zaterdag 18 februari 2023

Globalisten woedend: Poetin verstoort hun plannen voor een “Nieuwe Wereldorde”

maart 22, 2022  16127  10 


Mensen die weigeren Poetin een “bezetter” of “tiran” te noemen, zullen dezelfde behandeling krijgen als mensen die zich uitspraken tegen de corona-vaccins” Aartsbisschop Carlo Maria Viganò

In 2014 “voorspelde” Jacques Attali, het meesterbrein achter de Great Reset, op de Franse televisie dat de Derde Wereldoorlog zou beginnen met Oekraïne. In datzelfde jaar waarschuwde de voormalige Franse president Nicolas Sarkozy, die Attali hielp kneden, “wij zullen samen voortgaan in de richting van een nieuwe wereldorde, en niemand, en dan bedoel ik ook niemand, zal zich daartegen kunnen verzetten.”

Link: https://www.frontnieuws.com/globalisten-woedend-poetin-verstoort-hun-plannen-voor-een-nieuwe-wereldorde/

Nu, in 2022, zien wij de voorspellingen van Jacques Attali en Nicolas Sarkozy in vervulling gaan, als tegenhanger van de leider van het Wereld Economisch Forum, Klaus Schwab. Vandaag waarschuwen vele andere prominenten dat de Globalisten het conflict tussen Rusland en Oekraïne proberen te laten escaleren om de natiestaten te verzwakken en hun wereldbestuur te versterken.

Aartsbisschop Carlo Maria Viganò

Aartsbisschop Carlo Maria Viganò, een voormalig katholiek apostolisch nuntius in de Verenigde Staten, over wie Frontnieuws al eerder geschreven heeft, heeft een brief gepubliceerd waarin hij de Deep State binnen de Verenigde Staten, de Europese Unie en de NAVO de schuld geeft van de oorlog in Oekraïne.

De VS en Europa moeten Rusland niet marginaliseren, maar een alliantie vormen om de handel te hervatten en de christelijke beschaving te herstellen. Volgens Vigano is dat de enige manier om de wereld te redden van het transhumanistische en het medisch-technische globalistische monster:

“De Verenigde Staten van Amerika en de Europese Staten moeten Rusland niet marginaliseren, maar er een alliantie mee opbouwen, niet alleen om de handel weer op gang te brengen voor de welvaart van allen, maar ten gunste van de wederopbouw van een christelijke beschaving, die als enige in staat zal zijn de wereld te redden van het transhumanistische en het medisch-technische globalistische monster.”

De aartsbisschop meent dat de Russische president Vladimir Poetin in het nauw gedreven is door een agressieve NAVO, gesteund door de Verenigde Staten. De globalistische elite probeert het conflict te laten escaleren voor hun eigen gewin, legt Vigano uit:

“Dit is net zo goed de val voor Rusland als voor Oekraïne, waarbij beide gebruikt worden om een globalistische elite in staat te stellen haar misdadig complot tot bloei te brengen.”

Volgens Vigano maakt de oorlog deel uit van een plan om een nieuwe wereldorde te vestigen. De aartsbisschop zegt dat de V.N., de NAVO, het Internationaal Monetair Fonds, de Europese Unie (E.U.), en miljardair-oligarchen als George Soros en Bill Gates samenspannen om een wereldregering te helpen oprichten.

Hij schildert de Oekraïense president Zelenski af als een marionet van de E.U., “een sympathieke buitenstaander die gebruikt wordt om anti-Russische gevoelens aan te wakkeren”,

Het beeld van Zelenskiy is een kunstmatig product, een mediatieke fictie, een operatie om de consensus te manipuleren, die niettemin een politiek personage in de Oekraïense collectieve verbeelding heeft kunnen creëren en die in werkelijkheid, niet in fictie, de macht heeft kunnen grijpen.”

Vigano zegt ook dat de Oekraïners “gegijzeld” worden door het globalistische totalitaire regime en raadt hen af zich bij de Europese Unie aan te sluiten. In plaats daarvan spoort de aartsbisschop de Europese naties aan hun onafhankelijkheid door opnieuw “hun soevereiniteit, hun identiteit, hun geloof. Hun ziel” te zoeken.

Andersdenkenden worden gecensureerd

In zogenaamde democratische landen wordt een afwijkende mening gecensureerd. De aartsbisschop zei dat de pandemie deze dynamiek heeft verergerd, en voegde eraan toe dat de mainstream media “schaamteloos gelogen” hebben.

Mensen die weigeren Poetin een “bezetter” of “tiran” te noemen, krijgen dezelfde behandeling als mensen die zich tegen de corona-vaccins hebben uitgesproken, legt Vigano uit.

Hij bekritiseerde ook het gebrek aan berichtgeving over neonazigroepen in Oekraïne die Russisch sprekende Oekraïners in Donetsk en Luhansk hebben aangevallen. Zoals op RAIR Foundation USA gemeld is, is de Duitse journaliste Alina Lipp zojuist door de Oekraïense regering als een “terroriste” bestempeld, omdat zij het Westerse narratief over de Russische invasie ondermijnd heeft.

Link: https://www.frontnieuws.com/globalisten-woedend-poetin-verstoort-hun-plannen-voor-een-nieuwe-wereldorde/

Gepensioneerd luitenant-generaal van het Amerikaanse leger Michael Flynn

De voormalige Amerikaanse nationale veiligheidsadviseur Michael Flynn heeft soortgelijke gevoelens als aartsbisschop Carlo Maria Vigano geuit. Flynn is van mening dat de Russische president Vladimir Poetin het evenwicht van de Nieuwe Wereldorde heeft verstoord door Oekraïne binnen te vallen.

Tijdens een podcast op de Thrivetime Show voegde hij eraan toe dat hij geen Poetin-apologeet is, maar wel de onderliggende dynamiek in Oekraïne begrijpt. De globalistische leider van het Wereld Economisch Forum, Klaus Schwab, miljardairs als Bill Gates, en futuroloog Yuval Noah Harari, zijn ongelukkig dat Poetin Oekraïne is binnengevallen. “Wat er nu in Europa gebeurt, is een verstoring van het evenwicht van de wereldorde zoals zij die voor ogen hebben,” zei Flynn.

Deze mensen zijn, volgens Flynn, zeer intelligent, hebben veel middelen tot hun beschikking, en hebben een specifieke strategie uitgestippeld voor de ontwikkeling van de wereld. “God en een ziel maken echter geen deel uit van die strategie,” zei hij.

Video Link: https://www.frontnieuws.com/globalisten-woedend-poetin-verstoort-hun-plannen-voor-een-nieuwe-wereldorde/

Globalisten en hun organisaties hebben tot doel de soevereiniteit van landen te verzwakken en hun economische activiteiten instabiel te maken, waardoor het gemakkelijk wordt hun nationale cultuur te ondermijnen.

Ironisch genoeg was Vladimir Poetin een van de meest actieve leiders in de grootste globalistische organisatie, het Wereld Economisch Forum (WEF). Hij woonde consequent hun vergaderingen in Davos bij, hield toespraken, en nam een leidende rol op zich bij het vormgeven van het traject van de Vierde Industriële Revolutie.

Poetin besefte misschien niet dat de Russische soevereiniteit onverenigbaar is met het globalisme. Zij zijn onderling onverenigbaar.

Toen Poetin niet langer bereid was zijn land uit te leveren aan de globalisten van het WEF, hebben zij hem verstoten en hun steun achter de Oekraïense president Zelensky gegooid.

Zoals eerder vermeld, heeft Oekraïne op dit moment de steun van Joe Biden’s Witte Huis, Buitenlandse Zaken, Amerikaanse inlichtingendiensten, Silicon Valley, Verenigde Naties, Europese Unie, NAVO, Wereld Economisch Forum, Amerikaans Comité voor Buitenlandse Betrekkingen, linkse westerse regeringen en George Soros om oorlog te voeren tegen Rusland. De vraag blijft dus, waarom steunen de Globalisten Oekraïne? Steun van Soros, het WEF, of linkse leiders komt nooit zonder een prijskaartje of een bijbedoeling.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.


Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lanceren

Dokters leggen uit dat de pandemie gepland was. Een groep van meer dan 500 artsen in Duitsland, genaamd “Artsen voor Informatie”, heeft tijdens een nationale persconferentie een schokkende verklaring afgelegd: (1) De Corona-paniek is een toneelstuk. Het is oplichterij. Een zwendel. Het is hoog tijd dat we begrijpen dat we in het midden van een … Meer lezen overSluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lanceren

FrontnieuwsR

  

Oekraïne Situatierapport – Aantallen verliezen, gebrek aan tanks, er is iets aan de hand

februari 18, 2023  1855  2

Illustratieve afbeelding van een Russische 2S5 Giatsint-S houwitser die vuurt. Bron: het Russische ministerie van Defensie.

Er is interessant nieuws over het aantal gesneuvelden in de oorlog in Oekraïne. Ivan Katchanovski vertaalde stukjes uit een Russischtalig verslag van de BBC:

“Op basis van open bronnen is de BBC erin geslaagd de namen van 14.709 Russische soldaten te achterhalen die zijn omgekomen in de oorlog in Oekraïne. Gedurende heel 2022 meldden Russische bronnen elke week ongeveer 250-300 doden. In januari zijn deze cijfers verdubbeld.” #Rusland 1/”

“Maar in slechts twee weken in februari slaagde de BBC Russian Service er samen met Mediazona (erkend als “buitenlandse agent” in Rusland) en een team van vrijwilligers in om de namen van 1.679 doden te bevestigen, wat vijf keer meer is dan de gebruikelijke wekelijkse aantallen.” Oekraïne #Oekraïne #Oekraïneoorlog 2/”

De oorlog begon in de achtste week van 2022. Er waren dus 44 weken in de rest van het jaar. Met 300 doden per week bedroeg het aantal gedode Russen tot eind 2022 13.200. (Deze aantallen omvatten waarschijnlijk het aantal gedode Wagner-huurlingen, maar waarschijnlijk niet die van de Donbas-militie.) schrijft Andrei.

De BBC telt vervolgens 2.400 doden in januari en 1.700 in februari.

Het totaal ligt dus onder de 20.000 het aantal dat Kolonel MacGregor en anderen hebben geschat voor de Russische kant. De BBC zegt te schatten dat het slechts de helft van de doden opvangt, maar geeft geen goede reden waarom dat zo zou zijn.

De dagelijkse verliezen aan Oekraïense zijde liggen veel hoger. De dagelijkse clobberlijst van het Russische ministerie van Defensie vermeldt ongeveer 400 gedode Oekraïners per dag. Dit komt overeen met de aantallen die de Oekraïense regering afgelopen zomer en herfst noemde.

Over de 358 dagen van de oorlog komt het totaal op ongeveer 143.000. De Russische rapporten omvatten niet het aantal Oekraïense militairen die gedood zijn door de huurlingen van Wagner in het gebied van Bakhmut. Dat aantal ligt waarschijnlijk ruim boven de 20.000.

In totaal liggen de aantallen in dezelfde orde van grootte als we eerder hebben besproken.

Ik, en ook anderen die dagelijks de clobberlijst lezen, hebben daarin veranderingen opgemerkt. Sinds het begin van het jaar heeft Rusland zich gericht op het tegengaan van artillerievuur. Een eerder Situatierapport maakte melding van het Penicillin passieve artillerie detectie systeem dat onlangs met groot succes is ingezet. Sindsdien meldde Rusland dagelijks gemiddeld 12 vernietigde Oekraïense artilleriestukken. (Dit is exclusief mortieren met een kleiner bereik.) Dit aantal ligt nu veel hoger dan vorig jaar.

Er zijn nog andere veranderingen die men kan aantonen met een paar regels uit het rapport van vandaag:

Richting Kupyansk:

De verliezen van de AFU bedroegen 80 militairen, drie gepantserde gevechtsvoertuigen, vier motorvoertuigen, één Msta-B houwitser en één Gvozdika gemotoriseerde houwitser.

Richting Krasniy Liman:

Meer dan 100 Oekraïense militairen, twee gepantserde gevechtsvoertuigen, twee motorvoertuigen, Akatsiya en Gvozdika gemotoriseerde houwitsers en D-20 en D-30 houwitsers zijn geëlimineerd.

Richting Donetsk:

Bij de aanval zijn tot 150 Oekraïense militairen, vijf gepantserde gevechtsvoertuigen, drie motorvoertuigen, één Grad MLRS en één Gvozdika gemotoriseerde houwitser geëlimineerd.

Richting Zuid-Donetsk en Zaporozhye:

De vijand leed verliezen van meer dan 50 gedode en gewonde Oekraïense militairen, vier gepantserde gevechtsvoertuigen, twee pick-up trucks en één D-20 houwitser.

In de richting Kherson zijn tot 20 Oekraïense militairen en vier Gvozdika

Naast de 400 gedode Oekraïense soldaten vermeldt het rapport 14 gepantserde gevechtsvoertuigen, 7 motorvoertuigen en 2 pick-up trucks als geëlimineerd. Het vermeldt nul tanks!!!

Dat is al ongeveer twee weken zo. Clobberlijsten die melding maken van geëlimineerde tanks zijn nu een zeldzaamheid geworden. Voorheen was er gewoonlijk één geëlimineerde tank voor elke twee of drie gepantserde gevechtsvoertuigen. Motorvoertuigen en pick-up trucks werden zelden genoemd.

Dat er geen tanks meer worden gezien en vernietigd aan het front kan een van twee redenen hebben. Oekraïne heeft geen bruikbare tanks meer OF het Oekraïense leger heeft alle tanks en sommige gepantserde gevechtsvoertuigen teruggeroepen om extra troepen te trainen en uit te rusten voor de aangekondigde grote tegenaanval.

Ik weet niet zeker wat het is. Maar aangezien Oekraïne voor het begin van de oorlog een groot aantal oude tanks in reserve had die konden worden opgeknapt, neem ik aan dat het de laatste reden is. Dit is buitengewoon slecht voor degenen die momenteel de Oekraïense frontlinie houden. Zij missen nu de wendbaarheid en vuurkracht voor eventuele lokale tegenaanvallen.

Er zijn andere tekenen dat er iets aan de hand is. De Wagner-groep heeft zich beklaagd over een acuut gebrek aan granaatvoorraden van het Russische leger. Ik geloof niet dat Rusland zonder granaten zit. Maar het gebruik van de artillerie is in het algemeen verminderd. Een goede gok is dat het Russische leger veldreserves aan het opbouwen is voor een komende grote aanval waarvoor veel munitie nodig is.

Er zijn andere tekenen voor een dergelijke aanval. Poetin houdt op 21 februari ’s middags een televisietoespraak. De volgende dag is er een parlementszitting, die alle aanvullende wetgeving kan goedkeuren die Poetin nodig heeft. Dan is er de Dag van de Verdediger van het Vaderland op de 23e

Vorige week benoemde Rusland nieuwe commandanten voor zijn vier militaire districten. Het zijn allemaal jonge 4-sterren generaals van 40 of begin 50 jaar. Om zich te bewijzen zullen zij zich waarschijnlijk agressief en gretig opstellen.

Alles bij elkaar lijkt dit een opbouw naar grotere actie. Het zou goed zijn voor Rusland om de oorlog af te ronden voor de presidentsverkiezingen van volgend jaar. Wat er ook gepland wordt, het kan ontworpen zijn om dat mogelijk te maken.


Copyright © 2023 door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/oekraine-situatierapport-aantallen-verliezen-gebrek-aan-tanks-er-is-iets-aan-de-hand/


Deze gemeenten gaan drones inzetten om je te bespioneren


De Friese gemeenten (Nederland) Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel hebben duizenden euro’s vrijgemaakt om ambtenaren op te leiden tot dronepiloot, meldt WâldNet.

De gemeenten gaan binnenkort drones inzetten om te handhaven en toezicht te houden, met name in het ‘groendomein’. Het plan is om met een drone met camera erop overzicht te houden.

Inbreuk op privacy

“Met de inzet van drones wordt tijd bespaard en kunnen moeilijk begaanbare gebieden makkelijker gecontroleerd worden,” laat de gemeente weten. Om de inbreuk op privacy ‘te beperken’ wordt er alleen overdag gevlogen.

Er worden minstens twee medewerkers van de Eenheid Toezicht en Handhaving opgeleid om de drone te besturen. De drone kost naar schatting 2000 euro en de opleidingskosten bedragen 3500 euro per persoon, bericht RTV NOF.

Gevaarlijke ontwikkeling

Tijdens corona zette de politie in Australië in delen van Melbourne drones in om ‘corona-overtreders’ op te sporen. De drones waren vooral te zien boven parken en stranden.

Advocaat Lizzy O’Shea vond dat een gevaarlijke ontwikkeling. “Mensen hebben het recht om hun leven te leiden zonder dat ze continu in de gaten worden gehouden door de politie. Het gebruik van drones door de politie zou je eerder verwachten in China of Rusland,” zei ze.

“Vaak worden tijdens een crisis nieuwe vormen van technologie geïntroduceerd, nieuwe vormen van surveillance, en die zijn aan het einde van zo’n crisis heel moeilijk te ontmantelen,” voegde ze toe.

Gruwelijk: dit troffen ze aan in het lichaam van een jonge gevaccineerde


De Britse uitvaartondernemer John O’Looney heeft op social media foto’s gedeeld van vreemde stolsels die uit de lichamen van gevaccineerden worden gehaald.

Een foto van stolsels die afkomstig zijn uit het lichaam van een jonge gevaccineerde gaat viraal op Twitter. Het grote exemplaar links op de foto komt uit de aorta. “Veilig en effectief hè,” zegt O’Looney.

Golfbal

Hij deelt deze foto’s omdat ‘mensen moeten zien wat hen doodt en wat er genegeerd en verdoezeld wordt’. Ook roept hij mensen op om eens te kijken wat uitvaartondernemers Brenton Faithfull en Richard Hirschman hierover zeggen.

O’Looney zegt deze stolsels bij veel gevaccineerden aan te treffen. Ook vindt hij traditionele bloedproppen ter grootte van een golfbal. “Dat is niet normaal,” aldus de begrafenisondernemer, die al 16 jaar in het vak zit.

Overal complotten

“Het lijkt veilig en effectief,” reageert iemand. Waarop O’Looney zegt: “Ik kan bevestigen dat het effectief is, in het doden van mensen.”

Bij andere foto’s van stolsels en bloedproppen schreef hij: ‘Overal complotten’, ‘Kijk, nog meer complotten’, en ‘Niets te zien hier’.


Zelfgemaakte gemberdrank

 


Beste lezer, beste lezer,

Hier is het sap dat me energie geeft : 
 

 


 


Zelfgemaakte gember.

Het bespaart me 1000 kopjes koffie per dag en heeft het voordeel dat ik wakker word zonder een gat in mijn maag 🙂 Hier vind ik een beetje kracht in als de temperatuur daalt...

Ik maak er een voorraad van die ik in een glazen fles bewaar, in de koelkast. 

Ik drink in kleine slokjes voor mijn ontbijt ... Bijna als een portie(tje). 

het zijn slechts 3 ingrediënten : 

  • Een beetje bronwater
  • Verse gember
  • Van honing

Ik zal je laten zien hoe je vandaag de jouwe kunt maken. 
 

Een klein glaasje warmte ?


Gember is DE wortel van vuur. Het "vernieuwt" het lichaam en de hersenen, helpt zweet om gifstoffen weg te spoelen en "verkoudheids" -ziekten af ​​te weren.


Bronchitis, gastro's, angina pectoris ...

Ook al weet ik niet veel over de Chinese geneeskunde, ik weet dat het "yang" is: het betekent dat hij aan de kant staat van actie, energie en warmte. (In tegenstelling tot "yin"-voedingsmiddelen, zoals groene groenten die "verfrissend" zijn, die het lichaam en de geest kalmeren)

Daarom is het bijzonder interessant voor koude seizoenen. 

In mijn ogen werkt het als een kachel, maar voor ons lichaam :

  • door onze maag op te warmen, helpt het om het "zware" voedsel dat we dit seizoen hebben gegeten beter te verteren
  • door het bloed en de gewrichten op te warmen, geeft het hen mobiliteit ondanks de luchtvochtigheid en kou.
  • het hele lichaam profiteert van deze hittegolf, naar onze hersenen, volgens Confucius volgens dewelke "Gember de intelligentie verlicht en alle onzuiverheden verdrijft" 1

Dat is alles wat ik in mijn sapje probeer te bottelen 🙂
 

Je hebt alleen een goede mixer nodig


Ik maak mijn sapje voor een hele week, het blijft 8 dagen goed. 

- Het enig materiaal dat je echt nodig hebt, is een blender. (Het is beter om een ​​redelijk krachtige te hebben, dat is ongeveer de enige vereiste voor dit recept. De mijne is een 1000W, maar vanaf 800W werkt het!)

- Neem dan een mooie wortelstok van verse gember (ongeveer 100 gram) en schil die :
 

 


 


Om het te schillen is het eenvoudigste om een metalen lepel te nemen en deze tegen de huid van de gember te schuiven (zoals op mijn foto): je zult zien dat het vanzelf gaat. 

 

- Doe het dan in de tank van je blender, met 1/2 liter water en 1 tot 2 lepels soeplepels honing. Voor de hoeveelheden hangt het allemaal af van de intensiteit van je gember en je smaak :

  • Voor een zeer "geconcentreerd" sap om met andere te mengen voordat u drinkt: voeg niet meer dan 50 cl water toe en doe er geen honing in
  • Doe voor een iets meer verdund sap dezelfde hoeveelheid gember in 1 liter water, met 2 theelepels honing
  • Voor een zeer zoet sap, om te drinken zoals het is, doe dezelfde hoeveelheid gember in 1,5 L water, met 4 theelepels honing.
Het is geen exacte wetenschap, het beste is nog steeds om te proeven terwijl je verder gaat en je aanpast aan je smaak

 

 



 


- Meng gedurende 1 goede minuut, tot het mengsel moeserend en zeer homogeen   wordt.

- Filter met een dunne zeef
 

 



 


Het is klaar ! 
 

 


 

 

Wees voorzichtig, het is krachtig


Afhankelijk van de gember die je kunt kopen, kan het mengsel behoorlijk krachtig zijn. 

Ik raad je aan om niet meer dan één glas per dag te drinken.  Le but n’est pas non plus de vous transformer en bouillotte ! 

Je kunt het puur drinken, waar je kan het ook verdunt drinken in elk ander sap: sinaasappel, ananas, grapefruit ... (Mijn favoriet is nog steeds vers geperst sinaassap)
 

Met het blote oog herkent de beste gember


Er blijft een detail over om dit sap echt nuttig te maken: vind echt goede gember.

Tussen een wortelstok die in zijn eigen tempo groeide en tijd had om zijn actieve ingrediënten te concentreren, en een gember van intensieve landbouw ... Er is een verschil!
 

 


 


Links de gember die ik gebruikte: felgeel, zit en sappig vlees, dunner maar geconcentreerdere wortelstok ... Aan de rechterkant een meer vezelige, bleke wortelstok, waarvan de smaak erg "uitgevlakt" is. Het gaat Allemaal om de herkomst  en het cultuurtype ! 

China, Peru, India, Jamaica ...

Ze zijn niet Allemaal gelijk ! 

Je hoeft alleen maar te weten welke je in de winkel moet kopen.

Een gember die in slechte omstandigheden is opgegroeid, is: 

  • Minder kleurrijk
  • Minder intens
  • Minder lekker
  • Minder medicinaal

Ce sera comme une enveloppe vide 🙂

In mijn volgende e-mail zal ik je de 3 criteria geven die je in acht moet nemen bij het kopen van je gember om er zeker van te zijn dat je gember goed is. Ik zal je ook vertellen over de bronnen die je absoluut moet vermijden (pesticiden, aquacultuur, etc.) en de tekenen dat je wortelstok al oud/aan het einde van zijn verloop is.


Het verandert alles, je zult het zien ! 

In de tussentijd hoop ik dat je mijn recept lekker zult vinden, en dat het je zal opwarmen...

Fijne dag voor jou, 

Tot ziens , 

Mathilde Combes

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...