vrijdag 28 april 2023

Kijk: dit is wat er gebeurt wanneer menselijk bloed rechtstreeks wordt blootgesteld aan de genprik


Arts Richard Fleming heeft een filmpje op social media gezet waarin hij met behulp van een microscoop laat zien wat er gebeurt wanneer de gentherapie rechtstreeks wordt toegediend aan menselijk bloed.

Hij vertelt in het filmpje dat je kunt zien dat de cellen beginnen samen te klonteren. Ook vormen ze slierten. Fleming voegt toe dat Janssen als eerste berichtte dat het coronavaccin onder meer trombose kan veroorzaken.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gekkekoeienziekte

Al in 2021 waarschuwde de arts dat het vaccin leidt tot ontstekingen, bloedproppen en uiteindelijk sterfte. Hij werd vervolgens weggezet als complotdenker en antivaxxer.

Na vaccinatie passeert het spike-eiwit de bloed-hersenbarrière en we weten dat het bij gehumaniseerde muizen spongiforme encefalopathie oftewel gekkekoeienziekte veroorzaakt, zei de arts. Bij resusmakaken veroorzaakte het na twee weken lewy-lichaampjes, die alzheimer en tal van neurologische aandoeningen in de hand werken.

Gigantische misdaad tegen de menselijkheid

Bij mensen treden na anderhalf jaar dezelfde effecten op, waarschuwde Fleming.

De cardioloog zei daarnaast dat er pas na de vaccinatiecampagne sprake was van oversterfte. “Het komt overal naar buiten. Dit is een gigantische misdaad tegen de menselijkheid.”

Dr. John Coleman: De transhumanistische agenda is Satanisch

 april 28, 2023   3219   10  

Mensen vragen vaak wie er achter de Satanische transhumanistische Nieuwe Wereldorde zit en wat de “elites” doen om zich te beschermen tegen alle biowapens die zij gebruiken om de aarde te ontvolken.

Er zijn enkele klokkenluiders, die deze vraag hebben beantwoord. Dr. John Coleman schreef boeken en gaf uitstekende interviews over de Club van Rome, het ultrageheime bestuursorgaan van de satanische Illuminati-elite – die deze wereld bezit. Als u wilt weten waarom de hele politiek een poppenkast is, legt hij het briljant uit, schrijft Dr. Ana.

Hier is de presentatie die u niet mag missen:

Dr. John Coleman: Committee of 300, Club of Rome & Royal Institute of Int. Affairs

https://rumble.com/v26y5q4-dr.-john-coleman-committee-of-300-club-of-rome-and-royal-institute-of-int.-.html

Als u geen toegang hebt tot Rumble, kunt u de lezing van dr. Coleman bekijken op YouTube HIER, Bitchute HIER en Odysee HIER.

De Club van Rome (COR) is de belangrijkste “denktank” voor de Nieuwe Wereldorde, die in Amerika onbekend was totdat hij in 1969 voor het eerst werd ontmaskerd door Dr. Coleman en in 1970 onder dezelfde titel werd gepubliceerd. Opgericht in opdracht van het Comité van 300, werd zijn bestaan ontkend tot de viering van de zilveren verjaardag van zijn oprichting in Rome 25 jaar later. Het COR speelt een vitale rol in alle planning van de Amerikaanse regering, zowel intern als extern. Het heeft niets te maken met Rome, Italië of de katholieke kerk.

Mensen vragen zich af waarom de Transhumanistische Agenda Satanisch is en hij legt dit uit in zijn boek “De Club van Rome”, gepubliceerd in 1970:

Om de wereldgebeurtenissen te kunnen begrijpen, is het noodzakelijk dat wij ons realiseren dat de vele tragische en explosieve gebeurtenissen van de 20e eeuw niet zomaar gebeurden; maar dat zij werden gepland volgens een goed uitgestippelde blauwdruk. Wie waren de planners en scheppers van belangrijke gebeurtenissen? De bedenkers van deze vaak gewelddadige en revolutionaire gebeurtenissen behoren grotendeels tot geheime genootschappen die onze wereld teisteren, zoals ze dat altijd al hebben gedaan. Meestal zijn deze geheime genootschappen gebaseerd op het occulte en occulte praktijken, maar zoals bij alle geheime genootschappen die geheime regeringen vormen, worden zij gecontroleerd door het Comité van 300. De slecht geïnformeerde personen, die geloven dat duivelsverering, demonen en hekserij uit de moderne samenleving zijn verdwenen, zijn verkeerd geïnformeerd. Vandaag de dag floreren occulte geheime genootschappen, samen met Luciferianisme, Zwarte Magie en Voodoo, en blijken zij veel wijder verbreid dan aanvankelijk werd gedacht.

 

Wat is hun agenda?

Uit de vergaderingen van de Club van Rome is heel duidelijk gebleken dat het hoofddoel en de doelstelling ervan was om:

■ de industriële ontwikkeling te vertragen,

■ wetenschappelijk onderzoek tegen te houden,

■ steden te ontvolken, vooral de vroeger geïndustrialiseerde steden van Noord-Amerika,

■ de bevolking te verplaatsen naar het platteland,

■ de wereldbevolking met minstens 2 miljard mensen terug te dringen,

■ de reorganisatie van politieke krachten die zich verzetten tegen de COR-plannen verhinderen,

■ de Verenigde Staten destabiliseren door massale ontslagen en verlies van banen en klasse- en rassenoorlogen,

■ kapitaalstimulans vernietigen door hoge rentevoeten en hoge vermogenswinstbelastingen.

Met de vernietiging van de industrie, zo poneerde Harmon, zou de vernietiging komen van al onze fundamentele moraal, ons basisgeloof in God en vaderland, onze op christelijke grondslag gebaseerde cultuur, wat snel zal leiden tot de terugkeer in de wereld van een occulte theocratie van de nieuwe duistere eeuwen, negentien mensbeelden domineren verschillende tijdperken, en uit elk daarvan haalt hij die kenmerken die hij nuttig acht om het industriële technologische beeld te vervangen, programma’s die het COR en het Comité hopen na te bootsen en die de mensen van de wereld – degenen die overblijven als hersenloze slaven nadat de oogst van Global 2000 heeft plaatsgevonden – in een Nieuwe Donkere Tijd – de zogenaamde Nieuwe Wereld Orde – zullen doen belanden.

Harmon, de hogepriester van het COR, schetste een scenario dat in directe tegenspraak is met Gods wet, die zegt dat wij vruchtbaar moeten zijn en ons moeten vermenigvuldigen en de aarde moeten onderwerpen, niet ten behoeve van het COR en het Comité van 300, maar voor de vrijheid van onze mensen in de Verenigde Staten en anderen die ervoor kiezen hun nationale identiteit te respecteren. De Luciferiërs die door Harmon worden gediend, de leden van de Cultus van Dyonisus, de “Olympiërs” – zij zeggen: “Nee, wij zijn hier geplaatst om over de Aarde te heersen en alleen wij zullen van haar voordelen genieten.” Hogepriester Harmon concludeert als volgt:

 

We moeten het industriële technologische mensbeeld snel veranderen. Onze analyses van de aard van de hedendaagse maatschappelijke problemen leiden tot de conclusie dat de mensbeelden die de afgelopen twee eeuwen hebben gedomineerd, ontoereikend zullen zijn voor het postindustriële tijdperk. Het mensbeeld dat geschikt is voor die nieuwe wereld (niet nieuw – het concept, een satanisch concept, is vierduizend jaar oud) moet worden gezocht, gesynthetiseerd en vervolgens in de hersenen van de mensheid worden ingebouwd.

In zijn videopresentatie op 40min besprak hij dat Robert Strange McNamara een conferentie had met ’s werelds belangrijkste bankiers en verklaarde: “De grootste bedreiging voor de wereld van vandaag is de Amerikaanse middenklasse en overbevolking.”

Hij bespreekt verder het genocidale plan om zich te ontdoen van de “ongewassenen”. Wat hij bespreekt is vandaag, 50 jaar later, van toepassing:

Dat is waarom we de plotselinge verschijning van AIDS hadden. Er waren chemische en bacteriologische oorlogsexperimenten aan de gang in Sierra Leone, Afrika. Ze gebruikten het Lassa-koortsvirus voor biologische oorlogsvoering om miljoenen mensen in de wereld uit de weg te ruimen.

Ze brachten de virussen terug naar het CDC. Dezelfde experimenten waren aan de gang in Harvard. De regering gaf miljoenen dollars aan Fort Detrick, waar ze al het laboratoriumwerk aan AIDS deden. Ze stopten AIDS in het vaccin tegen pokken en vaccineerden mensen in Afrika en Brazilië, waarmee de AIDS-epidemie begon.

Levens werden in gevaar gebracht door tal van door de mens gemaakte virussen zoals HIV en Ebolakoorts.

De elites beschermen zich met kruidenverbindingen vermengd met suiker en de bescherming van laagfrequente straling. Met behulp van de technologie ontwikkeld door de viroloog Gurtjev (?) die bewees dat elk levend wezen een trillingscyclus heeft. Hij kon de trillingscyclus van dodelijke virussen meten. Door ze dubbel te laten trillen zou je ze onmiddellijk doden. Dat is een van de verdedigingswapens die ze hebben om de pest te doden als ze die ooit krijgen. Dezelfde techniek zal kankercellen doden. De medische wereld, geleid door de Rockefellers en de farmaceutische bedrijven, wilde niet dat u dit wist.

 

Iedereen zou deze video moeten bekijken en het boek van Dr. Coleman moeten lezen.

Ken uw vijand.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/dr-john-coleman-de-transhumanistische-agenda-is-satanisch/

Europarlementslid luidt alarmbel en legt uit wat het echte doel is van 15-minutensteden


De coronapas werd ingevoerd om mensen alvast te laten wennen aan QR-codes. Dat zei Europarlementslid Christine Anderson in gesprek met The Epoch Times.

Nu worden we overal geconfronteerd met zogeheten 15-minutensteden. Die komen er niet om je leven makkelijker te maken. Het gaat er niet om dat alles wat je nodig hebt dicht in de buurt is en het gaat ook niet om het redden van de planeet, zei Anderson.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dat is de volgende stap

De 15-minutensteden zijn bedoeld om je op te sluiten, benadrukte ze. “In een county in Groot-Brittannië kan al een klimaatlockdown worden ingesteld. Dat is de volgende stap.”

De volgende stap is dat je binnen een bepaald gebied moet blijven en dat je dat gebied maar twee tot drie keer per jaar mag verlaten, vervolgde de Europarlementariër.

Alle mensen aan de bedelstaf en tot slaaf

Ze verwees daarnaast naar de metropool Neom in Saoedi-Arabië die ook wel De Lijn wordt genoemd. De stad wordt letterlijk op één lijn van 170 kilometer lang gebouwd en kan negen miljoen mensen huisvesten. Dit is volgens haar de ideale kandidaat voor een 15-minutenstad.

Wat is het doel van de 15-minutenstad? Alle mensen aan de bedelstaf brengen en tot slaaf maken, waarschuwde Anderson.

Geen complot meer: ze geven toe dat invoering digitaal geld voorwaarde is voor Great Reset-doelen


We moeten de SDG’s (Great Reset-doelen, red.) binnen 10 jaar behalen. Dat zei Ruth Goodwin-Groen, directeur van de Better Than Cash Alliance, in 2019 op de Financial Inclusion Summit. We hebben dus nog zes jaar de tijd.

De Better Than Cash Alliance wordt gesteund door de Verenigde Naties en onder meer overheden, bedrijven en internationale organisaties nemen eraan deel. Alle deelnemers moeten contant geld uitfaseren en overstappen op een digitaal alternatief, zei Goodwin-Groen. “We moeten dit probleem oplossen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Elke overheid

“Wist u dat elke overheid ter wereld zich heeft gecommitteerd aan [de Sustainable Development Goals]? Elke overheid heeft ermee ingestemd. De overheid van Noorwegen, de overheid van Australië. De overheid van Ethiopië, de overheid van Rwanda,” benadrukte ze.

Het is geen complot meer. Het verbannen van cash en de invoering van digitaal geld is dus een voorwaarde voor de SDG’s.

Laatste fase

Deze week liet de Europese Centrale Bank weten dat zij in de laatste fase zit van haar onderzoek naar de invoering van de digitale euro. “We gaan nu de laatste fase in van de onderzoeksfase van het project,” zei directielid Fabio Panetta.

Hij voegde toe dat ‘in een moderne economie de mogelijkheid om digitaal te betalen een basisbehoefte is voor mensen’. Critici waarschuwen dat een digitale euro kan worden gebruikt om in de activiteiten van mensen te snuffelen. 

Je Houdt het niet voor mogelijk!!!

 LGBT-beweging debuteert nieuwe vlag voor pedorechten

april 28, 2023  954   8 

 

De LGBT-beweging heeft een nieuwe vlag uitgebracht om de rechten van pedofielen te waarborgen, nu ze op weg zijn naar hun volgende perverse grens van seksuele bevrijding, bericht Bigleaguepolitics.



Als gevolg hiervan heeft Twitter CEO Elon Musk het account geschorst en de pro-pedo uitingen op het platform onderdrukt (een grote verschil van het beleid dat van kracht was voordat hij het bedrijf kocht):

Big League Politics heeft bericht over hoe de LGBT-beweging aandringt op acceptatie voor minor-attracted persons (tot minderjarige aangetrokken personen), wat hun nieuwe eufemisme is voor pedofielen in een poging het slachtofferschap van kinderen te mainstreamen:

“Een assistent-professor aan de Old Dominion University (ODU) verdedigt pedofielen, noemt hen bij hun nieuwe voorkeurseufemisme “tot minderjarige aangetrokken personen” en beweert dat hun gedrag “moreel” kan zijn.

Allyn Walker, assistent-professor sociologie en strafrecht, schreef zijn boek A Long Dark Shadow: Minor Attracted People and Their Pursuit of Dignity om de acceptatie van pedofielen te bevorderen. Hij legde de redenering achter zijn gedachten uit tijdens het beantwoorden van vragen in een recente livestream.

“Ik gebruik de term minor-attracted person of MAP in de titel en in het hele boek om meerdere redenen. Allereerst omdat ik denk dat het belangrijk is om terminologie te gebruiken voor groepen waarvan leden van die groep willen dat anderen die voor hen gebruiken, en MAP-pleitbezorgers zoals ‘Before You Act’ hebben gepleit voor het gebruik van de term MAP. Zij pleiten er vooral voor omdat het minder stigmatiserend is dan andere termen zoals pedofiel,” aldus Walker.

“Veel mensen die de term pedofiel horen, nemen automatisch aan dat het om een zedendelinquent gaat, maar dat is niet waar, en het leidt tot veel misvattingen over aantrekkingskracht op minderjarigen. Het idee dat u naar voren bracht, dat het gebruik van de term “aangetrokken tot minderjarigen” suggereert dat het oké is om je tot kinderen aangetrokken te voelen, heb ik zeker gehoord, maar het gebruik van een term die aangeeft tot wie iemand zich aangetrokken voelt, zegt niets over de moraliteit van die aantrekkingskracht,” voegde hij eraan toe.

Andere opmerkingen uit de discussie maken overduidelijk dat Walker pedofilie verdedigt en pedofielen probeert op te nemen in de LGBT-beweging.

“Niet-overtredende MAP’ers misbruiken per definitie geen kinderen, dus hun gedrag is moreel verantwoord, maar ze worden nog steeds onderworpen aan het idee dat ze slechte mensen zijn,” zei Walker.

“Het stigma tegen MAP’s is deels een probleem omdat het MAP’s laat denken dat ze monsters zijn. Dat is echt problematisch voor het welzijn van MAP’s. Het is echt moeilijk om ermee om te gaan omdat je denkt dat je een verschrikkelijk persoon bent omdat je gevoelens hebt die je niet kunt veranderen,” voegde hij eraan toe.”

Goed van Musk dat hij actie onderneemt tegen deze waanzin. Er zal echter christelijk nationalisme nodig zijn om deze plaag volledig uit de samenleving te verwijderen.

 


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/lgbt-beweging-debuteert-nieuwe-vlag-voor-pedorechten/

 


De wereldelites normaliseren pedofilie

Regeringen over de hele wereld, die onder de controle van het Wereld Economisch Forum fungeren, voeren oorlog tegen onze kinderen. De Young Global Leaders van Klaus Schwab proberen systematisch pedofilie te normaliseren en seks met kinderen over de hele wereld uit het strafrecht te halen, schrijft Baxter Dmitry. Het gebeurt vlak voor onze ogen en … Meer lezen overDe wereldelites normaliseren pedofilie

https://www.frontnieuws.com/wp-includes/images/w-logo-blue.pngFrontnieuws  https://www.frontnieuws.com/de-wereldelites-normaliseren-pedofilie/

Robert F Kennedy Jr. slaat nagels met koppen, onthult alle leugens die Amerikanen worden verteld over de oorlog van Rusland in Oekraïne

 Woensdag 26 april 2023 door: JD Heyes

Tags : conflicteconomieVerkiezing 2024overheidsschuldinvasieleugensgeldhoeveelheidpropagandaechte onderzoekenRobert F KennedyRuslandTucker CarlsonOekraïneWWIII

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

11KWEERGAVEN

          

(Natural news) Robert F. Kennedy Jr., die vorige week verklaarde dat hij tegen Joe Biden opkomt voor de presidentskandidaat van de Democratische Partij 2024, was een van de laatste gasten die bleek te verschijnen in het Fox News-programma van Tucker Carlson voordat de deze maandag werd ontslagen.

En godzijdank dat de populaire gastheer RFK Jr. had gekozenals een van zijn laatste gasten omdat hij verschillende bommen liet vallen die de conventionele wijsheid onder Amerikanen en anderen in het Westen uitdaagden dat Oekraïne 'wint' of zelfs een kans zou hebben om het veel grotere Rusland te verslaan.

'Het algemene thema in mijn toespraak was deze corrupte fusie van staats- en bedrijfsmacht, die ons land tot een zakelijke kleptocratie heeft gemaakt. In een systeem van ... gezellig socialisme voor de rijken en dit soort brutaal, meedogenloos kapitalisme voor de armen, ” vertelde Kennedy aan Carlson, verwijzend naar zijn toespraak waarin hij zijn kandidatuur aankondigde..

'Het houdt ons in een oorlogstoestand. Het redt banken uit op hetzelfde moment dat, weet u, deze maand, de laatste Amerikaanse regering 30 miljoen mensen vertelde dat het hun welzijnscontrole, hun voedselstempelcontroles met 90 procent verminderen, het nam 15 miljoen mensen weg van Medicare. In dezelfde maand gaf het $ 300 miljoen dollar aan de Silicon Valley Bank en tikte het de kosten van de oorlog in Oekraïne op tot $ 113 miljard. We sturen 113 miljard dollar naar Oekraïne. Het volledige budget van de EPA is 12 miljard dollar. Het budget van CDC (min. van Volksgezondheid nvdr.) is $ 11 miljard, 'vervolgde hij.

'We hebben 57 procent van de Amerikaanse burgers die geen duizend dollar in handen kunnen krijgen als ze een noodgeval hebben. Een kwart van onze burgers heeft honger, 'voegde JFK eraan toe. "Dus we verlagen de welvaarts- en voedselbonnen met 90 procent, en we betalen en we redden de bankiers, we betalen voor een oorlog die we ons niet kunnen veroorloven

Verder voegde hij eraan toe: 'En de manier waarop we dit doen, is door geld te drukken. We hebben de afgelopen 14 jaar 10 eeuwen geld gedrukt. En dat is wat inflatie veroorzaakt, waardoor de voedselprijzen stijgen en dat is een belasting voor de armen. Weet je, we hebben de voedselprijzen voor basisvoedingsmiddelen zoals kip, zuivel en melk de afgelopen twee jaar met 76 procent verhoogd. En nu snijden we de voedselbonnen van mensen en redden we banken dezelfde maand. Het slaat nergens op en we moeten dit soort bedrijfscontrole-overheid kwijtraken. Het komt van, weet je, onze democratie evolueert naar een zakelijke plutocratie."

Als reactie vroeg Carlson aan de neef van John F. Kennedy: 'Ik zou denken dat wat je net zei, en ik zal eerlijk zijn, ik ben het met het meeste eens. Maar zelfs als ik dat niet zou doen, zou ik denken, jongen, dat is echt interessant om te zeggen. Je hebt een coherent wereldbeeld. Je hebt veel boeken over deze onderwerpen geschreven. Je hebt er duidelijk over nagedacht. Je hebt geen geld nodig, dus deze kwesties verdienen geen brede hoorzitting voordat het publiek een presidentieel jaar ingaat? Het lijkt mij dat ze dat doen."

'Ik zou denken van wel, en met name van oorlogskwesties. Weet je, mijn zoon ging naar buiten en vocht in Oekraïne. Zoals ik vandaag zei, je weet wel, de meest gerespecteerde diplomatieke goeroes zoals Henry Kissinger en Jack Matlock, en Larry Wilkinson hebben allemaal gezegd dat de oorlog in Oekraïne een enorm probleem is voor ons land omdat het dat is, vanuit geopolitiek oogpunt, het brengt de Russen dichter bij de Chinezen, wat het ergste voor ons is,” voegde RFK Jr. nog toe.

"Maar we zijn er om de juiste redenen omdat we enorm medeleven hebben met het Oekraïense volk en de illegale invasie, de wreedheid en ook hun moed en hun moed. Mijn eigen zoon diende daar. Hij sloot zich aan bij een special forces-eenheid als machineschutter. Hij vocht in het Kharkiv-offensief ', zei hij.

Vervolgens liet Kennedy een enorme bom vallen: het aantal vermoorde Oekraïners en Russische soldaten is enorm vervormd tegen Moskou.

'Maar de vraag is: waarom zijn we in Oekraïne? Omdat Lloyd Austin, de minister van Defensie, zei dat we er zijn om de Russen uit te putten. President Biden heeft gezegd dat we er zijn om het platform te ontlasten, om Vladimir Poetin af te zetten. En als dat de reden is waarom we daar zijn en we veel Oekraïners vermoorden, als pionnen in een proxy-oorlog tussen twee grootmachten, 'zei hij.

'Hier is nog een laatste ding dat ik zou zeggen. Niemand praat hierover. Er zijn 14.000 Oekraïense burgers omgekomen, maar 300.000 troepen. Russen vermoorden Oekraïners met een zeven-tegen-één, acht-tegen-één-ratio. Ze kunnen dit niet volhouden. Wat ons over deze oorlog wordt verteld, is gewoon niet waar '', voegde hij eraan toe.

Bronnen zijn onder meer:

RealClearPolitics.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2023-04-26-rfk-jr-exposes-lies-americans-being-told-about-russias-war-in-ukraine.html

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...