rsz alles is bullshitEr wordt nu al toestemming gevraagd voor het vaccineren van kinderen tegen apenpokken.

Dat volgens de medische wetenschap deze ziekte vooral wordt verspreid via seks van homomannen onder elkaar, schijnt daarbij even bijzaak te zijn.


De wereld is weer eens in ban van een volgend verhaal waar de honden geen brood van lusten, ook wel een broodje aap verhaal genoemd.

Overal zie je bekende virologenkoppen weer opduiken. Nee, niet om bekend te maken dat ze er eindelijk in zijn geslaagd om het nooit bewezen sars-cov-2 virus te isoleren, maar om de wereld weer eens de stuipen op het lijf te jagen met het volgende bangmakerijverhaal.

Dit keer hebben ze de apenpokken maar weer eens van stal gehaald. Alleen heet het nu geen apenpokken meer, maar mpox.

Zo’n twee jaar geleden verschenen de eerste alarmerende berichten over het apenpokkenvirus. Wat toen opviel was dat er uitbraken werden gemeld in al die landen waar zwaar was ‘gevaccineerd’ tegen corona.

Wat we dan ook apenpokken of mpox noemen is niets anders dan de zoveelste bijwerking van de bekende gentherapie, aan het volk gesleten als ‘coronavaccin’.
Hoewel volgens de medische wereld zo goed als alle besmettingen met apenpokken plaatsvinden nadat homomannen seks met elkaar hebben gehad, moeten we nu wel de kinderen beschermen natuurlijk.
In werkelijkheid vormt deze ziekte geen enkele bedreiging voor de wereld, maar fungeert het eveneens als een mooie dekmantel voor één van de vele bijwerkingen van de experimentele corona spuiten. Veel mensen klagen over gordelroos als bijwerking en laat dat er nu precies zo uit zien als een besmetting met de apenpokken.

Mike Adams is kort en krachtig over de apenpokken en schrijft: Iedereen die dom genoeg is om in deze nieuwste ‘uitbraak’ hysterie mee te gaan is dommer dan een aap.

Van alle primaten op aarde is alleen de mens dom genoeg om hun eigen voedsel te vergiftigen met pesticiden, hun eigen nakomelingen te vermoorden door middel van abortus en zichzelf in te spuiten met een genetisch gemodificeerd experimenteel ‘vaccin’ dat onvruchtbaarheid en dood tot gevolg heeft. Zelfs ratten zijn niet zo dom om zich met dit soort dingen bezig te houden. Om dat te kunnen doen is er een gehoorzaam en volgzaam menselijk wezen nodig.