woensdag 25 oktober 2023

De ongevaccineerden zullen gerechtvaardigd worden: Een eerbetoon aan de burgerhelden van onze tijd

augustus 20, 2023   9287   101  

Sinds de Wereldgezondheidsorganisatie in maart 2020 de COVID-19 pandemie uitriep, is de wereld onderworpen aan een van de meest intense psychologische angstcampagnes in de menselijke geschiedenis. De meerderheid voelde zich gedwongen om zich te laten vaccineren uit angst voor COVID of om hun baan te verliezen, maar een aanzienlijk aantal bood weerstand en koos ervoor om zich niet te laten vaccineren in het licht van discriminatie, vervolging en verlies van middelen van bestaan, schrijft Vigilantnews.

Hun veerkracht heeft in veel opzichten misschien nog ergere tirannie voorkomen. Want als je nadenkt over waar we toen stonden en waar we nu staan, kun je niet anders dan denken: “Wow. Ik ben zo dankbaar voor de vooruitgang die we hebben geboekt.” Omdat de ongevaccineerden op het punt stonden om zo “ontmenselijkt” te worden dat ze regelrecht naar de goelags werden gestuurd…

LATEN WE EVEN TERUGGAAN NAAR 9 SEPTEMBER 2021, TOEN JOE BIDEN INGRIJPENDE VACCINATIEMANDATEN AANKONDIGDE.


“Meer dan 200 miljoen Amerikanen hebben ten minste één vaccinatie gekregen. We zijn geduldig geweest en ons geduld raakt op, en uw weigering heeft ons allemaal veel gekost.”

Dit was het moment dat een diepe rilling over mijn rug liet lopen en alle alarmbellen deed rinkelen dat “we ons op een zeer gevaarlijk pad bevinden,” en ik besloot daar en toen: “Ik kan niet langer toeschouwer zijn.”

De president van de Verenigde Staten bedreigde zijn eigen burgers rechtstreeks en gaf een bepaalde groep mensen de schuld van de voortdurende COVID-crisis. Ik dacht: “Hebben we niet geleerd van fouten in het verleden dat je niet één groep mensen moet uitkiezen en hen de schuld moet geven van de ellende van het land?” Maar dit had een wereldwijde omvang…


We zaten tussen fase 6 en 7. De regering propagandeerde opzettelijk de gevaccineerden om zich tegen de ongevaccineerden te keren. En ze wachtten tot ze de meerderheid van de bevolking hadden bereikt voordat ze dit deden…

EN TOEN KWAM DE TWEEDELING IN DE MAATSCHAPPIJ… (OKTOBER 2021)


Verslaggever: “Dus u hebt eigenlijk gezegd dat dit zoiets wordt als … twee verschillende klassen mensen als je gevaccineerd of ongevaccineerd bent. Je hebt al deze rechten als je gevaccineerd bent.”

Jacinda Ardern: *Met een grijns* “Dat is wat het is. Dus, yep. Yep.


“Als je anti-mandaat bent, ben je absoluut anti-vaccin. Het kan me niet schelen wat uw persoonlijke vaccinatiestatus is. Als u iemand die tegen het vaccin pleit steunt, voorstaat, groen licht geeft, troost biedt, steunt, dan bent u een anti-vaxxer. Absoluut! Uw persoonlijke vaccinatiestatus is volstrekt irrelevant.”

Met andere woorden: “Als u de autoriteit van de staat in twijfel durft te trekken, plaatsen we u ook in de categorie ‘ontmenselijkt’.”

En toen kwamen er discriminerende sluitingen van ongevaccineerden. Met name in Oostenrijk. (November en december van 2021)


De ongevaccineerden mochten hun huis niet verlaten voor alle “niet-essentiële” doeleinden. U kon uw gezin niet eens meenemen voor een bescheiden maaltijd bij McDonald’s zonder de dreiging dat de politie binnen zou vallen om uw papieren te controleren. Bedenk dat het algemeen bekend was dat de COVID-prik de overdracht niet stopte. Maar regeringen over de hele wereld bleven de ongevaccineerden straffen en ontnamen hen hun baan, hun mogelijkheid om te reizen, de mogelijkheid om hun gezin te voeden…

Buren keerden zich tegen buren.


De propaganda werd steeds belachelijker.


Ze gingen zelfs zover om ons met hekken te verdelen…


En Oostenrijk was zelfs van plan om ongevaccineerd zijn strafbaar te stellen… (December 2021)


“Een Oostenrijkse krant publiceerde de regels die de regering op 1 [februari] al hier in Oostenrijk wil invoeren. Die regels zeggen dat als je niet gevaccineerd bent, je een boete kunt krijgen tot 2000 euro per keer dat je ongevaccineerd betrapt wordt. Dit kan betekenen, en dit wordt expliciet gezegd, dat u ook meer dan één keer per dag een boete kunt krijgen, of drie keer, vier keer, vijf keer als u niet gevaccineerd bent. Als je weigert om dit te betalen, wil de regering ons in een aparte gevangenis stoppen die voor ongevaccineerde mensen tot een jaar gecreëerd moet worden.”

Op wereldschaal werden de ongevaccineerden behandeld als dieren, “anderen.” Zo ook de mensen die geen masker wilden dragen…

Een Australische politieagent mishandelde een jonge vrouw buiten en leek haar te wurgen omdat ze haar masker niet droeg.


“Hij wurgt me! Je wurgt me! What the F*ck!”

In Australië werden quarantainekampen opgezet.

Met boetes tot 5.000 Australische dollar voor het overtreden van de regels op hun terrein…



Maar ondanks de dwangmaatregelen en medische tirannie, nam een “kleine randminderheid” stelling. (Januari 2021)

De Canadese truckers waren het topje van de ijsberg.


Studenten begonnen scholen met maskermandaten te verlaten


En de protesten om een einde te maken aan de mandaten werden groter, frequenter en heviger over de hele wereld.


In Wellington, Nieuw-Zeeland, demonstreerden de Māori buiten het parlement met de beroemde “Haka,” een ceremoniële dans met een geschiedenis van het intimideren van tegenstanders vóór de strijd.

Dankzij deze demonstraties en tegengeluiden werd “De Wetenschap” ontmaskerd, verschoof de publieke opinie en gingen de vaccinatiemandaten één voor één onderuit.


Dr. Ryan Cole spreekt op de bijeenkomst “Defeat The Mandates” in Washington, D.C.

Wat op een gegeven moment een zekerheid leek te zijn, zijn de COVID-vaccin-mandaten voor schoolkinderen, op een paar uitschieters na, werden in de Verenigde Staten NIET GEDAAN.


Dankzij de ongevaccineerden, hun vastberadenheid, hun moed om NEE te zeggen tegen tirannie, is er nog steeds een controlegroep voor het grootste experiment dat ooit op de mensheid is uitgevoerd.


De ongevaccineerden zullen gerechtvaardigd worden

Het was niet de naleving die een einde maakte aan de overheersing door grote farmaceutische bedrijven, Bill Gates en zijn vele organisaties, en het World Economic Forum; het was de dank aan de mensen die ze probeerden te beschamen, belachelijk te maken, te bespotten en af te breken.

We zouden allemaal moeten proberen om wat innerlijke dankbaarheid te vinden voor de ongevaccineerden, omdat we het aas hebben gebeten door hen te haten omdat hun doorzettingsvermogen en moed ons de tijd hebben gegeven om in te zien dat we het mis hadden.

Dus als er ooit weer mandaten komen voor COVID, of welke andere ziekte of virus dan ook, zullen hopelijk meer van ons wakker zijn en het opkomende autoritarisme zien dat zich niets aantrekt van ons welzijn en meer gaat over macht en controle.

De oorlog tegen de ongevaccineerden is verloren, en daar moeten we allemaal dankbaar voor zijn.


Bedankt dat u het tot het einde hebt volgehouden.

Als u de moed had om zich tegen vaccinatie te verzetten of u uit te spreken tegen de mandaten, dan wil ik u mijn diepste dankbaarheid betuigen. Dankzij uw moed en die van miljoenen anderen zijn we gespaard gebleven van de goelags en hebben we de machthebbers in de tang.

Er moet nog veel meer vooruitgang geboekt worden, en we zullen er op tijd komen, maar als u terugkijkt op waar we toen stonden en waar we nu staan, is er geen twijfel mogelijk: WIJ WINNEN!

    Video Link on Rumble: https://rumble.com/v38m8pm-the-unvaccinated-will-be-vindicated-a-tribute-to-the-citizen-heroes-of-our-.html

 


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/de-ongevaccineerden-zullen-gerechtvaardigd-worden-een-eerbetoon-aan-de-burgerhelden-van-onze-tijd/

  

I'm done being an expert in Ukraine war ...

 


Waarom zijn mensen zo gehoorzaam?? Naleving en tirannie

                           Analyse door Dr. Joseph Mercola  

24 oktober 2023


                Video Link: https://youtu.be/URdXC6UtfVg     

 

HET VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG

·       Mensen kunnen biologisch bedraad zijn om met de stroom mee te gaan en bij de meerderheidsgroep te blijven, zelfs als ze het niet eens zijn met de bedoelingen

·       In de jaren vijftig voerde psycholoog Solomon Asch een nu klassiek experiment uit de sociale psychologie uit dat de kracht van groepsdruk en de wens om erbij te horen, liet zien

·       Regeringen, bedrijfsreuzen en globalisten kunnen de publieke opinie en het gedrag van de massa vormgeven door 'illusies van consensus te maken'

·       Valse overtuigingen over meningen van publieke meerderheid kunnen mensen ertoe aanzetten hun ware mening over een probleem te censureren, waardoor een veranderde perceptie van realiteit en conformiteit wordt bevorderd

·       Zelfs kleine uitingen van niet-naleving kunnen anderen de moed geven om te volgen, wat een rimpeleffect veroorzaakt dat de samenleving kan veranderen

 

Plannen voor een totalitaire toekomst zijn afhankelijk van gehoorzaamheid van de massa. Zonder naleving kunnen criminele autoritairen niet slagen in hun plannen om controle te krijgen over de samenleving en de mensheid. Gezien de keuze lijkt het duidelijk dat de meeste mensen voor vrijheid en autonomie zouden kiezen. Toch toont de geschiedenis een andere realiteit, waarin enkelen erin slaagden een snode weg te bewandelen en supporters te krijgen om er doorheen te lopen.

Dus waarom zijn mensen zo gehoorzaam, zelfs als ze delen volgen met hun moraal en geloofssystemen? Academy of Ideas, dat vrijheid wil bevorderen door video's te maken waarin enkele van 's werelds grootste denkers worden belicht, wordt in de video hierboven beschreven.1

Kortom, mensen kunnen biologisch bedraad zijn om met de stroom mee te gaan en bij de meerderheidsgroep te blijven, zelfs als ze het niet eens zijn met de bedoelingen. Maar er zijn manieren waarop u zich bewust kunt afmelden.

Asch Conformiteitsexperimenten tonen kracht van peerdruk

In de jaren vijftig voerde psycholoog Solomon Asch een nu klassiek experiment uit de sociale psychologie uit met een groep studenten.2 Ze kregen een kaart te zien met een lijn erop, kregen vervolgens een tweede kaart met meerdere regels te zien en vroegen om te kiezen welke lijn even lang was als die op de eerste kaart. Slechts één antwoord was duidelijk correct.

De studenten werden in groepen geplaatst met acteurs die tijdens de derde proef allemaal hetzelfde verkeerde antwoord op de test gaven. In dit geval volgden de studenten de neiging om samen met de groep te volgen, ook al waren hun antwoorden duidelijk onjuist.3 Volgens Academy of Ideas :4

“In plaats van de voor de hand liggende waarheid te zeggen, gaven de proefpersonen 37% van de tijd hetzelfde verkeerde antwoord als de groep, en van de 123 proefpersonen die aan dit experiment deelnamen, ging tweederde minstens één keer met de groep mee.

Het experiment van Asch bevestigt wat filosofen al duizenden jaren herhalen: voor de meeste mensen die zich conformeren aan wat anderen zeggen en doen - hoe objectief vals of absurd ook - heeft voorrang boven aanpassing aan de realiteit en het ontdekken van de waarheid."

De video citeert vervolgens psycholoog Todd Rose, voormalig faculteitslid aan de Harvard University en auteur van het boek 'Collective Illusions', dat suggereert: 'De wens om erbij te horen is een van de krachtigste, minst begrepen krachten in een samenleving."5 Hij stelt dat de wens van mensen om sociaal te behoren en met elkaar in contact te komen zo sterk is dat het ons gedrag aanstuurt, zelfs als ze tegen onze eigen belangen zijn.

'De meesten van ons zijn liever volledig synchroon met de sociale normen van onze respectievelijke groepen dan trouw aan wie we zijn', aldus Collective Illusions.6 Verder zegt hij:7

"... We geven erom in de numerieke meerderheid te zijn, zelfs als we niet per se om de groep geven en zelfs als de groepsopinie slechts een illusie is. Op instinct handelend, in sociale situaties nemen onze hersenen niet echt de moeite om onderscheid te maken tussen uiterlijk en realiteit ..

Zelfs als er geen opzettelijke druk of prikkels zijn, gaan we graag akkoord met wat we denken dat de consensus is, omdat we eenvoudigweg biologisch bedraad zijn om dat te doen."

Milgram Experiment toonde de kracht van een bestelling

De neiging om koste wat het kost te gehoorzamen, zelfs als er geen prikkel voor is, werd ook geïllustreerd in het Milgram-experiment, die werd uitgevoerd na het proces tegen nazi-Adolf Eichmann, die de verdediging van Neurenberg gebruikte, of 'befehl ist befehl,'wat zich vertaalt naar' een bestelling is een bestelling."

Het Milgram-experiment toonde aan dat mensen tegen hun eigen oordeel zouden optreden en een andere persoon tot het uiterste zouden schaden, simpelweg omdat hen werd opgedragen dit te doen.

De proefpersonen ervoeren eerst zelf een schok van 45 volt - zodat ze zouden weten hoe het voelde - en dienden vervolgens de schokken met toenemende tussenpozen toe. Ze werden gelabeld van 15 tot 450 volt - van lichte schok tot 'extreme intensiteitsschok', 'gevaar: ernstige schok' en de sterkste spanning, 'XXX'. Volgens Gregorio Billikopf Encina van de University of California :8

“Als reactie op de veronderstelde schokken zou de‘ leerder ’(acteur) beginnen te grommen met 75 volt; klaag bij 120 volt; vraag om te worden vrijgegeven bij 150 volt; pleit vervolgens met toenemende kracht; en laat gekwelde kreten horen bij 285 volt.

Uiteindelijk moest de leerling wanhopig schreeuwen en klagen over hartpijn. Op een gegeven moment zou de acteur weigeren nog meer vragen te beantwoorden. Ten slotte zou de acteur op 330 volt volledig stil zijn, dat wil zeggen, als een van de deelnemers aan de leraar zo ver kwam zonder eerst in opstand te komen."

Uiteindelijk ging 65% van de proefpersonen door met het onderzoek en hanteerde het maximale spanningsniveau, ook al wisten ze dat het verkeerd was.

Gehoorzaamheid blijft bestaan als gevolg van valse veronderstellingen

Regeringen, bedrijfsreuzen en globalisten kunnen de publieke opinie en het gedrag van de massa vormgeven door 'illusies van consensus te maken'."Het is psychologische oorlogvoering, waarvan we het type van kracht zagen spelen tijdens de COVID-19-pandemie.

Beschuldigingen van 'oma-moordenaars' of 'anti-vaxxers' te zijn tegenover mensen die ervoor kozen om geen COVID-19-prik te krijgen of een masker te dragen, zijn voorbeelden van de krachtige retoriek die wordt gebruikt om mensen zelfgenoegzaam te houden. Volgens de video :9

'Ze gebruiken de kracht van de reguliere media en sociale media met het uitdrukkelijke doel om het te laten lijken alsof de meerderheid bepaalde agenda's, ideologieën en mandaten steunt. Schuine verhalen, bevooroordeelde rapporten, retoriek die een beroep doet op emotie, misleidende 'feitcontroles', regelrechte leugens, dubieuze opiniepeilingen en sociale bots zijn enkele van de wapens die worden gebruikt in deze subtiele vorm van psychologische oorlogvoering."

Rose is medeoprichter en president van Populace, een denktank die de wijdverbreide misvattingen van mensen over politieke en sociale consensus onderzoekt. "Noem alles wat echt belangrijk voor je is, en ik wed dat je het helemaal verkeerd hebt over wat de meerderheid van de mensen echt van hen denkt. En dat is genereus ', zegt Rose.10

Deze valse overtuigingen zijn echter niet onschadelijk, omdat ze mensen ertoe kunnen aanzetten hun ware mening over een probleem te censureren, waardoor een veranderde perceptie van realiteit en conformiteit wordt bevorderd. Volgens Rose :11

'Collectieve illusies zijn sociale leugens. Ze komen voor in situaties waarin een meerderheid van de individuen in een groep privé een bepaalde mening verwerpt, maar ze gaan ermee akkoord omdat ze (ten onrechte) aannemen dat de meeste andere mensen het accepteren. Het resultaat is een verderfelijke, zichzelf vervullende profetie.

Door blinde en uiteindelijk valse veronderstellingen te maken over de meningen van de mensen om ons heen en ons zorgen te maken dat we in de minderheid zijn, wordt de kans groter dat we de opvattingen die wij en anderen niet hebben, voortzetten. Erger nog, omdat dezelfde mensen die het niet eens zijn met de status-quo degenen zijn die deze handhaven, wordt het bijna onmogelijk om de illusie te ontmantelen."

Parallel Reality: mensen zijn zowel slachtoffers als supporters

Het was 1978 toen Václav Havel, voormalig president van Tsjechoslowakije, schreef: 'De kracht van de machteloze.'Het beschrijft de manager van een supermarkt, groenteboer, die een bord in zijn etalage plaatst met de tekst' Arbeiders van de wereld, verenigen!"Het is een door de regering onderschreven slogan ter ondersteuning van het communistische regime, en het is er een die overal in de stad wordt gezien.

Groenteboer hing het bord op, niet omdat hij geloofde in de boodschap of de regering erachter, maar omdat het een verwachting was en iets dat iedereen ook deed. De video legt uit :12

'De groenteman geloofde niet in de boodschap van het bord - voor hem was het niets meer dan clichépropaganda. Na tientallen jaren van harde politieke onderdrukking was het hem duidelijk dat de vermeende bezorgdheid van de regering voor de arbeiders van de wereld een ideologisch front was om hun honger naar macht te verbergen.

Maar hoewel de groenteman wist dat het teken propaganda was, hing hij elke ochtend toch het bord op, want dat is wat iedereen deed. Door de overheid onderschreven borden hingen in het raam van elke winkel; ze maakten deel uit van wat Vaclav Havel ‘het panorama van het dagelijks leven’ noemde, dat hielp de collectieve illusie te creëren en te behouden dat de meerderheid de regering steunde."

In dit totalitaire systeem, legt Havel uit, worden burgers zowel slachtoffers als voorstanders van de machine. Alleen door individuen die loskomen van de cyclus en zich uitspreken voor hun ware overtuigingen, kan het systeem worden verbroken en uiteindelijk falen.

Op een dag besluit groenteman dat hij de slogan niet in het raam van zijn winkel wil laten zien, stopt dan met het delen van andere overheidspropaganda en begint zijn mening publiekelijk te uiten. Zijn acties hebben een rimpeleffect om hem heen. Rose schrijft :13

“... Verrassend genoeg begon de groenteboer met verbazingwekkende snelheid steun te krijgen om de simpele reden dat alle anderen in de stad precies hetzelfde voelden als hij. Moe van het leven onder onderdrukking, volgden de kleermaker en de bakker en de kantoormedewerker zijn voorbeeld. Op het moment dat de groenteboer niet meer meewerkte, stuurde hij iedereen een signaal dat ze hetzelfde konden doen."

Een voor een verzwakken niet-collectieve acties het autoritaire bewind en krijgen uiteindelijk genoeg kracht om het ten val te brengen. Zoals Havel uitlegde :14

“Door de regels van het spel [van tirannie] te overtreden, verstoorde de groenteman het spel ... Hij onthulde het als een spel ... Hij zei dat de keizer naakt is. En omdat de keizer in feite naakt is, gebeurde er iets buitengewoon gevaarlijks: door zijn actie stelde de groenteboer ... iedereen in staat achter het gordijn te kijken. Hij liet iedereen zien dat het mogelijk is om in de waarheid te leven."

Een vlindereffect om de samenleving te veranderen

Het is essentieel dat uw grondwettelijke rechten en burgerlijke vrijheden worden beschermd tegen onrechtmatig bereik van de regering. Toch geven velen gewillig vrijheden op die, als ze eenmaal weg zijn, moeilijk, zo niet onmogelijk, kunnen zijn om terug te komen. Een manier om dit te voorkomen, is door op te komen voor je overtuigingen en burgerlijke ongehoorzaamheid te gebruiken om je vrijheid te beschermen. Volgens de film :15

“Als zeer sociale wezens beïnvloedt wat we zeggen en doen de mensen die we tegenkomen, en zelfs kleine vertoningen van niet-naleving en non-conformiteit hebben de kracht om naar buiten te rimpelen en een vlindereffect te initiëren dat de samenleving op dramatische manieren verandert.

Vandaar dat [Sovjet dissident] Aleksandr Solzhenitsyn verklaarde dat een enkel individu dat de waarheid spreekt een tirannie zou kunnen neerhalen, of zoals Henry Melvill opmerkte: 'Ons leven is verbonden door duizend onzichtbare draden, en langs deze sympathieke vezels lopen onze acties als oorzaken en keer terug naar ons als resultaten.''

Als de kosten van het uitspreken of tegengaan van het graan te hoog zijn vanwege de economische, sociale of fysieke gevolgen die daaruit kunnen voortvloeien, stelt Rose voor om twijfel te zaaien, wat genoeg kan zijn om de sneeuwbal aan het rollen te krijgen :16

'Bijvoorbeeld, je kunt zoiets zeggen, ‘Ik heb nog geen beslissing genomen’ of ‘Aan de ene kant, Ik kan de waarde van x zien, maar aan de andere kant ... 'Je kunt ook andere opties voorstellen door dingen te zeggen als' Ik heb een vriend die ... 'of' Ik lees ergens dat ... '

Als u dit doet, krijgt u een plausibele ontkenning met behoud van uw gevoel van controle. Het biedt ook een ontsnappingsluik voor anderen die bang zijn om te spreken. Vaak is er maar één vonk van ambivalentie of gemengde mening nodig. Zodra je de deur openscheurt, kunnen anderen de moed krijgen om te volgen."

 

Bronnen en referenties

·         1 YouTube, waarom zijn mensen zo gehoorzaam?? 13 september 2023

·         2 Asch, S.E. (1951). Effecten van groepsdruk op de wijziging en vervorming van beoordelingen

·         3 Psychology Concepts, Solomon Asch Conformity Experiments

·         4 YouTube, waarom zijn mensen zo gehoorzaam?? 13 september 2023, 1:54

·         5, 6 Todd Rose, Collective Illusions

·         7 YouTube, waarom zijn mensen zo gehoorzaam?? 13 september 2023, 2:27

·         8 University of California, Milgram's Experiment on Obnece to Authority

·         9 YouTube, waarom zijn mensen zo gehoorzaam?? 13 september 2023, 3:23

·         10 YouTube, waarom zijn mensen zo gehoorzaam?? 13 september 2023, 3:55

·         11 YouTube, waarom zijn mensen zo gehoorzaam?? 13 september 2023, 4:46

·         12 YouTube, waarom zijn mensen zo gehoorzaam?? 13 september 2023, 6:01

·         13 YouTube, waarom zijn mensen zo gehoorzaam?? 13 september 2023, 8:12

·         14 YouTube, waarom zijn mensen zo gehoorzaam?? 13 september 2023, 9:24

·         15 YouTube, waarom zijn mensen zo gehoorzaam?? 13 september 2023, 9:54

·         16 YouTube, waarom zijn mensen zo gehoorzaam?? 13 september 2023, 10:45

Bron : https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2023/10/24/obedience-compliance-tyranny.aspx

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...