vrijdag 31 december 2021

Het voorbije jaar lijkt het op een na hoogste aantal overlijdens te zullen tellen van de afgelopen vijf jaar. Hart- en vaatstelselziekten belangrijkste doodoorzaak.

 


 ©  Herman Wouters

Het voorbije jaar lijkt het op een na hoogste aantal overlijdens te zullen tellen van de afgelopen vijf jaar. Hart- en vaatstelselziekten belangrijkste doodoorzaak.  Alleen in 2020 lag dat aantal nog hoger.

Dat blijkt vrijdag uit cijfers van statistiekbureau Statbel, zoals vermeld op GvA.be  31/12/2021

De cijfers zijn up-to-date tot 19 december 2021, maar toch lijkt het nu al zo dat 2021 het jaar met het op een na hoogste aantal overlijdens wordt van de voorbije 5 jaar. Met slechts een tiental dagen waarvoor cijfers ontbreken, lag het cumulatieve aantal doden in 2021 op 108.053. Alleen in 2020 lag dat cijfer op die dag (fors) hoger, met 122.408. Het jaar met het op twee na hoogste aantal overlijdens was 2018: toen waren er op 19 december 106.801 sterfgevallen.

De belangrijkste doodsoorzaak in 2021 waren ziekten van hart- en vaatstelsel, net zoals in 2020 overigens.

Sinds het najaar van 2021 valt te zien dat het totale aantal doden weer toeneemt, vergeleken met het gemiddelde aantal doden per dag in de periode 2009-2018.


IC-verpleegkundigen trekken aan de bel over ‘overweldigend’ aantal hartaanvallen, bloedproppen en beroertes

Zorgmedewerkers uit Ventura County in de Amerikaanse staat Californië trekken aan de bel over een enorme stijging van het aantal hartproblemen, beroertes en bloedproppen bij gevaccineerden.

IC-verpleegkundige Sam spreekt zich uit omdat hij ‘klaar is met de onzin’. Hij ziet dat steeds meer jonge mensen last krijgen van ernstige gezondheidsproblemen nadat ze een coronaprik hebben genomen.

Sam zegt dat er veel jonge mensen worden binnengebracht die een beroerte of hartaanval hebben gehad. Hij voegt toe dat artsen maar niet onder ogen willen zien dat de problemen met het vaccin te maken hebben.

 

Nog nooit zo druk geweest

Er kwam een vrouw binnen die de dag ervoor de Moderna-prik had gehaald. Ze had een hartaanval gekregen. Er werd met geen woord gerept over het vaccin ‘omdat je het niet kunt bewijzen’.

Hoewel er ook steeds meer mensen met myocarditis worden binnengebracht, een bijwerking van het coronavaccin, ‘probeert iedereen het te bagatelliseren’, zegt Sam.

IC-verpleegkundige Dana zegt dat het aantal ernstig zieke mensen in haar ziekenhuis in Ventura County ‘overweldigend’ is. “Het is nog nooit zo druk geweest en dit heeft niets te maken met corona,” zegt Dana. Ze vertelt dat er vooral mensen worden binnengebracht die een beroerte, hersenbloeding of hartaanval hebben gehad.

 

Het is krankzinnig

“Normaal gesproken hebben we zes tot 10 aortadissecties per jaar. In de afgelopen maand hebben we er al zes gehad. Het is krankzinnig,” aldus Dana. Artsen denken dat het te maken heeft met de feestdagen. De IC-verpleegkundige denkt daar anders over: “Het vaccin is de boosdoener.”

Ze zegt ook dat de meeste patiënten die met corona worden binnengebracht al gevaccineerd zijn. Ondertussen kampen ziekenhuizen in Californië met grote personeelstekorten. Er worden nieuwe verpleegkundigen aangenomen, maar die maken veel fouten. Medische fouten. Bovendien is er onvoldoende plek voor alle patiënten.

Sam zegt dat de coronaprik ‘niet echt een vaccin is’. “Het is experimenteel.” En bijwerkingen? Die worden niet gemeld. “Niemand praat erover,” onthult de IC-verpleegkundige.

[Conejo Guardian]

Percepties van een Vrijdenker

  


 David Icke

Percepties van een Vrijdenker

€25.99

 Percepties van een Vrijdenker is één van de boeken die bepalend zullen blijken te zijn voor je leven. In een tijd waarin het woord ‘complotdenker’ als wapen gebruikt werd in de strijd tegen de waarheid, wist David Icke vanaf het allereerste moment waarop hij begon te spreken, 30 jaar geleden, exact te voorspellen wat er zou gaan gebeuren, waarom en hoe. Nu, tijdens de covid-crisis, blijkt dat steeds meer mensen zijn boeken willen lezen omdat ze, net als hij, ineens in staat zijn om op een andere manier naar wereldgebeurtenissen te kijken en daarmee een Vrijdenker te worden.

Waardering 4.86 op 5 gebaseerd op 43 klantbeoordelingen

(43 klantbeoordelingen)


De in Frankrijk geboren filosoof, wiskundige en wetenschapper René Descartes werd in de 17e eeuw beroemd door zijn Latijnse uitspraak, die in het Nederlands vertaald wordt met: ‘Ik denk, dus ik ben’. Op het eerste gezicht is dat inderdaad zo. Het denken weerspiegelt de waarneming en de waarneming leidt zowel tot gedrag als tot zelfidentiteit. In die zin zijn ‘wij’ wat we denken. Maar wie of wat denkt er en is denken de enige manier om waar te nemen?

Het zal duidelijk worden dat ‘wij’ niet altijd de bron zijn van ‘onze’ waarneming, en voor de mensheid als geheel is dit zelfs zelden het geval. Het denken is sowieso niet de enige manier om waar te nemen. Het denken is de dorpsgek vergeleken met andere vormen van bewustzijn waar we allemaal toegang toe hebben en die wij kunnen aanboren. Dit moet wel waar zijn als wij die andere uitingen van bewustzijn zijn die naar hun aard oneindig zijn. We zijn dit vergeten, of, beter gezegd, we zijn gemanipuleerd om het te vergeten.

Dit is niet zomaar wat esoterisch gewauwel. De basis van menselijke controle en onderdrukking is controle van de menselijke waarneming. Als die waarneming eenmaal is gekaapt, dan wordt het gedrag, dat door de waarneming wordt gedicteerd, dat ook. Collectieve waarneming wordt collectief gedrag en collectief gedrag is wat wij de menselijke samenleving noemen. Waarnemen ofwel perceptie is alles en zij die achter de controle van de mensheid zitten weten dat. Daarom is perceptie 24/7 het doelwit van de psychopathische intriganten die ik de Global Cult (de Wereldwijde Cult) noem. Zij weten dat als zij de waarneming bepalen, zij het gedrag zullen bepalen en daarmee collectief de aard van de menselijke samenleving. Zij zijn zich er daarnaast van bewust dat perceptie wordt gevormd uit ontvangen informatie en dat, als zij de stroom van informatie beheersen, zij in hoge mate het menselijk gedrag kunnen sturen.

Censuur van informatie en opinie is de laatste jaren wereldwijd nagenoeg fascistisch geworden maar nooit zo duidelijk als sinds de illusoire ‘virus pandemie’ die in 2019 in China begon en vervolgen in 2020 over de hele wereld werd verspreid. Waarom hebben miljarden zich onderworpen aan huisarrest en fascistische samenlevingen aanvaard op een manier die zij nooit voor mogelijk hadden gehouden? Degenen die de informatie controleren die vanuit regeringen, de mainstream media en Silicon Valley (allemaal gecontroleerd door dezelfde netwerken van de Global Cult) over ons wordt uitgespuwd, vertelden ons dat we in gevaar waren vanwege een ‘dodelijk virus’ en dat alleen door ons te onderwerpen aan huisarrest en het opgeven van onze meest elementaire vrijheden, wij en onze families beschermd konden worden. Deze monumentale en aantoonbare leugen werd de perceptie van miljarden mensen en daardoor het gedrag van miljarden mensen. In deze paar woorden heb je de hele structuur en modus operandi van menselijke

 

Inhoud

1 Ik denk – Oh ja, is dat zo? controle te pakken. Angst is een perceptie – FEAR: False Emotion Appering Real ofwel valse emotie die echt lijkt – en angst is het ruilmiddel van de controle. Kortom… grijp ze bij hun ballen (of geef ze die indruk) en hun harten en geesten volgen automatisch. Niets werkt zo goed als angst.

2 Percepties van een Vrijdenker

3 De Terugduw-operatie

4 ‘Covid’: de geplande ramp

5 Er is geen ‘virus’

6 Opeenvolging van bedrog

7 De psychologische oorlog

8 ‘Herkaderen’ van krankzinnigheid

9 Wat zijn dat voor prikken die we zo nodig moeten hebben?

10 Mens 2.0

11 Wie is de baas van de Cult?

12 Ontsnappen aan Wetiko

Nawoord

Appendix – Cowan-Kaufman-Morell Statement on Virus Isolation

Literatuur

 




Piloot slaat alarm over bijwerkingen: ‘Dit moet stoppen’


pilo
Foto: Greg Pearson (Videostill Rumble/RealAmericasVoice)

Piloot slaat alarm over bijwerkingen: ‘Dit moet stoppen’

Bij Real America’s Voice vertelden piloten over de bijwerkingen die de coronavaccins veroorzaken en de risico’s die dat met zich meebrengt.

Eén van hen, Greg Pearson, vertelde dat hij het vaccin in eerste instantie niet wilde nemen en nog nooit een griepprik heeft gehaald. Aangezien hij in Hawaï woont en familie heeft in Californië, staten waar strenge reisbeperkingen van kracht zijn, en zijn werkgever het vaccin verplicht stelde, ging hij overstag en besloot hij de prik toch te halen.

Met alle risico’s van dien

Op de dag dat hij zich liet inenten was er nog niets aan de hand. Pearson ging naar bed, maar werd midden in de nacht wakker omdat zijn hart als een gek tekeerging. De piloot belandde op de spoedeisende hulp en bleek last te hebben van boezemfibrilleren, wat kan leiden tot een beroerte.

“Ik had op 30 meter hoogte een beroerte kunnen krijgen terwijl ik een vliegtuig probeerde te landen,” zei Pearson. Met alle risico’s van dien.

Ze houden dit onder de pet

De piloot zei ook dat de autoriteiten je hier niets over vertellen. “Ze houden dit onder de pet.” Hij voegde toe dat veel piloten zich niet durven uit te spreken. “Ze vrezen represailles.”

Er zijn piloten die vliegen terwijl ze last hebben van een verpletterende pijn op de borst of in het hoofd, aldus Pearson. “Dit moet stoppen.”

Massavaccinatie heeft de pandemie niet bedwongen ....

Immunoloog, viroloog & vaccinoloog Dr. Geert Vanden Bossche :

Reeds 9 maanden geleden luidde hij de noodklok bij de WHO en

intussen zijn al zijn beweringen uitgekomen. 

Massavaccinatie heeft de pandemie niet

 bedwongen maar dominante varianten hebben de zaak keer op keer verergert waardoor we feitelijk de pandemie in stand houden met terugkerende golven

Dr. Geert Vanden Bosche

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...