zondag 27 maart 2022

‘De coronacrisis was slechts de opmars naar een Europese medische dictatuur’

 


De EU is hard op weg zich te ontwikkelen tot een totalitair monster. Nog even en Nederland bestaat niet meer, stelt BVNL, de partij van Wybren van Haga.

Is Nederland binnenkort een Europese provincie, in plaats van een autonoom land? Wat ooit begon als een orgaan dat de democratie, de fundamentele vrijheden en de rechtsstaat in verschillende soevereine landen moest bewaken en faciliteren, ontpopt zich de laatste jaren steeds meer als een machtsbeluste dictator, wiens grijpgrage vingers steeds dieper in de pap van vele landen roeren, aldus de partij.

Groot gevaar

“BVNL ziet in de steeds verdergaande Europese bemoeienis met Nederland een groot gevaar voor onze onafhankelijkheid. Ons land moet geen vazal worden van een almachtige Europese heerser, die ons gouden bergen belooft. Maar ons kabinet lijkt blind te geloven in het Europese sprookje,” schrijft de partij.

Hoewel er in Nederland veel bezwaar is tegen de Europese coronapas en een groot deel van de Tweede Kamer zich daar onlangs fel tegen uitsprak, blijkt de Raad van de EU al akkoord te zijn gegaan met deze ‘gezondheidspas’ en wordt er een overkoepelend pandemieverdrag voorbereid. Er is een ambtenaar van het ministerie van Volksgezondheid aangewezen om over dit verdrag te onderhandelen.

Onze maag draait hiervan om

Op 29 maart komt de EU-Gezondheidsraad bijeen om hierover te vergaderen. BVNL wil geen Europese gezondheidsunie. “Wij willen de gezondheid van de Nederlandse burger helemaal niet in handen leggen van een ondemocratisch orgaan, dat de afgelopen twee jaar duidelijk heeft laten zien dat het nul respect heeft voor de lichamelijke integriteit en de vrije medische keuze van mensen. De coronacrisis was kennelijk slechts de opmars naar een Europese medische dictatuur. Onze maag draait hiervan om.”

“Het is de zoveelste vreselijke scène in de horrorfilm die Europa heet. De machtsbeluste EU klauwt zich met haar grijpgrage vingers binnen in steeds meer facetten van ons leven,” schrijft de partij van Van Haga.

Arts over coronaprik: ‘Dit is massamoord met voorbedachten rade’

 

De coronavaccins veroorzaken sterfte, chronische ziekten zoals kanker en auto-immuunziekten, enorm veel miskramen en onvruchtbaarheid, zei arts Vladimir Zelenko tijdens een interview met Maria Zeee. “Het is dus een heel effectief middel voor bevolkingsbeheersing.”

De arts verwees naar een powerpointpresentatie die in oktober 2020, twee maanden voor de uitrol van de vaccins, werd getoond tijdens een bijeenkomst van een adviescommissie van de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA. Heel kort was een slide te zien met daarop een lijst van bijwerkingen die de coronavaccins kunnen veroorzaken, waaronder myocarditis, hartaanvallen, beroerte, sterfte en een aantal verschrikkelijke neurologische aandoeningen.

Komen precies overeen

De slide was slechts een fractie van een seconde in beeld. Het agentschap wist dus al in oktober 2020, voordat de vaccins werden goedgekeurd voor noodgebruik, welke bijwerkingen de prikken kunnen hebben.

De bijwerkingen die worden geregistreerd door de Amerikaanse bijwerkingendatabase VAERS en EudraVigilance in Europa komen precies overeen met wat er volgens de FDA zou gaan gebeuren, merkte Zelenko op.

Genocide

Ook uit de Pfizer-documenten die onlangs zijn vrijgegeven, blijkt dat er sterfgevallen en vreselijke bijwerkingen zijn opgetreden, wat aansluit op de informatie waar de FDA over beschikte.

“Hoe noem je dat? Met voorbedachten rade, massamoord, misdaden tegen de menselijkheid en genocide,” benadrukte de arts.

Israëlische begrafenisondernemers worden overspoeld en zien vertienvoudiging van aantal sterfgevallen


Het coronavaccin verwoest het immuunsysteem en veroorzaakt aids oftewel verworven immunodeficiëntiesyndroom. Dat zei arts Vladimir Zelenko in gesprek met Maria Zeee.

Zelenko lichtte toe dat er tientallen wetenschappelijke studies zijn die bevestigen wat hij zegt. Vooral het immuunsysteem van mensen die meerdere doses hebben gehad, is ernstig aangetast.

Stijging van 1000 procent

Dat is waarom de begrafenisondernemers in Israël – en dit hoor je niet van de overheid – zeggen dat ze worden overspoeld en dat het aantal sterfgevallen is vertienvoudigd, een stijging van 1000 procent, aldus de arts. Het zijn vooral jonge mensen die het loodje leggen.

De situatie is zo ernstig dat ze niet iedereen goed kunnen begraven, benadrukte Zelenko. “Officieel sterven de mensen aan omikron. Echt? Waarom sterven alleen de Israëliërs aan omikron?” vroeg de arts. “In Zuid-Afrika, waar het vandaan kwam, stierf niemand eraan.”

Dit is het doel

“Je sterft niet aan omikron. Waarom sterven Israëliërs dan wel aan omikron? Ongeveer 50 procent van de Israëlische bevolking heeft aids. Israëliërs hebben inmiddels vier prikken gehad. Waarom kampt het meest gevaccineerde land ter wereld met de hoogste sterfte? En waarom zou het helpen om nog meer prikken te geven?” vroeg Zelenko.

“Dit is precies het doel. Ze bereiken precies datgene wat ze willen bereiken: bevolkingsbeheersing, slavernij en het veranderen van de genetische code,” zei hij.

Aangifte van meer dan 1000 mensen tegen premier Rutte (Nederland) wegens dood door schuld en terrorism

 

De Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 heeft besloten aangifte te doen tegen premier Rutte. De voorlopige juridische onderbouwing, die je hier kunt vinden, zal namens meer dan 1000 aangevers aan de procureur-generaal worden gestuurd.

Volgens de BPOC2020 heeft premier Rutte zich schuldig gemaakt aan dood door schuld; manipulatie van de bevolking, in het bijzonder jongeren; machtsmisbruik, bedreiging; en bedrog en terrorisme.

In verpleeghuis De Tweemaster in Maassluis zijn in 2020 zeventien bewoners positief getest op corona. Zes van hen zijn overleden. Uit een vertrouwelijk en onder de pet gehouden rapport van het RIVM staat dat dit mogelijk te wijten was aan verkeerde ventilatie. Rutte en het RIVM zijn duidelijk nalatig, één van de voorwaarden die leiden tot dood door schuld, aldus de BPOC2020.

Grove aantasting

De premier zei op 6 augustus 2020 tijdens de coronapersconferentie dat jongeren zich niet aan de regels hielden, waardoor het virus zich kon verspreiden. “Rutte gaat hier zonder onderbouwing los op jongeren. Hij jaagt angst aan, verwijt en manipuleert via framing van jongeren!”

Tijdens dezelfde persconferentie zei hij dat burgemeesters en voorzitters van de Veiligheidsregio’s middelen tot hun beschikking hebben zoals het experimenteren met een mondkapjesplicht als gedragsmaatregel op risicovolle plekken.

De BPOC2020: “Rutte geeft de burgemeesters ‘middelen’ in handen die hij wettelijk niet heeft. Alleen dat al is een grove aantasting van de grondwetsartikelen 10 en 11. Experimenteren met de bevolking! De bevolking dient hierover geïnformeerd te worden, én toestemming te geven!”

Terroristisch misdrijf

“Onze boodschap vandaag is dan ook simpel: een tweede lockdown willen we niet en die hoeft er ook niet te komen. Maar dat gaat niet vanzelf,” zei de premier op 6 augustus 2020.

“Rutte dreigt hier met een tweede lockdown, waarmee hij de bevolking angst aanjaagt, in het bijzonder door hen werk en inkomen te ontnemen,” zegt de commissie.

De BPOC2020 stelt bovendien dat de minister-president zich schuldig heeft gemaakt aan bedrog, gebruikmakend van verdichtsels (leugens), met het oogmerk een terroristisch misdrijf voor te bereiden.

Advocate uit het team van Reiner Füllmich gearresteerd in Parijs: ‘Roept veel vragen op’


Dinsdagochtend is de Franse advocate Virginie de Araujo-Recchia gearresteerd in haar woning in Parijs. Dat zou zijn gebeurd voor de ogen van haar kinderen.

Volgens persbureau AFP houdt de aanhouding van de advocate verband met een onderzoek naar Remy Daillet, een bekende Franse ‘complotdenker’. Er zijn in totaal zeven arrestaties verricht en ook zijn er huiszoekingen gedaan, weet AFP.

Tribunaal

De Araujo-Recchia heeft meerdere rechtszaken aangespannen tegen mediabedrijven en politici die er verantwoordelijk voor zijn dat de coronapas er is gekomen. Daarnaast maakt ze deel uit van de coronacommissie van de Duitse advocaat Reiner Füllmich, die onlangs het eerste ‘covid-tribunaal’ lanceerde. De Franse advocate was ook betrokken bij dat tribunaal.

De groep stelt in een verklaring dat overheden onder invloed staan van corrupte en criminele machtsstructuren. Ze hebben een pandemie geënsceneerd die jarenlang is voorbereid. Ze hebben paniek aangewakkerd om het volk zogenaamde ‘vaccinaties’ te laten nemen, die inmiddels extreem gevaarlijk en zelfs dodelijk zijn gebleken, aldus de advocaten, die tijdens het tribunaal werden bijgestaan door een aantal zeer gerespecteerde wetenschappers en experts.

Roept veel vragen op

Het proces moet gaan leiden tot aanklachten tegen de mensen die zich schuldig hebben gemaakt aan deze misdaden tegen de menselijkheid.

De arrestatie van De Araujo-Recchia maakt veel emoties los en roept veel vragen op, schrijft de krant France-Soir.

Wat de media je niet vertellen over de oorlog in Oekraïne

 

De Canadese journalist Eva Bartlett was twee dagen in Donbass in het oosten van Oekraïne. Ze bracht een bezoek aan een plaats die enkele weken geleden is bevrijd door het Russische leger. Mensen krijgen daar humanitaire hulp aangeboden.

De situatie doet Bartlett denken aan Syrië, waar het Syrische leger met hulp van de Russen gebieden bevrijdde die waren bezet door terroristen. Burgers, die werden uitgehongerd door de terroristen, kregen vervolgens humanitaire hulp, zei de journalist in gesprek met Telesur.

Bartlett beklaagde zich over het feit dat de media hier geen enkele aandacht aan schenken. Ze heeft foto’s gemaakt van de hulpgoederen die worden verspreid, omdat ze verwacht dat de media zullen beweren dat het allemaal in scène is gezet. De voedselpakketten bevatten onder meer groente in blik, chocolade en water.

Niet waar

Er wordt gezegd dat westerse journalisten voor het eerst worden toegelaten tot het oosten van Oekraïne. Dat is volgens Bartlett niet juist. “Dat is een complete leugen. Veel westerse journalisten komen hier al sinds 2014,” zei de journalist, die in 2019 door de Volksrepubliek Donetsk heeft gereisd.

Ook voordat gebieden in Oost-Oekraïne werden bevrijd door Russische troepen waren er al westerse journalisten in de regio. In één van de bevrijde gebieden is een ziekenhuis bestookt, maar wat de media er niet bij zeggen, is dat het was ingenomen door het Oekraïense leger. “Als het niet was ingenomen door Oekraïense soldaten zou het niet aangevallen zijn.”

De media zullen alleen melden dat Rusland een ziekenhuis heeft verwoest, zei Bartlett. Ze zullen waarschijnlijk ook beweren dat er mensen in het ziekenhuis aanwezig waren, wat niet waar is, voegde ze toe.

Daar moeten we over praten

Bartlett benadrukte nog eens dat de mensen in Donetsk en Loehansk al acht jaar worden bestookt door het Oekraïense leger en enorm hebben geleden. “Zware artillerie, dag en nacht. Daarbij zijn al tenminste 14.000 mensen omgekomen. Volgens sommige schattingen zelfs 20.000.”

“Daar moeten we over praten,” zei de journalist, die erop wees dat twee weken geleden een Oekraïense Tochka-U-raket met clustermunitie neerkwam in het centrum van Donetsk. “Daar moeten journalisten aandacht aan besteden.”

Moderna wil dat FDA (V.S.) illegaal ineffectief kindervaccin goedkeurt

 Onderzoek ook opzettelijk GEMANIPULEERD om falen in 2 tot 4 jarigen te verbergen

Igor ChudovIgor Chudov

24 Maart 2022

De media zoals CNN kwijlen op het feit dat Moderna op het punt staat de FDA te vragen haar vaccin voor kleine kinderen goed te keuren.


In hun gejuich voor deze "vaxx voor kinderen" verdoezelen ze vier zeer belangrijke feiten :

·  Gerapporteerde werkzaamheid van Moderna-vaccin voor kinderen is 37-43%, wat lager is dan de wettelijk vereiste minimale werkzaamheid van 50% die vereist is voor FDA-goedkeuring

 

·  Ernstige bijwerkingen kwamen voor in het onderzoek Moderna rapporteert echter geen details

 

·  Wetende dat bij de Pfizer-proef voor 2-4-jarigen het eindpunt voor geen enkele immuunreactie voldeed, heeft Moderna deze problematische 2-4-jarige groep opzettelijk samengevoegd tot de "2 tot6 jarige"-groep, om de totale ineffectiviteit van het mRNA-vaccin in de leeftijdsgroep van 2-4 jaar te verbergen

 

·  De dosis die aan 6 maanden oude kindjes wordt gegeven, is ENORM, vergeleken met Pfizer-studie of doses voor volwassenen.

Een Vaccin moet minimaal 50% effectief zijn om door de EUA te worden goedgekeurd

FDA's eigen eisen voor Covid-19-vaccingoedkeuring vereist dat het vaccin ten minste 50% effectief moet zijn om ZIEKTE te VOORKOMEN om te worden goedgekeurd :


De placebogecontroleerde studie gerapporteerd door Moderna, bereikte de werkzaamheid van 50% zelfs niet onder de meest gunstige korte termijn omstandigheden en bereikte slechts 37 en 43 procent, met een lager betrouwbaarheidsinterval dat nauwelijks boven nul was gebonden :


Daarom, als de FDA zich aan haar eigen regels wil houden, zou zij de EUA-aanvraag van Moderna moeten VERWERPEN, simpelweg op basis van het gerandomiseerde onderzoek dat de vereiste werkzaamheid van 50% niet haalt.

Zal de FDA de wet handhaven? Ik hoop het, maar ik heb mijn twijfels op basis van hun gedrag in het verleden.

Ernstige nadelige effecten worden verhuld

Helaas vertoonde Moderna's onderzoek naar jonge kinderen ernstige bijwerkingen.


Lees het nog eens? "De meeste bijwerkingen waren licht of matig"? Dat betekent duidelijk dat een MINDERHEID van effecten ernstig was of graad 4 (nog erger)?

Zo worden bijwerkingen gecategoriseerd: Mild, Matig, Ernstig, Graad 4. Dus als ze niet mild of matig zijn, zijn ze op zijn minst ernstig. Wat waren die bijwerkingen? Hoeveel kinderen zijn getroffen? Moderna zwijgt hierover. Als ze het stil houden, willen ze iets verbergen. Wij, het publiek, verdienen het te weten.

Moderna manipuleerd het proces om 2 tot 4-jarigen in een 2 tot 6-jarige groep over één kam te scheren

Moderna is ongetwijfeld op de hoogte van het eerdere falen van het Pfizer-vaccin: het slaagde er niet in om zelfs voldoende antilichamen te genereren (om nog maar te zwijgen van bescherming tegen infectie) bij 2 tot 4-jarigen. Als gevolg hiervan werd het "Pfizer-vaccin" afgevoerd voor kinderen.



Er is iets speciaals aan de immuniteit in dat leeftijdsbereik van 2-4 jarigen, dat het Pfizer-vaccin niet genoeg antilichamen genereerde. Omdat het vaccin van Moderna bijna hetzelfde is als dat van Pfizer, wat doet Moderna nu?

... Je raadde het goed!

Dat klopt, Moderna schakelde 2-4-jarigen uit als een aparte categorie! Het komt dan in een veel grotere categorie "2-6-jarigen". Zo, de mislukking bij 2-4-jarigen is mooi verborgen, tenzij je je de Pfizer-fout herinnert en je vragen stelt!


Moderna koos voor enorme doses voor zuigelingen

De Pfizer-studie voor kleine kinderen heeft op zijn minst een beetje moeite gedaan om te proberen veilig te zijn voor baby's van 6 maanden, alleen om ze 3 mcg te geven :


Moderna koos er echter voor om dezelfde baby's van 6 maanden een ACHT KEER GROTERE DOSIS van 25 microgram te geven :


Per pond gewicht (6 maanden oud weegt ongeveer 16 lbs en volwassenen wegen 160-200 lbs), is de dosis van Moderna-baby PER POND LICHAAMSGEWICHT 2,5 keer HOGER of meer dan voor volwassenen!

Baby's zoveel piekeiwit per pond gewicht geven is zo gek dat ik er hier letterlijk geen woorden voor heb. Ik ben sprakeloos. Wat denk je?

Aangezien dit artikel gaat over de veiligheid van onze kinderen, vraag ik u om het zo breed mogelijk te delen. Plaats het alstublieft op al uw social accounts. We moeten naar de FDA schrijven en hen vragen de behandeling van deze inzending uit te stellen.

 

Bloomberg, eigendom van miljardairs, vertelt Amerikanen hoe met “Bideninflation” om te gaan door linzen te eten en zieke huisdieren te laten sterven

Woensdag 23 maart 2022 door: JD Heyes

Tags : BidenflatieBloombergchaosIneenstortingeconomievoedselprijzengasprijzenInflatiewaanzinlinkse cultuslinzengekkenop-edHuisdierenprijs piekenrisicodomheiddoof

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

10KWEERGAVEN

 

(Natural News)  In een van de meer duffe voorbeelden van elitaire arrogantie die we al geruime tijd hebben gezien, is er de nieuwsuitzending van miljardairs Bloomberg die Amerikanen een verbluffend 'advies' heeft aangeboden over hoe ze het beste kunnen omgaan met de inflatoire economie van Joe Biden.

In het bijzonder, indien u moeite heeft om rond te komen door de toenemende prijsstijgingen voor voedsel, gas, energie en huisvesting onder het huidige regime, zou u uw huidige levensstijl moeten intomen door het eten van linzen, terwijl u uw (zieke) huisdieren gewoon laat omkomen.

Het artikel begint met deze kop: 'Inflatie (i/d V.S.) doet het meeste pijn als je minder dan $ 300.000 verdient. Hier is de methode hoe ermee om te gaan '- alsof alleenstaande Amerikanen of koppels die zoveel geld verdienen gemeengoed zijn. (dat zijn ze niet; Amerikanen die jaarlijks ongeveer $ 342.000 verdienen, staan in de top 5 procent van de verdieners; degenen die ongeveer $ 173.000 verdienen, staan in de top 10 procent volgens Investopedia).

Het artikel instrueert Amerikanen vervolgens om na te denken over het opgeven van hun auto's en het gebruik te maken van het openbaar vervoer, omdat de tarieven slechts met gemiddeld acht procent zijn gestegen, tegenover een stijging van 38 procent voor benzine en diesel.

                                     Link: https://t.co/HGJEoXL5ZZ

Het artikel adviseert Amerikanen ook om geen bulk in te kopen (wat stom is omdat het kopen van bulk op de lange termijn goedkoper is) en linzen te kopen in plaats van vlees. Dan lijkt het artikel de Amerikanen ook te berispen omdat ze klagen over hoge prijzen (die rechtstreeks zijn veroorzaakt door het krankzinnige economische beleid van Biden en Democraten) door te benadrukken dat 'niemand zei dat dit leuk zou zijn ."

Ondertussen sleept zich de oorlog in Oekraïne voort dankzij de "leeuwisering" (the lionization) van president Volodymyr Zelensky door de legacy media en de Amerikaanse wetgevers te midden van oproepen tot een vliegverbod, en krijgen ook de schuld voor de enorme prijsstijging voor voedsel en gas, ook al vonden deze stijgingen al maanden geleden  plaats onder het Biden-regime.

“Hoewel je smaakpapillen er misschien niet aan gewend zijn, omvatten smakelijke vleesvervangers groenten (waar de prijzen met iets meer dan vier procent stijgen, of linzen en bonen, die ongeveer negen procent stijgen). Plan om de tussenhandel te omzeilen en  planten direct te consumeren. Het is een efficiëntere, gezondere en goedkopere manier om calorieën binnen te krijgen ', zegt het Bloomberg opiniestuk.

Doordat de inflatie onder Biden al maanden stijgt en beveelt de St. Louis Federal Reserve aan dat consumenten hun kalkoen ruilen voor "sojabonendiners" tijdens Thanksgiving: "Tussen 1990 en dit moment van schrijven was de gemiddelde wereldprijs van pluimvee 6 keer hoger dan de prijs van sojabonen.

“Vanaf het derde kwartaal van 2021 kost een stevig Thanksgiving-diner met kalkoen $ 1,42. Een tofurkey (soja) diner met dezelfde hoeveelheid calorieën kost $ 0,66 en levert bijna twee keer zoveel eiwitten op. Houd er rekening mee dat deze plantgebonden maaltijd bijna 3 keer zo groot zou zijn als de maaltijd op basis van pluimvee en u mogelijk langer aan de eettafel zou houden of u meer restjes zou kunnen bezorgen."

Het International Energy Agency (IEA) suggereerde ook dat Amerikanen stoppen met zo veel auto te rijden terwijl ze er ook beter aan doen hun snelheden op de snelwegen te verlagen om geld te besparen te midden van de huidige torenhoge benzine- & dieselprijzen. Het IEA riep op tot het invoeren van "autovrije zondagen" in steden en tot de mensen om ten minste drie dagen per week vanuit thuis te werken.

Het Bloomberg stuk riep Amerikanen ook op om te vergeten te proberen het leven van hun geliefde hond te redden als het dier wordt getroffen door kanker.

"Als je een van de vele Amerikanen bent die tijdens de pandemie een nieuwe huisdiereneigenaar zijn geworden, wil je misschien die kostbare medische behoeften voor huisdieren heroverwegen. Het klinkt misschien hard, maar onderzoekers raden om ethische redenen eigenlijk geen chemotherapie voor huisdieren aan - die tot $ 10.000 kan kosten - ', aldus het opinie stuk.

Opgemerkt moet worden dat Bloomberg News is eigendom van zakenman en filantroop Michael Bloomberg, die een nettowaarde van $ 82 miljard heeft.

Bronnen zijn onder meer:

Investopedia.com

FredBlog.StLouisFed.org

ZeroHedge.com

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...