woensdag 29 maart 2023

Ursula von der Leyen is de vrouw van de directeur van het Covid-vaccin

december 4, 2021  23856  37  

 

Heiko von der Leyen is de medisch directeur van Orgenesis, een Amerikaans biotechbedrijf dat gespecialiseerd is in “celgebaseerde vaccins” en gentherapieën en dat zichzelf beschouwt als “de Uber van de cel- en gentherapieruimte“, schrijft Anti-empire.com.

Hij bekleedt deze functie sinds september 2020 en is sinds 2019 lid van de wetenschappelijke adviesraad.

    Hij is getrouwd met de door de Atlantische Raad gedecoreerde Ursula von der Leyen, een derderangs politica en mislukte Duitse minister van defensie die in achterkamertjes is opgeklommen tot de meest invloedrijke ambtenaar van de EU. Ursula zegt dat het tijd is om te praten over het verplicht stellen van Covid-injecties in de 445-miljoen Europese Unie:

EU SHOULD CONSIDER MANDATORY VACCINATION! URSULA VON DER LEYEN PIC.TWITTER.COM/U0XRDHLZIH

— DELEUZE (@KUKICAT7) DECEMBER 1, 2021

De overgrote meerderheid van de vaccins die in de EU worden toegediend zijn mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna.

Tot 2020 waren mRNA-vaccins nog nooit goedgekeurd voor gebruik bij mensen.

De wijdverspreide injectie van mRNA-cocktails in zoveel armen sinds eind 2020 is geprezen als het klaarstomen van de mensheid om gentherapieën in de toekomst te accepteren.

Zo ziet ware liefde eruit, mensen. Wat een ondersteunende vrouw! Voor huwelijksgeluk en een gelukkig leven, zoek een bruid die zo behulpzaam is als Ursula.

Zij is beslist de winnares van de Anti-Empire’s Ondersteunende Echtgenote van 2021 Award. De Anti-Empire’s Ondersteunende Moeder van 2021 Award gaat echter naar het oosten, naar Tatjana Golikova, de Russische Covid-commissaris die zich onvermoeibaar heeft ingezet voor vaccinpaspoorten terwijl haar stiefzoon Vladimir Khristenko het KoviVak-vaccin produceert.

Vijfde grootste levensverzekeringsmaatschappij in de VS betaalt 163% meer uit voor sterfgevallen van werkende mensen tussen 18-64 jaar in 2021 na COVID-19 vaccin mandaten

 


Copyright © 2021 door Frontnieuws.

 https://www.frontnieuws.com/ursula-von-der-leyen-is-de-vrouw-van-de-directeur-van-het-covid-vaccin/

Hier zijn 16 redenen waarom zwarte zaadolie (Nigela Sativa) de 'remedie voor alles behalve de dood' wordt genoemd

 Maandag 27 maart 2023 door: Ethan Huff

Tags : alternatieve geneeskundekankerzwart zaadhersengezondheidvoedsel geneestvoedsel is medicijngoed etengoede gezondheidgenezingnatuurlijke genezingennatuurlijke gezondheidnatuurlijke geneeskundenigella sativafytonutriëntenkanker voorkomendiabetes voorkomenremediessuperfoodsuperfoodsthymoquinone

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

13KWEERGAVEN

 

(Natural news) Een steeds groter wordend onderzoek laat zien  dat Nigella sativa, ook bekend als zwart zaad, een krachtige 'remedie is voor alles behalve de dood', zoals ze in de oudheid zeiden over dit medicinale voedsel.

Een van de krachtigste genezende remedies van de natuur, zwart zaad, en met name de olie daarvan, is de laatste tijd uitgebreid bestudeerd vanwege zijn vermogen om allerlei vervelende omstandigheden te bestrijden, waaronder MRSA (Methicilline-resistente Staphylococcus aureus), Helicobacter pylori infectie, epilepsie, hoge bloeddruk, astma, acute tonsillofaryngitis, kanker en zelfs opiaatverslaving en ontwenning.

Om in overeenstemming te blijven met de federale regelgeving, kan zwarte zaadolie wettelijk niet worden aangeprezen als iets dat een diagnose stelt, behandelt, geneest of een ziekte voorkomt, anders wordt het een "geneesmiddel". Daarom zijn alle beweringen in dit artikel alleen voor educatieve doeleinden, afkomstig van het gepubliceerde, peer-reviewed Science.

“Dit bescheiden maar enorm krachtig zaad doodt MRSA, geneest het door chemische wapens vergiftigde lichaam, stimuleert de regeneratie van de stervende bètacellen in de alvleesklier (pancreas) van de diabeticus, en toch weten te weinig zelfs dat het bestaat ”, luidt een artikel waarin al het bekende peer-reviewed en gepubliceerde onderzoek naar zwarte zaadolie wordt samengevat.


Can Nigella sativa help jou en je familie? Kijk eens naar de wetenschap

Bekijk de volgende 16 aanvullende potentiële gezondheidsvoordelen van zwarte zaadolie, zoals aangetoond in gepubliceerde wetenschappelijke literatuur (wederom, het volgende is wat wetenschap heeft gevonden - dit zijn geen gezondheidsclaims). Zie gepubliceerde wetenschappelijke bronnen hieronder :

1) Voorkomt stralingsschade:
Nigella sativa olie (NSO) en zijn actieve component thymoquinon kunnen een beschermingsschild creëren rond hersenweefsel dat wordt aangetast door door straling veroorzaakte nitrosatieve stress.

2) Beschermt tegen schade aan een hartaanval:
Thymoquinone-extract afgeleid busje Nigella sativa kan beschermen tegen schade bij een hartaanval.

3) Voorkomt morfineafhankelijkheid en toxiciteit:
Een alcohol-extract van zwarte zaad kan de met morfine geassocierde onvoorwaardelijke plaats, een teken van morfine-intoxicatie, afhankelijheid en tolerantie verminderen.

4) Voorkomt diabetesgerelateerde nierschade:
Thymoquinon-extract kan beschermen tegen diabetische nefropathie.

5) Voorkomt posturgische verklevingen:
Peritoneale oppervlakken bedekt ontmoette Nigella sativa olie na peritoneaal trauma kan de vorming van peritoneale adhesie helpen verminderen.

6) Voorkomt de met Alzheimer geassocieerde neurotoxiciteit:
Thymoquinon-extract van zwarte kan neurotoxiciteit en A-beta-1-40-geïnduceerde apoptose in de cellen van diabetici stammers.

7) Onderdrukt de groei van borstkanker:
Het is een extract van zwart de tumorgroei remmen en geprogrammeerde celdood (apoptose) voorzaken bij borstkankerpatiënten.

8) Toont eigenschappen tegen psoriasis:
Alcohol extract busje Nigella sativa zaden kunnen psoriasis stoppen, en zo werd het ook gebruikt in de oude traditionele geneeskunde.

9) Voorkomt hersentraathologie geassocieerd met de ziekte van Parkinson:
Thymoquinon-extract kan gekweekte neuronen helpen beschermen tegen door alfa-SN voorzaakte synaptische toxiciteit, een soort pathologie die wordt beschouwd als een van de patiënten met Parkinson en dementie.

10) Vernietigt zeer agressieve hersenkankercellen van glioblastoom:
Patiën ontmoette hersenkanker kunnen genezing vinden met thymoquinon-extract.

11) Doodt leukemiecellen:
Nigella sativa extract kan mitochondriën-gemedieerde apoptose veroorzaken in acute lymfoblastische leukemiegevallen.

12) Onderdrukt de groei van leverkanker:
Thymoquinon kan chemisch geïnduceerde leverkanker stamomen.

13) Voorkomt diabetische pathologieën:
Een water- en alcoholextract van de doses bij de regeneratie van alle omstanden en een algemeen effect op de regeneratie van alvleeskliereilandjes, wat een op een hoog therapeutisch effect is bij het gedrag van diabetes mellitus.

14) Onderdrukt de groei van cervicale kankercellen:
Thymoquinone afgeleid van Nigella sativa kan anti-proliferatieve, apoptotische en anti-invasieve eigenschappen bieden tegen baarmoederhalskankercellen.

15) Voorkomt door lood veroorzaakte hersenbeschadiging:
Om de hersenbeschadigende effecten van blootstelling aan lood te stemnomen Nigella sativa kan het lukken.

16) Doodt orale kankercellen:
Geprogrammeer dood van mondkankercellen kan optreden bij het consumeren van een thymoquinon-extract afkomstig van zwarte zaad.

Er is ook bewijs om te suggereren  dat Nigella sativa ook een krachtig middel is tegen het Wuhan coronavirus (Covid-19).

Zie: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33746069/                                                                                      

En https://www.naturalnews.com/2021-07-27-nigella-sativa-black-seed-prevents-covid-damage.html


Wetenschappelijke bronnen, via het onderstaande TheEpochTimes.com-artikel :

[1] Adem Ahlatci, Abdurahman Kuzhan, Seyithan Taysi, Omer Can Demirtas, Hilal Eryigit Alkis, Mehmet Tarakcioglu, Ali Demirci, Derya Caglayan, Edibe Saricicek, Kadir Cinar. Stralingsmodificerende vermogens van Nigella sativa en Thymoquinon op door straling veroorzaakte nitrosatieve stress in het hersenweefsel. Phytomedicine. 21 november 2013. pii: S0944-7113 (13) 00432-7. doi: 10.1016 / j.phymed.2013.10.023. [Epub voor print]

[2] Mohammad Akram Randhawa, Mastour Safar Alghamdi, Subir Kumar Maulik. Het effect van thymoquinon, een actief onderdeel van Nigella sativa, op door isoproterenol veroorzaakt myocardiaal letsel. Pak J Pharm Sci. 2013 nov; 26 (6): 1215-9.

[3] Milad Anvari, Atefeh Seddigh, Mohammad Naser Shafei, Hassan Rakhshandeh, Amir Hossein Talebi, Mohammad Reza Tahani, S Mohsen Saeedjalali, Mahmoud Hosseini. Nigella sativa-extract beïnvloedt de geconditioneerde plaatsvoorkeur veroorzaakt door morfine bij ratten. 2012 okt; 32 (2): 82-8. doi: 10.4103 / 0257-7941.118537.

[4] Ola M Omran. Effecten van thymoquinon op door STZ geïnduceerde diabetische nefropathie: een immunohistochemische studie. Ultrastruct Pathol. 17 oktober 2013.

[5] Ahmet Sahbaz, Firat Ersan, Serdar Aydin. Effect van Nigella sativa-olie op postoperatieve peritoneale adhesievorming. J Obstet Gynaecol Res. 7 oktober 2013. doi: 10.1111 / jog.12172.

[6] Norsharina Ismail, Maznah Ismail, Musalmah Mazlan, Latiffah Abdul Latiff, Mustapha Umar Imam, Shahid Iqbal, Nur Hanisah Azmi, Siti Aisyah Abd Ghafar, Kim Wei Chan. Thymoquinone voorkomt?-Amyloïde neurotoxiciteit in primair gekweekte cerebellaire granulaatneuronen. 2013 nov; 33 (8): 1159-69. doi: 10.1007 / s10571-013-9982-z. Epub 8 oktober 2013.

[7] Chern Chiuh Woo, Annie Hsu, Alan Prem Kumar, Gautam Sethi, Kwong Huat Benny Tan. Thymoquinon remt tumorgroei en veroorzaakt apoptose bij een borstkanker Xenograft-muismodel: de rol van p38 MAPK en ROS . 2013 2 oktober; 8 (10): e75356. doi: 10.1371 / journal.pone.0075356. PMID: 24098377

[8] Shashi Rajput, B N Prashanth Kumar, Kaushik Kumar Dey, Ipsita Pal, Aditya Parekh, Mahitosh Mandal. Moleculaire targeting van Akt door thymoquinon bevordert de G1-arrestatie door vertaalremming van cycline D1 en veroorzaakt apoptose in borstkankercellen. 13 november 2013; 93 (21): 783-90. doi: 10.1016 / j.lfs.2013.09.009. Epub 2013 15 september. PMID: 24044882

[9] Lalitha Priyanka Dwarampudi, Dhanabal Palaniswamy, Muruganantham Nithyanantham, P S Raghu. Antipsoriatische activiteit en cytotoxiciteit van ethanolisch extract van Nigella sativa-zaden. 2012 okt; 8 (32): 268-72. doi: 10.4103 / 0973-1296.103650. PMID: 24082629

[10] A H Alhebshi, A Odawara, M Gotoh, I Suzuki. Thymoquinone beschermt gekweekte hippocampale en door mensen veroorzaakte pluripotente stamcellen van neuronen tegen?-synucleïne-geïnduceerde synapsschade. Neurosci Lett. 27 september 2013. pii: S0304-3940 (13) 00873-2. doi: 10.1016 / j.neulet.2013.09.049. PMID : 24080376

[11] Ira O Racoma, Walter Hans Meisen, Qi-En Wang, Balveen Kaur, Altaf A Wani. Thymoquinon remt autofagie en veroorzaakt door cathepsine gemedieerde, caspase-onafhankelijke celdood in glioblastoomcellen. 2013 9; 8 (9): e72882. doi: 10.1371 / journal.pone.0072882. PMID: 24039814

[12] Landa Zeenelabdin Ali Salim, Syam Mohan, Rozana Othman, Siddig Ibrahim Abdelwahab, Behnam Kamalidehghan, Bassem Y Sheikh, Mohamed Yousif Ibrahim. Thymoquinon veroorzaakt in vitro mitochondriën-gemedieerde apoptose bij acute lymfoblastische leukemie. 12 september 2013; 18 (9): 11219-40. doi: 10.3390 / moleculen180911219. PMID: 24036512.

[13] Subramanian Raghunandhakumar, Arumugam Paramasivam, Selvam Senthilraja, Chandrasekar Naveenkumar, Selvamani Asokkumar, John Binuclara, Sundaram Jagan, Pandi Anandakumar, Thiruvengadam Devaki. Thymoquinon remt de proliferatie van cellen door regulering van de G1 / S-fase-celcyclusovergang bij door N-nitrosodiethylamine geïnduceerd experimenteel hepatocellulair carcinoom bij ratten. 23 oktober 2013; 223 (1): 60-72. doi: 10.1016 / j.toxlet.2013.08.018. Epub 2013 3 september. PMID: 24012840

[14] Samad Alimohammadi, Rahim Hobbenaghi, Javad Javanbakht, Danial Kheradmand, Reza Mortezaee, Maryam Tavakoli, Farshid Khadivar, Hamid Akbari. Beschermende en antidiabetische effecten van extract uit Nigella sativa op bloedglucoseconcentraties tegen door streptozotocine (STZ) geïnduceerde diabetica bij ratten: een experimenteel onderzoek met histopathologische evaluatie. PMID : 23947821

[15] Cagri Sakalar, Merve Yuruk, Tugba Kaya, Metin Aytekin, Salih Kuk, Halit Canatan. Uitgesproken transcriptionele regulering van apoptotische en TNF-NF-kappa-B-signaleringsgenen tijdens thymoquinon-gemedieerde apoptose in HeLa-cellen. Mol Cell Biochem. 2013 nov; 383 (1-2): 243-51. doi: 10.1007 / s11010-013-1772-x. Epub 2013 14 augustus PMID : 23943306

[16] Khaled Radad, Khaled Hassanein, Mubarak Al-Shraim, Rudolf Moldzio, Wolf-Dieter Rausch. Thymoquinone verbetert door lood veroorzaakte hersenbeschadiging bij Sprague Dawley-ratten. PMID : 23910425

[17] Ehab Abdelfadil, Ya-Hsin Cheng, Da-Tian Bau, Wei-Jen Ting, Li-Mien Chen, Hsi-Hsien Hsu, Yueh-Min Lin, Ray-Jade Chen, Fu-Jenn Tsai, Chang-Hai Tsai, Chih-Yang Huang. Thymoquinon veroorzaakt apoptose in cellen voor orale kanker via p38? remming

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

TheEpochTimes.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2023-03-27-16-reasons-black-seed-oil-remedy-everything.html

---------------------

In silico Nigellidine (N. sativa) bind to viral spike/active-sites of ACE1/2, AT1/2 to prevent COVID-19 induced vaso-tumult/vascular-damage/comorbidity

Smarajit Maiti 1Amrita Banerjee 2Mehak Kanwar 3

Affiliations expand

PMID: 33746069    PMCID: PMC7970800    DOI: 10.1016/j.vph.2021.106856

Free PMC article

Abstract

COVID-19, a global-pandemic binds human-lung-ACE2. ACE2 causes vasodilatation. ACE2 works in balance with ACE1. The vaso-status maintains blood-pressure/vascular-health which is demolished in Covid-19 manifesting aldosterone/salt-deregulations/inflammations/endothelial-dysfunctions/hyper-hypo- tension, sepsis/hypovolemic-shock and vessel-thrombosis/coagulations. Here, nigellidine, an indazole-alkaloid was analyzed by molecular-docking for binding to different Angiotensin-binding-proteins (enzymes, ACE1(6en5)/ACE2(4aph)/receptors, AT1(6os1)/AT2(5xjm)) and COVID-19 spike-glycoprotein(6vsb). Nigellidine strongly binds to the spike-protein at the hinge-region/active-site-opening which may hamper proper-binding of nCoV2-ACE2 surface. Nigellidine effectively binds in the Angiotensin- II binding-site/entry-pocket (-7.54 kcal/mol, -211.76, Atomic-Contact-Energy; ACE-value) of ACE2 (Ki 8.68 and 8.3 μmol) in comparison to known-binder EGCG (-4.53) and Theaflavin-di-gallate (-2.85). Nigellidine showed strong-binding (Ki, 50.93 μmol/binding-energy -5.48 kcal/mol) to mono/multi-meric ACE1. Moreover, it binds Angiotensin-receptors, AT1/AT2 (Ki, 42.79/14.22 μmol, binding-energy, -5.96/-6.61 kcal/mol) at active-sites, respectively. This article reports the novel binding of nigellidine and subsequent blockage of angiotensin-binding proteins. The ACEs-blocking could restore Angiotensin-level, restrict vaso-turbulence in Covid patients and receptor-blocking might stop inflammatory/vascular impairment. Nigellidine may slowdown the vaso-fluctuations due to Angiotensin-deregulations in Covid patients. Angiotensin II-ACE2 binding (ACE-value -294.81) is more favorable than nigellidine-ACE2. Conversely, nigellidine-ACE1 binding-energy/Ki is lower than nigellidine-ACE2 values indicating a balanced-state between constriction-dilatation. Moreover, nigellidine binds to the viral-spike, closer-proximity to its ACE2 binding-domain. Taken together, Covid patients/elderly-patients, comorbid-patients (with hypertensive/diabetic/cardiac/renal-impairment, counting >80% of non-survivors) could be greatly benefited.

Keywords: Angiotensin receptors; COVID 19 treatment; Inhibitory constant; Nigellidine; Spike glycoproteins.

Copyright © 2021. Published by Elsevier Inc.

Source: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33746069/


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...