en dat zij keer op keer ziek worden.

Het is dan ook niet voor niets dat je iedere dag opnieuw grote verhalen over kanker en kankerpatiënten ziet.

Een lezer schrijft:

Begrijp me niet verkeert, het is afschuwelijk echter het lijkt wel of ze borstkanker romantiseren, ze kreeg de diagnose drie keren.

Deze Pink Ribbon-ambassdeur weet waar ze over praat als ze het over borstkankerbewustzijn heeft. Chimène van Oosterhout kreeg maar liefst drie keer de diagnose, maar straalt als nooit tevoren in mooi zachtroze.

Zolang de wetenschap en de overheid niets doen is het aan ons om iedereen te blijven wijzen op de enorme gevaren van dit biowapen.




Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Waarom koopt een rabbi de porno website Pornhub?

 vrijdag, 11 oktober 2024 09:29

rsz pornhub rabbi friedmanRabbi Solomon Friedman heeft vorig jaar de bekende pornosite Pornhub gekocht met een specifiek doel zoals hij zelf zegt.

Hij claimt porno te willen normaliseren maar wij noemen het onderdeel van de Creatieve Verwoesting.

Volgens de Joodse onderzoeker Henry Makow is de satanische sekte die we Illuminati noemen, gebaseerd op wat hij noemt het kabbalistische Judaïsme, een zienswijze waarbij de kabbalistische Joden God vertegenwoordigen en dat zij de enige echte menselijke wezens zijn. De goyim (niet Joden) zijn derhalve dieren die als doel hebben hier op aarde de Illuminati te dienen.

De Illuminati vormen een geheim genootschap binnen de vrijmetselarij. Net zoals bij het Judaïsme, worden de lagere rangen gemanipuleerd met gemeenplaatsen. Hen wordt nooit het werkelijke doel verteld; het communisme, een Rothschild monopolie over alles dat van enige waarde is. Hoewel de maatschappij zelf steeds meer in een satanische sekte verandert, wordt de grote massa uiteraard volkomen onwetend gehouden.

Op de website van Henry Makow kom je het volgende tegen:

Marcus Ravage, de biograaf van de Rotschilds schreef in 1928 een essay met de titel ‘De werkelijke zaak tegen de Joden’.


In dat essay staat onder andere:

Jullie hebben werkelijk geen flauw benul hoe groot onze schuld is. 
Wij zijn de indringers. 
Wij zijn het die alles verstoren. 
Wij zijn degenen die alles ondermijnen. 
We hebben jullie natuurlijke wereld in bezit genomen, jullie idealen, jullie lotsbestemming en hebben met al die dingen chaos veroorzaakt.

Wij staan niet alleen aan de voet van de laatste grote oorlog, maar aan de voet van bijna al jullie oorlogen, 
en niet alleen aan de voet van de Russische revolutie, maar aan de voet van iedere revolutie in de geschiedenis. 
Wij hebben in jullie publieke- en privéleven ruzies veroorzaakt, verwarring en frustratie. 
Wij doen dat nog steeds. 
Niemand kan voorspellen hoelang wij dat nog zullen blijven doen.

Tot zover Marcus Ravage.

Commentaar van Makov:

De meeste Joden en ook de goedwillende linksen hebben geen flauw benul van het bestaan van deze kabbalistische samenzwering. De linksen zijn erin gestonken vanwege de mooie kreten zoals ‘sociale gerechtigheid’ en ‘gelijkheid’.

De sekte werkt volgens de doctrine van de Creatieve Verwoesting. Eerst alles compleet vernietigen om het daarna te herbouwen zoals zij dat willen.

Onderdeel van die Creatieve Verwoesting is ook het vernietigen van alles wat ons lief is zoals gezin, normen waarden, fatsoen enzovoort.

Dat is ook de reden dat ze woke in het leven hebben geroepen en er alles aan doen om dingen zoals porno te promoten. Alles, om de huidige maatschappij kapot te maken, zodat we terecht komen in een situatie waar seks zo ongeveer het belangrijkst wordt, vooral ook met kinderen.

Onze normen en waarden moeten ook kapot worden gemaakt en daarom is het ook niet zo vreemd dat rabbi Rabbi Solomon Friedman vorig jaar de nieuwe eigenaar werd van Pornhub.

Volgens de rabbi is de reden dat hij dit gedaan heeft om porno te normaliseren en het taboe rondom porno op te heffen.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Brighteon Broadcast News, Oct 10, 2024 – The globalist agenda to DISRUPT and DESTROY human populations across the planet

Video Link : https://www.brighteon.com/28c0a0bd-4aff-4897-825a-4c071965716a

45953 followers

18573 views • 10/10/2024

 

- Hurricane Milton's Impact and Florida's Response (0:04)

- Tornado Damage and Rescue Operations (3:58)

- Critique of Political Leaders and Predictions (6:20)

- West Virginia's Resolution and Political Tensions (10:40)

- Globalist Threats and Weather Weapons (13:55)

- State Department Briefing and Media Criticism (17:44)

- Israel's Actions and Propaganda (26:33)

- Call for Peace and Humanitarian Principles (41:03)

- Sermon Preview and Final Thoughts (51:40)






For more updates, visit: http://www.brighteon.com/channel/hrreport

 

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...