donderdag 3 november 2022

Een supermedicijn tegen de schadelijke spike-eiwitten van het covid-vaccin

Dennennaaldboom: Een supermedicijn tegen de schadelijke spike-eiwitten van het covid-vaccin & andere nuttige verwijzingen voor spike ontgifting

Januari 15, 2022  23703  39 

 

Dennennaalden bevatten veel vitamine C en kunnen het immuunsysteem van het lichaam helpen versterken. Sommige onderzoekers en artsen zijn ook van mening dat dennennaalden de schadelijke effecten van spike-eiwitten van het covid-vaccin kunnen tegengaan, schrijft Nyadagbladet.se.

We hebben veel dennen in Zweden en het is onze tweede meest voorkomende boom, na de kerstboom. Volgens het Naturhistoriska Museet kan de den meer dan 35 meter hoog worden en 650 jaar leven. Carl von Linné heeft er al op gewezen dat grenen op verschillende manieren zeer nuttig is.

“Het hout geeft kaarsen aan de boeren; de vette wortel wordt ’s nachts in open haarden gebruikt. Steenkool wordt gebruikt door mijnwerkers en hout is een uitstekende brandstof in kachels. Het sap wordt gretig gegeten door kinderen. De zachtere bast is voorbereid voor de armen; het wordt ook gegeten door varkens. De grovere bast wordt gebruikt als vervanging voor kurk. Afkooksel van jaarlijkse scheuten is een effectieve remedie tegen scheurbuik”, schreef hij in 1755.

Een superboom

De den staat bovenaan de lijst als het gaat om vitamine C en in Zweden zijn het alleen de duindoorn en rozenbottels die de den verslaan in vitaminegehalte. In de winter bevatten dennennaalden de meeste vitamine C omdat het beschermt tegen de kou.

Dennenboomstoffen zijn ook bacteriedodend en kunnen volgens Läkeörter.se ontstekingen en schimmels remmen. Het bevat ook kalium, calcium, magnesium, zink en ijzer. Dennenboom zou ook het immuunsysteem van het lichaam moeten kunnen versterken en kunnen helpen tegen urineweginfecties.

Uit een Koreaanse studie uit 2011 blijkt dat dennennaalden veel antioxidanten bevatten.


Suramine kan de schadelijke effecten van het covid-vaccin helpen voorkomen

Als je een covid-vaccin hebt gekregen of covid-19 hebt gehad, kunnen de spike-eiwitten in het lichaam blijven circuleren en schade aanrichten aan onder meer cellen en organen. Als je klachten krijgt na een injectie, kunnen onder meer dennennaalden wel degelijk helpen, aldus de organisatie World Council for Health. Door dennennaaldthee te drinken, kun je krachtige antioxidanten krijgen en ook hoge niveaus van vitamine C die zullen helpen tegen het spike-eiwit.

Ook de onderzoekster Dr. Judy Mikovits heeft verklaard dat dennennaalden een remedie zijn voor verschillende schadelijke bijwerkingen van de covid-vaccins. Meer specifiek heeft ze het over suramine, dat ook wordt gebruikt tegen onder andere Afrikaanse slaapziekte. De stof is overvloedig aanwezig in dennennaalden en je kunt de olie extraheren of thee van de naalden zetten om de suramine te krijgen.

Tegelijkertijd wordt het afgeraden dennennaalden te consumeren als je zwanger bent, zwanger probeert te worden of nierproblemen hebt.

Gebruik van dennen en dennennaalden

Het is belangrijk om te onthouden voordat je iets kiest, dat je zowel de natuur als de landeigenaren moet respecteren. Het is niet toegestaan ​​levende twijgen af ​​te breken of schors van levende bomen te nemen, omdat dit de boom kan beschadigen. Daarom kan het een goed idee zijn om de landeigenaar te vragen voordat je iets plukt. Kortom, toon respect en kies niet meer dan je nodig hebt en probeer geen schade aan te richten. Lees hier meer over verschillende richtlijnen die handig kunnen zijn om op de hoogte te zijn als je in het bos bent.

Niet alleen zijn de naalden eetbaar en gezond, maar je kunt ook andere delen van de den eten. Als de kegels groen zijn, zijn ze eetbaar en dat geldt ook voor de wortels van jonge dennen. Schors van jonge takken kun je vers eten en onder de buitenste bast zit een witte basis waar je meel van kunt maken. De hars moet volgens Skogsskafferiet bijzonder nuttig zijn en een bacteriedodende werking hebben.

Bij luchtwegproblemen kun je dennennaalden koken en vervolgens de dampen inademen. Het is de terpentijnolie in de naalden die een helende werking heeft, die ook een werking kan hebben tegen astma, kinkhoest en andere ontstekingen in de luchtwegen, aldus Läkeörter.se.

Een voetenbad of een gewoon bad met dennennaalden moet ook kunnen helpen bij reumatische problemen en ook wonden helen.

Als je snel koude handen krijgt, kan een verwarmende dennennaald-olie helpen, zegt kruidenexpert Alexandra De Paoli. Ze gelooft dat het de bloedcirculatie stimuleert en gebruikt de olie zelf in de winter.

“Ik gebruik de olie en breng ze bijvoorbeeld aan als ik ga fietsen in de winter, wanneer het buiten koud is en ik mijn handen niet wil bevriezen,” vertelt De Paoli aan de Epoch Times.

Hoe verwarmende olie te maken

Om de olie te maken, heb je dennennaalden en olijfolie nodig, bij voorkeur biologisch en koudgeperst.

1. Hak de naalden klein, doe ze in een glazen pot. De naalden moeten worden klein gehakt zodat de olie bij de actieve bestanddelen kan komen.

2. Giet de olie erin, verdubbel de hoeveelheid naalden. Doe er een deksel op.

3. Laat het 2 weken in een westelijk of oostelijk raam staan. Zwenk de pot dagelijks om de inhoud opnieuw te mengen.

4. Zeef de naalden en knijp de laatste olie eruit. Giet in een glazen fles en bewaar op een donkere plaats. De olie is ongeveer 2 jaar houdbaar.

Hoe maak je thee van dennennaalden

Voeg 1 eetlepel verse, fijngehakte dennennaalden toe aan 2,5 dl water. Kook ze 5 minuten in het water en zeef dan de naalden.

Hieronder volgen bronnen en referenties naar andere Frontnieuws artikelen met betrekking tot mogelijke ontgifting van het schadelijke spike-eiwit.


BRON: https://www.frontnieuws.com/dennennaaldboom-een-supermedicijn-tegen-de-schadelijke-spike-eiwitten-van-het-covid-vaccin-andere-nuttige-verwijzingen-voor-spike-ontgifting/

 


De epidemie verspreidt zich vrijwel uitsluitend onder gevaccineerden: ‘Nu wordt het echt interessant’


Zorgminister Kuipers (Nl) schreef vorige week op Twitter dat de herhaalprik ‘de kans op ernstige ziekte verkleint, de kans om het virus door te geven verkleint en de kans op langdurige klachten lijkt te verminderen’.

Uit cijfers van het Robert Koch Instituut, het Duitse RIVM, blijkt dat ongeveer 90 procent van de coronapatiënten op de ic gevaccineerd is.

‘Problemen in de datakwaliteit’

“Nu wordt het echt interessant,” schrijft gepensioneerd statisticus Herman Steigstra. “Minister Kuipers beweert dat je na vaccinatie zelden nog in het ziekenhuis komt.” Hij wijst erop dat 90 procent van de corona-opnames toch wel gevaccineerd is. “Dus, de epidemie verspreidt zich nu vrijwel uitsluitend onder gevaccineerden.”

Opmerkelijk genoeg geeft het RIVM deze maand geen vaccinatiecijfers. Op de webpagina waarop de updates en rapportages over ziekenhuis- en ic-opnames naar vaccinatiestatus zijn te vinden, valt te lezen: “In verband met problemen in de datakwaliteit van geregistreerde Covid-19-vaccinaties is het deze maand (oktober 2022) niet mogelijk om een RRV-rapportage (relatief risicoverschil) uit te brengen. Wij verwachten op 22 november 2022 weer een rapportage te publiceren.”

Paniek

Steigstra: “Vandaar natuurlijk dat het RIVM nu een maand lang geen vaccinatiecijfers meer gaat geven. Officieel door ‘problemen met de datakwaliteit’. Maar wij weten wel beter. Paniek!” Hij merkt op dat de Nederlandse cijfers vorige maand vrijwel identiek waren aan deze Duitse cijfers.

‘We missen in de Europese Unie bijna een miljoen baby’s’


Er is sprake van een geboortedip. Sinds de uitrol van de coronavaccins zijn de geboortecijfers gedaald. Wiskundige Igor Chudov heeft zich verdiept in deze cijfers en stelde enkele maanden geleden vast dat er in meerdere landen maar liefst 20 procent minder baby’s worden geboren. Hij hoopte dat dit tijdelijk zou zijn.

Chudov is tot de ontdekking gekomen dat we hier niet te maken hebben met een tijdelijk fenomeen. In één kwartaal missen we alleen al in Duitsland 23.000 baby’s, zei journalist Naomi Wolf, die hem heeft geïnterviewd. Dat komt neer op 100.000 baby’s dit jaar.

Hongarije

Dit is slechts één land. Als je kijkt naar de Europese Unie als geheel, kom je uit op bijna een miljoen baby’s, benadrukte Wolf. “De geboortedip is zo systemisch dat we een miljoen nieuwe baby’s missen, bijna een miljoen in de hele Europese Unie,” zei ze in Bannon’s War Room.

Chudov keek ook naar bepaalde provincies in Hongarije waar de vaccinatiegraad laag is. Daar bleek weinig aan de hand te zijn met de geboortecijfers.

Top 5

In de top 5 comitaten met de laagste vaccinatiegraad daalde het geboortecijfer met gemiddeld 4,66 procent, terwijl het geboortecijfer in de top 5 comitaten met de hoogste vaccinatiegraad daalde met gemiddeld 15,20 procent.

eu

Voormalig vicepresident van Pfizer: er is géén coronapandemie geweest


Onafhankelijke onderzoekers hebben sterk bewijs geleverd waaruit blijkt dat er geen coronapandemie is geweest. Dat heeft Mike Yeadon, voormalig vicepresident van Pfizer, gezegd op CHD.TV.

De sterfgevallen kunnen volgens hem in het beste geval worden geclassificeerd als medische fouten en in het ergste geval als moord.

Nogal schokkend

“We zijn vanaf het begin voorgelogen,” zei Yeadon. “Ik geloof niet dat er een nieuwe veroorzaker van ziekte en sterfte is, behalve de respons van overheden op de neppandemie.”

“Ik weet dat dit nogal schokkend is,” vervolgde hij. “Het klinkt als een complottheorie, maar ik zeg het zoals ik het zie.”

Goed mis

Ze hebben gelogen over de gezondheidscrisis, ze hebben gelogen over de noodzaak en het nut van de maatregelen en ze hebben gelogen over de ontwikkeling, de goedkeuring en het gebruik van de zogenaamde ‘vaccins’, aldus Yeadon.

De ex-vicepresident van Pfizer wist dat het goed mis was toen Boris Johnson zei dat mensen thuis moesten blijven. Veel andere landen kozen voor dezelfde aanpak. “Ik dacht bij mezelf: mijn god, we dreigen de vrije wereld te verliezen.”



Europarlementariër: ‘President Zelenski moet stoppen met zijn oorlogsretoriek tegen Rusland’

 


Afgelopen maand heeft de Oekraïense president Zelenski onderhandelingen met de Russische president Poetin formeel als ‘onmogelijk’ verklaard. Hij zette zijn handtekening onder een decreet hierover, maar liet nog wel de deur open voor gesprekken met Rusland.

Eind vorige maand zei Poetin dat zijn land klaar is voor gesprekken om het conflict in Oekraïne te beëindigen, maar dat Oekraïne niet bereid is om aan de onderhandelingstafel te gaan zitten.

FVD-Europarlementariër Marcel de Graaff heeft met afschuw kennisgenomen van de berichtgeving dat Oekraïne weigert om met Rusland in overleg te treden teneinde vrede te bewerkstelligen.

De oplossing zit niet in wapens, maar in overleg

“Ik wil menselijk leed beëindigen. Iedere dag gaan er levens verloren en onze eigen economische rampspoed wordt met de dag groter,” aldus De Graaff.

Het Europarlementslid eist dat Oekraïne teruggaat naar de onderhandelingstafel. “President Zelenski moet stoppen met zijn oorlogsretoriek tegen Rusland. Dit leidt tot verdere escalatie en een mogelijke derde wereldoorlog. De oplossing zit niet in wapens, maar in overleg.”

Globalistische dictatuur

Volgens De Graaff heeft de EU de sleutel in handen om Oekraïne tot vredesoverleg te manen. “De Oekraïense oorlogsmachine wordt door ons belastinggeld betaald. Wie betaalt, bepaalt.”

Mocht de EU dit verzoek niet inwilligen, dan is het volgens De Graaff overduidelijk dat de EU aansprakelijk is voor het ondergraven van de belangen van onze burgers ten faveure van de globalistische dictatuur die het World Economic Forum nastreeft.

Europarlementslid eist dat Nederland samenwerking met World Economic Forum onmiddellijk stopzet

 

De Raad van State heeft de bouwvrijstelling geschrapt. Die zou niet voldoen aan het Europese natuurbeschermingsrecht. Bouwprojecten mogen niet meer automatisch toestemming krijgen om tijdelijk stikstof uit te stoten.

De uitspraak kan gevolgen hebben voor de hele bouwsector. Per project moet weer een stikstofberekening worden gemaakt. Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) vindt de uitspraak ‘verschrikkelijk’. “Met het schrappen van de bouwvrijstelling gaat de Nederlandse samenleving verder op slot.”

Lariekoek

“De Raad van State vindt de door de Europese Unie verzonnen stikstofnormen belangrijker dan de belangen van onze burgers, boeren, vissers, bedrijven en bouwsector,” stelt De Graaff.

Volgens hem is de Nederlandse overheid schuldig aan dit debacle. “De overheid weet dondersgoed dat de stikstofnormen van de EU gebaseerd zijn op drijfzand. Het is lariekoek die alleen tot doel heeft om boeren, bedrijven en burgers hun bezit en werk af te nemen zodat ze totaal afhankelijk worden van de overheid.”

Marionet van het World Economic Forum

Voor De Graaff is het dan ook overduidelijk dat de Nederlandse overheid en rechtspraak niets meer zijn dan een marionet van het World Economic Forum. “Geheel in lijn met de WEF-slogan ‘You’ll own nothing and you’ll be happy’ wordt onze welvaart, cultuur en rechtsstaat in sneltreinvaart afgebroken. Als we niet onmiddellijk in verzet gaan, zijn wij als burgers gevangen in een permanent dictatoriaal systeem.”

De Graaff eist dan ook dat Nederland onmiddellijk de samenwerking met de EU en het WEF stopzet. In afwachting daarop roept De Graaff op alle dictaten uit Brussel te negeren. “Hongarije bewijst dat door de Europese dictaten te negeren je van een hoop ellende gevrijwaard blijft. Van een ongelimiteerde instroom asielzoekers, tot het verliezen van je eigen cultuur en identiteit door deze stikstof-ellende en hogere energieprijzen.”

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...