woensdag 12 april 2023

Moderna vertegenwoordiger geeft toe dat iedereen deel uitmaakt van het enorme experiment

 Analyse door Dr. Joseph Mercola    Feit gecontroleerd   10 april 2023

Vorige

Video Link: https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2023/04/10/moderna-vaccine-experiment.aspx?ui=07ba04847d3da606336f089f0969627d79f1e004acb37b25456d0c6b44805309&sd=20210406&cid_source=wnl&cid_medium=email&cid_content=art3HL&cid=20230410Z2&cid=DM1374724&bid=1768391058

 

HET VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG

·       In een audio-opname geeft een vertegenwoordiger van Moderna toe dat iedereen die een COVID-injectie krijgt, deelneemt aan de proef. Hij geeft ook toe dat de beschermende werkzaamheid op lange termijn tegen COVID-19 onbekend is

·       Dieronderzoek toont aan dat de SARS-CoV-2-spike-eiwitsubeenheid het hart direct beschadigt en myocarditis veroorzaakt door een overdreven immuunrespons - een cytokinestorm - in de hartcellen te veroorzaken

·       De S1-subeenheid van het SARS-CoV-2-pike-eiwit activeert NF-kB, een eiwit dat niet alleen de transcriptie van DNA regelt, maar ook de celoverleving en de cytokineproductie

·       Bij dit ziekteproces is niet de ACE2-receptor betrokken, maar eerder de tolachtige receptor 4 (TLR4), die verantwoordelijk is voor de detectie van ziekteverwekkers en het initiëren van aangeboren immuunreacties

·       Er ontstaat een nieuw en vreemd patroon: velen die ernstige bijwerkingen van de COVID-vaccinaties hebben, hebben normale labo opstellingen, wat diagnose en behandeling bemoeilijkt

Van Dr. Joseph Mercola

Sinds COVID-19 voor het eerst op het toneel verscheen, is de uitwisseling van ideeën in principe verboden. Door mijn mening en die van verschillende experts te delen tijdens de pandemie over COVID-behandelingen en de experimentele COVID-prikken, werd ik een hoofddoelwit van het Witte Huis, het politieke establishment en de wereldwijde cabal.

Propaganda en alomtegenwoordige censuur zijn ingezet om de controle over elk deel van je leven in te grijpen, inclusief je gezondheid, financiën en voedselvoorziening. De belangrijkste media (main stream media) zijn belangrijke spelers en hebben een belangrijke rol gespeeld bij het creëren en aanwakkeren van angst.

I am republishing this article in its original form so that you can see how the progression unfolded.

Oorspronkelijk gepubliceerd: 12 juli 2021

In de aanbevolen video, die werd uitgezonden op 22 juni 2021, speelt onafhankelijke verslaggever Stew Peters een audio-opname af1 gemaakt door een jonge vrouw die plotseling het Guillain-Barre-syndroom ontwikkelde na haar Moderna-injectie. Haar neuroloog gelooft dat haar toestand het directe gevolg is van de COVID-vaccinatie.

Terwijl de neuroloog een rapport over bijwerkingen indiende bij het Amerikaanse Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS), besloot de vrouw het ook aan Moderna te melden. De Moderna-vertegenwoordiger lijkt niet het minst verrast door de blessure en lijkt toe te geven dat hij eerder soortgelijke rapporten heeft ontvangen.

Iedereen die de prik krijgt, maakt deel uit van de Safety Trial

Tijdens die oproep leest de Moderna-vertegenwoordiger haar de volgende disclaimer

voor :

“Het Moderna COVID-19-vaccin is niet goedgekeurd of goedgekeurd door de Food and Drug Administration, maar is goedgekeurd voor noodgebruik door de FDA onder een vergunning voor noodgebruik om coronavirusziekte 2019 te voorkomen, voor gebruik bij personen van 18 jaar en ouder.

Er is geen door de FDA goedgekeurd vaccin om COVID-19 te voorkomen. De EUA voor het Moderna COVID-19-vaccin is van kracht voor de duur van de COVID-19 EUA-verklaring, wat het gebruik van het product in noodsituaties rechtvaardigt, tenzij die verklaring wordt beëindigd of de autorisatie eerder wordt ingetrokken."

De vertegenwoordiger wijst er ook op dat alle fasen van het klinische onderzoek nog aan de gang zijn en dat de beschermende werkzaamheid op lange termijn tegen COVID-19 onbekend is. Wanneer de patiënt vraagt of iedereen die de COVID-vaccinatie krijgt - ook al hebben ze zich niet specifiek aangemeld als proefdeelnemer - in feite deel uitmaakt van de klinische proef, antwoordt hij met een lachje: 'Tenslotte, ja."

Dus, in een notendop, terwijl vaccinproducenten, gezondheidsautoriteiten, reguliere media, sociale mediaplatforms zoals Facebook en openbare advertenties u vertellen dat het vaccin rigoureuze tests heeft ondergaan, "goedgekeurd" is en veilig en effectief is, zijn geen van die claims waar .

De vaccinaties hebben alleen toestemming voor noodgebruik gekregen, wat totaal anders is dan de reguliere FDA-goedkeuring en -licentie. Ze weten niet hoe effectief de vaccinatie is of hoe lang de effecten duren, en ze weten niet of deze veilig is, omdat de proeven niet zijn voltooid. In feite is de openbare vaccinatiecampagne een deel van die proeven, of mensen het nu beseffen of niet.

Kinderen worden gedwongen tot medische experimenten

Dit maakt de push om kinderen en tieners te injecteren des te verontrustender. Vaccinfabrikanten hebben EUA ontvangen voor kinderen vanaf 12 jaar2 en ouders krijgen nu te horen dat hun kinderen 'moet' deelnemen aan wat een medisch experiment is.

Mensen krijgen te horen dat het hun sociale 'plicht' is om deel te nemen aan een medisch experiment. Mensen krijgen te horen dat ze moeten deelnemen aan een medisch experiment of hun baan of onderwijsvooruitzichten moeten verliezen. Wat hier gebeurt, is niet anders dan te horen krijgen dat je 'moet' deelnemen aan een nieuwe kankergeneesmiddelenstudie om je baan te behouden of naar school te gaan. Het is volkomen absurd, onethisch en illegaal.3,4,5

Wanneer mensen de vaccinaties krijgen, wordt hen niet meegedeeld dat ze deelnemen aan een medisch experiment en wordt hen niet gevraagd een toestemmingsformulier te ondertekenen (aangezien van deze specifieke vereiste wordt afgezien volgens de EUA-regels). Hoewel in het kader van een EUA afstand wordt gedaan van toestemmingsformulieren, is het niet nodig om waarheidsgetrouwe informatie te verstrekken over mogelijke bijwerkingen.

Het is echt belangrijk om te beseffen dat het dwingen van mensen om deel te nemen aan medische experimenten in strijd is met de al lang bestaande ethische onderzoeksregels. Als je een medische studie wilde uitvoeren en besloot om deelnemers te lokken met gratis ijs of een gratis Playstation, zou de ethische commissie je project stopzetten.

Het probleem hier is dat de COVID-19-injectieproeven geen toezichtsraden hebben. Er is geen Data Safety Monitoring Board, geen Clinical Event Committee en geen Clinical Ethics Committee. Dit ondanks het feit dat dergelijk toezicht een standaardpraktijk is voor al het menselijk onderzoek. Als dergelijke commissies bestaan, zijn ze niet aangekondigd en zijn er geen standaardrapporten gepubliceerd.

Download dit artikel voordat het verdwijnt

https://media.mercola.com/ImageServer/Public/2023/April/PDF/moderna-vaccine-experiment-pdf.pdf Download PDF

Myocarditis-update

Peters behandelt ook een steeds vaker voorkomende bijwerking, namelijk myocarditis, d.w.z., hartontsteking. Dieronderzoek uitgevoerd door onderzoekers van het Masonic Medical Research Institute in samenwerking met het Boston Children’s Hospital werd gepost op de preprintserver bioRxiv, 20 juni 2021.6


De studie 'Selectively Expressing SARS-CoV-2 Spike Protein S1-subeenheid in cardiomyocyten veroorzaakt harthypertrofie bij muizen, ”7 ontdekte dat het piekeiwit zelf (zonder de rest van het virus) “de endotheelfunctie direct schaadt.”Het blijkt dat de S1-subeenheid van het SARS-CoV-2-pike-eiwit NF-kB activeert, een eiwit dat niet alleen de transcriptie van DNA regelt, maar ook de celoverleving, cytokineproductie en secundaire ontsteking.

Bij dit ziekteproces is niet de ACE2-receptor betrokken, maar eerder de toll-achtige receptor 4 (TLR4), die verantwoordelijk is voor de detectie van ziekteverwekkers en het initiëren van aangeboren immuunreacties. Samenvattend toonde het onderzoek een subeenheid van piekeiwit aan “veroorzaakte hartstoornissen, veroorzaakte hypertrofische remodellering en veroorzaakte hartontsteking."

“Aangezien CoV-2-S geen interactie heeft met muizen ACE2, presenteert onze studie een nieuwe ACE2-onafhankelijke pathologische rol van CoV-2-S [SARS-CoV-2], en suggereert dat de circulerende CoV-2-S1 [CoV-2 -spike eiwitsubeenheid 1] is een TLR4-herkenbaar alarm dat de CMs kan schaden [kaart., hartcellen] door hun aangeboren immuunreacties te activeren, ” stellen de auteurs.8

Kortom, de SARS-CoV-2-spike-eiwitsubeenheid beschadigt het hart direct en veroorzaakt myocarditis door een overdreven immuunrespons - een cytokinestorm - in de hartcellen te veroorzaken.

Belangrijk is dat hypertrofische verbouwing betekent dat dit een permanente hervorming en schade van het hart is, wat de beweringen weerlegt dat de honderden gevallen van myocarditis die aan VAERS worden gemeld, weinig zorgen baren en dat hun hart uiteindelijk zal genezen. Ik denk dat die veronderstellingen onjuist zullen blijken te zijn en dat veel van hen permanent beschadigde harten kunnen achterlaten.

‘Ze wisten wat ze deden’

Zoals Jane Ruby, Ph.D. opmerkte op de Stew Peters Show, had dit onderzoek moeten worden gedaan voordat deze injecties in het publieke domein werden gebracht.

In plaats van rigoureuze dierproeven uit te voeren, gebruiken vaccinfabrikanten het publiek als cavia's in een van de grootste experimenten in de menselijke geschiedenis, waarbij ze tientallen miljarden dollars aan winst maken terwijl ze absolute immuniteit genieten tegen alle schade die hun experimentele prikken veroorzaken.

Door deze genmodificatie-instrumenten ten onrechte als vaccins te bestempelen (omdat gentherapie niet kwalificeert als een pandemische behandeling die immuniteit tegen aansprakelijkheid kan krijgen) hebben ze groen licht gekregen om menselijke experimenten zonder vergoeding uit te voeren, geïnformeerde toestemming of aansprakelijkheid onder het mom van een noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid.

Het is onmogelijk dat deze gentherapieën in een rationele samenleving zouden zijn vrijgegeven om te worden getest op zoveel mensen, waaronder zwangere vrouwen en kinderen, ware het niet voor deze sinistere en verkeerde voorstelling van zaken.

Dit is echter het meest verontrustende deel: het lijkt erop dat deze COVID-injecties zijn ontworpen om dit soort celbeschadiging met opzet te veroorzaken.

Waarom? Omdat de onderzoekers ook de natuurlijke piekeiwitsubeenheid van een ander coronavirus genaamd NL63 testten.

Dit virus is gekozen omdat het, net als SARS-CoV-2, de ACE2-receptor gebruikt voor toegang tot de menselijke cel. Het NL63-piekeiwit veroorzaakte echter niet dit soort hartschade. 'Ze wisten wat ze deden toen ze dit mRNA ontwikkelden om dit specifieke piekeiwit te maken', zegt Ruby.

Pfizer Vaccinatie Slachtoffer spreekt zich uit

In de bovenstaande video interviewt Peters, Stevie Thrasher, een voorheen gezonde 29-jarige in de staat Washington die haar eerste Pfizer-opname kreeg op 27 april 2021. Sindsdien is ze negen keer in het ziekenhuis opgenomen en haar arts heeft bevestigd dat haar verwondingen een direct gevolg zijn van de Pfizer mRNA-injectie. Haar neuroloog heeft haar gezegd geen tweede dosis te krijgen.

Een van haar eerste symptomen was ernstige menstruatiebloedingen. Daarna kreeg ze ernstige pijn in het lichaam, spierzwakte en spierfalen, vermoeidheid, duizeligheid en desoriëntatie. Sinds haar opname ligt ze negen keer in het ziekenhuis, heeft ze drie neurologische evaluaties ondergaan en heeft ze verwijzingen gekregen naar reumatologen en immunologen.

Het is opmerkelijk dat, ondanks de ernst van haar symptomen, alle tests, inclusief beeldvorming en bloedonderzoek, normaal lijken, met uitzondering van een ANA-bloedtest (een test die antinucleair detecteert antilichamen die je eigen weefsels kan aanvallen) wat aangeeft dat ze een auto-immuunziekte heeft, hoewel het onduidelijk is welke.

Haar artsen hebben tot nu toe niet kunnen uitleggen waarom haar testresultaten allemaal normaal zijn terwijl ze duidelijk ziektesymptomen ervaart, en het enige dat tot nu toe bij haar is vastgesteld, is 'bijwerking op het Pfizer COVID-vaccin met spierpijn.'Zoals je in de video hierboven kunt zien, heeft ze onvrijwillige trillingen. Ze zegt dat ze komen en gaan, afhankelijk van de omstandigheden. Triggers zijn onder meer zonlicht, hitte, hoogte, stress en fysieke activiteit.

Hoewel Thrasher werd gewaarschuwd voor de mogelijkheid van bloedstolsels en anafylactische reacties, werd haar niet meegedeeld dat er neurologische en auto-immuun bijwerkingen kunnen zijn. 'Als ik had geweten dat dit een mogelijkheid was, had ik me omgedraaid en weggelopen', zegt ze tegen Peters.

Niet-gevaccineerd en ten onrechte beschuldigd van 'ziektefactoren'

Belediging toevoegen aan blessures, reguliere media dringen nu aan op het idee dat degenen die de COVID-vaccinatie weigeren de schuld hebben van de opkomst van SARS-CoV-2-varianten, ook al hebben een aantal gezondheidsdeskundigen gewaarschuwd dat dit het tegenovergestelde is — die massa-injecties, waardoor een zeer smalle band van antilichamen ontstaat, dwingen het virus om sneller te muteren.9

Het is een algemeen principe in de biologie, vaccinologie en microbiologie, dat als je levende organismen zoals bacteriën of virussen onder druk zet, bijvoorbeeld via antibiotica of antilichamen, maar ze niet volledig doodt, je per ongeluk hun mutatie kunt stimuleren tot meer virulente stammen. Degenen die aan uw immuunsysteem ontsnappen, overleven en selecteren mutaties om hun verdere overleving te garanderen.

Als een persoon die geen smalle band van antilichamen heeft, geïnfecteerd raakt, is het veel minder waarschijnlijk dat mutatie optreedt als er mutatie optreedt. Dus hoewel mutatie kan optreden bij zowel gevaccineerde als niet-gevaccineerde mensen, hebben gevaccineerde personen veel meer kans om het virus onder druk te zetten tot een mutatie die het versterkt en gevaarlijker maakt. Helaas, volgens CNN :10

'Ongevaccineerde mensen doen meer dan alleen hun eigen gezondheid riskeren. Ze vormen ook een risico voor iedereen als ze besmet raken met coronavirus, zeggen specialisten in infectieziekten. Dat komt omdat de enige bron van nieuwe coronavirusvarianten het lichaam van een geïnfecteerde persoon is.

‘Ongevaccineerde mensen zijn potentiële variantenfabrieken’, Dr. William Schaffner, een professor in de afdeling Infectieziekten van het Vanderbilt University Medical Center, vertelde CNN ... 'Hoe meer niet-gevaccineerde mensen er zijn, hoe meer mogelijkheden het virus zich kan vermenigvuldigen', zei Schaffner."

Wat Schaffner en CNN niet aanpakken, is het bevestigde feit dat het COVID-vaccin geen immuunbescherming biedt tegen een SARS-CoV-2-infectie. Dus degenen die de injectie hebben gekregen, kunnen ook gastheren van het virus worden, net als degenen die niet zijn opgelicht om de COVID-prik te nemen.

Er is absoluut geen medische rechtvaardiging om niet-gevaccineerde mensen te selecteren als de enige ziektevectoren of als enige vectoren voor mutatie. Doorbraakgevallen in volledig "gevaccineerde" mensen bewijzen dit punt. Helaas worden gevaccineerde personen niet geïnformeerd over het potentieel dat ze antilichaamafhankelijke verbetering (ADE) of paradoxale immuunverbetering (PIE) kunnen ervaren, waardoor ze mogelijk vatbaarder worden voor infectie door varianten.11

Als dat het geval blijkt te zijn, en er zijn al indicatoren die suggereren dat dit gebeurt12,13,14,15,16,17 dan is nog meer mensen vaccineren niet het antwoord. Niet-gevaccineerde personen kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor wat er gebeurt met degenen die zich vrijwillig hebben aangemeld om deel te nemen aan dit massa-experiment, of worden gevraagd om die mensen te "redden" door hun eigen gezondheid in gevaar te brengen.

Controlegroepen vernietigd met opzet

Verontrustend genoeg wijst al het bewijs erop dat vaccinproducenten en gezondheidsinstanties geen problemen met deze opnamen willen identificeren. Ondanks dat dit het grootste medische experiment in de menselijke geschiedenis is, elimineren vaccinproducenten opzettelijk hun controlegroepen, zodat verwondingen veel moeilijker vast te stellen zijn, omdat ze niets hebben om de ontvangers van het vaccin mee te vergelijken.

In een JAMA-rapport ,18 Rita Rubin, senior schrijver voor medisch nieuws en perspectieven van JAMA, citeert de belangrijkste wetenschappelijke adviseur van Operatie Warp Speed, Moncref Slaoui, Ph.D ., zeggend dat hij denkt "het is erg belangrijk dat we de proef tegelijk ongedaan maken en de placebogroepvaccins aanbieden" omdat deelnemers aan de proef "beloond moeten worden" voor hun deelname.

Dergelijke verklaringen zijn in strijd met de basis van wat een veiligheidsonderzoek nodig heeft, namelijk een controlegroep waarmee u de effecten van het geneesmiddel op lange termijn kunt vergelijken. Ik vind het ondenkbaar dat zelfs blindering werd overwogen, aangezien de kernstudies nog niet eens zijn afgerond en sommige standaard veiligheidsstudies volledig zijn omzeild.

Pfizer heeft bijvoorbeeld geen reproductietoxicologische onderzoeken uitgevoerd, ondanks het feit dat het mRNA en het piekeiwit zich ophopen in de eierstokken. Het enige doel van deze verblinding is om te verhullen dat deze injecties onveilig zijn. Veiligheidsevaluaties zijn ook ondermijnd door de Amerikaanse Food and Drug Administration, die ervoor koos om vaccinproducenten niet te verplichten robuuste gegevensverzameling en follow-up na injectie te implementeren bij het grote publiek.

Waar gaat de campagne voor massale injectie eigenlijk over??

Het is duidelijk dat de fabrikanten van COVID-injectie opzettelijk elke veiligheidscontrole hebben verwijderd omdat ze de verwachte complicaties die zeker zouden optreden, wilden verdoezelen. Ze wilden voorkomen dat er zoveel mogelijk complicaties opduiken. Veiligheid is duidelijk niet iets waar ze zich zorgen over maken.

Denk er eens over na: als de vaccinatiecampagne ging over het creëren van een hoge immuniteit binnen de bevolking, zouden ze de natuurlijke immuniteit tegen COVID accepteren als alternatief voor de prik. Maar dat doen ze niet. Zelfs als je kunt bewijzen dat je een hoog gehalte aan antilichamen tegen natuurlijke infectie hebt, moet je nog steeds de COVID-vaccinatie krijgen als je naar school wilt gaan of je baan op sommige gebieden wilt behouden, en natuurlijke immuniteit telt niet als je een COVID-immuniteitspaspoort wilt.

Dit betekent dat de injecties NIET gaan over het creëren van immuniteit voor kuddes. Ze willen om een andere reden een naald in elke arm. Wat denk je dat die reden zou kunnen zijn? Velen die over deze vraag hebben nagedacht, zijn tot de conclusie gekomen dat het, wat de reden ook is, een snood aardig plan is.

Deze campagne gaat op zijn minst over het krijgen van een naald in elke arm om hun winst te maximaliseren. In het uiterste ergste geval zou het deel kunnen uitmaken van een slim geconstrueerde ontvolkingsstrategie.

Michael Yeadon, Ph.D., een levenswetenschappelijk onderzoeker en voormalig vice-president en hoofdwetenschapper van allergie- en ademhalingsonderzoek bij Pfizer, heeft verklaard dat hij gelooft dat de COVID-19-injecties, en met name de aankomende boosters, een "ernstige" zijn poging tot massaontvolking."19

Naar mijn mening zijn er nog steeds zoveel potentiële wegen van schade en zoveel onzekerheden dat ik iedereen zou aanmoedigen om je eigen huiswerk te maken, te blijven lezen en leren, de potentiële voor- en nadelen af te wegen en de tijd te nemen om te beslissen of je een van deze COVID-19 gentherapieën  wil ondergaan. Als je er al één hebt gehad, denk dan lang en hard na voordat je boosters krijgt.

https://mercola.fileburst.com/PDF/EN-comments/moderna-vaccine-experiment.pdf 

 

- Bronnen en referenties

·         1 BitChute

·         2 The Guardian 10 mei 2021

·         3 Trial Site News 30 mei 2021

·         4 Code Neurenberg van 1947

·         5 HHS.gov Het Belmont-rapport

·         6, 7, 8 bioRxiv 20 juni 2021 DOI: 10.1101 / 2021.06.20.448993

·         9 Geert Vanden Bossche, DMV PhD Open Letter

·         10 CNN 3 juli 2021

·         11 International Journal of Clinical Practice, 28 oktober 2020 DOI: 10.111 / ijcp.13795

·         12 Epoch Times 11 april 2021

·         13 Reuters 10 april 2021

·         14 Washington Examiner 11 april 2021

·         15 Medical Xpress 11 april 2021

·         16 Cell Host & Microbe 20 maart 2021

·         17 BioRxiv 25 januari 2021 DOI: 10.1101 / 2021.01.25.427948

·         18 JAMA 2021; 325 (10): 918-921

·         19 Rumble, Planet Lockdown interview met Michael Yeadon

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...