woensdag 25 januari 2023

Ik zal nooit meer een dokter vertrouwen

september 14, 2021   10149   23 

Het gebeurde gisteren weer, twee keer. Toen ik door de commentaren op een blog post las, vond ik dit: “Ik zal nooit meer een dokter vertrouwen.” Ik ben lang geleden de tel kwijtgeraakt van het aantal keren dat ik dat geschreven heb gezien, schrijft Randi Pinkerton.

Je hoort het ook. In privégesprekken met mensen die ze vertrouwen, spreken Amerikaanse burgers hun minachting uit over artsen omdat ze ons een verhaal hebben opgedrongen dat geen wetenschappelijke basis had. Velen van ons, misschien wel de meesten, herkenden dit virus onmiddellijk voor wat het is: een gewoon griepvirus dat misschien zo is gemanipuleerd dat het besmettelijker is, zo niet dodelijker, maar dat nauwelijks wezenlijk verschilt van andere griepstammen. We hebben ons hele leven met de seizoensgriep geleefd. We zagen geen reden om er bang voor te zijn totdat de medische gemeenschap, en Anthony Fauci in het bijzonder, leugens begon te vertellen.

En toen de leugens eenmaal begonnen, zijn ze nooit meer gestopt. Van een klein stroompje – “Iedereen wordt er ziek van” – tot de enorme stroom leugens over mondkapjes, “vaccins”, effectieve behandelingen, “We gaan allemaal dood!”, en zelfs het vervalsen van de cijfers om die leugens te staven, is dit bedrog één doorlopende regeringsoperatie geweest. Het werd uitgebuit om de diefstal van de verkiezingen van 2020 mogelijk te maken door middel van mail-in ballots. Nu dat is gelukt, is het doel om de knie van de overheid stevig op de nek van de bevolking te houden.

Het lijkt erop dat onze artsen in grote mate meegingen in de hoax omdat het hen in de schijnwerpers zette. Verbazingwekkend genoeg trok bijna niemand van hen de leugens in twijfel. Ze lieten alles vallen wat ze geleerd hadden in Virologie 101 en gingen volledig “cry wolf.” Het pakte goed voor hen uit. Plotseling stonden zij in het middelpunt van de belangstelling, en hun woorden werden ademloos opgevolgd. Ze namen het in zich op, genoten ervan, paradeerden door de gangen in hun witte jassen, en volgden de dictaten van D.C. religieus op. Velen van hen gingen zelfs nog verder. Ze schreven wetenschappelijke artikelen om het sprookje te promoten en ons, horigen, te instrueren hoe we ons moesten gedragen. Maskeren en sociale distantie – lachwekkend advies in het licht van de werkelijkheid – werden de ijzeren regel. Ze logen ook, om hun eigen belangrijkheid te bevorderen. Ze weigerden patiënten zonder mondkapje te zien, behandelden zieken op hun parkeerplaatsen, lieten de nazorg van patiënten in de steek, stelden noodzakelijke onderzoeken en operaties eindeloos uit, en negeerden in het algemeen de hel die ze de rest van ons aandeden. Het ergste van alles is dat ze ons geen behandeling gaven met medicijnen waarvan de werkzaamheid was bewezen. Want, ziet u, dat waren paardenpillen die niet voor mensen bedoeld waren… tot ook dat een leugen bleek te zijn.

Begrijpt de medische gemeenschap dat ze het vertrouwen van de Amerikanen heeft opgeofferd, mogelijk voor altijd? Erkent men wel de wonden die men zichzelf heeft toegebracht en die nu de relatie tussen artsen en hun patiënten zullen beïnvloeden? Hoe kunnen artsen en verpleegkundigen het vertrouwen van patiënten terugwinnen? Is dat nu wel mogelijk? Want in het koude licht van de dag lijkt het alsof ze ofwel dom ofwel kwaadwillig waren. Gezien het feit dat ze geacht worden goed opgeleide mensen te zijn, lijkt kwaadwillig het meest waarschijnlijk. En dat is angstaanjagend als je bedenkt dat ze nu ieder van ons willen injecteren met een onbewezen stof die misschien wel meer ziekte veroorzaakt dan het virus zelf, en ze zijn bereid ons leven en onze baan te verwoesten om dat voor elkaar te krijgen. Was dit altijd al het doel?

Amerikanen hebben het COVID narratief vanaf het begin wantrouwig bekeken. De tijd heeft bewezen dat ze gelijk hadden. Een lange rij van dokters en verpleegkundigen gezien, ben ik ontzet over de manier waarop de medische gemeenschap COVID heeft gepromoot en dat blijft doen, ondanks het bewijs dat haar leden liegen. Gezien het aantal keren dat ik heb gehoord “Ik zal nooit meer een dokter vertrouwen”, geloof ik dat we een keerpunt hebben bereikt met betrekking tot de medische zorg. Het unieke vertrouwen dat we in onze dokters stelden is weg, en terecht.

Onze dokters in het veld hadden ons kunnen redden van deze ramp. Ze hadden zich moeten verzetten tegen Anthony Fauci, die misschien wel de personificatie van het kwaad is. In plaats daarvan waren ze medeplichtig aan het bedrog. Ze hebben de leugen bevorderd omdat het hen machtig en rijker maakte.

We hebben achttien maanden van ons leven verloren en lijken geen toekomst te hebben zonder de leugens van COVID. Amerikanen weten dat nu. De woede tegen de medische gemeenschap is net zo witheet als die tegen politici. Bereid je voor op de terugslag, dokters. Jullie vroegen erom, en het komt eraan. Als u denkt dat we die achttien maanden zonder omkijken vaarwel zeggen, heeft u het mis. We zijn niet langer bang. We zijn woedend.


Copyright © 2021 door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/ik-zal-nooit-meer-een-dokter-vertrouwen/

Non weigert ‘Vaccin’: “Als ik een boete krijg zal ik niet betalen, ik geloof de leugens niet”

januari 24, 2022  8393  11  

Zuster Rosalina Ravasio is bereid te heroverwegen om zich te laten vaccineren als de staat haar 7 miljoen euro schadevergoeding garandeert als haar iets overkomt. Op 5 januari 2022 verklaarde Italië de Covid-“vaccinatie” verplicht voor mensen van 50 jaar en ouder. De vereerde zuster Rosalina Ravasio weigert echter te voldoen aan het bevel van de staat. De dappere non is bereid tot heroverweging, maar op één voorwaarde: de staat moet een brief ondertekenen die haar €7.000.000,00 (7 miljoen euro) schadevergoeding garandeert als haar iets overkomt, schrijft Rairfoundation.com. 

Zuster Ravasio is de stichteres van de Shalom-gemeenschap van Palazzolo. Sinds 1986 houdt zij zich bezig met het herstel van drugsverslaafde jongens en meisjes. De Zuster is een historische figuur van de gemeenschap en een goede vriendin van de bondscoach van het nationale voetbalelftal, Roberto Mancini.

Op 8 januari 2022 sprak de non zich uit tegen de verplichte gentherapie-injecties tijdens het traditionele Hermitage-concert in aanwezigheid van de vicaris-generaal van het bisdom Brescia, Don Gaetano Fontana,

“Ze hebben vaccinatie verplicht gesteld voor mensen ouder dan 50 jaar. Ik zal me niet laten vaccineren [in dialect]. Maar niet omdat ik anti-vaccin of pro-vaccin ben. Maar omdat ik alle leugens niet kan geloven, die ze over deze vaccins hebben verteld.

Alstublieft, generaal vicaris, vertel dit aan de bisschop in het geval dat u ooit in de krant leest dat ze mij hebben aangehouden. Vertel hem dit: morgen ga ik naar één van onze advocaten, Mombelli. Ik zeg haar een brief te schrijven. Als ik een boete krijg omdat ik niet ingeënt ben, zal ik die niet betalen.”

“De Voorzienigheid is veel groter dan de staat”

“Als ik gedwongen word me te laten inenten, bel ik mijn advocaat,” vervolgde zuster Rosalina, “ik zal haar zeggen een brief te schrijven. Want de Voorzienigheid is veel groter dan de staat.”

“We leven al 36 jaar dankzij de Voorzienigheid. Zonder een cent van de staat en daar ben ik trots op”, riep de non uit. “En de staat kan ons nooit zo goed onderhouden als de Voorzienigheid doet. Dus ik ben heel serieus: ik zal de advocaat een brief laten schrijven waarin ik bevestig dat mijn D-dimeergehalte hoog is. Dat ik al Covid heb gehad, ik had alleen de griep.”

Schadevergoeding voor wie vaccinatieschade oploopt

Na enorme druk van de conservatieve Liga-partij van Matteo Salvini, zal het Italiaanse vaccinatievergoedingsprogramma nu ook degenen omvatten die schade hebben geleden door de verplichte “vaccins”. De wet bepaalt dat de schadevergoeding toekomt aan “degenen die verwondingen of gebreken hebben opgelopen, waaruit een blijvende aantasting van de psycho-fysieke integriteit is voortgevloeid, als gevolg van de door de Italiaanse autoriteit aanbevolen anti-Sars-Cov-2 vaccinatie”. Voor 2022 is een bedrag van vijftig miljoen euro voor het fonds uitgetrokken, en voor het jaar daarop nog eens honderd miljoen.

Zuster Ravasio waarschuwde dat als zij gedwongen wordt zich te laten vaccineren en de levensbedreigende bijwerkingen van de injectie ondervindt, zij de staat zal aanklagen voor een aanzienlijke geldelijke schadevergoeding. Het geld dat zij ontvangt zal naar haar kerk en gemeenschap gaan,

“Ik zal zeven miljoen euro schadevergoeding vragen. Als ik verlamd raak, als ik eindig zoals veel van mijn vrijwilligers, van wie er twee of drie stervende zijn. Ze zijn allemaal gediagnosticeerd met dezelfde ziekten, kankers van hoofd tot pancreas.

Ze zijn met 350% gestegen. De staat zal moeten betalen. Maar niet omdat ik zoveel waard ben. Het is omdat de staat niet in staat is mijn eigen gemeenschap zo goed te onderhouden als de voorzienigheid dat doet.

Begrijpt u het niet? De staat is klein vergeleken met God. De staat zal onmiddellijk zeven miljoen euro verschuldigd zijn aan mijn gemeenschap. Als de staat tekent en zegt dat zij dat geld zal betalen, zal ik me laten inenten met de eerste prik. Ik zal niet de laatste prik krijgen, enkel de eerste.”

Bekijk de ontroerende toespraak van zuster Rosalina Ravasio tijdens het traditionele Hermitage concert:

Nun Refuses ‘Vaccine’: ‘If I get Fined I Will Not Pay, I Don’t Believe the Lies’


Video Link: https://rumble.com/vt4z4w-nun-refuses-vaccine-if-i-get-fined-i-will-not-pay-i-dont-believe-the-lies.html

 


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws

 https://www.frontnieuws.com/non-weigert-vaccin-als-ik-een-boete-krijg-zal-ik-niet-betalen-ik-geloof-de-leugens-niet/

Alarmerend – hoogste oversterfte in 2022 bij jonge mensen onder de vijftig jaar

 25 JANUARI 2023

 


Vorig jaar overleden maar liefst dertien procent meer mensen onder de vijftig dan normaal, meldt het CBS. Daarmee spande die leeftijdscategorie de kroon in de forse oversterfte, die volgens het CBS ‘waarschijnlijk’ komt door griep, corona en uitgestelde zorg ‘maar zeker niet door de vaccins’.

Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) was er in 2022 een oversterfte van 9,3 procent in Nederland. Er was vrijwel het hele jaar door oversterfte in alle leeftijdsgroepen. Opvallend en alarmerend is dat de hoogste oversterfte (dertien procent) was bij mensen onder de vijftig.

"De sterfte is een beetje van slag,” zegt woordvoerder Ruben van Gaalen van het statistiekbureau. “In het begin van de pandemie liepen de coronapieken min of meer parallel aan de oversterfte. Dat veranderde iets in het laatste deel van 2021 en in heel 2022. De sterftes zijn nu wat meer uitgesmeerd over het jaar."

Onlangs moest het CBS echter bekend maken dat de oversterfte in de laatste weken van december was opgelopen tot maar liefst 25 procent, een trend die zich ook in de eerste weken van het nieuwe jaar lijkt voort te zetten en momenteel in veel landen zichtbaar is. In Groot-Brittannië bijvoorbeeld sterven momenteel per week ruim duizend mensen meer dan normaal, meer dan in 'pandemiejaar' 2020. Euromomo, het Europese statistiekbureau, maakte deze week bekend dat de 'onverklaarbare' oversterfte in EU-landen momenteel razendsnel toeneemt, vooral ook bij kinderen van 0-14 jaar.

Oorzaak onbekend

Hoewel de oorzaak dus onduidelijk is, ‘vermoedt’ het CBS dat de oversterfte in Nederland deels komt door griep. Die dook dit jaar na twee jaar afwezigheid ineens weer op. Ook corona en uitgestelde zorg zouden mogelijk een rol hebben gespeeld, beweert het CBS.

De griepgolf was afgelopen jaar echter maar enkele maanden. En volgens Worldometers, waar wereldwijde statistieken over corona worden bijgehouden, was het aantal overledenen dat positief testte op COVID in Nederland maar een fractie van de jaren ervoor. Voor de groep met de hoogste oversterftecijfers, mensen onder de vijftig, lijken de door het CBS genoemde mogelijke oorzaken helemaal onwaarschijnlijk.

De kans dat jonge mensen aan griep of corona overlijden is statistisch gezien verwaarloosbaar klein. Uitgestelde zorg valt af omdat jongeren normaal gesproken veel minder vaak behandeld hoeven te worden voor ernstige ziektes als kanker of hartaandoeningen. Bovendien werd zorg voor levensbedreigende aandoeningen tijdens de verschillende lockdowns helemaal niet uitgesteld. Het afschalen gold alleen voor kleine ingrepen. 

'Niet de vaccins'

Hoewel de woordvoerder van het CBS niet weet wat de oversterfte veroorzaakt, kan hij al wel een oorzaak uitsluiten: de vaccins tegen COVID. “Daar is geen enkel bewijs voor,” zegt hij. Ook de media blijven volhouden dat er geen verband is. “Nog altijd overlijden in Nederland meer mensen dan gemiddeld. Mogelijk zijn de gevolgen van corona daar een van de oorzaken van (maar de vaccins in elk geval niet),” schrijft Nu.nl, dat deze claim onderbouwt met de resultaten van het onderzoek van RIVM en CBS naar de oversterfte in 2021. Andere media, zoals RTL Nieuws, het Algemeen Dagblad en de NOS, noemen de vaccins ondanks de maatschappelijke onrust zelfs helemaal niet als mogelijke oorzaak.

Ook de Telegraaf rept vandaag in het artikel niet over vaccins. Wel pakte de krant afgelopen weekend uit met een artikel over twee pagina's van journalist Wierd Duk getiteld '"Gifspuit" of Covid? Zonder afdoende verklaring oversterfte wordt mysterie aangejaagd’. Dinsdag werd in de Telegraaf de column van Leon de Winter gepubliceerd. De Winter – die zelf gevaccineerd is tegen COVID – vindt het onbegrijpelijk dat de mogelijke rol van de vaccins bij de oversterfte niet met de hoogste prioriteit onderzocht wordt.

“Het is volstrekt onaanvaardbaar dat niet per direct diepgravend wordt gezocht naar de oorzaak van de oversterfte van vele duizenden Nederlanders, ofwel de grootste catastrofe sinds de Tweede Wereldoorlog. Als de oversterfte niet het gevolg is van de vaccins, dan ben ik gelukkig, want in mijn naaste omgeving is bijna iedereen, net als ik, gevaccineerd. Waarom wil onze overheid ons niet met harde data geruststellen?” aldus De Winter.

 

Reacties 

BlackTulip

3 uur geleden

9.7% was de oversterfte in Schotland in 2022, vergeleken met 10.9% in 2020 en 10.4% in 2021.
MAAR, dan begint 2023 met een oversterfte van maar liefst 30%!
En meer doden in week 2, dan in de ergste 2020 week.
Totaal onverklaarbaar uiteraard...

Cy

2 uur geleden

Zag het artikel op nu.nl eerder vandaag ook al staan. Schoot spontaan in de lach toen ik daar in de eerste alinea al zag staan dat het in ieder geval niet de vaccins waren. Dat dit maar mooi even vooraan in het artikel staat in het stuk dat iedereen nog leest (want meeste mensen lezen niet verder dan titel en evt. eerste alinea).

../..

BRON: https://www.blckbx.tv/gezondheid/alarmerend-hoogste-oversterfte-in-2022-bij-jonge-mensen-onder-de-vijftig-jaar?utm_source=Blckbx&utm_campaign=15beee1d00-EMAIL_CAMPAIGN_2022_01_25&utm_medium=email&utm_term=0_0a2d02ab29-15beee1d00-561840125

----------

In 2022 was de oversterfte het hoogst onder mensen jónger dan 50: ‘Heel heel zorgelijk’


Vorig jaar zijn in iedere leeftijdsgroep opnieuw meer mensen overleden dan verwacht, meldt het CBS. In 2022 gingen er meer mensen dood dan voor de coronapandemie, zelfs in vergelijking met 2015 en 2018 waarin een zware griepgolf heerste.

De oversterfte was met 13 procent het hoogst onder mensen jonger dan 50 jaar. Dat zijn meer mensen dan in 2020 en 2021. Columnist Marianne Zwagerman zegt hierover: “Dat is heel heel zorgelijk en niemand weet hoe dit komt.”

Volgens Ruben van Gaalen van het CBS is de sterfte ‘een beetje van slag’. Ook zegt hij dat het niet aan de vaccins ligt. “Gewoon een beetje van slag. Overkomt de beste sterftes,” zegt jurist Sietske Bergsma sarcastisch.

Groot fiasco

Huisarts Els van Veen vraagt zich af: “Dus in 2020 kregen we een pandemie en zou een vaccin de enige uitweg moeten zijn. En nu hebben we te maken met oversterfte, die niet aan de mRNA-vaccins ligt. Maar als Covid-19 nog steeds de oorzaak is, dan werken die vaccins toch niet goed?”

“Linksom of rechtsom: als je na drie jaar van een ‘vreselijke pandemie’ nog zo’n oversterfte hebt, kun je concluderen dat de aanpak, inclusief vaccinaties, niets minder is dan een groot fiasco,” vult neuroloog Jan Bonte aan.

Meest plausibele oorzaak

Huisarts Frank Peeters stelt: “De prik is de meest plausibele oorzaak van de aanhoudende oversterfte sinds 2021.”

Volgens de ‘experts’ waren griep en corona belangrijke oorzaken. “Heel knap. De oversterfte toeschrijven aan corona en griep zonder daadwerkelijk onderzoek. Mensen jonger dan 50 jaar sterven normaal gesproken vrijwel niet door corona of de griep. Nu moeten wij geloven dat de oversterfte in die groep daardoor 13 procent hoger is?” vraagt Annelies Strikkers.

https://www.ninefornews.nl/in-2022-was-de-oversterfte-het-hoogst-onder-mensen-jonger-dan-50-heel-heel-zorgelijk/ 

Wanneer 6G wordt vrijgegeven, zullen mensen functioneren als lopende kracht centrale antennes

Dinsdag 10 januari 2023 door: Ethan Huff

Tags : 6GAIantenneslechte gezondheidcomputergebruikgevaarlijke technologieziekte veroorzaaktEMFenergietoekomstige wetenschaptoekomstige technologieGlitchinformatietechnologiewaanzinuitvindingennationale veiligheidkrachtstralingSmartphonestranshumanismeZichtbare lichtcommunicatieVLC

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

14KWEERGAVEN



(Natural News)  Onderzoekers van de Universiteit van Massachusetts - Amherst zijn al aan het praten de uitrol van 6G draadloze technologie, waarvan ons wordt verteld dat ze mensen zal veranderen in lopende krachtantennes.

Door gebruik te maken van Visible Light Communication (VLC), de draadloze versie van glasvezel, heeft 6G het potentieel om menselijke lichamen te veranderen in machines voorhet  gebruik in het komende Internet of Things (IoT) waarin een einde komt aan de vrije wil en alles bestaat in een virtual reality-metaverse.

UMass Amherst-wetenschappers zeggen dat ze een innovatieve, goedkope manier hebben ontwikkeld om afvalenergie van VLC te oogsten met menselijke lichamen als antennes. Die energie kan dan worden geleid tot draagbare apparaten zoals mobiele telefoons en horloges, en mogelijk ook grotere elektronische apparaten.

"VLC is vrij eenvoudig en interessant", zegt Jie Xiong, een professor informatie- en computerwetenschappen aan de school. "In plaats van radiosignalen te gebruiken om informatie draadloos te verzenden, gebruikt het het licht van LED's die tot een miljoen keer per seconde kunnen worden in- en uitgeschakeld."

(Related: In 2020, China claims to have launched into space the world’s first 6G satellites).

"Slimme" apparaten en apparaten hebben al de infrastructuur voor een 6G-toekomst gecreëerd

Er hoeft heel weinig te worden gedaan bovenop de bestaande 5G-infrastructuur om dit beoogde 6G-concept te realiseren. Moderne technologie, waaronder zogenaamde "slimme" apparaten, d.w.z. smartphones, slimme televisies en slimme meters, heeft al de basis gelegd voor een snelle en gemakkelijke uitrol van 6G wanneer de tijd rijp is.

Alles wat "slim" is, functioneert al als kanaal voor gegevensoverdracht. En UMass Amherst-wetenschappers zeggen dat mensen ook kunnen worden hergebruikt voor de overdracht van afvalenergie.

"Alles met een camera, zoals onze smartphones, tablets of laptops, kan de ontvanger zijn", legt Xiong uit.

LED-straatverlichting is een goed voorbeeld van het type VLC-lekkage dat 6G menselijke stroombron "antennes" zouden kunnen gebruiken om meer energie te produceren. LED's, zo wordt ons verteld, zenden "zijkanaals RF-signalen" of radiogolven uit die menselijke antennes kunnen oppikken en uitzenden.

Met behulp van een antenne die is ontworpen van opgerolde koperdraden, heeft het team met succes die gelekte RF's verzameld - wat betekent dat menselijke lichamen kunnen worden ingebed met dit en andere metalen om ze te transformeren in wandelende radiotorens.

"De resultaten tonen aan dat mensen eigenlijk het beste medium zijn om het vermogen van de spoel om gelekte RF-energie te verzamelen te versterken", meldde Study Finds. "Het bevestigen van de spoel aan een persoon verzamelde tot 10 keer meer energie dan alleen het gebruik van een blote spoel."

Op basis hiervan ontwikkelden de wetenschappers een draagbaar apparaat genaamd "Bracelet+" dat mensen kunnen dragen op hun bovenarm, of als een ring, riem, enkelband of halsketting indien aangepast - hoewel de vorm van de armband de beste resultaten opleverde.

"Het ontwerp is goedkoop - minder dan vijftig cent", schreven de wetenschappers in hun studie. "Maar Bracelet + kan oplopen tot microwatt, genoeg om veel sensoren te ondersteunen, zoals

sensoren voor het monitoren van de gezondheid van het lichaam die weinig stroom nodig hebben om te werken vanwege hun lage bemonsteringsfrequentie en lange slaapstandduur."

"Uiteindelijk willen we afvalenergie uit allerlei bronnen kunnen oogsten om toekomstige technologie van stroom te voorzien."

… /…

"Sinds 5G in mijn stad is ingevoerd, gaan mijn oren ruisen als gek", schreef een ander over hoe 5G al erg genoeg is, laat staan ​​de 6G die ze daarna willen uitbrengen. 'Ik krijg alleen verlichting als ik naar ons landelijke huis aan het meer ga. Al deze technologie is vergif.”

Meer gerelateerd nieuws is te vinden op FutureTech.news.

 

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

StudyFinds.org

NaturalNews.com

  

Senator legt vinger op de zere plek: dit is waar het World Economic Forum over gaat

Het is grote onzin. 

Het is één groot pretpark. 

Zo omschreef de Australische senator Alex Antic het World Economic Forum in Davos op Sky News. “Ze hebben Davos veranderd in een globalistisch pretpark.”

Het World Economic Forum gaat volgens de senator over het dehumaniseren van de bevolking, door middel van digitalisering. “Het gaat over controle. Van buiten ziet alles er normaal uit. Je ziet mensen in nette pakken die met elkaar praten. Die elites denken te weten wat goed voor je is.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Trojaans paard

Op het WEF pleitte de Britse ex-premier voor een ‘digitale infrastructuur’ om de vaccinatiestatus van mensen te monitoren. Er werd gesproken over vaccinatiepaspoorten

Bij de elites draait het om twee dingen: klimaatverandering en pandemieën, aldus Antic.

Ze gebruiken de ‘noodtoestand’ als Trojaans paard om meer controle over mensen te krijgen, benadrukte de senator. Hij wees erop dat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) bezig is om de internationale gezondheidsrichtlijnen aan te passen. De aanpassingen moeten ervoor zorgen dat de WHO bij een eventuele volgende pandemie het beleid dicteert.

Onderdeel van het plan

Een digital ID, surveillance, digitale paspoorten en een mondiaal gezondheidsplatform zijn onderdeel van het plan, zei Antic nog. “Dit draait om controle.

Photo of Robin de Boer 24 januari 2023 18:00   90 12.868  



Mike Yeadon: ‘Ik hoop dat ik ernaast zit, maar volgens mij is dit wat er gaat gebeuren’

Vaccinmakers veranderen alle bestaande vaccins in mRNA-vaccins, waarschuwt voormalig vicepresident van Pfizer Mike Yeadon. Alle overheden zullen 10 injecties per persoon moeten afnemen, voegt hij toe.

Het menselijk lichaam is niet bestand tegen 10 van deze injecties, aldus Yeadon. Hij vreest dat de overheid mensen in een positie gaat brengen waarin ze geen andere keus hebben.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Verplicht maken

Hij denkt dat ze de digitale identiteit – niet noodzakelijkerwijs het vaccinatiepaspoort – verplicht gaan maken. “Je zult dan niet in staat zijn om boodschappen te doen, te reizen of te werken zonder digital ID.”

Yeadon denkt ook dat cash geld zal verdwijnen en worden vervangen door een CBDC (central bank digital currency). “Ze kunnen vervolgens zeggen: als jij je prik niet haalt, mag je niet tanken, reizen of eten kopen.”

In de startblokken

“Het systeem dat ik zojuist heb beschreven, staat al in de startblokken,” zegt hij in een interview met Alex Jones. “Ik zeg tegen mensen: betaal contant en doe op verschillende plekken je aankopen.”

“Ik hoop dat ik ernaast zit, maar volgens mij is dit wat er gaat gebeuren.”

Study: These two simple nutritional supplements trigger spike protein UNFOLDING and may neutralize its harmful properties

Monday, January 23, 2023 by: Ethan Huff

Tags: #nutritionacetylcysteinealternative medicineantiviralBromAcBromelainCOVIDdiscoveriesgoodhealthgoodmedicinegoodscienceinfectionsnatural curesnatural healthnatural medicinenutraceuticalsnutrientsoutbreakpandemicpreventionremediesresearchspike proteinsupplements

This article may contain statements that reflect the opinion of the author

22KVIEWS

 

(Natural News) Is it possible to mitigate the damaging effects of covid “vaccine” spike proteins through simple nutrition? A new study published in the journal Viruses seems to suggest so.

Australian researchers looked at two common nutritional supplements – bromelain and acetylcysteine (BromAc) – that are capable of unfolding the structures that hold spike proteins together, effectively neutralizing them.

Severe acute respiratory syndrome coronavirus, also known as SARS-CoV-2, is demarcated by a spike glycoprotein and envelope protein that contains disulfide bridges for stabilization. They bind to the ACE2 receptor in host cells present in the nasal mucosa, triggering infection.

A BromAc treatment, the team found, is capable of “synergistic action against glycoproteins” in that the nutritional duo breaks apart the glycosidic linkages and disulfide bonds, reducing or even eliminating the ability of spike proteins to cause covid infection.

These same spike proteins, just to clarify, are present inside all of the so-called “vaccines” currently available to the public. Some would argue that the only source of these spike proteins is the injections, and that covid itself does not exist since the alleged virus has never been isolated.

“We sought to determine the effect of BromAc on the spike and envelope proteins and its potential to reduce infectivity in host cells,” the paper reads. “Recombinant spike and envelope SARS-CoV-2 proteins were disrupted by BromAc. Spike and envelope protein disulfide bonds were reduced by Acetylcysteine.”

“In in vitro whole virus culture of both wild-type and spike mutants, SARS-CoV-2 demonstrated a concentration-dependent inactivation from BromAc treatment but not from single agents. Clinical testing through nasal administration in patients with early SARS-CoV-2 infection is imminent.”

Is BromAc a natural solution for covid jab spike protein damage?

While treatment with acetylcysteine alone did not show any alteration of spike proteins, a combination of acetylcysteine and bromelain, or BromAc, at 50 and 100
µ
g/20 mg/mL and 50 and 100µ g/mL, respectively, resulted in significant protein alteration.

“Treatment with Acetylcysteine on the envelope protein did not alter the protein, whereas treatment with Bromelain at 50 and 100µ g/mL and BromAc at 50 and 100µ g/20 mg/mL also resulted in near complete and complete fragmentation, respectively,” the paper further explains.

In other words, combining these two nutrients at the levels depicted in the study led to destabilization and unraveling of covid spike proteins, which is good news for everyone who got jabbed, as well as for those who may have had spike protein “shed” on them from a fully vaccinated person.

Since the tests were conducted in vitro, or in a test tube, more study is needed to determine if the same results can be achieved in actual human subjects. Still, the results are “encouraging,” the researchers say, pointing to a natural solution for covid spike proteins that otherwise outsmart most other potential remedies.

“There is currently no suitable therapeutic treatment for early SARS-CoV-2 aimed at preventing disease progression,” the authors note. “BromAc is under clinical development by the authors for mucinous cancers due to its ability to alter complex glycoprotein structures. The potential of BromAc on SARS-CoV-2 spike and envelope proteins stabilized by disul?de bonds was examined and found to induce the unfolding of recombinant spike and envelope proteins by reducing disul?de stabilizer bridges.”

“BromAc also showed an inhibitory effect on wild-type and spike mutant SARS-CoV-2 by inactivation of its replication capacity in vitro. Hence, BromAc may be an effective therapeutic agent for early SARS-CoV-2 infection, despite mutations, and even have potential as a prophylactic in people at high risk of infection.”

You can read the full story for free at ResearchGate.net.

You will also find more stories like this at CoronavirusNutrients.com.

Sources for this article include:

ResearchGate.net

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2023-01-23-two-nutritional-supplements-trigger-spike-protein-unfolding.html


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...