maandag 29 november 2021

Bill Gates in India aangeklaagd wegens vaccinmoord


gates
Foto: Bill Gates (Times of India CC BY 3.0)

Bill Gates in India aangeklaagd wegens vaccinmoord

Miljardair Bill Gates en het Serum Institute of India, de grootste vaccinproducent ter wereld, zijn in India aangeklaagd wegens vaccinmoord. Een 23-jarige man overleed kort nadat hij de prik had gehaald. Het gaat om de eerste vaccinmoordzaak ter wereld.

De eiser wil Gates, diens partner Adar Poonawalla en andere overheidsfunctionarissen en leiders laten vervolgen wegens de moord op een 23-jarige man, die is overleden door vaccinatie, meldt de Indian Bar Association, een groep advocaten.

Trombose

De man nam het vaccin Covishield (AstraZeneca) en geloofde dat het veilig was. Een commissie van de Indiase overheid heeft sindsdien vastgesteld dat de dood van dr. Snehal Lunawat is veroorzaakt door bijwerkingen van het Covishield-vaccin. De man kreeg na de vaccinatie trombose.

De eiser wil omgerekend 120 miljoen euro schadevergoeding. Ook wil de persoon dat Gates en anderen worden onderworpen aan een leugendetectortest.

Het Serum Institute of India ontving afgelopen jaar geld van de Bill & Melinda Gates Foundation om het Covishield-vaccin te testen in India.

Nog veel meer rechtszaken

Hopelijk volgen er nog veel meer rechtszaken over de gevaren van de experimentele coronaprikken en worden mensen die beweerden dat ze ‘veilig en effectief’ zijn verantwoordelijk gehouden, schrijft website Infowars.

Een hogere covid-vaccinatiedekking staat gelijk aan een hogere oversterfte

 De WETENSCHAP is DUIDELIJK: een hogere covid-vaccinatiedekking staat gelijk aan een hogere oversterfte

zaterdag 27 november 2021 door: Ethan Huff


Tags: COVID , sterfgevallen , oversterfte , genocide , Plandemic , Studie , vaccinatie , vaccinatiegraad

 

(Natural News) Nieuw onderzoek uit Duitsland toont aan dat de meest "gevaccineerde" gebieden van de wereld voor het Wuhan-coronavirus (Covid-19) ook de hoogste percentages van oversterfte hebben.

Een Engelse vertaling van de bevindingen van het onderzoek legt uit dat hoe minder gevaccineerd het gebied is, hoe groter de overlevingskansen. Omgekeerd, hoe meer gevaccineerd het gebied, hoe groter de oversterfte.

“De correlatie is + .31, is verbazingwekkend hoog en vooral in een onverwachte richting”, legt het uit.

“Eigenlijk zou het negatief moeten zijn, zodat je zou kunnen zeggen: hoe hoger de vaccinatiegraad, hoe lager de oversterfte. Het tegenovergestelde is echter het geval en dit moet dringend worden opgehelderd. Oversterfte kan worden waargenomen in alle 16 landen.”

Steve Kirsch van het COVID-19 Early Treatment Fund zegt dat dit hem allemaal niet verbaast. Aangezien injecties met Chinese virussen de dodelijkste klasse van "vaccins" in de geschiedenis zijn met een factor van meer dan 800, is het alleen maar logisch dat mensen overal die ze nemen massaal sterven.

"In gewoon Nederlands: vaccinatie maakt het erger, niet beter ", schrijft hij.

Het originele onderzoek is als Word-document te downloaden . Kirsch heeft ook een Engelse versie geüpload als pdf om ze gemakkelijk te kunnen bekijken.

Sla de prik over en red je leven

Dr. Ute Bergner wordt gecrediteerd voor het samenstellen van het onderzoek. Ze behoorde vroeger tot de FDP-parlementaire fractie in het Thüringer deelstaatparlement, maar is sindsdien overgestapt naar de partij "Burgers voor Thüringen".

In een recente toespraak presenteerde Bergner de analyse die ze had laten uitvoeren. Twee statistici, legde ze uit, kregen de opdracht om een ​​verband te zoeken tussen de vaccinatiegraad en de oversterfte in de 16 Duitse deelstaten.

Deze twee statistici, Drs. Rolf Steyer en Gregor Kappler analyseerden de periode van week 36 tot week 40. Dit is wat ze vonden, zoals weergegeven in een samenvatting:

“Oversterfte is te vinden in alle 16 landen. Het aantal door het RKI gerapporteerde Covid-sterfgevallen in de onderzochte periode vertegenwoordigt consequent slechts een relatief klein deel van de oversterfte en kan vooral het kritieke probleem niet verklaren: hoe hoger de vaccinatiegraad, hoe hoger de oversterfte.”

"De meest directe verklaring is: volledige vaccinatie verhoogt de kans op overlijden", legt het uit.

De Unz Review stelde een soortgelijk onderzoek samen dat tot vrijwel dezelfde conclusie kwam. Overal ter wereld waar Fauci-griepprikken op grote schaal worden toegediend, is er een enorme toename van de oversterfte.

"Zelfs zonder Covid-sterfgevallen waren ze de afgelopen week bijna 20% boven normaal, en de trend is stijgende", merkte Alex Berenson op in zijn Substack.

Gehoorzaamheid aan de mandaten, met andere woorden, is gewoon vragen om de dood. Dit zal steeds duidelijker worden naarmate de volledige effecten van de injecties na verloop van tijd intreden.

In veel gevallen treedt de dood niet onmiddellijk na de prik in. Dit creëert een vals gevoel van "veiligheid en effectiviteit", waardoor mensen denken dat alles in orde is.

Later zullen echter de effecten van de injecties duidelijk worden. Op dat moment zal het dodental nog meer omhoogschieten dan het nu is, wat duidelijk maakt dat massale vaccinatie slechts vermomde massale genocide is .

"Neem alstublieft ivermectine, waarvan studies hebben aangetoond dat het kanker geneest", schreef een commentator op Steve Kirsch's Substack aan iemand die niet-vaccinremedies voor het Chinese virus besprak.

“Of gelijkwaardige kruiden en enzymen zoals quercetine, berberine, resveratrol en zoete alsem. Er is een verband tussen parasieten en kanker.”

Een ander stuurde de reeds gevaccineerde naar de website van The Fleming Method , die nuttige informatie bevat over hoe sommige van de bijwerkingen van de injectie kunnen worden verminderd en zelfs geëlimineerd.

Meer van het laatste nieuws over de Chinese virusinjectiecampagne is te vinden op ChemicalViolence.com .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

SteveKirsch.substack.com

Utebergner.de

SKirsch.com

NaturalNews.com

 

Tien OMICRON "variant" voorspellingen voor 2022 en daarna ... globalistisch autoritair draaiboek ontrafeld

zaterdag 27 november 2021 door: Mike Adams


Tags: biowar , biowapens , COVID , ontvolking , omicron , pandemie , Plandemic , playbook , voorspellingen , spike-eiwit , vaccins , variant , varianten



Natural News ) De ommicron "variant" mediahysterie is pure fictie. Het is niets anders dan een Orwelliaanse psychologische terrorisme-operatie in 1984-stijl die is opgezet om de wereldbevolking tot slaaf te maken en gehoorzaam te houden terwijl terroristische regeringen hun wereldwijde ontvolkings-/genocideprogramma's uitvoeren.

Het kwaadaardige genie van dit verhaal is dat er geen enkel bewijs voor nodig is . Aangezien niemand echt een "variant" kan zien - en aangezien er nergens ter wereld geïsoleerde virale monsters van omicron bestaan ​​voor bevestiging van laboratoriumtests - implanteert een gecoördineerde massamedia-hysteriecampagne eenvoudig het menselijk bewustzijn met de illusie van omicron, vergezeld van extreme angst.

Tot op heden is bij niemand in Amerika zelfs maar de diagnose gesteld en is er ook nergens ter wereld iemand aan overleden. Maar dankzij het journalistieke terrorisme van de massamedia raakt de helft van Amerika nu in paniek over iets dat waarschijnlijk helemaal niet bestaat. "Omicron" is vrijwel zeker een gecoördineerde fabricage.

Maar uit het niets zijn de media erin geslaagd om de bevolking te programmeren om hun verstand te verliezen bij het noemen van het woord 'mutaties'. Hoewel willekeurige mutaties in genetisch materiaal letterlijk miljoenen keren per dag plaatsvinden in het eigen lichaam van ieder mens, zijn plotselinge 'mutaties' het engste wat je je kunt voorstellen, aldus de hyperventilerende media. (Daarom noem ik omicron een 'scariant', geen variant.)

In de afgelopen twee jaar hebben globalisten bevestigd dat ANGST, niet 'wetenschap', hun ultieme controlemechanisme is over de mensheid

Weet je nog dat we in 2020 allemaal te horen kregen dat als slechts 60 - 70% van het land ermee instemde om twee shots te nemen, alles weer normaal zou worden en covid voorbij zou zijn? Het was vanaf het begin allemaal een berekende leugen .

De leugen beloofde vrijheid als mensen zich er gewoon aan zouden houden, maar wat het opleverde was tirannie en angst samen met nooit eindigende gehoorzaamheid aan door de overheid gedwongen naleving van vaccinaties.

Wat 2020 en 2021 nu duidelijk hebben bewezen van de globalisten, is dat angst hun ultieme wapen tegen de mensheid is. Door het gebruik van gecoördineerde angst kunnen ze ongeveer de helft van de wereldbevolking overtuigen om te worden geïnjecteerd met dodelijke spike-eiwitgentherapie-shots die hen na verloop van tijd zullen doden. Handig is dat al die sterfgevallen kunnen worden toegeschreven aan iets anders - zoals kanker - en zo vermijden dat de schuld op de vaccins wordt gericht.

Waarom is er trouwens al een toename van 29x in doodgeboren baby's? Zoals Steve Kirsch schrijft op Substack.com :

Er is een 29x toename van het aantal doodgeboren baby's in Waterloo, Ontario, dat begon nadat het vaccinatieprogramma was uitgerold. Alle moeders van de doodgeboren baby's zijn ingeënt...

Ja, dit is een groot probleem. Maar niemand luistert. Het hartrisico kan na vaccinatie met 1000x stijgen en dat maakt niet uit. Niemand luistert.

Zoals psychologen heel goed weten, wanneer angst wordt gecombineerd met zintuiglijke overbelasting (dwz te veel nieuws, te veel stemmen, tegenstrijdige berichten, enz.), gaan mensen van nature uit van alles wat op autoriteit lijkt . 

Hun rationele geest is volledig afgesloten en ze kunnen niet langer kritisch denken. Als ze eenmaal voldoende in meedogenloze angst zijn gestampt, drijven de regeringen van de wereld hen naar vaccinatiecentra voor hun gehoorzame ontvolkingsshots. Met een pagina die rechtstreeks uit het Stanford-gevangenisexperiment is gescheurd, transformeren ze ook gehoorzame vax-ontvangers in maatschappelijke "gevangenisbewakers" / handhavers die eisen dat iedereen met hetzelfde brouwsel wordt geïnjecteerd ... of anders.

Dit is de reden waarom zoveel vaxxed mensen zijn veranderd in woedende gekken die proberen hun doodsshots op iedereen om hen heen te forceren. (En heel misschien eten de vaccinprionen ook hun hersenen op, wat agressieve persoonlijkheidsveranderingen veroorzaken...)

Tien voorspellingen voor hoe ommicron-hysterie door terroristische regeringen zal worden uitgebuit om hun moorddadige genocide tegen de mensheid te versnellen

In de afgelopen maanden heb ik publiekelijk de release voorspeld van een nieuw, enger biowapen-verhaal. De gecoördineerde massamedia-omicron-freakout was gemakkelijk te voorspellen, en velen van ons in de onafhankelijke media voorspellen precies dit.

Maar wat gaan ze hierna doen? Dat is ook heel makkelijk te zien, aangezien het allemaal uit hetzelfde draaiboek komt als covid. Omicron-hysterie zal agressief worden gepusht en op elke denkbare manier worden gebruikt om totalitaire controle over de massa te bereiken, die vervolgens in een rij zal worden geplaatst en naar vernietigingskampen zal worden gebracht voor efficiënte uitroeiing.

Hier zijn mijn tien voorspellingen voor Omicron en 2022:

Voorspelling # 1: hysterie van de Omicron-variant zal worden gebruikt om ieders vaccinpaspoorten op nul te zetten , waardoor mensen worden gedwongen tot een hele nieuwe ronde van vaccins voor deze nieuwe variant. Degenen die dom genoeg zijn om mee te gaan met omicron-variantvaccins, zullen zich aanmelden voor een nooit eindigende reeks injecties met spike-eiwit-biowapens, die hen uiteindelijk zullen doden.

Voorspelling #2: Omicron-hysterie zal worden uitgebuit om agressieve vaccinmandaten te rechtvaardigen , waarbij wordt geëist dat deze "nieuwe noodsituatie" alle mensenrechten, medische vrijheid en autonomie van het lichaam opheft.

Voorspelling #3: Hoewel de omicron-variant tot nu toe alleen is gevonden bij volledig gevaccineerde mensen, zullen de leugenachtige bedrijfsmedia de oorsprong ervan toeschrijven aan de niet-gevaccineerde mensen .

Voorspelling #4: De omicron-variant zal door de bedrijfsmedia als dekmantel worden gebruikt om te proberen alle sterfgevallen door antilichaamafhankelijke verbetering (ADE - Antibody Dependent Enhancement ) veroorzaakt door covid-vaccins weg te redeneren . Zelfs als gevaccineerde mensen in grote aantallen sterven, zullen de media de niet-gevaccineerden de schuld geven (zie #3 hierboven) en eisen dat niet-gevaccineerde mensen volledig worden opgesloten en de toegang tot de samenleving wordt ontzegd.

Voorspelling # 5: Omicron hysterie zal worden gebruikt om te dissidentie tegen vaccins proberen te criminaliseren, mandaten, de overheid ,“het gezag” of de covid criminelen achter de gain-of-function onderzoek, zoals Anthony Fauci. Al dergelijke afwijkende uitlatingen zullen worden bestempeld als een 'gevaar voor de samenleving', en degenen die dergelijke uitlatingen uiten, zullen ervan worden beschuldigd mensen te hebben vermoord.

Voorspelling #6: massahysterie die door de journalisten-terroristische media wordt gepusht, zal de gouverneurs rechtvaardigen om meer lockdowns te bestellen , wat leidt tot meer storingen in de toeleveringsketen, productschaarste en prijsinflatie.

Voorspelling #7: Als de media de omicron-hysterie met genoeg wreedheid kunnen pushen, zal het worden gebruikt om ofwel de tussentijdse verkiezingen van 2022 te annuleren of om universele mail-in-stemming te eisen , daarbij verwijzend naar de "extreme gevaren" van iedereen die in het openbaar naar buiten gaat.

Voorspelling #8: Elke economische mislukking veroorzaakt door het incompetente, criminele Biden-regime zal worden toegeschreven aan omicron . Deze denkbeeldige "variant" wordt meteen de zondebok voor torenhoge energieprijzen, voorraadtekorten en lege schappen in de supermarkt. De media zullen alles de schuld geven van omicron, en dan zullen ze de niet-gevaccineerden de schuld geven.

Voorspelling # 9: Op een gegeven moment zal ofwel de omicron-variant of de volgende die wordt losgelaten worden gebruikt om huis-aan-huis verplichte vaccins in Amerika te rechtvaardigen , samen met de medische ontvoering van iedereen die zich verzet, en ze meenemen naar covid-concentratiekampen voor een efficiënte uitroeiing. (Deze praktijk is al begonnen in Australië, waar het leger inheemse mensen ontvoert en onder schot naar kampen brengt.)

Voorspelling #10: Omicron zal niet de laatste variant zijn die wordt gebruikt om massahysterie en multi-miljarden dollars overheidsbetalingen aan Big Pharma op te roepen . Deze zwendel zal elk jaar of zo worden herhaald, in de eeuwigheid, zolang de mensen in angst blijven en erin meegaan.

Lees hier alle details in mijn korte podcast-update:

    Brighteon.com/049472b3-a836-4aeb-8e81-152d5c2146d8

Bekijk meer podcasts, interviews en speciale reportages op:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

 

NVDR.: Hieronder enkel voorbeelden van angstzaaierij uit de Belgische pers (29/11/2021) en de Wereld Gates Organisatie, het geplande scenario gaat gewoon verder,  worden wij nu eindelijk eens wakker?

Biostatisticus Tom Wenseleers (KU Leuven). © DIRK VERTOMMEN

INTERVIEW. Biostatisticus Tom Wenseleers: “Omikron kan tot volledig nieuwe pandemie leiden”

 

“Uiterst zorgwekkend” noemt biostatisticus Tom Wenseleers (KU Leuven) de nieuwe coronavariant die vorige week opdook in Zuid-Afrika. “De eerste vaststellingen doen vermoeden dat omikron een stevig voordeel heeft tegenover delta”, zegt hij. “En dat lijkt niet gekoppeld te zijn aan een hogere besmettelijkheid, maar wel aan een vermogen om ons immuunsysteem en de vaccins te verschalken. Dat zou tot een volledig nieuwe pandemie kunnen leiden.”

 

     Koen Van De Sype 29-11-21, 17:04 Laatste update: 17:28

 

Geplakt uit <https://www.hln.be/dossier-coronavirus-wat-u-moet-weten/interview-biostatisticus-tom-wenseleers-omikron-kan-tot-volledig-nieuwe-pandemie-leiden~ada090e8/>

 

 

WHO-chef Tedros Adhanom Ghebreyesus. © REUTERS

WHO: “Omikronvariant vormt groot wereldwijd risico”

De omikronvariant van het coronavirus vormt volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) een groot wereldwijd risico waar landen zich goed op moeten voorbereiden. Uitbraken van de nieuwe variant kunnen "grote gevolgen" hebben, stelt de WHO maandag.

 

Redactie 29-11-21, 10:05 Laatste update: 10:32

 

"Omikron heeft een niet eerder geziene hoeveelheid mutaties die zorgelijk zijn voor het verloop van de pandemie”, aldus de WHO. "Het wereldwijde risico met deze nieuwe variant hebben wij ingeschat op ‘erg hoog’.”

De VN-organisatie heeft lidstaten geadviseerd het vaccinatieproces te versnellen om meer mensen te beschermen tegen het coronavirus. Het is de verwachting van de WHO dat ingeënte mensen nog steeds ziek kunnen worden door de nieuwe variant, maar dat het ziekteverloop minder ernstig zal zijn, net als met oudere varianten.

Over de impact van de omikronvariant, die recent werd ontdekt in het zuiden van Afrika, is nog weinig bekend. In Zuid-Afrika lijken mensen mildere klachten te hebben dan bij de deltavariant. Om meer te weten over het ziekteverloop en de resistentie tegen vaccins is nog zeker twee weken onderzoek nodig.

 

 Reactie(s)

 

·         Celeste Uvyn
7 uur geleden
Normaal gezien telkens het virus varianten maakt, verliest het virus telkens van kracht, indien we trachten gezond leven met de nodige vit., fruit en groenten, Kunnen we het zeker aan! Zelfs zonder vaccin!

  

·         Freddy Duschek
8 uur geleden
Het grootste risico is de paniekzaaierij en het opstoken van mensen tegen elkaar. Het wordt hoog tijd dat men opstaat tegen het wanbeleid van elke regering overal ter wereld.

 

Bron: https://www.hln.be/

 

 

 

Zo gaat het niet in de geneeskunde .....!

 




Zorgpersoneel voert heel de week actie tegen verplichte vaccinatie

 


Een honderdtal personen nam deel aan een protest in de Wetstraat, voor het kabinet van federaal minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit). De aanwezigen betogen tegen de verplichte vaccinatie tegen COVID-19 voor het zorgpersoneel. Vorige vrijdag vond een eerste actiemoment plaats, het protest zal deze week elke dag worden herhaald. De organisatie is in handen van het gemeenschappelijk vakbondsfront.


Behalve de CGSP, organiseren ook de Franstalige bonden Setca, CNE, SLPF en CGSLB het protest.  De bonden zeggen voor de vaccinatie te zijn, maar tegen de vaccinatieplicht. Omdat die volgens hen tot nog grotere problemen zal leiden bij de zorginstellingen, die nu al kampen met tekorten en met oververmoeid personeel. "Niet-gevaccineerde werknemers bestraffen zal de tekorten nog verder doen oplopen, tot de hele zorg in gevaar komt", zegt Olivier Nyssen, secretaris-generaal van de Franstalige overheidsvakbond CGSP.

Bron: https://www.hln.be/ 

Stappenplan voor de vervolging van COVID-misdrijven (i/d V.S.)

 Analyse door Dr. Joseph Mercola - Feit gecontroleerd     28 november 2021

 

Free speech is fleeting, this content will disappear in:

14HOURS: 53MINUTES: 55SECONDS  since 29/11/2021 15:10 on Dr.Mercola.com

 Learn More

 

Interviewtranscript downloaden      Download mijn GRATIS podcast

 

HET VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG

·        De ‘Biological Weapons Anti-Terrorism Act’ van 1989 (i/d V.S.) legt boetes en gevangenisstraffen op aan iedereen die "bewust een biologisch agens, toxine of leveringssysteem ontwikkelt, produceert, voorraden aanlegt, overdraagt, verwerft, behoudt of bezit voor gebruik als een wapen"

·         Het probleem waarmee we vandaag worden geconfronteerd, is dat onze federale regering is gevangengenomen door troepen die de VS van binnenuit willen vernietigen. Als zodanig kunnen we de federale rechterlijke macht niet vertrouwen om degenen die verantwoordelijk zijn voor de pandemie en de giftige COVID-vaccinaties te vervolgen en verantwoordelijk te houden

·         Om de corrupte federale rechterlijke macht te omzeilen, moeten we ons in plaats daarvan concentreren op lokaal gekozen aanklagers. Afhankelijk van de staat, kunnen ze titels gebruiken zoals officier van justitie, officier van justitie, officier van justitie of procureur-generaal

·         Organiseer lokaal om mensen te vinden die, als groep, een beroep willen doen op uw lokale, gekozen officier van justitie om een ​​grand jury bijeen te roepen en de personen aan te klagen die verdacht worden van betrokkenheid bij de totstandkoming van SARS-CoV-2, en degenen die verantwoordelijk zijn voor de COVID-vaccinaties

·         De aanklacht die van toepassing is, is 'moord en samenzwering om moord te plegen'. Om te beginnen kunnen 15 onderzoekers die op een sleutelpapier staan, worden aangeklaagd, plus degenen die het onderzoek hebben gefinancierd. Degenen die worden aangeklaagd in verband met de COVID-vaccinaties zijn onder meer de CEO's, Chief Operating Officers en Chief Scientific Officers van Pfizer, BioNTech, Moderna en Johnson & Johnson.                                                                                        

 

Francis Boyle is een terugkerende gast; Ik heb hem in 2020 twee keer geïnterviewd over de waarschijnlijkheid dat SARS-CoV-2 in een laboratorium is ontwikkeld. Boyle's achtergrond omvat een bachelordiploma van de Universiteit van Chicago, een juris doctor (advocaat) diploma van Harvard en een Ph.D. in de politieke wetenschappen. Hij is hoogleraar internationaal recht aan de University of Illinois College of Law en schreef het boek 'Biowarfare and Terrorism'. 1

Toen we in 2020 voor het eerst met elkaar in dialoog gingen, werd elke vermelding dat SARS-CoV-2 een door de mens gemaakt biowapen was, sterk gecensureerd en als we die video naar YouTube hadden geüpload, zouden we begin vorig jaar verbannen zijn in plaats van een paar maanden geleden. Tegenwoordig wordt de theorie van laboratoriumlekkages als waarschijnlijk erkend, zelfs door gekochte en betaalde reguliere media.

We hebben ook heel veel documentatie waaruit blijkt dat Dr. Anthony Fauci, directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), onwettig gain-of-function-onderzoek naar coronavirussen financierde toen er een federaal moratorium op dat soort onderzoek was. De National Institutes of Health en EcoHealth Alliance lijken ook samen te werken om te voorkomen dat een secundaire beoordeling van deze gain-of-function-experimenten wordt gestart. 2 , 3 , 4 , 5

Er hebben zich onrechtmatige handelingen voorgedaan

In dit interview onderzoeken we enkele van de strategieën die Boyle heeft bedacht om deze personen te vervolgen voor wat ze hebben gedaan, omdat ze de wetgeving en verdragen schenden die hij meer dan 30 jaar geleden schreef.

Boyle pleit al tientallen jaren tegen de ontwikkeling en het gebruik van biowapens, waarvan hij vermoedt dat het COVID-19 is. Hij riep al in 1985 op tot biowarfare-wetgeving, voor de Biological Weapons Convention, en stelde de Biological Weapons Anti-Terrorism Act 6 op, die uiteindelijk unaniem werd aangenomen door beide huizen van het Congres en in 1989 werd ondertekend door George Bush Sr. volgens de wet. bij de Biologische Wapens Anti-Terrorisme Act van 1989: 7

"Degene die bewust een biologisch agens, toxine of afgiftesysteem ontwikkelt, produceert, voorraden aanlegt, overdraagt, verwerft, vasthoudt of bezit voor gebruik als wapen, of bewust een buitenlandse staat of enige organisatie helpt om dit te doen, wordt beboet onder deze titel of gevangenisstraf voor het leven of een termijn van jaren, of beide. Er is extraterritoriale federale jurisdictie over een strafbaar feit onder deze sectie gepleegd door of tegen een onderdaan van de Verenigde Staten.”

Verantwoordelijkheid wanneer federale autoriteiten zijn gepakt

Het probleem waarmee we vandaag worden geconfronteerd, is dat we ons zijn gaan realiseren dat zelfs onze federale regering is gevangengenomen door troepen die de VS van binnenuit willen vernietigen. Als zodanig is er geen enkele manier waarop onze federale autoriteiten - inclusief federale rechters - ooit zullen proberen de Biologische Wapens Anti-Terrorismewet te handhaven.

Hoe navigeren we door dit ernstige dilemma? Boyle gelooft dat er een manier is, en het houdt in dat hij zich richt op plaatselijk gekozen aanklagers. Afhankelijk van de staat, kunnen ze titels gebruiken zoals officier van justitie, officier van justitie, officier van justitie of officier van justitie. 8

Als we er zelfs maar één van de 400 lokale aanklagers voor kunnen krijgen om een ​​grand jury bijeen te roepen en aanklachten terug te geven voor moord en samenzwering om moord te plegen, zal dit hele kaartenhuis instorten. ~ Francis Boyle

Boyle legt het plan uit:

“Sinds 1982 sta ik voor federale rechters over moed, integriteit en principes. Ik kan maar één federale rechter bedenken die ons een eerlijk proces heeft gegeven. We kunnen dus niet vertrouwen op federale rechters om onze kastanjes uit het vuur te halen. Dat brengt me dan bij het 10e amendement op de grondwet van de Verenigde Staten.

De bevoegdheden die niet door de Grondwet aan de Verenigde Staten zijn gedelegeerd, noch door de Grondwet zijn verboden, zijn respectievelijk voorbehouden aan de Staten, of aan het volk... Mijn voorstel is dit: Het Amerikaanse volk, op staats-, lokale gemeenschapsbasis , moeten naar onze lokale openbare aanklagers gaan, dat wil zeggen staatsadvocaten, officieren van justitie, officieren van justitie, elke lokale officier van justitie. En het laatste dat ik las, waren er meer dan 400 van in het land.

Deze lokale aanklagers maken geen deel uit van het federale systeem. Ze zijn gemachtigd door het 10e amendement op de grondwet van de Verenigde Staten. Ze worden democratisch gekozen door de mensen van hun gemeenschap.

Federale rechters worden door niemand gekozen. Ze worden benoemd door de president en als ze eenmaal op hun bank zitten met een levenslange ambtstermijn, kunnen ze alleen worden verwijderd door afzetting, wat bijna onmogelijk is, en hun salarissen kunnen niet worden verlaagd. Ze zijn als God de Almachtige daar, zittend op deze federale banken.

Niet zo met staats- en lokale aanklagers. Ze zijn verantwoording verschuldigd aan de mensen van de gemeenschap ... Ik denk dat als we er zelfs maar één van de 400 lokale aanklagers voor kunnen krijgen om een ​​grand jury bijeen te roepen en aanklachten terug te geven voor moord en samenzwering om moord te plegen, dit hele kaartenhuis zal instorten ... Dus wat ik aanbeveel, zijn twee stappen: een over de frankenshots en een andere over de COVID-pandemie.

Criminelen verantwoordelijk houden voor de COVID-pandemie

Beginnend met de COVID-pandemie, raadt Boyle aan om zich op lokaal niveau te organiseren en naar al uw lokale aanklagers te gaan en te eisen dat ze een grand jury bijeenroepen om de aanklacht in te dienen tegen degenen die verantwoordelijk zijn voor COVID-19 voor moord en samenzwering om moord te plegen. Maar hoe beginnen we de daders te identificeren? Boyle zegt:

"Het [2015]-artikel, "SARS-achtige cluster van circulerende vleermuiscoronavirus vormt een bedreiging voor menselijke opkomst", 9 is het rokende pistool over wie er achter COVID-19 zit. Wie staat er op dat contract?

[Vineet] Menachery [Ph.D.] van de University of North Carolina en andere mensen daar, waaronder [Ralph] Baric [Ph.D.]. Twaalf mensen staan ​​bij naam vermeld op dit contract bij de UNC BSL 3. We weten ook dat [zoöloog Peter] Daszak met Baric aan dit hele project werkte. Een persoon van de Food and Drug Administration was ook betrokken bij het onderzoek, de ontwikkeling en het testen van COVID-19.

Dit zijn exact dezelfde mensen, de FDA, die al deze frankenshots autoriseren, ook vorige week voor kinderen van 5 tot 11 jaar. Dus ontwikkelden ze dit biologische oorlogswapen en nu keuren ze alle frankenshots goed. Dit is een een-tweetje tegen het Amerikaanse volk...

Er is Harvard Medical School betrokken bij het onderzoek, de ontwikkeling en het testen van COVID-19 en offensieve biologische oorlogswapens. We weten ook dat Harvard een sponsor was van het BSL 4 [lab voor bioveiligheidsniveau 4] in Wuhan, China. Dat Wuhan BSL 4 het Chinese Fort Detrick is. In mijn hoofd bestaat er geen twijfel over.

En wie is de huidige directeur van het CDC? [Dr. Rochelle] Walenski. Ze is van de Harvard Medical School. Je kunt niets geloven wat de CDC of Walensky je vertellen. Het zijn kale leugenaars en dat zijn ze altijd geweest.

De CDC is inderdaad betrokken geweest bij onderzoek, ontwikkeling en testen van offensieve biologische oorlogswapens, heb ik kunnen vaststellen uit officiële overheidsdocumenten, vanaf het begin van de jaren tachtig. En toen - de CDC en Walensky - hebben de FDA de goedkeuring van de frankenshots geratificeerd ... Ze werken allemaal onder één hoedje met elkaar.

Als je de voetnoten van dat artikel leest, werken ze ook samen met Fort Detrick. Ze zijn dus allemaal onder één hoedje. Je hebt het Chinese Fort Detrick, je hebt ons Fort Detrick, je hebt de UNC BSL 3, de Wuhan BSL 4, Harvard Medical School - allemaal samenwerkend om [dit biowapen] te onderzoeken, ontwikkelen en testen.

Wie heeft dit allemaal gefinancierd? Het contract maakt het heel duidelijk. Het werd gefinancierd door de National Institutes of Health en vervolgens geleid door Dr. Francis Collins. Hij wist heel goed wat hier aan de hand was. Hij werkte daar samen met China en de Wuhan BSL 4. Ook de NIAID's Anthony Fauci. Hij is hier ook."

Het meeste onderzoek naar biologische oorlogsvoering heeft plaatsgevonden onder Fauci

Volgens Boyle was het het misbruik van genetische manipulatie door de regering-Reagan voor doeleinden van biologische oorlogsvoering dat de Council for Responsible Genetics en Boyle aanvankelijk dwong om de Biological Weapons Anti-Terrorism Act van 1989 op te stellen.

Rond diezelfde tijd gaf Reagan, onder invloed van neoconservatieven die geloven in biologische oorlogvoering en etnisch-specifieke biologische oorlogvoering, Fauci de leiding over het Amerikaanse biowapenprogramma. "Ongeveer 95% van al dit onderzoek naar biologische oorlogsvoering van het nazi-type is gedaan onder auspiciën van Tony Fauci", zegt Boyle.

Wettelijke definities van 'moord' en 'samenzwering tot moord'

Boyle heeft zowel strafrecht als internationaal mensenrechtenrecht gedoceerd. Ook beoefent hij nog steeds het strafrecht, zowel de vervolging als de verdediging. Volgens Boyle heeft de Anglo-Amerikaanse Common Law een definitie voor 'moord' die van toepassing is in alle staten van de VS met uitzondering van Louisiana, en dat is 'het onwettig doden van een mens met voorbedachte rade'.

'Laten we dat eens analyseren,' zegt hij. "Het woord 'onwettig' - al deze personen die ik zojuist noemde uit deze gecontracteerde studie ... waren betrokken bij onderzoek, ontwikkeling, testen en voorraden van biologische oorlogswapens in duidelijke schending van mijn Biologische Wapens Anti-Terrorismewet van 1989.

[De term] 'het doden van mensen' - ik denk dat het aantal Amerikanen dat is gedood, vermoord door COVID-19, meer dan een miljoen is ... En dan, 'met voorbedachte rade' - 'voorbedachte rade' is een juridische term van art.

Het zou me drie, vier, vijf verschillende lessen kosten om alles door te nemen, maar een element van kwaadaardigheid van vooruitdenken is roekeloos gevaar voor mensen en ze wisten het duidelijk. Als je de contracten en de onderzoeken las, wisten ze... dat dit 'winstgevende' werk existentieel gevaarlijk was en ze deden het toch.

Dat is duidelijk een 'roekeloze bedreiging van de mens', 'voorbedachte rade'. Dus je hebt alle elementen voor moord, en dan 'samenzwering om moord te plegen'. In het gewoonterecht is 'samenzwering' twee [of meer] mensen die samenkomen om een ​​onwettige handeling te doen — zoals de schending van mijn statuut — of een wettige handeling met onwettige middelen.

Dus ik denk dat we al deze mensen hebben voor moord en samenzwering om moord te plegen, en mijn advies is dat als je een geliefde of een vriend hebt verloren die in de territoriale jurisdictie van een van deze lokale aanklagers woont, zij jurisdictie zouden hebben om een ​​grand jury bijeen te roepen en aanklachten te zoeken voor moord en samenzwering om al deze mensen te vermoorden.”

Samenvattend stelt Boyle voor om de lijst van beschuldigingen te starten met de 15 co-auteurs van het artikel uit 2015, "SARS-Like Cluster of Circulating Bat Coronavirus Pose Threat for Human Emergence", 10 en degenen die het hebben gefinancierd, waaronder Collins, Fauci en Daszak (voorzitter van EcoHealth Alliance).

En nogmaals, de reden dat we ons tot plaatselijk gekozen aanklagers moeten wenden, is omdat de openbare aanklagers rechtszaken aanspannen bij de federale rechtbanken, waarvan we weten dat ze zijn opgepakt en die misdaden tegen de menselijkheid niet vervolgen. Lokale openbare aanklagers kunnen daarentegen grote jury's bijeenroepen in hun lokale jurisdictie, zelfs in hun eigen provincie. Deze strategie omzeilt dus de gevangengenomen federale rechterlijke macht.

"We kunnen niet vertrouwen op de federale rechtbanken, inclusief het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten", zegt Boyle. “Kijk maar eens naar deze onthullingen in The Wall Street Journal, waar we ontdekten dat meer dan 130 federale rechters onethisch uitspraken deden over zaken waarin investeringen waren gemoeid. Ik vertrouw de federale rechterlijke macht helemaal niet om hier het juiste te doen.”


Hoe de COVID-shots te vervolgen?

Vervolgens moeten we uitzoeken hoe we degenen die verantwoordelijk zijn voor de op genen gebaseerde COVID-shots kunnen vervolgen. Voor hen gelden dezelfde wettelijke definities. Ook zij plegen "onwettige moord op mensen met voorbedachte rade."

"Hier hebben we een flagrante, voor de hand liggende schending van de Neurenberg code voor medische experimenten, een misdaad in Neurenberg waarvoor de regering van de Verenigde Staten nazi-artsen heeft vervolgd en sommigen heeft geëxecuteerd", zegt Boyle.

“Inderdaad, u kunt dit allemaal lezen in het oordeel van de arts van Neurenberg ... De lijst van geëxecuteerde artsen staat helemaal onderaan. Wat we nu zien met deze frankenshots voor kinderen, dit is Dr. Mengele in Auschwitz helemaal opnieuw. Dat is waar deze code van Neurenberg over medische experimenten vandaan kwam.

Ten tweede staat 'onwettig doden van mensen' in het arrest en de beginselen van het Handvest van Neurenberg — het Handvest van 1945, het arrest van 1946 en de beginselen van 1950 — dat een misdaad tegen de menselijkheid definieert.

In het arrest en de principes van het Handvest van Neurenberg wordt 'een misdaad tegen de menselijkheid' gedeeltelijk gedefinieerd als 'moord, uitroeiing of andere onmenselijke daden gepleegd tegen een burgerbevolking'. Dat is wat er nu aan de hand is tegen de Amerikaanse bevolking.

En ik moet erop wijzen dat die bepaling, 'misdaad tegen de menselijkheid', daarin werd opgenomen om precies en precies om te gaan met de nazi-vervolging van Duits-Joodse burgers. Dat is precies wat de regering-Biden vandaag doet met alle Amerikaanse burgers – een misdaad tegen de menselijkheid zoals gedefinieerd door het Handvest, Oordeel en Principes van Neurenberg …

U kunt dit ook lezen in het Statuut van Rome voor het Internationaal Strafhof. De regering van de Verenigde Staten is geen partij bij het Statuut van Rome, maar weerspiegelt het huidige internationale strafrecht...

Een ander element van 'voorbedachte rade' is 'een intentie om de dood of zwaar lichamelijk letsel toe te brengen'. [Als ze zeggen] 'Nou, we waren niet van plan om iemand te doden met onze frankenshot', dan [dan zouden we zeggen] 'OK, maar je was van plan mensen zwaar lichamelijk letsel toe te brengen' en het heeft wel mensen gedood , grote aantallen.

Ze waren duidelijk van plan en wisten dat dit mensen zwaar lichamelijk letsel zou toebrengen. Kijk maar naar wat ze al hebben toegegeven en gerapporteerd wat de nadelige effecten zouden zijn. De lijst is verbazingwekkend. Dus ze wisten dit en ze deden het toch.

Dus mijn standpunt hier zou zijn dat, als je denkt dat je een geliefde of een vriend hebt verloren als gevolg van de frankenshots, je naar je plaatselijke openbare aanklager gaat en hen vraagt ​​om, voor een grand jury, aanklachten wegens moord en samenzwering tegen moord plegen tegen de chief executive officers, chief operating officers en chief wetenschappelijke officieren van Pfizer, BioNTech, Moderna en Johnson & Johnson.

Bronnen

Om u bij deze inspanningen te helpen, heeft Boyle een document gemaakt dat de strategie samenvat. Hij raadt ook aan het boek van de Australische journalist Sharri Markson te lezen, "What Really Happened in Wuhan?" 'Ik denk dat ze het allemaal wel heeft,' zegt Boyle. "Ze heeft de frankenshots niet behandeld, maar ze heeft, denk ik, een geldige samenvatting van al het bewijs dat tot nu toe is verzameld, waarbij al deze personen zijn betrokken."

Een ander uitstekend boek is het boek van Robert Kennedy Jr., "The Real Anthony Fauci." Het is meer dan uitstekend en een echte aanklacht tegen Fauci. Het is moeilijk voor te stellen dat hij die blootstelling zal overleven. "Hij moet worden aangeklaagd voor moord en samenzwering om moord te plegen", zegt Boyle.

Er is ook een rapport van de House Minority Intelligence Committee van september 2020 dat het destijds beschikbare bewijsmateriaal over de oorsprong van COVID-19 beoordeelt (“ The Origins of the COVID-19 Global Pandemic, including the Roles of the Chinese Communist Party and the World Health Organization ” 11 ).

Al deze verwijzingen kunnen worden voorgelegd aan uw plaatselijke openbare aanklager om aanklachten wegens moord en samenzwering tot het plegen van moord te zoeken. Boyle kan zich ook beschikbaar stellen als adviseur of getuige-deskundige in gevallen waarin een grand jury met succes wordt bijeengeroepen.

Samenvatting van actiestappen

Om de centrale stelling te herhalen, stelt Boyle voor om lokaal te organiseren om mensen te vinden die bereid zijn om als groep een beroep te doen op uw lokale, gekozen officier van justitie om een ​​grand jury bijeen te roepen en de personen aan te klagen die verdacht worden van betrokkenheid bij de totstandkoming van SARS-CoV-2 , en degenen die verantwoordelijk zijn voor de COVID-opnamen.

Om uw plaatselijke officier van justitie te identificeren, kunt u online zoeken of gewoon de naam opzoeken op uw meest recente stembiljet.

“Dat is het mooie hiervan. Je hebt deze mensen gekozen en ze zijn verantwoording schuldig aan jou', zegt Boyle. “Je betaalt hun salarissen en je kunt ze ontheven als ze niet doen wat je wilt dat ze doen.

Je hebt dus een kern van mensen in je gemeenschap nodig om persoonlijk naar binnen te gaan voor een persoonlijk gesprek. Je regelt een vergadering, je gaat naar binnen, je praat met deze persoon, je kunt de boeken binnenbrengen, je kunt mijn lezing binnenhalen, je kunt deze video binnenbrengen en zeggen: 'We willen dat je een grand jury bijeenroept en presenteert dit bewijs.'

Het is natuurlijk aan de grand jury om te beslissen of een aanklacht wegens moord en samenzwering om iemand te vermoorden al dan niet terugkomt. Als de grand jury geen aanklacht beantwoordt, doen ze dat ook niet.

Maar een oud gezegde luidt dat een officier van justitie een grand jury een broodje ham kan laten aanklagen als de officier van justitie dat wil. Ik denk dat de officier van justitie op dat moment zal zeggen: 'Oké, ik zal dit onderzoeken.' Ze hebben personeel; ze kunnen het bewijs verzamelen en de grand jury bijeenroepen.”

Onthoud dat u persoonlijk contact moet opnemen met de aanklagers. Met een e-mailcampagne kom je nergens in dit scenario. Hopelijk kunt u ook personen in uw lokale gemeenschap identificeren die welbespraakt, welbespraakt en goed geïnformeerd over de feiten zijn.

27 staten klagen de Biden-administratie aan vanaf 12 november 2021

Zoals ik in het interview al zei, is deze methode waarschijnlijk veel effectiever als u in een rechtsgebied woont waar de procureur-generaal van de staat al rechtszaken heeft aangespannen in het federale rechtssysteem.

Bekijk daarom de onderstaande lijst. Als je toevallig in een van deze gebieden woont, is de kans dat je inspanningen succesvol zijn erg groot, aangezien ze al een rechtszaak hebben aangespannen bij de federale rechtbank. Het enige wat u hoeft te doen is hen ervan te overtuigen om ter plaatse een grand jury bijeen te roepen en deze criminelen aan te klagen voor moord.

Dit zijn de namen en adressen van de 27 procureurs-generaal van de staat die de regering Biden voor de rechter hebben gedaagd wegens de COVID-19-vaccinmandaten vanaf 12 november 2021. Elke staat is voorzien van hyperlinks, aangezien sommige aanvullende informatie over COVID en hun rechtszaken op hun site hebben staan .

De procureur-generaal van Arizona heeft bijvoorbeeld een uitgebreid juridisch advies geschreven over waarom de federale overheid niet bevoegd is voor een vaccinmandaat in Arizona. De rechtszaken zijn ingediend bij de 5e, 6e, 7e, 8e en 11e Circuit Courts of Appeal.

Alabama

Steve Marshall

Kantoor
van de procureur-generaal, staat Alabama
501 Washington Avenue
Montgomery, AL 36104

Alaska

Treg R. Taylor

Alaska Department of Law
1031 West 4th Avenue, Suite 200
Anchorage, AK 99501-1994

Arizona

Mark Brnovich

2005 N Central Ave
Phoenix, AZ 85004-2926

Arkansas

Leslie Rutledge

Kantoor van procureur-generaal
323 Center Street, Suite 200
Little Rock, AR 72201

Florida

Ashley Moody

Kantoor van de procureur-generaal van de
staat Florida
PL-01 The Capitol
Tallahassee, FL 32399-1050

Georgië

Christopher M. Carr

40 Capitol Square, SW
Atlanta, GA 30334

Idaho

Lawrence G. Wasden

700 W. Jefferson Street
Postbus 83720
Boise, ID 83720-0010

Indiana

Todd Rokita

Kantoor van de procureur-generaal van
Indiana, Indiana Government Center South
302 W. Washington St., 5th Floor
Indianapolis, IN 46204

Iowa

Tom Miller

Kantoor van de procureur-generaal van Iowa
Hoover State Office Building
1305 E. Walnut Street
Des Moines IA 50319

Kansas

Derek Schmidt

120 SW 10th Ave., 2e verdieping
Topeka, KS 66612

Kentucky

Daniel Cameron

Kantoor van de procureur-generaal
700 Capital Avenue, Suite 118
Frankfort, Kentucky 40601-3449

Louisiana

Jeff Landry

Louisiana Department of Justice - procureur-generaal
300 Capital Drive
Baton Rouge, LA 70802

Mississippi

Lynn Fitch

Postbus 220
Jackson, MS 39205

Missouri

Eric Schmitt

Missouri Attorney General's Office
Supreme Court Building
207 W. High St.
PO Box 899
Jefferson City, MO 65102

Montana

Austin Knudsen

Procureur-generaal
215 N Sanders St, Helena, MT 59601

Nebraska

Doug Peterson

Nebraska Attorney General's Office
2115 State Capitol
Postbus 98920
Lincoln, NE 68509

New Hampshire

John M. Formella

New Hampshire Ministerie van Justitie
33 Capitol St
Concord, NH 03301

Noord-Dakota

Wayne Stenehjem

Kantoor van de procureur-generaal
600 East Boulevard Avenue, Department 125
Bismarck, ND 58505-0040

Ohio

Dale Yost

30 E. Broad St., 14e verdieping
Columbus, OH 43215

Oklahoma

John O'Connor

313 NE 21st Street
Oklahoma City, OK 73105

zuid Carolina

Alan Wilson

Het geachte Alan Wilson
Postbus 11549
Columbia, SC 29211

zuid Dakota

Jason R. Ravnsborg

Kantoor van de procureur-generaal
1302 E Hwy 14
Suite 1
Pierre SD 57501-8501

Tennessee

Herbert Slatery III

Kantoor van de procureur-generaal en verslaggever
Postbus 20207
Nashville, TN 37202-0207

Texas

Ken Paxton

Kantoor van de procureur-generaal
Postbus 12548
Austin, TX 78711-2548

Utah

Sean D. Reyes

Kantoor van de procureur-generaal
Utah State Capitol Complex
350 North State Street Suite 230
Salt Lake City, UT 84114-2320

West Virginia

Patrick Morrisey

State Capitol Complex, Bldg. 1, Zaal E-26
Charleston, WV 25305

Wyoming

Bridget Hill

109 State Capitol
Cheyenne, WY 82002

Dringende actie vereist

Tot slot zegt Boyle:

“We moeten onmiddellijk handelen – zo snel mogelijk – om een ​​ einde te maken aan deze nazi-waanzin die het Amerikaanse volk wordt opgelegd door de regering-Biden. Ze weten wat ze doen. De stafchef van Biden, Ron Klain, stond achter me op de Harvard Law School en hij was de ebola-tsaar van president Obama. Obama stond ook achter me op Harvard Law School.

Klain deed persoonlijk de doofpotaffaire van het feit dat de zwart-west-Afrikaanse ebola-pandemie begon met het testen van experimentele ebolavaccins – in strijd met de Neurenberg Code of Medical Experimentation – die voortkwamen uit de eigen BSL 4 van de Amerikaanse regering.

Klain deed dat allemaal voor Obama en hij is nu de stafchef van Biden, dus dat is een zeer gevaarlijke situatie. Deze man weet precies wat hij doet. Hij heeft het al eerder gedaan."

Na dit interview gaf Boyle nog een aantal andere, waarin hij erop wees dat de "Frankenshot"-mandaten een Neurenbergse misdaad tegen de menselijkheid zijn. Hij vertelde me:

"Nu, met de boostercampagne, kan ik alleen maar concluderen dat we een Frankenshot-genocide tegen het Amerikaanse volk zien." De Poolse advocaat Raphael Lemkin staat erom bekend dat hij de term 'genocide' heeft bedacht, die niet alleen verwijst naar het fysiek doden van een volk, maar ook de langzame, opzettelijke vernietiging van een natie of etnische groep omvat. Zoals uitgelegd door Lemkin:

“Over het algemeen betekent genocide niet noodzakelijk de onmiddellijke vernietiging van een natie, behalve wanneer deze wordt bewerkstelligd door massamoorden op alle leden van een natie.

Het is eerder bedoeld om een ​​gecoördineerd plan van verschillende acties aan te duiden die gericht zijn op de vernietiging van essentiële fundamenten van het leven van nationale groepen, met als doel de groepen zelf te vernietigen.

De doelstellingen van een dergelijk plan zouden de desintegratie zijn van de politieke en sociale instellingen, van cultuur, taal, nationale gevoelens, religie en het economische bestaan ​​van nationale groepen, en de vernietiging van de persoonlijke veiligheid, vrijheid, gezondheid, waardigheid en zelfs het leven van de individuen die tot dergelijke groepen behoren.

Genocide is gericht tegen de nationale groep als entiteit, en de betrokken acties zijn gericht tegen individuen, niet in hun individuele hoedanigheid, maar als leden van de nationale groep.”

- Sources and References

·         1 Bookshop.org, Biowarfare and Terrorism by Francis Boyle

·         2 The Intercept November 3, 2021

·         3 Daily Caller November 3, 2021 (Archived)

·         4 Congressional Letter to Francis Collins October 27, 2021

·         5 E&C Republicans November 3, 2021

·         6, 7 S.993 Biological Weapons Anti-Terrorism Act of 1989

·         8 OJP.gov The Prosecution Function: Local Prosecutors and the Attorney General

·         9, 10 Nature Medicine 2015; 21(12): 1508–1513

·         11 The Origins of the COVID-19 Global Pandemic, Including the Roles of the Chinese Communist Party and the World Health Organization, September 21, 2021

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...