zondag 26 maart 2023

Geheim EU-document vreest economische ineenstorting Duitsland

 maart 26, 2023   3142   11  

 

Een uitgelekt geheim document van de EU-Commissie zorgt voor opschudding. Het bevestigt alles waarvoor wij al lange tijd waarschuwen: de Duitse economie staat aan de rand van de afgrond. Niet door eigen schuld – en niet alleen vanwege de geënsceneerde Corona Plandemie, bericht Auf1.

Want de stemming binnen bedrijven is, zoals de auteurs van de eerst door Bild-Zeitung gepubliceerde analyse constateren, nog nooit zo negatief geweest als nu. Het beleid van Habeck & Co. zorgt ervoor dat de Duitse economie – tot voor kort een van de sterkste ter wereld – binnenkort wel eens geschiedenis zou kunnen zijn.

Klimaatideologie doodt bedrijfsleven

De systeempartijen zijn bereid Duitsland als vestigingsplaats voor bedrijven op te offeren op het altaar van hun krankzinnige klimaatideologie, zonder rekening te houden met verliezen. Wat de industrie en het bedrijfsleven nu slapeloze nachten bezorgt, is de energiecrisis die de Groenen kunstmatig hebben gecreëerd. Dat betekent niet alleen exploderende prijzen, maar ook een gebrek aan leveringszekerheid. Immers, wie kan en wil een bedrijf runnen als hij moet vrezen dat elektriciteit binnenkort het dubbele of het drievoudige kost, of dat er in de nabije toekomst zelfs elektriciteitsrantsoenering of een black-out komt!

Emigratiegolf dreigt

Energie-intensieve sectoren zoals de chemische, bouw-, metaal-, staal-, papier- en elektronica-industrie hebben het in een dergelijk klimaat bijzonder moeilijk. Zij ondervinden extreem sterke concurrentienadelen ten opzichte van hun concurrenten in de VS of China, en daarom overweegt momenteel elk vierde (!) Duits bedrijf zijn productie naar het buitenland te verplaatsen. Industriereuzen als BASF, BMW, ThyssenKrupp, Volkswagen en Mercedes brengen dit plan al minstens gedeeltelijk in de praktijk.

 

Minder investeringen gepland

Bovendien blijkt uit een enquête van de “European Roundtable for Industry” dat meer dan een derde van de bedrijfsleiders momenteel van plan is de investeringen tijdelijk te verminderen of zelfs volledig op te schorten. Vijftien procent wil ze zelfs helemaal schrappen. Dit betekent dat noch de technologie noch de productiefaciliteiten zullen worden verbeterd of gemoderniseerd. En ook onderzoek valt weg. Kortom: de Duitse economie is stervende. Het gaat niet meer om abstracte cijfers, maar om de toekomst en het voortbestaan van Duitsland! Als de economie sterft, sterven ook de mensen.

Bedrijfsverenigingen worden wakker

Laat, maar toch lijken de machtige ondernemersverenigingen te beseffen dat het groen-globalistische klimaatcommunisme tot ellende en armoede moet leiden. Twintig van hen hebben nu een brief geschreven aan alle federale ministers, maar vooral aan de economische vernietiger Robert Habeck. In de brief staat dat het bedrijfsleven te weinig en te laat wordt betrokken bij de voorbereiding van wetten. Deze procedure is “ondemocratisch en ook grondwettelijk aanvechtbaar.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/geheim-eu-document-vreest-economische-ineenstorting-duitsland/

 

Russische televisie over de “pijnlijke dood” van de Europese economie

De Europese economie sterft een pijnlijke dood, aldus de Russische televisie, nu bedrijven op zoek gaan naar nieuwe productielocaties en de middenklasse het niet redt. Het verval van Europa is een triest schouwspel, waar de Europa-correspondenten van de Russische televisie met ongeloof en afschuw naar kijken. In Rusland hoopten velen tot het einde toe dat … Meer lezen overRussische televisie over de “pijnlijke dood” van de Europese economie

Lees verder op: https://www.frontnieuws.com/russische-televisie-over-de-pijnlijke-dood-van-de-europese-economie/

Bizar fenomeen: Ongevaccineerden worden Ziek als ze in de buurt zijn van de COVID Gevaccineerden

april 28, 2021  40475  19  

 

In een bizarre wending van gebeurtenissen, veroorzaken de Covid-19 gevaccineerden blijkbaar ziektes bij de ongevaccineerden om hun heen. Hoe meer tijd er verstrijkt, hoe meer afschuwelijke gevolgen van het Covid-19 ‘vaccin’ (dat geen vaccin is maar een medisch hulpmiddel en een experimentele gentherapie) aan het licht komen. Als je dacht dat je veilig zou zijn door alleen maar te voorkomen dat je een Covid-19 injectie neemt, denk dan nog maar eens na. Uit deze rapporten blijkt dat de ongevaccineerden ziek worden of aan een of ander ziektebeeld lijden door alleen maar in de buurt te zijn van de Covid-19 gevaccineerden, bericht Thefreedomarticles.com.

Uit deze rapporten blijkt dat de ongevaccineerden ziek worden of aan een ander nadelig gevolg lijden door alleen maar in de buurt te zijn van de Covid-19 gevaccineerden. Vrouwen voelen het het meest, vooral op het gebied van de vruchtbaarheid. Zij krijgen te maken met onregelmatige en hevige menstruaties, bloedingen tijdens de zwangerschap en miskramen. Andere ongevaccineerden krijgen migraine, willekeurige bloeduitstortingen en plotselinge neusbloedingen als ze alleen maar in de buurt zijn van mensen die de Covid-19 injectie hebben gekregen. Anderen melden dat hun huisdier stierf toen het werd aangeraakt door iemand die de Covid-19 injectie heeft gekregen. Scheidt het Covid-19 vaccin ziekteverwekkers uit? Is dit meer dan het uitscheiden van virussen? Brengt het op de een of andere manier ziektes over? Wat is hier aan de hand?

Covid-19 gevaccineerde vrouwen beïnvloeden menstruatiecyclus van ongevaccineerde vrouwen sterk en negatief

Het is algemeen bekend dat wanneer vrouwen samenleven of in elkaars nabijheid verkeren, hun menstruatiecyclus zich op natuurlijke wijze synchroniseert. Hoewel dat een natuurlijk verschijnsel is, is wat er de laatste tijd gebeurt beslist onnatuurlijk. Chloe Angeline , die werkt als holistisch reproductief consulente en doula, en in contact staat met vruchtbaarheids- en zwangerschapsgemeenschappen, heeft vorige week deze video gepubliceerd waarin ze mensen, vooral vrouwen, waarschuwt om voorzichtig te zijn met andere vrouwen die Covid-19 gevaccineerd zijn. Ongevaccineerde vrouwen hebben intense en negatieve menstruatiepijn gekregen door alleen maar in de buurt te zijn van vrouwen die Covid-19 gevaccineerd zijn. Zij suggereert dat het Covid-19 vaccin direct verband houdt met onvruchtbaarheid en sterilisatie. Dit is wat ze zegt:

Vrouwen, al dan niet in hun menstruatiejaren, ondervinden ernstige bijwerkingen van mensen in hun omgeving die deze injectie hebben gekregen. We weten niet precies wat er aan de hand is; het gaat te snel voor ons om het echt te kunnen weten … we hebben vrouwen die hun menstruatie missen, we hebben vrouwen die de meest ondraaglijke menstruaties van hun leven hebben, tot op het punt dat ze zo hevig bloeden dat het absoluut niet normaal is. Vrouwen in de menopauze zijn weer ongesteld geworden … in deze gemeenschap is het algemeen bekend dat als een vrouw bloedt, en ze is in de postmenopauze, dat het kanker is.

Dit gaat over opkomen voor de gezondheid van de mensheid… er gebeurt iets achter de schermen en ze komen achter de gezondheid van vrouwen aan… het aantal zaadcellen van mannen daalt aanzienlijk… ze proberen ons te steriliseren… we hebben miskramen zien stijgen met bijna 400%.

Er is ook deze video van een verpleegster die meldingen kreeg dat mensen die met Covid-19 zijn gevaccineerd, onbedoeld huisdieren van mensen hebben gedood, gewoon door ze aan te raken. Ze heeft een heleboel info verzameld op haar website. Ze zegt:

Veel mensen willen het vaccinatie noemen, maar als mensen denken aan vaccinatie, denken ze aan de verzwakte virussen, maar dat is niet wat dit is. Dit is gentherapie die ervoor zorgt dat je lichaam deze spike-eiwitten aanmaakt, dit is mRNA-gentherapie, dit is … menselijk experimenteren, dit is niet iets dat eerder is gedaan. Het is in feite het veranderen van de menselijke samenstelling van het lichaam … dat proces begint in het menselijk lichaam en stopt niet. Het komt uit hun adem, het komt uit hun poriën, dus spike-eiwitten … dit is wat voortplantingsproblemen veroorzaakt bij mensen, dit is wat sterilisatie van mensen veroorzaakt.

Vrouwen … en mannen … die in contact zijn gekomen met mensen die deze [vaccinatie] hebben gehad … zijn plotseling bedekt geraakt met vreemde blauwe plekken … vrouwen zo jong als 10 jaar die vroeg met hun menstruatie beginnen, 11-jarigen die 2 keer per maand ongesteld worden, mensen die ernstige migraine krijgen … mensen die vrouwen die stolsels ter grootte van hun vuist krijgen, vrouwen die al jaren in de menopauze waren hebben plotseling ernstige menstruaties … mannen [van wie de echtgenote het vaccin heeft gehad] gaan naar bed en worden wakker bedekt met blauwe plekken.

Er is een risico dat mensen doodgeboren of beschadigde foetussen krijgen als ze in de buurt zijn van mensen die deze [Covid-19 vaccinatie] hebben gehad omdat het miskramen kan veroorzaken … Er is geen manier om te weten of het menselijk lichaam dit mechanisme van het produceren van de spike-eiwitten ooit zal uitschakelen, dus de mensen die de [vaccinatie] hebben gekregen, kunnen ze voor altijd produceren …

Het is zeker een bizar fenomeen. Deze twee vrouwen zijn niet de enigen die hiervoor waarschuwen; er zijn ook artikelen geweest zoals deze, getiteld Unvaccinated Women Report Miscarriages After Interactions with Vaccinated People, die aantonen dat dit een wijdverbreid fenomeen aan het worden is. In een recente rondetafeldiscussie hebben vijf bekende artsen die de Covid-zwendel aan de kaak hebben gesteld (Dr. Sherri Tenpenny, Dr. Larry Pavlovksy, Dr. Carrie Madej, Dr. Christiane Northrup en Dr. Lee Merritt) dit fenomeen geanalyseerd, maar er zijn nog steeds meer vragen dan antwoorden. Dr. Tenpenny verklaarde dat zij denkt dat er sprake is van een soort transmissie die geen shedding is. Dr. Pavlovksy herinnerde ons eraan dat Covid de klinische presentatie is “van de vergiftiging van het bloed” zoals kan worden gezien door bloedstolling en een laag zuurstofgehalte in het bloed, niet een typische virale infectie.

 

De COVID Vaccin Infertiliteit-Sterilisatie-Depopulatie Connectie

Veel artsen nemen geen blad voor de mond en zeggen luid en duidelijk waar het op staat. De Duitse microbioloog Dr. Sucharit Bhakdi, die het officiële Covid-narratief heeft ontkracht, zinspeelde onlangs op de rol van de Covid-zwendel in de depopulatie agenda toen hij zei dat “Covid-19 vaccins een wereldwijde catastrofe zullen veroorzaken en een decimering van de menselijke bevolking”. Dr. Michael Yeadon, een voormalig hoofd wetenschappelijk onderzoek en vicepresident bij Pfizer, was ook stoutmoedig toen hij zei dat “als iemand in de komende jaren een aanzienlijk deel van de wereldbevolking zou willen schaden of doden, zouden de systemen die nu in werking worden gesteld dat mogelijk kunnen maken. Ik ben van mening dat het heel goed mogelijk is dat dit [Covid-19 vaccin] zal worden gebruikt voor grootschalige ontvolking”. Yeadon heeft samen met Wolfgang Wodarg in Europa een petitie ingediend waarin wordt gevraagd alle klinische proeven met COVID/SARS-CoV-2 op te schorten totdat er een studieopzet is die tegemoet komt aan de grote bezorgdheid over de veiligheid.

Een van de kwesties draait rond het eiwit syncytin-1, een essentiële voorwaarde voor een succesvolle zwangerschap. Er is een opvallende gelijkenis tussen menselijke syncytines en het SARS-CoV-2 spike-eiwit (ook al is het een digitaal of theoretisch model). Het belang hiervan is dat antilichamen tegen het vermeende SARS-CoV-2 spike-eiwit ook werken als anti-syncytine-antilichamen. Als u dus het Covid-19 ‘vaccin’ krijgt dat u aanzet tot het maken van deze antilichamen, kunnen zij de natuurlijke syncytine van uw lichaam aanvallen en vernietigen. Voor zwangere vrouwen zou dit de vorming van een placenta verhinderen, waardoor gevaccineerde vrouwen onvruchtbaar zouden worden.

Wat precies zijn de Covid-19 gevaccineerden geprogrammeerd om te doen of te worden?

We zitten midden in een groot menselijk experiment. Niemand weet precies hoe dit gaat aflopen. Hou deze citaten in gedachten van de top van Moderna:

mRNA is als software. Je kunt gewoon aan de zwengel draaien en een heleboel producten in ontwikkeling nemen. – Moderna CEO Stéphane Bancel

Dus als je dat zou kunnen veranderen… als je een regel code zou kunnen introduceren, of een regel code zou kunnen veranderen, dan blijkt dat ingrijpende gevolgen te hebben voor alles, van griep tot kanker… We zijn eigenlijk de software van het leven aan het hacken. – Moderna Chief Medical Officer Tal Zaks

 

Wat precies zijn de Covid-19 gevaccineerden geprogrammeerd om te doen of te worden?

Sommigen geloven dat de Nieuwe Wereld Orde (NWO) alleen mensen wil doden en de bevolking van “nutteloze eters” tot een bepaald punt wil terugbrengen. Na dat punt (waarvan ik aanneem dat het een bepaalde verhouding is waarbij zij berekenen dat zij gemakkelijk elke mogelijke toekomstige opstand de kop in kunnen drukken), zijn zij meer geïnteresseerd in het hebben van mensen onder hun controle dan in doden (herinner je Brzezinski die sprak over doden versus controleren?); met andere woorden, zij willen menselijke slaven. Dit zal niet het ouderwetse idee van slavernij zijn (mensen aan ketting die boomstammen dragen en zware arbeid verrichten). De slaven van de toekomst zullen technologische slaven zijn, geprogrammeerd om van hun dienstbaarheid te houden, zoals Aldous Huxley voorspelde. Als de manipulators van de NWO hun zin krijgen, zullen deze technologische slaven nauwelijks menselijk zijn, omdat hun genetica voortdurend is aangepast om de heersende elite te dienen.

 

Laatste gedachten

Vrouwen die ongecontroleerd bloeden. 10-jarige meisjes die nog nooit ongesteld zijn geweest krijgen plotseling twee keer per maand menstruatie. Vrouwen in de menopauze die plotseling weer gaan bloeden. Dit Covid-19 niet-vaccin is duidelijk gericht op, en richt vernielingen aan in ons voortplantingssysteem. Omdat dit fenomeen zo nieuw is, kunnen we in dit stadium alleen gegevens verzamelen en vragen stellen. Wie kent het precieze mechanisme waardoor de Covid-19 vaccineerden deze vreemde effecten veroorzaken bij ongevaccineerden?

Bron: https://www.frontnieuws.com/bizar-fenomeen-ongevaccineerden-worden-ziek-als-ze-in-de-buurt-zijn-van-de-covid-gevaccineerden/ 

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Mike Yeadon: “Vaccinpaspoorten zullen een toegangspoort zijn tot massamoord, in de miljarden”

Dr. Mike Yead beschrijft hoe het creëren van dodelijke ziekteverwekkers die op verschillende tijdstippen kunnen doden “gemakkelijk” is en zegt dat dit wordt gebruikt voor “globale massale uitroeiing”. Hij vreest dat vaccinpaspoorten de volgende stap in het plan is en wil nu het VK verlaten. Dr. Yeadon, een voormalig vicepresident en chef-wetenschapper voor allergie en … Meer lezen overDr. Mike Yeadon: “Vaccinpaspoorten zullen een toegangspoort zijn tot massamoord, in de miljarden”

Lees verder op : https://www.frontnieuws.com/dr-mike-yead-vaccinpaspoorten-zullen-een-toegangspoort-zijn-tot-massamoord-in-de-miljarden/

Italianen zeggen nee tegen Great Reset en weigeren insecten te eten



Onze WEF-opperheren willen dat wij insecten eten en gelukkig zijn, maar daar steken de Italianen een stokje voor. De Italiaanse overheid staat niet toe dat insectenmeel gebruikt wordt voor pizza en pasta.

Het toenemende gebruik van krekels, sprinkhanen en larven voor consumptie stuit in Italië op fel verzet. In supermarkten komen dergelijke producten in aparte schappen te staan.

Drie Italiaanse ministers belegden een persconferentie in Rome waar ze maatregelen aankondigden tegen het gebruik van insectenmeel.

Labels met grote letters

Francesco Lollobrigida, de Italiaanse minister van Landbouw, zei dat het van groot belang is dat dergelijk meel duidelijk te onderscheiden is van voedsel dat gemaakt is in Italië.

De EU staat al voedselproducten toe die gemaakt zijn van krekels, sprinkhanen en larven van zwartlijven. In januari werden larven van de meelworm toegevoegd aan de lijst.

Alle producten die deze vier insecten bevatten, moeten worden voorzien van labels met grote letters en in een apart schap worden aangeboden.

Strijd tegen de Great Reset

Lollobrigida denkt dat de meeste Italianen deze producten niet willen eten.

Wellicht worden de Italianen op deze manier de aanjager van de strijd tegen de Great Reset.

[Daily Sceptic]

Mike Yeadon geeft tijdens demonstratie 2 belangrijke adviezen

 

Zaterdag werd in Londen gedemonstreerd om aandacht te vragen voor de vaccinatiedoden. De initiatiefnemers hadden mensen gevraagd om een rode roos mee te nemen. Onder anderen parlementslid Andrew Bridgen en voormalig vicepresident van Pfizer Mike Yeadon liepen mee in een mars, die langs het gebouw van de BBC voerde.

“They lied, people died!” scandeerden de betogers. Oftewel: ze hebben gelogen, er zijn mensen gestorven. “Mensen worden in rap tempo wakker,” constateerde Bridgen.

Yeadon had twee belangrijke adviezen voor de mensen, die zich tijdens het protest om hem heen verzamelden.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Crimineel

Ten eerste: blijf contant betalen. Hoe meer transacties worden afgehandeld met contant geld, hoe meer onzekerheid er heerst onder de mensen die dit organiseren, zei Yeadon. “Zij hebben een hekel aan onzekerheid.”

“Als iedereen in de stad de komende twee dagen alleen contant geld gebruikt, zouden de lichten uitgaan. Ze zouden geen idee hebben wat je aan het doen bent en daar hebben ze een hekel aan,” aldus Yeadon, die ook een rode roos bij zich had.

“Zouden ze contant geld afschaffen als ze geen idee hadden wat er zou gebeuren? Nee,” benadrukte hij. “Iedere politicus of technocraat die ervoor pleit om contant geld af te schaffen, is een crimineel.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Neem ze niet

Het tweede advies: vermijd alles waar het woord ‘vaccin’ op staat, met name als ze zijn goedgekeurd voor noodgebruik of mRNA bevatten.

“Neem ze niet,” waarschuwde Yeadon. “Ze liegen tegen je over de noodzaak.”

Als je het narratief, het officiële verhaal volgt en ik heb gelijk, dan bekoop je dat met je vrijheid en waarschijnlijk je leven. Als je iemand als ik volgt en ik zit ernaast, dan word je in het ergste geval uitgelachen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)


Professor: Nederlandse stikstofcrisis is waanvoorstelling


De stikstofcrisis is een waanvoorstelling die voortkomt uit de wereld van onnauwkeurige modellen en pseudowetenschap. Dat schrijft professor Jaap Hanekamp in een opiniestuk voor omroep Ongehoord Nederland.

Het stikstofspooksel kent twee ingrediënten: een onnauwkeurig en daarmee nutteloos model en een bovengrens van de stikstof op basis van pseudowetenschap, benadrukt hij.

Compleet waardeloos

Het zogeheten AERIUS-model, dat de stikstofdepositie berekent, is zelfs volgens het RIVM onnauwkeurig. Het Adviescollege Meten en Berekenen Stikstof, waar Hanekamp lid van was, verwees het model naar de prullenbak.

Het model is compleet waardeloos, maar toch wil de politiek ermee door. “Waarom is mij een raadsel,” aldus de professor, die toevoegt dat de agrarische sector is geslachtofferd aan een falend model.

Propagandatruc

“Nee, het stikstofbeleid had niet beter ‘uitgelegd’ moeten worden alsof de meeste Nederlanders dan akkoord zouden gaan. Dat is niets anders dan een propagandatruc,” schrijft Hanekamp.

“Met de overwinning van de BBB is er een nieuw licht gaan schijnen over de technocratie die ten onrechte is gaan domineren in het natuurgebied. Het stemhokje is terug van weggeweest. En dat werd tijd,” vindt hij.

Coup

Eerder zei Hanekamp dat ‘er een coup wordt gepleegd op de Nederlandse samenleving door een kleine groep ecologen met hulp van de nationale pers’.

Ralph Baric's Description of the "Perfect Bioweapon" Sounds Awfully Similar to Sars-Cov-2

 Those "HIV Inserts" in Sars-CoV-2 are not just random sequences after all

SUMMARY: The Sars-Cov-2 virus that causes COVID-19 contains genetic fragments of HIV. This post will show that numerous scientific studies created recombinant viruses containing genes from HIV. Thus, it should not surprise anyone that a lab-engineered pathogen such as Sars-Cov-2 is a recombinant carrier of HIV genes and expresses HIV peptides such as Gp120 or Gag.

HIV Inserts in Sars-Cov-2

You may have heard that Sars-Cov-2 contains certain genes from HIV, which causes AIDS. Those genes encode proteins that go into Covid-19’s “spike protein.” Thus, anyone who had Covid or received the Covid vaccine containing the same spike protein was exposed to the HIV peptides on the spike.

The above-mentioned proteins fold together, forming a functional equivalent of HIV’s gp120, as explained here.

Igor’s Newsletter
Sars-Cov-2 was Lab Made Under Project DEFUSE
This long article will explain how Sars-Cov-2, the virus that causes COVID-19, was created as a result of intentional laboratory work. It will also show that the blueprint for Sars-Cov-2 was described in the “Project DEFUSE” proposal by Peter Daszak, which was preceded by years of relevant lab work and virus manipulation…
Read more

This picture from the above article shows visually where these HIV peptides are on the spike:

Far from being random pointless genetic artifacts, these HIV peptides bind to immune cells and cause their destruction.

Fact Checks Describe this as a Baseless Conspiracy Theory

The press made significant efforts to discredit the “HIV genes in Sars-CoV-2” theory.

https://www.factcheck.org/2020/02/baseless-conspiracy-theories-claim-new-coronavirus-was-bioengineered/
https://www.forbes.com/sites/victoriaforster/2020/02/02/no-coronavirus-was-not-bioengineered-to-put-pieces-of-hiv-in-it/?sh=4892d4fc56cb

Are these fact checks factual? Is “HIV in Sars-CoV-2” a baseless right-wing conspiracy theory? Most importantly, was similar research done before?

NIH Funded Similar Coronavirus Recombinations

Scientists experimented with putting HIV and SIV (Simian Immunodeficiency Virus) bits into coronaviruses in the past, and the NIH supported such work.

In this 2008 grant, Amy Sims, who worked with Ralph Baric at UNC, describes her idea to put bits of Simian Immunodeficiency Virus (SIV, a precursor of HIV) into a human common cold virus OC43. (you probably had a few colds caused by OC43, which causes one-third of common colds). Amy then experimented with infecting monkeys with it.

There were numerous other attempts to add HIV genes to measles, poxviruses, and coronaviruses, specifically:

As all HIV vaccines failed, and most made their recipients paradoxically more susceptible to becoming infected with HIV, the above-described 2008 work did not lead to a working HIV vaccine. In addition, Amy’s discussion of “mucosal immunity” against HIV seems to be at odds with the fact that HIV is blood-borne and is passed through contaminated drug needles, razors, or sexual acts where blood is exchanged (such as unprotected anal sex).

Adding bits and parts of HIV to viruses was the bread and butter of virology. Thus, the fact-checks that deny the possibility that HIV inserts in SARS-Cov-2 were engineered are less than truthful.

Here’s Luc Montagnier, a pioneer in the field of HIV, who coincidentally died soon after giving this interview, explaining that Sars-Cov-2 was engineered:

And lastly, here’s a brand-new Mar 24 interview with Robert Redfield, former director of the CDC who also worked on HIV and HIV vaccines with Anthony Fauci and Debora Birx, explaining that Sars-Cov-2 is a product of mostly US-based research:

Was SARS-CoV-2 a “Live Vaccine” or an Engineered Pathogen?

Many people opined that Sars-CoV-2, the virus that causes COVID-19 was an attempt at creating a live vaccine that went spectacularly wrong. After all, some above-described experiments involved the creation of vaccines. The first peer-reviewed article that asserted that Sars-Cov-2 was engineered, written by Karl and Dan Sirotkin, alleged that the virus was created as a live vaccine.

While everything is possible, I doubt that story. The reasons for my doubt are as follows:

  • Attempts to create a coronavirus-based HIV vaccine failed a long time ago (see above)

  • There is no reason to add a furin cleavage site, which enhances infectivity and pathogenicity, to a vaccine

  • There is no reason to pick a “backbone” (an original virus that forms the basis of) for Sars-Cov-2 that was not already known to science

Lastly, extensive preparations for the pandemic in 2019 also point to a planned release of the virus instead of a lab accident.

The preparations are listed here:

Igor’s Newsletter
To Prevent the Next Pandemic, Punish Those Who Started This Pandemic
This post is my attempt to add clarity to some questions surrounding Covid-19. While I hope you will agree with some points I make, I expect many of you will disagree with some of my thoughts. That’s fine! Feel free to share your opinions in the comments…
Read more

Ralph Baric Described His Perfect Bioweapon

Ralph Baric has devoted a lot of thinking to biological weapons.

Here’s a fascinating article from him:

https://www.jcvi.org/sites/default/files/assets/projects/synthetic-genomics-options-for-governance/Baric-Synthetic-Viral-Genomics.pdf

Ralph shows that recombinant pathogens combining genes from several pathogens will likely be the future bioweapon. He then explains that high pathogenicity is NOT necessary for a perfect bioweapon: instead, what is important is that the bioweapon creates fear.

He also details helpful suggestions for the creation of such designer super pathogens:

Ralph worked on related projects for years. It would make sense that he should be asked to help find the culprits who created Sars-CoV-2.

I am unsure if Ralph would have to go far beyond his office to point at the culprits.

Acknowledgments

When writing this post, I used information from a tweet from Pete Lincoln. Take a look at Pete’s substack. Also, I owe a hat tip to William Colby.

What do you think?

Also, is there an additional topic that you would like me to cover in the future?

Share

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...