vrijdag 10 mei 2024

De Covid “vaccin” waarheid komt naar buiten

 mei 10, 2024   14

Ja, ons werden leugens verteld over de veiligheid en effectiviteit van de Covid-“vaccins.”

Chris Cuomo, die de persstituees leidde in hun onwetende aanval op Ivermectine, neemt nu Ivermectine in een poging te herstellen van de bijwerkingen van het Covid-“vaccin” dat hij dom genoeg nam, schrijft Paul Craig Roberts.

Cuomo zegt dat de aanval van Fauci/Big Pharma/medisch establishment op het echte geneesmiddel was omdat er geen winst te behalen viel met Ivermectine. Dus uit winstbejag doodde en verminkte Big Pharma, zijn NIH, CDC en FDA handlangers, en het corrupte Amerikaanse medische establishment mensen voor geld.

Cuomo zegt: “We kregen slechte informatie over Ivermectin. De echte vraag is, waarom?”

Vervolgens beantwoordt hij zijn vraag door te zeggen dat de reden dat Ivermectine zo fel werd afgewezen was dat er geen winst te behalen viel met een medicijn dat al goedkoop was en wijd verspreid. “Het is goedkoop, het is van niemand en het wordt gebruikt als antimicrobiële en antivirale stof en dat is al heel lang zo,” zei Cuomo. “Mijn dokter gebruikte het tijdens COVID op haar familie en patiënten, en het werkte voor hen. Dus. Ze hadden het mis om daar angstvallig over te doen. Ik wist dat toen niet. Ik weet het nu, geef het nu toe, rapporteer er nu over.” https://www.thewrap.com/chris-cuomo-ivermectin-covid-regular-dose-joe-rogan/

Ter verdediging van Cuomo: als hij zijn huiswerk had gedaan in plaats van alleen maar de schaamteloze propaganda te lezen die hem werd voorgeschoteld, zou hij zijn gehekeld door Fauci, Biden en zijn persstituees vrienden en zou hij zijn ontslagen.

In Amerika, vooral op universiteiten, openbare scholen, in de media en bij de overheid is het bijna onmogelijk om ergens de waarheid over te vertellen zonder daar vernietigende gevolgen van te ondervinden.

Herinner je je nog alle publieke, media en medische autoriteiten, inclusief je eigen dokter, die je vertelden dat het dodelijke Covid “vaccin” veilig was? AstraZeneca heeft zojuist aangekondigd dat het bedrijf is begonnen met een wereldwijde terugtrekking van het Covid-19 “vaccin”. https://childrenshealthdefense.org/defender/astrazeneca-covid-vaccine-global-withdrawal/

Er wordt nu toegegeven dat door vaccinatie veroorzaakte trombotische trombocytopenie (TTS) in verband wordt gebracht met de Covid-19 vaccins van AstraZeneca en Johnson & Johnson. Het plotseling verschijnen van nooit eerder geziene bloedstolsels is niet het enige dodelijke en gezondheidsschadende gevolg van het “vaccin”. Onafhankelijke medische wetenschappers die niet op de loonlijst van Big Pharma staan, hebben vele andere desastreuze gevolgen – zoals turbokanker – van alle “vaccins” aangetoond.

AstraZeneca beweert dat de terugtrekking van het “vaccin” geen verband houdt met de collectieve rechtszaak tegen het bedrijf of met de erkenning dat TTS een “zeldzame” bijwerking van het “vaccin” is. Misschien zijn miljoenen gevallen een zeldzaam aantal onder miljarden doses, maar miljoenen doden en permanent gewonden is niet wat de geneeskunde als “zeldzaam” beschouwt.

Ondanks de erkenning dat de verguisde onafhankelijke medische wetenschappers volledig correct waren in hun waarschuwingen over de “vaccins,” probeert de uiterst corrupte medische raad van Texas nog steeds de licentie af te nemen van een arts die 6000 Covid patenten heeft gered met Ivermectin. In tegenstelling tot de corrupte Amerikaanse ziekenhuizen die verbazingwekkende bedragen werden betaald voor het rapporteren van alle sterfgevallen als Covid-sterfgevallen, negeerden een paar eerlijke artsen het opleggen van de dodelijke Covid-protocollen en behandelden ze hun patiënten correct. Daarom probeert de medische gevestigde orde, ondanks de bekende en vastgestelde feiten, de eerlijke artsen in hun midden te vernietigen.

Nogmaals vraag ik je: kun je één publieke of particuliere instelling in de Verenigde Staten noemen die je vertrouwt?


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/de-covid-vaccin-waarheid-komt-naar-buiten/

Schaamteloze promotie voor de 15-minutenstad in de media


De media steken de loftrompet over de 15-minutenstad. Die bevordert de levenskwaliteit, maar levert bedenker Carlos Moreno doodsbedreigingen op, schrijft Vrij Nederland op X. De term blijkt voer voor complotdenkers, voegt het opinieblad toe.

De 15-minutenstad schrijft voor dat alle dagelijkse behoeften van een stadsbewoner zich in een straal van een kwartier om hem heen moeten bevinden, per fiets, te voet of het openbaar vervoer. “Dat klinkt niet per se kwaadaardig zou je zeggen. Toch is dat hoe complotdenkers de 15-minutenstad zien,” schrijft (onderzoeks)journalist Caspar van de Poel in een stuk voor Vrij Nederland waar het dedain van afdruipt.

De bruine hoekjes

Complottheorieën over dit fenomeen zijn volgens hem te vinden in ‘de bruine hoekjes’ van het internet.

Hij noemt psycholoog Jordan Peterson een complotdenker omdat hij zegt dat de 15-minutenstad de opmaat is naar een soort controlemaatschappij.

Ook Forum voor Democratie krijgt dat predicaat opgeplakt omdat de partij de 15-minutenstad ‘een dystopische toekomst’ noemt.

Bredere kritiek

Moreno klaagt dat ‘complotdenkers’ denken dat hij een soort lockdown omwille van het klimaat wil instellen. Hij vermoedt dat het de ‘complotdenkers’ uiteindelijk gaat om privéautobezit.

Er klinkt al langere tijd bredere kritiek, die zich geenszins beperkt tot ‘de bruine hoekjes’. Europarlementariër Christine Anderson (AfD) waarschuwde eerder dat de 15-minutensteden zijn bedoeld om je op te sluiten. “De volgende stap is dat je binnen een bepaald gebied moet blijven en dat je dat gebied maar twee tot drie keer per jaar mag verlaten,” zei ze in gesprek met de krant The Epoch Times.

Wat is volgens het Europarlementslid het doel van de 15-minutenstad? “Alle mensen aan de bedelstaf brengen en tot slaaf maken.”

Dat is de volgende stap

Shyam Batra, die zich kandidaat heeft gesteld voor het burgemeesterschap van Londen, zei in gesprek met IBTimes UK dat je in een 15-minutenstad niet meer in een benzine- of dieselauto kunt rijden en een stekkerauto moet kopen.

“Werken doe je binnen de 15-minutenstad. Er wordt voor je bepaald wat je wel en niet mag eten. Je rekening wordt geblokkeerd als je de regels overtreedt. Dat is de volgende stap,” zei Batra.

Influencer Krissy Rieger, die 240.000 abonnees heeft op YouTube, waarschuwt in meerdere van haar video’s voor 15-minutensteden.

Totale controle

“Pas op, onze bewegingsvrijheid wordt beperkt, ik kan het niet anders uitleggen,” zegt ze. “De bedoeling is het autoverkeer terug te dringen. We worden aangespoord binnen ons gebied te blijven en camera’s houden onze nummerborden in de gaten. We worden opgesloten in zones en bewaakt door camera’s.”

Ook onderzoeksjournalist Ernst Wolff waarschuwt voor de 15-minutensteden. “Kleine stukjes rijden is nog wel oké. Maar als je in de auto stapt en een paar honderd kilometer rijdt, dan kom je in de CO2-val en wordt je CO2-footprint afgenomen. Dat moet je dan ergens gaan terugbetalen en je kunt geen kant op.”

“Wie met wie contact heeft gehad, waar en wanneer, dat wordt allemaal opgeslagen en kan real time worden gedeeld met welke instantie dan ook. De 15-minutenstad heeft alles in zich voor totale controle,” aldus Wolff.

Dat is waar ze naartoe willen

Politicus Nigel Farage wijst erop dat lage- en zero-emissiezones ‘slechts het begin’ zijn. Hij zegt dat in Groot-Brittannië haast wordt gemaakt met de 15-minutensteden, die volgens hem bedoeld zijn om ons in onze wijk te houden.

Tezamen met onder meer een digitaal ID en digitaal geld gaan ze ervoor zorgen dat elke auto een soort zwarte doos krijgt met gps-technologie. Ze zullen elke kilometer die we rijden gaan belasten. Dat is waar ze naartoe willen, waarschuwt Farage.

Dit staat allemaal klaar

“Geen contant geld meer, één druk op de knop, en ziedaar de CBDC,” zei advocaat W. Scott McCollough. “Eén druk op de knop en je kunt de winkel niet meer in. Eén druk op de knop en er staat een politieagent achter je als je buiten je 10-, 11- of 15-minutenstad komt.”

“Dit staat allemaal klaar,” benadrukte de advocaat. “Het is er. Ze hebben het getest tijdens de pandemie.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Video: Hier komt de ziekte van Lyme écht vandaan


In 2008 maakte Kris Newby een documentaire over de ziekte van Lyme, waar ze uitgebreid onderzoek naar heeft gedaan.

Volgens de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC worden er jaarlijks zo’n 500.000 gevallen gemeld in de Verenigde Staten. Dat zijn er 1300 per dag.

Lyme begon in de jaren zeventig een probleem te worden. Rond Lyme in de Amerikaanse staat Connecticut doken gevaarlijke teken op. Vlak bij Lyme ligt Plum Island, waar de Amerikaanse overheid experimenteerde met biowapens, zei Newby in gesprek met Tucker Carlson.

Testfaciliteit voor biowapens

Lokale bewoners begonnen niet alleen lyme-artritis te krijgen, maar ook rickettsiose en babesiose.

Je hebt dus een cluster van drie zeldzame ziektes vlak bij een testfaciliteit van de Amerikaanse overheid voor biowapens, resumeerde Carlson.

De CDC stelde pas zeven jaar na de eerste gevallen een onderzoek in. De uitbraak werd onder het tapijt gemoffeld.

Beruchte naziwetenschapper

Advocaat Michael C. Carroll kreeg in 2001 en 2002 als één van de weinigen toegang tot Plum Island. Hij deed voor zijn boek ‘Lab 257’ jarenlang onderzoek, bestudeerde talloze overheidsdocumenten en interviewde wetenschappers, overheidsfunctionarissen en journalisten.

Carroll ontdekte dat Erich Traub, een beruchte naziwetenschapper en viroloog, de faciliteit in de jaren vijftig tenminste drie keer heeft bezocht om daar experimenten te doen met vergiftigde teken.

Geheim biolab

In hun boek ‘The Nazi Hydra in America’ stellen Glen Yeadon en John Hawkins dat Traub tijdens de Tweede Wereldoorlog een geheim biolab van de nazi’s runde op het eiland Riems.

Traub werkte daar onder meer aan het mond-en-klauwzeervirus, dat vanuit bommenwerpers van de Luftwaffe werd neergelaten boven vee- en rendierkuddes in Rusland.

Yeadon en Hawkins verwijzen naar documenten waarin staat dat Traub op Plum Island met meer dan 40 dodelijke virussen experimenteerde op proefdieren.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Zelfreplicerende nanobots gevonden bij zowel gevaccineerden als ongevaccineerden


Ray Kurzweil is al decennia de onofficiële woordvoerder van de transhumanistische beweging. In 2008 zei hij dat mensen nanorobots toegediend zouden krijgen die het menselijk lichaam aanzienlijk zouden verbeteren.

In 2010 interviewde hij Robert Freitas over de toekomst van nanotechnologie. Die zei dat nanorobots veroudering zouden kunnen voorkomen. Ook zei dat hij dat deze technologie naar verwachting rond 2020 ingezet zou worden en dat er wetgeving zou komen die mensen zou moeten beschermen tegen misbruik.

Die wetgeving kwam er niet, maar de technologie werd in 2020 wel ingezet. Miljarden nietsvermoedende mensen werden eraan blootgesteld. Diverse laboratoria hebben inmiddels bevestigd dat deze nanotechnologie in de COVID-vaccins zit. Bill Gates zei onlangs dat hij aan het knoeien is met zelfassemblerende nanodeeltjes voor mRNA-vaccins.

Grootste gevaar

Zelfassemblage of zelfreplicatie werd gezien als het grootste gevaar van nanorobots. Zelfreplicatie veroorzaakt ziekte, waarschuwde Freitas. “Je wilt geen zelfreplicerende nanobots in het menselijk lichaam stoppen,” zei hij. “Als de nanorobots zich in het lichaam kunnen repliceren, houdt dat in dat ze een deel van het menselijk lichaam als voedsel gebruiken.”

In 1986 schreef Kim Eric Drexler een boek over wat hij het ‘Gray Goo Scenario’ noemde, een catastrofale gebeurtenis veroorzaakt door zelfreplicerende nanotechnologie die de biomassa van de gastheer consumeert.

Tweede ronde

Dit is precies wat onafhankelijke onderzoekers zien. Het kan de zogenaamde bloedproppen verklaren die worden gevonden in lichamen van overledenen. En het verspreidt zich. Aangetoond is dat de geprikten het overdragen op de ongevaccineerden door middel van shedding.

Dit gebeurt wereldwijd en niemand kan het vuurtje blussen. 

Onze overheden kijken de andere kant op. 

Ondertussen maken de daders zich op voor de tweede ronde met een volgende neppandemie.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...