woensdag 4 oktober 2023

Europarlementariërs sommeren EMA vergunning van Covid-vaccins onmiddellijk in te trekken


Juridische beoordeling van de goedkeuring van de Covid-vaccins laat zien dat deze vaccins functioneel niet voldoen aan de gestelde eisen en dat de fabrikanten niet hebben voldaan aan de geldende procedures. In Nederland was dit reden voor Willem Engel om het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen te sommeren de toestemming voor de Covid-vaccins in te trekken.

Acht Europarlementariërs eisen nu van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) dat zij de vergunningen voor het gebruik van de vaccins van Pfizer en Moderna opschort.

De gebreken, die goedkeuring verhinderen, zijn zeer ernstig. Zo is er een verschil tussen de geteste en de feitelijk geproduceerde producten. Ook is het gebruik van de vaccins niet in overeenstemming met de verleende goedkeuring. Daarnaast zijn de vereiste testen nog niet afgerond.

Bij verlenging van de goedkeuring dient rekening gehouden te worden met de geconstateerde bijwerkingen. Het aantal geregistreerde gevallen waarbij de Covid-vaccins tot bijwerkingen leidden, groeide explosief. Dit leidt tot twijfel over de eerder aangenomen veiligheid van de vaccins. Ook bij de effectiviteit zijn in de afgelopen jaren steeds sterkere twijfels gerezen.

Omdat het griepseizoen voor de deur staat en de vaccinatiecampagnes in de lidstaten gaan beginnen, willen de Europarlementariërs juist nu onmiddellijke opschorting van de goedkeuring. “De gezondheid van burgers staat op het spel. Bijwerkingen als hartschade maken mensen voor de rest van hun leven invalide. Daarom moet het EMA geen enkel risico nemen en deze vaccins onmiddellijk van de markt halen,” aldus initiatiefnemer Marcel de Graaff.

Nederlandse arts heeft verbluffende nieuwe technologie voor mensen met prikspijt of vaccinatieschade


Er is een baanbrekende nieuwe technologie ontwikkeld voor het aantonen van het ingespoten mRNA en het spike-eiwit.

Als je prikspijt of vaccinatieschade hebt, of je zorgen maakt over shedding, dan kun je je melden bij specialist ouderengeneeskunde en leefstijlarts Jorine Hammink.

Hoe werkt het?

Zij kan aan de hand van de nieuwe technologie aantonen of het mRNA van de corona-injectie in je zit en of jouw klachten hiermee samenhangen. Ze kan ook bepalen of er sprake is van shedding.

Hoe werkt het? Een specifieke probe (een gelabeld strengetje DNA) voor een specifiek stuk mRNA wordt gecreëerd op basis van input die je zelf aanlevert.

Als de probe past bij het RNA dan licht een bolletje op. Je kunt dan zien waar het mRNA zich in je lichaam bevindt. Op die plek worden je cellen aangespoord om spike-eiwit te produceren.

Vervolgens wordt het aantal lichten geteld met behulp van revolutionaire AI. Zowel het mRNA als het spike-eiwit wordt gekwantificeerd.

Nieuw laboratorium

Toen men in 2021 begon met het toedienen van de nieuwe mRNA-‘vaccins’ vroeg Hammink zich direct af of er geen verkeerd gevouwen eiwitten zouden ontstaan, die klontering zouden veroorzaken. Ze vroeg zich daarnaast af wat dit spike-eiwit in het lichaam zou doen.

Hammink kwam in contact met een nieuw laboratorium waar deze technologie wordt toegepast voor diverse doeleinden. Zodoende kon ze deze diagnostiek ontwikkelen.

Ze hoopt dat genoeg mensen zich aanmelden zodat ze de mensheid de kans kan bieden om erachter te komen wat er nu precies in hun lijf is gespoten.

Oversterfte

Arts Hammink schreef recentelijk samen met huisarts Felix van der Wissel een artikel in De Telegraaf over de vaccinatiecampagne tegen corona en oversterfte. Op dat moment was de herhaalprikcampagne in volle gang en dat baarde het tweetal grote zorgen.

Je kunt je hier aanmelden bij Jorine Hammink.

Geen privacy, geen eigendom: De wereld in 2030 volgens het WEF

 oktober 4, 2023

 

Het World Economic Forum (WEF) werd vijftig jaar geleden opgericht. Het heeft in de loop der decennia steeds meer bekendheid gekregen en is uitgegroeid tot een van de toonaangevende platforms voor futuristisch denken en plannen. Als ontmoetingsplaats van de mondiale elite brengt het WEF de leiders uit het bedrijfsleven en de politiek samen met een paar geselecteerde intellectuelen. De belangrijkste drijfveer van het forum is wereldwijde controle, schrijft Madge Waggy.

Vrije markten en individuele keuze staan niet bovenaan, maar staatsinterventionisme en collectivisme. Individuele vrijheid en privébezit zullen volgens de voorspellingen en scenario’s van het World Economic Forum tegen 2030 van deze planeet verdwenen zijn.

Acht voorspellingen

Individuele vrijheid loopt weer gevaar. Wat er in het verschiet kan liggen, werd in november 2016 voorspeld toen het WEF “8 voorspellingen voor de wereld in 2030” publiceerde. Volgens het scenario van het WEF zal de wereld er heel anders uitzien dan nu, omdat de manier waarop mensen werken en leven ingrijpend zal veranderen. Het scenario voor de wereld in 2030 is meer dan alleen een voorspelling. Het is een plan waarvan de uitvoering drastisch is versneld sinds de aankondiging van een pandemie en de daaropvolgende lockdowns.

Volgens de projecties van de “Global Future Councils” van het WEF zullen privébezit en privacy in het volgende decennium worden afgeschaft. De komende onteigening zou zelfs verder gaan dan de communistische eis om het eigendom van productiegoederen af te schaffen, maar ruimte te laten voor privébezit. Volgens de projectie van het WEF zouden ook consumptiegoederen niet langer privébezit zijn.

Als de projectie van het WEF uitkomt, zouden mensen hun eerste levensbehoeften moeten huren en lenen van de staat, die de enige eigenaar van alle goederen zou zijn. Het aanbod van goederen zou gerantsoeneerd worden volgens een sociaal kredietpuntensysteem. Winkelen in de traditionele zin van het woord zou samen met de privéaankopen van goederen verdwijnen. Elke persoonlijke beweging zou elektronisch gevolgd worden, en alle productie zou onderworpen zijn aan de vereisten van schone energie en een duurzaam milieu.

Om “duurzame landbouw” te bereiken, zal de voedselvoorziening voornamelijk vegetarisch zijn. In de nieuwe totalitaire diensteneconomie zal de overheid zorgen voor basishuisvesting, voedsel en transport, terwijl de rest geleend moet worden van de staat. Het gebruik van natuurlijke hulpbronnen zal tot een minimum worden teruggebracht. In samenwerking met enkele belangrijke landen zou een wereldwijd agentschap de prijs van CO2-uitstoot op een extreem hoog niveau vaststellen om het gebruik ervan te ontmoedigen.

In een promotievideo vat het World Economic Forum de acht voorspellingen in de volgende verklaringen samen:

1.    Mensen zullen niets bezitten. Goederen zijn ofwel gratis of moeten geleend worden van de staat.

2.    De Verenigde Staten zullen niet langer de leidende supermacht zijn, maar een handvol landen zal domineren.

3.    Organen zullen niet getransplanteerd maar geprint worden.

4.    Vleesconsumptie zal geminimaliseerd worden.

5.    Massale volksverhuizingen zullen plaatsvinden met miljarden vluchtelingen.

6.    Om de uitstoot van koolstofdioxide te beperken, zal er een wereldwijde prijs worden vastgesteld op een exorbitant niveau.

7.    Mensen kunnen zich voorbereiden om naar Mars te gaan en een reis te beginnen om buitenaards leven te vinden.

8.    Westerse waarden zullen tot het uiterste getest worden.

Voorbij privacy en eigendom

In een publicatie voor het World Economic Forum heeft de Deense ecoactiviste Ida Auken, die van 2011 tot 2014 minister van Milieu van haar land was en nog steeds lid is van het Deense parlement (de Folketing), een scenario uitgewerkt van een wereld zonder privacy of eigendom. In “Welkom in 2030” ziet ze een wereld voor zich waarin “ik niets bezit, geen privacy heb, en het leven nog nooit zo goed is geweest”. In 2030, zo luidt haar scenario, zijn winkelen en bezitten overbodig geworden, omdat alles wat ooit een product was, nu een dienst is.

In deze idyllische nieuwe wereld van haar hebben mensen gratis toegang tot vervoer, accommodatie, voedsel, “en alle dingen die we in ons dagelijks leven nodig hebben.” Omdat deze dingen gratis worden, “heeft het uiteindelijk geen zin meer om veel te bezitten.” 

Er zou geen privébezit in huizen zijn en niemand zou huur betalen, “omdat iemand anders onze vrije ruimte gebruikt wanneer we die niet nodig hebben.” Iemands woonkamer zal bijvoorbeeld gebruikt worden voor zakelijke bijeenkomsten wanneer iemand afwezig is. Zorgen zoals “levensstijlziektes, klimaatverandering, de vluchtelingencrisis, aantasting van het milieu, volledig dichtgeslibde steden, watervervuiling, luchtvervuiling, sociale onrust en werkloosheid” behoren tot het verleden. De auteur voorspelt dat de mensen blij zullen zijn om van zo’n goed leven te kunnen genieten dat zoveel beter is “dan het pad waarop we ons bevonden, waar het zo duidelijk werd dat we niet door konden gaan met hetzelfde groeimodel.”

Ecologisch paradijs

In haar bijdrage voor 2019 aan de jaarlijkse bijeenkomst van de Global Future Councils van het World Economic Forum voorspelt Ida Auken hoe de wereld er in de toekomst uit kan zien “als we de oorlog tegen klimaatverandering winnen.” Tegen 2030, wanneer de CO2-uitstoot sterk zal zijn verminderd, zullen de mensen in een wereld leven waar vlees op het bord “een zeldzaam gezicht zal zijn”, terwijl het water en de lucht veel schoner zullen zijn dan vandaag. Door de verschuiving van het kopen van goederen naar het gebruiken van diensten zal de noodzaak om geld te hebben verdwijnen, omdat mensen steeds minder zullen uitgeven aan goederen. De werktijd zal krimpen en de vrije tijd zal groeien.

Voor de toekomst ziet Auken een stad voor zich waar elektrische auto’s de conventionele verbrandingsvoertuigen hebben vervangen. De meeste wegen en parkeerplaatsen zullen groene parken en wandelgebieden voor voetgangers zijn geworden. Tegen 2030 zal de landbouw voornamelijk plantaardige alternatieven voor de voedselvoorziening bieden in plaats van vlees en zuivelproducten. Het gebruik van land voor de productie van diervoeder zal sterk afnemen en de natuur zal zich weer over de hele wereld verspreiden.

Sociale instemming creëren

Hoe kunnen mensen zo’n systeem accepteren? Het lokaas om de massa te lokken is de verzekering van een uitgebreide gezondheidszorg en een gegarandeerd basisinkomen. De promotors van de Grote Reset beloven een wereld zonder ziekten. Dankzij biotechnologisch geproduceerde organen en geïndividualiseerde, op genetica gebaseerde medische behandelingen zou een drastisch verhoogde levensverwachting en zelfs onsterfelijkheid mogelijk zijn. Kunstmatige intelligentie zal de dood uitroeien en ziekten en sterfte elimineren. De biotechnologische bedrijven zijn in een race verwikkeld om de sleutel tot het eeuwige leven te vinden.

Samen met de belofte om van elke gewone persoon een goddelijke superman te maken, is de belofte van een “universeel basisinkomen” zeer aantrekkelijk, vooral voor diegenen die geen baan meer zullen vinden in de nieuwe digitale economie. Een basisinkomen krijgen zonder de tredmolen en schande van het aanvragen van sociale bijstand te moeten doorlopen, wordt gebruikt als lokaas om de steun van de armen te krijgen.

Om het economisch haalbaar te maken, zou de garantie van een basisinkomen een nivellering van de loonverschillen vereisen. De technische procedures van de geldoverdracht van de staat zullen gebruikt worden om de cashloze maatschappij te bevorderen. Met de digitalisering van alle geldtransacties zal elke individuele aankoop geregistreerd worden. Bijgevolg zouden de overheidsinstanties onbeperkte toegang hebben om in detail te controleren hoe individuele personen hun geld uitgeven. Een universeel basisinkomen in een cashloze maatschappij zou de voorwaarden scheppen om een sociaal kredietsysteem op te leggen en het mechanisme leveren om ongewenst gedrag te bestraffen en het overbodige en ongewenste te identificeren.

Wie worden de heersers?

Het World Economic Forum zwijgt over de vraag wie er in deze nieuwe wereld zal regeren.

Er is geen reden om te verwachten dat de nieuwe machthebbers welwillend zullen zijn. Maar zelfs als de topbeslissers van de nieuwe wereldregering geen gemene maar gewoon technocraten zouden zijn, welke reden zou een bestuurlijke technocratie dan hebben om met de ongewensten om te gaan? Wat voor zin heeft het voor een technocratische elite om van de gewone man een superman te maken? Waarom de voordelen van kunstmatige intelligentie met de massa delen en de rijkdom niet voor de uitverkorenen houden?

 

Als we ons niet laten meeslepen door de utopische beloften, moeten we bij een nuchtere beoordeling van de plannen tot de conclusie komen dat er in deze nieuwe wereld geen plaats zou zijn voor de gemiddelde mens en dat ze zouden worden opgeborgen samen met de “werklozen”, “zwakzinnigen” en “slecht opgevoede mensen.” 

Achter het prediken van het progressieve evangelie van sociale rechtvaardigheid door de promotors van de Grote Reset en de vestiging van een nieuwe wereldorde gaat het sinistere project van eugenetica schuil, dat als techniek nu “genetische manipulatie” wordt genoemd en als beweging “transhumanisme”, een term die bedacht is door Julian Huxley, de eerste directeur van de UNESCO.

De promotors van het project zwijgen over wie de heersers zullen zijn in deze nieuwe wereld. De dystopische en collectivistische aard van deze projecties en plannen is het resultaat van de afwijzing van het vrije kapitalisme. Een betere wereld creëren door middel van een dictatuur is een contradictio in terminis. Niet minder maar meer economische welvaart is het antwoord op de huidige problemen. Daarom hebben we meer vrije markten nodig en minder staatsplanning. De wereld wordt groener en de groei van de wereldbevolking is al aan het afnemen. Deze trends zijn het natuurlijke gevolg van het creëren van welvaart door vrije markten.

Conclusie

Het World Economic Forum en aanverwante instellingen willen samen met een handjevol regeringen en een paar high-tech bedrijven de wereld naar een nieuw tijdperk zonder eigendom of privacy leiden. Waarden als individualisme, vrijheid en het nastreven van geluk staan op het spel en moeten worden verworpen ten gunste van collectivisme en het opleggen van een “algemeen goed” dat wordt gedefinieerd door de zelfbenoemde elite van technocraten. Wat aan het publiek wordt verkocht als de belofte van gelijkheid en ecologische duurzaamheid is in feite een brute aanval op de menselijke waardigheid en vrijheid. In plaats van de nieuwe technologieën te gebruiken als een instrument voor verbetering, probeert de Grote Reset de technologische mogelijkheden te gebruiken als een instrument voor slavernij. In deze nieuwe wereldorde is de staat de enige eigenaar van alles. Het wordt aan onze verbeelding overgelaten om uit te vinden wie de algoritmen zal programmeren die de distributie van goederen en diensten zullen beheren.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/geen-privacy-geen-eigendom-de-wereld-in-2030-volgens-het-wef/

Artsen vragen zich af of ‘Post-Covid’ niet stiekem ‘Post-Vax’ is: ‘Daar mogen we het niet over hebben’


De Tweede Kamer gaat deze week in gesprek over het dubieuze ‘Post-Covid’. Wat BVNL betreft is dit het volgende perverse verdienmodel in de zorg.

In het debat van het ‘postcovidsyndroom’ zal de partij van Wybren van Haga erop wijzen dat met ‘Post-Covid’ op een handige manier de aandacht wordt afgeleid van zaken die het kabinet koste wat het kost de kop in wil drukken.

Daar mogen we het niet over hebben

“Wat is Post-Covid? Niemand die het weet. Het is een containerbegrip voor 200 vage klachten, die het kabinet met alle geweld wil toeschrijven aan een doorgemaakte corona-infectie. Ondertussen stapelen de verontrustende berichten over bijwerkingen van de mRNA-coronavaccinaties zich op en vragen steeds meer wetenschappers en artsen zich af of ‘Post-Covid’ niet stiekem ‘Post-Vax’ is,” aldus Van Haga.

“Maar daar mogen we het niet over hebben. Net zoals het gesprek over de 200 mensen per kwartaal te veel die nog steeds ‘zomaar’ overlijden angstvallig vermeden wordt. Het oversterftedebat had al lang gevoerd moeten worden, want dat we na de coronacrisis […] nog steeds aanhoudend meersterfte zien, is een reden tot grote zorg over de publieke gezondheid,” stelt het Kamerlid.

Geen enkel voorstel gehonoreerd

Hij heeft de Kamervoorzitter daarom onlangs dringend verzocht het oversterftedebat nog voor de Tweede Kamerverkiezingen te laten plaatsvinden.

BVNL vindt het volstrekt onverantwoord om nu weer miljoenen mensen te gaan prikken met een experimenteel middel, terwijl het onderzoek naar de oversterfte nog loopt en er bovendien geen enkel voorstel is gehonoreerd dat zich echt specifiek richt op het mogelijke verband tussen deze vaccinaties, bijwerkingen, Post-Covid en de oversterfte.

Medeoprichter Greenpeace geeft toe dat “klimaatverandering een bedrog is” om “de agenda van de globalisten door te drukken”

 oktober 4, 2023

 Medeoprichter van Greenpeace, Patrick Moore, heeft het publiek gewaarschuwd dat “klimaatalarm” een hoax is, gepleegd door de globalistische elite om hun agenda te bevorderen, en dat het idee dat het klimaat in een crisis verkeert “100% onwaar” is.

Moore, die een leven lang milieuactivist is, is de voormalige voorzitter van Greenpeace Canada en hielp in 1971 bij de oprichting van de internationale organisatie. Nadat hij de groep in 1986 verliet, heeft Moore geprobeerd het publiek te waarschuwen dat milieuactivisme gekaapt is om politieke agenda’s door te drukken, schrijft Thepeoplesvoice.

In een zeldzaam interview met podcasthost Dan Proft waarschuwde Moore het publiek om niet meer alles te geloven wat de mainstream media hen vertellen en “op zoek te gaan naar de waarheid” en “uit te zoeken wat waar is en wat niet.”

Moore benadrukt hoe voorstanders van de groene agenda de afgelopen jaren weersveranderingen hebben gebruikt om te suggereren dat de planeet wordt vernietigd door de opwarming van de aarde.

“Ze zeiden laatst dat dit het heetste jaar in de geschiedenis van de aarde was, en dat is niet zo,” vertelde Moore aan Proft op de podcast “Counterculture”. “Dat is gewoon, punt uit, een leugen. Het hele klimaatalarmisme – ‘klimaatcatastrofe’ – is 100% onwaar,” verklaarde Moore.

“We zitten niet in een klimaatcrisis.”

Moore vertelde Proft dat er “niet echt iets radicaals aan de hand is” met het klimaat.

Moore leidt momenteel de CO2 Coalition, een niet-partijgebonden stichting die beleidsleiders en het publiek voorlicht over de belangrijke bijdragen van kooldioxide aan ons leven en de economie.

 

Moore, al meer dan 50 jaar ecoloog en milieuactivist, stelt dat een verhoogd niveau van koolstofdioxide in de atmosfeer gunstig is.

Volgens Moore zijn beweringen dat klimaatverandering “door de mens veroorzaakt” wordt “propaganda” die hij als “gevaarlijk” omschrijft.

De opmerkingen van Moore, een vooraanstaand expert op het gebied van milieu, zijn rechtstreeks in tegenspraak met de groene agenda die door de regering van de Democratische president Joe Biden en globalistische groeperingen zoals de Verenigde Naties (VN) en het World Economic Forum (WEF) wordt gepusht.

Voorstanders van de groene agenda eisen dat het publiek hun “koolstofvoetafdruk” vermindert om “de planeet te redden”.

De landbouwindustrie is onlangs naar voren gekomen als een van de belangrijkste doelwitten van het anti-koolstof narratief.

Zoals Slay News onlangs meldde, roept Biden’s klimaat tsaar John Kerry boeren op om te stoppen met het verbouwen van voedsel om te voldoen aan de radicale netto-nul doelstellingen van de regering voor het verlagen van de uitstoot.

Ondertussen zijn er aanwijzingen dat het tij voor de groene agenda van de globalisten aan het keren is.

Bill Gates, een van ’s werelds meest prominente klimaatalarmisten, heeft onlangs toegegeven dat het narratief over de klimaatcrisis een hoax zijn, zoals The People’s Voice meldde.

Gates vertelde naar verluidt aan een groep van zijn mede-voorvechters van de globalistische groene agenda dat het narratief over de “klimaatdoem” nu zo overdreven zijn dat het publiek de poppenkast doorziet.

Tijdens het live-evenement in The Times Center in New York gaf Gates toe dat “geen enkel gematigd land onbewoonbaar zal worden” als gevolg van “de opwarming van de aarde.”

 

Hij gaf verder toe dat de agressieve angsttactieken niet langer werken bij het publiek.

Gates waarschuwde zijn globalistische bondgenoten: “Als je probeert het klimaat brute kracht op te leggen, krijg je mensen die zeggen: ‘Ik hou van het klimaat, maar ik wil die kosten niet dragen en mijn levensstandaard verlagen.'”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/medeoprichter-greenpeace-geeft-toe-dat-klimaatverandering-een-bedrog-is-om-de-agenda-van-de-globalisten-door-te-drukken/

Vaccin Catastrofe – Massamoord

 oktober 2, 2023

Kunt u zich voorstellen dat de politie op de plaats van een massamoord aankomt en zich afvraagt hoe alle mensen gestorven zijn? Zelfs als ze zien dat iedereen aan flarden geschoten is, vragen ze het zich nog steeds af? Dat is ongeveer de omvang van de situatie met de kwaadaardige uitrol van experimentele mRNA-vaccins. Veertig jaar geleden nam ik deel aan een Gurdjieff Ouspensky groep en voelde me ongemakkelijk bij hun leer dat bijna iedereen sliep. Maar nu vraag ik het me af, nu er miljoenen doden zijn gerapporteerd door de vaccins die geen vaccins zijn, en er geen rellen zijn uitgebroken voor de kantoren van de FDA, CDC, NIH en de WHO, schrijft Dr. Sircus.

Dr. David Martin, waarschijnlijk de meest intelligente man op aarde, roept op tot de vernietiging van de WHO. Daar huist puur kwaad. En ze willen de wereld overnemen tijdens de volgende pandemie. En de kans is groot dat uw nationale politici hen niet zullen tegenhouden.

Het komende pandemieverdrag van de Wereldgezondheidsorganisatie en de amendementen op de International Health Regulation (IHR) maken deel uit van een wereldwijde “soft coup” om landen van hun soevereiniteit en mensen van hun lichamelijke autonomie en vrijheid te beroven. De WHO wil in de wet vastleggen dat landen hun burgers moeten censureren zodat alleen volksgezondheidsboodschappen die overeenkomen met de aanbevelingen van de WHO gedeeld kunnen worden.

Iedereen die betrokken is bij de uitrol en toediening van genetische vaccins is schuldig aan medeplichtigheid aan moord. Ze hebben het weefsel van de moderne samenleving vernietigd door elk rechtvaardigheidsgevoel te vernietigen. Het strafrecht en zelfs de moderne psychologie zijn ernstig aangetast omdat de politie en het rechtssysteem de ergste criminelen niet kunnen identificeren en de psychologie geen idee meer heeft wie de meest krankzinnige mensen zijn.

Robert Kennedy Jr. Children’s Health Defense Organization rapporteerde:

Een nieuwe studie van 17 landen vond een “duidelijk oorzakelijk verband” tussen pieken in sterfte door alle oorzaken en de snelle uitrol van de COVID-19 vaccins en boosters. Onderzoekers van het in Canada gevestigde Correlation Research in the Public Interest ontdekten dat in meer dan de helft van de geanalyseerde landen geen waarneembare stijging van de mortaliteit door alle oorzaken optrad nadat de Wereldgezondheidsorganisatie op 11 maart 2020 een wereldwijde pandemie had uitgeroepen – tot na de uitrol van de COVID-19 vaccins en boosters.

Ze ontdekten ook dat in alle 17 landen, die 10,3% van de wereldbevolking omvatten, een ongekende stijging van de sterfte door alle oorzaken plaatsvond, die direct overeenkwam met de uitrol van vaccins en boosters. Door middel van een statistische analyse van sterftegegevens berekenden de auteurs dat het risico op dodelijke toxiciteit per injectie aanzienlijk toenam met de leeftijd, maar gemiddeld één dode per 800 injecties bedroeg voor alle leeftijden en landen.

Volgens die berekening, met 13,5 miljard injecties gegeven tot 2 september 2023, schatten de onderzoekers 17 miljoen COVID-19 vaccinatiedoden (± 500.000) wereldwijd na de uitrol van het vaccin. “Dit zou overeenkomen met een massale iatrogene gebeurtenis die 0,213 (± 0,006) % van de wereldbevolking heeft gedood en geen sterfgevallen meetbaar heeft voorkomen,” schreven de auteurs. Dit aantal, merkten ze op, is 1000 keer hoger dan eerder werd gerapporteerd in gegevens van klinische onderzoeken, monitoring van ongewenste bijwerkingen en doodsoorzaakstatistieken uit overlijdenscertificaten.

Ik vraag me af hoe lang ze dit soort informatie nog kunnen verbergen. Zal het eeuwig duren omdat elke politicus in hart en nieren een lafaard is? Of een betaalde politieke prostituee? Of omdat de jongeren protesteren tegen klimaatverandering en CO2 in plaats van tegen farmaceutisch terrorisme? Of omdat het publiek zo gefocust is op hun mobiele telefoons en navel? Maar het is vooral omdat mensen, artsen en verpleegkundigen gehersenspoeld zijn door het narratief van de mainstream, alsof buitenaardse beesten onze geest hebben overgenomen en ons ongelooflijk passief maken.

“Honderdduizenden Amerikanen zijn gestorven tijdens deze pandemie door de slechte informatie over vaccins en behandelingen,” zei Dr. Ashish Jha, decaan van de Brown School of Public Health en voormalig responscoördinator van het Witte Huis voor Covid-19 onder de regering Biden. “Ik maak me zeker zorgen over wat er de komende drie tot vijf jaar gaat gebeuren.”

Het hele punt van deze discussie is dat de slechte informatie afkomstig was van gezondheidsfunctionarissen en medische organisaties, en wel van het meest onbetrouwbare bedrijf ter wereld, Pfizer, dat door de overheid voor vele miljarden beboet is voor alle nare fouten die ze gewoonlijk maken. De COVID-19 vaccins dwongen het hele medische systeem om zich af te scheiden van de realiteit.

Ze logen over de oorsprong van Covid.

Ze logen over de COVID-19 sterftestatistieken.

Ze logen dat er geen behandeling was (ga naar huis, en als u blauw wordt, ga dan naar het ziekenhuis).

Ze logen over de ventilatoren & Remdesivir.

Ze logen dat de ziekenhuizen overvol waren (terwijl ze Tiktok-dansroutines choreografeerden).

Ze logen over de maskers.

Ze logen over de lockdowns.

Ze logen om te voorkomen dat familie stervende familieleden zou bezoeken.

Ze logen over de verspreiding in de open lucht.

Ze logen over Ivermectine, HCQ, Zink & Vit D.

Ze logen over de werkzaamheid van de vaccins.

Ze logen over de veiligheid van de vaccins.

Ze logen om te proberen hun gegevens 75 jaar lang te verbergen.

Ze logen om de omvang van de vaccinatieletsels te verbergen.

Ze hebben gelogen door de injecties zelfs “vaccins” te noemen.

Ze logen over de noodzaak van “vaccinpaspoorten”.

Ze logen om te proberen mensenrechten en onrechtmatige vaccinmandaten te rechtvaardigen.

Ze logen over de percentages myocarditis.

Ze logen over het sterftecijfer.

De waarheid is dat het medisch-industrieel complex meer kwaad dan goed doet. Honderdduizenden Amerikanen stierven (werden gedood) door ziekenhuizen die bonussen kregen voor elke COVID-19 patiënt. De verkeerde behandelingen en het afschaffen van de juiste behandelingen hebben honderdduizenden mensen het leven gekost. En de vaccins blijven het publiek neermaaien. Het medisch-farmaceutische complex exploiteert uitgestrekte moordvelden zonder dat iemand met zijn ogen knippert, zonder dat een politicus een kreet slaakt.

Kinderserums is één van de ergste dingen die ooit
gebeurd is in de wereld van baby’s en jonge kinderen.

Absolute criminelen

Video Link: https://rumble.com/v3jp3v6-naomi-wolf-joins-warroom-to-drop-bombshell-report-over-foia-request-finding.html

Naomi Wolf zegt in de bovenstaande video: “De Surgeon General [soort gezondheidsminister] en het Witte Huis spanden samen met de topleiders van onze wetenschappelijke en medische volksgezondheidsinstelling om bewijs van ernstige schade in een product (COVID-vaccin) te verbergen dat vervolgens werd voorgeschreven, gepusht en zelfs tot op de dag van vandaag wordt voorgeschreven aan onze soldaten, zeelieden en professionals in de gezondheidszorg. Ze wisten wat ze deden en veroorzaakten ernstige schade aan mensen. De grootste misdaad ooit begaan op Amerikaanse bodem blijft nog steeds onbestraft, en geen enkele straf evenaart deze afschuwelijke misdaad van Amerikaanse leiders, zelfs de president die opzettelijk opdracht geeft tot het doden en lijden van andere Amerikanen.

“Het wordt erger voordat het beter wordt,” zei Dr. Jerome Adams, Surgeon General van de V.S. tijdens de Trump-regering. “Velen van ons in de gezondheidszorg maken zich grote zorgen dat het wantrouwen in de overheid en gezondheidsinstanties, en een politieke campagne waarin kandidaten openlijk en krachtig beweren dat mensen het advies van gezondheidsdeskundigen moeten negeren, nog jarenlang schadelijke gevolgen kan hebben – ongeacht wie er wint.” Gezondheidsdeskundigen zijn hufters. Met hun vaccins is het publiek nog nooit zo ziek geweest.

Binnen een paar weken na de komst van de genetische injecties, leidden wrok over lockdowns en wantrouwen jegens de overheid tot een wijdverspreide terugslag, vooral onder conservatieven, die drie jaar later nog steeds aanhoudt en nog steeds groeit. Die scepsis is aan het doorsijpelen naar andere vaccins, zoals de vaccins tegen mazelen, bof en rode hond, wat goed is omdat de hele vaccinonderneming niet wetenschappelijk is. Virologen zijn onheilsprofeten voor vaccins. Nadat ze het uitbrengen van genetische dodelijke injecties goedkeurden, bezegelden ze hun ondergang. De geschiedenis noch de hemel zal hen vergeven. Vaccins zijn hun religie, en virussen zijn niet wat ze zeggen dat ze zijn.

Neem bijvoorbeeld de mazelen. Ze zeggen dat het een virus is waar ze een vaccin voor hebben, maar ze kunnen niet bewijzen dat het bestaat. De virale theorie van ziekte negeert het belangrijkere risico/de belangrijkste oorzaak van ziekte: toxiciteit. Ze zeggen graag dat er een zee van virussen om ons heen is, maar we worden ook omringd door chemische giffen, zware metalen, straling, luchtvervuiling en plastic. En de realiteit is dat virussen waarschijnlijk uitgeworpen genetisch afval van cellen zijn.

Cellen vertrouwen op afvalverwijderingssystemen om hun binnenste netjes te houden. Zonder deze systemen zouden cellen eruit kunnen zien als microscopische vuilnisbelten – en erger nog, zouden ze misschien niet goed functioneren. Constante schoonmaak is dus een cruciaal biologisch proces.

De resistentie tegen het Covid-19 vaccin is al overgeslagen naar de gewone kindervaccinaties. Gegevens die eerder dit jaar door de Centers for Disease Control and Prevention zijn vrijgegeven, laten zien dat de vaccinatiegraad voor kleuters voor het tweede achtereenvolgende jaar is gedaald.

Het CDC schat dat kindervaccins elk jaar wereldwijd 4 miljoen sterfgevallen voorkomen, maar wie vertrouwt het CDC nu nog?

Het vertrouwen in de wetenschap is het laagste sinds jaren. Slechts 39 procent van de Amerikanen zei in 2022 een “groot deel” vertrouwen in de wetenschappelijke gemeenschap te hebben, een daling van 9 procent ten opzichte van het jaar daarvoor, nadat het de afgelopen twee decennia stabiel was gebleven, volgens het Associated Press-NORC Center for Public Affairs Research.

De mainstream ging te ver met de experimentele COVID-19 genetische injecties, waardoor een terugslag van wantrouwen ontstond in alles wat gezondheidsfunctionarissen doen en in wat artsen zeggen en doen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/vaccin-catastrofe-massamoord/

 

De Spaanse griepepidemie van 1918 werd veroorzaakt door vaccinaties

Zoals al eerder is gezegd, zijn alle medische en niet-medische autoriteiten op het gebied van vaccinatie het erover eens dat vaccins ontworpen zijn om een mild geval te veroorzaken van de ziekten die zij geacht worden te voorkomen. Maar zij weten ook en geven toe dat er geen enkele manier is om te voorspellen of … Meer lezen overDe Spaanse griepepidemie van 1918 werd veroorzaakt door vaccinaties

https://www.frontnieuws.com/de-spaanse-griepepidemie-van-1918-werd-veroorzaakt-door-vaccinaties/

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...