donderdag 27 oktober 2022

Digitale Controle is verleden tijd met de Snowden Smartphone



Het digitale controlesysteem waar we op afstevenen lijkt onontkoombaar. De Big Tech giganten hebben ons verraden. We kunnen ze absoluut niet meer vertrouwen. Moeten we de technologie, die ons ook zoveel gebracht heeft, volledig in de prullenbak gooien? Bij Android-Privacy.com denken we van niet. We moeten onze relatie met technologie gaan veranderen. Hoe doen we dat? Bekijk onderstaande video!


De Snowden Smartphone is van 2 t/m 6 november weer te koop. Wil jij als eerste een reminder ontvangen op het moment dat we de verkoop openen? Laat dan je e-mailadres achter via Snowdenphone.nl

Laat je e-mailadres achter via Snowdenphone.nl

Journalist schokt twitteraars met foto’s van vreemde bloedstolsels: ‘Als je eens wist hoe erg het is’


Al maandenlang treffen begrafenisondernemers, balsemers en pathologen van over de hele wereld vreemde stolsels aan in de lichamen van overledenen. Een Canadese journalist heeft zich er nu in vastgebeten.

Matthew Horwood van de Western Standard schokte twitteraars de afgelopen dagen met de resultaten van zijn onderzoek onder balsemers in de provincie Ontario. “Dit zijn geen normale bloedstolsels. Het is haast alsof het weefsel is en geen bloedstolsel,” citeerde hij één van hen.

“Voorheen troffen we in slechts 10 tot 15 procent van de lichamen stolsels aan. Tegenwoordig mag ik van geluk spreken als ik lichamen heb zonder stolsels.”

Parasiet

Horwood schreef op Twitter dat hij met een andere balsemer uit Ontario had gesproken die deze vreemde stolsels in vrijwel ieder lichaam aantreft waar ze mee in aanraking komt. “Het doet me denken aan een parasiet, aangezien er altijd een bloedprop is die het lijkt te voeden,” zei de balsemer.

De journalist plaatste er enkele foto’s bij, waarop lange bloederige slierten te zien zijn. Het bericht werd door Twitter verwijderd.

journalist

Het is genocide

De reguliere media durven hun vingers niet aan dit onderwerp te branden. Wel beweert ‘factchecker’ Poynter, die betaald wordt door de Bill & Melinda Gates Foundation en de Open Society Foundations van Soros, dat ‘er geen wetenschappelijk bewijs is dat vaccins verantwoordelijk zijn voor de vreemde bloedproppen die balsemers aantreffen’.

“Als je eens wist hoe erg het is,” zei Horwood nog. Hij twitterde ook: “Het is genocide.”


[Wochenblick]



Het boek van Baudet ‘stond bovenaan’, maar ‘we hebben gewoon geen zin om een prijs aan hem uit te reiken’


FVD-leider Baudet wil dat wordt opgehelderd waarom de NS Publieksprijs dit jaar niet wordt uitgereikt, terwijl zijn boek Het Coronabedrog op veel stemmen kon rekenen. Volgens de organisatie achter de prijs is er ‘op grote schaal gemanipuleerd’.

Afgelopen weekend werd de stemming korte tijd stilgezet nadat Kamerleden hadden aangegeven dat hun mailadres door anderen was gebruikt om te stemmen op het boek van Baudet. Er werd vervolgens een extra verificatiestap ingebouwd.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Hij stond gewoon bovenaan

Veel mensen vermoeden dat de prijs niet wordt uitgereikt omdat Baudets boek op de meeste stemmen kon rekenen. Dat werd bevestigd in de talkshow Khalid & Sophie. Columnist Özcan Akyol zei in de uitzending: “Ik heb begrepen van iemand dat er honderdduizenden stemmen waren op hem. Hij stond gewoon bovenaan.”

“Dat denk ik ook,” voegde journalist Marcel van Roosmalen toe. “Ik denk ook dat hij het had gewonnen.”

“En daarom denk ik ook dat je gewoon als symbool had moeten zeggen: je boek doet gewoon niet meer mee. We hebben gewoon geen zin om een prijs aan hem uit te reiken,” zei Van Roosmalen, bij wie de stoom nog net niet uit de oren kwam.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Alle maskers vallen af

Forum voor Democratie reageert: “De aap komt uit de mouw.” Annelies Strikkers voegt toe: “Alle maskers vallen af.” Baudet vindt dat het tijd wordt dat er openheid van zaken wordt gegeven.

Ook journalist Wouke van Scherrenburg heeft een mening over het boek, ook al heeft ze het niet gelezen. “Ze hadden gewoon dat boek eruit moeten halen. Ik heb het niet gelezen hoor, maar ik kan me zo voorstellen dat het geen goed boek is geweest,” zei ze aan tafel bij Khalid & Sophie.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Bill Gates bezoekt in het geniep viroloog Marc Van Ranst: ‘Voer voor complotdenkers’


Leuven kreeg deze week uitzonderlijk bezoek, dat wekenlang in het geniep was voorbereid. Miljardair Bill Gates bezocht dinsdag het Rega-instituut, waar viroloog Marc Van Ranst in 2018 diensthoofd werd, en Imec, een onderzoekscentrum op het gebied van micro-elektronica, nanotechnologie en kunstmatige intelligentie.

Onder anderen virologen Van Ranst, Pierre van Damme en Johan Neyts konden Gates de hand schudden.

Imec: er zijn ‘rationele’ redenen om je kind te chippen

Kathleen Phillips van Imec schreef in augustus op de website van het World Economic Forum dat het chippen van kinderen door ouders kan worden gezien als een ‘rationele stap’. Volgens de krant De Tijd gaat Imec een sleutelrol spelen in de Europese chipstrategie.

Het bezoek van Gates klinkt als voer voor complotdenkers. “Verdomme ja, daar heb ik nog niet aan gedacht,” zei Neyts van het Rega-instituut en de KU Leuven tegenover Het Nieuwsblad.

Bewezen diensten

Huisarts Frank Peeters vraagt: “De ‘filantroop’ kwam in het geniep Marc Van Ranst, Pierre Van Damme en Johan Neyts bedanken voor de bewezen diensten?”

In 2020 testte de KU Leuven op verzoek en op kosten van de Bill & Melinda Gates Foundation 15.000 moleculen op hun eventuele werkzaamheid tegen corona. Het Rega-instituut nam de analyse op zich.

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden:




NS Publieksprijs geschrapt wegens ‘manipulatie’, Baudet eist opheldering

26 OKTOBER 2022

 

   2:30

De NS Publieksprijs zal dit jaar niet worden uitgereikt omdat het stemproces op grote schaal zou zijn gemanipuleerd. ‘Onzin’, zeggen critici. ‘Het boek ‘Het Coronabedrog’ van Thierry Baudet zou de prijs gaan winnen en dat mocht niet’. Baudet eist opheldering.

 

Vandaag maakte de organisator achter de NS Publieksprijs, de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek (CPNB), bekend dat het ‘tot haar spijt’ heeft moeten besluiten dit jaar geen NS Publieksprijs uit te reiken. “Er is geconstateerd dat het stemproces op grote schaal is gemanipuleerd. Daardoor is het onmogelijk geworden een eerlijk verloop van de stemming veilig te stellen. Hetzelfde geldt daarmee voor de uitkomst van die stemming,” stelt CPNB in een statement aan alle mensen die een stem hadden uitgebracht.

 Vorige week werd het stemmen korte tijd stilgelegd na berichten dat onbekenden via het e-mailadres van bepaalde Kamerleden zouden stemmen op het boek van Thierry Baudet. Na het inbouwen van een extra verificatiestap, het bevestigen van de stem per e-mail, werd het stemmen hervat.

Baudet eist opheldering

Thierry Baudet liet vanmiddag via Twitter weten het raar te vinden, dat de uitreiking van de prijs is geschrapt. “De NS Publieksprijs is afgelast omdat er zou zijn gesjoemeld met het stemmen. Wat dit betekent blijft volstrekt onduidelijk. Het kan ook haast niet, want je moet je stem bevestigen per mail. Heel raar verhaal, ik eis opheldering.” 

    Video Link: https://twitter.com/i/status/1585211678282899456

 

Op Twitter laten mensen geen spaander heel van het excuus van CPNB om het uitreiken van de NS Publieksprijs te schrappen.

“Hoe geef je aan dat het boek ‘Het Coronabedrog’ van Baudet de NS Publieksprijs met overmacht gewonnen heeft zonder de prijs daadwerkelijk uit te reiken?” zegt onderzoeker Annelies Strikkers.

'Dan maar geen prijs'

Ook journalist Joost Niemoller insinueert dat de prijs is gestopt omdat Baudet hem dreigde te winnen. “Ik voorspelde het al. Thierry Baudet mag niet winnen. Dan maar geen prijs.”

 “Als Baudet de verkiezingen wint, worden de verkiezingen afgeschaft,” grapt regisseur Dick Maas.

 Volgens voormalig fractievoorzitter van PVV Rotterdam, Maurice Meeuwissen, heeft het schrappen van de NS Publieksprijs niets met sjoemelen te maken: “Nee, het 'verkeerde' boek dreigde, terecht, met grote overmacht te gaan winnen!” zegt hij in een tweet.

 Rapper K.A.F.K.A. vat de gedachte van veel twitteraars nog wel het beste samen: “Als Baudet de NS Publieksprijs zou krijgen, zouden er overal banners komen met het Coronabedrog! Meer mensen zouden dan beseffen hoe erg we bedrogen zijn! Daarom is hij afgelast!”

 Video Link: https://twitter.com/i/status/1585334711194628096

 

   Video Link: https://twitter.com/i/status/1585498787467956225

Als wij niet meer kunnen doen wat nodig is, wie doet het dan wel?

 Blijf ons steunen, juist NU!


Bron: https://www.blckbx.tv/binnenland/ns-publieksprijs-geschrapt-wegens-manipulatie-baudet-eist-opheldering?utm_source=Blckbx&utm_campaign=2ece48a022-EMAIL_CAMPAIGN_2022_10_26&utm_medium=email&utm_term=0_0a2d02ab29-2ece48a022-561840125

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...