zondag 9 juli 2023

De ineenstorting van het Westen, lente/zomer 2023

juli 7, 2023   6678   48 

Het is niet langer een kwestie van speculatie of het “Westen” al dan niet in vrije val is. Het is duidelijk zo, en het is duidelijk opzettelijk. De Grote Covid Show, gebracht door de gebruikelijke verdachten, lijkt de juiste omstandigheden te hebben gecreëerd voor de “Grote Reset”. Er waren wat haperingen, want een operatie die zo groot en allesomvattend is als de Grote Covid Show ging de technische en intellectuele capaciteiten van de neocons van de VS en hun buitenlandse trawanten, waaronder het WEF, de WHO en de EU, te boven, schrijft Hans Vogel.

De Russische speciale militaire operatie in Oekraïne heeft de zaken gecompliceerd. Net als in een schaakspel dwingt Rusland de VS en hun vazallen om zetten te doen die ze niet gepland hadden of waar ze pas later in het spel op rekenden. Zulke zetten zijn zeker niet in hun voordeel. Daarom nemen de regeringen zulke drastische beslissingen op zoveel verschillende gebieden, en allemaal tegelijk.

Ze waren van plan om de landbouw drastisch te reorganiseren, naar het voorbeeld van de bolsjewieken na 1929, toen ze de koelakken begonnen te verdrijven en uit te roeien. In plaats van collectivisatie willen de hedendaagse bolsjewieken dat gigantische bedrijven de landbouw gaan domineren. Maar de essentie van deze plannen is hetzelfde: de kleine en middelgrote boeren moeten vrijwillig of met grof geweld worden verdreven. Schijnbaar iets eerder dan waar het oorspronkelijke script om vroeg, is de Nederlandse regering een oorlog tegen boeren begonnen, die net als in de voormalige USSR kan leiden tot wijdverspreide voedselschaarste, zo niet hongersnood.

Op dezelfde koppige manier, met een gehoorzaam Duitsland voorop, plegen de VS-cliëntstaten in Europa momenteel economische zelfmoord door hun industrie af te snijden van betrouwbare bronnen van betaalbare energie, waardoor zowel producenten als het publiek gedwongen worden om te vertrouwen op wind- en zonne-energie. Dit wordt allemaal gedaan in naam van de zogeheten Groene Agenda, om de uitstoot van koolstof en stikstof te verminderen. Tegelijkertijd bevorderen de gelovigen in antropogene klimaatverandering de vernietiging van het milieu op een werkelijk gigantische schaal, overal waar lithium en andere mineralen worden gevonden die nodig zijn voor de productie van elektrische batterijen. Zoals elke pijler van het platform van de Great Reset maffia, wordt het officiële narratief over klimaatverandering bijeengehouden door de meest flagrante tegenstrijdigheden.

De meest schrijnende tegenstrijdigheden komen voor in het dagelijks functioneren van regeringen, vooral in de EU. Net als de regering van Nederland nemen de meeste van deze routinematig beslissingen die duidelijk of impliciet in strijd zijn met de grondwet en andere wetgeving.

Ondanks de ontelbare tegenstrijdigheden op het gebied van de politiek zelf, het officiële politieke discours en de intrinsieke tegenstrijdigheden die aan de meeste politieke beslissingen ten grondslag liggen, is het een wonder dat het Amerikaanse Imperium nog steeds in leven weet te blijven. Misschien verklaart dat ook waarom AI momenteel wordt uitgerold: in de hoop dat het zal helpen om de macht van de VS te behouden. Het valt echter te betwijfelen of AI zal blijken te kunnen functioneren in een omgeving waar juridische, linguïstische en lexicografische verwarring en tegenstrijdigheden de norm zijn geworden.

Nu politici en staats- en bedrijfsmedia in het “Westen” plichtsgetrouw verwijzen naar “onze democratie”, “westerse waarden” (zogenaamd ter verdediging van mensenrechten), “transparantie” en “de rechtsstaat”, terwijl ze in werkelijkheid alles doen en bepleiten wat daar lijnrecht tegenover staat, lijkt het erop dat AI vroeg of laat kapot moet gaan. AI functioneert immers, net als het elektronische systeem dat het is, op basis van de vooronderstelling dat “0” “0” is en dat “1” “1” is. Wanneer “0” ook “1” kan betekenen en “1” soms “0” is, is een ineenstorting onvermijdelijk. Hoe weet u wanneer “democratie” “heerschappij door een meerderheid van het volk” betekent of het tegenovergestelde ervan, heerschappij door een corrupte kliek criminelen, zoals het geval is in moderne “democratieën”? Bovendien, gezien de fanatieke vastberadenheid waarmee overal in het “Westen” betrouwbare energiebronnen worden opgegeven, juist nu alles wat het leven in stand houdt afhankelijk is van elektronica, lijkt het hele systeem steeds meer op een huis dat op drijfzand is gebouwd.

Waar men ook kijkt in Europa, de ineenstorting ligt om de hoek. Vandaag de dag is rijden op de eens zo beroemde Duitse Autobahnen een soort beproeving. Ooit kon men genieten van het uitzicht op prachtige en soms spectaculaire landschappen terwijl men ontspannen reed op het gladde oppervlak van onberispelijk onderhouden supersnelwegen. Met een totale lengte van meer dan 13.000 kilometer heeft Duitsland het vierde netwerk ter wereld, alleen voorafgegaan door Spanje, de VS en China. Er rijden 50 miljoen auto’s in Duitsland, maar het netwerk wordt ook intensief gebruikt door buitenlandse vrachtwagenchauffeurs die goederen afleveren en ophalen en in de zomer en winter door miljoenen buitenlanders op weg naar vakantiebestemmingen. Het Autobahnenetwerk wordt zeer intensief gebruikt, maar het onderhoud is lange tijd verwaarloosd en als gevolg daarvan moeten grote stukken snelweg worden versmald om weg- en brugreparaties mogelijk te maken. Dit veroorzaakt lange en tijdrovende files door het hele land, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Tel daarbij op dat veel chauffeurs uit niet-westerse landen komen, waar de spreekwoordelijke Duitse discipline en het respect voor regels niet van jongs af aan worden bijgebracht, en het is duidelijk dat rijden op de Autobahn buitensporig veel tijd en energie kost. Sterker nog, het Duitse snelwegsysteem lijkt het breekpunt bijna te hebben bereikt.

Toen ik deze conclusie trok, kwam het bij me op dat de Duitse federale snelwegen een symbool zijn voor wat er in heel Europa gebeurt: de pijlers die de staat en de maatschappij overeind houden, vallen uit elkaar. Voor degenen die ogen hebben om te zien, is de ineenstorting natuurlijk al enige tijd geleden ingezet, misschien wel twee decennia geleden, zo niet eerder. Net als de drie WTC-torens die op 9/11 instortten, begint de instorting aarzelend en versnelt dan. Net als in het geval van de WTC-torens, is de wijdverspreide vernietiging die vandaag de dag in het “Westen” plaatsvindt, gepland. Op een aantal gebieden was de ineenstorting echter al veel eerder begonnen in de vorm van corruptie. Als corrupte mensen van het ene naar het andere vakgebied verhuizen, verspreidt de corruptie zich nog sneller en wordt uiteindelijk systemisch.

Academische corruptie kan bijvoorbeeld leiden tot plagiaat en manipulatie van onderzoeksgegevens. Mevrouw Ursula von der Leyen, MD, de ongekozen voorzitter van de EuSSR, heeft nooit de geur van academische fraude (gepleegd tijdens het schrijven van haar proefschrift) van zich af kunnen schudden. Het was geen verrassing om te horen dat ze geheime deals heeft gesloten met het bedrijf Pfizer voor de levering van ongeteste vaccins en om deze aan een nietsvermoedend publiek op te dringen tijdens de Grote Covid Show. Eens corrupt, altijd corrupt, zou je kunnen zeggen.

Terwijl fraude in toenemende mate de waarde van academisch onderzoek vernietigt, ligt het academisch onderwijs zelf ook onder vuur. De Nederlandse minister van Onderwijs is van plan om de vereiste studiepunten voor eerstejaarsstudenten met de helft te verlagen. Dit betekent dat meer studenten als tweedejaars zullen mogen blijven, met het voorspelbare eindresultaat dat universitaire diploma’s nog verder zullen devalueren.

 

Corruptie op het gebied van geneeskunde is duidelijk geworden tijdens de Grote Covid Show, tot het punt waarop vandaag de dag geen enkele arts meer te vertrouwen is. Simpel gezegd zijn zowel huisartsen als specialisten in wezen serumpushers in dienst van Big Pharma. Er zijn nog enkele eerlijke en fatsoenlijke artsen, maar die zijn moeilijk te vinden.

Net als academisch onderzoek, onderwijs, politiek en geneeskunde, is ook het rechtssysteem doorspekt met corruptie en in vrije val. Neem nu de recente zaak tegen professor Sucharit Bhakdi, die ervan beschuldigd werd een antisemiet te zijn, op basis van het zwakst denkbare bewijs. Hoewel deze welsprekende en invloedrijke criticus van het covid-beleid van de Duitse regering werd vrijgesproken, heeft de openbare aanklager toch besloten om in beroep te gaan en door te gaan met zijn pogingen om dokter Bhakdi koste wat het kost achter de tralies te krijgen. Dat een openbare aanklager op zo’n manier te werk gaat, waarbij hij volledig ontkent dat er geen bewijs is dat de zaak ondersteunt, is meer dan een aanfluiting van het recht: het is van gerechtigheid een dwaze grap maken. Het is inderdaad verontrustend dat niemand een wenkbrauw optrekt, wat een veelzeggende illustratie is van hoe ver het rechtssysteem in Duitsland (en trouwens ook in de rest van Europa) gecorrumpeerd is.

Maar in de ogen van de staat is het een zonde om twijfels of bezorgdheid over dergelijke zaken te uiten. Onlangs nog heeft de Nederlandse staatsspionagedienst AIVD een rapport uitgebracht waarin staat dat ongeveer 100.000 Nederlandse burgers de staat en de regering wantrouwen, waardoor ze “samenzweringstheoretici” zouden zijn. Er wordt steeds vaker en bijna openlijk gesuggereerd dat zulke mensen een psychiatrische behandeling moeten ondergaan. Ieder weldenkend mens zou de regering niet meer vertrouwen dan de regering hem vertrouwt, en ongetwijfeld zijn veel mensen trouw aan dat principe, maar blijkbaar denkt de regering van Nederland, dat natuurlijk een “democratisch” land is, daar anders over.

Er zijn meer dan genoeg redenen om de regering te wantrouwen, niet alleen van Nederland, maar van alle EU-landen. De Duitse regering, gedomineerd door de Groenen, is het oorlogszuchtige, zelfdestructieve schoothondje van de VS geworden, vastbesloten om de industrie te verjagen en de autochtone Duitsers te vernederen, te verarmen en te decimeren. De Italiaanse regering onder leiding van Giorgia Meloni, die gekozen is vanwege haar plechtige beloften om de illegale immigratie van totaal ongeschoolde, onopgeleide en vijandige zwarte Afrikanen en moslims een halt toe te roepen, moedigt zulke mensen nu actief aan om naar Italië te komen. De Franse president Macron, die eruitziet en zich gedraagt als een homoseksuele puber die met zijn moeder is getrouwd, heeft consequent beleid gevoerd om de Franse middenklasse te vernietigen. De Nederlandse regering heeft toegezien op de verarming van de middenklasse, tot het punt waarop vandaag de dag 400.000 schoolkinderen onder de armoedegrens leven en waarvan de ouders het ontbijt en nieuwe kleren niet kunnen betalen.

De Duitse regering overweegt serieus om de conservatieve AfD-partij buiten de wet te stellen. Dit komt niet als een verrassing in een land dat een eerbiedwaardige traditie heeft in het verbieden van partijen die als ongewenst worden beschouwd in het democratische systeem. Jarenlang was de Communistische Partij verboden in West-Duitsland. In Nederland verwacht men dat de conservatieve partij FvD binnenkort verboden zal worden. Dit is allemaal in lijn met Oekraïne, het verdedigen van “Westerse waarden” tegen de gemene Russen: Zelensky heeft gewoon elf partijen vogelvrij verklaard. Lang leve de democratie!

Het zal u niet verbazen dat de bevolking al een tijdje behoorlijk boos is, en dat de woede elke keer toeneemt als de regeringen een nieuw decreet uitvaardigen om de vrijheden verder te beperken of de prijzen te verhogen.

Aangezien Frankrijk altijd al een land is geweest waar de middenklasse sterk is en de arbeidersklasse militant, en waar mensen bereid zijn om de straat op te gaan om hun verontwaardiging en woede te uiten, is het niet verwonderlijk dat er de afgelopen jaren massale demonstraties zijn geweest van de Gele Hesjes-beweging en mensen die protesteerden tegen drastische pensioenverlagingen. Na gezien te hebben hoe deze vreedzame demonstraties brutaal en meedogenloos onderdrukt werden door de politie en allerlei knokploegen, hebben nu de Noord-Afrikanen en zwarte Afrikanen uit de banlieues, de voorsteden, voor een andere aanpak gekozen. Aangezien minstens 15% van de 65 miljoen inwoners van Europees Frankrijk Noord-Afrikaans (Marokkaans, Algerijns, Tunesisch) of zwart is, en de meesten van hen in de grote steden wonen: Parijs, Lyon, Marseille, Lille, Toulouse, Bordeaux, nu zij op het toneel verschijnen, ziet het er heel ernstig uit.

De golf van stedelijke oorlogsvoering in Frankrijk betekent dat de ineenstorting nu een nieuwe fase is ingegaan, die van georganiseerd en gecoördineerd anti-staatsgeweld met raciale ondertonen.

Noord-Afrikaanse moslims en Afrikaanse zwarten nemen deel aan wat lijkt op een burgeroorlog tegen staats-, culturele en commerciële doelen en tegen blanke Fransen. Daarom heeft de huidige uitbarsting van geweld niet alleen de kenmerken van een burgeroorlog, maar eerder van een rassenoorlog.

Wat de huidige golf van geweld ook veroorzaakt heeft, het moet ook gezien worden als een logisch gevolg van tientallen jaren Frans beleid dat in opdracht van de ongekozen EU-Commissie is vastgesteld.

Wat er in Frankrijk gebeurt, kan morgen gemakkelijk in andere EU-landen gebeuren, om de eenvoudige reden dat de omstandigheden op veel plaatsen vergelijkbaar zijn met die in Frankrijk. Veel EU-lidstaten, met name Duitsland, Zweden, Nederland en België hebben ook moslimminderheden van 10 tot 15%. Net als veel arbeiderswijken en voorsteden in Frankrijk zijn delen van de Zweedse steden Stockholm, Göteborg en Malmö al lange tijd ontoegankelijk voor de politie. Hetzelfde geldt voor een aantal steden in Duitsland, waaronder Berlijn en het Ruhrgebied. Zelfs onder de neus van de commissarissen van het Vierde Reich in Brussel zijn hele wijken van die stad verboden gebied.

Er is gesuggereerd dat de gebeurtenissen in Frankrijk deel uitmaken van de “Grote Reset” die door het WEF wordt gepropageerd.

Eigenlijk is die “Grote Reset” gewoon een andere term voor een heleboel vernietiging, ziekte, dood, oorlog, ellende en angst. Het lijkt erop dat de Vier Ruiters van de Apocalyps hun voorhoede hebben gestuurd om het terrein voor te bereiden en ze zullen spoedig verschijnen. In dit verband moet worden opgemerkt dat de slogan “build back better”, die een paar jaar geleden nog zo prominent en alomtegenwoordig was, overal uit de staatspropaganda is verdwenen.

Om “build back better” moet alles eerst worden afgebroken. Blijkbaar is dat niet wat de heersers van al die “democratische” staten in het “Westen” hun “kiezers” hebben verteld.

Maar geen zorgen, het “Westen” bestaat uit “op waarden gebaseerde” samenlevingen onder “de rechtsstaat”, waar “gelijkheid” en “diversiteit” en “mensenrechten” worden gehandhaafd, waar “koolstof- en stikstofemissies” worden beperkt, en waar “nepnieuws” en “desinformatie” worden verboden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/de-ineenstorting-van-het-westen-lente-zomer-2023/

Man wint titel Miss Nederland: ‘Dit is een belediging voor alle vrouwen’

     Miss Nederland 2016 & 2019


De 22-jarige transgender Rikki Kolle is zaterdagavond verkozen tot Miss Nederland 2023. “Deze finalist heeft tijdens de hele show gestraald en heeft in het traject ook de grootste progressie doorgemaakt,” zei de jury.

   Rikki Kolle Miss(ter) Nederland 2023 - foto ANP

Kolle deed in 2018 mee aan het tv-programma Holland’s Next Top Model. Daarin bereikte hij de finale. Hij was de tweede transgender die aan het programma meedeed.

Komend jaar zal Kolle zich als Miss Nederland presenteren. Ook vertegenwoordigt hij Nederland bij de Miss Universe verkiezing.

Walgelijk

Op social media regent het kritiek. “Een man is Miss Nederland 2023 geworden. Walgelijk. De boodschap is dat mannen beter zijn in vrouw-zijn dan vrouwen zelf, dat mannen mooier zijn dan vrouwen. Onder het mom van progressie worden vrouwen uitgegumd. Maar dat laten we niet gebeuren,” zegt rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.

Commentator Eva Vlaardingerbroek had niet anders verwacht. “Het is inmiddels allemaal zo voorspelbaar en onorigineel.”

“Is dit de mooiste vrouw van Nederland anno 2023? Of werd deze persoon verkozen omwille van het mannelijk DNA? Dit is een belediging voor alle vrouwen,” vindt huisarts Frank Peeters.

Waar ligt de grens?

“Biologische mannen die sportwedstrijden in de vrouwencategorie winnen. Het uitgummen van het woord vrouw. Het toestaan van mannen die zich vrouw voelen in vrouwenkleedkamers. Waar ligt de grens?” vraagt jurist Kim Boon zich af.

“Wat mij betreft hebben we die grens overigens allang bereikt, met oneerlijke concurrentie, onzekerheid en onveiligheid voor vrouwen als gevolg,” voegt ze toe.

Ideologisch blind

Wetenschapper Ferdinand Meeuws kan er met zijn pet niet bij: “Dat transgenders alle vrouwelijke sportwedstrijden winnen kan ik begrijpen. Maar nu ook een Miss Nederland, dat gaat mijn melk te boven.”

“Iedereen die nu nog niet ziet dat de woke-ideologie de vrouw uitgumt, is ideologisch blind,” merkt Tweede Kamerlid Harm Beertema (PVV) op.

Eerder zei BlackRock-baas Larry Fink dat je gedrag ten aanzien van diversiteit en inclusie ‘moet afdwingen’:

(Video verwijderd? Klik hier...)

Franse rellen tonen aan dat decennialange massale “koloniserende immigratie” kan leiden tot “ineenstorting”, zegt voormalig hoofd van de Franse contraspionagedienst

juli 9, 2023   1447  18  

Nadat massale rellen Frankrijk en de wereld de afgelopen week hebben geschokt, zegt het voormalige hoofd van de machtige Franse inlichtingendienst DGSE dat de hoofdoorzaak van de tragische situatie in zijn land vooral “de dominante ideologie is, die de massale koloniserende immigratie die de afgelopen halve eeuw heeft plaatsgevonden, heeft gerechtvaardigd en zelfs verheerlijkt,” schrijft Remix.

Pierre Brochand was van 2002 tot 2008 hoofd van de Franse contraspionagedienst DGSE. Sinds 2019 heeft hij herhaaldelijk opgeroepen tot een radicale verandering in het immigratiebeleid van zijn land, vanwege de volgens hem dreigende burgeroorlog.

In een discussie over immigratie op de publieke radiozender France Culture afgelopen april, gaf Brochand een waarschuwing af die zijn volledige uitdrukking vond in de week van gewelddadige rellen en plunderingen die Frankrijk in zijn greep hield na het neerschieten van een tiener van Algerijnse afkomst op 27 juni:

“Als we niets of weinig doen, stevenen we af op ofwel een geleidelijke implosie van het sociale vertrouwen in Frankrijk, dat wil zeggen op een samenleving waar de levenskwaliteit zal instorten en waar het steeds minder aangenaam zal zijn om te leven, ofwel, door opeenvolgende explosies, op confrontaties die van Frankrijk een land zullen maken waar men helemaal niet meer zal kunnen leven.”

Nu, in een interview dat op 6 juli op de website van het dagblad Le Figaro gepubliceerd werd, legt Brochand, zoals Le Figaro het zegt, “de dodelijke cocktail bloot van een samenleving van individuen gebaseerd op openheid en democratie en de komst van hele diaspora’s met totaal verschillende culturele achtergronden.”

Het minste wat gezegd kan worden is dat de analyse van de voormalige chef van de contraspionage in schril contrast staat met de analyse die minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin zelf op 5 juli in de Nationale Assemblee maakte. Volgens Darmanin houden de rellen van de afgelopen dagen geen verband met immigratie omdat “slechts” 10 procent van de relschoppers buitenlanders waren.

In de ogen van Darmanin hebben de niet-blanke jongeren die dagenlang chaos veroorzaakten in de straten van Frankrijk, waarbij ze vaak de Koran en de naam van Allah aanriepen, geen link met immigratie omdat ze Franse burgers zijn. De Franse minister sprak zichzelf echter tegen door te zeggen dat de gemiddelde leeftijd van de relschoppers 17 jaar was, dat ze geboren waren onder het presidentschap van Jacques Chirac, en dat het sowieso te laat is om de immigratie onder controle te houden.

Helaas is dit een perfecte illustratie van de pessimistische opmerking van Brochand afgelopen april op France Culture, toen hij zei dat hij niet dacht dat er momenteel genoeg moed is onder de Franse politieke klasse om te doen wat nodig is om het ergste scenario te vermijden: dat van confrontatie.

“Grenzen sluiten in naam van het voorzorgsprincipe – de Poolse manier – is in ons land nooit serieus overwogen,” zei Brochand tegen Le Figaro na de recente rellen, waarbij meer dan 700 leden van de veiligheidstroepen gewond raakten, zo’n 4.000 mensen gearresteerd werden en veel steden verwoest werden. Voor Brochand is de reden een mengeling van humanisme en economische belangen, d.w.z. de noodzaak om goedkope arbeidskrachten te importeren.

Brochand zegt dat de veranderingen die hebben geleid tot de huidige afbraak van de Franse samenleving plaatsvonden in de jaren 70, toen Frankrijk de overgang maakte van een moderne nationale staat naar een samenleving van individuen.

Samen met de immigratie van arbeiders kreeg Frankrijk te maken met wat steeds meer een immigratie van kolonisten werd (Brochand gebruikt de Franse term “immigration de peuplement”, wat ook vertaald kan worden als “koloniserende immigratie”). De overgang naar een samenleving van individuen heeft geleid tot wat hij een schaareffect noemt. In de ogen van Brochand is interne verdeeldheid dan ook de natuurlijke neiging van de multiculturele samenlevingen in West-Europa.

   Video Link on Rumble: https://rumble.com/v2y3nwe-we-loot-for-revenge.html

Dit is niet nieuw, want Pierre Brochand zei dat hij zich herinnerde dat hij, toen hij in de jaren 1989-1993 de Franse ambassadeur in Hongarije was, vlak na de val van het communisme in dat deel van Europa, vaak van zijn Hongaarse gesprekspartners te horen kreeg: “We hebben het geluk dat we uit de eerste hand kunnen zien welke schade niet-Europese immigratie in jullie land aanricht, en we willen jullie zeker niet imiteren.”

“In ieders ogen zijn we nu de ‘zieke man’ van het continent, de Veiligheidsraad, de G7 en de G20,” klaagt het voormalige hoofd van de Franse contraspionage, want Frankrijk is inderdaad het land met het hoogste percentage inwoners met een niet-Europese immigrantenachtergrond, en de immigratiecijfers hebben nieuwe historische records geslagen onder president Emmanuel Macron.

Anderen, zoals in buurland Italië waar de massa-immigratie aan het begin van de jaren 2010 begon toen de rechtse regering van Berlusconi met de hulp van Brussel, Berlijn en Parijs omver werd geworpen, weten heel goed dat wat er nu in Frankrijk gebeurt, waarschijnlijk over een decennium of twee in hun land zal gebeuren als er niets wordt gedaan.

Een illustratie van deze bezorgdheid is bijvoorbeeld te vinden in een artikel dat op 5 juli werd gepubliceerd door het Italiaanse conservatieve dagblad Il Giornale met de titel: “De wortels van Frankrijks ziekte en de angst die boven Italië hangt”.

Ondertussen is een grote meerderheid van de Fransen fel gekant tegen wat steeds meer een gevaarlijk social engineering experiment van de liberale elites lijkt te zijn, iets wat Éric Zemmour een Ribbentrop-Molotov pact tussen Westerse liberalen en de Islam tegen de blanke, heteroseksuele, katholieke Franse man heeft genoemd. Het is zelfs zo dat 74 procent van de Fransen nu vindt dat er te veel immigranten in hun land zijn en 62 procent zou willen dat Frankrijk de EU-verdragen en EU-wetgeving aan zijn laars lapt om de immigratie een halt toe te roepen.

Dit laatste is een belangrijk punt, vooral in het licht van de uitspraak van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM) tegen Zwitserland die nog maar een paar dagen geleden werd gedaan en die het recht op gezinshereniging uitbreidt, zelfs voor vluchtelingen die alleen een tijdelijke verblijfsvergunning hebben gekregen en geen asiel. Laten we niet vergeten dat de EU-lidstaten volgens de EU-verdragen verplicht zijn om zich aan de uitspraken van het EHRM te houden.

“Wanneer diaspora’s buiten alle proporties aanzwellen – met minstens 5 miljoen extra aankomsten sinds 2005 – en een kritische massa bereiken die hen verward bewust maakt van hun onweerstaanbare kracht, wanneer compromissen en eenzijdige concessies bekentenissen van zwakte worden die oproepen tot overtreding, wanneer deze tegensamenlevingen het lef hebben om zichzelf op te werpen als concurrerende soevereiniteiten in dezelfde ‘ene en ondeelbare’ ruimte, wel, dan slaat het deksel van de snelkookpan eraf, zodra de gelegenheid zich voordoet,” legt Brochand uit in zijn interview van 6 juli dat gepubliceerd is in Le Figaro.

   Video Link on Rumble: https://rumble.com/v2yhrj2-rioters-attack-french-mayors-house-with-flaming-car.html

“Het is de moeite waard om er allereerst op te wijzen dat geïsoleerde rellen al 40 jaar aan de orde van de dag zijn, in elke uithoek van het land, onder het technocratische label van ‘stedelijk geweld’,” gaat de voormalige directeur van DGSE verder, waarbij hij opmerkt dat de dingen “zo ver zijn geëvolueerd dat niemand er nog aandacht aan besteedt, alsof ze deel uitmaken van het landschap.”

Volgens Brochand hebben mogelijk tussen de 100.000 en 200.000 mensen deelgenomen aan het stedelijk geweld, waardoor een situatie is ontstaan die veel gevaarlijker is dan in 2005, toen soortgelijke rellen plaatsvonden in de Franse buitenwijken. Sinds de Franse Revolutie van 1789 was er nog nooit iets vergelijkbaars gebeurd, merkt Brochand op, en deze keer zijn zelfs provinciesteden getroffen door de onlusten naast de centra van de grote steden, in tegenstelling tot 18 jaar geleden, toen de meeste rellen beperkt bleven tot de zogenaamde kwetsbare wijken.

“Ik zou de huidige catastrofe willen omschrijven als een opstand of revolte tegen de Franse nationale staat, door een aanzienlijk deel van de jongeren van niet-Europese afkomst die op het grondgebied aanwezig zijn,” zegt Brochand.

“Zullen we hieruit de juiste lessen trekken, aangezien de vitale prognose van het land op het spel staat? Zullen we andere oplossingen overwegen dan het zoveelste ‘plan voor de buitenwijken’? Zoals de zaken er nu voorstaan, betwijfel ik dat,” besluit hij pessimistisch.

De woorden van Brochand echoën de woorden die Gendarmeriekolonel Philippe Cholous op 2 juli uitsprak op de Franse nieuwszender CNews:

“We moeten deze situatie analyseren, niet in termen van wat er nu gebeurt, wat verschrikkelijk is, maar in termen van wat er kan gebeuren als het uit de hand loopt. Er is duidelijk woede in de buitenwijken, maar ik denk dat er ook woede is onder de middenklasse, de goede mensen, de werkende mensen van Frankrijk. Er is ook veel wrok bij de ordehandhavers, die heel vaak in de steek worden gelaten door politici. (…) De mate van ergernis en wrok, de mate van geweld, en vooral het feit dat er in bepaalde gebieden een echte haat tegen Frankrijk heerst, waar wapens in omloop zijn, betekent dat het potentieel explosief is. En het feit dat er minder voertuigen in brand worden gestoken of bedrijven worden aangevallen, betekent niet dat het potentiële risico afneemt.”

Het is vermeldenswaard dat de Franse regering na een week van chaos niet heeft afgezien van haar plannen om het verblijf van honderdduizenden illegale migranten die in sectoren werken waar een tekort aan arbeidskrachten is, te legaliseren, wat de aantrekkende factor voor illegale immigratie naar Europa enorm zal versterken, zoals elke dergelijke legalisatie in een groot Europees land in het verleden heeft gedaan.

 Video Link on Rumble: https://rumble.com/v2y14u2-historic-french-library-torched-by-protesters.html

Volgens een op 7 juli gepubliceerde opiniepeiling voor CNEWS televisie over welke politieke leiders de Fransen het meest vertrouwen om oplossingen te vinden voor de huidige situatie in hun land, waarbij de respondenten werd gevraagd om hun eerste en tweede keuze te geven, zei 32 procent dat ze geen enkele leider vertrouwen, 27 procent wees naar Marine Le Pen, 22 procent naar haar partijvoorzitter Jordan Bardella, en slechts 20 procent naar president Emmanuel Macron, en 13 procent naar Éric Zemmour, die wordt afgeschilderd als meer rechts dan Marine Le Pen.

Macrons minister van Binnenlandse Zaken, Gérald Darmanin, kwam slechts op de vijfde plaats, aangezien slechts 12 procent van de respondenten vertrouwen in hem heeft, terwijl slechts 11 procent premier Elizabeth Borne aanwees als hun eerste of tweede keuze voor iemand die oplossingen zou kunnen aandragen voor de zich ontvouwende crisis. Interessant genoeg blijft de leider van de centrumrechtse partij Les Républicains, Éric Ciotti, met slechts 6 procent van de Fransen die vertrouwen hebben in zijn vermogen om oplossingen te brengen, achter bij de extreemlinkse leiders Jean-Luc Mélenchon (9 procent) en Fabien Roussel (8 procent).


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/franse-rellen-tonen-aan-dat-decennialange-massale-koloniserende-immigratie-kan-leiden-tot-ineenstorting-zegt-voormalig-hoofd-van-de-franse-contraspionagedienst/

 

Het Coudenhove-Kalergi plan – De volkerenmoord op de volkeren van Europa

Massa-immigratie is een verschijnsel waarvan de oorzaken door het systeem nog steeds listig verborgen worden gehouden, en de multiculturele propaganda probeert het valselijk af te schilderen als onvermijdelijk. Met dit artikel willen wij voor eens en altijd bewijzen dat het hier niet om een spontaan verschijnsel gaat. Wat zij willen voorstellen als een onvermijdelijk resultaat … Meer lezen overHet Coudenhove-Kalergi plan – De volkerenmoord op de volkeren van Europa

https://www.frontnieuws.com/het-coudenhove-kalergi-plan-de-volkerenmoord-op-de-volkeren-van-europa/

Virus of geen virus – Het vaccin is dodelijk

 januari 17, 2022   8255  47

 

Hoewel sommigen nog steeds beweren dat SARS-CoV-2 eigenlijk niet bestaat, lijkt dit in strijd te zijn met een aantal vaststaande feiten. Er zijn microfoto’s van het virus gemaakt, er zijn volledige genoomsequenties van de verschillende stammen beschikbaar,  en met de juiste legitimatie kan iedereen het levende virus krijgen om onderzoek te doen, schrijft Tapestry.

Hoewel ik absoluut geen fan ben van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention, kweken zij het virus in celcultuur om ervoor te zorgen dat het op grote schaal beschikbaar is voor onderzoekers die het willen bestuderen. Voorbeelden van onderzoek waarbij je het eigenlijke virus nodig hebt, zijn antiviraal onderzoek, de ontwikkeling van vaccins, onderzoek naar de stabiliteit van het virus en pathosgeneseonderzoek.

Wat is de verwarring?

Ten minste een deel van de verwarring lijkt te zijn geworteld in de manier waarop de term “geïsoleerd” wordt gedefinieerd. Sommigen houden vol dat een virus niet geïsoleerd is tenzij het ook gezuiverd is, terwijl anderen zeggen dat een virus niet gezuiverd hoeft te zijn om “geïsoleerd” te zijn.

Steve Kirsch beweert dat hij verschillende deskundigen hierover heeft ondervraagd en merkt op dat allen, waaronder Dr. Robert Malone en Dr. Li-Meng Yan, zeggen dat het virus inderdaad “geïsoleerd” is. “Dus, het is ‘geïsoleerd’ volgens hun overtuiging van wat de term betekent,” schrijft Kirsch, eraan toevoegend:

“Anderen interpreteren de term anders en beweren dat het virus niet geïsoleerd is. In feite is volgens hun definitie geen enkel virus in de geschiedenis ooit geïsoleerd geweest. Dat is belangrijk om te weten. Zij gebruiken dat als rechtvaardiging voor hun overtuiging dat er hier geen virus is, omdat virussen helemaal niet bestaan.”

Toen Kirsch zijn lezers om input vroeg, wees er één op:

“De echte vraag is … is het geïsoleerd van een MENS zonder het door (zeg) niercellen van apen te halen? Want er is genoeg bewijsmateriaal dat zegt dat het niet rechtstreeks (zonder tussenpersonen) uit een MENS is geïsoleerd.”

Zoals vermeld in Hazan’s artikel, “Detection of SARS-CoV-2 From Patient Fecal Samples by Whole Genome Sequencing”:

“Deelnemers aan de studie werden getest op SARS-CoV-2 uit ontlastingsmonsters door NGS [next-generation sequencing] met volledige genoomverrijking (n = 14), en RT-PCR nasofaryngeale swabanalyse (n = 12).

De concordantie van SARS-CoV-2 detectie door verrijking NGS van ontlasting met RT-PCR nasofaryngeale analyse was 100%. Unieke varianten werden geïdentificeerd in vier patiënten, met een totaal van 33 verschillende mutaties onder degenen bij wie SARS-CoV-2 werd gedetecteerd door middel van NGS met verrijking van het volledige genoom.”

De kiemtheorie en de terreintheorie hebben beide hun verdienste

Zoals opgemerkt door de onafhankelijke journalist en politiek analist Jeremy Hammond in een interview in maart 2021, is de bewering dat SARS-CoV-2 nooit geïsoleerd is geweest en eigenlijk helemaal niet bestaat misschien wel een van de meest contraproductieve argumenten van de gezondheidsvrijheidsbeweging.

Door vol te houden dat er geen virus bestaat, en dat COVID-19 alleen wordt veroorzaakt door zaken als 5G straling, stelt de mainstream media in staat om volkomen legitieme zorgen over blootstelling aan elektromagnetische velden (EMV) en 5G te verwerpen – met inbegrip van de mogelijkheid dat het sommige mensen kwetsbaarder zou kunnen maken voor infecties.

Net als Hammond geloof ik dat bij het ziekteverloop van COVID-19 zowel de kiemtheorie als de terreintheorie een rol spelen, niet slechts het een of het ander. “SARS-CoV-2 infectie is een ontoereikende maar noodzakelijke factor in de pathogenese van COVID-19,” zegt Hammond, eraan toevoegend dat “het virus voortdurend wordt geïsoleerd en het volledige genoom wordt gesequenced door wetenschappers over de hele wereld.”

Dat gezegd hebbende, omgevingsfactoren kunnen duidelijk een rol spelen, in die zin dat ze je meer of minder vatbaar kunnen maken voor een ernstige infectie wanneer je met dit virus in aanraking komt. Dit omvat EMV’s, toxines zoals glyfosaat, eerdere vaccinaties en nog veel meer.

Hammond stelt dat de “COVID-19 pandemie een wake-up call zou moeten zijn voor de menselijke bevolking, en in het bijzonder de bevolking van de ontwikkelde landen, over de noodzaak om zich te concentreren op natuurlijke middelen om een goede gezondheid te behouden en in grotere harmonie te leven met onze natuurlijke omgeving.”

Inderdaad. En, zoals Hammond opmerkt, pathogene aantasting is absoluut noodzakelijk voor een algemene goede gezondheid en een sterke immuniteit. Als we ons te veel afschermen van alledaagse ziekteverwekkers, maken we onszelf kwetsbaar voor chronische ziekten.

Sequencing van SARS-CoV-2-genoom uit Italië

Op de vraag of SARS-CoV-2 geïsoleerd is en bestaat als een virale entiteit, lijkt het antwoord ja te zijn. In een Italiaans artikel , gepubliceerd in het Journal of Virology van 18 mei 2020, wordt bijvoorbeeld gedetailleerd ingegaan op de isolatie en het volledige genoom van het virus dat bij COVID-19-patiënten in Italië is geïsoleerd:

“Begin maart 2020 werden in de noordoostelijke regio Friuli-Venezia Giulia de eerste neus-keelholteswabs ontdekt die positief waren voor SARS-CoV-2 … De inhoud van de swabs werd op Vero E6-cellen gezaaid en gecontroleerd op cytopathisch effect en met een RT-PCR-protocol waarbij primers voor het N-gebied werden gebruikt.

De celcultuursupernatanten van passage 1 (P1) van vier isolaten werden verzameld, en RNA werd geëxtraheerd met QIAamp viral RNA minikit (Qiagen) en gekwantificeerd met een in vitro getranscribeerde RNA-standaard … De kwantiteit en kwaliteit van het RNA werden beoordeeld … Voor elk monster werd 100 ng totaal RNA verwerkt met de Zymo-Seq RiboFree ribosomal depletion library preparation kit (Zymo Research).

Alle verkregen collecties passeerden kwaliteitscontrole en werden gekwantificeerd voordat ze werden samengevoegd tot een equimolaire concentratie en de sequentie ervan werd bepaald… Opeenvolgende uitlezingen die de kwaliteitscontrole doorstonden (Phred-score ≥30) werden aangepast en op kwaliteit getrimd, en de resterende uitlezingen werden de novo geassembleerd met behulp van Megahit (v .1.2.9) met standaard parameterinstellingen.

Megahit genereerde in alle gevallen 7 contigs met meer dan 1.000 bp en 100× dekking; al deze geassembleerde contigs werden vergeleken (met behulp van BLASTn) met de volledige nonredundant (nr) nucleotide en eiwit databases.

In alle gevallen werden de langste en bestreken contigs geïdentificeerd als MT019532.1,14 “Severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 isolate BetaCoV/Wuhan/IPBCAMS-WH-04/2019, compleet genoom,” met 99% identiteit en 0 hiaten.

De langere sequenties werden hCoV-19/Italy/FVG/ICGEB_S1, _S5, _S8, and _S9 genoemd en werden gedeponeerd in GISAID … Sequentieanalyse toonde een ongelijke dekking langs het SARS-CoV-2 genoom, met een gemiddeld bereik van 126 tot 7.576 gelezen en een gemiddelde dekking per monster van 1.169× … Fylogenetische bomen werden afgeleid met behulp van de maximale waarschijnlijkheidsmethode …

De eerste sequenties die in GISAID werden gedeponeerd (EPI_ISL_410545 en EPI_ISL_410546) werden in Rome verzameld bij een Chinese toerist uit de provincie Hubei die besmet raakte voor zijn bezoek aan Italië, en een andere (EPI_ISL_412974) was afkomstig van een test-positieve Italiaanse burger die terugkeerde uit China.

Slechts twee sequenties werden gemeld van de cluster Lombardije (EPI_ISL_412973 en EPI_ISL_413489). In dit verslag zijn vier extra sequenties onderzocht van gevallen die epidemiologisch in verband gebracht zijn met Noord-Italië … Sequentieanalyse toonde een goede dekking langs het SARS-CoV-2-genoom voor alle vier de isolaten.

Op basis van de markervariant S D614G werden alle vier de sequenties gegroepeerd in de Beierse subgroep G, die dominant is in Europa, inclusief de sequentie uit Lombardije, maar verschillend van de drie hierboven vermelde sequenties die rechtstreeks uit China afkomstig zijn.

Intrigerend is dat de nieuwe isolaten nauwer verwant waren aan EPI_ISL_412973, terwijl EPI_ISL_413489 verder weg lag. Er kon geen bewijs worden gevonden voor de vermeende 382-nucleotide (nt) deletie in ORF8 die in Singapore werd vastgesteld en die op een verzwakt fenotype zou wijzen.”

Sequencing van het SARS-CoV-2-genoom uit Duitsland

Evenzo is de volledige genoomsequentie van het virus dat bij een Duitse vrouw is afgenomen, gepubliceerd, deze keer in het tijdschrift Microbiology Resource Announcements, in juni 2020.

Hier werd een swabmonster van een vrouwelijke patiënt die positief testte maar geen symptomen had op het ogenblik van de test, gebruikt om de stam te isoleren. Tabel 1 in het artikel vergelijkt de nucleotidevarianten die in het bemonsterde virus werden aangetroffen met die van een referentiestam die al in de genenbank is opgenomen.

In een ander artikel in Annals of Internal Medicine, gepubliceerd in augustus 2020, werd het virus geïsoleerd uit oculaire (oog)afscheidingen van een Italiaanse COVID-patiënt:

“De patiënt, een 65-jarige vrouw, reisde op 23 januari 2020 van Wuhan, China, naar Italië en werd opgenomen op 29 januari 2020, 1 dag na het begin van de symptomen. Bij opname in de hoge isolatie-eenheid … presenteerde ze zich met hoest, keelpijn, coryza, en bilaterale conjunctivitis. Ze had geen koorts tot dag 4, toen koorts (38 °C), misselijkheid en braken begonnen.

Infectie met SARS-CoV-2 werd bevestigd door het uitvoeren van real-time reverse transcription polymerase chain reaction (RT-PCR) assay op sputummonsters (cycle threshold value [Ct], 16.1) op de opnamedag, gevolgd door virale M-gen sequencing (GenBank toetredingsnummer MT008022), en virusisolatie op Vero E6 cellijn (2019-nCoV/Italy-INMI1).

De volledige genoomsequentie werd verkregen uit een klinisch monster of een kweekisolaat (GISAID-toetredingsnummers EPI_ISL_410545 en EPI_ISL_410546).”

Genoomsequentiebepaling uit India en Colombia

SARS-CoV-2 is ook geïsoleerd uit de urine van een COVID-19-patiënt. Een artikel uit november 2020 trachtte te bepalen “of verschillende klinische monsters verkregen van COVID-19-patiënten het besmettelijke virus bevatten,” en vond SARS-CoV-2 RNA “in alle naso/orofarynxswabs en speeksel-, urine- en ontlastingmonsters verzameld tussen dag 8 en 30 van het klinische verloop.”

Levensvatbare SARS-CoV-2 werd ook aangetroffen in de neusspoelingen van fretten die waren geïnoculeerd met urine of ontlasting van een COVID-19-patiënt. Het virus is ook geïsoleerd door onderzoekers in de VS, China, India,Canada, Australië, Korea en Colombia. In het Colombiaanse artikel staat onder andere:

“Doelstelling: Het beschrijven van de isolatie en karakterisering van een vroeg SARS-CoV-2 isolaat van de epidemie in Colombia. Materialen en methoden: Een nasofaryngeaal specimen van een COVID-19 positieve patiënt werd geïnoculeerd op verschillende cellijnen.

 

Om de aanwezigheid van SARS-CoV-2 op kweken te bevestigen werd gebruik gemaakt van qRT-PCR, indirecte immunofluorescentie assay, transmissie- en scanning elektronenmicroscopie, en next-generation sequencing.

Resultaten: We bepaalden de isolatie van SARS-CoV-2 in Vero-E6-cellen door het verschijnen van het cytopathische effect drie dagen na infectie en bevestigden dit door de positieve resultaten in de qRT-PCR en de immunofluorescentie met herstellend serum.

Transmissie- en scanning-elektronenmicroscopiebeelden verkregen van geïnfecteerde cellen toonden de aanwezigheid van structuren die compatibel zijn met SARS-CoV-2. Ten slotte kon aan de hand van een volledige genoomsequentie, verkregen door next-generation sequencing, het isolaat als B.1.5-lijn worden geclassificeerd.

Het in dit artikel gepresenteerde bewijs bevestigt de eerste isolatie van SARSCoV-2 in Colombia. Bovendien toont het aan dat deze stam zich in celcultuur op dezelfde manier gedraagt als wat in de literatuur voor andere isolaten wordt gemeld en dat zijn genetische samenstelling consistent is met de overheersende variant in de wereld.”

Als het virus bestaat, waarom worden bepaalde studies dan niet gedaan?

Zoals eerder gezegd, is het eigenlijke virus nodig om bepaalde studies te kunnen uitvoeren. Nu het virus bestaat, zouden we ook studies moeten kunnen uitvoeren om na te gaan of de COVID-prikken antilichaamafhankelijke versterking (ADE) veroorzaken.

Zoals Kirsch suggereerde, “Geef het vaccin aan de dieren, wacht, stel ze dan bloot aan het virus” en kijk wat er gebeurt. Voorkomt het infectie en overdracht, of maakt het de dieren vatbaarder voor infectie? Als de dieren zieker worden, zou dat een bewijs zijn van ADE, een probleem dat het onderzoek naar vaccins tegen het coronavirus al tientallen jaren teistert.

Daarom hebben we geen vaccin tegen de gewone verkoudheid, die door coronavirussen wordt veroorzaakt. Opmerkelijk is dat dit dieronderzoek nooit is gedaan voor de COVID-vaccins. De vraag is waarom? Kirsch denkt dat het antwoord is dat “niemand het antwoord wil weten … Het topmanagement van de FDA weet dat het het vaccinprogramma de das om zou doen als ze dit zouden doen”.

Aan de andere kant hebben de gevaccineerden, net als de ongevaccineerden, de neiging om slechts milde symptomen te ervaren bij Omicron. Dus, misschien veroorzaken de injecties geen ADE (die zelfs een mildere variant in iets dodelijks kan veranderen).

ADE is echter lang niet de enige zorg. Het is duidelijk dat deze injecties in verband worden gebracht met een drastisch verhoogd risico op cardiovasculaire, cardiale en neurologische problemen. Ook deze kunnen worden bevestigd door dierproeven – in plaats van tests op onze kinderen – en daarvoor zouden we het virus niet eens nodig hebben.

Hoe dan ook, ik geloof dat het wetenschappelijk juist is om te beweren dat SARS-CoV-2 geïsoleerd is, genetisch gesequenced, en dat het bestaat als een ziekteverwekkende entiteit. Te ver doordringen in het onkruid van theorieën die het bestaan van virussen volledig ontkennen zal de waarheidsbeweging alleen maar vertragen en belemmeren in plaats van vooruithelpen, en ik zou iedereen ten zeerste willen afraden zich in te laten met dit hoogst onproductieve verhaal.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/virus-of-geen-virus-het-vaccin-is-dodelijk/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...