De mainstream media berichten alleen over vermeende extreemrechtse rellen in het Verenigd Koninkrijk na de    moord op drie meisjes door een Afrikaan.                         Maar moslimgeweld, inclusief de jacht op Britten, wordt niet besproken. Politieke correctheid is belangrijker.

Ontevreden Britten demonstreren sinds het weekend tegen het toenemende geweld        van buitenlanders in hun land. De moord op drie meisjes in Southport door de zoon        van Afrikaanse immigranten was de druppel die de emmer deed overlopen. Er zijn ook herhaaldelijk botsingen geweest met de politie, die door de mainstream                             als “extreemrechts geweld” worden bestempeld en veel aandacht krijgen.                     Wat echter niet wordt vermeld, is het geweld van de moslims tegen de Britten             tijdens deze dagen, schrijft Heinz Steiner.

Ze noemen zichzelf “Muslim Patrol” of “Muslim Defence League” en zwerven door             de Britse straten. Ze zijn op zoek naar migratiecritici.

Op X (het vroegere Twitter) verspreiden zich steeds meer video’s van dergelijke achtervolgingen en aanvallen van moslims op blanke Britten.

Dit zijn beelden die de mainstream media – of het nu ARD, ZDF, ORF of de particuliere mediagroepen zijn – niet laten zien.

De moslimgroepen, bestaande uit immigranten en hun nakomelingen,                        hanteren messen en machetes en bedreigen de oude, autochtone bevolking.

Er woedt min of meer een oorlog in de Britse straten – tussen de moslimimmigranten        en de oude gevestigde Britten.

Dit zijn beelden die in de toekomst nog vaker te zien zullen zijn dankzij de voortdurende massa-immigratie. Maar hoe lang kan de mainstream hierover nog zwijgen?

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/de-mainstream-media-niet-de-moeite-waard-om-over-te-berichten-
moslims-op-jacht-naar-britten/