zaterdag 12 augustus 2023

Winterkou, duisternis doden, terwijl zomerwarmte en zon levens redden – Tonen gegevens duidelijk aan

 augustus 12, 2023   2402   14 

Uit Duitse gegevens van Bestattungen.de (Begrafenissen.de) blijkt dat er veel meer mensen sterven door koud winterweer dan door warm zomerweer.

De laatste tijd is er in Duitsland een gecoördineerde desinformatiecampagne geweest door beleidsmakers en de media, allemaal bedoeld om mensen te laten geloven dat zomerhitte de echte moordenaar is. En dus moeten regeringen tijdens hittegolven de noodtoestand afkondigen en beperkingen opleggen, wat het afgelasten van grote openluchtevenementen zoals festivals en sportwedstrijden, rijverboden en lockdowns met zich mee kan brengen, schrijft P Gosselin.

Het gaat allemaal om het redden van duizenden levens en het waarborgen van uw veiligheid, beweren ze (ten onrechte)! En vergeet niet dat de gemiddelde zomertemperatuur in Duitsland onder een relatief koele 20°C ligt.

Al die aandacht voor de gevaren van zomerse warmte lijkt vreemd, vooral omdat de meesten van ons het meest naar dit seizoen uitkijken en de verschrikkelijke lange winters duchten, een tijd waarin mensen gedwongen worden om zoveel tijd binnen door te brengen.

Winter doodt, zomer redt levens

Vandaag kwam ik een rapport tegen van Bestattungen.de (Funerals.de), een site die natuurlijk bekend is met de zaken en statistieken van sterven. Het is duidelijk dat koude wintertemperaturen veel gevaarlijker zijn dan warme zomertemperaturen, volgens hun gegevens:


Afbeelding: Besttatungen.de (vertaald in het Engels).

Zoals de grafiek laat zien, ligt het sterftecijfer 9,7% boven het gemiddelde in het holst van de winter, februari, en 7,1% onder het gemiddelde vlak nadat Duitsers zijn blootgesteld aan 3 zomermaanden van tegenwoordig “dodelijke hitte”. In feite begint al het dodelijk lijden pas te eindigen als de temperaturen eindelijk opwarmen in april. Natuurlijk is het rapport niet zo recent, maar we kunnen er zeker van zijn dat het sterftegedrag niet veel veranderd is.

 De gegevens suggereren ook hoe cruciaal vitamine D is

De gegevens wijzen ook op de kracht van vitamine D. Met een volle tank van deze cruciale voedingsstof zijn mensen tot ver in de herfst veel beter bestand tegen infecties en ziekten. Tegen het midden van de winter, wanneer de vitamine D-spiegels uitgeput raken, worden veel meer mensen vatbaar voor ziekten, zeggen veel deskundigen. Daarom adviseerden zo velen om vitamine D te nemen tijdens de COVID “pandemie”.

De volgende tabel toont de rangschikking, van de meest dodelijke maand naar de minst dodelijke maand:


Bron: Bestattungen.de

De zomer redt levens

Nogmaals, de bittere koude maanden januari en februari zijn de echte moordenaars, terwijl de zomermaanden de echte levensredders zijn. Het is absoluut idioot van beleidsmakers om gefocust en geobsedeerd te zijn op hitteplannen voor de zomer. Het enige hitteplan dat mensen nodig hebben is: ga naar buiten, trek uw kleren uit en geniet van het warme weer! Schaduw en koud water is alles wat u nodig hebt om af te koelen.

Volgens Bestattungen.de:

De Duitse weerdienst ziet weergerelateerde factoren als de belangrijkste redenen voor het verschil in sterfterisico. Vochtige, koude lucht verhoogt het risico op verergering van bestaande ziekten. Vooral aandoeningen van de luchtwegen kunnen ernstiger worden in de wintermaanden. Hartaanvallen kunnen ook worden uitgelokt door het weer.”

Andere factoren zijn ook psychologische aspecten en het gebrek aan daglicht en de daarmee gepaard gaande “winterdepressie” verhoogde melatonine en verminderde serotonine.

We hebben een “stom-beleid-beschermingsplan” nodig

We moeten onszelf en de beleidsmakers echt de vraag stellen: waarom wordt verwarmingsbrandstof zo duur gemaakt terwijl we weten dat het veel meer levens zou redden? Stom overheidsbeleid is wat mensen doodt, en niet de levensreddende Duitse zomers.

 


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/winterkou-duisternis-doden-terwijl-zomerwarmte-en-zon-levens-redden-tonen-gegevens-duidelijk-aan/

In Europa is iets ‘heel interessants’ aan de hand en niemand praat erover


In veel Europese landen met een hoge vaccinatiegraad is nog altijd sprake van oversterfte. De sterfte ligt daar hoger dan mag worden verwacht. Deze sterfte kan niet worden toegeschreven aan corona.

Uit cijfers van Eurostat, het statistiekbureau van de Europese Unie, blijkt dat de oversterfte in Oostenrijk bijvoorbeeld meer dan 13 procent bedraagt. Finland en Ierland komen uit op vergelijkbare percentages: respectievelijk 12,4 en 12,1 procent.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ondersterfte

Ook Nederland kampte in april met aanhoudende oversterfte. Er stierven in ons land bijna 10 procent meer mensen dan gemiddeld.

In een aantal Oost-Europese landen waar veel minder is gevaccineerd, is juist sprake van ondersterfte. Daar overlijden mínder mensen dan verwacht.

Precies het tegenovergestelde

In Roemenië bedraagt de ondersterfte 12 procent, in Bulgarije 8,7 procent en in Hongarije 2 procent. “Dit is heel interessant,” zegt dr. John Campbell.

Dit is wat je overal zou verwachten, omdat sommige kwetsbare mensen tijdens een ‘pandemie’ vroegtijdig sterven. Je zou op dit moment wereldwijd, overal lagere sterftecijfers verwachten, aldus Campbell. “We zien precies het tegenovergestelde.”

De kloof tussen de jubelende wereld van Schwab en die van de bezorgde burger pijnlijk blootgelegd


Wie de boeken van Klaus Schwab leest, krijgt een inkijkje in het brein van de oprichter van het World Economic Forum. Emeritus professor Philip Vermoortel heeft deze taak op zich genomen en brengt verslag uit.

In zijn boek ‘Shaping the Future of the Fourth Industrial Revolution. A Guide to Building a Better World’ stelt Schwab de ingrijpende veranderingen die de Vierde Industriële Revolutie en de Great Reset zullen veroorzaken, voor als een zegen voor de mensheid.

“Je vraagt je als lezer af hoe technologische vooruitgang in godsnaam in staat kan zijn om een dergelijk Utopia te realiseren. En zelfs al kon het, dan nog zal de helft van de wereldbevolking van al die weldaden verstoken blijven, want zij hebben geen internet en zelfs geen computer of iPhone,” merkt Vermoortel op. “We hebben hier dus te maken met frasen.”

Fantastische mogelijkheden

Schwab benadrukt de ‘fantastische mogelijkheden’ van de Vierde Industriële Revolutie. Dankzij autonome voertuigen zal volgens hem de verkeersdrukte afnemen, genetische manipulatie zal het mogelijk maken om ziektes zoals malaria uit te roeien door de malariamug genetisch te veranderen en drones zullen het mogelijk maken om ‘levensreddende’ medicijnen en vaccins af te leveren.

Nieuwe vormen van automatisering, zoals robots en algoritmes, aangestuurd door kunstmatige intelligentie zullen fabrieksarbeiders, accountants en advocaten overbodig maken, voorziet Schwab.

Inplantbare chips creëren ‘intrigerende mogelijkheden’. Denk bijvoorbeeld aan het inzetten van geneesmiddelen om de werking van de hersenen te verbeteren.

Schwab beklemtoont dat alles dient te gebeuren met ‘respect voor mensenrechten’.

Meest verregaande én verontrustende

Het meest verregaande én verontrustende gevolg van de Vierde Industriële Revolutie is dat de mens gereduceerd wordt tot een ding dat zoals alle dingen gemanipuleerd, gedigitaliseerd en gecontroleerd kan worden, benadrukt Vermoortel. De wereld van informatica zal versmelten met onze biologische wereld. Dat zal gevolgen hebben voor ons gedrag en onze rechten.

De emeritus professor eindigt zijn boekbespreking met een citaat uit hoofdstuk 12 over neurotechnologieën. Schwab schetst een situatie waarin je in 2030 naar je scherm zit te staren en een pop-up krijgt: ‘Je concentratieniveau is laag’.

Je klikt op een link om de recente gegevens te analyseren van een systeem dat je hersengolven controleert en je mentale toestand in real-time beoordeelt. Het raadt je aan om te gaan slapen, maar je hebt nog uren werk te doen.

Nog een noötropische pil misschien? Vrienden zeggen dat een overdaad aan chemische middelen schadelijk is, maar je wordt voortdurend gecontroleerd op tekenen van Alzheimer en Parkinson. Tot nu toe geen problemen.

Orwell

“Dit zou een alinea kunnen zijn uit Orwells 1984: een wereld waarin de mens via zijn computerscherm toegesproken wordt door een systeem dat zich ongevraagd met zijn privéleven bemoeit,” merkt Vermoortel op.

“Het citaat is echter niet van Orwell, maar van Schwab. En het is niet bedoeld als waarschuwing, maar als lofzang op wat de Vierde Industriële Revolutie ons aan geluk zal brengen. Ik kon geen treffender slot bedenken ter illustratie van de kloof tussen de jubelende wereld van Schwab en die van de bezorgde burger.”

Na het 3 jaar lang te hebben gehekeld en miljoenen te zien sterven, geeft de FDA nu toe dat artsen het volste recht hadden om Ivermectine voor te schrijven als legitieme behandeling voor Covid-19

augustus 12, 2023   3104   15  

    Screenshot YouTube

Hoe corrupt is de Amerikaanse Food and Drug Administration, Dr. Anthony Fauci en het hele biomedische veiligheidsapparaat dat de angst voor Covid aanwakkerde en zei dat de enige hoop om het virus te verslaan was om te wachten op een nieuw technologisch geavanceerd “vaccin” – hetzelfde “vaccin” dat onveilig en ineffectief bleek te zijn?

We hebben het hier over een corruptie die veel mensen niet kunnen bevatten, schrijft Leo Hohmann.

De FDA, Fauci, de CDC, Biden, het hele Amerikaanse medische systeem en de bedrijfsmedia hebben miljoenen Amerikanen zo gehersenspoeld dat ze geloofden dat het gebruik van het bekende antimicrobiële medicijn Ivermectine een lachertje was dat in stand werd gehouden door kwakzalvers en samenzweringstheoretici.

Ze trapten elke arts die Ivermectine aan zijn of haar met Covid besmette patiënten wilde voorschrijven, de grond in. Ondanks het feit dat Ivermectine al tientallen jaren door de FDA is goedgekeurd voor gebruik bij mensen, deed ditzelfde staatsapparaat het voorkomen alsof Ivermectine gewoon een “paardenmedicijn” was dat domme mensen gevaarlijk innamen in een mislukte poging om Covid af te weren.

Ze bespotten en hoonden ons. Ze vertelden ons dat we “paardenpasta” gebruikten die alleen voor vee bedoeld was, terwijl bekend is dat Ivermectine, dat gebruikt wordt om paarden en runderen tegen verschillende virusinfecties te beschermen, net zo effectief is bij mensen.

Nu komt het explosieve rapport waar we allemaal op hebben gewacht, waarin wordt onthuld wie al die tijd de echte kwakzalvers zijn geweest, met details over hoe ze de toediening van een bekend, zeer effectief medicijn tegenhielden tijdens het heetst van de Covid-pandemie, dat miljoenen levens had kunnen redden.

De Epoch Times meldt dat artsen nu vrij zijn om Ivermectine voor te schrijven voor de behandeling van COVID-19, twee jaar nadat miljoenen mensen het leven lieten doordat artsen luisterden naar het advies van Fauci en de FDA om hen niet te behandelen met een bekend effectief medicijn.

 

Het kwam deze week allemaal aan het licht in een rechtszaak tegen de FDA.

Een advocaat die de FDA vertegenwoordigt, zei: “De FDA erkent expliciet dat artsen de bevoegdheid hebben om Ivermectine voor te schrijven voor de behandeling van COVID”.

Die advocaat is Ashley Cheung Honold, een advocaat van het Ministerie van Justitie die de FDA vertegenwoordigt. Zij maakte haar opmerkingen tijdens mondelinge argumenten op 8 augustus in het Amerikaanse Hof van Beroep voor het 5e Circuit.

De regering verdedigt de herhaalde aansporingen van de FDA aan mensen om geen Ivermectine voor COVID-19 te nemen, waaronder een bericht op Twitter met de tekst “Stop ermee.”

Drie artsen hebben de zaak tegen de FDA aangespannen met de bewering dat het federale agentschap zich op onwettige wijze bemoeide met hun medische praktijk door haar herhaalde verklaringen waarin ze het gebruik van Ivermectine voor de behandeling van Covid-patiënten hekelde en veroordeelde.

Waarom duurde het zo lang, vraagt u? Omdat een federale rechter de zaak op 6 december 2022 verwierp, waardoor er beroep werd aangetekend.

Jared Kelson, die de drie artsen vertegenwoordigt, vertelde het hof van beroep het volgende:

“De fundamentele kwestie in deze zaak is duidelijk. Nadat de FDA het geneesmiddel voor mensen heeft goedgekeurd voor verkoop, heeft het dan de bevoegdheid om zich te bemoeien met hoe dat geneesmiddel wordt gebruikt binnen de arts-patiëntrelatie? Het antwoord is nee.”

De FDA schreef op 21 augustus 2021 op Twitter:

“U bent geen paard. U bent geen koe. Serieus, allemaal. Stop ermee.”

Het bericht, dat linkte naar een pagina van de FDA die zegt dat mensen Ivermectine niet moeten gebruiken om COVID-19 te voorkomen of te behandelen, ging viraal.

In andere verklaringen zei de FDA dat Ivermectine “niet geautoriseerd of goedgekeurd is om COVID-19 te behandelen” en “V: Moet ik Ivermectine gebruiken om COVID-19 te voorkomen of te behandelen? A: Nee.”

De aanklagers zijn de dokters Paul Marik, Mary Bowden en Robert Apter. Ze zeggen dat ze beroepsmatig schade hebben opgelopen door de verklaringen van de FDA, waaronder ontslag wegens pogingen om Ivermectine aan patiënten voor te schrijven.

Andere artsen dreigden dat hun licenties ingetrokken zouden worden als ze Ivermectine voor Covid zouden voorschrijven.

Het artikel in de Epoch Times citeert Dr. Marik, voorzitter van de Frontline Covid-19 Critical Care Alliance, die opmerkt dat een aantal onderzoeken het gebruik van Ivermectine tegen COVID-19 ondersteunen, zoals de FDA zelf heeft erkend.

Volgens de federale wetgeving mag de FDA informatie geven, zoals rapporten over bijwerkingen van medicijnen, maar geen medisch advies, zei advocaat Jared Kelson.

Er is een versie van het medicijn voor dieren beschikbaar, maar Ivermectine is volledig goedgekeurd door de FDA voor menselijk gebruik tegen ziekten die veroorzaakt worden door parasieten.

Honold, de advocaat van de FDA, voerde aan dat de FDA niemand verplichtte om iets te doen of iemand verbood om iets te doen.

“En toen de FDA zei: ‘Nee, stop ermee’?” vroeg Circuit Judge Jennifer Walker Elrod, in het panel dat het beroep behandelt.

“Waarom, is dat geen bevel? Als je in de Engelse les zat, zouden ze zeggen dat dat een bevel was.”

Honold beschreef de uitspraken als “slechts kwinkslagen”.

Dus ze speelden gewoon met ons. Ze maakten gewoon kwinkslagen, speelden met onze gedachten en probeerden ons te beïnvloeden om geen Ivermectine te gebruiken, maar ze “dwongen” ons nergens toe.

Onthoud dat de volgende keer dat u iets hoort van de FDA, of van welke overheidsinstantie dan ook.

Hieronder ziet u slechts één van de honderden berichten in de bedrijfsmedia waarin Ivermectine belachelijk wordt gemaakt als een medicijn “bedoeld voor boerderijdieren” en waarin de FDA wordt aangehaald als de autoriteit die Amerikanen waarschuwt om het niet te gebruiken.

              Video Link: https://youtu.be/hiqUY5E1GVo

Fauci’s handen zitten ook vol bloed. Tijdens het hoogtepunt van de pandemie was hij routinematig Ivermectine aan het bashen als een levensvatbare behandeling voor Covid. In een interview met Chuck Todd van CNN zei Fauci ook: “Doe het niet.” 

Het interview leek volledig in scène gezet. Todd formuleerde de vraag als volgt: “Het aantal gevallen stijgt in plaatsen zoals Mississippi en Oklahoma, omdat sommige Amerikanen proberen om een paardenmiddel tegen parasieten, Ivermectine genaamd, te gebruiken om het coronavirus te behandelen. Wat zou u tegen iemand zeggen die overweegt om dat middel te gaan gebruiken?”

“Doe het niet. Er is geen enkel bewijs dat dit werkt en het kan mogelijk giftig zijn omdat ze het middel in een belachelijke dosis hebben genomen en ziek worden, en er is geen klinisch bewijs dat aantoont dat dit werkt.”

De reden waarom Fauci, de FDA en de hele mainstream bedrijfsmedia de geloofwaardigheid van Ivermectine moesten vernietigen, was omdat ze het echte giftige medicijn – mRNA prikken – klaar hadden staan om gebruikt te worden, het medicijn dat inderdaad “geen klinisch bewijs” had van werkzaamheid of veiligheid.

We mogen ook niet vergeten dat ziekenhuizen hun bonus alleen uitgekeerd kregen als ze de vaccins gebruikten en een duur nieuw medicijn genaamd Remdesivir, dat in veel gevallen leidde tot nierfalen. En veel staten verboden apotheken om recepten voor Ivermectine in te vullen, zelfs als artsen het voorschreven.

Dit waren misdaden tegen de mensheid op een schaal die de wereld nog nooit had gezien.

Als gevolg daarvan stierven miljoenen mensen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/na-het-3-jaar-lang-te-hebben-gehekeld-en-miljoenen-zien-sterven-geeft-de-fda-nu-toe-dat-artsen-het-volste-recht-hadden-om-ivermectine-voor-te-schrijven-als-legitieme-behandeling-voor-covid-19/

 


Veritas documenten onthullen dat gezondheidsbureaucraten bewijs hadden dat Ivermectine en Hydroxychloroquine effectief zijn bij de behandeling van COVID – MAAR VERBORGEN DIT VOOR HET PUBLIEK

Er zijn 298 Hydroxychloroquine studies geweest die een verbetering van 64% lieten zien bij COVID-19 patiënten. Ondanks de wetenschap hebben Dr. Fauci en de medische elites het gebruik van deze effectieve behandelingen voor coronavirus patiënten geblokkeerd, bericht Jim Hoft. Dr. Robert Malone, de uitvinder van de mRNA vaccins, beschuldigt Dr. Fauci en anderen van liegen en … Meer lezen overVeritas documenten onthullen dat gezondheidsbureaucraten bewijs hadden dat Ivermectine en Hydroxychloroquine effectief zijn bij de behandeling van COVID – MAAR VERBORGEN DIT VOOR HET PUBLIEK

https://www.frontnieuws.com/veritas-documenten-onthullen-dat-gezondheidsbureaucraten-bewijs-hadden-dat-ivermectine-en-hydroxychloroquine-effectief-zijn-bij-de-behandeling-van-covid-maar-verborgen-dit-voor-het-publiek/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...