donderdag 21 maart 2024

2030 Agenda verder ontmaskerd

 donderdag, 21 maart 2024 10:23    Hits: 3204

  2030 Agenda, Karl Marx De beruchte 2030 Agenda die in 2015 door de wereldregering werd gelanceerd vormt de basis van onze geplande slavernij.

Een al lang geleden bedacht plan om een 'vijand te creëren', een vijand die we hebben gekregen dankzij het gedrag van de burger.



Alles wat er gebeurt in naam van het klimaat vormt onderdeel van een grotere agenda.

Een agenda die ons uiteindelijk moet voeren naar een soort Chinese maatschappij waarbij de burger 24/7 onder digitale controle staat en woont in torens in 15 minuten steden. Een Hunger Games maatschappij waarbij mensen worden gedwongen in hun eigen districten te leven.

Daarom is het uiteraard heel goed om de klimaatzwendel te ontmaskeren, maar het is zeker zo belangrijk om te beseffen wat de werkelijke doelstelling is.

In dat kader kan de onderstaande documentaire helpen om meer mensen ervan te overtuigen dat de klimaatzwendel de grootste zwendel aller tijden is. Het is een film van Martin Dunkin als vervolg op een eerdere documentaire.

The Great Global Warming Swindle is een documentaire over de opwarming van de Aarde die op 8 maart 2007 door Channel 4 op de Britse televisie werd uitgezonden. In de documentaire wordt kritiek samengevat die door wetenschappers, economen en policiti is geuit op An Inconvenient Truth.

Deze nieuwe documentaire van de Britse filmmaker Martin Durkin toont aan dat klimaatalarm een verzonnen doembeeld is zonder enige wetenschappelijke basis. Het laat zien dat de klimaatwetenschap en officiële metingen de claims niet ondersteunen dat we getuige zijn van een toename van extreme weersomstandigheden - orkanen, droogtes, hittegolven, bosbranden en andere fenomenen.

Het weerlegt nadrukkelijk de bewering dat de huidige temperaturen en niveaus van atmosferische CO2 ongewoon en zorgwekkend hoog zijn. Integendeel, vergeleken met de laatste half miljard jaar in de geschiedenis van de aarde, zijn zowel de huidige temperaturen als de CO2-niveaus extreem en ongewoon laag. We bevinden ons geologisch gezien in een ijstijd. Het laat ook zien dat er geen bewijs is dat veranderende CO2-niveaus (het is vele malen veranderd) in het verleden ooit de klimaatverandering hebben 'veroorzaakt'.

Waarom wordt ons dan keer op keer verteld dat 'catastrofale door de mens veroorzaakte klimaatverandering' een onweerlegbaar feit is? Waarom wordt ons verteld dat er geen bewijs is dat dit tegenspreekt? Waarom wordt ons verteld dat iedereen die vraagtekens zet bij de 'klimaatcrisis' een 'platte-aarde aanhanger' en een 'wetenschapsontkenner' is?

De film onderzoekt de aard van de consensus achter klimaatverandering. Het beschrijft de opkomst van de klimaatindustrie waarin biljoenen dollars omgaan. Het beschrijft de honderdduizenden banen die afhankelijk zijn van de klimaatcrisis. Het verklaart de enorme druk op wetenschappers en anderen om het klimaatalarm niet in twijfel te trekken. De gevolgen voor wetenschappers die dat wel doen kunnen groot zijn: het intrekken van fondsen, afwijzing door wetenschappelijke tijdschriften, sociale uitsluiting.



Voor de volledigheid hier nog de eerdere documentaire uit 2007, The Great Global Warming Swindle in het Nederlands ondertiteld door Erick van Dijk.


Videolink

Gaat de glibberige Von der Leyen opnieuw weten te ontsnappen?

 donderdag, 21 maart 2024 10:45   Hits: 2907

  Von der Leyen, Bourla, grote vrienden  Ursula von der Leyen stapt door het leven als de ongekroonde en bovenal ongekozen koningin van Europa.

Maar, in de achtergrond rommelt het steeds meer en komt Von der Leyen steeds verder in de verdrukking.




Dit zijn de berichten zoals die de afgelopen tijd te lezen vielen bij de MSM

Het hoge woord is eruit: Ursula von der Leyen wil na de verkiezingen voor het Europees Parlement in juni graag weer voorzitter van de Europese Commissie worden. Dat heeft ze bekendgemaakt op een congres van haar christendemocratische partij de CDU in Berlijn.

Hoewel vrijwel iedereen in Brussel ervan uitging dat ze op zou gaan voor een volgende ronde, bleef VDL, zoals Von der Leyen in Brussel wordt aangeduid, lang onduidelijk over haar ambitie. De kans lijkt groot dat ze die kan verwezenlijken. Vorige keer had ze naar eigen zeggen intuïtief 'ja' gezegd tegen de baan, nu is dat anders. "Het is een bewuste en weloverwogen keuze." Ze heeft steeds meer gemerkt wat de Europese Unie allemaal voor zijn inwoners kan betekenen, zo motiveert ze haar kandidatuur.

De grote vraag is of dit haar zal lukken of dat ze alsnog gaat struikelen.

Deze dame is vooral bekend geworden door aankoop van enorme hoeveelheden ‘coronavaccins’ van Pfizer via haar goede vriend en CEO van Pfizer, Albert Bourla.

Albert Bourla (en de rest van de satanische sekte) is heel blij met Ursula want zij heeft namens de EU 1,8 miljard vaccins gekocht bij Pfizer voor 20 dollar het stuk.

 Bourla en Von der Leyen, goede vrienden

Daarnaast is ze heel bekend geworden omdat ze altijd heeft geweigerd om het sms verkeer tussen haar en Bourla openbaar te maken.

Er zijn inmiddels al diverse partijen geweest die hebben geprobeerd dat sms verkeer boven water te krijgen.

Zoals de New York Times in februari vorig jaar.

The New York Times vraagt de Europese rechter om de Europese Commissie te dwingen tekstberichten tussen commissievoorzitter Ursula von der Leyen en de baas van coronavaccinfabrikant Pfizer vrij te geven. Waakhonden als de Europese Ombudsman en de Europese Rekenkamer hekelden eerder al de geheimzinnigheid die de commissie blijft bewaren. Ook het Europese Parlement dringt aan.

In april 2023 komt dan dit bericht:

Op 5 april is bij het parket van Luik een strafklacht ingediend tegen Ursula von der Leyen, de voorzitter van de Europese Commissie. Het parket bevestigt een bericht van het magazine Le Vif daarover. De klacht gaat over sms’jes die von der Leyen stuurde naar de CEO van farmareus Pfizer over coronavaccins.

In de klacht wordt de commissievoorzitter ervan beschuldigd “zonder mandaat” en “in het geheim” via sms te hebben onderhandeld in de plaats van de EU-lidstaten over een megacontract voor coronavaccins. Ze zou een sms-gesprek hebben gevoerd met Pfizer-CEO Albert Bourla en die berichten vervolgens hebben gewist.

Volgens Le Vif komt de klacht van de Belgische professionele lobbyist Frédéric Baldan. Hij is gespecialiseerd in handelsrelaties tussen China en de Europese Unie.

En daarna wordt het eigenlijk een beetje stil en lijkt Von der Leyen ermee weg te komen.

Maar, dat schijnt toch niet het geval te zijn, want nu verschijnt het volgende bericht.

Von der Leyen wordt door verschillende Europese lidstaten aangeklaagd, of deze staan op het punt dat te gaan doen......

Volgens Europarlementariërs wordt de "Leyen-Pfizer-samenzwering" beschouwd als een van de grootste corruptieschandalen in de geschiedenis. Het gaat over het contract tussen Pfizer en de EU met betrekking tot de mRNA Covid-injecties. Pfizer heeft al EU-staten aangeklaagd op basis van het (gag)contract - en niemand weet wat Pfizer-CEO Bourla en Ursula von der Leyen destijds privé communiceerden.

Het verhaal krijgt nu echt een andere wending : Polen, Hongarije en Roemenië hebben zich aangesloten bij de huidige rechtszaak tegen Ursula von der Leyen, of staan op het punt dat te doen.

In dit kader diende de Belgische lobbyist Frédéric Baldan op 5 april 2023 in Luik een strafrechtelijke klacht in tegen von der Leyen. De tenlastelegging: ambtsmisbruik, vernietiging van documenten en illegale belangenbehartiging en corruptie. De Belgische rechter ging vervolgens op zoek naar de sms'jes.

Het geschil tussen Baldan en von der Leyen werd al snel politiek. Zijn lobbyvergunning werd ingetrokken en in juni vroeg hij: "Kan Ursula Von der Leyen, gezien de zaken, voorzitter van de Europese Commissie blijven?" Dit wordt gevolgd door een civiele rechtszaak bij het EU-hof waarin hij opriep tot de schorsing van Ursula Von der Leyen en de EU-commissarissen terwijl de strafprocedure tegen hen loopt.

Florian Philippot, hoofd van de nationaal-soevereine Franse partij "Les Patriotes", sloot zich aan bij de rechtszaak. Ook een Belgische partij spande een rechtszaak aan.

France Soir publiceerde afgelopen maandag gedetailleerd onderzoek over het onderwerp, en kon zelfs nieuwe dingen ontdekken.

De geruchtenmolen borrelt in het Europees Parlement en de tongen worden losser als hen wordt gevraagd naar de klacht van meneer Baldan: "Ursula was witheet van woede. Dit werd in juni 2023 ook al gemeld.

Florian Philippot, de Franse politicus, schreef over het France Soir-rapport dat het "opzienbarend" was: "De waarheid en gerechtigheid! En onverbiddelijk zijn! Ursula en alle andere hoofdrolspelers zullen niet aan hun verantwoordelijkheid kunnen ontsnappen!"

De tijd zal het leren of deze gladde dame opnieuw aan de wet weet te ontsnappen en voor een nieuwe termijn wordt benoemd als de ongekroonde en ongekozen koningin van Europa of dat ze dit keer wel voor de bijl gaat.

Excess Mortality Still Correlated With COVID Vaccination Rate - Dec 2023 data

 

Plotseling en onverwacht – het sterven houdt maar niet op

 maart 21, 2024    6  

    seth0s / Pixabay

Er gaat geen dag voorbij zonder schokkend nieuws in een of ander mediakanaal: de zoveelste veel te jonge persoon is doodgevallen. We zoeken al sinds 2021 naar de oorzaken en hebben met talloze deskundigen gesproken. Het is misschien een schok voor sommigen, maar mensen sterven nog steeds in een onverminderd hoog tempo, zelfs na het einde van de vaccinatiecampagnes. Vooral sporters lijken risico te lopen. Kun jij jezelf en je dierbaren beschermen? Welke diagnoses zijn mogelijk? En welke therapieën? schrijft Florian Machl.

Ik stond op het punt om te beginnen met de woorden “In de afgelopen dagen …”, maar dat zou niet de waarheid zijn. Al sinds het begin van de vaccinatiecampagnes rond de jaarwisseling 2020/2021 sterven er mensen. Tal van professoren en andere deskundigen hebben vanaf het begin gewaarschuwd, in de eerste plaats de bekende arts en microbioloog professor Sucharit Bhakdi. Sinds hij in de openbaarheid trad en waarschuwde voor de gevaren van “mRNA-vaccinaties” (maar ook voor vectorvaccinaties, die giftige spike-eiwitten in het menselijk lichaam brengen), werd hij door de mainstream verstoten. Tot die tijd was hij een publiekslieveling en een veelgevraagde, populaire expert op de publieke omroepen. Als je het je wilt herinneren – hier is het eerste videogesprek van de professor die mogelijk miljoenen levens heeft gered met zijn waarschuwingen.

Zelfs toen al uitte Bhakdi gedachten die zo schokkend waren dat het zelfs bij het verzet tegen de pandemiewaan twijfels opriep. Hij sprak de angst uit dat alle gevaccineerde mensen zouden sterven, uiterlijk na boostervaccinaties. Gelukkig is deze bewering nog niet bevestigd. Veel mensen sterven echter aan problemen die jongeren voor de vaccinatiecampagne zelden of nooit hoefden te ervaren. Hartproblemen “exploderen”, er zijn talloze herseninfarcten en medische specialisten maken melding van bijzonder snel groeiende, kwaadaardige kankertumoren, waarvan sommige voorkomen in combinatie met andere kankersoorten die “nog nooit” in deze combinatie zijn gezien.

 

Terwijl het een propagandaleugen was dat iedereen iemand zou kennen die zou sterven aan Covid-19, is het voor elke medeburger de controleerbare waarheid dat iedereen iemand kent die veel te jong moest sterven in de jaren 2021 tot vandaag. Bijna niemand die heeft vertrouwd op de beloften van zijn huisarts, de massamedia en politici wil toegeven dat dit iets te maken kan hebben met de vaccinatiecampagnes.

Een paar recente voorbeelden, de lijst zou eindeloos door kunnen gaan met incidenten van over de hele wereld. Al deze gevallen hebben één ding gemeen: de mensen waren atletisch en op een leeftijd waarop het risico op een fatale hartaanval of een andere van de hierboven genoemde ziekten tot 2020 als uiterst zeldzaam werd beschouwd.

·         Voormalig NHL forward Konstantin Koltsov stierf “plotseling” in Florida op 42-jarige leeftijd.

·         Voormalig professional Ersen Martin uit Neurenberg overleed op 44-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hartaanval.

·         In Sens overleed een 13-jarige voetballer tijdens een wedstrijd.

·         Professionele videospeler Michael Begum overleed op 35-jarige leeftijd.

·         De Duitse worstelaar Andreas Ullmann overleed op 40-jarige leeftijd “na een lange ziekte”.

·         De 25-jarige Regensburg voetballer Agyemang Diawusie overleed op 25-jarige leeftijd aan een plotselinge hartdood.

·         Professioneel ijshockeyer Jan Kouba overleed op 30-jarige leeftijd; de oorzaak is onbekend.

·         Worstelster Bray Wyatt overleed op 36-jarige leeftijd aan een hartaanval.

·         De 52-jarige NHL ster Chris Simon overleed plotseling en onverwacht.

·         De Schotse atlete Sheila Fairweather overleed op 24-jarige leeftijd aan een onbekende oorzaak.

·         Schooljongen Raphaël Pryor overleed op 17-jarige leeftijd tijdens een voetbalwedstrijd op Eton College.

·         Bokser Kanamu Sakama overleed op 20-jarige leeftijd.

·         RSV-speler Marco Hopp overleed plotseling op 53-jarige leeftijd.

·         Vijfvoudig Paralympisch kampioene Joana Neves overleed op 37-jarige leeftijd.

·         In Crailsheim overleed een 28-jarige hardloper aan hartfalen tijdens de Burgberglauf.

·         Manchester United-speler Bobby Power overleed op 40-jarige leeftijd aan kanker.

·         Scott Kenyon stierf op 39-jarige leeftijd tijdens een beachvolleybalwedstrijd.

·         De 28-jarige bodybuilder Dmitry Kimak overleed toen hij ging douchen.

·         De 46-jarige Roemeense voormalige professionele volleybalspeelster Rusandra Dumitrescu stierf aan een hartaanval.

·         Een 8-jarige cheerleader in Nebraska overleed aan een plotselinge hersenbloeding.

·         Voetballer Jeremias Sprague overleed op 20-jarige leeftijd aan een hartaanval.

·         De jonge Ierse rugbyster Sarah Lynch stierf in haar slaap.

·         Bodybuilder Danilo De Campos stierf op 31-jarige leeftijd aan een hartaanval.

·         De Poolse skispringer Mateusz Rukowski stierf op 37-jarige leeftijd aan een hartaanval.

·         De Schotse rugbycaptain Aiden Hoenigman overleed plotseling op 27-jarige leeftijd.

·         Topatleet Shawn Barber, wereldkampioen polsstokhoogspringen, overleed op 29-jarige leeftijd.

·         De 18-jarige atleet Lachlan Haining stierf aan hartfalen.

·         De 14-jarige Amari Crite stierf op school tijdens een basketbalwedstrijd.

·         Profvoetballer Luis Tejada stierf op 41-jarige leeftijd aan een hartaanval.

·         Voetballer Bryce Stanfield overleed op 21-jarige leeftijd tijdens een training.

·         De 17-jarige Pakistaanse professionele tennisspeelster Zainab Ali Naqvi overleed “plotseling” op 17-jarige leeftijd.

 

 

Zie ook deze samenvatting:


Video Link: https://rumble.com/v4g9qwf-pro-athletes-collapsing-2021-to-2024-checkur6.html

 

Dus niet iedereen stierf en niet onmiddellijk. Maar velen sterven – en voortdurend. De genmodificerende spike-injecties hebben een langdurig effect.

De MWGFD organiseerde onlangs een symposium in Duitsland waar vaccinatieslachtoffers aan het woord kwamen – en artsen en alternatieve behandelaars hun praktijkervaringen beschreven. Bekijk dit 5 uur durende evenement achter elkaar. Wij – en collega’s van andere onafhankelijke media – zullen er fragmenten van publiceren en hebben ter plekke ook veel interviews afgenomen.

                     Video Link: https://youtu.be/ZSsNzW_CKgQ

We bevelen ook dit informatieve artikel uit de Stattzeitung over het symposium aan.

Wat kan er gedaan worden?

Er kunnen tikkende tijdbommen in de lichamen van gevaccineerde mensen zitten. Het is belangrijk om uit te zoeken of je getroffen bent. Daarvoor moet je je dringend laten onderzoeken – indien mogelijk door artsen die de mogelijkheid van vaccinschade niet bij voorbaat categorisch uitsluiten. Omdat de “vaccinaties” een langdurig effect kunnen hebben, zou het nuttig zijn om vast te stellen of je eigen lichaam nog steeds giftige spike-eiwitten produceert. Dit is onder meer mogelijk via het laboratorium van de MWGFD, waar het werk van wijlen Prof. Burkhardt wordt voortgezet. De experts wezen ons erop dat een enkele bloedtest geen zekerheid biedt – meerdere tests zijn aan te raden. Als het lichaam nog steeds spike-eiwitten produceert, zijn er een aantal middelen die gebruikt kunnen worden om hun vernietiging te verlichten, zoals nattokinase. Er werden tijdens het symposium echter verschillende andere middelen genoemd, waarover we later zullen berichten.

Veel van de “plotselinge en onverwachte” sterfgevallen zijn het gevolg van hartproblemen. Er zijn verschillende conventionele diagnostische methoden die gebruikt kunnen worden om te bepalen of er bijvoorbeeld littekenvorming van een doorgemaakte myocarditis aanwezig is. Een MRI-scan van het hart kan bijvoorbeeld de hartspier zichtbaar maken en littekenvorming of andere weefselveranderingen aantonen. Een CT-scan van het hart kan de toestand van de kransslagaders bepalen. En er is cardiale echografie (echocardiografie), waarmee de toestand van de hartspier, hartkleppen, hartholtes en hartzakken niet-invasief in beeld kunnen worden gebracht. Een grondig hartonderzoek wordt aanbevolen voor iedereen die zich zwak voelt sinds zijn vaccinatie. Velen melden een onvaste tred of problemen bij lichamelijke inspanning.

Over het algemeen raden de experts aan om het immuunsysteem te versterken. Dit kan worden bereikt met een gezonde levensstijl, voldoende tijd in de natuur, maar ook met voedingssupplementen, die een bewezen positief effect hebben op het immuunsysteem, en een aangepast dieet.

Bezoek de komende dagen en weken onze website om de bijbehorende gedetailleerde rapporten en interviews te bekijken.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/plotseling-en-onverwacht-het-sterven-houdt-maar-niet-op/

               

Dr. Sucharit Bhakdi: “Ik ben er absoluut van overtuigd dat mRNA-vaccins je zullen doden”

“Ik ben er absoluut van overtuigd dat [mRNA-vaccins] je zullen doden.” “Elk gen-gebaseerd vaccin heeft de potentie om je te doden.” “Als een arts een kind een prik met mRNA durft te geven, is hij in potentie bezig dit [kind] te doden.” “Mijn voorspelling is dat we zoveel tragedies gaan zien, dat de dood van … Meer lezen overDr. Sucharit Bhakdi: “Ik ben er absoluut van overtuigd dat mRNA-vaccins je zullen doden” 

https://www.frontnieuws.com/dr-sucharit-bhakdi-ik-ben-er-absoluut-van-overtuigd-dat-mrna-vaccins-je-zullen-doden/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...