vrijdag 4 augustus 2023

Dr. Coleman – Bodypower: Het geheim van zelfgenezing

 augustus 4, 2023   3825   10  

 

Het begon in de herfst van 1980. Ik was in Wenen en het weer was ijskoud. Buiten op straat sneed de wind door mijn dunne regenjas alsof hij er niet was. Ik liep met gebogen schouders en mijn handen diep in mijn jaszakken. Mijn vingers voelden gevoelloos aan. Ik had het zo koud dat ik nauwelijks kon denken; zelfs mijn hersenen voelden bevroren aan. Ik rilde onwillekeurig en oncontroleerbaar, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Het was schemerig. De lucht was donker met regen in het vooruitzicht en in de vroege avondschemering leken de felle lichten van het café bijzonder warm en veelbelovend. Ik ben dol op de cafés van Wenen en Parijs. Ze doen me denken aan het soort plekken waar Dr. Johnson een paar eeuwen geleden in Londen met vrienden had kunnen praten. Door de open gordijnen kon ik de donkere houten tafels en stoelen zien, de rekken met kranten netjes gevouwen rond houten stokken en de mollige Oostenrijkse serveerster die rondliep met grote koppen koffie met roomtopping.

Ik ging naar binnen, vond een tafeltje bij het raam en ging zitten. Binnen in het café was het gezellig en comfortabel. Ouderwetse radiatoren en een houtkachel knetterden gezellig en de lucht rook naar gemalen koffiebonen en rijke chocoladetaart. De serveerster kwam naar me toe en glimlachte. Ik gaf haar mijn bestelling, haalde mijn handen uit mijn zakken en probeerde ze tegen elkaar aan te wrijven. Ze waren wit van de kou en ik kon mijn vingers nauwelijks bewegen.

Ik sloot mijn handen, hield ze voor mijn gezicht en blies erop. Langzaam kwam het gevoel terug. Langzaam kwam de kleur terug. Behoedzaam spande en strekte ik mijn vingers; langzaam kreeg ik de beweging terug die ik verloren had. Terwijl ik toekeek hoe mijn bevroren vingers van kleur veranderden, werd ik me plotseling bewust van iets dat mijn leven zou veranderen. Ik werd me plotseling bewust van het opmerkelijke vermogen van het menselijk lichaam om zich aan te passen aan de omgeving. Buiten in de bitterkoude herfstlucht had het bloed mijn vingers verlaten om de hoeveelheid verloren warmte te verminderen en zo te proberen mijn interne lichaamstemperatuur op peil te houden. Mijn lichaam was bereid geweest om mijn vingers op te offeren om zichzelf te redden. Binnen, in de warmte van het café, was het bloed weer in mijn handen gestroomd. Toen de interne thermometer van mijn lichaam eenmaal had herkend dat de temperatuur in het café warm was, hoefde mijn lichaam niet langer te vechten om mij in leven te houden.

Ik was al tien jaar gekwalificeerd als arts en het grootste deel van die tijd had ik als huisarts gewerkt in een klein stadje in het midden van Engeland. In het begin had ik genoten van het werk dat ik deed, maar al een paar jaar begon ik me steeds meer zorgen te maken over het feit dat ik me te vaak met ziekten bemoeide, terwijl ik het idee had dat mijn patiënten waarschijnlijk vanzelf beter zouden worden als ik en zij maar bereid waren om te wachten.

 

Toen ik in dat café in Wenen zat, realiseerde ik me dat het menselijk lichaam veel meer uitgebreide, beschermende en zelfgenezende krachten heeft dan we denken. Ik realiseerde me dat wij allemaal, artsen en patiënten, de neiging hebben om te snel naar het medicijnkastje te grijpen als er iets misgaat. Ik herinnerde me een boek dat ik gelezen had toen ik geneeskunde studeerde. Het heette The Wisdom of the Body en was in 1932 geschreven door een fysioloog genaamd W. B. Cannon, die geloofde dat de vermogens van het lichaam om zichzelf te beschermen tegen verandering en bedreiging veelomvattend en verstrekkend zijn. En ik herinnerde me gesprekken die ik had gehad met een vriend, Tony Sharrock, die ervan overtuigd was dat artsen maar al te vaak het feit negeren dat het lichaam het bij ziekte het beste weet.

Uw lichaam bevat veel automatische zelfgenezings- en verdedigingsmechanismen. Als u zich snijdt, zal er een paar seconden bloed stromen om vuil weg te wassen. Dan vormen speciale eiwitten snel een beschermend net om bloedcellen op te vangen en een stolsel te vormen om de wond af te sluiten. De beschadigde cellen geven speciale stoffen af aan uw weefsels om het gebied rood, gezwollen en heet te maken. De hitte doodt de overgebleven infectie en de zwelling werkt als een natuurlijke spalk – die het gewonde gebied beschermt. Witte cellen worden naar de plaats van de verwonding gebracht om eventuele bacteriën op te slokken. En tot slot bouwt zich littekenweefsel op over de plaats van de verwonding.

Als u veel bloed verliest, zult u flauwvallen. Dit is een opzettelijke techniek om ervoor te zorgen dat uw hersenen goed gevoed worden. Als u staat, moet uw bloed omhoog reizen om uw hersenen te bereiken. Als u flauwvalt, gaat u automatisch liggen zodat het bloed gemakkelijker bij uw hersenen kan komen – uw belangrijkste orgaan.

Wanneer u een infectie heeft, gaat uw lichaamstemperatuur omhoog. Dit is geen toeval. Uw temperatuur gaat omhoog om de bacteriën die de infectie veroorzaken te doden.

Als u iets eet dat gif, vergif of infectueuze organismen bevat, zal uw maag dit uitscheiden. U zult overgeven. Als de gevaarlijke stof of het gevaarlijke organisme langs uw maag komt, krijgt u diarree. Zowel braken als diarree zijn vitale mechanismen om infecties zo snel mogelijk uit uw lichaam te verwijderen.

 

Uw lichaam is ook uitgerust met een eetlustcontrolecentrum dat ontworpen is om uw gewicht stabiel te houden. De meeste mensen negeren het of overrulen het, maar het is er wel.

Toen ik in het café in Wenen zat, pakte ik mijn notitieboekje en potlood en schreef meteen de opzet op van een boek waarvan ik wist dat ik het wilde schrijven. Ik noemde het Bodypower. Ik wilde proberen om zowel artsen als patiënten te leren dat het menselijk lichaam verregaande krachten heeft die we veel te vaak negeren. Ik wilde proberen patiënten te overtuigen om naar hun eigen lichaam te leren luisteren en ik wilde zowel patiënten als artsen laten zien dat we allemaal de opmerkelijke genezende krachten van het menselijk lichaam onderschatten.

Een paar dagen later kwam ik vol opwinding thuis en vond ik een uitgever.

De filosofie die ik in Bodypower beschreef, veranderde mijn leven en heeft alles beïnvloed wat ik sinds 1980 over geneeskunde heb geschreven. Het heeft ook honderden medische schrijvers, duizenden artsen en miljoenen patiënten beïnvloed. De Bodypower filosofie wordt nu algemeen erkend en geaccepteerd.

Ons lichaam is gevoelig, delicaat en opmerkelijk kwetsbaar. Het feit dat we erin slagen om te gedijen in een wereld die vaak vijandig en onsympathiek is, is een eerbetoon aan een enorm aantal automatische mechanismen – mechanismen die speciaal ontworpen zijn om ons in staat te stellen om een oneindige verscheidenheid aan omgevingsgevaren te overleven, om onszelf te herstellen en weer gezond te maken wanneer ziekte en invaliditeit dreigen en om van onze ervaringen te leren zodat we ons vermogen om te overleven kunnen verbeteren.

Vandaag de dag beginnen we pas de omvang van onze onwetendheid over het menselijk lichaam te begrijpen. Langzaam wordt het duidelijk dat als een wetenschapper beweert dat er een eenvoudige verklaring is voor een complex fenomeen, hij het waarschijnlijk bij het verkeerde eind heeft. Onze kennis over het menselijk lichaam breidt zich zo snel uit dat het bijna zeker waar is dat alles wat een student leert over de fysiologie van het menselijk lichaam achterhaald zal zijn tegen de tijd dat hij zijn school, hogeschool of universiteit verlaat.

We merken nu dat de traditionele scheidslijn tussen de bewuste en onbewuste geest niet langer nauwkeurig getrokken kan worden. We weten dat berichten binnen de hersenen worden doorgegeven door elektrische activiteit en door een complex netwerk van chemische boodschappers die veel verbijsterender zijn dan onze voorgangers zich ooit konden voorstellen.

We weten dat de hersenen pijnstillende hormonen bevatten en, hoewel we niet begrijpen waarom, weten we dat ze beïnvloed kunnen worden door magnetische stormen.

 

Te midden van alle verwarring en onwetendheid is er één ding dat we met zekerheid kunnen zeggen: het vermogen van het menselijk lichaam om zichzelf te genezen, van ervaringen te profiteren, zichzelf te verbeteren, zichzelf te beschermen en zich tegen allerlei bedreigingen te wapenen, is veel groter dan we ons ooit hebben kunnen voorstellen.

Toen Bodypower voor het eerst werd gepubliceerd, was de reactie van sommige delen van de medische wereld koel. Artsen hebben decennialang geleerd dat ze moeten ingrijpen in de natuur om ziekten te verslaan. De medische beroepsgroep is samen met de geneesmiddelenindustrie sterker geworden; duizenden artsen hebben geleerd dat de eerste reactie van een arts op een ziekte altijd moet zijn dat hij naar zijn receptenblok grijpt. Maar dat is veranderd. In de medische tijdschriften staan nu steeds vaker artikelen van artsen die uitleggen hoe ze ontdekt hebben dat het niet altijd nodig is om in te grijpen als een patiënt ziek wordt; dat het lichaam vaak voor zichzelf kan zorgen; dat de afweermechanismen en zelfgenezingsmechanismen van het lichaam veel geavanceerder zijn dan ze geleerd hadden en dat de kracht van de menselijke geest veel groter is dan iemand in het verleden had durven suggereren.

In 1983 leek de filosofie achter Bodypower voor veel mensen nieuw en enigszins beangstigend. Sommigen vonden het bedreigend, een enkeling suggereerde zelfs dat het ketterij was om te suggereren dat er in 90 procent van alle ziekten geen professionele genezer nodig was, zoals ik had gesuggereerd, dat het lichaam prima voor zichzelf kon zorgen.

Vandaag de dag hoop ik dat de filosofie die in Bodypower wordt beschreven algemeen geaccepteerd is. Het heeft de opmars van het moderne interventionisme niet tot staan gebracht, maar het heeft er misschien wel voor gezorgd dat sommigen die de opmars leiden, een pas op de plaats hebben gemaakt. Uit de brieven die ik heb ontvangen, weet ik dat het velen heeft aangemoedigd om gebruik te maken van de eigen genezingsprocessen van hun lichaam en om ziekte te beschouwen als iets dat overwonnen moet worden in samenwerking met de hulp van genezers (orthodox of alternatief) in plaats van als iets dat volledig overgelaten moet worden aan de professionals.

Denk eraan: uw lichaam weet het vaker het beste dan u voor mogelijk houdt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/dr-coleman-bodypower-het-geheim-van-zelfgenezing/

Volgens Mike Yeadon zijn ze iets sinisters van plan met de digitale identiteit: ‘Ik bid dat ik ernaast zit’



De digitale identiteit zal in combinatie met CBDC’s (central bank digital currency) gebruikt worden om de bevolking te verminderen. Dat zei voormalig vicepresident van Pfizer Mike Yeadon in de podcast Ask Dr. Drew.

“Ik denk dat dit is wat er gaat gebeuren en ik bid dat ik ernaast zit. Ik weet dat het schokkend is om te horen en ik ben niet de enige die dit zegt.”

Yeadon wees erop dat het aantal gevallen van ernstige aandoeningen en overlijdens de afgelopen jaren flink is gestegen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Miljarden doses

Als ervaren farmaceutisch onderzoeker wees hij er nog eens op dat de mRNA-vaccins gevaarlijk zijn. “De bedrijven en overheden hebben gezegd dat ze zo blij zijn met deze producten dat ze op ieder continent fabrieken laten bouwen om miljarden doses te maken,” zei Yeadon.

Hij denkt dat ze het volgende gaan doen: mensen krijgen een digitale identiteit, ze betalen met een CBDC en vervolgens zegt de WHO dat er een pandemie is. Farmaceuten komen met een mRNA-vaccin op de proppen, waarna de overheid zegt: je moet de prik halen zodat je digitale identiteit geldig blijft.

Terugbrengen naar het gewenste niveau

“Ik denk dat de meeste mensen komen opdraven voor een prik,” aldus Yeadon.

En zo kunnen de mensen die hier achter zitten de komende jaren de bevolking terugbrengen naar het gewenste niveau.

De kogel is door de kerk: in Nederland is zojuist een unieke procedure gestart


Achter de schermen hebben advocaten een bodemprocedure tegen vele kopstukken van de overheid en aan de overheid gelieerde instellingen voorbereid vanwege de schade die de coronavaccins veroorzaken.

De kogel is door de kerk. Op 14 juli zijn door het hele land deurwaarders op pad gegaan om de dagvaardingen aan de 17 gedagvaarde partijen te betekenen, waaronder Jaap van Dissel, Marion Koopmans, demissionair premier Rutte, demissionair ministers Kaag, De Jonge, Hoekstra en Kuipers, en Diederik Gommers.

Met het uitbrengen van de dagvaarding is het startschot gegeven voor het vaderlandslievende volk van Nederland om het corrupte Covid-19: The Great Reset-project en alle personen die daaraan zijn verbonden, te ontmaskeren, schrijft stichting Recht Oprecht in haar nieuwsbrief.

Unieke procedure

“De bodemprocedure is hierdoor formeel gestart. Dit betekent dat de gedaagde partijen zich middels een advocaat moeten melden bij de rechtbank in Leeuwarden.”

Sinds het bestaan van onze huidige maatschappij zijn nog nooit de gehele Staat der Nederlanden als een orgaan, de minister-president en andere belangrijke ministers tegelijk in een bodemprocedure gedagvaard op grond van het plegen van zeer ernstige onrechtmatige daden jegens eisers en het gehele Nederlandse volk, aldus de stichting.

Corrupte toestand

“Nu er sprake is van een unieke civielrechtelijke bodemprocedure […] zullen natuurlijk alle kranten en journaaluitzendingen in Nederland en daarbuiten dit grote nieuws onder de aandacht van het Nederlandse volk brengen… Vreemd genoeg houden de reguliere media en zelfs de door het volk betaalde NOS hun kaken stijf op elkaar.”

Recht Oprecht heeft alle bekende nieuwsmedia informatie gestuurd met betrekking tot de dagvaarding. Zij doen er geen enkele mededeling over. “Dit alleen al geeft de corrupte toestand aan van de instituties in ons land.”

Groot voordeel

Deze toestand heeft volgens de stichting een groot voordeel in petto: het frauduleuze en corrumperende Covid-19: The Great Reset-project heeft heel veel oprechte Nederlanders bewust gemaakt van de huidige toestand in de wereld en heel veel andere oprechte Nederlanders in een staat van bewustwording gebracht, waardoor zij inzien dat er het één en ander in ons land echt niet klopt.

De rechtbank zal nu alle voorgelegde feiten ‘tot op de bodem’ moeten lezen en wegen. “Daarbij wordt de kern van het corrupte Covid-19: The Great Reset-project blootgelegd en worden de uitvoerders daarvan rechtstreeks aangesproken voor de immens grote schade die zij het Nederlandse volk hebben toegebracht.”

Medewerkers van Pfizer kregen vaccin uit ‘speciale batch’: ‘Opmerkelijk’

Senatoren legden vertegenwoordigers van Pfizer woensdag het vuur aan de schenen in de Australische Senaat.

Het bedrijf was zeer huiverig om deel te nemen aan de hoorzitting. Vragen werden ontweken.

Tijdens de hoorzitting herschreef Pfizer de geschiedenis. 

We moeten nu vergeten dat ze ooit hebben gezegd dat mensen een prik moesten halen ‘om anderen te beschermen, om oma te beschermen’ en dat ‘je het virus niet meer kunt overdragen als je gevaccineerd bent’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Geen idee

Pfizer verschool zich achter het contract met de Australische overheid en ontweek verantwoordelijkheid, aldus senator Malcolm Roberts, die bij de hoorzitting aanwezig was.

Ook opmerkelijk: 

de vertegenwoordigers van Pfizer zeiden geen idee te hebben hoe het kan dat het coronavaccin myocarditis en pericarditis veroorzaakt.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Speciale batch

Nog opmerkelijker: 

ze onthulden dat medewerkers van Pfizer een vaccin uit een ‘speciale batch’ kregen.

Deze batch werd volgens Roberts niet getest door de Australische medicijnwaakhond TGA.

“Het Pfizer-personeel kreeg een apart vaccin, verschillend van dat wat op het volk werd gebruikt. Wanneer komt er eindelijk een normale, strafrechtelijke reactie op die zwendel?” vraagt plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs zich af.

Oud-Tweede Kamerlid Ralf Dekker (FVD) zegt: “Opmerkelijk.”

Sensationele docu: ‘Plandemic 3: The Great Awakening’

 03 AUGUSTUS 2023

Video Link: https://rumble.com/v2s8bhk-plandemic-3-the-great-awakening.html

Deze spraakmakende film legt verboden puzzelstukjes bij elkaar en onthult het grote plaatje van wat er werkelijk gebeurt in de wereld. The Great Awakening is bedoeld als vuurtoren om ons uit de storm te leiden naar een betere toekomst. Bekijk deze docu nu!

De door Mikki Willis geschreven en geregisseerde docu The Great Awakening is het derde deel van de Plandemic-serie. De eerste twee delen richtten zich vooral op de ‘coronapandemie’. Dit derde deel heeft een meer overkoepelende benadering en kijkt naar de communistische infiltratie van naties tijdens de 20ste en 21e eeuw, waarbij de ‘pandemie’ en de woke agenda worden gebruikt als de laatste grote stap om hun totalitaire wereldregime te realiseren.

 

De documentaire behandelt verschillende onderwerpen, zoals The Great Reset, Black Lives Matter, de ‘coronapandemie’, de Marxistische en totalitaire woke ideologie, het World Economic Forum en ESG-scores (Environmental, Social en Governance), die velen zien als een sociaal kredietsysteem voor bedrijven.

 

Aan het woord komen onder meer dr. Robert Malone en dr. Vladimir Zelenko. Deze professioneel geproduceerde en goed onderbouwde documentaire houdt de aandacht van begin tot eind vast. De film is bovendien zeer geschikt om aan te bevelen aan je gezagsgetrouwe familie en vrienden! De docu is Nederlands ondertiteld.

Bron: https://www.blckbx.tv/buitenland/sensationele-docu-plandemic-3-the-great-awakening


Europarlementariër: ‘Het is hoog tijd dat we deze duistere praktijken aan de kaak stellen’

 


Uit publicaties blijkt dat de Europese Commissie intensief samenwerkt met initiatieven van Bill Gates op het gebied van klimaat, farmaceutica en digitale identiteit. Gates gebruikt deze initiatieven om zijn financiële belangen en invloed op het Europees beleid te vergroten.

Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) zegt: “De onthullingen komen niet als een verrassing. Al jarenlang waarschuwt de FVD voor de schimmige deals en achterkamertjespolitiek binnen de Europese Unie.”

“De superrijke elite, zoals Bill Gates en George Soros, gebruiken de Europese Commissie als marionet om hun rijkdom te vergroten ten koste van onze welvaart, ons welzijn en onze grondrechten,” aldus De Graaff.

Dit soort deals stinkt aan alle kanten

“Het is ook hoog tijd dat we deze duistere praktijken aan de kaak stellen en onze welvaart, vrijheid en soevereiniteit terugwinnen. Het liefst nu meteen of bij de aankomende Tweede Kamerverkiezing,” stelt de Europarlementariër.

Hij roept op om volledige transparantie te bieden over de samenwerking tussen Gates en de Europese Commissie. “Commissievoorzitter Ursula von der Leyen heeft nog steeds geen openheid gegeven over de vaccindeal met Pfizer. Ondertussen worden er achter de schermen afspraken gemaakt met multimiljardair Bill Gates, die ook al dik verdiend heeft aan de coronavaccins. Dit soort deals stinkt aan alle kanten. Ik wil exact weten wat er besproken wordt tussen Gates en de Commissie.”

Vragen aan de Commissie

De Graaff heeft de Commissie gevraagd waarom zij ingaat op de initiatieven van Gates, die gekenmerkt worden door financieel gewin, belangenverstrengeling en een inperking van onze grondrechten.

Hij wil van de Commissie daarnaast een overzicht van alle communicatie, samenwerkingen, overeenkomsten, lobbyactiviteiten, transacties en risicoanalyses verband houdende met Gates.

Het Europarlementslid vraagt of de Commissie alle data over de initiatieven van Gates openbaar kan maken zodat de burger en de media zelfstandig de waarheid kunnen achterhalen.

(nvdr.: NIET VERGETEN !) Onverklaarbare statistieken in het supervaccinatiejaar 2021: bijna twee keer zoveel sterfgevallen onder jongeren!

oktober 17, 2021   6285   4  

DEuroMOMO (European Mortality Monitor) laat verbijsterende dingen zien. Deze officiële bron van sterftestatistieken in Europa is boven elke twijfel verheven en wordt in Europa als absoluut serieus en betrouwbaar beschouwd. Nu zijn daar statistieken die zeer tot nadenken stemmen. Verbazingwekkend sterke stijgingen van het aantal sterfgevallen onder mensen jonger dan 75 jaar doen sterk vermoeden dat er (een) doodsoorzaak(en) is (zijn) die voorheen niet bestond (bestonden). Zelfs in het “pandemiejaar 2020” waren er niet zoveel sterfgevallen, vooral onder jongeren, schrijft Niki Vogt.

Het genoemde EuroMOMO presenteert onder elkaar verschillende statistieken, die elk de sterfte in verschillende leeftijdsgroepen aangeven. De laatste drie jaren worden geregistreerd, maar u kunt zes jaren tot en met 2021 instellen onder “jaren” aan de linkerkant en de sterftecijfers van de verschillende leeftijdsgroepen precies per kalenderweek met de muisaanwijzer op de curve visualiseren.

Als we naar de sterftecurve voor alle leeftijdsgroepen kijken, zien we dat de donkerblauwe curve in 2020 tegen het einde van het jaar een piek vertoonde, ver boven die van 2018 en 2019. Men zou kunnen veronderstellen dat dit te wijten is aan de Coronapandemie, maar dat zou in tegenstelling staan tot de eerste Covid-golf, want in de eerste twaalf weken van 2020, toen de pandemie zich als een lopend vuurtje verspreidde en de intensive care-capaciteiten overbelast zouden zijn, glijdt de donkerblauwe 2020-dodentellingcurve net boven de nullijn. Nou, het bleek later dat het niet waar was van de overbelaste intensive care-capaciteiten.

De curve van het Europese aantal sterfgevallen in 2020 gaat echter pas echt omhoog in de 43e week, d.w.z. de laatste week van oktober, wanneer het griepseizoen traditioneel tot bloei komt. Het is echter aanzienlijk meer uitgesproken dan in 2019 en 2018. We vergelijken hier respectievelijk de weken 39 van 2020 en 2021 omdat er dit jaar nog geen cijfers na week 39 zijn.

 

Hier zien we ook wie deze sterftecijfers het hardst treffen en wat het verschil is tussen het pandemiejaar 2020 en het vaccinatiejaar 2021:

Afbeelding hierboven: screenshot Euromomo. Statistieken van het aantal sterfgevallen in Europa per leeftijdsgroep in 2019 (grijze lijn), 2020 (donkerblauwe lijn) en 2021 (lichtblauwe lijn). Op de oorspronkelijke Euromomo website kunt u de muisaanwijzer langs de lijnen bewegen en het exacte aantal sterfgevallen per week zien.

Iets heel vreemds valt de waarnemer van deze statistieken op:

·     In 2020 waren er tussen 15-44 jaar 2.208 sterfgevallen tegen 4.046 (2021)

·     In 2020 waren er tussen 45-64 jaar 16.531 sterfgevallen tegen 28.645 (2021)

·     In 2020 waren er tussen 65-74 jaar, 29.481 sterfgevallen tegen 46.097 (2021)

·     In 2020 waren er tussen 75-84 jaar 65.063 sterfgevallen tegen 61.760 (2021)

·     In 2020 waren bij de 85-plussers 110.818 sterfgevallen tegen 64.969 (2021)

Vooral in de eerste drie leeftijdsgroepen in heel Europa zijn de sterftecijfers dit jaar, het vaccinatiejaar 2021, sterk gestegen ten opzichte van het “rampzalige pandemiejaar” 2020, met bijna een verdubbeling onder jongemannen van 15-44 jaar. Dat is een stijging van 79,2 procent! En in het leeftijdscohort tussen 45 en 64 jaar is dat bijna evenveel, namelijk 69,8 procent.

En in de categorie 65-74-jarigen is het ook een stijging met 54,7%. Dat is enorm!
Alleen boven de 75 jaar daalt het aantal sterfgevallen, maar dat is geen wonder gezien het ongelooflijke aantal sterfgevallen vorig jaar onder 75-plussers.

Hoe is dit mogelijk? Na bijna een jaar vaccinatie? Dit is gewoon schokkend. Het sterftecijfer is dus in het drukke vaccinatiejaar overal massaal gestegen, waarin meer dan 60% is ingeënt, en in sommige landen zelfs 80%, ten opzichte van 2020 (behalve onder de hoogbejaarden).

De sterke stijging van het aantal sterfgevallen onder jongeren is bijzonder beangstigend:
In 2019 bedroeg het dodental in Europa in week 39 tussen 15 en 44 jaar nog 754. In 2021, hebben we nu 4.046 doden! Dat is 5,4 maal. Meer dan vijf keer zoveel jongeren zijn ondanks de vaccinatie in die week gestorven – en vanaf week 23, waar de curve steiler omhoog gaat, is ook ongeveer het tijdstip waarop velen van de 18-jarigen al gevaccineerd waren. Toeval?

 De statistieken voor de leeftijdsgroep van 0-14 jaar zijn bijzonder opvallend. De curve voor het pandemiejaar 2020 (donkerblauw) is lager dan de curve voor 2019, die aan het eind vrij plotseling stijgt. Maar in 2020, het pandemiejaar, daalt de sterftecurve onder nul tot min 19, wat waarschijnlijk betekent dat er aanzienlijk meer sterfgevallen waren bij de geboorte (wat niet mogelijk is in andere leeftijdsgroepen). In 2021, het vaccinatiejaar, is de lichtblauwe curve in week 16 bij -154. Wat niet zo verwonderlijk is, want dit zijn de baby’s die in de eerste lockdown, in het najaar van 2019, zijn verwekt. Vanaf week 21 neemt het sterftecijfer bij jongens weer toe en vanaf dan gestaag verder.

In de leeftijdscategorie 75+ is wel een verbetering zichtbaar, zij het een zeer kleine. Gezien het hoge sterftecijfer in deze leeftijdsgroep in 2020 en de vaccinatiecampagne in heel 2021, is een aanhoudend hoog sterftecijfer in deze reeds zwaar gedecimeerde leeftijdsgroep zeer zorgwekkend.

En dat na driekwart jaar vaccinatie tegen Covid. Maar aangezien geen enkele andere nieuwe en ernstige factor in het leven van de grote massa’s in Europa – afgezien van Covid, de vaccinatie ertegen en de lockdowns – is binnengedrongen, is het zeer waarschijnlijk dat er een rechtstreeks verband bestaat met deze reeks problemen.

Covid was een factor in 2020. Daarover bestaat geen onenigheid. Maar de situatie zou aanzienlijk moeten zijn verbeterd als gevolg van de vaccinatie, vooral omdat de “kwetsbare groepen” van hoogbejaarden in 2020 grotendeels aan de pandemie zijn bezweken. Dit jaar zou het meer resistente deel van de samenleving, dat nu ook “geïmmuniseerd” is, het grotendeels moeten hebben overleefd. Het totale sterftecijfer zou zelfs gedaald moeten zijn. Het tegenovergestelde is gebeurd.

 

Er is geen reden om aan deze cijfers te twijfelen. Zij zijn niet alleen van toepassing op een regio waar iets is misgegaan. Ze zijn samengesteld uit 24 Europese landen en netjes op een rijtje gezet. Het is een pan-Europees probleem. En laten we niet vergeten: de landen in Europa met de hoogste vaccinatiegraad (IJsland, het Verenigd Koninkrijk, Gibraltar) hebben ook de hoogste aantallen gevallen. Kan dit ermee te maken hebben?

Het is denkbaar dat het niet de inentingen zijn maar de gevolgen van de lockdowns. Maar die zijn dan zo verwoestend dat ze erger zijn dan de ziekte waartegen ze geacht worden bescherming te bieden. Dan moeten de lockdowns en beperkingen onmiddellijk worden opgeheven.

Of het is de vaccinatie, die niet alleen eenvoudigweg geen bescherming biedt, dat zou slechts ongeveer dezelfde aantallen opleveren als in 2020. Maar niet zo’n massaal verhoogd sterftecijfer. Dan zou dat betekenen dat vaccinatie erger is dan de Covid-19 pandemie en zou vaccinatie onmiddellijk moeten worden stopgezet.

Of het is beide. Dan zou je met beide onmiddellijk moeten stoppen. In ieder geval heeft de Covid-strategie van de regeringen in de EU een volkomen averechts effect gehad. En het heeft honderdduizenden extra doden veroorzaakt. Maar misschien komen de media met een nieuwe argumentatietruc en een interpretatie van deze vernietigende cijfers waarbij de paar overgebleven ongevaccineerden opnieuw de schuld krijgen van de hele zaak.


Copyright © 2021 door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/onverklaarbare-statistieken-in-het-supervaccinatiejaar-2021-bijna-twee-keer-zoveel-sterfgevallen-onder-jongeren/

 

Duizenden vluchten geannuleerd omdat gevaccineerde piloten ziek worden of sterven

Volgens een studie uit 2014, gepubliceerd in het Journal of Thrombosis and Haemostasis, lopen piloten een verhoogd risico op stollingsproblemen als gevolg van veelvuldig en langdurig vliegverkeer. Piloten worden aangemoedigd om zich bewust te zijn van de tekenen van diepe veneuze trombose en stollingsproblemen en preventieve maatregelen te nemen zoals steunkousen en het strekken van … Meer lezen overDuizenden vluchten geannuleerd omdat gevaccineerde piloten ziek worden of sterven

https://www.frontnieuws.com/duizenden-vluchten-geannuleerd-omdat-gevaccineerde-piloten-ziek-worden-of-sterven/

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...