donderdag 4 november 2021

Nieuw bewijs voor schadelijkheid van coronavaccinaties aangeboden aan Internationaal Strafhof in Den Haag

 

Foto: Greger Ravik CC BY 2.0

Nieuw bewijs voor schadelijkheid van coronavaccinaties aangeboden aan Internationaal Strafhof

in Binnenland 8 oktober 2021 13:30 79 Reacties

De Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 heeft nieuw bewijs aangeboden aan het Internationaal Strafhof in Den Haag over de schadelijkheid van de coronavaccinaties.

De deskundigen die de BPOC2020 heeft geraadpleegd, zijn van mening dat de vaccins niet veilig zijn voor gebruik. Dit blijkt ook uit de meldingen die zijn binnengekomen bij het Meldpunt Vaccinatie van de commissie.

Tot 8 oktober zijn er 2204 sterfgevallen en 2835 gevallen van ernstige gezondheidsschade na het coronavaccin geregistreerd door het meldpunt. Bijwerkingencentrum Lareb weigert deze meldingen in ontvangst te nemen.

Regering wens geen kennis te nemen van de meldingen

Bij gevallen van ernstige gezondheidsschade moet worden gedacht aan leukemie bij jongeren, miskramen, myocarditis en trombose met trombocyptopenie syndroom.

De BPOC2020 is ervan overtuigd dat de Nederlandse regering op de hoogte is van de overlijdens en ernstige gevallen van gezondheidsschade die zijn opgetreden en nog dagelijks optreden na vaccinatie.

De regering wenst echter geen kennis te nemen van de meldingen. Tevens hult het Lareb zich in stilzwijgen over het onderzoek naar de meldingen die bij het centrum zijn binnengekomen.

 Onderzoek

Dit is voor de commissie reden al haar bewijs ten aanzien van de overlijdens en ernstige gezondheidsschade die gemeld zijn aan het Internationaal Strafhof over te dragen voor onderzoek.

De BPOC2020 heeft daarnaast de gespreksverslagen van haar bezoek aan het ministerie van Volksgezondheid en haar bezoek aan het Lareb aan het Strafhof overgedragen. Het is nog niet duidelijk wat er met het bewijs gaat gebeuren.

 

FVD ‘overstelpt’ met berichten over vaccinatieschade: ‘Mensheid staat nog iets tragisch te wachten’

 vaccinatie

Foto: Phil Roeder CC BY 2.0

FVD ‘overstelpt’ met berichten over vaccinatieschade: ‘Mensheid staat nog iets tragisch te wachten’

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) (in Nederland) heeft op social media een bericht over vaccinatieschade gedeeld dat hij binnenkreeg.

Er worden mensen echt ziek van de vaccinaties. Om ons heen worden reumapatiënten zieker en de reuma neemt aanzienlijk toe. Een vriend van ons krijgt om de drie weken morfine ingespoten. Na de vaccinatie begon de ellende,” schrijft de persoon.

“Mijn vader is 84 en zit helemaal onder de gordelroos, het is zo heftig. Heeft aan de morfine gezeten en nu zware pijnstilling. Hij trilt ook over zijn hele lijf. Hij was nooit ziek!” valt te lezen in het bericht.

Een nichtje heeft een miskraam gehad

“Hij heeft Pfizer gehad en het blijkt dat het immuunsysteem wordt aangetast,” vervolgt de persoon. “Dat kun je op verschillende sites lezen. Een nichtje heeft een miskraam gehad en een vriendin alleen maar zware menstruaties en mijn zus is zo duizelig.”

Maandag schreven de media dat meldingen van vrouwen die last hebben van menstruatieklachten na de coronavaccinatie blijven binnenstromen bij het bijwerkingencentrum Lareb. Begin oktober hadden bijna 10.000 vrouwen een probleem doorgegeven, twee weken later staat de teller op zo’n 14.000. Denk daarbij aan doorbraakbloedingen, hevige menstruatie of juist het uitblijven van ongesteldheid.

Wij hebben echt het idee dat alles onder de mat geveegd wordt

“Is dit allemaal toeval?” vraagt de persoon aan Van Houwelingen. “Wij denken van niet. Kan er een onafhankelijk onderzoek komen naar de bijwerkingen? Wij hebben met velen echt het idee dat alles onder de mat geveegd wordt en dat de mensheid nog iets tragisch te wachten staat. Al hopen wij van niet.”

Ziekenhuismedewerker Fleur: ‘Deze poli(kliniek) is sinds de invoer van de vaccinaties compleet overspoeld’

 



Op de functieafdeling waar ik werk als laborant krijgt iedereen die een TIA (Transient Ischemic Attack ook wel herseninfarct genaamd meestal op basis van trombose met als gevolg neurologische klachten die volledig herstellen binnen 24 uur, red.) of CVA (Cerebro Vasculair Accident ook wel beroerte genaamd waardoor er een acute doorbloedingsstoornis in de hersenen ontstaat o.b.v. een stolsel of bloeding maar met neurologische restverschijnselen) heeft gehad voor een periode een Holterkastje (hierbij wordt voor een afgesproken tijd thuis het hartritme opgenomen en daarna geanalyseerd, red.)) aangesloten om boezemfibrilleren (onregelmatige hartslag, red) uit te sluiten.

Het valt mij op dat sinds het vaccineren is begonnen ik een grote toename zie aan patiënten die binnen 10 dagen na vaccinatie binnenkomen met verlammingsverschijnselen, duizeligheid, hartritmestoornissen en onwel wordingen. Deze mensen moeten door de boezemfibrilleren-verpleegkundige gezien worden. Deze polikliniek is sinds invoer van de vaccinaties compleet overspoeld. 

Wat tot mijn verbazing de oplossing is voor deze enorme toename aan patiënten: ze hebben nu de inclusiecriteria aangepast om de patiëntenstroom te verminderen!!! 

We breiden dus niet de capaciteit uit maar we laten minder snel patiënten doorsturen naar deze verpleegkundige wat we voor corona dus wel nodig vonden. Nu worden ze gewoon anders geïndiceerd. Is dat niet de verkeerde kant op redenen? Waarop was voorheen de indicatie gebaseerd en waarom is dat nu opeens omdat er te veel zijn, veranderd? Hebben deze mensen opeens minder nazorg nodig?

Steeds meer patiënten vragen mij nu: ‘Kan dit door mijn vaccinaties komen?’…

Inmiddels wil ik zo graag het ziekenhuis uit, ik kan hier echt niet meer achter staan, dit is echt de druppel.

‘Fleur’ afdeling Functieonderzoek ziekenhuis

Hoogleraar: ‘Elektrische auto is vervuilend. We worden zwaar voor de gek gehouden’

             Bron: Plus Magazine


elektrische auto
Foto: Raysonho @ Open Grid Scheduler / Grid Engine CC0 1.0

Hoogleraar: ‘Elektrische auto is vervuilend. We worden zwaar voor de gek gehouden’

De overheid stimuleert het rijden in een elektrische auto fors. Particulieren krijgen duizenden euro’s subsidie voor een nieuwe auto met een stekker. Daarnaast heeft de overheid tientallen miljoenen uitgetrokken voor de aanleg van honderdduizenden extra laadpalen. Het doel is om in 2030 bijna 2 miljoen elektrische auto’s te hebben in Nederland.

Deze auto’s zouden beter voor het milieu zijn omdat ze geen CO2 uitstoten. “Onzin. We worden weer zwaar voor de gek gehouden,” zegt emeritus hoogleraar Guus Berkhout in De Telegraaf. Elektrische auto’s zijn volgens hem helemaal niet zo groen als wordt beweerd.

Erg milieuonvriendelijk

“Iemand die met zijn elektrische auto stroom tankt, tankt voor ruim 87 procent elektriciteit uit hout, kolen, gas en kernenergie, en maar voor 13 procent uit zon en wind. Bovendien, zon- en windaanbod is onbetrouwbaar,” licht hoogleraar Berkhout toe. Van die 13 procent blijft overigens slechts 4 procent over.

Berkhout wijst er verder op dat elektrische auto’s veel zwaarder zijn dan bijvoorbeeld benzineauto’s en derhalve veel meer fijnstof produceren. Daarnaast is de productie van de batterij van stekkerauto’s erg milieuonvriendelijk.

Hij komt tot de volgende slotsom: “De nadelen van elektrisch rijden blijken vele malen groter dan de voordelen.” Volgens Berkhout kunnen we beter kiezen voor een nieuwe dieselauto. “Die stoot veel minder CO2 uit.”


https://www.ninefornews.nl/hoogleraar-elektrische-auto-is-vervuilend-we-worden-zwaar-voor-de-gek-gehouden/ 


elektrische auto
Foto: Alexander Migl CC BY-SA 4.0

Elektrische auto zorgt ook voor veel CO2, geeft Polestar toe

Autofabrikanten moeten open en eerlijk zijn over de uitstoot die de productie van een elektrische auto veroorzaakt, zegt Polestar. De Chinees-Zweedse fabrikant stelt dat mensen soms te makkelijk denken over de impact van elektrisch rijden.

Je hoort vaak dat elektrische auto’s geen CO2 uitstoten als ze rijden en in die zin dus schoner zijn dan auto’s met een verbrandingsmotor. Aan de hand van een voorbeeld laat Polestar zien dat een elektrische auto niet per definitie schoner is dan een auto met een verbrandingsmotor.

Pas na bijna 80.000 kilometer schoner

In het voorbeeld vergelijken de Zweden hun eigen Polestar 2 met een Volvo XC40. Bij het winnen van de grondstoffen voor de elektrische auto wordt 1,7 keer zoveel CO2 uitgestoten. Dat heeft vooral te maken met de materialen die nodig zijn voor de accu. Zo zorgt de XC40 bij de productie voor een uitstoot van 14 ton CO2, terwijl een Polestar 2 tot ruim 20 ton komt.

Bij een gemiddelde energiemix in Europa is de Polestar pas na bijna 80.000 kilometer schoner dan de Volvo. En zelfs als je 100 procent groene stroom ‘tankt’, stoot de Polestar onderaan de streep pas na 50.000 kilometer minder CO2 uit dan de XC40.

[Autoweek]

https://www.ninefornews.nl/elektrische-auto-zorgt-ook-voor-veel-co2-geeft-polestar-toe/ 

Er is iets heel vreemds aan de hand in de ziekenhuizen


ziekenhui
Foto: Unsplash

Er is iets heel vreemds aan de hand in de ziekenhuizen

Overal in de Verenigde Staten stromen de spoedeisende hulpafdelingen vol en niemand lijkt er een verklaring voor te hebben. Ten opzichte van enkele maanden geleden is het aantal dagelijkse coronagevallen in de VS gehalveerd. Nu er minder coronagevallen zijn, zou je verwachten dat het rustiger wordt op de eerste hulp. Niets is minder waar.

In veel ziekenhuizen worden ernstig zieke patiënten behandeld op de gang omdat de spoedeisende hulpafdeling vol is. Spoedartsen van het Sparrow Hospital in Lansing in de staat Michigan worden geconfronteerd met patiënten die veel zieker zijn dan ze ooit eerder hebben meegemaakt. De spoedeisende hulp beschikt over 72 bedden, die allemaal bezet zijn. Veel patiënten liggen op de gang.

De meeste patiënten die het ziekenhuis worden binnengebracht, hebben last van ademhalingsproblemen, buikpijn, bloedproppen en hartproblemen.

Hartritmestoornis

Vooral jonge, gezonde mensen worden plotseling getroffen door hartproblemen. Zo viel een middelbare scholier uit de Amerikaanse staat Pennsylvania dood neer na een plotselinge hartstilstand. In dezelfde staat stief een 12-jarige jongen plotseling na problemen met zijn hartslagader.

Voetballer Sergio Aguero van FC Barcelona verliet zaterdag in het duel met Deportivo Alaves het veld met ‘pijn op de borst’. Hij werd later in het ziekenhuis gediagnosticeerd met een hartritmestoornis.

Hartstilstand

Twee dagen later kreeg de IJslandse voetballer Emil Palsson van de Noorse club Sogndal op het veld een hartstilstand. De 28-jarige middenvelder zakte na ruim 10 minuten spelen in elkaar.

Waarom krijgen zoveel jonge mensen plotseling zulke ernstige hartproblemen? Wie het weet mag het zeggen.

[Zero Hedge via TheMostImportantNews.com]

 PASS Sanitaire... des soignants en enfer !

8.767 weergaven

19 okt. 2021


                 LINK: https://youtu.be/2Fke8-BFkvI

Flore et Nathalie travaillent dans un Service de Soins Infirmier à Domicile. Auparavant elles ont exercé dans différents services et institutions (ambulance, gériatrie, service neuro/trauma rachidien, réveils de coma, réanimation). L'une d'elle a même était appelée en "renfort-Covid". Aujourd'hui elles sont suspendues de leur emploi pour cause de refus du Pass Sanitaire et de la vaccination obligatoire que cela entraîne. Elles nous racontent leur expérience et la violence de cette situation, pour elles, leur famille, leurs patients...

 Jongsten hebben in Glasgow meest te verliezen

Tenzij de klimaattop in Glasgow tot ongeziene extra inspanningen leidt, is de kans verkeken om de opwarming tot 1,5 graden te beperken. 

Gevolg: kinderen die vandaag worden geboren, zullen tijdens hun leven tot 41 keer meer hittegolven meemaken dan in een wereld zonder klimaatopwarming.

DOOR TOBE STEELTHOMAS SEGERSRAPHAEL COCKX EN THOMAS ROELENS 

29 OKTOBER 2021

Toen de wereldleiders eind 2015 in Parijs tot hun befaamde akkoord kwamen, schoven ze een opwarming van 1,5 graden Celsius naar voren om de ergste gevolgen van klimaatverandering te voorkomen. Zes jaar later is er in Glasgow opnieuw een VN-klimaattop en is de Parijsambitie alweer bijna buiten bereik. Sinds de industriële revolutie is de aarde al 1,1 graden opgewarmd. In het huidige tempo zal de resterende buffer binnen acht jaar zijn opgebruikt. Er zal dan zo veel CO₂ in de atmosfeer zitten dat het zelfs mathematisch niet meer mogelijk is de opwarming tot 1,5 graden te beperken. De Amerikaanse klimaatonderhandelaar John Kerry omschreef de top in Schotland dan ook als ‘de laatste beste kans’ om de opwarming tot 1,5 graden te beperken.

Voor de kinderen van vandaag wordt de uitkomst van die zoveelste laatste kans bepalend voor hun verdere leven. Als landen geen bijkomende inspanningen leveren bovenop hun huidige beloften, dan zullen kinderen die nu ter wereld komen tijdens hun leven een verdubbeling tot een verzevenvoudiging meemaken van extreme gebeurtenissen zoals hittegolven en overstromingen. Tot die conclusie kwam een internationale groep onderzoekers onlangs in een studie in het wetenschappelijk tijdschrift Science waarin ze de gevolgen van klimaatverandering voor verschillende generaties in kaart brengen.

Hoeveel vaker zullen hittegolven voorkomen? *




 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 














Vooral het aantal hittegolven neemt schrikwekkend toe wanneer de aarde verder opwarmt. Een extreme hittegolf, zoals die in een wereld zonder klimaatverandering slechts eens in de honderd jaar voorkwam, kan de komende decennia vaste prik worden. Wie in 1960 geboren werd, zal gemiddeld al vier zo’n uitzonderlijke hittegolven meemaken tijdens zijn leven. Een kind dat vorig jaar ter wereld kwam daarentegen kan tot 32 dergelijke hete episodes meemaken wanneer er geen extra klimaatbeleid komt en de aarde tegen het einde van de eeuw in een van de pessimistischere scenario’s met 3°C opwarmt. Ook de andere klimaatextremen vertonen eenzelfde trend.

Bron: Science, Wim Thiery (VUB) | **Statistisch gezien kan een klimaatextreem ook minder dan eens in een leven voorkomen. Bijvoorbeeld 0,5 mislukte oogsten betekent dat die persoon 1 kans op 2 heeft op zo‘n gebeurtenis mee te maken in zijn leven.

Wat de concrete impact is van een hittegolf bleek recent nog tijdens de zomer van 2020. Acht dagen lang steeg de maximumtemperatuur in ons land toen boven de 30°C. In diezelfde periode stelde het Belgische gezondheidsinstituut Sciensano bijna 1.500 extra overlijdens vast, een derde meer tegenover het historisch gemiddelde. De oversterfte bestond voor meer dan de helft uit ouderen. Onderzoeker Wim Thiery noemde hittegolven eerder al een sterk onderschat probleem. ‘Hittegolven treffen de meest kwetsbare mensen in onze samenleving. Net als bij corona zijn ouderen en zieken het grootste slachtoffer’.

Daarnaast waarschuwt hij ook voor de effecten van extreme hittegolven elders ter wereld. Een combinatie van hoge temperaturen en zeer hoge luchtvochtigheid kan voor onleefbare omstandigheden zorgen omdat het lichaam dan niet meer kan afkoelen. 'Een aantal jaren geleden dachten we nog dat zulke condities in een pessimistisch scenario pas tegen het einde van de eeuw zouden voorkomen. Uit de meest recente studies blijkt echter dat dat een te conservatieve inschatting was. Zelfs bij een opwarming van 1,5 à 2 graden zullen er geregeld plekken op aarde zijn, met name in Zuidoost-Azië, waar de grens van de leefbaarheid wordt overschreden. We hebben het dan over een hitte die voor gezonde mensen na een paar uur dodelijk kan zijn.’

Welke kinderen worden het zwaarst getroffen?

Voor een kind dat pas op de wereld komt kijken, lijkt er weinig hoop dat Glasgow echt voor de kentering zorgt. Maar of het zich voor een leven vol rampspoed moet opmaken, hangt in grote mate ook af van waar het wordt geboren. De studie van Wim Thiery en zijn collega’s toont een groot verschil tussen regio’s.



Bron: Science, Wim Thiery (VUB) | *In vergelijking met de pre-industriële temperatuur tussen 1850 en 1900

In het Midden-Oosten en Noord-Afrika zijn de jongste generaties het meest blootgesteld aan de toenemende klimaatextremen. Iedereen jonger dan 25 jaar stevent er bij de huidige klimaatengagementen af op zeven keer meer blootstelling aan het geheel van klimaatextremen, gaande van rivieroverstromingen en hittegolven tot mislukte oogsten. Voor diezelfde jongeren in Europa gaat het in hun leven om een verdrievoudiging ten opzichte van een wereld zonder klimaatverandering.

Daarbij is er ook een duidelijke link met de wereldwijde inkomensongelijkheid. Jongeren in de armste landen zullen in hun leven ook de grootste toename meemaken van klimaatextremen, terwijl jongeren in de rijkste landen net de minste impact ondervinden.

Dat de 1,5 gradenkans zienderogen wegsmelt, mag ook geen excuus zijn om de hoop op te geven. ‘Er is niet één bepaald kantelpunt waarbij je van de klif valt’, zegt Thiery. ‘Elk tiende van een graad opwarming leidt tot een verhoogde blootstelling van mensenlevens aan klimaatextremen. Als het niet bij 1,5 graden opwarming blijft, dan is 1,6 graden nog altijd beter dan 1,7 graden. Elke extra opwarming leidt ertoe dat de gevolgen van wat mensen in hun leven gaan meemaken toenemen. Elke actie telt dus. Welk traject we verder volgen, zal de toekomst bepalen voor de kinderen van vandaag.’

 

© 2021 Mediafin

 



Kokopelli-manifest: Voor een vruchtbare opstand

Wij zijn geen politieke organisatie; we zijn geen aanhangers van enige partij, van enig wetenschappelijk dogma, van enige vergezochte theorie. We zijn gewoon een vereniging die al meer dan 20 jaar werkt aan de bescherming van de biodiversiteit, in een context van criminalisering van onze activiteiten, gerechtelijke intimidatie, maar ook van instrumentalisering van instellingen en wetgeving door een almachtige agrochemische industrie.

Als zodanig heeft de Kokopelli Associatie een lange ervaring in het verdedigen van het algemeen belang en het bestrijden van de tirannie van commerciële belangen die de werking van de Republiek willen overnemen. Uit deze lange en meervoudige gevechten hebben we een fundamentele les geleerd: de overheid en de regels die zij uitvaardigt, zijn zelden een weerspiegeling van het algemeen welzijn. Integendeel, de tussenkomst van de uitvoerende macht wordt over het algemeen alleen gedicteerd door handelsbelangen, die zelf worden vertegenwoordigd door de een of andere industrie, en dit risico is des te belangrijker omdat de financiële belangen die op het spel staan ​​al groot zijn, dit is, helaas, het geval op gebied van gezondheid en ziekte.

Vandaag proberen we, net als alle Fransen, de huidige crisis te overleven onder een bestuurlijk en politieregime dat steeds harder wordt en dat elke dag meer het gezicht krijgt van de angstaanjagende anticipatieroman van George Orwell, 1984 .

Dus pakken we onze pen om alarm te slaan en te roepen tot een vruchtbare opstand, voordat het te laat is en de sanitaire tirannie, die zich elke dag een beetje meer voor onze ogen manifesteert, geen onomkeerbare realiteit wordt.

Waarom maken we ons zo'n zorgen als sommigen geloven dat dit gewoon een slecht moment is dat voorbijgaat en dat alles weer normaal zal worden "wanneer we klaar zijn" met dit vervelende virus?

1

In de eerste plaats omdat de beperkende maatregelen die tijdens crisisperiodes zijn ingevoerd, daarna nooit meer helemaal worden ingetrokken (1) . Bovendien heeft de regering reeds getracht een groot aantal van deze maatregelen in gemeen recht te brengen (2) en ze zo om te zetten in banale instrumenten van controle en repressie die de uitvoerende macht naar eigen goeddunken kan activeren;  

2

Omdat, in een context van constante evolutie van het virus (3) en de zeer lage mortaliteit die ermee gepaard gaat (4) (gemiddeld 0,15% (5)  - inclusief de zeer vele sterfgevallen "met COVID") - ver van de 3,4% aanvankelijk geschat door de WHO (6) , vinden we het extravagant om te beweren dat we een organisme willen "uitroeien" dat zich nu in ons ecosysteem bevindt, samen met honderdduizenden anderen, onder het enige voorwendsel dat het nieuw is . Dit zal ons onvermijdelijk leiden naar andere buitensporige scenario's zoals die we momenteel meemaken. WHO (7)  en de farmaceutische industrie (8) kondigde ook maanden geleden aan dat dit coronavirus endemisch zou worden over de hele planeet en dat we er “voor altijd” mee zouden moeten leven;

 

3

Dan, omdat de reeks ongelooflijk liberticide maatregelen die gepaard gaan met de tegenstrijdige en bijzonder willekeurige aankondigingen van de uitvoerende macht (9) ons wordt opgelegd zonder enig respect voor het democratische proces (10) , in een context van beschuldiging van het Parlement (11) en  ongekend misbruik (12-a) van de machtigingen om wetgeving uit te vaardigen door verordeningen (12-b)  ;   

4

Omdat de regeringsstrategie om de “pandemie” te bestrijden gebaseerd is op de technisch-medische meningen  (13)  van een handvol wetenschappelijke persoonlijkheden, niet verstoken van belangenconflicten (14)  , wier beslissingen een dramatische impact hebben op alle gebieden van de het sociale en economische leven van het land (15) . Artsen zijn dus lang niet de enigen die zich zorgen maken en zouden daarom niet de enigen moeten zijn die worden geraadpleegd (14)   ;

 

5

Omdat de statistische en wetenschappelijke basis van de besluiten die worden genomen , als ze mager en onzeker aan het begin van de crisis waren, zijn vandaag door de wetenschappelijke gemeenschap zeer breed betwist (16)  zelf , als ze niet gewoon non-existent ( 17)   ;

6

Omdat ondanks dit de meest infantiliserende (18) , vernederende, zelfs schadelijke maatregelen worden gehandhaafd en zelfs verscherpt  : de hele dag en op alle plaatsen van het leven een masker dragen, ook voor onze kinderen ouder dan 12 jaar en dan pas 6 jaar oud, de privé " bubbels", uitgaansverboden, bezoekverboden van onze ouderen, zelf ingevulde certificaten voor onze essentiële reizen of zelfs de getolereerde reisradius, op volkomen willekeurige afstanden van 20 km , 2 km, 1 km ...;

 

7

Omdat nu duidelijk is dat de overvloed aan autoritaire maatregelen van de uitvoerende macht geen effect hebben gehad op de toename of afname van de besmetting, of zelfs het tegenovergestelde van de verwachte effecten zou hebben veroorzaakt (19) (dit bevestigde verder een studie gepubliceerd door Stanford University, onder leiding van de beroemde Prof. van epidemiologie John Ioannidis  (16) ); en dit terwijl het inderdaad dramatische gevolgen (20) heeft gehad  voor de bestaansmiddelen en levensomstandigheden van miljoenen mensen in ons land;

8

Omdat de kwade trouw van de overheid duidelijk is als het gaat om het voorkomen van de implosie van ziekenhuizen, terwijl tegelijkertijd het aantal bedden en de beschikbare middelen nog steeds en altijd worden verminderd (21) ; 

 

9

Omdat alle communicatie van de overheid (22) en de media (23) duidelijk tot doel heeft angst aan te wakkeren en de bevolking te conditioneren om hen de ergernissen te laten accepteren die hen worden opgelegd, evenals het vaccin, als de enige oplossing voor de crisis.   

10

Omdat er integendeel behandelingen bestaan (24) en we zijn er zorgvuldig uit de buurt gehouden, onder meer door schandalig frauduleuze wetenschappelijke artikelen (25)  of regelrechte voorschrijfverboden (26)  ;   

 

11

Omdat we erg geschrokken waren van de kliek die was georganiseerd tegen de promotors van deze behandelingen, variërend van doodsbedreigingen (27)  tot disciplinaire procedures in de Nationale Raad van de Orde van Artsen (28)  , inclusief lynchen in de media , juridische procedures en ontneming van gebruikte drugs door verwachte leveringen te blokkeren (29)  ;

12

Omdat we geschokt zijn door de censuur die in de pers (30) en op sociale netwerken (31) woedt tegen elke afwijkende gedachte, elke kritische geest en elke poging om het ware van het valse te onderscheiden en te begrijpen of te laten begrijpen, buiten de paden uitgestippeld door de overheid en de reguliere media, het reilen en zeilen van de crisis;

 

13

Omdat we principieel vrezen dat de gigantische commerciële belangen die verbonden zijn aan deze “pandemie” (32)  de beslissingen van de overheid sterk hebben beïnvloed , zoals duidelijk het geval is met Remdesivir (33) , wat niet wordt aanbevolen door de overheid. (34) , en zoals waarschijnlijk het geval zal zijn met vaccins en kolossale verkoopcontracten met hun fabrikanten (35) . Dit alles gaat ten koste van onze gezondheid, ons gezondheidssysteem en zijn budget, evenals de kolossale schuld die we de komende decennia zullen moeten betalen (36)  ;

14

Omdat deze vaccins die in 10 maanden zijn vervaardigd en in slechts 3 en een halve maand zijn getest - in plaats van het minimum van 7 tot 10 jaar - al aan de basis liggen van een zeer zorgwekkend aantal plotselinge sterfgevallen (37)  (24 uur na vaccinatie) of verdacht (langer uitstel), die alle leeftijdsgroepen treffen en tussen de 60 (Pfizer, AstraZeneca) en 400 keer (Moderna) groter zijn dan die na het griepvaccin, om nog maar te zwijgen van de effecten ernstige ongewenste medicijnen die ook zijn geëxplodeerd in proporties die nooit zijn bereikt door hetzelfde vaccin tegen griep;

 

15

Omdat uit deze vroege bevindingen blijkt dat het voor 18-44-jarigen even waarschijnlijk is om te overlijden aan het Covid-19-vaccin als aan het virus zelf , als het gaat om de Pfizer- en AstraZeneca-vaccins, en 7 keer meer kans om sterven aan het Moderna-vaccin dan aan de Covid-19  (37) , en desondanks lijken de gezondheidsautoriteiten koste wat kost iedereen te willen vaccineren;

16

Omdat deze alarmerende signalen 57 wetenschappers en vooraanstaande artsen ertoe brachten om de onmiddellijke stopzetting van alle Covid-19-vaccinatieprogramma's te vragen  (38)  ;

 

17

Omdat integendeel, de verklaringen van de regering en onze gezondheid agentschappen, die beweren op wil dat vaccins veilig en effectief zijn, contracten met vaccinproducenten uitdrukkelijk dat noch efficiënt noch de veiligheid van de vaccins niet zijn gegarandeerd (39)  en dat er geen aansprakelijkheid kan worden voor deze fabrikanten;

18

Omdat we niet vergeetachtig zijn en we denken daarbij aan de schade veroorzaakt door het vaccin tegen H1N1 (40) op grote schaal gepromoot door de overheid, maar erg schadelijk voor veel Europeanen, nu veroordeeld tot leven met de symptomen invaliderende narcolepsie ;

 

19

Omdat, zoals sommigen hebben gezegd: "nog erger dan een smerig virus, zal een slecht vaccin zijn" , waarbij miljoenen, zelfs miljarden mensen in perfecte gezondheid geïnjecteerd worden en daarbij grote onomkeerbare schade zou kunnen veroorzaken bij de bevolking, op een schaal nooit tot nu toe gezien;

20

Omdat we dit  door de overheid opgelegde gezondheidspaspoort resoluut afwijzen , dat ons naar een apartheidsmaatschappij zal leiden waar niet-gevaccineerde mensen geen rechten meer hebben en overal een onaanvaardbare apartheid teweegbrengt ;

 

21

Want het is de vrijheid die de kern is van onze missie , of het nu gaat om vrijheid om te zaaien of bewegingsvrijheid, vrijheid om te ondernemen of te werken, vrijheid om te demonstreren of samen te komen, vrijheid van meningsuiting of geweten, enz. ; kortom van alle vrijheden die sinds de Franse Revolutie en zelfs daarvoor in onze grondwetten zijn verankerd en die momenteel tot niets zijn herleid;

22

Omdat we vastbesloten zijn om onze aktiviteiten goed te laten werken, ondanks de zinloze maatregelen die ons worden opgelegd, om onze zaden emancipatie en  afwijkende meningen zo breed mogelijk te blijven verspreiden om zo onze waarden en onze idealen te verdedigen .

Om al deze redenen roepen we op tot rebellie, in geest en hart, door de collectieve weigering om ons te onderwerpen aan de dwaze bevelen van degenen die geloven dat ze onze meesters zijn, en door de verkondiging van ons recht op zelfbeschikking.

De alternatieven voor de excessen van deze zieke samenleving zijn er al. Ze worden elke dag geboren in de vorm van collectieven, eco-plaatsen, agro-ecologische projecten, alternatieve scholen, lokale en circulaire economieën, enz. Excellente wetenschappers en artsen komen met een nieuwe visie op geneeskunde (41) met als echte doelstellingen zorg en preventie. Initiëren, deelnemen en ondersteunen van deze sprankjes hoop en vernieuwing om onze kinderen, en degenen die na hen zullen komen, te verwelkomen in een wereld van vrijheid, echte solidariteit, wederzijds respect en delen.

 

Sommige bronnen zijn mogelijk onderworpen aan censuur tussen het schrijven van dit manifest en de publicatie ervan.

Hang deze poster hangt aan uw raam, in uw tuin, aan uw deur, aan uw auto en tijdens demonstraties, om luid en duidelijk uw grondrechten te bevestigen!

Download!



https://blog.kokopelli-semences.fr/2021/07/manifeste-de-kokopelli-pour-une-insurection-fertile/ 




Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...