maandag 25 december 2023

Wetenschappers onthullen dat dodelijk ‘WEF-insectendieet’ het menselijk ras tot uitsterven zal brengen !!!

mei 12, 2023   8013   21  

Mensen zullen wandelende parasieten worden als de mondiale elite haar zin krijgt en iedereen vlees opgeeft en insecten en krekels gaat eten. Wetenschappers waarschuwen nu dat het vleesvrije ‘WEF-dieet’ het grootste deel van het menselijk ras zal uitroeien en dat degenen die overleven zwakke, door ziekte geteisterde omhulsels van hun vroegere zelf zullen zijn, schrijft Thepeoplesvoice.

 Het WEF en de Verenigde Naties (VN) sporen de mensheid aan om tegen 2050 af te zien van vlees en over te stappen op een volledig plantaardig en op insecten gebaseerd dieet, inclusief het synthetische vlees van Bill Gates.

Volgens de globalisten is het eten van vlees slecht voor onze gezondheid en schadelijk voor de planeet.

Maar wat gebeurde er toen tientallen voedingswetenschappers werden gevraagd de wetenschap achter deze beweringen te onderzoeken?

In een speciale uitgave van een tijdschrift genaamd Animal Frontiers werden tientallen wetenschappers gevraagd de wetenschap achter de beweringen dat vlees eten slecht is voor de gezondheid en schadelijk is voor de planeet te onderzoeken.

Toen de wetenschappers het “WEF-dieet” analyseerden in een speciale uitgave van het tijdschrift Animal Frontiers, konden ze niet geloven wat ze zagen. Dit dieet is zo slecht, zo arm aan voeding en voedsel, dat het ons onvruchtbaar zal maken, niet in staat om ons voort te planten, en de meerderheid van het menselijk ras binnen één generatie zal doden.

De wetenschappers waarschuwen nu tegen de drang van de globalistische elite naar plantaardige diëten, en wijzen erop dat arme gemeenschappen met een lage vleesinname vaak te lijden hebben onder dwerggroei, vermagering en bloedarmoede door een gebrek aan vitale voedingsstoffen en eiwitten.

Duizenden wetenschappers over de hele wereld hebben zich ook aangesloten bij de Verklaring van Dublin, een groep die stelt dat de veehouderij te belangrijk is voor de samenleving om “het slachtoffer te worden van fanatisme.” Zij zeggen dat veel van de negatieve beweringen over vlees in onze voeding gewoon niet waar zijn.

De wetenschappers benadrukken met name dat vlees zorgt voor de opname van vitamine B12 in de menselijke voeding, een belangrijke rol speelt bij de levering van retinol, omega-3 vetzuren en mineralen zoals ijzer en zink, evenals belangrijke verbindingen voor de stofwisseling, zoals taurine en creatine.

Wetenschappers merken op dat alleen welgestelde mensen uit rijke landen de middelen hebben om af te zien van vlees in hun dieet en alleen groenten en koolhydraten te consumeren. Met andere woorden, veganisme is een eerstewereldideologie die onpraktisch is voor de meerderheid van de wereldbevolking.

Nederland landroof: Nederlandse boeren bereiden zich voor op strijd

 

Pro-veganistisch onderzoek wordt meestal gefinancierd door globalistische instellingen zoals de VN en het WEF, die duidelijk hebben gemaakt dat zij willen dat vlees een luxeartikel of “zeldzame traktatie” wordt in plaats van een hoofdbestanddeel van het dieet.

De VN zegt een volledig vlees- en zuivelvrij dieet te willen afdwingen tegen 2050 om “de klimaatverandering te bestrijden”, hoewel ze er in het verleden op zijn betrapt dat ze sterk overdreven hebben hoeveel methaan uit vee bijdraagt aan de totale uitstoot.

Zelfs als u gelooft dat er een echte klimaatcrisis is (hoewel er geen bewijs is om de hype te ondersteunen), is er nog steeds het feit dat de uitstoot van vee een verwaarloosbaar deel is van de veronderstelde “broeikasgassen”. U zou niets bereiken om de planeet te redden door veganist te worden.

En als het aankomt op de insecten en krekels, waarschuwen de wetenschappers dat het “WEF-dieet” ronduit giftig is.

De wetenschappers waren stomverbaasd over de resultaten – maar dit bewijst alleen maar dat ze niet hebben opgelet bij de agenda van de elite. Wij weten al lang dat wij worden aangevallen.

Als u regelmatig insecten gaat eten, omdat u denkt dat dit de aarde zal redden van de opwarming van de aarde of de “klimaatverandering”, dan brengt u uzelf (en uw eventuele kinderen) mogelijk rechtstreeks in gevaar en helpt u de kwade agenda van globalisten die de planeet willen ontvolken.

Als u kijkt naar het wetenschappelijk onderzoek dat in de afgelopen decennia is gepubliceerd, voordat de elites en de media insecten als voedsel begonnen te promoten, komen er al snel enkele verontrustende feiten bovendrijven.

De belangrijkste: Iinsecten zijn giftig voor mensen.

Uit een studie uit 2019 met de titel A parasitological evaluation of edible insects and their role in the transmission of parasitic diseases to humans and animals blijkt dat het consumeren van insecten ernstige gezondheidsrisico’s voor de mens oplevert door de overdracht van parasitaire ziekten. Volgens de studie:

“Eetbare insecten zijn een onderschat reservoir van menselijke en dierlijke parasieten.”

Andere studies richtten zich op chitine – een natuurlijk structureel bestanddeel van het exoskelet van insecten. Een studie uit 2007, gepubliceerd in het peer-reviewed tijdschrift Nature, concludeerde dat chitine een allergische reactie veroorzaakt bij mensen.

Misschien is dat de manier waarop ons lichaam ons vertelt dat we het exoskelet van insecten niet moeten eten.

Een andere studie over chitine concludeert:

Chitine, een polysaccharide bestanddeel van veel allergenen en parasieten, initieert aangeboren type 2 longontsteking via onvolledig gedefinieerde paden.

En een andere studie over chitosan – een chemische verbinding gemaakt van chitine – ontdekte dat de consumptie ervan leidt tot de uitputting van vitamines in het menselijk lichaam, wat rampzalige gevolgen heeft.

Alsof dat nog niet genoeg was, is hier een krantenkop uit 2018, voordat de media meegingen in de insectenpropaganda.


Het eten van chitine is als het aanzetten van de kill switch voor parasieten.

Met dat alles wil de mondiale elite (met name het World Economic Forum) dat we kakkerlakken in onze mond stoppen, op hun knapperige buitenkant kauwen en hun kleverige groene binnenste doorslikken. Ze willen dat we kakkerlakken eten terwijl we glimlachen, niets bezitten en doen alsof we gelukkig zijn.

Het eten van sprinkhanen, krekels, mieren, kevers, wormen, bijen, wespen, rupsen, larven en slakken kan de volgende doodsgolf van mensen aanwakkeren – precies wat de globalisten willen.

De insecten-etende agenda is geen grap. Het begint door te sijpelen in de massamedia en zelfs het onderwijssysteem. Het doel is de consumptie van insecten te normaliseren en zelfs te verheerlijken.

Dus waarom zijn de machthebbers erop gericht de massa te dwingen krekels, meelwormen en kakkerlakken te eten? Hier volgt een blik op de situatie.

Eerst moet u een belangrijk feit onder ogen zien: het WEF wil opnieuw definiëren wat het betekent om een mens op aarde te zijn. Zij vinden dat wij te veel vrijheden hebben en te veel hulpbronnen verbruiken.

Het WEF probeert niet alleen regeringen te penetreren en economieën te controleren, het wil de betekenis van het leven op aarde herdefiniëren. Niets minder dan dat.

Dit is een artikel op de eigenlijke website van het WEF. Als ze dit in ons gezicht zeggen, stel je dan eens voor wat ze achter gesloten deuren zeggen.

Kortom, ze zien ons als vee. Behalve dat ze elk aspect van ons leven controleren, willen ze ook dat we minder hulpbronnen verbruiken. Dit is waar de insecten-etende agenda om de hoek komt kijken. Met behulp van modewoorden als “duurzaamheid” bepaalt de mondiale elite wat een “verantwoord” dieet is, terwijl zij degenen die vlees eten steeds meer aan de schandpaal nagelt.


Naast het indoctrineren van milieubewuste mensen met behulp van grafieken en cijfers, is de elite in volle propagandamodus om het eten van insecten te promoten. En weet u wat de propagandamodus inhoudt? Dat klopt, beroemdheden.

Bourla, Sahin, Von der Leyen: Plandemie aanstichters overladen zichzelf met prijzen

 

De insecten-etende agenda is nu overgegaan naar de volgende fase van het plan. Beroemdheden eten insecten voor de camera. Journalisten in de mainstream media schrijven artikelen waarin het eten van insecten als onvermijdelijk wordt gepropageerd. Scholen dwingen kinderen insecten te eten in de klas.

Kijk eens naar deze griezelige video van Nicole Kidman die levende insecten eet, die zij bizar genoeg “micro-vee” noemt.

Dat klopt, een filmster van de eerste orde werd gerekruteerd om voor de camera verleidelijk insecten te eten om de massa te overtuigen hetzelfde te doen. Dit is huiveringwekkende propaganda 101. Gelukkig geven de YouTube commentaren ons hoop.


Maar één filmster is niet genoeg. Ze hebben er veel nodig. Robert Downey Jr. promoot krekel proteïne op de late avond. Nicolas Cage promoot het plezier van het eten van kakkerlakken. En Lupita Nyong’o gebruikt haar acteertalent om enthousiast te worden over het eten van mieren in L.A.

Natuurlijk weten de elites heel goed dat indoctrinatie het meest effectief is bij jonge mensen, en daarom richten ze zich nu op kinderen. Kijk maar eens naar deze poster die momenteel in de openbare scholen van Californië hangt.


Ondertussen is Bill Gates officieel Amerika’s grootste privé-landeigenaar geworden met zo’n 269.000 hectare in tientallen staten.

Er wordt veel gespeculeerd over Bill Gates’ greep naar landbouwgrond in Amerika. Waarom koopt hij zoveel landbouwgrond? Een blik op de officiële website van de Bill en Melinda Gates Foundation geeft enkele aanwijzingen.


Maar wanhoop niet, er is ook goed nieuws. Wij, het volk, verwerpen het globalistische complot om ons te dwingen vlees te eten dat in een laboratorium is gekweekt.

Twee van de bedrijven van Bill Gates hebben onlangs toegegeven dat ze op de rand van de financiële afgrond staan nu de verkoop van giftig, synthetisch vlees blijft dalen.

De bijbel zegt: “Alle vliegende insecten die op handen en voeten lopen, moet u verfoeien.”

De wereld moet meer tijd besteden aan het raadplegen van oude wijsheid en minder aan het luisteren naar de valse profeet Klaus Schwab en zijn globalistische trawanten.

KIJK:

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v2nbdlo-scientists-reveal-deadly-wef-diet-will-drive-human-race-to-extinction.html


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/wetenschappers-onthullen-dat-dodelijk-wef-insectendieet-het-menselijk-ras-tot-uitsterven-zal-brengen/

Nog meer ONZIN v/h WEF: ‘ALLE mensen zullen een uniform dragen’ tegen 2030 .......

december 25, 2023   2678   23  

Het World Economic Forum (WEF) heeft opgeroepen om een einde te maken aan individuele mode onder het publiek en verklaarde dat “alle mensen een uniform zullen dragen” voor het jaar 2030.

Het WEF verklaarde dat in 2030 mode volledig achterhaald zal zijn en alle mensen veganistisch zullen zijn, of ze dat nu leuk vinden of niet, bericht Hunter Fielding.

Een rapport dat in 2019 is opgedoken, stelt dat mensen slechts drie kledingstukken per jaar mogen kopen en geen vlees mogen kopen of consumeren.

Het in 2019 gepubliceerde rapport ‘The Future of Urban Consumption in a 1.5°C World’, gefinancierd door het WEF, stelt extreme doelen voor regeringen over de hele wereld om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen, in overeenstemming met de ambities van het Akkoord van Parijs uit 2015.

Het rapport schetst zes gebieden waarop wereldregeringen “snel actie kunnen ondernemen om de op consumptie gebaseerde emissies aan te pakken”: voeding, bouw, kleding, voertuigen, luchtvaart en elektronica:

“Het rapport toont aan dat burgemeesters een nog grotere rol en kans hebben om klimaatnood te helpen afwenden dan eerder werd gedacht … Hoewel de analyse grote mondiale vragen aan de orde stelt, is het doel ervan om praktische actie te inspireren … De gemiddelde op consumptie gebaseerde uitstoot in C40-steden moet de komende 10 jaar halveren. In onze rijkste en meest consumerende steden betekent dat een vermindering met tweederde of meer tegen 2030.” – Mark Watts, uitvoerend directeur van C40

“Het is nu duidelijk dat actie om consumptie te verminderen noodzakelijk is als onderdeel van de wereldwijde inspanning om klimaatverandering tegen te gaan … De acties die in het rapport worden beschreven zijn uitdagend en zullen voor velen confronterend zijn, maar we denken dat ze noodzakelijk zijn … Stadsburgemeesters kunnen een visie bepalen en actoren bijeenbrengen om de veranderingen die we beschrijven tot stand te brengen … Het werk waarvan hier verslag wordt gedaan dwingt ons te focussen op hoe een duurzame stedelijke toekomst eruit zou kunnen zien en helpt ons te overwegen welk beleid, welke regelgeving, welke stimulansen en welke gedragsveranderingen nodig zullen zijn voor de overgang naar een koolstofvrije wereld.” – Gregory Hodkinson, voormalig voorzitter van  ArupThe Future of Urban Consumption in a 1.5°C World, 2019

C40 is een wereldwijd netwerk van burgemeesters die een kwart van de wereldeconomie vertegenwoordigen.

Het omvat bijna 100 steden plus 1.143 steden en lokale overheden die zich hebben aangesloten bij C40’s ‘Cities Race to Zero’.

De steden die zich aanmelden voor de ‘Cities Race to Zero’ verbinden zich er onder andere toe om de opwarming van de aarde onder de 1,5°C-doelstelling van het Akkoord van Parijs te houden.

Zonder de vele rapporten en aanbevelingen te lezen die de ondertekenaars van de ‘Cities Race to Zero’ krijgen toegeworpen, is het niet mogelijk om vast te stellen of de acties die zijn beschreven in het rapport The Future of Urban Consumption in a 1.5°C World specifiek zijn opgenomen in het actieplan. Waarom is dat belangrijk? Als dat zo is, zijn het niet alleen de ongeveer 100 C40-steden, maar meer dan 1000 steden die zich committeren aan de reducties in consumentenemissies uit het rapport. Bovendien kunnen we ervan uitgaan dat het netwerk van Arup hetzelfde doet.

Arup werkt als een wereldwijd netwerk van “deskundigen” en gaat er prat op dat het “steden op duizend manieren vormgeeft“. Arup heeft meer dan 17.000 leden en kantoren in 46 van de 97 steden die deel uitmaken van het wereldwijde netwerk van C40. C40 en Arup werken sinds 2009 samen aan dystopische publicaties zoals Deadline 2020, Green and Thriving Neighbourhoods en een gids voor het creëren van netto-nul-wijken. Maar deze samenwerkingen zijn niet tot stand gekomen zonder dat er geld van hand is gewisseld.

Het eerste C40/Arup-rapport getiteld ‘Powering Climate Action: Cities as Global Changemakers’ werd in 2015 gepubliceerd. In datzelfde jaar beloofde Arup om 1 miljoen dollar over een periode van drie jaar te investeren in een onderzoekspartnerschap met C40.

 

In 2019, het jaar waarin het consumentenemissierapport The Future of Urban Consumption in a 1.5°C World van C40/Arup werd gepubliceerd, verdrievoudigde Arup haar adviessteun aan C40 tot 3 miljoen dollar over een periode van drie jaar.

In 2023 zette Arup haar investering in C40 voort met maximaal 300.000 US dollar per jaar om C40 te helpen veerkracht en decarbonisatie te stimuleren in steden over de hele wereld.

Het zal niemand verbazen dat C40 Cities in maart 2023 in een artikel met de titel ‘A spotlight on consumption-based emissions‘ opnieuw de aandacht vestigde op het 2019 C40/Arup rapport over emissies door consumenten.

“Sinds de publicatie van ons rapport zijn steden over de hele wereld begonnen met het in kaart brengen van emissies op basis van consumptie en het onderzoeken van manieren om deze te verminderen”, aldus C40.

Dus, wat staat er in het rapport van 2019 waar Arup zo zwaar in heeft geïnvesteerd?

Hieronder hebben we een paar hoogtepunten uitgelicht.

Je kunt het volledige rapport HIER downloaden en lezen.

Omdat het vernietigend bewijs levert tegen zijn medewerkers, hebben we hieronder ook een kopie bijgevoegd voor het geval het in de toekomst uit de openbaarheid verdwijnt.

Vanaf pagina 66 vat het rapport samen wat ze ons hopen op te leggen.

Hieronder staan afbeeldingen van hun “ambities” die geen verder commentaar behoeven, behalve om te zeggen dat al deze plannen worden gemaakt en overeengekomen buiten het democratische proces om en op een klassieke dictatoriale manier onder valse voorwendselen.



De activiteiten van C40 en Arup moeten onmiddellijk worden stopgezet en hun activiteiten moeten permanent worden stilgelegd.

Daarnaast moet iedereen die actief heeft bijgedragen aan/deelgenomen aan het bedenken, overwegen of uitvoeren van deze plannen worden ondervraagd, onderzocht en ter verantwoording worden geroepen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/wef-alle-mensen-zullen-een-uniform-dragen-tegen-2030/

Mon fabuleux jardin en permaculture

 https://permaculture-familiale.fr

Dernière mise à jour : 10 février 2023

178 Commentaires


C’est mon tout premier livre de jardin, et j’espère déjà qu’il y en aura d’autres… sauf que pour l’instant, j’ai mis dans celui-là à peu près tout ce que je savais sur la question 😉

Quand je publie des photos de mon jardin sur ce blog, Instagram ou Saines Gourmandises, vous me demandez souvent si « un jour je pourrai vous expliquer comment je fais ».

Et bien c’est exactement ce à quoi je me suis attelée toute l’année dernière 🙂

Dans ce gros ouvrage de plus de 320 pages, divisés en quatre chapitres (correspondant aux quatre saisons) je vous explique tout en détail :

Pour chaque saison…

– Ce que je plante, ce que je sème, ce que je récolte au potager

– Mes petites astuces de culture en fonction des légumes (besoins particuliers, bonnes associations…)

– Comment éviter certains tracas (maladies, attaques de ravageurs…)

– Comment cuisiner mes récoltes, y compris les fanes de légumes ou les repousses

– Comment gérer les surplus (conserves, séchage…)

– Comment produire la plupart de mes plants

– Comment appliquer certains principes de permaculture qui, chez moi, ont vraiment fait la différence : lasagnes, non-travail du sol, associations de légumes-amis, étagement des légumes, fleurs-relais au potager, succession intensive voire chevauchement des cultures afin d’optimiser l’espace, paillages nourriciers, engrais verts comestibles, « patates sur gazon », compost cultivé, etc.

– Comment soigner le verger, les vignes, les baies et petits fruits

– Comment bien s’occuper (nourriture, soins naturels, pâtées fortifiantes, etc.) de poules, de canards, de pigeons, de lapins… et même de cochons ! 🙂

– Comment avoir de jolies fleurs, lesquelles apportent (outre de la joie au jardinier), beaucoup à la bonne santé générale du jardin (à condition de bien les choisir, je vous explique tout ça).


Vous y découvrirez aussi :

– Un croquis précis de mon jardin réalisé par une aquarelliste 🙂

– Une « visite guidée » des différentes zones (la cour fleurie, le poulailler, le verger, le potager, les haies…)

– Comment elles interagissent entre elles pour plus de résilience

– Comment utiliser au mieux chaque ressource locale (pour éviter autant que possible d’avoir à acheter en jardinerie des trucs qui coûtent cher et viennent de loin)

– Plusieurs « zooms » en détail sur des techniques de permaculture

– Quelques idées de cueillettes sauvages dans la nature en fonction des saisons

– Des petites anecdotes 😉

– Comment je m’organise au jardin pour arriver à tout faire (sachant que je suis aussi auteur/photographe de cuisine à temps plein, et maman de famille nombreuse…)

Sur ce blog je vous donnerai bien d’autres petits conseils ou astuces au fil des saisons. Mais si vous voulez une bonne vue d’ensemble, avec un maximum d’explications pratiques (parfois même en pas à pas photo) c’est ici que tout commence…

Je voudrais ajouter que je ne me sens pas jardinière professionnelle, ni « grand maître es permaculture » ;), et comme je l’ai déjà écrit ici, en publiant ce livre je tremble même un peu devant une sorte de « syndrome de l’imposteur ».

Alors surtout, si vous procédiez autrement dans votre jardin, ou si certaines de mes pratiques vous semblaient complètement imbéciles, ne m’en veuillez pas d’avoir partagé, d’un cœur sincère, ma façon de faire.

Tout dans mon jardin n’est peut-être pas très « académique », mais quand je vois ce que l’application de certains principes de permaculture a changé chez moi, quand je ramène les fleurs à la maison par brassées, les légumes par brouettes, les fruits par pleins cageots (sans compter les bons œufs à ramasser, les baies à grappiller, les abeilles, oiseaux et papillons à admirer…) je suis portée par le désir de ne pas garder cette belle expérience pour moi. Tous ces jardins à la pelouse trop nette, aux haies de thuyas taillées au cordeau, ne seraient-ils pas plus vivants si on les transformait, petit à petit, en véritables petits « paradis » nourriciers, gourmands, bourdonnants, fleuris, mellifères, où quelques cocottes picoreraient joyeusement sous des arbres ployant sous les fruits mûrs…

Et bien j’espère, par cet ouvrage, susciter bien d’autres « vocations » de jardiniers-permaculteurs au moins aussi heureux que moi…

Parce que rentrer du jardin à la tombée du jour après avoir mis les mains dans la terre et respiré la nature à pleins poumons, regarder ses enfants se régaler d’un velouté du jardin (et en reprendre trois fois !), s’endormir avec la satisfaction d’avoir confié à la terre quelques graines renfermant en elles tant d’espoirs de bons légumes futurs… et puis se délecter un jour de pois gourmands poêlées quelques instants dans une lichette de beurre, de tomates cerises toutes « sucrées » de soleil qui nous éclaboussent le menton de jus tiède, de laitues craquantes, d’aubergines fondantes, c’est une des recettes du bonheur.

Je termine avec quelques chiffres, pour ceux qui ne prendraient pas encore la permaculture pour quelque chose de très sérieux 😉

On dit que pour nourrir en légumes une famille de 4 personnes, il faut cultiver un potager de 500m2.

Dans mon potager en permaculture, j’ai nourri en autonomie TOTALE pendant un an ma famille de 8 personnes avec une surface de 120m2 ! Nous avons tout pesé avec application, ça a été un peu casse-pied mais toute la famille a joué le jeu : et bien c’est 660kg de légumes et 440 salades que nous avons récolté…

Alors moi, je dis ça, je dis rien. Mais apprendre comment transformer le moindre petit lopin de terre (le plus petit soit-il !) en zone fertile généreusement nourricière, dans un monde où se posent de graves défis pour nourrir les hommes (et de surcroît, les nourrir sainement, en étant moins dépendants de tout un système qui déraille), je me dis que c’est plus que la « part du colibri ». C’est un acte militant.

Et ça peut VRAIMENT changer la donne.


MON FABULEUX JARDIN EN PERMACULTURE

(Légumes, fruits, fleurs, petit élevage et art de vivre)

Disponible en avant-première sur le site des éditions Terre Vivante

(Sinon, il sera disponibles chez vos libraires habituels (en ville ou en ligne) à partir du 16 mars…

Découvrez ici sa présentation par l’éditeur (sommaire, 4ème de couverture…)

 Ou ici sa présentation sur mon blog de cuisine Saines Gourmandises : Plus d’images ainsi que https://saines-gourmandises.fr/mes-livres/… à savoir mon jardin lui-même 😉

 

Source : https://permaculture-familiale.fr/mon-fabuleux-jardin-en-permaculture/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...