dinsdag 3 oktober 2023

Alles samengevat in 1uur en 45 minuten: De Ontmaskering: kijk hoe deze dokter de mRNA-injecties volledig onderuithaalt


Tegenwind TV maakte in april met vijf camera’s beelden van het event waar dokter Erwin Annys en Steven Arrazola de Onate hun ‘Ontmaskering’ brachten.

Het resultaat is ‘De Ontmaskering’, die zondag officieel in première is gegaan. In de film wordt uitgebreid stilgestaan bij de mRNA-injecties. “Vandaag, bijna vier jaar na de uitbraak van de coronapandemie, beseffen de meeste mensen dat het op massavaccinatie gerichte coronabeleid meer schade heeft aangericht dan het SARS-CoV-2-virus ooit had kunnen veroorzaken,” merkt Annys op.

Nooit vergeten

“De aanval op burgerrechten, de schade op sociaal-economisch vlak en de ontregeling van onze samenleving zijn immens geweest en mogen nooit vergeten worden,” vervolgt hij.

De op genetisch materiaal gebaseerde producten veroorzaken ongewenste gezondheidsschade. Onderzoekers roepen op tot een stopzetting van deze producten. Er overlijden meer mensen sinds de uitrol van de massavaccinatie dan in het vaccin-vrije Covid-jaar 2020. De mechanismen van de vaccin-geïnduceerde overlijdens en ziektebeelden zijn bekend. Lab- en autopsie-resultaten die de causale relaties bevestigden, werden gepubliceerd, aldus Annys.

Echt impact

“Eerlijke, belangenvrije informatie ontmantelt verlammende, irreële angst. Kennis leidt tot soevereiniteit en tot individuele kracht om dingen ten goede te veranderen. Met ‘De Ontmaskering’ hopen we daartoe bij te hebben gedragen.”

Ik geloof dat dit in zowel Vlaanderen als Nederland echt impact kan hebben omdat dokter Annys het gigantisch goed onderbouwt, zegt Arrazola de Onate.

Oekraïense vluchtelingen in de watten gelegd: zoveel geld krijgen ze toegestopt


Eerder dit jaar ontstond er ophef over het leefloon van Oekraïense vluchtelingen in België.

Een Oekraïens gezin kan voor elk meerjarig kind een apart leefloon van 809 euro krijgen, waardoor het totale leefloon erg kan oplopen, tot wel 3000 à 4000 euro, schreef Het Belang van Limburg.

De partij N-VA wil het leefloon inperken. “Die leeflonen voor Oekraïners zijn veel te hoog,” zei Theo Francken (N-VA).

Honderden miljoenen

Hij wees erop dat de Belgische regering vorig jaar vele honderden miljoenen euro’s uitgaf aan leefloon voor Oekraïners.

Zijn wetsvoorstel om hen minder te geven, werd weggestemd. In België werkt amper twee op de 10 van deze vluchtelingen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Sociale hangmat

Ook in Duitsland worden Oekraïners in de watten gelegd. In Tübingen vangt een gezin met twee kinderen uit Oekraïne 3200 tot 3500 euro netto.

Van de 1300 vluchtelingen in Tübingen die arbeidsgeschikt zijn, werken er 30. We leggen de mensen in een sociale hangmat en dat moeten we corrigeren, zei Joachim Walter (CDU) op zender SWR1.

Nederland

In Nederland krijgen Oekraïense vluchtelingen in ieder geval meer dan andere asielzoekers. Voorzitter van het Veiligheidsberaad Wouter Kolff zei dat sommige Oekraïners om die reden doorreizen naar Nederland.

Nooit eerder kregen zoveel mensen een hartstilstand, tweede recordjaar op rij



Het aantal hartstilstanden was in het Australische Victoria nooit eerder zo hoog, bericht 7News.

Afgelopen jaar moesten hulpdiensten in Victoria meer dan 7000 keer uitrukken voor een hartstilstand, een stijging van 6 procent in vergelijking met het jaar ervoor.

Ambulance Victoria meldt dat slechts één op de 10 mensen een dergelijk voorval overleeft. In de Australische staat krijgen dagelijks 20 mensen een hartstilstand.

‘Shocktober’

Er zijn nu bewustwordingscampagnes opgestart om mensen te leren hoe ze reanimatie moeten toepassen en een defibrillator moeten bedienen. De campagne die nu loopt, heet ‘Shocktober’.

In het rapport van de VACAR (Victorian Ambulance Cardiac Arrest Registry) van afgelopen jaar worden 7361 hartstilstanden buiten het ziekenhuis vermeld.

Meer dan ooit tevoren

“Dit jaar behandelden we meer patiënten met een hartstilstand dan ooit tevoren,” valt te lezen in het rapport.

Ook in 2021 schoot het aantal hartstilstanden 6 procent omhoog. Ook dat jaar was een recordjaar en ‘behandelden we meer patiënten met een hartstilstand dan ooit tevoren’. 


Bron: https://www.ninefornews.nl/nooit-eerder-kregen-zoveel-mensen-een-hartstilstand-tweede-recordjaar-op-rij/

Moorddadig werk aan mRNA-technologie wint Nobelprijs: Dr. Robert Malone antwoordt

 oktober 3, 2023

20

Messenger RNA (mRNA)-technologie, die wijd en zijd onder de aandacht kwam door haar rol in de ontwikkeling van COVID-19 “vaccins” (en de overmatige sterfte die daarop volgde), staat volgens de Mockingbird media op het punt om een revolutie op medisch gebied teweeg te brengen, bericht Vigilantnews.

Nu heeft de ontwikkeling van de mRNA-technologie de ultieme prijs in de geneeskunde gewonnen, de Nobelprijs – maar er ontbreekt iemand bij de prijsuitreiking.


Katalin Karikó en Dr. Drew Weissman hebben de Nobelprijs voor Fysiologie of Geneeskunde gekregen voor hun werk aan boodschapper-RNA (mRNA). Hun samenwerking heeft niet alleen de ontwikkeling van vaccins veranderd, maar heeft ook mogelijkheden geopend voor andere nieuwe behandelingen voor verschillende ziekten.

Karikó, een in Hongarije geboren biochemicus, bracht een groot deel van haar carrière door bij BioNTech, het Duitse farmaceutische bedrijf dat een partnerschap aanging met Pfizer om het eerste COVID-19 vaccin te ontwikkelen. Aan de andere kant heeft Weissman, een arts-wetenschapper, een prestigieuze positie als hoogleraar vaccinonderzoek aan de Perelman School of Medicine van de Universiteit van Pennsylvania.

De plannen voor de mRNA-technologie reiken veel verder dan de COVID-19 vaccins.


Binnenkort komt de mRNA-technologie naar griepvaccins. Voorstanders beweren dat het aanpassingsvermogen van de mRNA-technologie snellere reactietijden mogelijk maakt bij de ontwikkeling van vaccins die zich nauwkeuriger kunnen richten op circulerende griepstammen, waardoor jaarlijkse griepprikken mogelijk effectiever worden.

Bovendien wordt er gewerkt aan de toepassing van mRNA-technologie om verschillende andere ziekten te “behandelen”. Het wordt onderzocht als mogelijke behandeling voor sikkelcelziekte en de auto-immuunziekte multiple sclerose. Daarnaast wordt de toepassing bij de behandeling van kanker onderzocht, met als doel het immuunsysteem in te zetten bij de bestrijding van kwaadaardige aandoeningen.

 

De strijd tegen HIV, een al lang bestaand wereldwijd gezondheidsprobleem, staat ook op de radar van mRNA. Momenteel bevinden zich drie experimentele HIV-vaccins, gebouwd op een mRNA-ontwerp dat verwant is aan de COVID-19 vaccins, in de vroege stadia van klinische proeven op mensen.

De toekenning van de prijs aan Karikó en Weissman is niet zonder controverse.

Dr. Robert Malone, een gerenommeerd wetenschapper, arts en pionier op het gebied van mRNA-vaccintechnologie, gaf enkele felle commentaren op “X”.

Hij verklaarde: “Kariko en Weissman krijgen de Nobelprijs, niet voor het uitvinden van mRNA-vaccins (want dat heb ik gedaan), maar voor het toevoegen van de pseudouridine die het mogelijk maakte om onbeperkt spike-toxinen te maken in wat een veilig en effectief vaccinplatform had kunnen zijn, als het veilig was ontwikkeld.”


Malone bekritiseerde verder de integriteit van de toekenningsprocedure en suggereerde ongepaste invloed van farmaceutische reuzen. “Pfizer voert hier al sinds 2020 campagne voor – in het begin beweerden ze zelfs (net als Kariko) dat zij de technologie van het mRNA-vaccinplatform had uitgevonden. Pfizer doneert veel aan het Karolinska Instituut, dat de Nobelprijs toekent. De wetenschap is weer gekaapt door grote farmaceutische bedrijven.”



De beslissing om Karikó en Weissman te eren en belangrijke medewerkers zoals Dr. Robert Malone weg te laten, roept vragen op over het narratief dat rond de mRNA-technologie worden gepusht. Eén ding is zeker: COVID is nog maar het begin. En wat waarschijnlijk zal volgen, zijn opeenvolgende campagnes om meer mRNA in elke man, vrouw en kind geïnjecteerd te krijgen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/moorddadig-werk-aan-mrna-technologie-wint-nobelprijs-dr-robert-malone-antwoordt/

John Kerry’s dochter beveelt de wereldregeringen dringend hun angstzaaiende propaganda op te voeren om MILJOENEN mensen massaal te euthanaseren vóór 2030

oktober 3, 2023   15

De dochter van John Kerry (John Kerry= Min. van Klimaat i/d V.S. red.) heeft er bij de wereldregeringen op aangedrongen om dringend de propaganda van het WEF op te voeren, zodat het publiek mentaal voorbereid is om getuige te zijn van de dood van miljarden mensen in de grote ontvolkingsdrang van de wereldelite, schrijft Thepeoplesvoice.

Vanessa Kerry sprak op een panel van het World Economic Forum over de plannen van de elite om het publiek te hersenspoelen zodat ze hun lot accepteren om de planeet te redden van het zogenaamde “mondiale koken.”

Volgens Kerry zijn de mensen in de wereld zacht geworden door de Covid pandemie en zijn ze nu “emotioneel” bereid om te accepteren dat het afmaken van de overgrote meerderheid van de bevolking in het belang van de mensheid is.

Maar er is slechts één probleem voor Kerry en haar trawanten in de wandelgangen van het World Economic Forum in Davos. De hele wereld is een plaats delict en het WEF heeft overal zijn vingerafdrukken achtergelaten.

Vergis u niet, de globalistische elite heeft deze aanval op de mensheid al tientallen jaren zorgvuldig gepland.

Volgens Vanessa Kerry moeten de wereldregeringen dringend hun angstzaaiende propaganda opvoeren voordat de mensheid nog moeilijker onder controle te houden wordt door middel van op angst gebaseerde propaganda en verhalen.

Vanessa Kerry is niet de enige die eist dat wereldregeringen na Covid actie ondernemen om de mensheid in angst te laten wegkwijnen.

De Verenigde Naties hebben iedereen bedreigd die zich verzet tegen Agenda 2030, door te verklaren: “Dit is niet langer een onderhandeling. Daarom heet het een agenda en geen verlanglijstje.”

We hebben allemaal het bewijs dat we nodig hebben om deze criminelen voor een internationaal tribunaal te slepen op beschuldiging van onder andere massamoord en misdaden tegen de mensheid.

Maar eerst moet de mensheid wakker worden en ing Western demo – voordat het te laat is.

De globalistische elite lacht ons uit en daagt ons uit om te zien hoe ver zij kan gaan in het onthullen van hun agenda voordat wij tegen hen in opstand komen.

Deze week gaf het Canadese parlement van Justin Trudeau een staande ovatie aan een echte nazi-oorlogsmisdadiger, terwijl de Oekraïense president Zelensky stond te juichen. Kunnen ze het nog duidelijker maken?

Klaus Schwab heeft opgeschept over het penetreren van Westerse democratieën en hun kabinetten en het WEF zijn geobsedeerd door het controleren van mensen en het ondermijnen van soevereine landen.

De mainstream media willen niet dat u weet van Schwab’s nauwe banden met de nazi’s – omdat dit de sinistere “Grote Reset” agenda die vandaag de dag door de elite gepromoot wordt, voor een groot deel verklaart.

De voorzitter van de Europese Commissie, Ursula Von der Leyen, stamt ook af van prominente nazi’s. En George Soros schepte op dat hij tijdens de Tweede Wereldoorlog met nazi’s heeft samengewerkt.

We moeten wereldwijd samenwerken om dit opkomende kwaad te verslaan, met zijn generatiebanden met Hitlers naziregime en zijn dromen van een duizendjarig Rijk.

Deze gereanimeerde nazi’s worden steeds extremer. De dochter van WEF-oprichter Klaus Schwab kwam vorige maand uit de schaduw tevoorschijn en uitte een ijzingwekkend en zorgvuldig gescript dreigement tegen de mensheid.

Volgens Nicole Schwab bereidt de globalistische elite zich voor om permanente “klimaatlockdowns” uit te rollen, of u dat nu leuk vindt of niet – en u kunt maar beter wennen aan de plannen van de elite voor een “nieuwe mensheid”, want er is niets wat u eraan kunt doen.

 

Merk op dat ze dezelfde woorden gebruikt als Kerry wanneer ze zegt dat Covid een “geweldige kans” was voor de globalistische elite om hun agenda voor de Grote Reset in te luiden.

Ondertussen hebben 14 Amerikaanse steden, en ook steden in Europa, een verdrag van het World Economic Forum ondertekend dat hen wettelijk verplicht om vlees, zuivel en privé autobezit te verbieden tegen het jaar 2030.

De door het WEF geïnfiltreerde steden hebben een coalitie gevormd die de “C40 Cities Climate Leadership Group” heet en samen hebben ze een doel opgesteld om de radicale ontvolkingsdoelen van het WEF tegen het jaar 2030 te halen.

Als u zich afvraagt hoe dat er in werkelijkheid uitziet, het plaatje kan niet grimmiger zijn.

De C40-steden zijn overeengekomen dat hun inwoners gedwongen zullen worden om aan de volgende lijst van ongrondwettelijke regels te voldoen:

·         “0 kg vleesconsumptie”

·         “0 kg zuivelconsumptie”

·         “3 nieuwe kledingstukken per persoon per jaar”

·         “0 privé-voertuigen” in bezit”

·         “1 retourvlucht over korte afstand (minder dan 1500 km) per persoon per 3 jaar”

 

Het globalistische complot om de mensheid te dwingen alternatieve eiwitbronnen te eten, zoals insecten, insecten, krekels en het synthetische, in laboratoria gekweekte vleesweefsel van Bill Gates, is zorgvuldig ontworpen om onze gezondheid te vernietigen en ons zwak, nutteloos en impotent te maken, precies zoals de elite ons wil hebben.

Volgens Schwab zal er in de Grote Reset geen privébezit zijn. Regeringen die gecontroleerd worden door de globalistische elite zullen alles bezitten. U zult niets bezitten en de drugs en videospelletjes zullen u gelukkig houden.

 

Deze plannen zijn puur satanisch en gaan in tegen alles waar onze samenleving op gebouwd is. De Bijbel maakt duidelijk dat privébezit de sleutel is tot het creëren van rijkdom. Privébezit, of om het nauwkeuriger te definiëren – het recht op eigendom – is de spil van vrijheid.

Maar de elite heeft de knop van de Grote Reset al omgezet.

In Nederland is landbouwgrond in beslag genomen door de WEF-geïnfiltreerde regering, wat tot woede heeft geleid en de toeleveringsketen heeft verstoord, en Biden’s klimaatsaar John Kerry heeft de Amerikaanse boeren gedreigd dat inbeslagname van landbouwgrond “niet van tafel is.”

Dit kwaadaardige complot tegen de mensheid is al jaren in de maak, en nu zien we de eerste tekenen zich voor onze ogen afspelen.

Kijk:

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v3mia11-john-kerrys-daughter-orders-govts-to-mass-euthanize-billions-of-people-befo.html


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/john-kerrys-dochter-beveelt-de-wereldregeringen-dringend-hun-angstzaaiende-propaganda-op-te-voeren-om-miljoenen-mensen-massaal-te-euthanaseren-voor-2030/

 

Globalisten voeren plannen op om wereldwijde hongersnood te veroorzaken: 13 landen gaan akkoord met omschakeling naar minder productieve “groene” landbouwmethoden

https://i0.wp.com/www.frontnieuws.com/wp-content/uploads/2023/07/honger-reset.webp?fit=825%2C510&ssl=1

De wereldwijde klimaatcultus maakt zich op om haar oorlog tegen voedsel in een stroomversnelling te brengen met 13 landen – waaronder veel grote vee- en voedselproducerende landen onder leiding van de Verenigde Staten, Argentinië, Brazilië, Chili en Spanje – die een verbintenis hebben ondertekend om boeren te onderwerpen aan nieuwe beperkingen die bedoeld zijn om … Meer lezen overGlobalisten voeren plannen op om wereldwijde hongersnood te veroorzaken: 13 landen gaan akkoord met omschakeling naar minder productieve “groene” landbouwmethoden

https://www.frontnieuws.com/wp-includes/images/w-logo-blue.pngFrontnieuws

https://www.frontnieuws.com/globalisten-voeren-plannen-op-om-wereldwijde-hongersnood-te-veroorzaken-13-landen-gaan-akkoord-met-omschakeling-naar-minder-productieve-groene-landbouwmethoden/

 

  

mRNA gevonden in harten van dode mensen, waarschuwt studie

 oktober 2, 2023  

 

Een verontrustend nieuw peer-reviewed onderzoek heeft sporen van mRNA gevonden in de harten van overleden mensen die plotseling waren overleden na een hartstilstand.

Volgens de onderzoekers van het Massachusetts General Hospital en de Harvard Medical School werd er mRNA ontdekt in het hartweefsel van patiënten die binnen een maand na het krijgen van de Covid-injecties overleden, schrijft David Lindfield.

De onderzoekers analyseerden weefselmonsters van de autopsies van 25 mensen. 20 van deze mensen waren kort voor hun dood gevaccineerd.

Monsters uit het hart van drie patiënten testten positief op boodschapperribonucleïnezuur (mRNA). Alle drie de patiënten met mRNA in hun hart waren binnen 30 dagen na het krijgen van een Pfizer-prik overleden.

Er werden echter meer patiënten gevonden met mRNA in het weefsel dat met hun hart verbonden was, zoals bilaterale oksellymfeklieren.

Bilaterale axillaire lymfeklieren testten positief op mRNA bij acht mensen die binnen 30 dagen na een vaccin van Moderna of Pfizer overleden. Zowel de vaccinaties van Moderna als die van Pfizer maken gebruik van mRNA.

Het onderzoek toont aan dat “het vaccin tot 30 dagen kan overleven, ook in het hart,” zei Dr. James Stone, een van de onderzoekers van het onderzoek over de bevindingen.

Het onderzoek werd gepubliceerd in het door vakgenoten beoordeelde NPJ Vaccines van Nature Journal.

De auteurs verklaarden geen belangenverstrengeling te hebben en zeiden dat het onderzoek officieel gesteund wordt door het Massachusetts General Hospital in Boston.

Van de vaccins van Pfizer en Moderna is bekend dat ze myocarditis kunnen veroorzaken, volgens de U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Myocarditis is een vorm van hartontsteking die tot de dood kan leiden.

 

Interessant genoeg hadden de mensen bij wie mRNA in het hart gedetecteerd werd, geen myocarditis. De onderzoekers ontdekten echter wel dat ze aantoonbaar letsel aan het hart hadden.

Dr. Clare Craig, een Britse patholoog die het onderzoek beoordeelde, sloeg alarm over de sporen van mRNA in het hart en suggereerde dat het waarschijnlijk de oorzaak was dat mensen plotseling stierven.

“Het vaccin had er niet mogen zijn,” zei Craig in een verklaring. “Er was bewijs van hartschade. Deze drie mensen zijn nu dood.”

Craig beschuldigde regeringen en gezondheidsfunctionarissen ervan dat ze de kwestie niet hadden aangepakt, en voerde aan dat dit nieuwste onderzoek duidelijk hartschade aantoont na het krijgen van de injecties.

“Als er bij postmortem een significante vernauwing van de kransslagaders is, dan wordt daar naar alle waarschijnlijkheid hartschade aan toegeschreven,” zei Craig. “Hier is sprake van een duidelijke associatie, een ongebruikelijk beeld van hartspierbeschadiging en een verzuim om het te benoemen voor wat het is.”

Voor het onderzoek werden de weefsels verzameld van autopsies die tussen januari 2021 en februari 2022 werden uitgevoerd in het Massachusetts General Hospital.

Onderzoekers sloten echter weefsels van sommige overleden mensen uit. Tot de uitgesloten patiënten behoorden patiënten die geen duidelijke geschiedenis van vaccinatie of niet-vaccinatie hadden en patiënten die een gedocumenteerde eerdere COVID-19-infectie hadden.

De onderzoekers wilden het weefsel testen op het vaccin in het licht van onderzoek dat heeft aangetoond dat zowel spike-eiwit als mRNA nog weken of zelfs maanden na vaccinatie in oksellymfeklieren en bloed aanwezig blijven.

Het testen zou helpen om “een beter begrip te krijgen van de biodistributie en persistentie van SARS-CoV-2 mRNA vaccins,” zeiden ze. SARS-CoV-2 is het virus dat COVID-19 veroorzaakt.

 

De onderzoekers hadden uiteindelijk weefsel van 20 gevaccineerde patiënten. In de groep met monsters hadden zes mensen één dosis gekregen, 12 hadden twee doses gekregen en twee hadden drie doses gekregen.

Ze vormden ook een controlegroep van vijf ongevaccineerde patiënten.

Zes bilaterale axillaire lymfekliermonsters waren beschikbaar voor mensen die gevaccineerd waren met de prik van Moderna. Twee testten positief op mRNA na het Moderna-vaccin. Dertien waren er beschikbaar voor mensen die gevaccineerd waren met de Pfizer-prik. Zes testten positief op mRNA na het Pfizer-vaccin.

In totaal testten acht van de 11 bilaterale axillaire lymfekliermonsters van patiënten die binnen 30 dagen na een prik overleden positief.

Geen van de monsters van patiënten die na 30 dagen na de vaccinatie overleden, testte positief.

Onderzoekers onderzochten ook monsters van elk van de gevaccineerde mensen uit de linkerhartkamer en rechterhartkamer. Daarvan testten vier monsters positief bij drie patiënten. Dit waren de drie mensen die de injectie van Pfizer binnen 30 dagen voor hun dood kregen. De monsters testten allemaal negatief op het COVID-19 virus zelf.

Bij geen van de ongevaccineerde mensen werd mRNA gedetecteerd.


Copyright © 2023 door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/mrna-gevonden-in-harten-van-dode-mensen-waarschuwt-studie/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...