woensdag 27 september 2023

Wijnboer Bas verhoogt productie in 4 jaar van 800 tot 3500 liter en dit is zijn opmerkelijke geheim



Wijnboer Bas uit Balkbrug speelt klassieke muziek in zijn wijngaard en heeft zo in vier jaar tijd de opbrengst van 700 tot 800 liter verhoogd tot 3000 tot 3500 liter.

Zijn uitleg is als volgt: water (70 procent van de druif) resoneert met de trilling van de muziek. Waterkristallen hebben een prachtige structuur na klassieke muziek, maar niet na heavy metal.

Echt bizar

Wereldwijd zijn er slechts vier wijnproducenten die muziek gebruiken om de wijnproductie op te voeren. Muziek zorgt ervoor dat planten weerbaarder zijn tegen ziektes en dat de wijnproductie hoger ligt.

Muziek is trilling en middels trilling kun je watercellen op een positieve manier beïnvloeden, legt Bas uit. Ook vriendelijk of liefdevol tegen een plant praten, geeft watercellen die eruitzien als mooie kristalvormige sneeuwvlokjes. Schelden en tieren geeft bruine uitgeslagen cellen waar geen vorm in te herkennen is.

“Het is natuurlijk bizar, echt bizar,” aldus Bas. “Hoe dan toch?”    

Oncoloog geschokt: ‘Dit is iets wat ik nog nooit eerder in mijn carrière heb gezien’


Steeds vaker hoor je de term ‘turbokanker’ voorbijkomen. Het gaat daarbij om agressieve kankers bij mensen die zijn gevaccineerd tegen corona, zei oncoloog William Makis in gesprek met Del Bigtree.

Deze kankers worden vastgesteld bij jonge mensen: twintigers, dertigers, veertigers. De jongste patiënt waarover hij heeft bericht, was een 12-jarige jongen die één Modernaprik had gekregen.

Nog nooit eerder gezien

Vier maanden na de prik had het jongetje stadium IV hersenkanker. Zes maanden later is hij overleden, vertelde Makis.

“Dit is iets wat ik nog nooit eerder in mijn carrière heb gezien,” benadrukte Makis. “Ik heb in mijn carrière ongeveer 20.000 kankergevallen gediagnosticeerd.”

Laat stadium

De oncoloog legt ook uit dat de gevallen van turbokanker vooral voorkomen bij mRNA-gevaccineerden en voorheen grotendeels onbekend waren op deze manier. Dit komt doordat de tumoren heel snel groeien en pas in een heel laat stadium opgemerkt worden. Iets waar bijvoorbeeld Dr. Ryan Cole ook op ingaat. Hij legt uit dat de spike-eiwitten van de experimentele vaccins een mechanisme in gang zetten dat leidt tot de ontwikkeling van kanker.

Het is duidelijk dat deze ontwikkelingen dringend ook door overheidsinstanties onderzocht moeten worden. Gezondheidsautoriteiten en politici blijven mensen immers aansporen om gentherapie te krijgen met de mRNA- oftewel modRNA-injecties van Pfizer en Moderna.

Bron: 

https://www.ninefornews.nl/oncoloog-geschokt-dit-is-iets-wat-ik-nog-nooit-eerder-in-mijn-carriere-heb-gezien/

https://www.frontnieuws.com/oncoloog-ik-heb-kanker-zich-nog-nooit-zo-zien-gedragen/ 

Dit gebeurde er met de journalist die meehielp met ontmaskering van Oekraïense nazi-veteraan


Een Britse onafhankelijk journalist is gearresteerd nadat hij zich kritisch had uitgelaten over de staande ovaties voor een Oekraïense nazi-veteraan in het Canadese parlement.

Warren Thornton presenteerde zondag een aflevering van zijn podcast The Real Truth toen de politie plotseling voor zijn deur stond.

Gast Fiona Ryan zei dat Thornton 20 minuten voor het einde van de aflevering ‘verdween’. Toen ze hem een WhatsApp-bericht stuurde om hem te vragen wat er was gebeurd, stuurde hij één woord terug: ‘politie’.

Eer

Thornton werd gearresteerd en meegenomen naar een politiebureau in Bristol, vele kilometers van zijn huis. Daar werd hij ervan beschuldigd ‘malinformatie’ te hebben verspreid op social media.

In een video op X, voorheen Twitter, die inmiddels is verwijderd zei hij dat het ‘een eer is’ om te worden meegenomen en ondervraagd voor het verspreiden van ‘malinformatie’.

Malinformatie is informatie die correct is, maar die verspreid wordt ‘met het enige doel om een persoon, organisatie of land te beschadigen’.

Ontmaskering

Thornton sprak zich eerder kritisch uit over de steun die de NAVO biedt aan Oekraïne. Hij speelde daarnaast een rol bij de ontmaskering van de 98-jarige oud-SS’er Jaroslav Hoenka, die tijdens een speech van de Oekraïense president Zelensky in het Canadese parlement een staande ovatie kreeg. Hij was uitgenodigd door premier Trudeau.

Hoenka maakte deel uit van een beruchte divisie van de nazi’s die bloedbaden aanrichtte onder burgers. Nadat nazi-Duitsland was verslagen, emigreerden duizenden Oekraïense nazi’s naar Canada, waaronder de opa van vicepremier Chrystia Freeland.

Officiële waarschuwing

Heel erg bedankt dat jullie hebben laten zien dat alle 16 video’s die jullie hebben onderzocht, op waarheid berusten, zei Thornton tegen de politie. Hij liet weten dat de politie ‘geen verdere stappen’ tegen hem onderneemt.

Thornton laat zich niet het zwijgen opleggen. “We blijven mensen de waarheid vertellen.”

Bill Gates laat plotseling narratief over klimaatdoom varen nu bevolkingen terugslaan tegen globalisme

 september 26, 2023

Bill Gates, auteur van “How to Avoid a Climate Disaster”, heeft het afgelopen decennium zijn publiek gewaarschuwd dat de wereld overbevolkt is en onderhevig is aan naderend klimatologisch onheil. Om de planeet te redden, moeten we volgens Bill Gates “netto-nul koolstofemissies bereiken tegen het jaar 2050.”

Ondertussen blijft Gates de wereld rondreizen in zijn privéjets, waarbij hij in één jaar meer koolstof uitstoot dan de gemiddelde persoon in zijn hele leven, schrijft Lance D Johnson.

Nu steeds meer mensen de façade van de klimaatverandering doorzien en zich realiseren hoe hun leven wordt uitgebuit door het globalisme, verandert Bill Gates plotseling van toon in het klimaatdoom-narratief. Tijdens een live toespraak in het Times Center in New York maakte Gates een plotselinge ommezwaai in zijn klimaatdoom-narratief. Hij zei: “Geen enkel gematigd klimaat land zal onbewoonbaar worden.”

De laatste opmerkingen van Gates staan in schril contrast met de publieke opmerkingen die hij slechts twee jaar geleden maakte, toen zijn boek over het onheil van de klimaatdoom voor het eerst werd gepubliceerd. In een Fox News Sunday interview uit 2021 met Chris Wallace zei Bill Gates: “De migratie die we uit Syrië zagen voor hun burgeroorlog, die enigszins weersafhankelijk was, wij zullen 10 keer zoveel migratie hebben omdat de equatoriale gebieden onbewoonbaar zullen worden.” Nu gelooft hij plotseling dat het tegenovergestelde waar is, en het is gemakkelijk te zien waarom hij zijn standpunt afzwakt.

Het door angst ingegeven einde-van-de-wereld klimaatdoom als gevolg van klimaatverandering werken niet langer op de massa, en Gates weet dat mensen door de manipulatie en uitbuiting heen kijken, dus past hij zijn boodschap aan. In zijn meest recente openbare toespraak zei Gates: “Als je het klimaat met brute kracht probeert te beïnvloeden, krijg je mensen die zeggen: ‘Ik hou van het klimaat, maar ik wil die kosten niet dragen en mijn levensstandaard verlagen.'” Met andere woorden, Gates weet dat zijn klimaatinvesteringen helpen om de levensstandaard van miljoenen mensen wereldwijd te vernietigen.


 Vaccinpusher Bill Gates geeft eindelijk toe dat zijn vaccins ondoeltreffend zijn en roept op tot een "nieuwe" aanpak van vaccins

 

De armen en de arbeidersklasse worden geplunderd door het klimaatveranderingsbeleid van Bill Gates

De armen en de arbeidersklasse zijn degenen die het meest getroffen worden door het netto-nul klimaatveranderingsbeleid van de globalisten en de groene new deal energierantsoenering en het witwassen van geld dat wereldwijd plaatsvindt.

De centrale planning van de landbouw- en energieproductie door de Verenigde Naties heeft beide verstikt, waardoor de kosten van voedsel en energie zijn gestegen en de levensstandaard voor velen is gedaald. Nu komen bevolkingen in opstand tegen het socialisme, groene nieuwe afspraken en de “ESG” (environment, social, and governance) programma’s die bedrijven en regeringen over de hele wereld hebben geïnfiltreerd. Dit beleid heeft de economische groei vertraagd, de energiekosten verhoogd en miljarden belastinggeld verspild.

Fossiele brandstoffen vertegenwoordigen nog steeds ongeveer 80 procent van de energieproductie en -consumptie in de VS, dus de pogingen van het Biden-regime om pijpleidingen en boringen stil te leggen hebben de armen en de werkende klasse, die afhankelijk zijn van betaalbare energieprijzen om rond te komen, alleen maar geschaad. In de VS heeft de 27 miljard dollar kostende “Nationale Klimaatbank”, opgericht door Biden’s groene nieuwe deal, alleen maar geleid tot verspilling, fraude, misbruik en regelrecht socialisme. Centrale planners van de overheid (zoals klimaatsaar John Kerry) hebben het recht om de winnaars en verliezers in de economie te kiezen, waarbij ze marktinnovatie verstikken en talloze banen en bestaansmiddelen om zeep helpen. Ondertussen maakt al deze zelfvernietiging van Amerikaanse energie en innovatie de VS kwetsbaarder voor buitenlandse naties zoals Rusland. Rusland, dat niet gebonden is aan de klimaatveranderingshysterie en bevolkingscontrole van de VN, krijgt steeds meer macht over de VS en Europa met hun robuuste, gediversifieerde energieproductie en transportsystemen.

 

Alleen al om deze redenen hebben Bill Gates en de groene new deal-aanjagende globalisten geen voeling met de werkelijkheid. Ze maken het niet alleen moeilijker voor de gemiddelde mens om te eten, naar het werk te reizen en zijn huis te koelen/verwarmen, maar hun waanideeën breken ook de soevereiniteit van naties af, waardoor de bevolking kwetsbaarder wordt en de wereld minder veilig.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/bill-gates-laat-plotseling-narratief-over-klimaatdoom-varen-nu-bevolkingen-terugslaan-tegen-globalisme/

SPEAK OUT AGAINST PESTICIDES

 

THE #BEEACTIVE NEWSLETTER
Dear Michel,

The coming weeks we will highlight a pesticide scandal every week. We’ll show that you, your loved ones and the world around you are not protected against dangerous pesticides. We’ll explain why and give you texts to send to the politicians who can do something about it. Especially now, for the coming months are crucial for pesticide reduction and nature restoration in Europe. Important proposals are on the table.
 
Please write to the politicians with our easy tool. We encourage you to write the same people with a different text every week. They should know the pesticide authorisation system is as leaky as a sieve: it doesn’t protect our health and our environment the way it should. Their own PEST research committee concluded a lot of gaps in 2019, but 4 years later hardly anything has changed.
 
We’ll supply you with information and short texts that you can paste into your message. Of course, you can edit and rewrite these texts the way you want. Now, it’s especially important to let the decision makers know that it’s high time for change.
 
It can and should be done. Do you remember bars and restaurants full of cigarette smoke, inhaling it even if you didn’t smoke? At the time we thought it was normal, but it wasn’t. After a long struggle the tobacco industry lies were exposed, lobbyists were banned. We found out that smoking is much more harmful than previously thought. Many quit and smoking was banned from public places. Now you can hardly imagine such a smelly, unhealthy atmosphere.
 
Well, that is where we need to go with pesticides. It’s not normal that dangerous pesticides are spread around us, in the fields and on our food. That they float into our space, contaminate our food, soil and water, seriously harm health and biodiversity. It’s not normal that pesticides are found in our blood and in the dust in our houses. A toxic-free environment should become the norm, soon.
 
Time to speak out about this scandal!
Write directly to politicians
The Glyphosate Scandal
 
Last week the EU Commission proposed to renew the EU licence for glyphosate for another 10 years. Can you imagine 10 more years of widespread use of the Roundup herbicide? No change in agriculture, toxic business as usual. Don’t be fooled by so the called scientific evaluation by the EU authorities. Their protocol forces them to neglect most independent scientific studies. The countries in the EU Council will cast their votes on the 12th and 13th of October.
 
If you want to know more, check the Stop Glyphosate website:
Why ban glyphosate?
And see what our specialists at PAN Europe have to say about this. Heard and seen enough?
 
Take action now! Write to your politicians and tell them to ban glyphosate.
Protest against glyphosate renewal
For example:

"Dear politician, I am concerned about my health and environment. The current pesticide evaluation does not protect us. Many important studies and evidence are left out. The glyphosate example clearly shows these gaps. Please provide a better system that really watches over health and environment. Ensure a ban on glyphosate and a sharp reduction in the use of pesticides. Thank you!"

(Rewrite as you wish and add your own text.)
Support our work
 
To help us to raise awareness, please make a donation. Thank you!
Yes, I donate!
We wish you a good day,

The ECI team
SAVEBEESANDFARMERS.EU
 


Ja, u wordt gemanipuleerd

 september 20, 2023

Pubmed is een verzamelsite van de overheid voor peer-reviewed onderzoek. Onlangs onthulde een zoekopdracht op Pubmed met de zoekterm “COVID-19 vaccins” een schokkende trend. Wat heb ik gevonden? schrijft Dr. Robert Malone

Er zijn letterlijk duizenden peer-reviewde studies over vaccinweigering en hoe de overheid deze kan overwinnen. In totaal staan er meer dan 6.000 van zulke studies op Pubmed. Een meer gerichte zoekopdracht op endnote leverde ongeveer 1.250 studies op. Deze studies hebben een breed scala aan onderwerpen, maar de meeste richten zich op welke groepen mensen vaccin-onwillig zijn, statistieken over deze populaties en hoe vaccin-onwilligheid overwonnen kan worden door middel van propaganda, censuur, de wet en gedragscontrole.

Het is een feit dat onze regering, regeringen van over de hele wereld, de WHO en UNICEF miljarden dollars hebben uitgegeven in een misplaatste poging om uit te vinden hoe mensen deze experimentele medische producten (COVID-19 vaccins) kunnen innemen (overtuigen, dwingen en verleiden). Dit was duidelijk een gecoördineerde inspanning.

Deze monumentale wereldwijde poging om overtuigingen te manipuleren heeft geïnformeerde toestemming geëlimineerd. Geïnformeerde toestemming is het idee dat een persoon voldoende informatie moet krijgen voordat hij/zij beslissingen neemt over zijn/haar medische zorg. Relevante informatie omvat de risico’s en voordelen van behandelingen, de rol van de patiënt in de behandeling, alternatieve behandelingen en het recht van de persoon om een behandeling te weigeren. Als mensen geen betrouwbare veiligheidsinformatie kunnen krijgen over het al dan niet gebruiken van een experimenteel product of een ander medisch product, als ze gedwongen worden en niet geïnformeerd worden over belangrijke veiligheidsoverwegingen, dan is geïnformeerde toestemming weg.

Bijzonder zorgwekkend zijn de klinische onderzoeken naar terughoudendheid bij het nemen van vaccins, die speciaal ontworpen zijn om te zien welke soorten propaganda, aanmoediging, computationele propaganda en gedragsaanpassingen het beste werken om hele bevolkingsgroepen ertoe te bewegen zich aan de regels te houden. Door dergelijke onderzoeken te financieren, hebben de regering en het wereldleiderschap geprobeerd om geïnformeerde toestemming te elimineren.

Vergeet niet dat er in de VS alleen Emergency Use Authorized COVID-vaccins beschikbaar zijn. Deze producten hebben de strenge eisen van het klinische testproces niet hoeven doorstaan om een volledige vergunning te krijgen. Natuurlijk is veel van wat de afgelopen drie jaar als verkeerde informatie is bestempeld, waarheid gebleken. Mensen mochten de waarheid niet weten door propaganda, censuur en dwang.

 

Deze onderzoeken zijn meestal gekocht en betaald door de Amerikaanse overheid, UNICEF of NGO/astroturf organisaties die namens hen werken.

Dit is in feite door de belastingbetaler gefinancierd marktonderzoek om naleving te verkrijgen voor de uitrol van het COVID-19 vaccin. Marketingonderzoek en -methoden om grote bevolkingsgroepen te dwingen door de Amerikaanse overheid voor bedrijven als Pfizer en Moderna.

Dr. Mandy Cohen, de directeur van het CDC, heeft dus gelijk. Deze experimentele vaccins zijn meer onderzocht dan enig ander vaccin in de geschiedenis – om ervoor te zorgen dat de wereldbevolking ze voor 100% opneemt.

Hieronder staat een recent artikel, waarvan de auteurs voor de Health and Human Services – onze regering (V.S. red.) – werken.


Uit het abstract:

“het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services lanceerde in april 2021 de publieke voorlichtingscampagne We Can Do This om het vertrouwen in vaccins te vergroten.

De campagne maakt gebruik van een mix van digitale, televisie-, print-, radio- en out-of-home-kanalen om doelgroepen te bereiken …

De omvang en lengte van de We Can Do This-campagne van het Department of Health and Human Services maakt deze campagne uniek voor het onderzoeken van de impact van een digitale campagne op COVID-19-vaccinatie, wat kan helpen om toekomstige vaccincommunicatie-inspanningen en bredere publieke voorlichtingsinspanningen te informeren.

Deze bevindingen suggereren dat de digitale dosis van de campagne positief geassocieerd is met het gebruik van COVID-19-vaccinatie onder volwassenen in de VS; toekomstig onderzoek waarin de impact van de campagne op de verminderde morbiditeit en mortaliteit die aan COVID-19 worden toegeschreven en op andere voordelen wordt beoordeeld, wordt aanbevolen. Deze studie geeft aan dat digitale kanalen een belangrijke rol hebben gespeeld in de reactie op de COVID-19 pandemie.

Digitale outreach kan een integraal onderdeel zijn van de aanpak van toekomstige pandemieën en kan zelfs een rol spelen bij de aanpak van niet-pandemische crises op het gebied van de volksgezondheid.”

Lees die laatste zin nog eens. De Amerikaanse overheid (HHS) heeft niet alleen een enorme campagne gevoerd om onze gedachten te programmeren tijdens COVID om het gebruik van het “vaccin” te vergroten; ze zijn nu aan het plannen hoe ze deze “digitale outreach” kunnen gebruiken voor niet-pandemische doeleinden…

 

Deze campagne bombardeerde het Amerikaanse volk met propaganda, betaald door de Amerikaanse regering. Uit het artikel:

De We Can Do This-campagne is gericht op het beïnvloeden van het vertrouwen in en het gebruik van het COVID-19-vaccin door middel van de verspreiding van advertenties (bijv. 30-seconden video’s en statische afbeeldingen met tekst) die zich richten op de belangrijkste attitudinale en gedragsconstructen die relevant zijn voor deze resultaten via een mix van traditionele en nieuwe mediakanalen. Deze kanalen omvatten televisie, radio en gedrukte media; directe site-advertenties (digitale advertenties die rechtstreeks op websites worden gekocht), programmatische advertenties (digitale advertenties die via geautomatiseerde marktplaatsplatforms worden gekocht om het publiek op een aantal websites, apps en platforms te bereiken) en betaalde advertenties in de sociale media (advertenties die rechtstreeks op social mediaplatforms worden gekocht); verdiende media; partnerschappen; en betrokkenheid van influencers. Om een divers publiek te bereiken, is de campagne tegelijkertijd gericht op de algemene bevolking en op specifieke raciale en etnische doelgroepen door middel van op maat gemaakte communicatie in meer dan 14 talen, waaronder Engels en Spaans.

Tussen 5 april en 26 september 2021 heeft de campagne volgens Nielsen Digital en Total Ad Ratings (zie bijlage 1 voor multimedia) naar schatting meer dan 90 procent van de Amerikaanse volwassenen gemiddeld 20,9 keer bereikt via gemeten televisie- en digitale kanalen (Nielsen Digital Ad Ratings, ongepubliceerde gegevens, 2021). Naast het nationale bereik van de campagne werden er ook extra reclamespots uitgezonden naar markten, postcodes en bevolkingssegmenten met een hoger percentage volwassenen die twijfelen aan een vaccinatie en een hogere COVID-19-prevalentie. Aangezien de vaccinatiegraad in de aangewezen marktgebieden (DMA’s) varieerde, hield de campagne ook rekening met de vaccinatiegraad bij de beslissing waar deze extra advertenties geplaatst moesten worden om de eerste vaccinatie aan te moedigen.

Deze campagne maakte niet alleen gebruik van propaganda, maar ook van bekende neurolinguïstische programmeertechnieken, zoals herhalende boodschappen.

 

Vervolgens deden ze een groot klinisch onderzoek om te zien hoe deze technieken de beslissing van mensen beïnvloedden om het mRNA-“vaccin” te krijgen. De resultaten toonden aan dat deze enorme propagandacampagne enorm succesvol was in het overhalen van mensen om de prik te nemen.

Het probleem met propaganda en censuur is dat het gebruik ervan door regeringen en wereldleiders een glibberig pad is.

Zoals gedocumenteerd in het artikel hierboven, weten onze regeringsleiders nu dat het gebruik van dergelijke middelen succesvol was in het verhogen van het gebruik van vaccins. Bij de volgende gezondheidscrisis zal de overheid dit soort technieken alleen maar meer gaan gebruiken. Klimaatverandering of wapengeweld lijken logische keuzes voor meer overheidspropaganda en censuur.

Yep – er is goed bewijs dat de overheid voor dit soort onderzoeken betaalt:


Eindelijk wordt het publiek wakker voor deze tactieken. Nu de experimentele vaccins mislukt zijn, de maskers opnieuw gedocumenteerd zijn dat ze niet werken, de economische impact van de lockdowns aan het licht is gekomen en schoolgaande kinderen nu cognitieve achteruitgang vertonen door de sluiting van scholen, is een groot deel van het publiek sceptisch en wantrouwend. Dit is een goede zaak. Dit is vooruitgang voor de mensen, voor ons land.

De administratieve staat zal niet snel opgeven; ze zullen hun gebruik van deze gedragsaanpassende middelen, propaganda en censuur alleen maar opvoeren. Maar de volgende keer zullen ze een groter gevecht moeten leveren.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/ja-u-wordt-gemanipuleerd/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...