donderdag 22 september 2022

Kijk: FVD-leider Baudet legt in 1 minuut aan 1 miljoen kijkers de Great Reset uit


Het gevolg van het omvallen van het mkb, de hele middenstand in de westerse wereld, is dat al die bedrijven voor een prikkie gaan worden opgekocht door de hele grote corporaties. Dat is heel erg, zei FVD-voorman Thierry Baudet in het tv-programma Ongehoord Nieuws.

Dat gebeurde bij de lockdown ook twee jaar lang, vervolgde hij. “Ik geloof zelf niet dat dit alleen maar toeval is. Mensen die Nederland besturen, zijn heel dom, maar daarboven zit nog een laag van globalisten en die zijn heel erg slim. En die hebben ongeveer alle welvaart in handen,” aldus Baudet.

Van bovenaf gecoördineerd

“Die zijn nu de hele economie aan het kapotmaken met hun lakeien, Rutte en Kaag, en die doen gewoon wat ze willen,” zei Baudet. “In alle landen gebeurt hetzelfde; Frankrijk, Duitsland, Engeland. Dat komt omdat het van bovenaf gecoördineerd wordt, net als met corona,” benadrukte de FVD-voorman.

“Al een paar jaar lang wordt die hele middenstand kapotgemaakt: eerst door twee jaar lang lockdown, nu door de onbetaalbare energierekeningen. Ze kopen het op, dan worden wij allemaal loonslaaf, we hebben geen eigendom meer, dan gaat de economie weer groeien en gaan zij de duimschroeven aandraaien.”

Daar gaan we naartoe

“Dat noemen we de Great Reset,” legde Baudet uit. “Dat is de grote Agenda 2030. Daar gaan we naartoe.”

20 feiten over het opkomende wereldvoedseltekort die u tot in uw diepste binnenste zouden moeten doen verkillen

 april 6, 2022

 


Een zeer alarmerend wereldwijd voedseltekort is al begonnen, en het zal de komende maanden alleen maar erger worden. Ik besef dat dit geen goed nieuws is, maar ik zou u willen aanmoedigen om de informatie in dit artikel te delen met iedereen die u kunt. De mensen moeten begrijpen wat er gebeurt, en zij moeten de kans krijgen om zich voor te bereiden. Het tempo waarin de dingen op dit moment over de hele wereld veranderen, is absoluut adembenemend, maar de meeste mensen gaan ervan uit dat het leven gewoon doorgaat zoals het normaal gaat. Helaas is de waarheid dat zich vlak voor onze ogen een zeer reële wereldwijde noodsituatie aan het ontwikkelen is. Hieronder volgen 20 feiten over het opkomende wereldwijde voedseltekort die u tot in het diepst van uw ziel zouden moeten doen verkillen… schrijft Michael Snyder.

 

#1 Een van de belangrijkste regeringsfunctionarissen van Frankrijk vertelt ons dat wij ons schrap moeten zetten voor een “zeer ernstige” wereldwijde voedselcrisis…

De Franse minister van Buitenlandse Zaken Jean-Yves Le Drian zei dat de EU zich moet voorbereiden op het vooruitzicht dat de oorlog in Oekraïne een “zeer ernstige” wereldwijde voedselcrisis zou kunnen veroorzaken.

#2 Joe Biden heeft onlangs toegegeven dat voedseltekorten “reëel zullen zijn”, en zijn regering gebruikt nu openlijk het woord “hongersnood” om te beschrijven wat er komen gaat…

De regering-Biden is bezorgd dat de Russische invasie in Oekraïne hongersnood zal veroorzaken in delen van de wereld, vertelde Cecilia Rouse, voorzitter van de Raad van Economische Adviseurs van het Witte Huis, vrijdag aan CNBC.

#3 Naar verluidt zullen de voedselprijzen in de Duitse supermarkten binnenkort tussen de 20 en 50 procent stijgen…

Slechts enkele dagen nadat Duitsland de hoogste inflatie in generaties rapporteerde (met een CPI van 7,6% op jaarbasis die alle verwachtingen wegblies), wat de plaatselijke bevolking een duidelijk onaangenaam deja vu gevoel gaf, nog voordat de Russische invasie in Oekraïne de weinige overgebleven bevoorradingsketens verbrak en de prijzen nog hoger in de stratosfeer deed belanden …

… maandag zal Duitsland een stap zetten in de richting van een terugkeer van de gevreesde hyperinflatie van Weimar, wanneer volgens de Duitse winkeliersvereniging (HDE) de consumenten zich moeten voorbereiden op een nieuwe golf van prijsstijgingen voor dagelijkse artikelen en kruidenierswaren, waarbij Reuters meldt dat de prijzen bij Duitse winkelketens tussen de 20 en 50% zullen exploderen.

#4 In Spanje is de rantsoenering al begonnen…

In Spanje is men vrijwel onmiddellijk na het uitbreken van de oorlog in Oekraïne begonnen met sporadische tekorten van verschillende producten zoals eieren, melk en andere zuivelproducten. Begin maart begonnen grote supermarkten zoals Mercadona en Makro zonnebloemolie te rantsoeneren.

#5 Ook in Griekenland is de rantsoenering al begonnen…

In Griekenland zijn ten minste vier nationale supermarktketens begonnen met het rantsoeneren van levensmiddelen zoals meel en zonnebloemolie wegens de kritisch lage voorraden die veroorzaakt worden door de verlamde bevoorradingsketens die uit Rusland en Oekraïne komen.

#6 Het hoofd van BlackRock waarschuwt dat dit de allereerste keer zal zijn dat deze generatie “een winkel binnengaat en niet kan krijgen wat ze willen”

Op dinsdag heeft BlackRock Inc. President Rob Kapito aan een publiek in Austin, Texas, dat georganiseerd werd door de Texas Independent Producers and Royalty Owners Association, dat een hele jongere generatie snel te weten komt wat het betekent om te lijden onder tekorten, aldus Bloomberg.

“Voor het eerst zal deze generatie een winkel binnengaan en niet kunnen krijgen wat zij willen,” zei Kapito. “En wij hebben een zeer bevoorrechte generatie die nog nooit offers heeft hoeven brengen.”

#7 Sinds deze tijd vorig jaar zijn sommige kunstmestprijzen met wel 300 procent gestegen.

#8 Veel boeren in Afrika zullen zich dit jaar helemaal geen kunstmest kunnen veroorloven, en men voorspelt dat daardoor de landbouwproductie zal dalen met een hoeveelheid waarmee “100 miljoen mensen” gevoed kunnen worden…

Nu de prijzen in de afgelopen 18 maanden verdrievoudigd zijn, overwegen veel boeren om dit jaar af te zien van de aankoop van meststoffen. Dat betekent dat een markt die lang werd aangeprezen om zijn groeipotentieel, met bijna een derde zal krimpen, volgens Sebastian Nduva, programmamanager bij de onderzoeksgroep AfricaFertilizer.Org.

Dat zou de graanproductie met 30 miljoen ton kunnen doen dalen, genoeg om 100 miljoen mensen te voeden, zei hij.

#9 Rusland is normaal één van de grootste exporteurs van kunstmest ter wereld

Rusland is een belangrijke wereldspeler op het gebied van aardgas, een belangrijke grondstof voor de kunstmestproductie. Hogere gasprijzen, en verminderde aanvoer, zullen de kunstmestprijzen verder opdrijven. Rusland is een van de grootste exporteurs van de drie grote groepen meststoffen (stikstof, fosfor en kalium). Fysieke verminderingen van de aanvoer kunnen de kunstmestprijzen verder opdrijven.

#10 In een doorsnee jaar zijn Rusland en Oekraïne samen goed voor ongeveer 30 procent van alle tarwe-export in de wereld.

#11 De helft van de tarwe-import van Afrika komt gewoonlijk uit Rusland of Oekraïne.

#12 Andere landen zijn nog meer dan Afrika afhankelijk van de uitvoer van tarwe uit Rusland en Oekraïne

Armenië, Mongolië, Kazachstan en Eritrea hebben bijna al hun tarwe uit Rusland en Oekraïne ingevoerd en moeten nieuwe bronnen vinden. Maar zij moeten opboksen tegen veel grotere kopers, waaronder Turkije, Egypte, Bangladesh en Iran, die meer dan 60 procent van hun tarwe uit de twee oorlogvoerende landen hebben betrokken.

#13 Een Russische ambtenaar waarschuwt dat zijn natie binnenkort alleen nog voedsel zal uitvoeren naar “bevriende naties”

Een Russische regeringsfunctionaris heeft gedreigd dat Rusland zijn vitale voedselexport zal beperken tot alleen naties die het als “bevriend” beschouwt.

Dmitry Medvedev, een hooggeplaatste Russische veiligheidsfunctionaris die vroeger president van de natie was, heeft gedreigd dat Rusland binnenkort het Westen van de voedselexport zal afsnijden.

#14 Vrijdag werd bekend dat nog eens 5 miljoen eierleggende kippen in Iowa zouden moeten worden afgemaakt wegens de vogelgriep.

#15 Het dodental door de vogelgriep in Iowa alleen al zal door dit laatste incident tot boven de 13 miljoen opgeschoven worden.

#16 Globaal ziet het totale nationale dodental door de vogelgriep er momenteel zo uit: “22 miljoen legkippen, 1,8 miljoen vleeskippen, 1,9 miljoen hennen en andere commerciële kippen, en 1,9 miljoen kalkoenen”.

#17 De Chinese minister van landbouw heeft aangekondigd dat de wintertarweoogst in China “de slechtste in de geschiedenis” zou kunnen zijn.

#18 Wij worden gewaarschuwd dat de wintertarweoogst in de Verenigde Staten “rampzalig” zal zijn wegens ernstige droogte.

#19 Tijdens een recent interview verklaarde een vooraanstaande Amerikaanse boer dat de meeste Amerikanen het niet leuk zullen vinden wanneer “uw boodschappenrekening $1.000 per maand hoger wordt”.

#20 Het hoofd van het Wereldvoedselprogramma van de VN zegt dat wat de planeet nu te wachten staat, niet te vergelijken is met wat wij sinds de Tweede Wereldoorlog gezien hebben

“Oekraïne heeft alleen maar een catastrofe bovenop een catastrofe verergerd,” zei David M. Beasley, de uitvoerend directeur van het Wereldvoedselprogramma, de organisatie van de Verenigde Naties die 125 miljoen mensen per dag voedt. “Er is geen precedent dat ook maar in de buurt komt van dit sinds de Tweede Wereldoorlog.”

Wij zijn er steeds weer voor gewaarschuwd dat deze dag zou komen, en nu is het zover.

Zoals ik aan het begin van dit artikel al zei, hoop ik dat u deze informatie met zoveel mogelijk mensen zult delen, want deze crisis gaat werkelijk iedere man, vrouw en kind op de hele planeet treffen.

In mijn hele leven heb ik nog nooit zoiets gezien, en de omstandigheden worden met de dag erger.

Een werkelijk nachtmerrieachtige wereldvoedselcrisis staat voor de deur, en honderden miljoenen onschuldige mensen zullen daar diep onder lijden.

 

https://www.frontnieuws.com/20-feiten-over-het-opkomende-wereldvoedseltekort-die-u-tot-in-uw-diepste-binnenste-zouden-moeten-doen-verkillen/


Dr. Vernon Coleman legt uit waarom de meeste Covid-19 gevaccineerden vroegtijdig zullen sterven

 12 december, 2021


We weten allemaal dat de risico’s op korte termijn voor diegenen die de covid-19 injecties aanvaarden verschrikkelijk zijn – erger dan de risico’s verbonden aan om het even welk traditioneel vaccin of medicijn dat ooit werd gemaakt, en er zijn in het verleden enkele gruwelverhalen geweest in verband met farmaceutische producten, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Here’s Why Most of the Jabbed Will Die Early

Geneesmiddelenbedrijven zijn de meest meedogenloze van alle bedrijven – ze doen wapenbedrijven positief welwillend lijken. En, zoals ik al eerder heb aangegeven, laten ze degenen die betrokken zijn bij de illegale drugshandel er betrekkelijk fatsoenlijk uitzien.

Het was eind 2020, een jaar geleden, bekend dat de covid-19 injecties hartproblemen, beroertes, neurologische problemen, myocarditis en pericarditis zouden veroorzaken.

Ik weet dit omdat ik vorig jaar, 2020, verschillende video’s heb gemaakt waarin ik uitlegde dat al deze dingen zouden gebeuren. En dat de bijwerkingen niet zeldzaam of zelfs ongewoon zouden zijn.

Als u geïnteresseerd bent kijk dan eens naar mijn video genaamd ‘Covid-19 Vaccine – Possible Vaccine Side Effects’ of ‘Vital Information about the Covid-19 Vaccine’. Beide video’s zijn opgenomen en gepubliceerd in december 2020 en ze zijn er nog steeds. Als ze op YouTube hadden gestaan, zouden ze natuurlijk zijn verwijderd.

Ik heb al tienduizend woorden geschreven over de problemen op korte termijn met deze spuiten.

Maar ik heb ook de gevaren op middellange en lange termijn onderzocht en wat ik heb gevonden is echt angstaanjagend. Dit is echt een ruiming. De meesten die worden gevaccineerd zullen, vrees ik, blij zijn als ze het vijf jaar uithouden – en dat alles voor een prik die niet doet wat de meeste mensen denken dat hij doet. Om eerlijk te zijn, iedereen die nog steeds zo’n injectie accepteert zou als suïcidaal of krankzinnig moeten worden beschouwd. De levensverwachting zal dramatisch dalen – en niet alleen omdat de kwaliteit van de gezondheidszorg met de dag slechter wordt. Ik vind het eerlijk gezegd moeilijk te geloven dat er mensen zijn die zo gehersenspoeld zijn en zo doodsbang voor de leugens die ze hebben gehoord, dat ze zo veel prikken zullen accepteren als ze worden aangeboden.

Als je trouwens aan mijn geloofsbrieven twijfelt, kijk dan eens naar de lijst van mijn voorspellingen en waarschuwingen op www.vernoncoleman.com.

En als je daaraan twijfelt, lees je dan maar eens door mijn 20 miljoen woorden aan gepubliceerde boeken en oude columns.

De politici, de regeringswetenschappers en de journalisten beweren dat er geen gevaren op middellange of lange termijn verbonden zijn aan de experimentele spuiten.

Maar zij zeggen dat omdat zij niets lijken te weten over traditionele vaccins die problemen op middellange en lange termijn kunnen veroorzaken en dat ook doen. En natuurlijk weten zij niets over de experimentele vaccins, omdat niemand op aarde met zekerheid kan zeggen wat er over één, vijf of tien jaar zal gebeuren.

Ik heb echter een vastberaden, klinische poging gedaan om te analyseren wat ik denk dat er zal gebeuren. En dit is wat ik heb gevonden.

Ten eerste, natuurlijk, zijn er de hartproblemen. Het lijkt erop dat de schade aan het hart die er de oorzaak van is dat zoveel fitte sporters dood neervallen of instorten, waarschijnlijk veel meer mensen treft dan we weten. Artsen kunnen uiteraard geen harten van levende patiënten verwijderen om te zien hoeveel er lijden aan ernstige hartproblemen in een vroeg stadium. En het is nog vroeg wat de myocarditis en pericarditis en andere problemen betreft. Dit probleem is nu een permanent deel van het leven voor velen. En het was allemaal met grote precisie voorspeld. Nogmaals, kijk maar eens terug naar de video’s die ik de afgelopen twee jaar heb gemaakt. Alles was voorspeld. De video’s staan allemaal op Brand New Tube. Ik waarschuwde dat er meer, veel meer, zullen sterven aan de prikken dan er stierven of zullen sterven aan de herdoopte griep. 

Het schijnt, natuurlijk, dat de hartproblemen erger worden door zware inspanning. Ik vrees dat er plotselinge sterfgevallen zullen zijn onder mensen die werken, sneeuw graven of zwaar tuinwerk doen. Sterfgevallen onder ouderen zullen worden afgedaan als een gevolg van het gewone ouder worden.

Is het u trouwens opgevallen dat de laatste tijd officieel wordt beweerd dat mensen die naar de sportschool gaan meer kans hebben op een beroerte of een hartaanval – alsof alleen naar de sportschool gaan het probleem zou zijn? De prik wordt niet als oorzaak genoemd. Ze proberen beroertes en hartaanvallen te normaliseren om de verwondingen door de prik te verdoezelen.

En dit is, vermoed ik, ook de reden waarom zoveel jongeren op de dansvloer in elkaar zijn gezakt. De inspanning, gecombineerd met de hitte, heeft druk gezet op beschadigde harten. En ze zijn ingestort. Ik denk dat de verhalen over mensen die in nachtclubs worden geïnjecteerd of drankjes met spikes drinken grotendeels niet meer zijn dan dat – verhalen. Verhalen om het echte probleem te verdoezelen. Bizar genoeg heb ik zelfs zien beweren dat de opwarming van de aarde de oorzaak is van alle hartproblemen die we zien. Dat is echt vergezocht.

Ik twijfel er niet aan, helaas, dat we meer en meer mensen zullen zien die ernstige hartproblemen krijgen als gevolg van hun prikken. Ouderen zullen eerder sterven dan ze anders zouden zijn gestorven. Maar de sterfgevallen onder jongeren zullen blijven schokken. Er gaan nu al stemmen op om in scholen en sportclubs defibrillators te plaatsen vanwege de ongekende epidemie van hartaanvallen.

Ook de verandering van het immuunsysteem van de geprikten zal van grote betekenis zijn. Naar verluidt hebben veel van de dubbel geprikten een groot deel van hun immuunsysteemvermogen verloren. Dit zal betekenen dat ze ongelooflijk kwetsbaar zijn voor vele ziekten.

Ik vermoed dus dat de gevaccineerden uiterst kwetsbaar zullen zijn voor nieuwe griepvarianten. Zij zullen voortdurend worden aangemoedigd om nieuwe prikken te nemen, nieuwe booster-prikken enzovoort. De onwetenden, de angstigen en de vatbaren zullen speldenkussens worden, de farmaceutische bedrijven zullen onnoemelijk veel miljarden winst maken, de medici zullen enorme vergoedingen krijgen om de spuiten te geven en de kwaadaardige samenzweerders achter de Agenda voor een wereldregering zullen steeds dichter bij hun doel komen. Vaccinpaspoorten zullen, schijnbaar op natuurlijke wijze, veranderen in digitale paspoorten, die financiële gegevens bevatten enzovoort en de slavernij zal compleet zijn. De toekomst is nu heel, heel dichtbij.

Er zullen ook ernstige neurologische problemen zijn. Deze ontwikkelen zich nu al – de gezichtszenuwverlamming is natuurlijk welbekend. Maar er zullen vele andere zijn die al in 2020 bekend waren.

Zullen er vruchtbaarheidsproblemen zijn? Mijn gok is van wel. Zeker, niemand kan zeggen dat er geen zullen zijn.

Het is verbazingwekkend hoeveel vrouwen geen glas wijn drinken om te voorkomen dat hun baby erdoor wordt aangetast, maar wel graag een experimenteel spuitje nemen. Niemand weet wat er met hen of hun ongeboren baby zal gebeuren.

Steeds meer vrouwen die een vaccinatie hebben gehad en zwanger worden, worden geboren met een onderontwikkeld kind. Of de baby’s zullen ernstige hartproblemen krijgen. Wie weet? Veel baby’s zullen ongetwijfeld halverwege de zwangerschap verloren gaan of dood geboren worden. De medische geschiedenis is bezaaid met voorbeelden van geneesmiddelen waarvan iedereen zei dat ze veilig waren, maar die niet zo veilig bleken te zijn. Thalidomide is slechts een van de vele geneesmiddelen in die geschiedenis.

En wat zal er gebeuren als die baby’s opgroeien? Zullen ze volledig onvruchtbaar zijn? Welke andere problemen zullen ze ontwikkelen? Het mRNA is een geheel nieuw soort product. Niemand kan je precies vertellen wat er gaat gebeuren. Niemand kan u vertellen wat er over vijf, tien of vijftien jaar zal gebeuren. We moeten afwachten. En voordat iemand begint te sneren, wil ik u eraan herinneren dat er geneesmiddelen zijn geweest die gevolgen hebben gehad voor de kinderen van vrouwen die ze hebben ingenomen.

Het geneesmiddel diethylstilboestrol (DES) is een gefabriceerde versie van oestrogeen. Het werd aan zwangere vrouwen gegeven om miskramen te voorkomen. Men dacht dat het veilig was, hoewel het daarvoor nutteloos was. In 1971 werd ontdekt dat het middel kanker veroorzaakte en stopten artsen in Amerika met het voorschrijven ervan. Dokters in Europa gingen er nog zeven jaar mee door.

Maar er is een plotwending. Later werd duidelijk dat de dochters van vrouwen die DES gebruikten tijdens hun zwangerschap een verhoogd risico liepen op het ontwikkelen van verschillende soorten kanker. Ik schreef hierover in mijn boek Paper Doctors in 1977 – en Europese artsen stopten toen met het voorschrijven van DES aan zwangere vrouwen. Het duurde 40 jaar voordat de kankers aan het licht kwamen.

Het risico op kanker voor de gevaccineerden kan niet worden onderschat. Niemand weet wat er zal gebeuren.

Een dokter in Idaho, Amerika rapporteert dat hij een twintig maal verhoogde incidentie van endometriumkanker heeft gezien bij geprikte patienten.

En natuurlijk is het bekend dat menstruatieproblemen een ernstig probleem zijn onder de gevaccineerden. Ik vrees dat de incidentie van alle soorten kanker dramatisch zal toenemen onder de gevaccineerden. Met veranderde immuunsystemen liggen er grote problemen in het verschiet.

En er is nog een probleem.

Zullen de gevaccineerden in staat zijn om receptgeneesmiddelen of vrij verkrijgbare geneesmiddelen te nemen? Als ze aspirine of warfarine nemen, bijvoorbeeld, zullen die bloedingsproblemen dan erger worden? We zijn op geheel nieuw terrein. Ik betwijfel of de wiskundigen en psy-op specialisten die de regering adviseren veel idee hebben van de problemen die kunnen optreden bij interacties tussen medicijnen en gewone mensen. En aangezien de covid-prik geheel nieuw is, is er geen limiet aan het aantal problemen dat in het verschiet ligt.

Dus wat kunnen de gevaccineerden doen om zichzelf te helpen?

Wel, in de eerste plaats hoop ik dat de gevaccineerden niet nog meer van die bijzonder giftige prikken in zich laten spuiten. Ik vermoed dat de schade cumulatief is – misschien is dat de reden waarom ze er zo op gebrand zijn om het spul in zulke hoeveelheden in mensen te pompen.

De geïnjecteerden moeten zware inspanningen vermijden, zodat hun hart niet beschadigd wordt. Ik ben bang dat de schade niet altijd zichtbaar is als het hart wordt getest. Lichte oefeningen alleen voor degenen die de covid-19 jab hebben gehad. De voetballers die “nee” zeiden waren meer wijs dan hun reputatie.

En als ik per ongeluk een prik had gekregen (en het zou een groot ongeluk zijn geweest als ik een prik of vaccin had gehad) zou ik mijn immuunsysteem in topconditie willen houden. Je kunt vitamine D en zink gemakkelijk kopen. Van beide kun je gemakkelijk voorraden kopen – maar neem niet meer dan de aanbevolen dosis, want dat kan ernstige en mogelijk dodelijke bijwerkingen hebben als je dat wel doet. De geïnfecteerden moeten eerst met hun arts overleggen – voordat ze medicijnen of supplementen nemen.

Zullen de gevaccineerden een bedreiging vormen voor de mensen om hen heen? Nou, ja, ik vrees van wel. Ze zullen sommige infecties bij zich dragen zonder symptomen of tekenen te vertonen en dus vermoed ik dat ze die infecties zullen verspreiden. Asymptomatische verspreiding gebeurde niet vóór de spuiten, maar nu is er bewijs dat de gevaccineerden de infectie kunnen verspreiden zonder zelf symptomen te vertonen.

Ik heb een hele tijd geleden verslag uitgebracht over de theorie dat immuno-onderdrukte personen een reservoir kunnen vormen waarin virussen gemakkelijker kunnen muteren.

Het probleem is dat de autoriteiten hier niet eerlijk over zullen zijn. Zij zullen beweren dat de sterfgevallen onder de gevaccineerden veroorzaakt worden door nieuwe variaties en wanneer zij maar kunnen zullen zij natuurlijk de schuld geven aan de verstandigen die geweigerd hebben zich te laten infecteren met het meest dodelijke, giftige brouwsel dat ooit is uitgevonden en gepromoot door regeringen, farmaceutische bedrijven en het medisch establishment.

En zullen de injecties enig effect hebben op de hersenen van de gevaccineerden? Nou, het zou me verbazen als dat niet zo zou zijn. Alles wat invloed heeft op de bloedsomloop en het immuunsysteem zal waarschijnlijk ook de hersenen op een of andere manier beïnvloeden. Afgezien van grote bloedingen wat gaat er gebeuren met de intelligentie van de geprikte?

Misschien verklaart dat waarom de ingeënte personen zo verdomd dom lijken. De meesten dragen maskers, dommer kun je het niet krijgen. En, natuurlijk, zullen de maskers de domheid verhogen omdat zij die ze dragen een verminderde hoeveelheid zuurstof zullen inademen.

Waar het op neerkomt is dat ik vrees dat de geprikten een sterk verminderde levensverwachting hebben. En ik geloof niet dat dat toeval is.

Hoe lang zullen ze leven?

Nou, sommigen zullen waarschijnlijk lang leven. Sommige sigarettenrokers leven tot hun 90ste. Het menselijk lichaam gedraagt zich niet altijd zoals verwacht – dat is het hele punt.

Maar ik vrees dat velen tijdens de wintermaanden zullen sterven. De sterftecijfers zullen de komende jaren de pan uit rijzen. De regeringen zullen nieuwe varianten van de griep de schuld geven. Maar dat zal weer een leugen zijn.

Ik vrees dat veel van de ingeënte mensen gemiddeld niet meer dan vijf jaar zullen hebben voordat ze een statistiek worden.

De factcheckers zullen zeggen dat ik dit niet kan bewijzen.

En ze hebben gelijk. Dat kan ik niet. Alles wat ik kan doen is kijken naar de feiten die we hebben en conclusies trekken. En ik wil u eraan herinneren dat ik absoluut gelijk heb gehad over deze neppandemie en de spuiten sinds maart 2020. Ik ben, denk ik, veel nauwkeuriger geweest dan welke regeringswoordvoerder dan ook. En mijn video’s, artikelen en columns zijn er allemaal nog steeds voor u om te controleren als u wilt.

BRON: https://www.frontnieuws.com/dr-vernon-coleman-legt-uit-waarom-de-meeste-covid-19-gevaccineerden-vroegtijdig-zullen-sterven/



Vernon Coleman: Het is tijd om doodsbang te zijn

Ik waarschuw er al enige tijd voor dat de slechte dingen die zijn gebeurd, die nu gebeuren en die nog erger, veel erger zullen worden, al in de jaren zestig zijn gepland. Er is genoeg bewijs voor.

Kijk bijvoorbeeld eens naar wat Dr. Richard Day, een professor in de kindergeneeskunde, in 1969 op een conferentie te zeggen had, schrijft Dr. Coleman.

Ik weet niet of hij mensen wilde waarschuwen of zichzelf wilde ontlasten, maar zijn waarschuwingen en voorspellingen waren buitengewoon accuraat.

Hij waarschuwde dat in de toekomst de bejaarden zouden worden geëlimineerd door het voor hen moeilijker te maken toegang te krijgen tot medische zorg. Hij waarschuwde dat sociale chaos zou worden bevorderd, dat reizen zou worden beperkt, dat ziekenhuizen gevangenissen zouden worden, dat particuliere geneeskunde zou worden uitgebannen, dat het aantal hartaanvallen opzettelijk zou worden verhoogd, dat de wereldbevolking zou worden teruggedrongen, dat informatie zou worden gecontroleerd, dat nepwetenschap zou worden gebruikt om de mythe van de opwarming van de aarde te promoten, dat er overal camera’s zouden zijn, dat sport uniseks zou worden, dat ID-kaarten zouden worden geïmplanteerd, dat de voedselvoorziening zou worden gecontroleerd, dat het weer zou worden gecontroleerd en dat mensen zouden worden gecontroleerd.

Hij waarschuwde ook dat boeken verboden zouden worden en uit bibliotheken zouden worden verwijderd als ze als gevaarlijk werden beschouwd. Tot nu toe zijn vier van mijn boeken verboden – ze staan nu allemaal gratis als pdf op mijn websites – en een vijfde wordt bedreigd. Mijn websites worden onderdrukt en regelmatig gehackt en ik ben verbannen uit alle social media die ik ken.

Professor Day waarschuwde dat televisietoestellen in staat zouden zijn de mensen te bekijken die naar hen keken, dat kankermedicijnen zouden worden onderdrukt en dat nieuwe ziekten opzettelijk zouden worden geïntroduceerd. Ik denk dat de eerste van deze ziekten AIDS was – in de jaren 1980. Mijn kritiek op de manier waarop regeringen en de media de angst overdreven om valse terreur over AIDS te zaaien, leidde ertoe dat ik door de mainstream televisie en radio – vooral de BBC – werd geweerd, alleen maar omdat ik met feiten kwam die bewezen dat ze logen. Ze houden natuurlijk niet van feiten. In de jaren ’80 werden we gewaarschuwd dat iedereen tegen het jaar 2000 door AIDS zou zijn getroffen. Medische organisaties produceerden voortdurend ongefundeerde paniekverhalen. In 1988 zag een grote uitgeverij in Londen plotseling af van een grote publiciteitscampagne voor een boek van mij, toen men hen erop wees dat het korte hoofdstuk over AIDS niet in het plan van de regering paste.

Maar goed, dat was allemaal voorspeld in 1969. Professor Day wist duidelijk waar hij het over had, want alles waar hij voor waarschuwde is al werkelijkheid geworden.

Vandaag de dag concentreren de meeste mensen zich nog steeds op de mRNA-prikken. En dat is belangrijk, natuurlijk, want over de hele wereld wordt degenen die niet worden geprikt nu al medische zorg ontzegd. Overal worden sociale kredietsystemen ingevoerd – met de vaccinpassen als sleutel.

En er wordt al gesproken over verplichte inentingen bij kinderen. Het aantal kinderprikken is gedaald en de officiële verklaring is dat dit komt omdat ouders de NHS niet te zwaar willen belasten. Verplichte MMR prikken zijn onderweg. En dan zitten we allemaal in kleine flatjes in hoge gebouwen. Geen auto’s, geen reizen. En benzodiazepines in het water om ons rustig te houden.

De media fraude ter ondersteuning van de prikken wordt steeds erger. Yahoo News had een kop die luidde: “Anti-vax Olympische gouden medaillewinnaar sterft aan covid op 51 jarige leeftijd”. Iedereen die het verhaal heeft gelezen, zal hebben ontdekt dat de man aan covid was overleden en een vaccinatie had gehad. Hij had al eerder anti-vax standpunten geuit, maar hij was geprikt en stierf aan covid.

Over de hele wereld neemt de druk toe. De Chinezen moeten voedselvoorraden aanleggen voor meer lockdowns als er nieuwe varianten van covid opduiken.

Maar ik maak me zorgen over wat er daarna komt. En hun plannen zijn nu allemaal vrij duidelijk.

Het is duidelijk dat de klimaatverandering, die al in de jaren ’60 werd gepland, de grootste bedreiging is waar we mee te maken hebben.

Covid-19 was het opwarmertje voor het grote werk – de global warming fraude. Dat was altijd al het excuus voor strenge nieuwe wetgeving, economische vernietiging, meer genocide, het einde van de medische zorg en de invoering van de digitale paspoorten. Nu komt het allemaal heel, heel snel. En de voorspelbare repressie komt er ook snel aan.

Degenen die de waarheid durven te vertellen over de prikken zijn nu het doelwit van terrorismebestrijders met het argument dat we de nationale gezondheidsveiligheid ondermijnen. Geweld of dreiging met geweld – zelfs als dat grappig bedoeld is – zal worden gebruikt als bewijs dat wij terroristen zijn. Precies hetzelfde gebeurde 30 jaar geleden met de anti-vivisectiecampagnes. Ik weet dat omdat ik er middenin zat. Mijn telefoons werden afgeluisterd en ik kon de deur niet uit zonder gevolgd te worden door een vent van de speciale afdeling met een videocamera. Mensen spotten ermee en niemand gelooft het totdat het hen overkomt.

Voordat hij werd gekozen, vertelde Boris Johnson de kiezers dat er een vreugdevuur van EU-regels zou komen. Daarom is hij aan de macht gekomen.

Een dag of wat geleden besloot hij stilletjes om dat niet te doen – gewoon weer een gebroken belofte van iemand met sterke banden met de EU – en in plaats daarvan meer gemene net-nul wetgeving in te voeren die de industrie zal vernietigen, iedereen die geen vriend of protégé van de Rothschilds is, zal verarmen en alles van waarde zal vernietigen.

Dat gaat dit jaar gebeuren.

Het gemiddelde gezin zal aan het eind van het jaar minstens 25% armer zijn. De energieprijzen zullen de pan uit rijzen. En als de energiekosten stijgen, stijgen ook de kosten van al het andere.

Er zijn dit jaar al vier grote olierampen geweest en tankers die in brand zijn gevlogen. En zoals ik weken geleden op mijn website al aangaf, is er een tanker voor de kust van Jemen die binnenkort problemen lijkt te krijgen. Olie-exploratie is vertraagd, natuurlijk, vanwege de krankzinnige opwarming van de aarde cultisten.

Vervolgens hoor ik dat de Wereldgezondheidsorganisatie wereldwijde wetten plant om problemen in de toekomst te beheersen. Ze gaan samenwerken met Schwab en het Wereld Economisch Forum. Al deze mensen zijn niet gekozen. Maar denk er eens over na: je kunt geen wereldwijde wetten hebben zonder een wereldwijde regering.

Het is geen toeval dat elke leider in de wereld nu gehaat wordt. Trudeau verstopt zich ergens. Biden, Macron, Johnson, Morrison en de gek in Nieuw-Zeeland worden allemaal verafschuwd. We moeten onze nationale regeringen haten, zodat ze de wereld kunnen klaarstomen voor een wereldregering die wordt geleid door klimaatveranderingscultisten.

De mainstream media, met name de BBC en The Guardian, die beide financiële banden hebben met Bill Gates – die door de WHO als een lidstaat wordt beschouwd – zullen het idee ongetwijfeld goedkeuren. Ik overdrijf niet als ik u waarschuw dat we snel op weg zijn naar wereldwijde slavernij.

Vergeet niet dat de lidstaten van de Verenigde Naties in 2019 – op 1 april nog wel – zijn overeengekomen om hun plannen voor bevolking en ontwikkeling uit te voeren.

De plannen omvatten massale controles van de bevolkingsgroei – met name gericht op Azië en Afrika. De ouderen en de zieken zullen aan nog meer genocidale plannen worden onderworpen.

Het wordt nu duidelijk hoe covid – de nieuwe griep – wordt gebruikt om vaccinpassen te promoten, waardoor we digitale paspoorten krijgen. Er wordt een hoop nieuwe wetgeving doorgedrukt om een communistische staat op te bouwen op de achtergrond van een ziekte waarvan ik heb bewezen dat ze minder mensen heeft gedood dan de griep zou hebben gedaan in een gemiddeld jaar.

In het Verenigd Koninkrijk zal de ‘Police, Crime, Sentencing and Courts Bill’ een einde maken aan ons recht om vreedzaam te protesteren en ons verder leiden naar een politiestaat. Als een dozijn vogelaars samenkomt om naar een pimpelmees te kijken, worden ze waarschijnlijk gearresteerd. Als padvinders gaan kamperen zal de politie ze oppakken en arresteren.

De Human Rights Act Reform Bill heet officieel een moderne Bill of Rights en bevat een verwijzing naar de Magna Carta. Maar dit is een wetsvoorstel waar Koning John van gehouden zou hebben. Ze doen het voorkomen als een wetsvoorstel voor vrijheid, maar dat is net zoiets als beweren dat de BBC evenwichtige, eerlijke nieuwsuitzendingen brengt. De regering zegt dat vrijheid van meningsuiting en academische vrijheid grondbeginselen zijn, maar regeringen overal hebben beide onderdrukt. De Britse regering voegt daaraan toe dat vrijheid van meningsuiting geen absoluut recht kan zijn wanneer het wordt afgewogen tegen de noodzaak de nationale veiligheid te beschermen. Dat is hun excuus om te liegen, om de waarheidssprekers te demoniseren en om feiten en waarheden te onderdrukken.

En vergeet de noodwet niet, die in maart 2020 werd ingevoerd, onmiddellijk nadat de Britse regering officieel te horen had gekregen dat covid-19 niet dodelijker was dan de griep. Het staat nog steeds op de achtergrond en geeft de regering buitengewone bevoegdheden. Het stelt hen in staat te doen wat ze maar willen. Het Parlement blijft het goedkeuren.

En dan is er NHSX – een speciale kleine organisatie die de NHS en NHS Digital aan elkaar koppelt. Het plan is om een technische architectuur (zoals zij het noemen) te introduceren om de hele National Health Service (NHS) te verbinden – over gezondheid en zorg. Er zullen apps komen die de vax-paspoorten rechtstreeks in digitale paspoorten omzetten. Privacy zal tot het verleden behoren. Nogmaals, dit wordt heel stilletjes gedaan door ongekozen bureaucraten. In de nieuwe NHS wil het medische establishment een vermindering van het aantal kankerscreening tests die worden gedaan en het aantal mensen dat wordt behandeld. Minder patiënten die gediagnosticeerd en behandeld worden zal, zo zeggen ze, helpen om de opwarming van de aarde te stoppen. Het laatste idiote idee van de regering is om een nieuwe oorlog tegen kanker te verklaren met een kankervaccin als wapen.

Als ze gewaarschuwd worden voor het komende gebrek aan privacy, zeggen miljoenen glunderend: “Ik heb niets te verbergen”. Maar ik vraag me af of ze dat nog steeds zullen zeggen als hun buren naar de foto’s van hun aambeien kunnen gluren die ze naar hun dokter hebben gestuurd. En hoe blij zullen ze zijn dat hun buren precies kunnen zien hoeveel ze op de bank hebben staan? Dat is wat digitale paspoorten betekenen. 

Ondertussen gaat de opwarming van de aarde fraude snel verder.

De BBC, die de opwarming van de aarde beschouwt als gepubliceerd in de Evangeliën, meldt dat een klein leger vrijwilligers de zogenaamde ontkenners van Wikipedia weghoudt.

Tot zover de vrijheid van meningsuiting en debat – alweer. Deze mensen onderdrukken standpunten waarmee zij het niet eens zijn en de BBC behandelt hen als toegewijde helden, natuurlijk. Zelfs een medeoprichter zegt dat hij Fakopaedia niet meer vertrouwt. Ik denk dat het de gevaarlijkste site is in de geschiedenis van het internet.

Al deze dingen gebeuren over de hele wereld. Ze drukken wetgeving erdoor over de ruggen van de herdoopte griep en leiden ons af met die ellendige koninklijke familie onzin en andere stommiteiten.

De sleutel om dit alles te stoppen is simpel.

Gebruik geen smartphone. Neem een goedkope telefoon voor alleen bellen. Download nooit een app op een telefoon of computer. Zonder apps kunnen ze ons niet controleren.

Als genoeg van de deugdsignalerende, masker dragende, prikkende medewerkers apps downloaden, dan komen we in grote problemen.

Het goede nieuws is echter dat in het Verenigd Koninkrijk ten minste een derde van de bevolking nog steeds niet de eerste vaccinatie heeft gehad. Ik vermoed dat dat cijfer over de hele wereld goed is. Regeringen hebben gelogen over het aantal vaccinaties.

Zorg ervoor dat je je niet bij de zombies voegt. En zorg ervoor dat je familie, vrienden en buren standvastig blijven. We kunnen dit winnen. En we moeten wel, anders stevenen we rechtstreeks op slavernij af, aan het eind van het jaar.

Tenslotte, ook al voelt het soms zo, vergeet niet dat u niet alleen bent. Meer en meer mensen worden wakker en als ze eenmaal wakker zijn, gaan ze niet meer terug slapen. – Wat betekent dat ons aantal dagelijks groeit.

Als we deze oorlog willen winnen dan moeten we hard vechten en met vastberadenheid en passie en de waarheid – en humor die de vijand haat en niet begrijpt. Vergeet niet dat dit in de eerste plaats een propaganda- en mediaoorlog is en dat we moeten proberen naar buiten te reiken om mensen op te voeden die niet in staat zijn voor zichzelf te denken. We moeten de strijd aangaan over de eenvoudige zaken, zoals de zinloosheid en het gevaar van de grappen.

Deze oorlog zal niet worden gewonnen in parlementen of rechtbanken, maar in de harten en geesten van de mensen, u en ik, die weten dat dit een verderfelijke propagandaoorlog is. Wij zijn verraden door de meeste politici, journalisten, advocaten, rechters en artsen, maar hoewel zij het geld hebben, hebben wij het geloof, de liefde, de waarheid en de wil om te winnen.

Wantrouw de regering, vermijd de massamedia en bestrijd de leugens.

Dank u voor het kijken naar een oude man in een stoel.

 



Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...