maandag 27 februari 2023

Gepensioneerd neurochirurg schrijft de Mother van alle “Ik zei het toch” paper over de Covid-19 pandemiemaatregelen

juni 15, 2022   6126   7   

    © T-Rex / Freepik

Een gepensioneerd neurochirurg genaamd Russell L. Blaylock heeft de moeder van alle “ik zei het u toch” papers geschreven over de Covid-19 pandemie, die hij de meest gemanipuleerde infectieziekte-gebeurtenis in de geschiedenis noemt, schrijft Kyle Becker.

In het tweemaandelijks peer-reviewed tijdschrift Surgical Neurology International zet Blaylock de campagne van vernietigende Covid-leugens uiteen die de reactie van de federale, staats- en plaatselijke overheid kenmerkte, die in collusie met Big Pharma werd gevoerd.

“De COVID-19 pandemie is een van de meest gemanipuleerde gebeurtenissen op het gebied van besmettelijke ziekten in de geschiedenis, die gekenmerkt wordt officiële leugens in een niet aflatende stroom onder leiding van regeringsbureaucratieën, medische verenigingen, medische raden, de media en internationale instanties,” schrijft Blaylock, die bronnen aanhaalt. “Wij hebben een lange lijst gezien van ongekende aantastingen van de uitoefening van de geneeskunde, waaronder aanvallen op medische deskundigen, de vernietiging van medische carrières van artsen die weigeren mee te werken aan het doden van hun patiënten, en een massale regulering van de gezondheidszorg onder leiding van niet-gekwalificeerde personen met enorme rijkdom, macht en invloed.”

“Voor het eerst in de Amerikaanse geschiedenis bepalen een president, gouverneurs, burgemeesters, ziekenhuisbestuurders en federale bureaucraten medische behandelingen die niet gebaseerd zijn op nauwkeurige wetenschappelijk onderbouwde of zelfs op ervaring gebaseerde informatie, maar veeleer op het afdwingen van de aanvaarding van speciale vormen van zorg en “preventie”-waaronder remdesivir, het gebruik van beademingsapparatuur en uiteindelijk een reeks in wezen ongeteste boodschapper-RNA vaccins,” ging Blaylock verder. “Voor het eerst in de geschiedenis van de medische behandeling worden de protocollen niet geformuleerd op basis van de ervaring van de artsen die het grootste aantal patiënten met succes behandelen, maar op basis van personen en bureaucratieën die nog nooit één patiënt behandeld hebben – waaronder Anthony Fauci, Bill Gates, EcoHealth Alliance, CDC, WHO, staatsgezondheidsfunctionarissen en ziekenhuisbestuurders.”

“De media (televisie, kranten, tijdschriften, enz.), de medische genootschappen, de staatsgezondheidsdiensten en de sociale media hebben zichzelf tot de enige bron van informatie over deze zogenaamde “pandemie” gemaakt,” voegde hij eraan toe. “Websites werden verwijderd, hooggekwalificeerde en ervaren klinische artsen en wetenschappelijke deskundigen op het gebied van infectieziekten werden gedemoniseerd, carrières werden vernietigd, en alle afwijkende informatie werd bestempeld als “verkeerde informatie” en “gevaarlijke leugens”, zelfs als die afkomstig was van topdeskundigen op het gebied van virologie, infectieziekten, pulmonale kritieke zorg en epidemiologie.”

“Deze verduisteringen van de waarheid doen zich zelfs voor wanneer deze informatie wordt ondersteund door uitgebreide wetenschappelijke citaten van enkele van de meest gekwalificeerde medische specialisten ter wereld,” vervolgde hij. “Ongelooflijk genoeg worden zelfs personen, zoals Dr. Michael Yeadon, een gepensioneerd ex-hoofdwetenschapper, en vice-president voor de wetenschappelijke afdeling van het farmaceutische bedrijf Pfizer in het Verenigd Koninkrijk, die het bedrijf ervan beschuldigde een uiterst gevaarlijk vaccin te maken, genegeerd en gedemoniseerd. Verder heeft hij, samen met andere hooggekwalificeerde wetenschappers, verklaard dat niemand dit vaccin moet nemen.”

 

Blaylock gaat dan verder met het beschrijven van deze aanval op afwijkende stemmen in de medische wereld.

“Een andere ongekende tactiek is het verwijderen van andersdenkende artsen uit hun functies als tijdschriftredacteuren, recensenten en het terugtrekken van hun wetenschappelijke artikelen uit tijdschriften, zelfs nadat deze artikelen gedrukt zijn,” vervolgt hij. “Tot deze pandemische gebeurtenis heb ik nog nooit gezien dat zoveel artikelen uit tijdschriften werden teruggetrokken – de overgrote meerderheid daarvan betrof alternatieven voor het officiële dogma, vooral als de artikelen de veiligheid van vaccins in twijfel trekken. Normaal gesproken wordt een ingezonden artikel of studie beoordeeld door deskundigen op het vakgebied, de zogenaamde peer review. Deze beoordelingen kunnen zeer intens zijn en veel aandacht besteden aan details, waarbij erop aangedrongen wordt dat alle fouten in het artikel gecorrigeerd worden vóór publicatie. Dus, tenzij er fraude of een ander groot verborgen probleem ontdekt wordt nadat het artikel gedrukt is, blijft het in de wetenschappelijke literatuur staan.”

“Wij zien nu dat een groeiend aantal uitstekende wetenschappelijke artikelen, geschreven door topdeskundigen op dit gebied, weken, maanden en zelfs jaren na publicatie uit grote medische en wetenschappelijke tijdschriften worden teruggetrokken,” merkte hij op. “Een zorgvuldig onderzoek wijst uit dat in veel te veel gevallen de auteurs het aangedurfd hebben om geaccepteerde dogma’s door de controleurs van wetenschappelijke publicaties in twijfel te trekken – vooral met betrekking tot de veiligheid, alternatieve behandelingen of de werkzaamheid van vaccins. Deze tijdschriften zijn voor hun inkomsten afhankelijk van uitgebreide advertenties van farmaceutische bedrijven. Er zijn verscheidene gevallen geweest waarin machtige farmaceutische bedrijven hun invloed uitoefenden op de eigenaars van deze tijdschriften om artikelen te verwijderen die op enigerlei wijze de producten van deze bedrijven in twijfel trokken.”

“Erger nog is het feitelijk fabriceren van medische artikelen ter promotie van geneesmiddelen en farmaceutische producten, waarbij nepstudies worden gebruikt, zogenaamde ghostwritten artikelen,” voegde de gepensioneerde neurochirurg eraan toe. “Richard Horton wordt door de Guardian geciteerd als zeggend dat “medische tijdschriften zijn gedegenereerd tot witwasoperaties van informatie voor de farmaceutische industrie. Bewezen frauduleuze “ghostwritten” artikelen, gesponsord door farmaceutische reuzen, zijn regelmatig verschenen in topklinische tijdschriften, zoals JAMA, en New England Journal of Medicine-nooit verwijderd ondanks bewezen wetenschappelijk misbruik en manipulatie van gegevens.”

 

“Ghostwritten articles houdt in dat men gebruik maakt van planningsbedrijven wier taak het is artikelen met gemanipuleerde gegevens te ontwerpen om een farmaceutisch product te ondersteunen, en die artikelen dan te laten accepteren door klinische tijdschriften met een grote impact, dat wil zeggen, de tijdschriften die het meest waarschijnlijk de klinische besluitvorming van artsen zullen beïnvloeden,” ging hij verder. “Verder voorzien zij artsen in de klinische praktijk van gratis herdrukken van deze gemanipuleerde artikelen. The Guardian vond 250 bedrijven die zich met deze ghostwriting business bezighielden. De laatste stap bij het opstellen van deze artikelen voor publicatie in de meest prestigieuze tijdschriften is het werven van erkende medische deskundigen uit prestigieuze instellingen, om hun naam aan deze artikelen toe te voegen. Deze gerekruteerde medische auteurs worden ofwel betaald wanneer zij ermee instemmen hun naam aan deze vooraf geschreven artikelen toe te voegen, ofwel doen zij dit voor het prestige dat het oplevert hun naam op een artikel in een prestigieus medisch tijdschrift te hebben staan.”

Vervolgens richtte de arts zijn pijlen op de televisie en de gedrukte media, omdat zij mythes en valse beweringen over farmaceutische producten zouden verspreiden.

“De televisiemedia ontvangen het grootste deel van hun reclamebudget van de internationale farmaceutische bedrijven – dit schept een onweerstaanbare invloed om alle verzonnen studies te melden die hun vaccins en andere zogenaamde behandelingen ondersteunen,” zei de dokter. “Alleen al in 2020 gaven de farmaceutische industrieën 6,56 miljard dollar uit aan dergelijke reclame. Farmaceutische televisiereclame was goed voor 4,58 miljard, een ongelooflijke 75% van hun budget. Daarmee koopt u heel wat invloed en controle over de media.”

“Wereldberoemde deskundigen binnen alle gebieden van infectieziekten worden geweerd uit de media en uit de sociale media, mochten zij op enigerlei wijze afwijken van de verzonnen leugens en verdraaiingen door de makers van deze vaccins,” voegde hij eraan toe. “Bovendien geven deze farmaceutische bedrijven tientallen miljoenen uit aan reclame in de sociale media, met Pfizer op kop met 55 miljoen dollar in 2020.”

“Terwijl deze aanvallen op de vrije meningsuiting al angstaanjagend genoeg zijn, is nog erger de vrijwel universele controle die ziekenhuisbestuurders hebben uitgeoefend over de details van de medische zorg in ziekenhuizen,” voegde hij eraan toe. “Deze huurlingen instrueren artsen nu welke behandelingsprotocollen zij zullen aanhouden en welke behandelingen zij niet zullen gebruiken, ongeacht hoe schadelijk de “goedgekeurde” behandelingen zijn of hoe heilzaam de “niet-goedgekeurde” behandelingen zijn.”

“Nooit in de geschiedenis van de Amerikaanse geneeskunde hebben ziekenhuisbestuurders aan hun artsen gedicteerd hoe zij de geneeskunde zullen uitoefenen en welke medicijnen zij mogen gebruiken,” vervolgde hij. “De CDC heeft niet de bevoegdheid om ziekenhuizen of artsen te dicteren betreffende medische behandelingen. Toch hebben de meeste artsen zonder de minste weerstand toegestemd.”

 

Nog vernietigender is dat de arts een aantal dingen opsomde die als “mythen” en “verkeerde informatie” werden bestempeld, maar waarvan later bewezen werd dat ze waar waren.

·         De asymptomatische gevaccineerden verspreiden het virus evenzeer als de ongevaccineerde symptomatische geïnfecteerden.

·         De vaccins kunnen niet afdoende beschermen tegen nieuwe varianten, zoals Delta en Omicron.

·         De natuurlijke immuniteit is veel beter dan de immuniteit door vaccins en is hoogstwaarschijnlijk levenslang.

·         De immuniteit tegen vaccins neemt niet alleen na enkele maanden af, maar alle immuuncellen zijn langdurig aangetast, waardoor de gevaccineerden een groot risico lopen op alle infecties en kanker.

·         COVID-vaccins kunnen een aanzienlijke incidentie van bloedstolsels en andere ernstige bijwerkingen veroorzaken.

·         De voorstanders van het vaccin zullen talrijke boosters vereisen naarmate elke variant op het toneel verschijnt.

·         Fauci zal erop aandringen dat het Covid-vaccin gebruikt wordt voor zuigelingen en zelfs peuters.

·         Vaccinpaspoorten zullen vereist zijn om een bedrijf binnen te gaan, in een vliegtuig te vliegen, en het openbaar vervoer te gebruiken.

·         Er zullen interneringskampen komen voor de ongevaccineerden (zoals in Australië, Oostenrijk en Canada).

·         De ongevaccineerden zal arbeid worden geweigerd.

·         Er zijn geheime afspraken tussen de regering, elitaire instellingen, en vaccinmakers

·         Veel ziekenhuizen waren leeg of hadden een lage bezetting tijdens de pandemie.

·         Het spike-eiwit uit het vaccin komt in de kern van de cel terecht, waardoor de DNA-reparatiefunctie van de cel wordt veranderd.

·         Honderdduizenden werden door de vaccins gedood en nog veel meer werden blijvend verwond.

·         Een vroegtijdige behandeling had het leven kunnen redden van de meeste van de 700.000 sterfgevallen.

·         Door het vaccin veroorzaakte hartspierontsteking (aanvankelijk ontkend) is een aanzienlijk probleem.

·         Speciale dodelijke partijen (batches) van deze vaccins zijn vermengd met de massa van andere Covid-19 vaccins.

De uitvoerige paper van de gepensioneerde neurochirurg is te lezen in de National Library of Medicine. Het volstaat te zeggen, dat het één van de beste overzichten is van Amerika’s rampzalige Covid-19 reactie die er zijn.


Copyright © 2021 door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/gepensioneerd-neurochirurg-schrijft-de-mother-van-alle-ik-zei-het-toch-paper-over-de-covid-19-pandemiemaatregelen/


Petition: Stop aux virus mortels créés en laboratoire !

Destinataire: Monsieur le Président de la République Française

 

Les scientifiques jouent aux apprentis sorciers depuis des années… et cela pourrait très mal finir !

L’université de Boston aurait créé en laboratoire un nouveau coronavirus extrêmement mortel. (1)

Pour ce faire, ils auraient croisé la souche originale du covid-19 avec le variant omicron.

De telles expériences sont scandaleuses : elles nous exposent à de graves risques d’épidémies totalement incontrôlables !

Cette annonce, révélée fin janvier par le Daily Mail, a d’ailleurs horrifié la communauté scientifique. (2)

« Cela devrait être totalement interdit, c'est jouer avec le feu. »

Pr Shmuel ShapiraInstitut biologique du ministère de la défense (Israël)

« Étant donné la forte probabilité que la pandémie de Covid provienne de la fuite d'un coronavirus manipulé en laboratoire à Wuhan, ces expériences semblent profondément imprudentes. »

Pr David Livermore, University of East Anglia (Royaume-Uni)

« Si nous voulons éviter une prochaine pandémie générée en laboratoire, il est impératif que la surveillance de la recherche améliorée sur les agents pathogènes pandémiques potentiels soit renforcée. »

Dr Richard Ebright, Rutgers University (USA)

Le pire, c’est qu’il n’existe aucune réglementation internationale pour encadrer de telles recherches… et éviter les dérives potentiellement catastrophiques !

Il est urgent que nos autorités comblent cette lacune et encadrent ces pratiques inquiétantes !

Je signe la pétition pour mettre fin à ces expérimentations dangereuses

« La recherche sur le gain de fonction est un risque majeur »

Ce type d’expérience n’est pas nouveau.

On les appelle les expériences de gain de fonction.

Elles consistent à modifier génétiquement un virus pour lui donner de nouvelles « aptitudes »… par exemple pour le rendre plus dangereux ou plus contagieux.

L’objectif officiel de ces recherches est de développer de nouveaux vaccins et de mieux comprendre la façon dont les virus mutent.

Bref, pour avoir un « coup d’avance » sur d’éventuelles prochaines épidémies.

Mais créer de tels virus « chimères », qui n’existent pas dans la nature et qui sont extrêmement mortels, peut avoir des conséquences dramatiques.

« La recherche sur le gain de fonction est un risque majeur. » (3)

Sylvain Baize, directeur du centre national de référence de fièvre hémorragique virales.

Le risque, c’est que ces scientifiques causent les épidémies qu’ils sont justement censés prévenir… et qui ne se seraient jamais déclarées sans ces manipulations.

Autrement dit, ils fabriquent la menace contre laquelle ils souhaitent nous prémunir !

Nous ne pouvons pas les laisser continuer cette folie !

Je signe la pétition pour mettre fin à ces expérimentations dangereuses

Plus de 10 accidents de laboratoire ces dernières années, rien qu’aux USA !

Les laboratoires P4, qui manipulent les pathogènes les plus dangereux au monde, sont ultra-sécurisés, afin de limiter toute fuite ou contagion.

Mais cela ne suffit pas toujours…

Selon l’épidémiologiste Kevin Jean, les accidents de sécurité sont plus courants qu’on le croit.

Rien qu’aux USA, les données ont répertorié plus de 10 infections dans des laboratoires haute sécurité entre 2004 à 2010. (4)

En 2014, une étude menée par deux épidémiologistes a conclu que le risque d’épidémie provoquée par une fuite de laboratoire était bien RÉEL. (5)

Ils créent des « chimères mortelles » depuis 20 ans… et on les laisse faire !

Malgré cela, ces recherches inquiétantes se déroulent en toute impunité depuis plus de 20 ans.

Voici quelques exemples :

·         En 2002, des chercheurs parviennent à créer de toute pièce le virus de la poliomyélite, qui s’est avéré aussi mortel que l’original. Cette méthode serait applicable « à n’importe quel virus » selon les auteurs de l’étude (6)

·         10 ans plus tard, deux équipes (Pays-Bas et USA) découvrent comment rendre le virus de la grippe aviaire facilement transmissible d’humain à humain. Face à l’indignation de la communauté scientifique, ils renoncent à publier leurs résultats (7)

·         Rebelote en 2013 : des médecins chinois créent un hybride du virus de la grippe aviaire à la fois très contagieux et très mortel. (8)

·         En 2015, une équipe de Wuhan fabrique un virus mutant, croisement entre un coronavirus de chauve-souris et le redoutable SRAS de 2003. Selon les auteurs, cette nouvelle souche serait capable de « résister à tous les vaccins ». (9)

·         En 2017, des chercheurs réussissent, avec très peu de moyens, à reconstruire le virus de la variole équine, qui ressemble à celui qui a fait plus de 300 millions de morts au XXème (10) siècle. Le plus inquiétant, c’est qu’ils ont mis la « recette » de leur expérience en libre accès, malgré les risques de bioterrorisme(11)

·         Plus récemment, le laboratoire Pfizer menerait des études sur le SARS-CoV-2 pour le faire évoluer (12)

·         Etc.

Et c’est sans compter les recherches confidentielles qui sont faites dans les laboratoires militaires classés « secret défense » et qui ne feront jamais l’objet de publications scientifiques !

Il est temps que nos autorités prennent des mesures concrètes pour empêcher ces expériences INUTILES et DANGEREUSES.

Je signe la pétition pour mettre fin à ces expérimentations dangereuses

Le covid causé par un accident de laboratoire ?

En 2020, la thèse d’un virus SARS-Cov-2 échappé d’un laboratoire relevait du complotisme pour les grands médias…

Aujourd’hui, la situation a changé.

De plus en plus de chercheurs et institutions (dont l’OMS) estiment désormais qu’un accident de laboratoire est plausible, voire probable. (13)

C’est ce qui ressort notamment de l’émission « Envoyé spécial » du 11 mars 2021, qui a interrogé de nombreux virologues. (14)

Pour Gilles Demaneuf par exemple, scientifique engagé dans les recherches de l’origine du covid, la piste d’un virus échappé du laboratoire de Wuhan serait l’hypothèse plus probable à 75%. (15)

D’ailleurs, le centre de virologie de Wuhan n’en était pas à son coup d’essai.

En 2015, Shi Zengli, directrice adjointe du laboratoire, avait déjà mené des expériences de gain de fonction dans ce lieu. (16)

Avec l’aide de chercheurs américains, elle avait réussi à rendre des coronavirus de chauve-souris très contagieux en les croisant avec le virus du SARS. (17)

Encore plus inquiétant : en janvier 2018, des experts américains en visite à Wuhan ont alerté sur les mesures de sécurité insuffisantes prises pour étudier ces coronavirus de chauves-souris. (18)

Nous n’aurons sans doute jamais le mot de la fin sur cette histoire, l’OMS ayant récemment mis fin à son enquête sur l’origine du covid. (19)

Mais quoi qu’il en soit, cette pandémie doit nous servir de leçon.

Nous devons agir de tout urgence pour limiter le risque d’une nouvelle épidémie planétaire !

Je signe la pétition pour mettre fin à ces expérimentations dangereuses

La France doit cesser de soutenir les recherches sur le gain de fonction

Pour rappel, le laboratoire de Wuhan a été financé et construit avec l’aide de la France. (20)

Et cela malgré les inquiétudes de certains experts français en guerre bactériologiques et du SGDSN (Secrétariat général à la défense et à la sécurité nationale), qui redoutaient que ce centre puisse se transformer en arsenal biologique. (21)

On l’a vu avec la pandémie, les virus ne sont pas à prendre à la légère. C’est de la folie de vouloir les manipuler pour les rendre plus dangereux. 

Nous devons stopper immédiatement les financements de recherches aussi dangereuses.

À l’heure actuelle, il existe près de 50 laboratoires P4 dans le monde, dont 18 en Europe.

Une vingtaine d’autres sont en cours de construction.

Nous ne sommes pas à l’abri que dans l’un de ces laboratoires, des apprentis sorciers soient responsables de la prochaine pandémie.

Agissons avant qu’il ne soit trop tard !

Je signe la pétition pour mettre fin à ces expérimentations dangereuses

STOP aux scientifiques FOUS !

Nous devons mettre un terme à tout ceci. Nous demandons instamment au Président de la République et à son gouvernement de :

1.    Faire cesser les financements publics français susceptibles de promouvoir la recherche sur les virus pandémiques, comme celles du laboratoire P4 de Wuhan, soutenue par l’Institut Pasteur (22)

2.    Instaurer un moratoire en France sur les virus pandémiques

3.    Proposer à l’ONU une conférence internationale pour un moratoire mondial sur les recherches liées aux virus pandémiques 

Signez notre pétition !

Dites NON aux scientifiques fous !

Je signe la pétition pour mettre fin à ces expérimentations dangereuses

Un grand merci pour votre soutien.

Amicalement

Florent Cavaler

Auteur : Florent Cavaler

Signez cette pétition             Je signe la pétition

Nombre de signatures :
20 871

SOURCES:

(1) Caitlin Tilley, EXCLUSIVE: 'This is playing with fire - it could spark a lab-generated pandemic': Experts slam Boston lab where scientists have created a new deadly Omicron strain with an 80% kill rate in mice, Daily Mail, 20 janvier 2023.

(2) Caitlin Tilley, EXCLUSIVE: 'This is playing with fire - it could spark a lab-generated pandemic': Experts slam Boston lab where scientists have created a new deadly Omicron strain with an 80% kill rate in mice, Daily Mail, 20 janvier 2023.

(3) Interview parue dans l'émission: Frankenvirus : attachez vos ceintures de biosécurité (podcast), France Culture, 28 novembre 2022.

(4) Kevin Jean, interviewé dans l'émission: Frankenvirus : attachez vos ceintures de biosécurité (podcast), France Culture, 28 novembre 2022.

(5) Fanny Velardo, interviewée dans l'émission: Frankenvirus : attachez vos ceintures de biosécurité (podcast), France Culture, 28 novembre 2022.

(6) Céline Deluzarche, Six dangereux virus créés en laboratoire, Futura Sciences, 23 janvier 2022.

(7) Frankenvirus : attachez vos ceintures de biosécurité (podcast), France Culture, 28 novembre 2022.

(8) Céline Deluzarche, Six dangereux virus créés en laboratoire, Futura Sciences, 23 janvier 2022.

(9) Céline Deluzarche, Six dangereux virus créés en laboratoire, Futura Sciences, 23 janvier 2022.

(10) Céline Deluzarche, Six dangereux virus créés en laboratoire, Futura Sciences, 23 janvier 2022.

(11) Frankenvirus : attachez vos ceintures de biosécurité (podcast), France Culture, 28 novembre 2022.

(12) Frédéric Mas, Pfizer piégé : le récit unique sur le Covid-19 continue de s’effondrer, Contrepoints, 3 février 2023.

(13) Yohan Blavignat, Origines du Covid-19 : l'OMS n'exclut plus l'hypothèse d'une fuite de laboratoire, L'Express, 10 juin 2022.

(14) Elise Ducret, Coronavirus : le mystère des origines, "Envoyé spécial" du jeudi 11 mars 2021.

(15) Pierre Challier, Origine du Covid-19 : La probabilité d’un accident de laboratoire à Wuhan est de 70 à 75 %, La Dépêche, 7 novembre, 2021.

(16) Elise Ducret, Coronavirus : le mystère des origines, "Envoyé spécial" du jeudi 11 mars 2021.

(17) Elise Ducret, Coronavirus : le mystère des origines, "Envoyé spécial" du jeudi 11 mars 2021.

(18) Philippe Reltien, Le laboratoire P4 de Wuhan : une histoire française, France Culture, 17 avril 2020.

(19) Aurélie Coulon, L’OMS stoppe «discrètement» ses investigations sur l’origine du Covid-19, Le temps, 15 février 2023.

(20) Philippe Reltien, Le laboratoire P4 de Wuhan : une histoire française, France Culture, 17 avril 2020.

(21) Philippe Reltien, Le laboratoire P4 de Wuhan : une histoire française, France Culture, 17 avril 2020.

(22) Philippe Reltien, Le laboratoire P4 de Wuhan : une histoire française, France Culture, 17 avril 2020.

https://www.leslignesbougent.org/petitions/stop-aux-virus-mortels-crees-en-laboratoire-11482/?source=LLB407620002&co_source1=PST407630002&isBat=false&d=LLB&sk=bWljaGVsLmJ1eXNzZW5zQGJlbGdhY29tLm5ldA%3D%3D&e=07ba04847d3da606336f089f0969627d79f1e004acb37b25456d0c6b44805309&j=1623773&l=395&b=2751&sid=20274035&senddate=2023-02-27#formulaire

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...