vrijdag 1 maart 2024

Overheid onthult plan om oversterfte te begraven


  Niet alleen Nederland, maar ook Groot-Brittannië verandert de manier waarop de oversterfte wordt berekend. We hebben al jaren op rij te kampen met een forse oversterfte.

Het gevolg van de nieuwe rekenmethode is dat de oversterfte een heel stuk lager uitkomt. Er sterven nog steeds evenveel mensen, maar het lijkt alsof het er veel minder zijn.

“Ik denk dat de overheid, de politici hier heel erg blij mee zullen zijn,” zegt John Campbell in een video op YouTube.

Interessant

Aan de hand van een aantal voorbeelden laat hij het verschil tussen de methodes zien. Volgens de huidige methode bedroeg de oversterfte in week 21 van 2023 in Groot-Brittannië 1066 en 662 volgens de nieuwe methode. Een verschil van 404 in één week.

In week 24 was de oversterfte volgens de huidige methode 1172 en volgens de nieuwe methode 645. Week 32: 427 volgens de huidige methode en -89 volgens de nieuwe methode. Er is dus opeens sprake van ondersterfte volgens de nieuwe methode. “Interessant,” aldus Campbell.

Week 34: 484 volgens de huidige methode en -144 volgens de nieuwe methode. Week 46: 378 volgens de huidige methode en -525 volgens de nieuwe methode. Oftewel: van oversterfte naar forse ondersterfte.

Aanzienlijke afname

Week 50: 407 volgens de huidige methode en -450 volgens de nieuwe methode. Campbell: “Dit is een aanzienlijke afname.”

Week 51: de oversterfte was 647, maar volgens de nieuwe methode stierven er in die week 260 mínder mensen dan verwacht. Probleem opgelost!

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Studie: Young Global Leaders van WEF hadden ‘significante invloed’ op coronamaatregelen


Het World Economic Forum had een ‘significante invloed’ op de schaal en omvang van de niet-farmaceutische interventies (social distancing, lockdowns, mondkapjesplicht, enzovoorts) tijdens de coronacrisis. Dat blijkt uit gepeerreviewed wetenschappelijk onderzoek.

Het WEF heeft zo’n 1250 Young Global Leaders die fungeren als ambassadeurs van het WEF. Deze Young Global Leaders, een wereldwijd netwerk van elites, zijn actief in verschillende landen en vervullen daar allerlei rollen, van administratief-politiek tot economisch en functies binnen de publieke dienstverlening. Zij hebben veel invloed op grote corporaties, politiek, de wetenschap en media.

Buitenlandse agenten

Robert Malone, uitvinder van de mRNA-vaccintechnologie, vindt dat alle Young Global Leaders geregistreerd moeten worden als buitenlandse agenten.

De onderzoekers keken naar associaties tussen de verspreiding van deze ‘leiders’ over landen, en de intensiteit en duur van de coronamaatregelen. Het onderzoek had betrekking op drie periodes: de eerste golf, van 1 maart 2020 tot 30 april 2020; de tweede golf in Europa, van 1 december 2020 tot 31 januari 2021; en het eerste coronajaar, van 1 maart 2020 tot 31 januari 2021.

Instructies van Klaus Schwab

Onder meer Mabel van Oranje, koning Willem-Alexander, minister en vicepremier Karien van Gennip, Ivanka Trump, Jacinda Ardern, Alexander De Croo, Emmanuel Macron, Sanna Marin en Justin Trudeau zijn opgeleid tot Young Global Leader.

Eerder beweerde premier Rutte dat het ‘natuurlijk onzin’ is dat hij in Davos de instructies van Klaus Schwab krijgt.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Analyse van sterftecijfers in relatie tot vaccinatie leidt tot ‘verbijsterende conclusies’


Nieuwe CBS-cijfers tonen aan dat de toename in sterfte tijdens de vaccinatierondes in 2022 beperkt was tot mensen die gevaccineerd waren. Dat schrijven data-analist Wouter Aukema en immunoloog Theo Schetters.

Ongevaccineerden droegen amper bij aan deze toename. Ook blijkt dat de meeste COVID-overlijdens gevaccineerde mensen betreft. Ruim 82 procent van de mensen die in 2022 overleden aan COVID-19 was gevaccineerd.

Waar eerder nog de mogelijkheid werd opengehouden dat de toename in sterfte het gevolg was van factoren die zowel niet-gevaccineerde mensen als gevaccineerde mensen konden raken, blijkt nu overduidelijk dat de toename in sterfte bijna geheel is toe te schrijven aan overlijdens in de gevaccineerde populatie.

Verbijsterende conclusies

De meest gemelde serieuze bijwerkingen van de COVID-19-vaccins zijn: COVID-19 en doorbraakinfecties. Dit zou kunnen betekenen dat de gevoeligheid voor het ontwikkelen van COVID-19 toeneemt als gevolg van herhaalde vaccinatie, zoals eerder al bleek uit onderzoek.

Schrijver Leon de Winter spreekt van ‘verbijsterende conclusies’. “Het frustreren van nader onderzoek van de vaccins door de politiek en overheden lijkt nu door Aukema te worden verklaard.”

Grootste schandaal ooit

“Het grootste schandaal uit de Nederlandse politiek ooit!” reageert Europarlementariër Marcel de Graaff. “Dood door vaccinatie en dat volledig in de doofpot stoppen! De verantwoordelijken moeten de gevolgen ondervinden!”

Neuroloog Jan Bonte waarschuwt dat dit slechts de gevolgen op de korte termijn zijn.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Voorgestelde wetgeving over digitale identiteit verbergt deze ‘gevaarlijke, sinistere agenda’


Donderdag stemde het Europees Parlement voor een Europese digitale identiteit. “Vandaag staan we op een kruispunt. We moeten een beslissing nemen die in de toekomst diepgaande gevolgen zal hebben voor de vrijheden van Europese burgers en voor hun privacy,” zei Europarlementariër Gerolf Annemans voor de stemming.

“De wetgeving over een digitale identiteit voor de hele Europese Unie verbergt een gevaarlijke, ja zelfs een sinistere agenda,” benadrukte hij.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gevangenis

Het idee van een digitale portemonnee legt in feite de laatste hand aan een pad dat ons zal leiden naar de totalecontrolemaatschappij. Of het nu Big Brother of Brave New World is: ik laat het in het midden. Het is een Europese Unie waarin elke transactie, elke beweging, elke interactie wordt vastgelegd. Een werelddeel waar de vrijheden van de burger afhankelijk kunnen worden gemaakt van een digitaal groen licht. Dit wordt geen comfort, maar een leiband. Geen wallet, geen portemonnee, maar een gevangenis, aldus Annemans.

Alarmbel

“Privacy-experts hebben sinds het ontstaan van dit voorstel de alarmbel geluid en gewaarschuwd. Want hoe vrijwillig is een systeem dat naleving van regels gecentraliseerd kan afdwingen door de toegang tot essentiële diensten toe te staan en dus ipso facto ook níet toe te staan? De Europese Unie kan van hieruit een allesomvattende en altijddurende QR-codemaatschappij worden,” zei het Europarlementslid.

De keuze die voor ons ligt, is duidelijk: een toekomst van surveillance en controle omarmen, of de principes van vrijheid en autonomie hooghouden die onze democratische samenleving definiëren, besloot hij.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

‘World Economic Forum richt zijn kwaadaardige agenda nu op voedsel’

De media, die dezelfde eigenaren hebben als het World Economic Forum, houden vol dat de kwaadaardige agenda van het WEF ‘een complottheorie’ is, zei de Australische senator Malcolm Roberts in het parlement.

Er zijn slechts een paar senatoren die zich durven uit te spreken over deze kwaadaardige agenda, die gericht is op economische uitbuiting en sociale controle, vervolgde Roberts.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ronduit beangstigend

De waarheid over hun agenda is ronduit beangstigend, stelde de senator. Het WEF richt zijn pijlen nu op voedsel. De campagne tegen boeren is een campagne tegen één van de eerste levensbehoeften: voedsel, benadrukte de senator.

Roofzuchtige en parasitaire miljardairs dringen voedselachtige substanties op aan de massa via de klimaatzwendel van het WEF, zei hij.

Dit is wat ze momenteel proberen te bereiken

Wie de controle krijgt over voedsel, krijgt de controle over mensen. Wie de controle krijgt over energie, krijgt de controle over hele continenten. Wie de controle krijgt over geld, krijgt de controle over de wereld. Dit is wat het WEF en de roofzuchtige miljardairs die zij vertegenwoordigen momenteel proberen te bereiken, aldus Roberts.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...