vrijdag 15 december 2023

COVID-vaccins zijn nu definitief gekoppeld aan menstruatiestoornissen, bloedceltekorten, tinnitus, musculoskeletale problemen en ooraandoeningen

 14/12/2023 // Lance D Johnson // 4,8K Weergaven

Tags: Achilles tendinitisadverse eventsaplastic anemiabadhealthbadmedicineBig Pharmabiological weaponblood disordersbursitiscoagulation defectsDangerous Medicineear diseasesglaucomainflammationmenstrual irregularitiesmusculoskeltal systemmyocarditispandemicpharmaceutical fraudplantar fasciitisresearchspike proteintinnitusvaccine damagevaccine injuryvaccinesvision loss


Is er één gezondheidsprobleem dat niet wordt veroorzaakt door de COVID-19-vaccins? Na drie jaar massaproperimentatie met deze mRNA-injecties, lijkt er geen limiet te zijn aan het type bijwerkingen dat wereldwijd in geneesmiddelenbewakingssystemen wordt geregistreerd. Er is veel onderzoek gedaan naar COVID-vaccins die myocarditis veroorzaken - een vorm van hartontsteking - maar de ontsteking houdt daar niet op.

Nu vinden Zuid-Koreaanse onderzoekers een causaal verband tussen COVID-19-vaccins en een gastheer van bloedaandoeningen, binnenooraandoeningen en musculoskeletale problemen.

Zuid-Koreaanse onderzoekers vinden een piek in bloedaandoeningen bij gevaccineerde populaties

Het team van onderzoekers ontdekte een spectrum van niet-fatale, immuungerelateerde bijwerkingen na vaccinatie tegen COVID-19 in een populatie-gebaseerd cohortonderzoek in Seoul, Zuid-Korea. Na onderzoek van gegevens van de Koreaanse National Health Insurance Service, ontdekte het team van onderzoekers, leidde Eun Mi Chun, MD, PhD., Dat mensen die een COVID-19-vaccin krijgen meer kans hebben op menstruatiestoornissen, binnen- en middenooraandoeningen , tinnitus en aplastische anemie.

Voor de doeleinden van het onderzoek werd een ‘gevaccineerde persoon’ geclassificeerd als iemand die vóór 30 september 2021 zijn tweede dosis had gekregen of een primaire vaccinatiereeks had voltooid. Een ‘niet-gevaccineerde persoon’ werd geclassificeerd als iemand die geen doses van de COVID-19-ziekte had gekregen. -19 vaccin. Bij het onderzoek werden personen uitgesloten als ze slechts één dosis kregen of als ze al een van de in het onderzoek onderzochte gezondheidsproblemen hadden. Bij het onderzoek waren alle mensen betrokken die geregistreerd waren bij de Koreaanse National Health Insurance Service en die minstens twintig jaar oud waren. Dit criterium omvatte ongeveer 1,4 miljoen ‘laboratoriumratten’ in de ‘gevaccineerde’ groep en 289.576 individuen in de ‘niet-gevaccineerde’ groep. De onderzoeksresultaten waren vertekend door het weglaten van personen die één dosis van het vaccin kregen. Veel van deze mensen stopten met vaccineren omdat ze na die eerste prik gewond raakten. Als ze in het onderzoek zouden worden opgenomen, zou de incidentie van gerapporteerde gezondheidsproblemen bij de gevaccineerden waarschijnlijk groter zijn.

In het onderzoek maten de onderzoekers de cumulatieve incidentie van bijwerkingen in beide populaties door nieuwe diagnoses te onderzoeken. Drie maanden na vaccinatie waren alle onderzochte niet-fatale bijwerkingen (behalve visusstoornissen en endometriose) hoger voor het gevaccineerde cohort. Andere oogproblemen, waaronder glaucoom en verlies van gezichtsvermogen, waren nog steeds hoger in de gevaccineerde groep. Andere problemen die vaker voorkwamen bij de gevaccineerden waren onder meer wratten, herpes zoster, parodontitis en haaruitval.

"De bevindingen van deze studie suggereren dat artsen een reeks niet-fatale irAE's na vaccinatie gesloten moeten blijven observeren, aangezien deze manifestaties na de vaccinatie zouden kunnen optreden", concludeerden de onderzoekers.

Het meest zorgwekkende probleem dat de onderzoekers ontdekten in het gevaccineerde cohort was nieuwe bloedaandoeningen en andere hematologische afwijkingen, inclusief aplastische anemie. Deze zeldzame aandoening zorgt ervoor dat een persoon niet in staat is om voldoende nieuwe bloedcellen aan te brengen. De toename van aplastische anemie kwam ook samen met een toename van voedingsanemie en stollingsdefecten.

COVID-19-vaccins houden ook verband met de toename van problemen aan het bewegingsapparaat

Geschokt door de resultaten van hun eerste analyse gingen de onderzoekers nog een stap verder en onderzochten een andere categorie van nadelige gezondheidsgebeurtenissen. In een vervolgvoordrukpapier, onderzochten de onderzoekers de incidentie van inflammatoire musculoskeletale aandoeningen bij gevaccineerde en niet-gevaccineerde. Het blijkt dat de gevaccineerd cohort lijdt ook door een hogere incidentie van plantaire fasciitis, bursitis en achillespeesontsteking.

“Personen die COVID-19-vaccins kregen, hetzij mRNA, virale vector, of mixen en matchen, bleken een grotere kans te hebben om gediagnosticeerd te worden met inflammatoire aandoeningen van het bewegingsapparaat vergeleken met degenen die dat niet deden”, aldus de onderzoekers.

Dr. Chun en zijn team voerden dit onderzoek uit zonder enige externe financiering en rapporteerden daarom geen belangenconflicten.

Bronnen zijn onder meer:

TheEpochTimes.com

MedRXIV.org [Pdf]

MedRXIV.org [Pdf]

MedRXIV.org [Pdf]

Bron : https://www.naturalnews.com/2023-12-14-covid-vaccines-linked-to-menstrual-disorders-ear-disease.html

Dr. Robert Malone bespreekt mRNA-prikken voor vee, wat het betekent voor vlees en zuivel

 14/12/2023 // Ethan Huff // 3,9K Weergaven

Tags: badfoodbadhealthbadmedicineBig Pharmachemical violencedairyDr. Robert Malonefood sciencefood supplyfrankenfoodgroceryjunk foodlivestockmeatmRNApharmaceutical fraudSuppressedtoxic ingredientstoxinsvaccinationvaccinevaccine warsvaccinesworld agriculture


Onlangs heeft Dr. Brooke Miller, de voormalige president van de United States Cattlemen's Association, sprak met Dr. Robert Malone, gecrediteerd voor het ontwikkelen van messenger RNA (mRNA) -technologie, over de dreiging van mRNA bij vee.

Aangezien vleesdieren nu worden geïnjecteerd met dezelfde soorten "vaccins" die de menselijke "kudde" ontving via Operatie Warp Speed, komt het steeds meer naar voren dat het directe gevolg hiervan is giftig vlees en zuivelproducten de markt raken.

Op dit moment, volgens Dr. Malone, "we hebben geen van deze producten die zijn goedgekeurd voor vee, of het nu rundvlees of melk is." Deze producten, verwijst in dit verband naar mRNA-producten voor dieren. Er is echter een mRNA-product dat is ontwikkeld door Merck & Co. voor varkensstapels, dat wil zeggen spek en andere vormen van varkensvlees is waarschijnlijk al besmet.

'En er is absoluut belangstelling voor het inzetten van dit soort technologie in kippenhokken', Dr. Malone legde uit waar mRNA-technologie naartoe gaat. 'Maar zoals jullie allemaal weten in de kippenindustrie, zijn de marges gewoon piepend, piepend strak. En dus moet elke technologie, vaccintechnologie die in kippenhokken wordt ingezet, met centen per dosis binnenkomen."

(Gerelateerd: terug in de vroege herfst, Dr. Malone waarschuwde dat de Amerikaanse Food and Drug Administration [FDA] was "grof geworden" door COVID-boosteropnames goed te keuren zonder geldige klinische onderzoeken om hun veiligheid en effectiviteit te ondersteunen.)

Zeg gewoon nee tegen mRNA-vlees

Wat betreft koeien die zijn grootgebracht voor rundvlees of zuivelproducten, is mRNA ook gepland voor gebruik daarin, wat uiteindelijk betekent dat de volledige voedselvoorziening, althans in de Verenigde Staten, opzettelijk is besmet met DNA en RNA wie weet wat?, waardoor het onveilig wordt.

Ondanks dat hij als het ware een van de 'oprichtende vaders' was van mRNA, Dr. Malone maakt zich zorgen over wat deze producten die hij heeft helpen ontwikkelen, zouden kunnen doen met dieren die zijn grootgebracht voor voedsel, en de mensen die die dierlijke producten eten.

"Ik heb waarschijnlijk meer telefoontjes en meer zorgen over deze kwestie gehad dan wat dan ook van het grote publiek, het niet-agrarische publiek, dat in feite onze consument en onze beschermheer is, en ze maken zich hier grote zorgen over", Dr. Malone vertelde Dr. Miller over het mRNA-probleem.

'En ik denk dat het een zeer negatief bekeken technologie bij vee zal zijn als dit door onze industrie wordt overgenomen. Ik denk dat mensen het zullen afwijzen, en dat zal onze markten schaden, dat zal onze export schaden en het zal onze rundvleesconsumptie in de Verenigde Staten schaden."

Vanuit medisch oogpunt, Dr. Malone vertelde Dr. Miller dat hij uit een cultuur komt waarin mensen voor hun dieren zorgen. Hij en anderen zoals hij zijn extra voorzichtig, met andere woorden, als het gaat om het geven van zijn dieren - Dr. Malone fokt paarden - de nieuwste en nieuwste geneesmiddelen.

"We can extrapolate from humans, but there's been a new development that really I think does raise some serious concerns both for the bulls and the cows, but particularly for the cows," Dr. Malone said.

"And that is that all of these products are contaminated with small fragments of DNA, and they are being delivered using a highly effective system, the most effective non-viral polynucleotide or gene delivery technology ever developed. And that means that the DNA contamination is going to get into the cells of your animals the same as the RNA is."

You can watch the full interview with Dr. Malone and Dr. Miller at Dr. Malone's Substack-pagina.

You will also find the latest news about the threat of mRNA contamination in food at Frankenfood.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

RWMaloneMD.substack.com

NaturalNews.com

Bron : https://www.naturalnews.com/2023-12-14-robert-malone-mrna-vaccines-livestock-meat-dairy.html

Dit zijn de KNOTSGEKKE plannen die het WEF zojuist heeft bedacht


Het World Economic Forum is achter de coulissen druk bezig geweest met het uitdokteren van nieuwe plannen. We moeten volgens het WEF meer doen om de planeet te redden.

In een nieuw rapport stelt de organisatie samen met McKinsey & Company dat er meer geld nodig is om onze samenleving te ‘decarboniseren’.

Er is elk jaar tot 3,5 biljoen dollar extra nodig om net-zero te bereiken en de natuur te herstellen, valt te lezen in het rapport. Een organisatie die in het leven is geroepen door het WEF, Giving to Amplify Earth Action (GAEA), zal met de collectezak rondgaan.

Belastingbetaler

Het rapport pleit voor ‘filantropische partnerschappen’ tussen overheid en bedrijfsleven om de klimaattransitie te bespoedigen.

3,5 biljoen dollar is bijna 60 procent van het Amerikaanse federale budget. Het ligt in de lijn der verwachting dat de belastingbetaler een groot deel van dit bedrag mag ophoesten.

pl

Herstel van vertrouwen

Twee weken geleden publiceerde het WEF een ander rapport waarin staat dat er maar liefst 13,5 biljoen dollar nodig is om een klimaatcatastrofe af te wenden. Als we niet met het geld over de brug komen, zal de aarde in 2050 wegsmelten, waarschuwt het rapport, waarin het woord ‘decarbonisering’ maar liefst 91 keer wordt gebruikt.

Aankomende maand vindt de jaarlijkse bijeenkomst van het WEF in het Zwitserse Davos plaats. Het thema dit jaar is ‘herstel van vertrouwen’.

[The Dossier]

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Dit moet IEDEREEN kijken: Psycholoog waarschuwt voor moeder der transitieplannen: we denderen in sneltreinvaart af op totalitaire samenleving


Wie zich verdiept in de moeder der transitieplannen, de 17 sociale ontwikkelingsdoelen van de VN, kan niet anders dan tot de conclusie komen dat er iets grondig mis is. Dat zei psycholoog en jurist André Rozendaal dinsdag in de gemeenteraad van Horst aan de Maas.

In dit verband kan en mag het World Economic Forum niet onvermeld blijven, vervolgde hij. En nee, meneer Rutte spreekt ook hier níet de waarheid als hij stelt dat het WEF niet meer is dan een onschuldig praatclubje.

Het WEF speelt een centrale rol bij de totstandkoming van plannen die uw leven, vrijheid en autonomie ingrijpend beïnvloeden, zei Van Rozendaal ten overstaan van de gemeenteraadsleden.

(Video verwijderd? Klik hier...)

In één woord: afschuwelijk

Ultrarijke royals, gekozen en ongekozen wereldleiders, captains of industry van Big Tech, Finance, Big Food, Big Pharma, Big Energy, Big Media en ngo’s komen al tientallen jaren samen om op ondemocratische wijze de toekomst te bepalen van miljarden mensen, lichtte de psycholoog toe.

Hoe ziet die toekomst eruit? “In één woord: afschuwelijk.”

“We denderen in een sneltreinvaart af op een samenleving waarin op basis van wetenschappelijke modellen – en dat is niet de werkelijkheid – en door gebruik te maken van digitalisering en robotisering, ons leven tot in het kleinste detail kán en zál worden gecontroleerd en gereguleerd.”

Straf en beloning

We staan kort aan de vooravond van een samenleving die op basis van straf en beloning zal worden geleid, benadrukte hij.

Termen als The Great Reset, One Health, one governance, smart cities, central bank digital currency, social credits, carbon credits, pandemische paraatheid, gezondheidspaspoorten, biometrie, enzovoorts, zijn allemaal maatregelen en begrippen die er verband mee houden.

De coronapandemie was een voorproefje

De doelen gaan niet over uw welzijn en dat van uw medemens. Het gaat uiteindelijk over het maximaliseren en optimaliseren van macht en controle van enkelen over velen, legde Rozendaal uit. “De agenda’s en plannen worden er inmiddels in een razendsnel tempo doorheen gedrukt.”

“De coronapandemie was een voorproefje, noem het een try-out.”

Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat wij onder de kleurige SDG-vlag een totalitaire samenleving aan het inrichten zijn, waarschuwde Rozendaal. “We moeten bij zinnen komen en wat mij betreft heel snel ook. Zwijgen kan niet meer.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

EU eist geen renovatieplicht meer: ..........maar ...

alleen Vlaanderen zet deze maatregel voort ???!!!

ANALYSELode Goukens15/12/2023Leestijd 2 minuten

    Foto © Unsplash

De nieuwe gebouwenrichtlijn van de EU bevat geen renovatieplicht meer.

De Vlaamse regering is de enige die dit nog wil doorvoeren.


Bron: https://doorbraak.be/vernieuwde-richtlijn-van-de-eu-eist-geen-renovatieplicht-meer 

Europarlementslid geeft bulderspeech: ‘De burgers zijn deze ellende zat!’


Ook onder het voorzitterschap van Spanje was de EU een ramp voor de burgers. Dat zei FVD-Europarlementariër Marcel de Graaff in het Europees Parlement.

De sancties tegen Rusland zorgen voor verdere achteruitgang van de levensstandaard, voor een vlucht van industrieën uit Duitsland en voor een economische recessie, somde hij op.

Corrupt Oekraïne

De oplopende migratie zorgde voor meer woningnood, voor oplopende staatsschulden en voor haatdemonstraties en geweld in onze steden, vervolgde het Europarlementslid.

Nationale staten zoals Hongarije kwamen wel op voor de belangen van de burgers. Hongarije en Slovenië voorkwamen dat corrupt Oekraïne 50 miljard krijgt, benadrukt De Graaff.

Stop met deze rampzalige Europese Unie

“Polen, Hongarije en Slovenië blokkeren de import van vervuild Oekraïens graan. En Oostenrijk en Hongarije verzetten zich tegen de toetreding van Oekraïne, die de burger 189 miljard gaat kosten.”

“De burgers zijn deze ellende zat en laten een geweldige winst voor anti-EU- en anti-immigratiepartijen zien,” zei De Graaff, die de Europese Raad adviseerde: stop met deze rampzalige Europese Unie en laat de lidstaten zich aanmelden bij de BRICS voor vrede en voorspoed.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...