maandag 17 januari 2022

« Macron, on t'emmerde » chantent les opposants au Pass Vaccinal sur le pont de l'Alma

 « Macron, on t'emmerde » chantent les opposants au Pass Vaccinal sur le pont de l'Alma

54.272 weergaven

15 jan. 2022


                              LINK: https://youtu.be/49UQq_KAlQk


TV YÉ

18,3K abonnees

ABONNEREN

N'hésitez pas à partager, liker, ou mettre un commentaire, pour une meilleure visibilité de la vidéo.

#passvaccinal #manifestation #paris

 

Vues aériennes accélérées des manifestations à Paris contre le pass :

Samedi 17 juillet : https://youtu.be/HAVP7WlIENc

Samedi 24 juillet : https://youtu.be/-60B0DuepMA

Samedi 31 juillet : https://youtu.be/fPD5LugxQQ

Samedi 07 aout : https://youtu.be/U6gB4uO4mbI

Samedi 14 août : https://youtu.be/E9QChsl9mXE

Samedi 21 août : https://youtu.be/BgGfcJ70qiM & (statique) https://youtu.be/GDBMKtxNGTM

Samedi 28 août : https://youtu.be/PORQKjA7BKc

Samedi 4 septembre : https://youtu.be/PPjEiBHm7gQ

Samedi 11 septembre : https://youtu.be/tepo-3kefGM & (statique) https://youtu.be/jwMN4gzGYiU

Samedi 25 septembre : https://youtu.be/sGXa6qLWxpw

Samedi 2 octobre : https://youtu.be/D5dRzEzumUc

Samedi 9 octobre : https://youtu.be/rC0Rd09dkHw

Samedi 16 octobre : https://youtu.be/4I1NdfZrtN4

Samedi 23 octobre : https://youtu.be/d1ncDAaPlYM

Samedi 6 novembre : https://youtu.be/7nFapdNj_Bk

Samedi 13 novembre : https://youtu.be/aeX6gXH4Yz8

Samedi 20 novembre : https://youtu.be/ARho13yfzLc

Samedi 11 décembre : https://youtu.be/f4zAFXde9Xs Samedi 18 décembre : https://youtu.be/D6yGLtUR86w

 

[TV YÉ]

Twitter : https://twitter.com/tvyefr​

Facebook : https://www.facebook.com/tvyefr​

Instagram : https://www.instagram.com/tvyefr​

Site : www.tvye.fr Mail : tvye@protonmail.com

Soutenir TV YÉ : https://paypal.me/tvyefr


Pass vaccinal: les opposants rassemblés au Trocadéro à Paris | AFP Images

14.841 weergaven
17 jan. 2022

 


LINK: https://youtu.be/nrdhsN9v6Bk 

Reguliere wetenschappers omarmen nu de verklaring van de ontvolking door de vaccins, waarom de vaccins zoveel mensen doden

 Reguliere wetenschappers omarmen nu de verklaring van de ontvolking door de vaccins, waarom de vaccins zoveel mensen doden

Woensdag 12 januari 2022 door: JD Heyes


Tags: badhealth , badmedicine , Big Pharma , covid-19 , ontvolking , genocide , Johnson & Johnson , rechtszaak , Moderna , pandemie , Pfizer , vaccinschade , vaccindood , vaccinschade , vaccins

12KKEER BEKEKEN


(Natural News) Een groeiend aantal 'reguliere' wetenschappers komt tot de conclusie dat de COVID-19-vaccins, althans enkele daarvan, zijn ontworpen om de planeet te ontvolken en de wereld te bevrijden van een groeiend aantal afhankelijke personen en degenen die niet sterk genoeg zijn om op eigen benen te staan ​​en te 'produceren' voor het globalistische regime.

“Na het horen van de getuigenverklaringen aan de Duitse Corona-onderzoekscommissie door voormalig vice-president van Pfizer Dr. Mike Yeadon, die al 36 jaar wetenschapper is, trekken advocaten van Reiner Füllmich dezelfde conclusie: de injecties die normaal gesproken Corona-vaccins worden genoemd, zijn ontworpen om te experimenteren op het menselijk ras en om erachter te komen welke dosering van een nog onbekend toxine nodig is om mensen te doden”, merkte Free West Media op in een recent rapport .

Verderop citeerde ‘de Outlet’ Yeadon, die opmerkte dat de stijgende sterftecijfers die verband houden met de vaccins direct verband houden met bepaalde lotnummers van verschillende batches, waarbij sommige dodelijker lijken dan andere. Als we kijken naar de hoeveelheid bewijs, moet worden geconcludeerd dat de vaccins, die wereldwijd zijn verzonden, zijn ontworpen om de afhankelijke bevolking , die voornamelijk bestaat uit zieken en ouderen, grotendeels te verminderen, twee demografische gegevens die als belastend voor de samenleving worden beschouwd, de advocaten betrokken bij de analyses concluderen.

Dr. Füllmich vertelde Perspektiv bijvoorbeeld dat de advocaten internationale juridische stappen voorbereiden en niet langer twijfelen aan wat het doel al die tijd is geweest, en dat is de reden waarom globalistische westerse 'democratieën' vaccins zo hard hebben aangedrongen, evenals vaccinmandaten: "Vergiftiging en massamoord door middel van zogenaamde Corona-vaccins wordt opzettelijk gepleegd tegen de volkeren van de wereld", voegde Free West Media eraan toe.

In een interview zeiden journalist Ulf Bittner van EU/EES Healthcare blog en Sverige Granskas dat er verbanden zijn tussen lotnummers van vaccins die herleidbaar zijn tot verwondingen en sterfgevallen naar regio's van Zweden, volgens de Outlet, die eraan toevoegde: "Bittner heeft contact met met een vaccincoördinator die documenten heeft verstrekt om bij te houden hoeveel mensen gewond zijn geraakt en zijn omgekomen in verband met de verschillende batches van de zogenaamde vaccins.”

Enkele highlights uit het interview:

— Verschillende streepjescodenummers van vaccindoses geven aan dat sommige slechts placebo's zijn en dat die volgens een Sloveense verpleegster aan politici zijn toegediend om hen niet te schaden. “Is het in andere landen hetzelfde?”

— Lotnummers voor topvaccinfabrikanten Moderna, Johnson & Johnson en BioNTech-Pfizer hebben veel hogere sterftecijfers dan vaccins die door andere farmaceutische bedrijven worden gemaakt.

— Vaccinmakers experimenteren momenteel nog met doses om erachter te komen welke het meest dodelijk zijn, verklaarde Dr. Füllmich, daarbij verwijzend naar de Corona Investigative Committee. Die bevindingen vormen bewijs voor massale punitieve schadevergoedingen en beschuldigingen van moord en poging tot moord.

— Indiase advocaten hebben al een zaak aangespannen wegens moord met voorbedachten rade.

– Er wordt een geconcentreerde lastercampagne gevoerd tegen iedereen met gezag of kennis die zich uitspreekt tegen de vaccins of tegen pandemiegerelateerde mandaten en voorschriften. Ze worden bestempeld als "rechts-extremisten" en hun reputatie wordt aangevallen in een poging de oppositie het zwijgen op te leggen en/of in diskrediet te brengen. Dat omvat voormalig Pfizer VP Mike Yeadon .

— Als de rechtszaken slagen, wordt er minimaal $ 1 miljoen per persoon geëist.

— Eerder in de pandemie werd slechts 10 procent van de bijwerkingen gemeld, maar dat cijfer is volgens de experts nu gedaald tot ongeveer 1 procent.

— "In het afgelopen jaar was er een oversterfte van 40 procent", heeft de CEO van een levensverzekeringsmaatschappij in Indiana getuigd, wat vermoedelijk te wijten is aan de vaccins.

— “Elk vaccin is een gif, het is de dosering die het verschil maakt. Dit is geen vaccin, omdat een vaccin immuniteit biedt, terwijl deze producten onophoudelijke injecties vereisen. Of een vaccin werkt of het werkt niet”, meldt de outlet, daarbij verwijzend naar het interview.

Kijk hier:

Bronnen zijn onder meer:

FreeWestMedia.com

NaturalNews.com

 

Volledig gevaccineerd zijn superspreiders van COVID-virus toont Ontario-gegevens

 Volledig gevaccineerd zijn superspreiders van COVID-virus toont Ontario-gegevens

January 9, 2022

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, bestaat een aanzienlijk deel van de ziekenhuisopnames in Ontario uit volledig gevaccineerde personen. De statistieken trekken duidelijk de grens tussen feit en fictief construct door te klagen over de volledig gevaccineerde personen als "super-spreaders" van het virus.


De meeste mensen in ziekenhuizen die lijden aan COVID-19 werden 'volledig gevaccineerd', volgens openbaar toegankelijke statistieken van de regering van Ontario.

Volgens de informatie lijken er 1.327 "Volledig gevaccineerde gevallen" te zijn in ziekenhuizen vanaf 7 januari, in tegenstelling tot slechts 441 “Ongevaccineerde gevallen.'Er waren 100 patiënten in het ziekenhuis voor' gedeeltelijk gevaccineerde gevallen."

Er zijn 119 'niet-gevaccineerde gevallen', 17 'gedeeltelijk gevaccineerde gevallen' en 106 'volledig gevaccineerde gevallen' op de ICU van Ontario

Het grote aantal patiënten dat positief screende op COVID in Ontario is afkomstig van "volledig gevaccineerde" personen, volgens de gegevens.

Op 7 januari registreerde de provincie 9.515 gevallen onder "volledig gevaccineerde" burgers, tegen 1.543 gevallen onder degenen die niet waren gevaccineerd. Bij degenen die 'gedeeltelijk zijn gevaccineerd' waren er 375 gevallen.

Volgens statistieken van Alberta en Quebec, de meerderheid van de personen in ziekenhuizen als gevolg van COVID is ook “volledig gevaccineerd."

De administratie van Alberta meldt 258 patiënten in het ziekenhuis vanwege COVID die een "volledig" immunisatierecord hebben, 19 personen met een "gedeeltelijke" vaccinstatus en 221 mensen die "niet zijn gevaccineerd"."

COVID is gekoppeld aan 1.948 "volledig gevaccineerde" patiënten in ziekenhuizen in Quebec. In ziekenhuizen waren er als gevolg van COVID 1.046 "niet-gevaccineerde" patiënten en 78 "gedeeltelijk gevaccineerde" mensen.

De overweldigende hoeveelheid nieuwe COVID-koffers in alle Canadese provincies zit allemaal in de volledig gevaccineerde.

Ondanks de lof van de Canadese regering voor de werkzaamheid van de COVID-vaccinaties, onderzoeken zelden hebben aangetoond dat ze infectie of overdracht voorkomen. Ze garanderen niet eens dat ze ziekenhuisopname verminderen; in plaats daarvan evalueren ze de prestaties door ernstige COVID-19-symptomen te verminderen.

Elke provinciale overheid in Canada heeft bijgedragen aan de COVID-testcraze door gratis testkits voor thuis te distribueren die door de federale overheid zijn verstrekt.

Desondanks heeft Dr. Robert Malone, de maker van de mRNA-technologie die wordt gebruikt bij vaccinaties, beweert dat de geïmmuniseerde, en niet de niet-gevaccineerde, de 'super-spreaders' van de ziekte zijn."

Jean-Yves Duclos, de Canadese minister van Volksgezondheid heeft dat onlangs verklaard provincies kunnen binnenkort verplichte vaccinatiewetten invoeren.

Volgens Duclos zullen de gesprekken met provinciale overheden over het verplicht stellen van COVID-prikken binnenkort beginnen. Hij suggereerde verder dat de enige oplossing uit de situatie is via prikken.

Als reactie op Duclos, minstens één Premier, Jason Kenney uit Alberta verklaard dat er in zijn rechtsgebied geen immunisaties zouden worden opgelegd.



Volgens de gegevens die de gezondheidsautoriteiten van Chandigarh in India delen, rond 77% van de nieuwe gevallen van Covid die in november vanuit de stad werden gemeld, waren volledig gevaccineerd Van de gevallen die volledig waren gevaccineerd en COVID-19-positief waren getest, had slechts 10% van hen, inclusief patiënten met comorbiditeiten, ziekenhuisopname nodig.

Ondertussen heeft een alom bekende virologie en voormalig senior officier van de Bill and Melinda Gates Foundation gewaarschuwd voor de risico's van de experimentele COVID-19-genoverdrachtvaccins.

Hij zei de gevaccineerd zijn degenen die echt dienen als een soort broedplaats voor het virus Hij moedigde ook de niet-geslaagde aan om 'niet-gevaccineerd te blijven', terwijl hij ook een onvermijdelijke 'ineenstorting van ons gezondheidssysteem' voorspelde als gevolg van gezondheidscomplicaties bij de gevaccineerde.

https://greatgameindia.com/fully-vaccinated-super-spreaders/

‘Binnenkort zal worden gestopt met alle vaccins’ (UK)

vaccin

Foto: Videostill Facebook/Chelsea Harman

Luister: vrouw meldt bijwerking coronavaccin en krijgt vervolgens een heel eerlijke arts aan de lijn

Chelsea Harman uit Engeland besloot vrijdag haar eerste coronavaccin te halen omdat ze dit jaar moet reizen en het haar leven een stuk gemakkelijker zou maken. Vier uur na de prik kreeg ze drie bulten op haar hoofd: twee ter grootte van een erwt en één ter grootte van een druif. Ze zitten er nog steeds.

Vrijdagavond besloot ze het noodnummer van de Britse National Health Service (111) te bellen. Zaterdag werd ze teruggebeld door een arts. Op het moment dat de arts Chelsea adviseerde om geen prikken meer te halen, besloot ze het gesprek op te nemen.

Chelsea belde ook nog een keer 111 om te bevestigen dat de vrouw die ze aan de lijn had gehad daadwerkelijk een arts was. Ook dit gesprek heeft ze opgenomen. Het telefoonnummer in beeld is van het St Richard’s Hospital in Chichester in het graafschap West Sussex.

‘Binnenkort zal worden gestopt met alle vaccins’

“U zegt dus dat ik geen vaccins meer moet halen?” vroeg Chelsea aan de arts. “Dat is mijn advies, ja.” De arts zei dat er momenteel veel informatie naar buiten komt die eerder nog niet beschikbaar was en dat zeer binnenkort zal worden gestopt met alle coronavaccins.

“Dit is informatie die je de komende tijd waarschijnlijk niet op tv zult horen,” zei ze. “Het is een lang verhaal. Zeer binnenkort zal worden gestopt met alle vaccins. Mensen weten het niet, maar ze zijn niet…”

Niet nodig

De arts stelde haar gerust en zei dat ze zich geen zorgen hoeft te maken om de bulten op haar hoofd.

Chelsea zei dat haar 22-jarige zus op het punt staat haar booster te halen. “Nee, alsjeblieft, absoluut niet,” onderbrak de arts haar. “Dat is niet nodig. Alsjeblieft, nee.”

 N-VA ziet geen nut in vaccinatieplicht en wil af van coronapas

17/01/2022 om 15:04 door Simon Andries

 

                De N-VA wil zo snel mogelijk af van het Covid Safe Ticket (CST).  Foto:  belga

Het N-VA-partijbureau ziet geen reden om een vaccinatiepas of vaccinatieplicht in te voeren, nu er hoopvolle tekenen zijn in de pandemie. ‘We willen ook de coronapas zo snel mogelijk afvoeren’, zegt ondervoorzitter Lorin Parys.

In een opiniestuk in De Standaard pleit Vooruit-voorzitter Conner Rousseau vandaag openlijk voor een invoering van een vaccinatiebewijs. Vorige week stipten coronacommissaris Pedro Facon en minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) ook al aan dat ze de strikte vaccinatiepas verkiezen boven een officiële vaccinatieplicht. Ook bij de N-VA gingen er lang stemmen op voor een vaccinatieplicht, maar het partijbureau stemde vandaag de violen.

‘We willen straks in het parlement met open geest het debat aangaan en alle wetenschappelijke argumenten aan bod laten komen. Maar vandaag stellen we ook vast dat de experts hoopvolle tekenen zien in de omikrongolf en dat alles gunstig lijkt te verlopen. In dat opzicht is een verplichte vaccinatie niet meer aan de orde’, zegt N-VA-ondervoorzitter Lorin Parys. ‘Voor deze omikrongolf zal die verplichte vaccinatie hoe dan ook niet meer helpen. We hopen dat we nu van een pandemische naar een endemische situatie kunnen overgaan en dat we kunnen evolueren naar een soort griepaanpak waarbij we kwetsbaren in de winter inenten.’

Ook de vaccinatiepas noemt Parys ‘eigenlijk gewoon een vaccinatieverplichting langs de achterdeur’. ‘Dan moet de overheid maar de moed van de overtuiging hebben om daar transparant over te zijn. Wat Vooruit-voorzitter Conner Rousseau vandaag in De Standaard oppert, is toch niet meer ernstig. Zodra er een spatje optimisme opduikt bij experts, lijken sommige partijen juist nog grimmiger te worden.’

Covid Safe Ticket op de schop

Meer nog, in plaats van de coronapas om te turnen tot een vaccinatiepas wil N-VA juist zo snel mogelijk afscheid nemen van het Covid Safe Ticket (CST). ‘We hebben van in het begin gezegd dat daar geen wetenschappelijke onderbouw voor was en jammer genoeg hebben we gelijk gekregen’, zegt Parys. ‘Het is geen nuttig instrument om de viruscirculatie te milderen en het geeft een vals gevoel van veiligheid. Het enige argument om het in te zetten, is dat het de mensen aanzet zich te laten vaccineren. Maar wees daar dan ook eerlijk in.’

Zodra de omikrongolf gaat liggen, wil N-VA de coronapas volledig afschaffen. ‘We beseffen dat de afschaffing middenin een boostercampagne en besmettingsgolf moeilijk ligt’, zegt Parys. ‘Zodra de omikrongolf gaat liggen, hopen we dat geesten ook bij de andere partijen rijpen voor de afschaffing. Zo’n ingrijpende maatregel blijven opleggen zonder evidentie, kan je niet lang meer verantwoorden.’ De N-VA wil intussen wel nog timmeren aan een ‘correcte juridische onderbouw’ voor het huidige CST, onder meer voor de vrijwillige toepassing ervan in de cultuur en de sportsector. ‘Ook internationaal zal een versie van het CST nog een tijdje een realiteit blijven, onder meer om te reizen.’

De partij benadrukt ook dat het logisch is dat de pandemiewet niet langer verlengd wordt en dat het parlement weer volop zijn rol moet kunnen spelen. Partijvoorzitter Bart De Wever verduidelijkt het algemene standpunt ook in een Facebook-post.

Interne discussie

Binnen de N-VA duurde het wel een tijdje voor de violen gestemd raakten. Eind december benadrukte Vlaams minister Zuhal Demir in De Morgen nog dat ‘de verplichte vaccinatie er al lang moest zijn’. ‘Een gemeenschapspartij, zoals de onze, moet de kwetsbaren helpen en zorgen dat de ziekenhuizen niet kopje-onder gaan’, klonk het toen. Dit weekend twitterde N-VA-Kamerlid Joy Donné dan weer dat zijn standpunt duidelijk is: ‘Geen CST meer én geen vaccinatieplicht.’

Ondervoorzitter Parys benadrukt dat de omstandigheden intussen veranderd zijn en dat ze het in deze context ‘ook niet alleen voor het zeggen hebben’. ‘We blijven voor alle duidelijkheid ook absolute voorstanders van de vaccinatie, daar hebben we altijd op gehamerd. We blijven daar in Vlaanderen ook heel goed in scoren. Om de vergelijking te maken met het poliovaccin: we halen daar een vaccinatiegraad van 94 procent bij de kinderen. In Vlaanderen halen we met de coronavaccinatie ook al 93 procent bij de volwassenen. Is een verplichting dan wel aan de orde?’

 

Jeff Hoeyberghs haalt uit naar Marc Van Ranst & Ab Osterhaus: ‘Vertegenwoordigers van Big Pharma!’


hoeyberghs
Foto: Jeff Hoeyberghs (Videostill YouTube/BLCKBX)

Jeff Hoeyberghs haalt uit naar Marc Van Ranst & Ab Osterhaus: ‘Vertegenwoordigers van Big Pharma!’

Men heeft nu omikroncijfers omdat men alleen naar omikron zoekt. En dan nog met testen die 98 procent valspositief zijn, zei plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs vrijdag tijdens de nabeschouwing van de coronapersconferentie, verzorgd door Blckbx.tv.

“Doe nu toch eens normaal zoals we altijd doen. Pak eens 10.000 mensen met een griepaal syndroom en doe daar gewoon eens virussequenties op. Dan ga je zien dat er geen 20 procent corona is en dat er nog steeds influenza is, zoals dat altijd geweest is,” aldus dr. Hoeyberghs.

“We hebben die wetenschap, we hebben die zorgvuldig in de afgelopen decennia bijeengeschraapt. En Marc Van Ranst weet dat,” zei hij. “En Marc Van Ranst is een vertegenwoordiger van de Big Pharma. Dat is zijn carrière.”

Meest losse wetgeving

Van Ranst, het gezicht van de Belgische corona-aanpak, kreeg via de toenmalige rector die viroloog was een beurs bij de grote farmagiganten in Amerika, aldus Hoeyberghs. Hij kreeg zijn leerstoel omdat hij de rechtstreekse link was voor de sponsoringen naar België voor de trials van de farma, voegde hij toe.

Hoeyberghs lichtte toe dat België de meest losse wetgeving had voor het experimenteren op mensen. “Vandaar dat Janssen ook zo’n fantastische farmaceut was als je het op wereldschaal bekijkt. Dat was omdat België de meest liberale wetgeving had om proeven op mensen te doen.”

Ab Osterhaus

“Maar verwar dat niet met een geneesheer. Denk nu toch niet dat hij ooit één mens genezen heeft. Hij heeft alleen maar geld van Amerika naar Leuven gebracht. En dat doet hij nog steeds, tot op de dag van vandaag.”

Presentator Flavio Pasquino voegde eraan toe: “Klinkt een beetje als Ab Osterhaus, hè?” Waarop Hoeyberghs riep: “Het is hetzelfde kliekske!”

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...