zaterdag 24 september 2022

Huisarts Rob Elens vandaag voor medisch tuchtcollege om voorschrijven ‘verboden’ coronamiddel: ‘Zeldzame held’


Huisarts Rob Elens moet vandaag om 14.00 uur voor het medisch tuchtcollege verschijnen. Waarom? Hij schreef coronapatiënten ‘een verboden middel’ voor. Ook ‘weigerde’ hij mensen te vaccineren als ze geen geïnformeerde toestemming gaven.

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) heeft een aantal klachten ingediend tegen de huisarts, die patiënten succesvol behandelde met hydroxychloroquine in combinatie met zink. Dat mocht niet van de inspectie.

De inspectie nam ook aanstoot aan een brief die Elens had opgesteld, waarin hij patiënten wees op de gevaren van het AstraZeneca-vaccin tegen corona.

Doodziek

De huisarts krijgt veel steun. “Eén van de weinige artsen die zich aan zijn eed hield,” reageert Viruswaarheid-voorman Willem Engel. “Door ivermectine en hydroxychloroquine heeft hij levens gered. Dat hij zich moet verantwoorden voor een tuchtcollege laat wel zien dat het medisch systeem doodziek is.”

FVD-voorman Thierry Baudet schrijft op Twitter: “Honderd procent steun voor Rob Elens. Integere en deskundige arts die het coronabedrog als één van de eersten ontmaskerde en als één van de zéér weinigen zijn ambtseed daadwerkelijk gestand deed door hydroxychloroquine en ivermectine te geven aan mensen die covid hadden, waardoor ze vrijwel direct beter werden.”

“Zij deden meer dan onze regering tegen corona: mensen werden gewoon genezen,” stelt datawetenschapper Henk Leerssen. Wetenschapper Marc Jacobs voegt toe: “Ik geloof dat informed consent dus verleden tijd is.”

Stél je voor dat Covid-19 genezen zou worden

“Rob Elens is een zeldzame held,” zegt filosoof Adriaan Beenen. “Laten we om hem heen gaan staan.”

Huisarts Els van Veen noemt corona een ‘verdienmodel voor politici’ en is van mening dat de inspectie zich als Inquisitie heeft laten gebruiken. “En dan huisartsen zoals Rob Elens verketteren, ‘op hun vestje spugen’ en de inspectie op hen afsturen, als ze in overleg met de patiënt medicijnen voorschreven. Want stél je voor dat Covid-19 genezen zou worden.”

Uit vrijgegeven Wob-documenten is gebleken dat ministers De Jonge en Van Ark achter huisartsen als Rob Elens aanzaten.


Arts roept op tot onderzoek naar 32 gevaccineerde collega-artsen die plotseling zijn overleden: ‘Dit is ongekend’


Arts William Makis heeft een brief gestuurd aan de Canadian Medical Association (CMA) waarin hij oproept tot een onderzoek naar de dood van 32 jonge Canadese artsen sinds de start van de corona-vaccinatiecampagne.

Sinds de uitrol van de coronavaccins in Canada in december 2020 heeft de CMA op agressieve en onethische wijze de experimentele coronavaccins gepusht, aldus Makis. De CMA was ook voorstander van een illegale en onwetenschappelijke vaccinatieplicht voor de 92.000 Canadese artsen, voegt hij toe.

Jullie hebben niet alleen de artsen, maar ook het volk verraden, stelt de arts. “Dit is ongekend.”

Zeer verdacht

Makis heeft bij de brief foto’s en informatie gevoegd van de 32 jonge artsen die plotseling en onverwacht zijn overleden in de afgelopen 16 maanden. Al deze artsen waren dubbel, drievoudig of viervoudig gevaccineerd tegen corona.

Deze sterfgevallen zijn zeer verdacht, schrijft hij. De artsen waren het ene moment gezond en het andere moment kregen ze een hartaanval, beroerte, ongeval of kregen ze plotseling een agressieve vorm van kanker.

Wettelijk aansprakelijk

Pfizer en Moderna kunnen dan misschien niet wettelijk aansprakelijk worden gesteld, maar de CMA wel, waarschuwt Makis. “Jullie kunnen niet blijven zwijgen terwijl de coronavaccins mogelijk tientallen jonge Canadese artsen doden en duizenden artsen een groot risico lopen om ernstige bijwerkingen te krijgen of te sterven.”

Hij roept de CMA op te onderzoeken waarom volledig gevaccineerde jonge Canadese artsen plotseling sterven.

EU-baas Von der Leyen dreigt Italiaanse kiezers te straffen: ‘Haar arrogantie wordt alsmaar driester’


Giorgia Meloni, leider van de rechtse Italiaanse partij Fratelli d’Italia (Broeders van Italië) staat op het punt de eerste vrouwelijke premier van Italië te worden. Haar partij lijkt af te stevenen op een duidelijke overwinning.

De bureaucraten in Brussel volgen de situatie in Italië met argusogen. Voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen kreeg bij de Princeton-universiteit de vraag of er zorgen heersen over de aanstaande verkiezingen in Italië.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Instrumenten

“We zullen zien. Als dingen een ‘lastige kant’ opgaan – ik heb het gehad over Hongarije en Polen – hebben we instrumenten achter de hand,” antwoordde Von der Leyen.

De EU-baas krijgt veel kritiek. Historicus Laura Slot twittert: “De Europese Commissie is niet alleen ondemocratisch, zij is antidemocratisch. De EU bedreigt het volk van Italië, zegt journalist Joost Niemoller.

Reden te meer

“Mevrouw die door niemand gekozen is dreigt Italianen te straffen als ze kiezen voor iemand die haar niet bevalt,” vat Sander van Dam samen.

Europees Parlementslid Gerolf Annemans (Vlaams Belang) haalt hard uit naar Von der Leyen: “Deze vrouw bedreigt nu de Italiaanse kiezers. Haar arrogantie wordt alsmaar driester.” Het Belgische parlementslid Dries Van Langenhove voegt toe: “Reden te meer om nationalistisch te stemmen!”

Week van de Vaccinatieschade van 23 tot 30 september 2022

 24/09/2022


Vandaag start de "Week van de vaccinatieschade", waar vaccinatieslachtoffers uitvoerig hun verhaal doen. Volgens de initiatiefnemers is dat noodzakelijk, want bij het bijwerkingencentrum Lareb, het RIVM en zelfs huisartsen worden slachtoffers structureel niet gehoord.

Medisch ethicus dr. Wendy Mittemeijer verbaast zich hierover en maakt het onbespreekbare bespreekbaar.


Video Link op Rumble: https://rumble.com/v1lc3f3-wendy-fragment.html


Van 23 – 30 september gaan diverse media aandacht besteden aan het onderwerp Vaccinatieschade. Bij Bijwerkingencentrum Lareb.nl zijn inmiddels meer dan 229.000 meldingen van bijwerkingen binnengekomen, die een verband zouden kunnen houden met de coronavaccinaties.

Daarnaast is er in Nederland al wekenlang sprake van onverklaarde oversterfte. Doordat het Ministerie van VWS geen geanonimiseerde data vrij wil geven is niet uit te sluiten dat de coronavaccins een rol zouden kunnen spelen bij de oversterfte.

Ondertussen worden slachtoffers met vaccinatieschade van het kastje naar de muur gestuurd, omdat het onderwerp zo goed als onbespreekbaar is gemaakt.

De organisatoren zijn van mening dat er nu echt serieus onderzoek moet worden gedaan naar een mogelijk causaal verband en dat de vaccinatieronde gepauzeerd moet worden, totdat duidelijk is of de vaccins echt veilig zijn.

 

VRIJE MEDIA EN INFLUENCERS GEZOCHT



Van 23 tot 30 september besteden diverse media aandacht aan het onderwerp vaccinatieschade. Slachtoffers worden van het kastje naar de muur gestuurd, omdat het onderwerp zo goed als onbespreekbaar is gemaakt.

Ondertussen is op de drempel van de herfst een nieuwe vaccinatiecampagne tegen corona begonnen. De herhaalprik moet de afweer een ‘oppepper’ geven, zodat mensen ‘beter beschermd’ zijn wanneer er in het najaar of de winter een nieuwe coronagolf komt.

De Andere Krant sprak met een aantal slachtoffers van vaccinatieschade. Ze waarschuwen dat de prik niet voor iedereen veilig is. Zo moest John na zijn tweede Pfizer-vaccin naar het ziekenhuis worden afgevoerd. Hij had maanden nodig om te herstellen. “Ik heb regelmatig moeten huilen van ellende,” zegt hij.

Huisarts: laten we het er maar niet meer over hebben

De 56-jarige Tineke kreeg na haar prik zoveel pijn dat ze dacht dat ze dood zou gaan. De 29-jarige Lisette kreeg na het AstraZeneca-vaccin een hersenbloeding.

De 44-jarige Iris was gezond, maar na de vaccinatie verslechterde haar gezondheid ernstig. Ze trok bij diverse instanties aan de bel, maar kreeg nul op het rekest. “VWS en RIVM zeiden: Je hebt hem vrijwillig genomen, dus span maar een rechtszaak aan.”

De moeder van Jacques werd ongevraagd gevaccineerd. Toen ze vervolgens begon te dementeren, zei de huisarts dat ‘we het er maar beter niet meer over kunnen hebben’.

Nieuwe prik

“Er wordt informatie achtergehouden,” zegt de 64-jarige Miranda, die zwaar is getroffen door de prik. Ook de gezondheid van de bruisende Esther (51) ging na vaccinatie zienderogen achteruit. “De vaccinaties zijn een heel gevoelig onderwerp,” zegt ze.

De slachtoffers werden bovendien gecensureerd door onder meer Facebook. Ook kregen ze te horen dat ze gewoon weer een nieuwe prik moesten halen als ze hun QR-code wilden behouden. Meldingen bij het Lareb verlopen moeizaam.

"Stinkhose": ze proberen ons gek te maken, maar we worden alleen sterker

Dr. Mercola's Censored Library (Private Membership)


'Stinkhose' is een methode om te proberen je geest en geest te breken door de persoon te overweldigen met negatieve stimulatie buiten het vermogen van een mens om het te verwerken.

 

23/09/2022 

  

Door: Tessa Lena

HET VERHAAL IN EEN NOTEDOP:

·  De FDA heeft toestemming gegeven voor de nieuwe Moderna en Pfizer-BioNTech "Bivalent COVID-19 Vaccines", gebaseerd op één enkele studie van lage kwaliteit waarbij ‘acht muizen’ betrokken waren

·  Op de website van de Britse regering staat nu dat ze de veiligheid van COVID-injecties voor zwangere vrouwen niet kunnen garanderen

·  Een vermoedelijk inhaleerbaar kankerverwekkend, titaniumdioxide, gevonden in veel veel voorkomende "levensreddende" mondmaskers

·  Een nieuwe studie toont aan dat een blootstelling aan het mRNA-LNP-platform zowel aangeboren als adaptieve immuunsystemen 'moduleert', en dat ten minste enkele kenmerken erfelijk zijn

·  Een ander recent onderzoek toont aan dat het overmatige risico op ernstige bijwerkingen na COVID-injecties hoger is dan dat van COVID-ziekenhuisopnames

·  Ze proberen ons gek te maken door alle normen op alle mogelijke manieren uit te hollen, als een 'rond stinkhose' - maar onze liefde voor de waarheid is sterker dan hun liefde voor stank

 

Ik zou een term en het concept van een 'stinkhose' willen introduceren."Stinkhose is een methode om te proberen iemands verdediging te doorbreken door de zintuigen van de persoon te overweldigen, vooral met negatieve stimulatie, buiten het vermogen van een mens om de stank te verwerken. De methode kan door pesters en gangsters worden gebruikt als een militaire tactiek - of het kan een bijproduct zijn van de 'modern times".

Stinkhose # 1: The Speedup

De "versnelling”is een soort negatieve stimulatie, perfect geïmplementeerd in de ziel-etende transportband. Kijk, "tijd nemen" is een onderdeel van ons heilige creatieve proces, en ons kunstmatig versnellen schaadt ons. De meesten van ons kunnen een deel daarvan aan, zelfs voor een lange tijd - maar niet zonder schade. Maar toen werd de transportband natuurlijk niet geïntroduceerd om ons gezond of gelukkig te maken - het werd aan ons voorgesteld om geld te verdienen voor de machinebezitters.

Bovendien is het versleten raken van de mensen door de versnelling als het doden van twee vliegen in één klap - enerzijds krijgen de eigenaren meer producten, anderzijds raken de burgers uitgeput en onderdanig (compliant).

Uiteindelijk kan zelfs de rijkste bankier niet met de natuur in discussie gaan, en - eenmaal geperst buiten de menselijke zintuiglijke grenzen - beginnen mensen het systeem te bedriegen om hun zintuigen en welzijn te redden. Ik heb het in de late Sovjet-Unie gezien - en ik zie het hier!

Als reactie op de "het laatste super knijpe (digital slavery), "ontstaat er een erosie van logica, eer en normen - en dat leidt tot een totale maatschappelijke ondergang. Managers proberen vervolgens de transportband te redden door orders te blaffen - maar zoals ik al zei, zelfs de rijkste bankier kan de natuur niet tegenspreken, laat staan een managementpop.

                      Video Link: https://youtu.be/NkQ58I53mjk

Stinkhose # 2: Gaslighting (*)

Mensen zijn sociale wezens. We zijn bedraad voor warmte en levendigheid. In resonantie zijn met onze medemensen maakt ons gelukkig. En hoewel concurrentie ook deel uitmaakt van onze aard - en winnen in een eerlijke competitie kan zeer bevredigend zijn - is het bestaan van de sociopathische, koude, gek in feite een aberratie!

En omdat we sociale wezens zijn, hebben we een sterk instinct voor 'sociale validatie' - en daarom exploiteren deze gekken ons sterke instinct om ons te manipuleren! Het is emotionele fysica  ("Emotional Physics": A Poetic Analysis of the "System of Domination") - het is gemakkelijker om gezond en gelukkig te zijn als de samenleving is gericht op authentiek spiritueel evenwicht, en het is moeilijker om ons evenwicht te bewaren wanneer de samenleving is gericht op het breken van de geest.

We bevinden ons nu op een heel vreemde plek in de geschiedenis waar we leren hoe we in een disfunctionele omgeving kunnen zijn zonder te wanhopen of te breken, hoe we ons hart op het licht kunnen houden als het omringd is door duisternis, en hoe we onze liefde en onze krijgersgeest kunnen behouden zonder boos te worden. Met andere woorden, we leren hoe we aan de kant van de liefde kunnen staan als er zoveel misbruik en ‘gaslighting’ is!

Ze vertellen ons dat oorlog vrede is, en omhoog, naar beneden is. Ze vertellen dat we leugenaars moeten aanbidden en de communie van gif moeten ontvangen. Ze proberen ons zo belachelijk te laten voelen, zo alleen, zo schuldig - dat het veel kracht vereist om in onze gezonde geest te blijven. Gelukkig is de hoeveelheid liefde en kracht en moed die in de wereld opkwam als reactie op hun pesten en pest-gedrag veel meer dan welke slechtheid ze ook kunnen bedenken.

Maar de gaslighting! De gaslighting!(*) Ze vallen heldendokters aan en verheffen schurken, ze censureren wetenschap en promoten propaganda, ze proberen onze helende verbinding met de natuur en de geest weg te nemen en te vervangen door een robot. En, verachtelijk, proberen ze ons elkaar te laten verraden, boos te worden, te stoppen met denken en elkaar in de keel te gaan zitten!

Ze proberen de laagste emoties te promoten, onze gemakkelijker betoverde dierbaren te kapen en te bewapenen en ons onder druk te zetten om het instinct en het kritische denken van onze ziel op te geven!

Dat specifieke type manipulatie is bijzonder wreed omdat voor zo velen het verliezen van enkele van onze warme banden met onze dierbaren het ergste is geweest van deze hele 'COVID'. En ze weten het. Ze isoleren ons graag van onze dierbaren in alle opzichten van de wereld om ons weerstand tegen de agenda te verzwakken! Hoe menselijk zijn ze?

_____

(*) manipulate (someone) by psychological means into questioning their own sanity. Vertaling: (iemand) met psychologische middelen manipuleren om hun eigen gezond verstand in twijfel te trekken.

Stinkhose # 3: "Jamming the Channels"

Er is ook een ander type 'stinkhose', een methode om dingen zo enorm raar en zo beledigend te maken op zoveel manieren dat men niet meer weet welke crisis men moet uitdragen - en in de wart en bevroren geraakt.

Die methode is de afgelopen twee jaar van hier tot aan de horizon gebruikt bij de burgers (dat wil zeggen wij) - terwijl we voortbouwen op alle misstanden uit het verleden waaraan mensen hadden voldaan.

Ze vallen onze geest en ons lichaam vanuit elke hoek aan! We halen adem en de lucht is vergiftigd. We nemen een slokje water en - tenzij we het water hebben gefilterd - zit het vol met gifstoffen. We nemen een hap uit ons favoriete eten - en sturen glyfosaat en God weet wat nog meer naar onze maag. We draaien naar de hemel - en zien Starlink-satellieten en geo-engineering banen.

We komen naar de dokter - en de dokter wil ons injecteren met genetische manipulatie drankjes. We zetten het nieuws aan en de journalist voedt ons propaganda. Alle kanalen zijn zo grondig vastgelopen en vergiftigd dat we psychologisch hyperventileren, wat het doel is van deze pestkoppen.

Ze tasten normen uit en creëren chaos alsof er geen morgen is ... wacht even. Waarom maakt het ze niet uit?

Acht Muizen

Onlangs heeft de FDA de nieuwe combo-boosters geautoriseerd , d.w.z. "Moderna en Pfizer-BioNTech Bivalent COVID-19 Vaccines", gebaseerd op een enkele schijnbaar mislukte studie waarbij acht arme muizen betrokken waren. De toegevoegde bonus was dat de dierenstudie vriendelijk werd aangeboden aan de toezichthouders door de volledig onbevooroordeelde partij, bekend als Pfizer Hier is Niets om naar te kijken.

Nu gaat de berichtgeving van de FDA dat het over het evalueren van mensen gaat, maar geen van de mensen in kwestie heeft de geautoriseerde mRNA-component ontvangen! Ze kregen een andere booster! Dat is me de wetenschap wel. En de formele redenering hierachter is, dat het mRNA-platform zo veilig en verbazingwekkend is dat ze dingen gewoon in en uit elkaar kunnen wisselen, en we zouden dan gelukkig moeten zijn.

Zoals ik al zei in mijn Substack, 'Zelfs de reguliere media reageerden met minder enthousiasme dan waarvoor hun sponsors hen betalen.'Ars Technica bijvoorbeeld benoemde dat “BA.4 / 5-boosters zich nog in de vroege ontwikkelingsfasen bevinden; er zijn geen gegevens over klinische onderzoeken naar hun werkzaamheid en veiligheid.'En zelfs Paul Offit en Eric Topol zijn niet enthousiast"Wat echter opmerkelijk is, is dat de FDA het heeft gedaan, en het is alsof ze dat niet hebben gedaan! De wereld blijft ronddraaien.

COVID-injecties zijn niet veilig voor zwangere vrouwen: de Britse regering vertelt het ons nu

De bijgewerkte taal op de Britse overheidswebsite zegt het volgende :

“Er wordt aangenomen dat er voldoende zekerheid is voor veilig gebruik van het vaccin bij zwangere vrouwen kan op dit moment niet worden verstrekt [nadruk van mij]: het gebruik bij vrouwen in de vruchtbare leeftijd kan echter worden ondersteund, mits beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg worden geadviseerd om bekende of vermoede zwangerschap voorafgaand aan vaccinatie uit te sluiten.

Vrouwen die borstvoeding geven, mogen ook niet worden gevaccineerd [nadruk van mij]. Deze beoordelingen weerspiegelen het ontbreken van gegevens op dit moment en weerspiegelen geen specifieke bezorgdheid."

Goede timing! En trouwens, hoewel COVID-injecties langer formeel veilig zijn voor Britse vrouwen, zijn ze nog steeds veilig en effectief voor Amerikaanse vrouwen. Wetenschap! Terwijl we bezig zijn, spreekt diezelfde website van de Britse regering ook over verschillende niet-toxiciteitsstudies :


Om van Orwellian naar het Engels te vertalen, zeggen ze dat omdat ze het product 'een vaccin' noemden, het heilig is en niet per definitie giftig kan zijn - en daarom is het niet nodig om het op toxiciteit te testen. Wetenschap? Wetenschap.

Mondmaskers "vermoedelijk kankerverwekkend"

Ondertussen, op een schokkende en volledig onverwachte manier, een vermoedelijk inhaleerbaar kankerverwekkende carcinogeen  (titaniumdioxide) is gevonden in de levensreddende mondmaskers.

Twitter avatar for @TessaMakesLoveTessa Lena aka. Tessa vecht tegen robots @TessaMakesLove

"Hoewel titaniumdioxide een vermoedelijk kankerverwekkend voor de mens is bij inademing, werden TiO2 (nano) -deeltjes van vezelkwaliteit gedemonstreerd in gezichtsmaskers die bedoeld zijn voor het grote publiek."Tijd om je mede-" antimasker "te bedanken en misschien je excuses aan te bieden.


Titaandioxidedeeltjes die vaak voorkomen in gezichtsmaskers die bedoeld zijn voor algemeen gebruik, vereisen regelgevende controle - Wetenschappelijke rapportenWetenschappelijke rapporten - Titaandioxidedeeltjes die vaak voorkomen in gezichtsmaskers die bedoeld zijn voor algemeen gebruik, vereisen regelgevende controlenature.com

Koppelingsadres:    https://www.nature.com/articles/s41598-022-06605-W

Heeft dit schokkende en onverwachte nieuws voor opschudding gezorgd?? Een verontwaardiging in de massa? Nee, en dat is het hele punt van de stinkhose. Het is alsof ... als één persoon zichzelf aan de stoeprand zou ontlasten, zou het opvallen en actie vereisen. Als er daarentegen een vrachtwagen opdook en mensen begon met bruine vloeistof te besproeien, zou dat te bizar en verwarrend zijn. En dat is wat ze doen.

Crazy Conspiracy Theory Bevestigd: mRNA-injecties "Moduleren" natuurlijke immuniteit

Een recente paper getiteld "Pre-exposure to mRNA-LNP remt adaptieve immuunreacties en verandert aangeboren immuunfitness op een erfelijke manier", toont aan dat blootstelling aan het mRNA-LNP-platform leidt tot weinig begrepen modulaties in zowel de aangeboren als de adaptieve componenten van het menselijk immuunsysteem. Verder blijkt uit de studie dat verworven eigenschappen kunnen worden doorgegeven aan de kinderen! (De accenten in het onderstaande citaat zijn van mij.)


Gentherapie verkopen

Over genetische modificatie gesproken, hier is een video van Stefan Oelrich van Bayer die opschepte over hoe het publiek werd gelokt om gentherapie als medisch genre te accepteren.

Video Link on Bitchute: https://www.bitchute.com/video/GesdwrMev2YL/

Risicovolle zaken

En hier is een studie getiteld: "Ernstige bijwerkingen van bijzonder belang na mRNA COVID-19-vaccinatie in gerandomiseerde onderzoeken bij volwassenen.”Uit de studie blijkt dat het overmatige risico op ernstige bijwerkingen als gevolg van Moderna- of Pfizer-injectie (15,1 en 10,1 per 10.000 mensen) hoger is dan het risico op ziekenhuisopname als gevolg van COVID (6,4 en 2,3 per 10.000 mensen). Veilig en effectief!

Conclusie

Ja, we hebben te maken met een vrachtwagen die bruine vloeistof rond spuit. Ja, ze proberen ons te overweldigen. Maar zelfs de rijkste bankier kan niet met de natuur in discussie gaan.

Ja. de duur van onze verwarring kan van persoon tot persoon verschillen, afhankelijk van de sterkte en de neigingen. En dus doen de pestkoppen wat ze doen, maar dan gebeurt er iets onverwachts. Onder de 'surround sound'-aanval van de stinkhose worden we op mysterieuze wijze wakker met de verbinding met onze tijdloze ziel en met het feit dat we op een onverwoestbare manier met onze ziel verbonden zijn.

En dat niet de bankiers en niet de beul onze heilige band met de hogere machten zonder onze toestemming kunnen versterken. Ze hebben gewoon niet de macht. En dan raakt de stinkhose op.

Over de auteur

Om meer van Tessa Lena's werk te vinden, moet je haar bio bekijken Tessa vecht tegen robots.

https://takecontrol.substack.com/p/stinkhose

Tessa Fights Robots

Staying coherent in a crazy word.

By Tessa Lena · Hundreds of paid subscribers
________________________

Disclaimer: De volledige inhoud van deze website is gebaseerd op de mening van Dr. Mercola, tenzij anders vermeld. Individuele artikelen zijn gebaseerd op de mening van de respectievelijke auteur, die het auteursrecht behoudt zoals gemarkeerd.

De informatie op deze website is niet bedoeld om een één-op-één relatie met een gekwalificeerde zorgverlener te vervangen en is niet bedoeld als medisch advies. Het is bedoeld als het delen van kennis en informatie uit het onderzoek en de ervaring van Dr. Mercola en zijn gemeenschap. Dr. Mercola moedigt u aan om uw eigen beslissingen over de gezondheidszorg te nemen op basis van uw onderzoek en in samenwerking met een gekwalificeerde zorgverlener. Het abonnementsgeld dat wordt aangevraagd, is voor toegang tot de artikelen en informatie die op deze site worden gepost en wordt niet betaald voor individueel medisch advies.

Als u zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt of een medische aandoening heeft, raadpleeg dan uw arts voordat u producten gebruikt die op deze inhoud zijn gebaseerd.

Subscribe to Abonneer u op Dr. Mercola's Censored Library (Private Membership)Dr. Mercola's Censored Library (privé-lidmaatschap)

By Dr. Joseph Mercola  ·  Tens of thousands of paid subscribersDoor Dr. Joseph Mercola · Tienduizenden betaalde abonnees


 

ARCHIVE (enkele archief artikelen)



Gardens Are Growing Due to Food ShortageIt's estimated that 20 million Americans planted a vegetable garden for the first time during the pandemic. Here are reasons why you should do the same.

DR. JOSEPH MERCOLA

SEP 23


The Right Response to Mandates, Propaganda and CensorshipIn this interview, Dr. Meryl Nass shares astonishing figures on the blatant PCR testing and case count frauds that occurred during the pandemic.

DR. JOSEPH MERCOLA

12 HR AGO


Get Prepared With Shelf-Stable FoodUnavoidable food inflation, shortages and famine can strain any family. Here are my suggestions to help get you through these tough times.

DR. JOSEPH MERCOLA

JUL 13


How to Secure Your Water Supply for EmergenciesEven more important than stocking up on nonperishable food is making sure you have a supply of potable water. These are the best ways to store it.

DR. JOSEPH MERCOLA

JUL 17


mRNA Vaccine Inventor Erased From History BooksThe inventor of the mRNA technology, Dr. Robert Malone, spoke out about the COVID injections on a now-deleted episode of DarkHorse podcast.

DR. JOSEPH MERCOLA

JUL 6, 2021


Will These People Be Charged With Genocide?A total of 16 people have been accused of genocide in front of the International Criminal Court. Here are their names.

DR. JOSEPH MERCOLA

JAN 24


The Truth About Bill Gates, Microsoft and Jeffrey EpsteinThe mainstream narrative holds that Gates's ties to Epstein began in 2011, despite the evidence pointing to their relationship beginning decades…

DR. JOSEPH MERCOLA

JUN 1, 2021


The Surprising Health Benefits of Methylene BlueMethylene blue is the parent molecule used to manufacture two off-patent drugs that may help with certain infections. Here's what else it can do for…

DR. JOSEPH MERCOLA

APR 19


Robert Malone and Candace Owens InterviewIn this interview, Dr. Robert Malone discusses the effects of the COVID-19 shots on fertility, as well as other issues. Listen to their entire…

DR. JOSEPH MERCOLA

MAR 21


Mammography: The War on Women's BreastsThe documentary 'Boobs: The War on Women's Breasts' explores how mammography is causing more harm than good for many women.

DR. JOSEPH MERCOLA

JAN 3


Frontline Care Doctor Shares How to End COVIDOne of the critical care physicians behind the Front Line COVID-19 Critical Care Working Group shares his thoughts about the trends in the management of…

DR. JOSEPH MERCOLA

AUG 13, 2021


Economy Expert Explains the Impending ‘Polycrisis of Doom’Adam Tooze, a financial crisis historian, warns the world is facing a 'polycrisis' - a perfect storm of multiple global socioeconomic influences.

DR. JOSEPH MERCOLA

JUL 16


What You Need to Know About MelatoninI interviewed Russel Reiter, Ph.D., a world-class expert on melatonin, about its role in the body and how optimizing it can promote better health.

DR. JOSEPH MERCOLA

AUG 2


Nebulized Peroxide — Immune Support for Respiratory VirusesAt the first signs of illness, jump-start this multipronged regimen. By starting treatment early, you can wipe out the virus and virtually eliminate…

DR. JOSEPH MERCOLA

MAY 7, 2021


Testimonies From COVID Jab InjuredIf you know someone who still does not understand the risks of the COVID jab, I urge you to send them this video testimonial.

DR. JOSEPH MERCOLA

AUG 4


How COVID Shots Suppress Your Immune SystemOn average, there are twice as many reports of cancer following the COVID shots compared to all other vaccines combined over the last 31 years.

DR. JOSEPH MERCOLA

JAN 25


The Lies Behind the ‘Pandemic of Unvaxxed’Mainstream media is saying that majority of COVID-related hospitalizations are from the unvaccinated, but a deeper investigation suggests otherwise.

DR. JOSEPH MERCOLA

AUG 16, 2021


Vandana Shiva: A New Wave of Colonization, Carbon SlaveryVandana Shiva, Ph.D., spoke about Bill Gates' new book, which promotes technology as the mechanism to save the world.

DR. JOSEPH MERCOLA

JUN 25, 2021


Sweet Wormwood Again Shows Effectiveness Against COVID-19Sweet wormwood (Artemisia annua) is a traditional plant-based medicine with antiparasitic, antiviral and anticancer properties.

DR. JOSEPH MERCOLA

FEB 6


Is Sunbathing More Important Than Vitamin D?New research indicates that sunlight exposure produces another important hormone aside from vitamin D. Read here to learn what the experts have to say.

DR. JOSEPH MERCOLA

FEB 28


Getting Stronger as You AgeMaintaining muscle mass becomes more important as you age. These are the strategies I used that you can apply to your own routine as well.

DR. JOSEPH MERCOLA

AUG 12

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...