dinsdag 23 juli 2024

In Duitsland is zojuist de beerput opengegaan na persconferentie: ‘Deze 10 minuten gaan door merg en been’

 

De ongelakte coronavirus-protocollen van het Robert Koch-Institut (RKI), het Duitse RIVM, zijn gelekt door een klokkenluider. Ze bevatten explosieve informatie. Zo blijkt de ‘pandemie van de ongevaccineerden’ een hoax te zijn.

Tijdens een persconferentie over de geopenbaarde documenten zei Bastian Barucker dat medewerkers van het RKI willens en wetens kinderen lieten lijden onder de coronamaatregelen, zoals schoolsluitingen en bangmakerij dat ze oma ziek zouden maken, terwijl kinderen niets te vrezen hadden van het virus.

En een jaar later moesten kinderen prikken nemen, om anderen te beschermen, terwijl destijds al bekend was dat de prikken daartegen niet hielpen. En terwijl er ook al bekend was dat kinderen vaccinatieschade zouden kunnen ondervinden omdat er nog niets bekend was over wat mRNA op de lange termijn zou kunnen doen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

IJzingwekkend

“IJzingwekkend,” zegt huisarts Els van Veen over de inhoud van de stukken. Moleculair bioloog Peter Borger is het met haar eens: “IJzingwekkend inderdaad. Kinderen hadden niet geënt hoeven te worden. De politiek wilde het, maar hoeveel kinderen zijn er door het vaccin beschadigd?”

Auteur en spreker Hans van Tellingen vermoedt dat de verantwoordelijken peentjes zweten. “Ook in Nederland en België, want wat zaten jullie er (willens en wetens?) naast,” zegt hij tegen Marc Bonten, Marc Van Ranst, Marion Koopmans en Ruud Koolen van Brakel. 

(Redactie: EN niet te vergeten in België: federaal minister van volksgezondheid Frank Van den Broecke en zijn Vlaamse evenknie Wouter Beeke (en later zijn vervangster Hilde Crevits) en ook de Schofeerder van de ongevaccineerden premier Alexander de Croo en de rest van het zootje vaccin pushers)

Regelrechte criminelen

Neuroloog Jan Bonte zegt over de inbreng van Barucker tijdens de persconferentie: “Deze 10 minuten gaan door merg en been. En ik denk dat hiermee de uitspraak gerechtvaardigd is dat Jens Spahn en Karl Lauterbach regelrechte criminelen zijn. Immoreel en nietsontziend. En die hadden we hier ook. Hugo de Jonge, Pieter-Jaap Aalbersberg, Ferd Grapperhaus en Mark Rutte.”

Spahn was tot eind 2021 de Duitse minister van Volksgezondheid. Hij werd opgevolgd door Lauterbach.

Volgens Patrick Savalle is het slechts een kwestie van tijd tot ook iemand bij het RIVM een publieke datadump doet. “Ik zie die tribunalen nog wel komen.”

De documenten vind je hier.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

-------------

Klokkenluider lekt brisante documenten van het Duitse RIVM: ‘De beerput blijkt zo diep als gevreesd’

Een klokkenluider en voormalig medewerker van het Robert Koch-Institut (RKI), het Duitse RIVM, heeft documenten over de coronaperiode gelekt aan onafhankelijk journalist Aya Velazquez. De ongelakte stukken zijn op z’n zachtst gezegd brisant te noemen.

Uit de documenten blijkt dat het coronabeleid niet gebaseerd was op rationele, wetenschappelijke overwegingen. Onder meer 2G, de geplande algemene vaccinatieplicht en het vaccineren van kinderen waren puur politieke beslissingen, waar het RKI een onderbouwing voor moest zien te verzinnen.

Tijdens een persconferentie dinsdagochtend over de onthullingen werd in de zaal gelachen om de belachelijke redenen die het Duitse RIVM moest fabriceren om mensen aan de maatregelen te krijgen, zag jurist Sietske Bergsma.

Hoax

Toen het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) en Pfizer het fase 3-onderzoek wilden overslaan zodat er sneller noodgoedkeuring kon worden verleend, en het vaccin vervolgens op de hele bevolking werd getest, maakte het RKI geen bezwaar.

De ‘pandemie van de ongevaccineerden’ was een hoax, onthullen de stukken.

De onthullingen doen stof opwaaien. “De beerput blijkt zo diep als gevreesd,” reageert data-analist Cees van den Bos. Opiniepeiler Maurice de Hond voegt toe: “Zal in Nederland niet veel anders zijn geweest.”

Mensen bij het RIVM zwijgen nog steeds

“Het is zo verdrietig,” zegt huisarts Els van Veen. “Hoe konden mensen bij het RKI zo lang zwijgen? En mensen bij het RIVM; zij zwijgen nog steeds.”

“Ik begrijp het wel een klein beetje, want als je je als arts uitsprak, kreeg je een heksenjacht over je heen. En kreeg je ook te maken met uitsluiting. Maar verdrietig is het wel, om te constateren dat zoveel mensen hebben meegewerkt en dat zo het monster van het totalitarisme kon groeien.”

Hier zijn de ongelakte RKI-documenten te vinden.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Ouders en schoolfunctionarissen van een kleine Ierse stad verenigen zich met BAN SMARTPHONES voor kinderen vanaf 13 jaar

 09/06/2023 // Olivia Cook // 3,8K Weergaven


Ouders in het kleine Ierse stadje Greystones aan zee in County Wicklow zijn samengekomen om een verbod op smartphonegebruik voor hun kinderen in te voeren.

Alle acht basisscholen in Greystones, ongeveer 15 mijl ten zuiden van Dublin en met een bevolking van 18.000, hebben zich bij de verenigingen van ouders aangesloten bij het adopteren van de "geen smartphone-code. ."

Dit vrijwillige pact verbiedt kinderen om smartphones – thuis, op school of ergens anders – te hebben totdat ze op 12 of 13 jaar de middelbare school bereiken. De ouders en schoolbestuurders hopen dat het toepassen van deze code op alle kinderen in de stad de gevallen van groepsdruk zal beteugelen en de wrok van kinderen die zien dat hun vrienden ook smartphones hebben, zal temperen.

De impact van de code was voor sommige ouders onmiddellijk omdat het hen ondersteuning bood en het gemakkelijker maakte om "nee" te zeggen als ze weten dat een aanzienlijke meerderheid het eens is met de beperking.

'Als iedereen het over de hele linie doet, heb je niet het gevoel dat je een vreemde bent. Het maakt het zoveel gemakkelijker om 'nee' te zeggen ',' zei Laura Bourne, die een kind heeft op de basisschool. 'Hoe langer we hun onschuld kunnen behouden, hoe beter.

Scholen in Greystones hadden dat eerder verboden of beperkte smartphones op hun terrein, maar waren bezorgd omdat ze nog steeds de negatieve effecten van sociale media zagen op kinderen die smartphones buiten hun campussen hadden en gebruikten.

De ouders en scholen wilden de bezorgdheid over smartphones wegnemen zorgen bij kinderen en ze blootstellen aan ongepaste inhoud, inclusief materiaal voor volwassenen.

Een stadsbreed beleid verkleint de kans dat een kind een peer heeft met een smartphone en ouders kunnen de code als schoolregel presenteren, zei Racher Harper, de directeur van St. Patrick's school, die het initiatief leidde. 'Ze vinden het geweldig – nu kunnen ze de scholen de schuld geven.'

"Kinderen worden steeds korter", voegde Harper eraan toe. 'Negenjarigen waren begonnen met het aanvragen van smartphones. Het kruipt steeds jonger, we konden het zien gebeuren. ' (Gerelateerd: Poll: Ouders die zich het meest zorgen maken over overmatig gebruik van SOCIALE MEDIA en mobiele apparaten als kinderen weer naar school gaan. .)

Het initiatief van Greystones trekt overal in Ierland belangstelling

Het initiatief heeft belangstelling getrokken van ouderverenigingen in binnen- en buitenland. Het heeft zelfs de Ierse minister van Volksgezondheid Stephen Donnelly, een vader van drie kinderen die toevallig ook in de buurt van Greystones woont, ertoe aangezet, om de code zonder smartphones aan te bevelen als landelijk beleid.

"Ierland kan en moet een wereldleider zijn om ervoor te zorgen dat kinderen en jongeren niet het doelwit zijn en niet worden geschaad door hun interacties met de digitale wereld", schreef Donnelly in een opiniestuk dat werd gepubliceerd in The Irish Times. . 'We moeten het voor ouders gemakkelijker maken om de inhoud waaraan hun kinderen worden blootgesteld te beperken.'

Het Greystones-pact kwam voort uit kinderen die angstniveaus vertoonden die slechts gedeeltelijk te wijten waren aan de lockdowns van 2020 en 2021, zei Harper. Scholen verspreidden vragenlijsten onder ouders, wat leidde tot een bijeenkomst van belanghebbenden uit de gemeenschap en een initiatief genaamd "It Takes a Village".

Niet alle ouders zullen hun basisschoolkinderen een smartphone – ontzeggen, de code is vrijwillig – maar genoeg hebben zich aangemeld om een gevoel van kritische massa te creëren, zei Harper. 'Hopelijk wordt het de nieuwe norm.'

Net als Bourne zei Nikkie Barrie, die een 11-jarige heeft op de basisschool, dat de impact onmiddellijk was. 'Deze code maakt zo'n verschil voor mijn leven. Als ik weet dat 90 procent van de klas het daarmee eens is, maakt het mijn werk gemakkelijker om nee te zeggen. '

Barrie zou willen dat het pact zou kunnen worden uitgebreid tot de eerste jaren van de middelbare school, gezien het effect van een smartphone op haar 13-jarige. 'Het is de vloek van mijn leven geweest, ik heb mijn dochter' verloren '. Als er technologie bij betrokken is, zitten ze daar als robots die in deze wereld van TikTok zijn opgeslokt of wat dan ook. "

Bezoek FutureTech.news voor meer over de negatieve effecten van smartphonegebruik.

Bekijk de volgende video om meer over te leren smartphones en hoe ze verbinding maken met je hersenen om je gedachten te manipuleren.

Deze video is van de VoiceForTruth-kanaal op Brighteon.com.

Video Link: https://www.naturalnews.com/2023-09-06-parents-school-officials-irish-town-bans-smartphones-children.html

Meer gerelateerde verhalen:

Schermtijd in verband met ontwikkelingsachterstanden bij jonge kinderen.

Finland introduceert 's werelds eerste telefoonvrije eiland dat de effecten van verslaving aan sociale media bestudeert.

Geestelijke gezondheid in het digitale tijdperk: 7 manieren om het gebruik van uw smartphone te regelen.

Schooldistricten in Alabama vervolgen sociale mediabedrijven voor het veroorzaken van een crisis in de geestelijke gezondheid van jongeren.

Bronnen zijn onder meer:

The-Sun.com

TheGuardian.com

IrishTimes.com

Brighteon.com

Bron: https://www.naturalnews.com/2023-09-06-parents-school-officials-irish-town-bans-smartphones-children.html

EMP-paraatheid: hoe u uw elektronica kunt beschermen

 19/07/2024 // Zoey Sky // 7,6K Weergaven

Tags: Collapsedevicesdisasterelectromagnetic pulseelectronicsemergency foodemergency preparednessEMPfood freedomfood supplygoodfoodhomesteadinghow-tooff gridpreparednessprepperpreppingprepping stockpileSHTFsurvivalsurvival stockpiletips

 

Zowel niet-preppers als preppers vertrouwen vaak op verschillende elektronische apparaten. Maar er is een potentiële bedreiging die alle apparaten in een oogwenk nutteloos zou kunnen maken: een elektromagnetische puls (EMP).

Leer vóór SHTF hoe u EMP-bestendige elektronica kunt gebruiken en start een voorbereidende voorraad voor uw gezin.

Hieronder staan enkele tips hoe u elektronica kunt beschermen tegen een EMP. . (h / t tot AlphaSurvivalist.net)

Wat is een elektromagnetische puls?

Een elektromagnetische puls (EMP) is "een uitbarsting van elektromagnetische straling die elektronische apparaten mogelijk kan beschadigen en vernietigen".

EMP's kunnen worden veroorzaakt door verschillende bronnen, zoals een nucleaire explosie, een geomagnetische storm of een zonnevlam.

EMP's worden gecreëerd wanneer een plotselinge en intense uitbarsting van energie vrijkomt. Deze energie veroorzaakt vervolgens een snelle verandering in het elektromagnetische veld. (Gerelateerd: EMP-proofing MYTHS-preppers moeten hiervan op de hoogte zijn. .)

Wat gebeurt er met elektronische apparaten na een EMP-evenement?

EMP-evenementen kunnen elektronische apparaten vernietigen. Door de door het elektromagnetische veld veroorzaakte hoogspanningsstoot kunnen elektronische apparaten defect raken of zelfs worden uitgeschakeld.

Dit kan dan problemen veroorzaken zoals gegevensverlies of communicatiestoringen.

Do It Yourself EMP-proofing technieken

Bescherm apparaten tegen EMP's door materialen te gebruiken die de door de straling gecreëerde magnetische velden kunnen absorberen of afbuigen. Geleidende materialen zoals aluminiumfolie, gaas en staal zijn effectief in het absorberen en afbuigen van magnetische velden.

Hier zijn enkele doe-het-zelf-technieken voor EMP-proof elektronica:

Bouw een kooi van Faraday

Een kooi van Faraday is een container gemaakt van geleidend materiaal dat grote of kleine elektronica kan beschermen tegen een EMP.

Bouw een kooi van Faraday met gewone huishoudelijke artikelen zoals aluminiumfolie, een metalen doos of aluminiumfolie. Wikkel je apparaten in folie en plaats ze in de metalen doos.

Zorg ervoor dat de doos goed is afgesloten om hiaten te voorkomen waar een EMP kan doordringen.

Gebruik gewone huishoudelijke artikelen

Als u geen metalen doos of aluminiumfolie heeft, kunt u andere huishoudelijke artikelen gebruiken om uw elektronica tegen een EMP te beschermen.

Gebruik een vuilnisbak bekleed met karton en aluminiumfolie. Plaats de gadgets in het blik en sluit het deksel stevig af.

Als alternatief kunt u uw oven gebruiken als geïmproviseerde kooi van Faraday. Houd er rekening mee dat niet alle ovens effectief zijn in het blokkeren van EMP's, dus doe je onderzoek en test het apparaat voordat je erop vertrouwt voor bescherming.

Commerciële EMP-producten

Er zijn ook enkele commerciële oplossingen die u kunt proberen, zoals EMP-afschermingsproducten. Deze items zijn bedoeld om elektronica te beschermen tegen de schadelijke effecten van een EMP.

Uw opties zijn onder meer overspanningsbeveiligingen, Faraday-tassen of EMP-bestendige behuizingen.

Overspanningsbeschermers zijn betaalbaar en kunnen helpen bij het beschermen van elektronica tegen stroomstoten veroorzaakt door een EMP. Ze leiden overtollige spanning weg van apparaten om schade door stroompieken te voorkomen.

Faraday-tassen zijn gemaakt van geleidende materialen die elektromagnetische straling blokkeren. Plaats uw apparaten in de tas om ze te beschermen tegen de effecten van een EMP.

Faraday dozen of EMP-bestendige behuizingen zijn enkele van de beste beschikbare opties. Deze behuizingen zijn bedoeld om alle elektromagnetische straling volledig te blokkeren en bieden de ultieme bescherming voor elektronica.

Meer gerelateerde verhalen:

De nasleep overleven: scenario's in een post-EMP-evenement.

Basisprincipes van overleving: 8 dingen die nog steeds werken na een EMP-aanval.

EMP-overleving: volg deze tips om de eerste 72 uur na een EMP-evenement te overleven.

SHTF ruilt musthaves: 13 dingen waar veel vraag naar zal zijn na een EMP-aanval.

Bronnen zijn onder meer:

AlphaSurvivalist.net

HealthRangerStore.com 1

HealthRangerStore.com 2

HealthRangerStore.com 3

HealthRangerStore.com 4

HealthRangerStore.com 5

Brighteon.com

Bron: https://www.naturalnews.com/2024-07-19-emp-preparedness-how-to-protect-your-electronics.html

A Brave German Soldier Imprisoned in 2024 for Refusing Covid Vaccinations

Jan Reiners, the modern day hero

A German newspaper, Berliner Zeitung, reports that Jan Reiners, a Bundeswehr soldier who refused COVID vaccinations, was imprisoned on July 12, 2024. He will stay in prison for several months.

https://www.berliner-zeitung.de/open-source/nach-corona-impfpflicht-bei-bundeswehr-ungeimpfter-soldat-tritt-gefaengnis-strafe-an-li.2237578

Jan Reiners was an exemplary servicemember who served Germany for 12 years.

His problems started in 2021 when Bundeswehr’s careerist generals rushed to mandate Covid vaccine for the troops:

In November 2021, the then Minister of Defense Annegret Kramp-Karrenbauer had the Corona vaccination requirement/toleration requirement introduced. The FAZ newspaper reported that "vaccination refusal in the troops is now endangering service operations" and that the "Bundeswehr is the first institution in Germany to introduce a general vaccination requirement."

This is the picture of the above-mentioned Defense minister:

The soldiers were not given any time to think about this requirement:

Reiners remembers it well: "That was loudly announced to us at the assembly point. They said: Corona vaccination is now mandatory. To all soldiers who have not yet been vaccinated against Corona: If you are not vaccinated by 1 p.m., we will accuse you of disobeying orders. That means three years in prison. Get out of here!"

How can anyone develop “informed consent” when rushed under such orders? Please tell me.

The order was illegal and contravened German law:

“The order for Covid vaccination is inadmissible” - Reiner's lawyer Edgar Siemund, an expert in military law and retired reserve lieutenant, says, "the order for Covid vaccination is inadmissible." Three areas of responsibility overlap here. Specifically, it concerns the relationship of responsibility between superiors and soldiers, between doctors and soldiers/patients, and between doctors and employers. Let us first consider the responsibility between superiors and soldiers. Paragraph 17a (2) of the Soldiers Act states: "The soldier must only tolerate medical measures against his will if they 1. serve to prevent or combat communicable diseases or 2. serve to determine his fitness for service or employment." The vaccination did not protect against transmission of the virus at any time. But that's not all. The relevant regulation here is not the law mentioned, but the Bundeswehr's central service regulation A-840/8, explains Siemund. It is precisely this that regulates the authority of superiors when it comes to vaccinations and prophylactic measures. "There is nothing in this service regulation that says that an order to vaccinate can be given."

Despite all that, the brave soldier Jan Reiners refused the illegal order and was made a scapegoat for it. He lost his Army position and his income:

Today, the former Lance Corporal lives on citizen's income . "They took everything away from me," he says. "German army driver's license, military service ID, I was no longer allowed to go to the barracks just like that, I was treated like a serious criminal."

Jan Reiners, a German Hero

Jan Reiners, a soldier with a long service history, is a hero: he refused an illegal order. All he wanted was to reject the poison, remain a healthy, battle-ready soldier, and stay ready to defend his country. Instead, he was discharged and, after exhausting his appeals, is now going to prison for 40 days. After that, his incarceration will continue as he gets six more months for refusing to pay an illegal fine:

But there are more prison sentences pending. Sergeant Alexander Bittner reported by phone: "I was given six months probation and a €2,500 fine." Because he did not pay the money for over a year, his probation has now been revoked. That means he has to go to prison again - for six months. He knows at least ten soldiers who experienced the same thing but paid the fine instead of going to prison, says Bittner.

Jan Reiners lost his career and will lose many months of his life languishing in jail. But Pvt. Reiners kept his health and principles and proved his bravery. Ironically, he will stay imprisoned even as the Corona vaccination orders have been lifted.

As ridiculous as his incarceration in 2024 is, it reminds us that brave people who put principles ahead of their careers exist everywhere.

P.S. If anyone in Germany knows how to send Pvt. Reiners money, please let me know. I cannot think of a better way to spend my paid subscriber’s fees than to help that brave man.

Share

You're currently a free subscriber to Igor’s Newsletter. For the full experience, upgrade your subscription.

Upgrade to paid

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...