dinsdag 18 januari 2022

Helft volwassen Nederlanders heeft 3e prik niet gehaald: ‘Coronatoegangsbewijzen en 2G feitelijk opgeblazen’

prik

Foto: gencat cat CC0

Helft volwassen Nederlanders heeft 3e prik niet gehaald: ‘Coronatoegangsbewijzen en 2G feitelijk opgeblazen’

Afgelopen week hadden bijna 6,5 miljoen volwassenen in Nederland een boosterprik tegen corona gekregen, 45,2 procent van alle volwassenen. Dat betekent dat ongeveer de helft van de volwassenen geen derde prik heeft gehaald.

De overheid wil dat alle volwassenen die volledig ingeënt zijn en ervoor in aanmerking komen, voor eind januari de kans hebben gehad een boosterprik te halen.

De effectiviteit van de boosterprik is de meest genoemde reden waarom gevaccineerden twijfelen, blijkt uit een peiling. Andere vaak genoemde zorgen zijn de veiligheid van de booster en mogelijke bijwerkingen.

Ruim zes miljoen Nederlanders

Ook de meeste ouders van kinderen van 5 tot en met 11 jaar zijn niet van plan hun kind te laten vaccineren tegen het coronavirus. 51 procent zegt het zeker of waarschijnlijk niet te zullen doen.

“De helft van de volwassen Nederlanders heeft de derde prik niet gehaald,” constateert Kamerlid Fleur Agema (PVV). “Daarmee zijn de coronatoegangsbewijzen en 2G feitelijk opgeblazen.”

“Of wil de nieuwe minister van VWS ruim zes miljoen Nederlanders de toegang tot de horeca, winkels, werk en onderwijs gaan ontzeggen?” vraagt Agema zich hardop af.

Zinloos

Uit onderzoek van de TU Delft blijkt dat 2G nauwelijks effect heeft op het aantal ‘coronabesmettingen’ en zinloos is. Zorgminister Kuipers heeft de bevindingen naar de Tweede Kamer gestuurd.

De Europese superstaat- de coup van het Internationale bedrijfsleven

 De Europese superstaat- de coup van het Internationale bedrijfsleven: Beleidsstukken van de Europese Unie, de Wereldgezondheidsorganisatie en onze regering geanalyseerd Paperback – 10 januari 2022

Auteurscollectief (auteur)

Paperback  € 22,50   166 pagina’s  Nederlands  10 januari 2022



Achterflaptekst

In de maatschappij horen we steeds vaker het bericht dat 'het zo niet langer kan', dat er fundamentele veranderingen moeten komen in ons maatschappelijk bestel. Hoe moeten we verder leven met onze instituties, waarin we ons vertrouwen verloren hebben?

Gedurende de laatste tientallen jaren heeft onze samenleving twee tegengestelde ontwikkelingen ondergaan: Enerzijds toenemende grootschaligheid en eenvormigheid als gevolg van automatisering, digitalisering, grensoverschrijdende fusies van bedrijven, concentratie van geld en dus macht. Anderzijds een steeds veelkleurige wordende bevolking die zich dankzij het internet steeds meer bewust is van de omgeving, van oorzaak en gevolg alsmede de tekortkomingen van onze overheid. Dit alles heeft steeds meer onrust en verzet van de bevolking als gevolg.

Onze Europese overheden hebben zich middels het "Verdrag van Maastricht" in 1992 gecommitteerd aan de belangen van de "Vrije Markt": middels artikel 129 is de mogelijkheid geschapen tot innige samenwerking en belangenverstrengeling tussen de overheden, de globale I.T. bedrijven en de globale farmaceutische bedrijven. Dat alles is overkoepeld door de Wereldgezondheidsorganisatie. De gang van zaken is in dit boek beschreven.

Het is bizar te noemen, dat onze bevolking, dag in dag uit geconfronteerd met de onbetrouwbaarheid en het onvermogen van de overheden, plotseling een schijnbaar onbegrensd vertrouwen in dezelfde overheden heeft als het bijvoorbeeld vaccinaties betreft.Is dit vertrouwen gebaseerd op overtuiging of op angst?

Dit boek behandelt de beleidsstukken van de EU, de WHO en de regering, en maakt inzichtelijk hoe we in de huidige situatie verzeild zijn geraakt.

Het boek behandelt voorts de mogelijkheid tot hervorming van de samenleving zodat we eindelijk de problemen kunnen gaan oplossen en de samenleving weer een gezonde dynamiek gaat krijgen. De hervorming behelst het opnieuw opbouwen van de instituties van onderop, met het recht tot vereniging (artikel 8 in de Grondwet) en de hervorming van het geldsysteem als uitgangspunten. We zullen het zelf moeten gaan doen, want de overheden hebben aangetoond de noodzakelijke veranderingen niet te kunnen bewerkstelligen.

 --------------  

leger
Foto: Mark Rutte en oud-defensieminister Bijleveld (Ministerie van Defensie CC0)

Rutte stemt in maart voor EU-leger: ‘Ons eigen land wordt overgenomen door vreemde mogendheden’

Premier Rutte zal waarschijnlijk in maart instemmen met een EU-leger, meldt omroep Ongehoord Nederland. Het onderwerp ligt erg gevoelig. Uit peilingen blijkt dat slechts 10 procent van de Nederlanders meer EU – en dus ook een EU-leger – wil.

Een Nederlandse militair, die anoniem wil blijven, zei tegen de omroep dat hij nooit voor een EU-leger zal vechten. “Ik ben bereid mijn leven te geven voor Nederland, maar niet voor de Europese Unie,” zei hij.

Niemand die het ziet

Rutger van den Noort, oprichter van Nexit Denktank, reageerde: “Ons eigen land wordt overgenomen door vreemde mogendheden en niemand die het ziet.” De enige oplossing is volgens hem om uit de EU te stappen, net als Groot-Brittannië. “Hervormen kan niet.”

Het gaat om een ‘flitsmacht’ van 5000 man. Defensieminister Ollongren zei afgelopen week dat ze ‘tevreden’ is over de vorderingen voor het opzetten van deze nieuwe macht. Wat op tafel ligt, is ‘precies wat Nederland graag wilde’, zei Ollongren, die zelf niet weet wat het verschil is tussen een majoor en een sergeant.

Complot

“Maar er zou toch nooit een EU-leger komen? Dat was toch een complot?” vroeg FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen vorige maand in de Kamer nadat bekend was geworden dat Nederland het Franse voorstel voor een snel inzetbare EU-eenheid van duizenden militairen gaat steunen.

Sinds 2020 staan honderden Nederlandse soldaten in dienst van het ‘EU-leger’.

Hoogste oversterfte in Nederland sinds Tweede Wereldoorlog, nog steeds geen onafhankelijk onderzoek


oversterfte
Foto: Unsplash

Hoogste oversterfte in Nederland sinds Tweede Wereldoorlog, nog steeds geen onafhankelijk onderzoek

Kamerlid Pieter Omtzigt heeft opnieuw gevraagd naar een onafhankelijk onderzoek naar de oversterfte. Hij wil ook dat alle modellen en onderliggende data openbaar worden gemaakt, zodat ook niet betrokken wetenschappers onderzoek kunnen doen.

“Waarom moet die vraag steeds herhaald worden? Waarom krijgen professoren niet de data waar ze naar vragen?” vraagt columnist Marianne Zwagerman.

Vorige week riepen ook de ouderenorganisaties het kabinet op tot een onafhankelijk onderzoek. “Nu sprake is van de hoogste oversterfte die Nederland sinds de Tweede Wereldoorlog heeft gekend, móet één en ander snel onderzocht worden,” schrijven ze in een brief.

Uitgestelde zorg, eenzaamheid of vaccinaties

Er overleden in de eerste week van het nieuwe jaar zo’n 3450 mensen, bijna 150 meer dan verwacht. Onder mensen jonger dan 80 jaar is nog altijd sprake van oversterfte. Sinds begin augustus zijn er volgens het CBS veel meer mensen overleden dan normaal.

Het RIVM en het CBS doen onderzoek naar de oversterfte, maar Omtzigt pleit voor een onafhankelijk onderzoek. De studie moet duidelijk maken of de oversterfte te maken heeft met uitgestelde zorg, eenzaamheid en of er een relatie is met vaccinaties.

Het giert de pan uit

Eerder deze week zei Omtzigt dat het onverstandig is om dit het RIVM te vragen het onderzoek te doen.

Uit gegevens van de website Our World in Data blijkt dat de cumulatieve oversterfte in Nederland de afgelopen maanden hard is opgelopen. Of om in de woorden van emeritus hoogleraar Pierre Capel te spreken: het giert de pan uit:

Kamerlid (NL) Fleur Agema is woest: ‘We zijn misleid, schandalig!’

 Kamerlid Fleur Agema is woest: ‘We zijn misleid, schandalig!’

kamer
Foto: Fleur Agema (Videostill Tweede Kamer der Staten-Generaal CC BY-NC-ND 2.0)

Kamerlid Fleur Agema is woest: ‘We zijn misleid, schandalig!’

Patiënten die in het ziekenhuis terechtkomen om een andere reden dan corona en vervolgens positief testen op het coronavirus, tellen in de cijfers ook mee als coronapatiënt, schrijven de media. Dat geldt ook voor een patiënt die met hartklachten binnenkomt en na een coronatest positief blijkt.

Hoogleraar Marcel Levi zei dat het een vertekend beeld geeft als je ook patiënten die geen coronaklachten hebben in de corona-opnames meetelt. Hij zei ook dat steeds meer mensen mét en niet dóór corona in het ziekenhuis terechtkomen.

“De ziekenhuiscijfers zijn dus niet alleen laag en dalende, maar ook aangedikt. Hoe kan men volhouden dat er sprake is van een pandemie?” vraagt Forum voor Democratie.

‘Virusontkenning’

“Wat twee jaar lang ‘virusontkenning’ werd genoemd, is nu een feit. PCR-positief met een gebroken been noemt men dus ook een coronapatiënt en daarmee zijn en blijven de data vervuild en ernstig uitvergroot,” zegt programmamaker Flavio Pasquino.

Tweede Kamerlid Fleur Agema is woest. “Er is steeds gedaan alsof dit in acute levensnood verkerende coronapatiënten waren,” reageert ze. “We zijn misleid. Schandalig!”

Huisarts Els van Veen zegt tegen Agema: “Hoe kan het dat je hier nu pas achter komt? Sorry hoor, dit hebben ik en andere artsen echt wel gezegd, maar dan waren we complotdenkers en wappies.”

Nepnieuws verspreiden

Toen Kamerlid Wybren van Haga hier vorig jaar over begon in de Kamer beschuldigde minister De Jonge hem ervan nepnieuws te verspreiden. “Iemand komt na een auto-ongeluk op de IC, krijgt een wattenstaafje in de neus en wordt een coronadode,” zei Van Haga op 24 februari tegen De Jonge.

“Dat is echt gevaarlijk: nepnieuws verspreiden,” onderbrak de minister het Kamerlid. “We zitten midden in een pandemie. Het gaat over ernstige zaken.”

Onderzoek laat zien dat 2G niets toevoegt: ‘Het momentum kantelt. Doei 2G. En de rest!’

2g

Foto: Ernst Kuipers (Erasmus MC CC BY 3.0)

Onderzoek laat zien dat 2G niets toevoegt: ‘Het momentum kantelt. Doei 2G. En de rest!’

Een 2G- of 3G-toegangsbeleid heeft een minimaal effect op de coronabesmettingen, blijkt uit onderzoek van de TU Delft en het UMC Utrecht. Als alleen mensen die ingeënt of genezen zijn bij openbare gelegenheden naar binnen mogen, daalt het R-getal met slechts 10 procent. Dat is niet genoeg om het R-getal onder de 1 te krijgen, zeggen de onderzoekers.

Ze zeggen ook dat het coronabewijs vooral minder effectief is geworden doordat vaccins minder effectief zijn geworden.

Mensen reageren verheugd op het onderzoek. “Ik ben heel blij dat het 2G-verhaal inzakt als een mislukte soufflé. Het is in alles moreel verwerpelijk,” zegt verpleegkundige en medisch socioloog Hugo van der Wedden.

Niet invoeren dus

“Goh, hadden we toch weer gelijk tijdens de hoger beroepzitting afgelopen week. ‘Alle OMT-adviezen kunnen in de prullenbak als gevolg van omikron’, aldus neuroloog Jan Bonte tijdens de zitting. He was right,” schrijft advocaat Bart Maes.

BBB-voorvrouw Caroline van der Plas stelt: “Duidelijk. Niet invoeren dus.”

“Er was al geen reden om 2G in te voeren of 3G te handhaven, maar nu is het helemaal over en sluiten,” voegt gezondheidswetenschapper Yvonne Simons toe.

Zal Paternotte vast niet blij mee zijn

Forum voor Democratie schrijft: “Elke dag dat er nu nog wordt gewacht met de afschaffing van de QR-code is een dag van volstrekt onnodige maatschappelijke en economische schade.”

“Weg met die coronapas! Was een slecht plan, is een slecht plan, blijft een slecht plan. Zal Paternotte van D66 vast niet blij mee zijn,” twittert Kamerlid Tunahan Kuzu (Denk).

“Als minister Kuipers nu nog doorgaat met 2G spuugt hij op zijn witte jas!” zegt Kamerlid Fleur Agema (PVV), die de behandeling van 2G meerdere keren wist uit te stellen. “Geen enkele medisch-wetenschappelijke onderbouwing, louter politiek-ideologische.”

“Het momentum kantelt. Doei 2G. En de rest!” aldus Agema.

Nobelprijswinnaar in Luxemburgs parlement: ‘Het vaccin is gif en doodt mensen’

luxem

Foto: Luc Montagnier (UPV Radiotelevisió (oficial) CC BY 3.0)

Nobelprijswinnaar in Luxemburgs parlement: ‘Het vaccin is gif en doodt mensen’

Een petitie tegen een vaccinatieplicht en de discriminatie van mensen die niet zijn gevaccineerd werd in Luxemburg meer dan 11.000 keer ondertekend, waarna het onderwerp op de agenda van het parlement kwam te staan.

Initiatiefnemer Christelle Pizzirulli werd afgelopen woensdag tijdens het debat bijgestaan door een panel wetenschappers en artsen. Luc Montagnier, die in 2008 de Nobelprijs voor de Fysiologie of Geneeskunde won, zei tijdens het debat dat de coronavaccins volwassenen en kinderen doden. “Het is gif,” aldus de 89-jarige viroloog.

Montagnier zei verder dat we niet te maken hebben met cholera of de pest. Hij noemde Covid-19 een ‘relatief onschuldige ziekte’.

Tsunami aan bijwerkingen

Meerdere panelleden zeiden dat de lage oversterfte in Luxemburg gedurende de pandemie bewijst dat het virus niet zo gevaarlijk is. Zorgminister Paulette Lenert beweerde dat de oversterfte zo laag was als gevolg van de maatregelen die de overheid heeft getroffen, waaronder lockdowns en vaccinatie.

Panelleden zeiden ook dat de mRNA-vaccins het DNA veranderen. Romain Blum, een tandarts, zei dat 200 sporters zijn gestorven of in elkaar zijn gezakt na het coronavaccin. Blum waarschuwde voor een ‘tsunami’ aan bijwerkingen.

“Ik ben niet tegen vaccinatie,” lichtte Pizzirulli toe. Ze zei dat het verplichten van de coronavaccinatie ‘proportioneel noch gerechtvaardigd’ is.

Historisch debat

Er werd ook nog een tweede debat gevoerd, over een petitie die oproept om mRNA-vaccins niet toe te dienen aan kinderen. Tijdens dat debat zei de Franse arts Christian Perronne onder meer dat mensen die gevaccineerd zijn het coronavirus vaker verspreiden.

Eerder zei Perronne dat gevaccineerde mensen een gevaar vormen voor anderen en in quarantaine moeten worden geplaatst.

De indieners van de petitie werden ook gesteund door Benoit Ochs, een Luxemburgse huisarts die zijn beroep een jaar niet mag uitoefenen omdat hij zich kritisch heeft uitgesproken over mondkapjes en vaccins.

Geneticus Alexandra Henrion-Caude zette beelden van het ‘historische debat’ op social media:



Frans parlement stemt in met 2G: ‘Digitale surveillancestaat met sociaal kredietsysteem moet er komen’

frans

Foto: Emmanuel Macron (PMO Barbados CC0)

Frans parlement stemt in met 2G: ‘Digitale surveillancestaat met sociaal kredietsysteem moet er komen’

Het Franse parlement heeft ingestemd met een wet waarmee ongevaccineerden vanaf 16 jaar geen toegang meer krijgen tot culturele instellingen, restaurants en sommige vormen van het openbaar vervoer.

Tot nu toe was een gezondheidspas voldoende, maar binnenkort is de pas alleen nog geldig na volledige vaccinatie of een recente genezing. De geldigheid van de pas is gekoppeld aan de boosterprik. Slechts een derde van de Fransen is geboosterd. Dat betekent dat twee derde van de Fransen één dezer dagen geen restaurant meer binnenkomt.


Vechten of vluchten?

Zaterdag demonstreerden honderdduizenden mensen in verschillende steden tegen de nieuwe wet. Begin deze maand zei de Franse president Macron dat hij ongevaccineerde Fransen ‘tot het eind het leven zuur wil maken’ en de toegang tot bijvoorbeeld de horeca wil ontzeggen.

Er wordt verbolgen gereageerd op de situatie in Frankrijk. “Het land van liberté, egalité en fraternité is Frankrijk niet meer,” verzucht Tweede Kamerlid Tunahan Kuzu (Denk). Journalist Eric van de Beek voegt toe: “Wat doe je als je in een land woont als Frankrijk? Vechten of vluchten?”

Vroeg of laat overstag

“Prima. Alle revoluties begonnen in Frankrijk,” schrijft gezondheidswetenschapper Yvonne Simons. Paso Dagori twittert: “Italië, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk – allemaal 2G-landen. Het lijkt er sterk op dat alle EU-landen vroeg of laat overstag gaan. Europa – met het nieuwe leger van Ollongren – gaat volledig Xi Jinping: de digitale surveillancestaat met het sociaal kredietsysteem moet er komen.”

Het kan ook anders: volgens de Britse krant The Telegraph wil premier Boris Johnson binnenkort alle noodwetten intrekken die al bijna twee jaar gelden. Kamerlid Fleur Agema (PVV) reageert: “Zo doe je dat. Stop alle vrijheid beperkende maatregelen en de uitbreiding naar 2G!”

Pfizer rolt Omicron shot uit in maart (Printscreen!) Dr. M. Covid Treatment Protocol

 

 Sources and References



Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...