zaterdag 8 juli 2023

Bill Gates beaamt dat zijn genetisch gemanipuleerde muggen de oorzaak zijn van de dodelijke malaria-uitbraak in de V.S.

 juli 6, 2023   6876   46 

 

Bill Gates is betrapt op het loslaten van miljarden geinfecteerde muggen in de VS en toevallig komt er binnenkort een vaccin uit waarvan hij zegt dat het het probleem van de zieke muggen zal oplossen.

Het bewijs tegen Gates is vernietigend en de door Gates gefinancierde mainstream media doen er alles aan om dit verhaal te onderdrukken en te begraven, schrijft Thepeoplesvoice.

Maanden nadat een technologische start-up van Bill Gates, Oxitec genaamd, miljarden genetisch gemodificeerde muggen in het wild heeft losgelaten, testen muggen in de hele VS positief op extreem zeldzame en dodelijke virussen, waarvan sommige al tientallen jaren geleden zijn uitgeroeid en andere nog nooit eerder in de Verenigde Staten zijn gerapporteerd.

De zieke muggen van Gates hebben zich vermenigvuldigd en Florida en Texas melden nu voor het eerst in tientallen jaren malariagevallen.

Maar het is niet alleen Florida en Texas. Verschillende staten in de VS hebben een sterke toename van door muggen overgedragen virussen gemeld. In het Middenwesten nemen de gevallen van het door muggen overgedragen Jamestown Canyon virus toe. Het Jamestown Canyon virus kan ernstige ziekte veroorzaken, waaronder encefalitis, wat de infectie van de hersenen is, of meningitis, wat de infectie van de membranen rond de hersenen en het ruggenmerg is.

Gezondheidsfunctionarissen zeggen dat twee muggenpoelen in South Georgia positief getest zijn op Eastern equine encephalitis, dat een sterftecijfer van 30% heeft bij mensen.

En het zijn niet alleen mensen die onder vuur liggen. We weten dat het WEF de oorlog heeft verklaard aan onze huisdieren, dus het is geen verrassing dat een door muggen overgedragen virus dat dodelijk kan zijn voor huisdieren naar verluidt ook in opmars is in het hele land.

 

Bill Gates was zo enthousiast om het ons in te wrijven dat hij een promotievideo opnam om op te scheppen dat “muggen de dodelijkste dieren voor mensen zijn” en dat hij er miljoenen in onze achtertuinen ging loslaten.

Bill Gates heeft het probleem gecreëerd en nu bereidt hij zich voor om in zijn inmiddels bekende gedaante van valse profeet te verschijnen en de oplossing te bieden – die toevallig de vorm heeft van een mRNA-vaccin dat hij vastbesloten is aan u en uw kinderen op te dringen.

Het nieuwe, binnenkort “veilige en effectieve” BioNTech malariavaccin begon in december 2022 met klinische proeven, net op tijd voor de grote, door muggen overgebrachte virusexplosie van 2023, zoals georkestreerd door Bill Gates.

Het door Gates gefinancierde BioNTech vaccin zal ongetwijfeld door de FDA goedgekeurd worden. En de reguliere media zullen zonder twijfel de goedgelovige massa aansporen om de mouwen op te stropen voor nog een dosis Bill Gates’ mRNA.


De mainstream media draaien overuren om het verhaal over de betrokkenheid van Gates bij de door muggen overgebrachte virussen die de VS teisteren te onderdrukken, en ze hebben ook de opdracht gekregen om de onwaarheid in stand te houden dat Gates geen winst maakt met de vaccins die hij de mensheid opdringt.

 

Maar kunnen we alles geloven wat ze over Gates zeggen als hij in wezen hun betaalmeester en baas is?

Een verontrustend rapport onthulde dat Gates elk jaar honderden miljoenen dollars uitgeeft aan het financieren van mainstream media over de hele wereld, om ze te veranderen in propaganda spreekbuizen voor zijn globalistische agenda.

Een onderzoek door het onafhankelijke MintPress meldt dat de Bill and Melinda Gates Foundation 319 miljoen dollar heeft verdeeld in de vorm van meer dan 30.000 individuele subsidies aan mediakanalen en factcheckers.

Grote mainstream nieuwszenders zoals CNN, NBC, The Atlantic, The Financial Times, BBC en andere zijn allemaal begunstigden van Gates’ financiering. Geen van deze nieuwsorganen laat hun publiek weten dat ze gekocht en betaald worden door Bill Gates.

Ziet iemand anders hier het probleem? Gates heeft miljarden zieke muggen in het wild losgelaten, ze veroorzaken nu enorme problemen, en de mainstream media, die gefinancierd wordt door Bill Gates, overtuigt de massa’s ervan dat Gates er niets mee te maken heeft – maar dat u wel zijn vaccin moet nemen.

Robert F. Kennedy waarschuwt ons al jaren voor de psychopathische trekjes van Gates en hij legt uit hoe Gates en Big Pharma het narratief van de mainstream media beheersen.

Maar er is slechts één probleem voor Gates en zijn volledig gekochte en betaalde mainstream media-hacks. We hebben Gates voor de camera op het World Economic Forum die de duistere waarheid over zijn vaccins en zogenaamde filantropie toegeeft.

        Video Link: https://twitter.com/i/status/1671868789623865344

Vernietigende dingen. En toch zal Gates onaantastbaar blijven zolang de normies naar het nieuws van de mainstream media blijven kijken en alles wat hen verteld wordt kritiekloos accepteren.

 

Hier bij de People’s Voice zijn we vastbesloten om door te gaan met het onthullen van de misdaden van de elite. Maar we hebben uw hulp nodig om mensen wakker te schudden voor de waarheid en ervoor te zorgen dat de globalistische elite de gerechtigheid krijgt die haar toekomt. Abonneer u op het kanaal, word lid van de People’s Voice Locals gemeenschap en verspreid deze video wijd en zijd om zoveel mogelijk mensen wakker te schudden. We doen dit allemaal samen.

Kijk:

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v2y9n7y-bill-gates-admits-his-gm-mosquitoes-are-causing-deadly-malaria-outbreak-in-.html


Copyright © 2023 door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/bill-gates-beaamt-dat-zijn-genetisch-gemanipuleerde-muggen-de-oorzaak-zijn-van-de-dodelijke-malaria-uitbraak-in-de-v-s/


ENSEMBLE, STOPPONS la disparition des oiseaux en France

                        

ENSEMBLE, STOPPONS la disparition des oiseaux en France

Destinataire(s) : Christophe Béchu, Ministre de la transition écologique

Fermez les yeux. 

Imaginez-vous au milieu d’une forêt. Il fait beau et chaud avec une légère bise qui refroidit l’air. 

Mais à part le bruit des branches et des feuilles laissés par le vent, vous n’entendez… RIEN.

Le bruit des oiseaux a disparu

Ce que je viens de vous raconter peut devenir une réalité

Il faut agir MAINTENANT. 

Nous tuons 25 millions d’oiseaux chaque année en Europe1.

La France se classe en 6ème position, avec 547 500 d’oiseaux tués

C’est une honte.

Il faut à tout prix remédier à ce problème !

C’est inconcevable de perdre autant d’oiseaux en une année.

25% d’oiseaux en moins en Europe en 40 ans

Plusieurs études ont été menées sur le sujet et les chiffres font froid dans le dos.

Depuis 1980, nous avons perdu plus de 800 millions d’oiseaux2.

Sans que le gouvernement ne bouge le petit doigt pour trouver une solution !

Alors qu’ils sont tellement utiles pour notre écosystème.

Ils nous aident, entre autres, à réguler les populations d’insectes et chenilles nuisibles3, polliniser les plantes et disperser les graines et même améliorer notre bien-être mental4 !

Nous devons agir !

Tout est de notre faute.

Avec : 

·         l’augmentation des températures, 

·         l’urbanisation de nos surfaces forestières, 

·         le remplacement des paysages agricoles par des parcelles en monoculture,

·         l’utilisation intensive des pesticides, 

·         la chasse à la glue…

… Clairement, les oiseaux n’ont aucune chance de s’en sortir.

Stop à l’agriculture intensive qui cause leur disparition !

La principale cause de ce déclin reste quand même l’agriculture intensive5 avec l’augmentation de la quantité d’engrais et de pesticides utilisée par hectares.


Les oiseaux granivores ingèrent des graines enrobées de produits chimiques…

..qui finissent par les empoisonner. 

Et leurs petits avec !


Et toutes les espèces sont touchées…

Les oiseaux forestiers et agricoles par exemple, dont la population a dangereusement diminué de 19% et 43% respectivement en France6.

Quand allons nous arrêter ce massacre ? 

Nous faisons partie des pays dont la surface agricole exploitée de manière intensive est la plus élevée et parmi ceux dont cette surface a le plus augmenté récemment.


Stop à la chasse à la glue qui décime des espèces


La chasse cause une vraie hécatombe chez les oiseaux.

Piège au filet, à la glue, braconnage, tir au fusil… ça n’en finit pas.  

Toutes aussi inhumaines les unes que les autres.

Pour la chasse à la glue, les oiseaux se retrouvent piégés sur des tiges enduites de colle7.

Comment peut-on tolérer ça ?

Ils sont ensuite mis en cage et attirent les autres oiseaux avec leur chant pour que les chasseurs puissent leur tirer dessus.

Cette méthode est cruelle et non-sélective. Des espèces protégées peuvent aussi être prises au piège !

Nous devons faire comprendre au gouvernement que ce n’est pas normal !

Que des êtres vivants meurent par notre bêtise !

Nous devons agir dès maintenant!

Ce que nous demandons 

Monsieur le ministre, moi, ainsi que tous les signataires de cette pétition nous disons : 

·         STOP aux pesticides et insecticides utilisés sur les cultures qui tuent les oiseaux ;

·         STOP à l’expansion des parcelles agricoles en monoculture qui détruit leur habitat ;

·         STOP à la négligence de ces populations d’oiseaux si importantes pour notre écosystème.

Ce que nous voulons 

·         Que les agriculteurs arrêtent d’utiliser des pesticides et insecticides mortellement dangereux pour les oiseaux ;

·         Que le gouvernement prenne en compte le déclin des populations d’oiseaux en diminuant radicalement les surfaces agricoles en monoculture ou en gardant des haies pour que les oiseaux puissent garder leur habitat naturel ;

·         Que le gouvernement sensibilise la population et les agriculteurs sur la disparition de tous ces oiseaux.


SIGNEZ LA PETITION ICI : https://www.leslignesbougent.org/petitions/ensemble-stoppons-la-disparition-des-oiseaux-en-france-14575/?source=LLB481620001&co_source1=TSA481630001&isBat=false&d=LLB%20120%20jours&sk=bWljaGVsLmJ1eXNzZW5zQGJlbGdhY29tLm5ldA==&e=07ba04847d3da606336f089f0969627d79f1e004acb37b25456d0c6b44805309&j=1933341&l=395&b=17051&sid=20274035&senddate=2023-07-08#formulaire

 

Sources

1https://www.parismatch.com/Actu/Environnement/L-homme-tue-25-millions-d-oiseaux-chaque-annee-817843

2https://www.leparisien.fr/amp/environnement/20-millions-doiseaux-meurent-chaque-annee-lagriculture-intensive-clairement-en-cause-15-05-2023-6JY5JWESQZHO7PH2UNGN4TX454.php

3https://www.oiseauxcanada.org/decouvrir-les-oiseaux/pourquoi-les-oiseaux-sont-importants

4https://sain-et-naturel.ouest-france.fr/une-etude-suggere-que-voir-ou-entendre-des-oiseaux-ameliore-le-bien-etre-mental.html

5https://www.leparisien.fr/amp/environnement/20-millions-doiseaux-meurent-chaque-annee-lagriculture-intensive-clairement-en-cause-15-05-2023-6JY5JWESQZHO7PH2UNGN4TX454.php

6https://www.leparisien.fr/amp/environnement/20-millions-doiseaux-meurent-chaque-annee-lagriculture-intensive-clairement-en-cause-15-05-2023-6JY5JWESQZHO7PH2UNGN4TX454.php

7https://www.parismatch.com/Actu/Environnement/L-homme-tue-25-millions-d-oiseaux-chaque-annee-817843

 Auteur : Amélie

Source : https://www.leslignesbougent.org/petitions/ensemble-stoppons-la-disparition-des-oiseaux-en-france-14575/?source=LLB481620001&co_source1=TSA481630001&isBat=false&d=LLB%20120%20jours&sk=bWljaGVsLmJ1eXNzZW5zQGJlbGdhY29tLm5ldA==&e=07ba04847d3da606336f089f0969627d79f1e004acb37b25456d0c6b44805309&j=1933341&l=395&b=17051&sid=20274035&senddate=2023-07-08

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...