zaterdag 25 december 2021

Wybren van Haga: ‘Met deze mensen aan het roer (in Nederland) zijn wij reddeloos verloren’ cfr. België

van haga

Foto: Wybren van Haga (Videostill Tweede Kamer der Staten-Generaal CC BY-NC-ND 2.0)

Wybren van Haga: ‘Met deze mensen aan het roer zijn wij reddeloos verloren’

De panieklockdown die is ingesteld, is onnodig, visieloos en zeer schadelijk. Onze vrije samenleving wordt vernietigd door bange bureaucraten die niet kijken naar de feiten. Ze blokkeren oplossingen, negeren de medische en economische nevenschade en zijn niet bereid de risico’s op een normale manier af te wegen. Er wordt geregeerd op basis van angst en paniek. Dat is onacceptabel, zei Wybren van Haga (Belang van Nederland) dinsdag in de Tweede Kamer.

“Het is een feit dat door dit beleid van het kabinet nu juist meer doden vallen. Hoeveel levensjaren worden er dit keer vernietigd? Meer of minder dan de 520.000 van de vorige lockdown?” vroeg Van Haga.

Keihard vonnis van de rechter

“En het is een feit dat de omikronvariant geen rechtvaardiging is voor deze keiharde panieklockdown, die de horeca, de kappers, de detailhandel, de bloemisten en de rest van het mkb naar de rand van de afgrond brengt,” zei hij.

“Vrijheid is niet vrijblijvend, nee, maar wanbestuur ook niet. Belang van Nederland wacht de parlementaire enquête af. Daarna vertrouwen wij op een keihard vonnis van de rechter,” aldus Van Haga.

Ronduit misdadig

Het Kamerlid sprak zich ook uit tegen vaccineren. “Het is een feit dat massavaccinatie niet de oplossing is. Het vaccineren van gezonde jonge mensen heeft nauwelijks effect op de ic-bezetting en het vaccineren van kinderen is ronduit misdadig.”

“Wij hebben geen probleem met het coronavirus, maar met falende bestuurders. Wij hebben geluk dat het geen oorlog is, of een echte crisis, want met deze mensen aan het roer zijn wij reddeloos verloren,” benadrukte Van Haga.

‘We hebben geen ministerie van Volksgezondheid, we hebben een ministerie van Farmaceutische ziektebestrijding’


gezond
Foto: U.S. Secretary of Defense CC BY 2.0

‘We hebben geen ministerie van Volksgezondheid, we hebben een ministerie van Farmaceutische ziektebestrijding’

Gezondheidscoach Richard de Leth (39) is de oprichter van OERsterk. De O staat voor ontspanning, de E voor eten, de R voor regelmatige beweging. Als je die drie serieus neemt, dan is de kans om corona te krijgen of op een ic terecht te komen een heel stuk kleiner, zegt De Leth in een interview met het Artsen Collectief, een organisatie waar 2572 medici bij aangesloten zijn.

Hij wil een miljoen mensen een gezonder en beter leven geven door zelfzorg. “Heel iets anders dan je lot laten afhangen van prikken die hun houdbaarheid steeds minder bewijzen,” zegt De Leth. “Die gehele vaccinatie is en blijft vooralsnog een experiment. Het is het enige paard waarop wordt gewed.”

Dat is gek toch?

De gezondheidscoach wijst erop dat de ic-bezetting in ons land even hoog is als vorig jaar rond deze tijd van het jaar, voor de uitrol van de vaccins. “Dat is gek toch?”

Hij benadrukt dat we ons niet uit de crisis kunnen prikken. “Er wordt maar één spoor gevolgd en dat is kortzichtig.” De Leth pleit ervoor om vanuit de kracht van je lichaam de aanval in te zetten. Dat betekent: geen rommel eten, bewegen en stress verminderen.

Dociele artsen

“We hebben helaas geen ministerie van Volksgezondheid, we hebben een ministerie van Farmaceutische ziektebestrijding met dociele artsen in hun kielzorg,” aldus De Leth.

Zo valt het verhaal over de eerste omikrondode uiteen


omikron
Foto: Navy Medicine CC0

Zo valt het verhaal over de eerste omikrondode uiteen

Eerder deze maand meldde het Verenigd Koninkrijk voor het eerst dat een patiënt was overleden die besmet was met de omikronvariant van het coronavirus. Het lijkt erop dat de Britse regering de eerste in de wereld is die een sterfgeval rapporteert, schreven de Nederlandse media.

In de Britse media verschenen ook artikelen waarin werd geclaimd dat de man ongevaccineerd was. Ze baseerden zich daarbij op de uitspraken van ene John, die beweert de stiefzoon van de patiënt te zijn.

Geen sterfgevallen

John zei op radiozender LBC dat zijn stiefvader niet was gevaccineerd en dat hij zich niet had laten inenten omdat hij dacht dat ‘het een complot was’. De media namen het gretig over.

Volgens John overleed zijn stiefvader in een ziekenhuis in Northampton. Na de uitzending van LBC zag Northampton General Hospital (NGH) zich genoodzaakt te reageren op de uitspraken. Een woordvoerder van de NHS Northamptonshire CCG (Clinical Commissioning Group) zei dat ‘er in Northamptonshire op dit moment geen sterfgevallen als gevolg van omikron zijn geregistreerd’, schrijft de Northampton Chronicle.

Niemand

Dus het ziekenhuis waar deze ongevaccineerde patiënt zou zijn overleden aan of met omikron, zegt dat daar niemand is overleden aan of met omikron.

[Summit News]

Lufthansa schrapt vluchten vanwege ‘extreem hoog gehalte’ zieke piloten

lufthansa

Foto: Pixabay

Lufthansa schrapt vluchten vanwege ‘extreem hoog gehalte’ zieke piloten

Vliegmaatschappij Lufthansa schrapt 10 procent van de winterdienstregeling. Dat komt neer op zo’n 33.000 vluchten. Topman Carsten Spohr zei in een interview met de Duitse media dat het aantal boekingen scherp daalt.

De komende dagen schrapt Lufthansa meerdere vluchten omdat er te veel piloten ziek zijn. Het gaat om piloten van de Airbus A330 en A340 die vliegen vanuit Frankfurt. De luchtvaartmaatschappij beschikte over een ‘zeer grote buffer’, maar er zijn nu zoveel piloten ziek dat die buffer niet genoeg is.

Een woordvoerder sprak van een ‘extreem hoog gehalte zieken’. Over het ziektebeeld van de personeelsleden is verder niets bekend.

Ook andere maatschappijen schrappen vluchten

Lufthansa vliegt tijdelijk niet op een aantal Amerikaanse bestemmingen, waaronder Boston en Washington DC. Ondanks een oproep is het niet gelukt om voor alle vluchten een bemanning te vinden, bericht vakwebsite Aero.de.

In november moest Brussels Airlines, dat onderdeel is van Lufthansa, ook al vluchten schrappen omdat er te veel piloten ziek waren of in quarantaine zaten. Deze week schrapte de Scandinavische luchtvaartmaatschappij SAS tientallen vluchten. Het is niet bekend of dat door ziekte van piloten kwam.

Uitgeverij De Blauwe Tijger twittert: “Wat is er toch met de piloten aan de hand? #Bijwerkingen.”

Nigeria (2 procent gevaccineerd) vernietigt 1 miljoen coronavaccins


nigeria
Foto: Unsplash

Nigeria (2 procent gevaccineerd) vernietigt 1 miljoen coronavaccins

Nigeria heeft op woensdag meer dan één miljoen doses van het AstraZeneca-vaccin vernietigd. De vaccins waren naar verluidt over de datum.

Het land wil naar eigen zeggen geen gedoneerde vaccins meer ontvangen die nog maar kort houdbaar zijn. Faisal Shuaib, hoofd van het belangrijkste gezondheidsagentschap van het land, zei dat westerse landen ‘vaccins hamsteren en opslaan totdat ze bijna niet meer houdbaar zijn en die dan doneren’.

Hele slechte ervaringen

In Nigeria staan mensen niet bepaald te springen om een coronavaccin. Veel inwoners van het West-Afrikaanse land zijn huiverig. Afrika heeft hele slechte ervaringen met medicijnen uit Europa die daar gedumpt worden. Daarnaast zijn er sinds het begin van de pandemie nog geen 3000 coronadoden geregistreerd in het land.

Slechts twee procent van de 206 miljoen Nigerianen is volledig gevaccineerd. Dat terwijl de overheid zich tot doel heeft gesteld om tegen februari 50 miljoen mensen, oftewel een kwart van de bevolking, te vaccineren.

Niet de eerste keer

In april vernietigde Frankrijk 25 procent van zijn voorraad AstraZeneca.

Het is niet de eerste keer dat er coronavaccins worden vernietigd in Afrika. In mei verbrandde Malawi bijna 20.000 doses van het AstraZeneca-vaccin die in april waren verlopen. De WHO had het land opgeroepen de vaccins niet te vernietigen. Volgens lokale bewoners had vrijwel niemand interesse.

Schandaal in Duitsland: 2G-regel ingevoerd op basis van leugen

duits

Foto: Peter Tschentscher (DerHexer CC BY-SA 4.0)

Schandaal in Duitsland: 2G-regel ingevoerd op basis van leugen

Peter Tschentscher, de burgemeester van Hamburg, misleidde het volk door op 16 november tijdens een persconferentie te beweren dat 95 procent van de mensen die positief testen op corona ongevaccineerd is.

Hij gebruikte dit percentage om de 2G-regel te rechtvaardigen. Ongevaccineerden waren niet langer welkom in onder meer cafés, restaurants, sportscholen, theaters en musea. De 2G-maatregel werd vervolgens ook in de rest van Duitsland uitgerold. Ongevaccineerden mochten ook geen kerstmarkten bezoeken.

Dat is heel iets anders

Het percentage dat Tschentscher noemde, bleek niet te kloppen. Hij telde gevallen waarbij de vaccinatiestatus onbekend was als ‘ongevaccineerd’. In de week dat de burgemeester zijn persconferentie gaf, was de vaccinatiestatus van 63,2 procent van de coronapatiënten onbekend, 22,5 procent was gevaccineerd en 14,3 procent was ongevaccineerd, schrijft Remix.

Dat is heel iets anders dan 95 procent. Tschentscher zei de fout ‘erg te betreuren’, maar gaf ‘IT-systemen’ de schuld.

Doelbewust misleid

FDP-politicus Wolfgang Kubicki, vicevoorzitter van de Duitse Bondsdag, beschuldigde Tschentscher ervan het volk doelbewust te hebben misleid.

Betekent dit dat de 2G-maatregel in Duitsland zal worden teruggedraaid? Natuurlijk niet. Sterker nog: de Duitse regering wil per februari een vaccinatieplicht.

[Summit News]

Arts Vladimir Zelenko vreest voor leven, neemt verontrustende videoboodschap op


zelenko
Foto: Vladimir Zelenko (Videostill Stew Peters Show)

Arts Zelenko vreest voor leven, neemt verontrustende videoboodschap op

Dr. Vladimir Zelenko waarschuwt in een videoboodschap dat er van alles wordt gedaan om kritische artsen de mond te snoeren. Mocht hij binnenkort komen te overlijden, dan is dat niet het gevolg van ziekte of zelfmoord, zegt hij.

In een video die Zelenko maandag op Gettr heeft geplaatst, suggereert hij dat het establishment op het punt staat een tandje bij te zetten in de strijd tegen artsen die zich openlijk uitspreken tegen het beleid. Hij roept mensen op om op te staan.

“De overheid is nu wanhopig,” zegt Zelenko. “De tirannen weten dat hun einde nabij is en ze hebben zich ingegraven.” De arts voegt toe dat zijn leven in gevaar is vanwege de informatie die hij naar buiten brengt.

Aanslag op de waarheid

“Ten eerste ben ik niet suïcidaal,” aldus Zelenko. “Ten tweede ben ik gezond. Dus als ik sterf of verdwijn, heeft dat daar niets mee te maken.” Hij spreekt van een ‘aanslag op de waarheid’.

Zelenko zegt ook dat ze binnenkort zullen proberen artsen te bestraffen: het intrekken van licenties, enzovoorts. “Artsen moeten de handen ineenslaan en zich verzetten tegen de tirannie.”

Vijand van de mensheid

Hij roept op tot burgerlijke ongehoorzaamheid. “We moeten ‘nee’ zeggen tegen de demente marionet in het Witte Huis en al die leugens van mensen als Fauci en de NIH, de CDC en de FDA. Al deze organisaties zijn niets meer dat prostituees en bordelen.”

“Ik pleit niet voor geweld. Ik pleit voor burgerlijke ongehoorzaamheid. Sta op. Zeg ‘nee’ tegen de giftige doodsprikken en zeg ‘nee’ tegen de overheid, die niets meer is dan een vijand van de mensen, een vijand van de mensheid,” zegt Zelenko.

[Infowars]


Apotheker doet schokkende ontdekking: bijsluiter van coronavaccin is blanco

apotheker

Foto: gencat cat CC0

Apotheker doet schokkende ontdekking: bijsluiter van coronavaccin is blanco

Op social media circuleert een video van een Amerikaanse apotheker die een schokkende ontdekking doet nadat hij de bijsluiter van een coronavaccin van Moderna heeft opengevouwen. De bijsluiter blijkt volledig blanco te zijn.

In het filmpje is te zien hoe de apotheker de bijsluiter aan een klant geeft en erbij zegt dat alle test- en veiligheidsgegevens erin staan. Nadat de klant hem laat weten dat het papier blanco is, vouwt hij de bijsluiter verder open.

Dan komt ook de apotheker tot de ontdekking dat er niets in de bijsluiter staat. Vervolgens gaat hij naar een computer en beweert hij dat de informatie op internet kan worden gevonden.

U heeft helemaal gelijk

Op dat moment beseft hij dat hij tegen klanten heeft gelogen. “Als we niet weten waarmee we onszelf injecteren, begrijp ik niet hoe dit geïnformeerde toestemming kan zijn,” aldus de klant.

“U heeft helemaal gelijk en het klopt wat u zegt. Ik zou deze vaccins helemaal niet moeten verstrekken,” reageert hij.

Ook bijsluiter van Janssen-vaccin blanco

“Waarom geeft u ze dan toch?” vraagt de klant. “Omdat dat van me verwacht wordt,” stamelt hij. Hij verontschuldigt zich en zegt dat hij zich ‘volstrekt ontoereikend voelt als apotheker’.

In mei ontdekte een apotheker dat de bijsluiter van het Janssen-vaccin blanco was.

[Infowars]

Gezonde 3 maanden oude baby ligt 7 minuten te stuiptrekken na drinken melk gevaccineerde moeder

baby

Foto: Unsplash

Gezonde 3 maanden oude baby ligt 7 minuten te stuiptrekken na drinken melk gevaccineerde moeder

Een vrouw uit de Amerikaanse staat Pennsylvania heeft recentelijk een ernstige bijwerking van het coronavaccin gemeld bij het VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bijhoudt. Saillant detail: de bijwerking trad op bij haar baby.

De vrouw schrijft dat ze op vrijdag 18 juni rond 13.30 uur haar eerste Moderna-prik heeft gekregen. Die avond gaf ze haar drie maanden oude dochter moedermelk. Ze bracht haar vervolgens naar bed.

Permanent beschadigd

Toen ze het meisje rond 23.30 uur in de wieg wilde leggen, begon ze te stuiptrekken. Dat duurde al met al zo’n zeven minuten. Ze belde de ambulance en werd naar het ziekenhuis gebracht, waar de baby in de ochtend van 19 juni nog twee aanvallen kreeg.

Het gaat om een gezonde baby die voordat de moeder de prik had genomen geen gezondheidsproblemen had. De vrouw laat verder weten dat de baby twee dagen in het ziekenhuis heeft gelegen en permanent is beschadigd.

Normaal

In het ziekenhuis werd het kind onderworpen aan allerlei tests. Ze bleek niet besmet te zijn met virussen of bacteriën. Het EEG zag er normaal uit en ook op de MRI/CT-scans zijn geen bijzonderheden ontdekt.

Onderstaand fragment is afkomstig uit deze video.

Doutzen Kroes spreekt zich uit tegen vaccinatiebeleid: ‘Luister goed naar je intuïtie’


doutzen
Foto: Doutzen Kroes (VOGUE Taiwan CC BY 3.0)

Doutzen Kroes spreekt zich uit tegen vaccinatiebeleid: ‘Luister goed naar je intuïtie’

Zorgminister Hugo de Jonge zei dinsdag in het coronadebat dat hij ervan uitgaat dat ‘we nog een aantal prikken te gaan hebben’. Wanneer de eerste eventuele volgende prik moet worden gezet, is nog onduidelijk, hoewel de minister hintte op het tweede kwartaal van volgend jaar.

Volgens De Jonge staat de noodzaak van een ‘post-boosterprik’ nog niet vast, maar hij wil er in ieder geval voor zorgen dat Nederland genoeg prikken op voorraad heeft. “We willen net zoveel vaccins hebben dat we iedereen, alle 12-plussers, twee keer per jaar kunnen prikken, minimaal,” zei de minister.

Niet meedoen

Doutzen Kroes spreekt zich op haar Instagrampagina uit tegen het vaccinatiebeleid van De Jonge. Ze hoopt dat het veel ogen zal openen. “Ik ben zo dankbaar voor deze bevestiging en hoop zo dat het nu wat duidelijker wordt voor mensen,” citeert RTL Boulevard het supermodel. “Luister goed naar je intuïtie.”

De prik komt er bij Doutzen niet in. “Als dit de [voorwaarden] zijn voor het 2G-systeem, dan kan ik niet meedoen,” zegt ze.

Propaganda

Over vaccineren schreef ze enkele maanden geleden het volgende: “Ik laat me niet dwingen om de prik te nemen. Ik laat me niet dwingen om te bewijzen dat ik gezond ben om deel te kunnen nemen aan de samenleving. Ik accepteer niet dat mensen worden uitgesloten op basis van hun medische status.”

Toen NU.nl meldde dat iedere inwoner van de gemeente Lansingerland vanaf twee jaar wordt opgeroepen voor een coronatest reageerde Doutzen: “Diep triest dit! Propaganda! Blijf van onze kinderen af!”

Lieve ouders, laat u niet intimideren door de overheid!


CHECK: Neen, het Agentschap Zorg en Gezondheid gaat geen breed gedragen coronapas voor kinderen invoeren

 Jef Cauwenberghs  24/12/2021

     © HealthWatch.eu  Kinderen hebben steeds toestemming van ouders nodig voor een vaccinatie. 

                                     Wanneer één ouder weigert, gaat de vaccinatie niet door.

Een schema uit een webinar van het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid wordt druk gedeeld op sociale media. Daarin zou sprake zijn van een Covid Safe Ticket of coronapas voor gevaccineerde 5- tot 11-jarigen. Maar zo'n coronapas om ook het doen en laten van kinderen te regelen, staat helemaal niet in de steigers. Het gaat om een gewoon vaccinatiebewijs. Een CST blijft wel optioneel voor kinderen die bijvoorbeeld naar het buitenland op vakantie gaan. 

Hier het ‘foute’ schema:






Over die toestemming bestaat trouwens ook nog onenigheid in het debat. Zo schrijft Doorbraak dat de overheid voor een  systeem van opt out kiest. Daarbij zouden ouders een weigeringsdocument moeten tekenen dat volgens de website druk zet en intimiderend overkomt. 

Maar het klopt niet dat zo een document getekend moet worden. Op haar eigen website zegt het Agentschap Zorg en Gezondheid dat ouders een vaccinatie kunnen weigeren door simpelweg niet op te dagen op het moment van afspraak. 

 

Samenvatting


  • Er komt geen breed uitgerold Covid Safe Ticket voor kinderen
  • Een CST is wel optioneel voor wie bijvoorbeeld met kinderen in het buitenland op vakantie wil, of wiens kinderen bijna twaalf worden
  • Voor vaccinatie is steeds toestemming van ouders of voogden nodig. Een school kan nooit zomaar kinderen vaccineren. Op dit moment wordt er ook niet op school gevaccineerd. 
  • Een weigeringsbrief is niet verplicht, maar kan wel om onduidelijkheid in het vaccinatiecentrum te voorkomen. Wanneer één ouder of voogd weigert, wordt geen vaccin gezet. 

Wil je iets laten checken? Stuur ons dan een mail via check@vrtnws.be

 

 


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...