woensdag 5 juni 2024

Tucker Carlson over zijn ontmoeting met Klaus Schwab: ‘Hij is als een ouwe idioot’

 “Hoe dichterbij je komt, hoe meer je je realiseert dat de mensen die de touwtjes in handen hebben, middelmatig zijn. Het zijn sukkels," zegt hij.

juni 5, 2024   9

   Foundations World Economic Forum / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Nieuwsanker Tucker Carlson zei dat hij zich realiseerde dat World Economic Founder Klaus Schwab een “ouwe idioot” was die “geen idee heeft waar hij het over heeft” nadat hij hem persoonlijk had ontmoet, bericht Jamie White.

In een brede discussie maandag op de “Shawn Ryan Show”, beschreef Carlson zijn toevallige ontmoeting met de 86-jarige globalist tijdens een evenement in het Midden-Oosten.

“Ik ken Klaus Schwab niet, maar ik heb hem van dichtbij gezien en hij is net een idioot,” zei Carlson. “Hij is als een ouwe idioot die een beetje seniel overkomt en totaal geen idee heeft waar hij het over heeft.”

TUCKER CARLSON ON MEETING KLAUS SCHWAB & WHAT MOTIVATES THE RULING CLASS

“HE’S LIKE AN ELDERLY IDIOT WHO SEEMS A LITTLE SENILE, DOESN’T HAVE ANY IDEA WHAT HE’S TALKING ABOUT…THE CLOSER YOU GET, THE MORE YOU REALIZE THE PEOPLE RUNNING THINGS ARE MEDIOCRE. LIKE BUFFOONS.”… PIC.TWITTER.COM/2JVQ7NKEEI

— CHIEF NERD (@THECHIEFNERD) JUNE 4, 2024

“Hij is totaal niet indrukwekkend. En het was gewoon weer een herinnering dat hoe dichter je bij bijvoorbeeld Victoria Nuland komt – die in feite de huidige oorlog in Oekraïne is begonnen – ze eigenlijk een soort triest dik dom meisje is.”

“Dus hoe dichterbij je komt, hoe meer je je realiseert dat de mensen die de touwtjes in handen hebben, middelmatig zijn. Het zijn sukkels. Ze hebben geen idee wat ze doen,” zei hij.

Hij ging verder met het uitleggen van zijn beoordeling van de globalistische neocon factie die de Amerikaanse regering heeft overgenomen en het buitenlands beleid dicteert.

 

“Het zijn zwakke mensen. Ze worden gemotiveerd door woede en afgunst. Zij zijn niet de mensen die de huidige samenleving waarin we leven hebben opgebouwd. Alles wat de moeite waard is, hebben zij niet gebouwd, van onze prachtige treinstations, tot ons elektriciteitsnet, tot onze infrastructuur, tot de universiteit van Harvard, tot onze rechtscode, tot alles wat geweldig is aan Amerika.”

De voormalige Fox News presentator vervolgde: “Ze hebben niets gecreëerd. Ze zijn er niet toe in staat. En ze zijn er kwaad over, en ze zijn kwaad op de manier waarop primitieve afgunstige mensen kwaad zijn, ze vieren schoonheid niet, ze vernietigen schoonheid.”

“Je ziet deze groep. Het is naar mijn mening een van de belangrijkste drijfveren van het kwaad. En ze willen het gewoon afbreken. Ze zijn er gek op,” voegde Carlson eraan toe.

Schwab trad vorige maand terug als voorzitter van het WEF na 50 jaar de organisatie te hebben geleid, maar zal een “niet-uitvoerende” rol op zich nemen.

Bekijk de volledige podcast:


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/tucker-carlson-over-zijn-ontmoeting-met-klaus-schwab-hij-is-als-een-ouwe-idioot/

Dr. Coleman: Het gevaar van elektromagnetische velden

 Elektriciteit is een grotere oorzaak van problemen en veel gevaarlijker dan de meeste mensen zich voorstellen. Als je het grootste deel van de dag in de buurt bent van of werkt met een elektriciteitsvoorziening of elektrische apparatuur, is de kans op kanker aanzienlijk groter.

juni 5, 2024  7 

 

   Lupus in Saxonia / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0)

Er zijn veel manieren waarop onze moderne omgeving kanker kan veroorzaken, het menselijk immuunsysteem kan beschadigen en onze vatbaarheid en kwetsbaarheid voor veel verschillende soorten ziekten kan vergroten – waaronder infecties en kanker, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Maar elektriciteit is vrijwel zeker een veel grotere oorzaak van problemen – en veel gevaarlijker – dan de meeste mensen zich voorstellen.

Als je het grootste deel van je tijd werkt met of in de buurt van een elektrisch apparaat, als je woont of werkt in de buurt van een elektriciteitsleiding of als je de hele dag werkt met elektrische apparatuur, dan is de kans dat je een of andere vorm van kanker krijgt aanzienlijk groter.

Natuurlijk zullen de mannen in pak je dit niet vertellen. Ze jagen je de stuipen op het lijf over minder belangrijke bedreigingen zoals AIDS en radon omdat de eerste een politiek en commercieel nuttige bedreiging is en de tweede een uitstekende manier lijkt om de bouwindustrie te stimuleren, maar ze waarschuwen je niet voor het gevaar van elektriciteit omdat ze de vele grote en machtige zakelijke belangen die elektriciteit en elektrische apparatuur verkopen, op de markt brengen, onderhouden of leveren niet willen ergeren.

Ik denk zeker dat het bewijs behoorlijk overtuigend is. En in Amerika, waar mensen alleen met hun portemonnee stemmen als ze echt iets geloven, zijn de huizenprijzen in de buurt van elektriciteitsleidingen de afgelopen jaren dramatisch gedaald.

Kijk maar naar deze feiten:

* De decaan van een school voor volksgezondheid heeft gezegd: “De huidige stand van zaken is als de correlatie tussen roken en longkanker 30 jaar geleden.” Hij voegde eraan toe dat, volgens een voorzichtige schatting, een derde van alle kinderkankers wordt veroorzaakt door elektrische velden.

 

* Een onderzoek onder bijna 500 kinderen toonde aan dat kinderen van wie de moeder tijdens de zwangerschap elektrische dekens gebruikte, tweeënhalf keer zoveel kans hadden om hersentumoren te ontwikkelen.

* Een onderzoek onder bijna 700 kinderen toonde aan dat kinderen die in huizen in de buurt van elektriciteitsleidingen woonden twee tot drie keer zoveel kans hadden om te sterven aan leukemie of hersentumoren.

* Een onderzoek aan een Amerikaanse universiteit toonde aan dat mannen die werken als elektricien of elektrotechnisch ingenieur tien keer zoveel kans hebben om bepaalde soorten hersentumoren te ontwikkelen.

* Experts ontdekten dat werknemers van een telefoonbedrijf die langs elektriciteitsleidingen werkten zeven keer zoveel kans hadden om leukemie te ontwikkelen.

Volgens mij komt de dreiging niet alleen van hoogspanningsleidingen – elk elektromagnetisch veld kan een gevaar zijn. Hoe dichter je bij een elektrisch of magnetisch veld bent, hoe groter het gevaar.

De experts uit de industrie zijn het niet met me eens over deze gevaren. Ze blijven volhouden dat elektriciteit veilig is. Maar zouden ze het je vertellen als ze dachten dat het niet zo was? En kun je ze vertrouwen?

Volgens mij is er voldoende bewijs dat mensen die te veel tijd doorbrengen in de buurt van elektrische apparaten (en in het bijzonder hoogspanningskabels) een grotere kans hebben om kanker te krijgen. Niet dat kanker het enige mogelijke gevaar van elektriciteit is. Ernstige en aanhoudende hoofdpijn, spierpijn, anderszins onverklaarbare vermoeidheid, een beschadigd immuunsysteem (met als gevolg een verhoogde vatbaarheid voor infecties en kanker), de ziekte van Parkinson, de ziekte van Alzheimer, multiple sclerose, chronisch vermoeidheidssyndroom (myalgische encefalomyelitis), staar en zwangerschapsproblemen zijn enkele van de andere mogelijke gevaren die in verband kunnen worden gebracht met blootstelling aan elektromagnetische velden en straling.

 

Tijdens het schrijven van dit boek ontving ik informatie dat de Amerikaanse regering onderzoek dat negen jaar in beslag nam en dat het verband tussen elektrosmog (elektromagnetische velden), hersenziekten en kanker aantoonde, heeft onderdrukt.

Het onderdrukte rapport werd samengesteld voor de Amerikaanse regering en ik heb vernomen dat het concludeert: “Zelfs zwakke elektromagnetische velden kunnen de gezondheid schaden … Ze leiden tot verstoring van de productie van het hormoon melatonine, waarvan bekend is dat het een belangrijke biochemische schakel is. Een tekort aan dit hormoon bevordert de ontwikkeling van bijvoorbeeld borstkanker evenals de ontwikkeling van degeneratieve hersenziekten zoals de ziekte van Parkinson of de ziekte van Alzheimer, maar brengt ook hartproblemen met zich mee.”

Het verzwegen rapport bevestigt ook dat elektromagnetische velden leukemie kunnen veroorzaken bij kinderen.

“Bovendien,” vervolgen de auteurs van het rapport, “is er een verhoogd risico op het ontwikkelen van leukemie en ook hersentumoren voor volwassenen die vanwege hun beroep worden blootgesteld aan sterke velden.”

De veronderstelling is dat de elektromagnetische velden een verstoring veroorzaken in de biochemische functie van de cellen, of bepaalde genen beïnvloeden. Beide mechanismen kunnen permanente schade aan de cellen veroorzaken. (Genetische ingenieurs gebruiken elektromagnetische straling om celmembranen te openen en vreemde genen in te brengen).

De auteurs van dit verzwegen rapport wijzen er ook op dat interacties tussen elektromagnetische straling en de cellen van het immuunsysteem het begin van kanker kunnen bevorderen – en dat de invloed van elektromagnetische velden op de voortplantingsorganen ook daar ziekte kan veroorzaken.

De auteurs van dit verzwegen onderzoek eisen dat er meer onderzoek wordt gedaan en dat de drempelwaarden voor de intensiteit van elektromagnetische velden worden verlaagd tot een niveau dat door moderne elektrische bedrading en gewone huishoudelijke apparaten wordt overschreden.

 

De studie suggereert ook dat bovengrondse hoogspanningslijnen een aanzienlijke bedreiging kunnen vormen voor de menselijke gezondheid. De drempelwaarden die worden aanbevolen door dit verzwegen Amerikaanse rapport zijn 5000 keer lager dan de internationaal erkende drempelwaarden.

Het is niet moeilijk te begrijpen waarom de Amerikaanse regering dit rapport heeft achtergehouden. Als de bevindingen van het rapport ten uitvoer zouden worden gebracht, zouden enorme industrieën worden getroffen en zouden nog maar weinig fabrieken, kantoren of huizen als veilig worden beschouwd.

Als tussenmaatregel eisen de auteurs van dit onderzoek dat wat zij noemen het “permanente stralingsbombardement” waaraan we allemaal worden blootgesteld, stap voor stap moet worden verminderd. Ze bevelen aan om alle bovengrondse hoogspanningskabels uit woongebieden te verwijderen en om huizen en scholen niet meer in de buurt van hoogspanningskabels te bouwen.

Helaas ben ik minder verbaasd over het feit dat dit rapport is onderdrukt dan ik zou zijn geweest als het was gepubliceerd. Moderne politici worden gecontroleerd door grote bedrijven en hun lobbyisten.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/dr-coleman-het-gevaar-van-elektromagnetische-velden/

Hoe zijn GENETISCH GEMODIFICEERDE MENSEN en iedereen die Covid mRNA-injecties kreeg vergelijkbaar met gewassen met DNA-mutatie zoals genetisch gemodificeerde maïs en genetisch gemodificeerde soja?

 juni 5, 2024  

   2541163 / Pixabay

De meeste genetisch gemodificeerde gewassen bevatten gifstoffen van een andere plant of van een insect dat andere insecten doodt die deze gewassen eten. Door bijvoorbeeld het Bt-gen (Bacillus thuringiensis) in het DNA van de maïsplant in te bouwen, gaven wetenschappers de populaire groente een insectenresistent kenmerk, schrijft S.D. Wells.

Met andere woorden, dat type maïs uit die typen zaden produceren allemaal “eiwit”-gifstoffen in zich die insecten doden door hun binnenste op te lossen, waardoor die insecten ook onvruchtbaar worden. De maïsboorders (rupsen), draadwormen en wortelwormen worden uitgeroeid omdat het DNA van de maïs is gemodificeerd, gemuteerd en precies genoeg gif produceert om ze te vernietigen. Meer dan 94 procent van alle Amerikaanse maïs en soja is genetisch gemodificeerd, wat betekent dat deze altijd populaire Amerikaanse hoofdgewassen nu pesticiden van binnenuit produceren, dus denk aan de mensen die ze eten. Dat brengt ons bij de mRNA-“vaccins.”

mRNA betekent dat geïnjecteerde mensen nu genetisch gemodificeerd zijn om “eiwit”-gifstoffen te produceren die hun eigen lichaam probeert te vernietigen

Ooit gehoord van de term auto-immuunziekte? Zo niet, dan zul je dat snel doen, en heel vaak. Het begint zelfs bij de gezondste mensen, die door het farmaceutische kartel zijn gehersenspoeld om de “voor altijd”-vergiftigd-prik te krijgen, waarbij menselijke cellen worden misleid om virusachtige “eiwit”-prionen te produceren, die voor onbepaalde tijd worden geproduceerd (tegen de medische vertellingen in) en door het hele lichaam worden verspreid. Dit geeft het menselijke immuunsysteem het signaal dat elk orgaan wordt aangevallen door vreemde indringers, en het immuunsysteem wordt belast, voortdurend hyperactief, en het hart en CZS beginnen ook af te breken.

Net als genetisch gemanipuleerde maïs en genetisch gemanipuleerde soja, is het DNA-systeem van de Covid-prik-geïnjecteerde mens nu een giftige fabriek die eiwitten creëert, maar in plaats van insecten en wormen te doden, vernietigt het menselijk lichaam zichzelf. Met andere woorden, men is de “plaag” zelf en het immuunsysteem identificeert het op deze manier. Vraagt u zich nog steeds af waarom de Covid-gevaccineerde massa’s blijven vallen als vliegen, door onverklaarbare hartaanvallen, spontane abortussen en beroerte-inducerende fibreuze vaatstolsels?

Deze mRNA-geïnjecteerde mensen zijn nu wandelende biowapenfabrieken en hun artsen mogen er nooit over praten. De medische industrie laat elke werknemer alle valse narratieven (desinformatie) papegaaien en oprakelen over hoe het mRNA op de plaats van injectie blijft, en hoe het slechts een paar maanden spike-eiwitten produceert. Leugens. Produceert de genetisch gemodificeerde maïs en soja slechts een paar weken wormverdelgende eiwitten? Dit verdient zorgvuldige overweging.

Laat je nooit genetisch modificeren door Big Pharma. Er worden op dit moment meer mRNA-prikken ontwikkeld om de bevolking te controleren, de ongewensten (iedereen behalve de elitisten en hun slaven) te elimineren en de Republiek te veranderen in een derdewereldhel.

Meer mRNA op komst om 270 miljoen Amerikanen verder te infecteren met “eiwit” gifstoffen die elk orgaan binnendringen, inclusief het hart en de hersenen.
Het volgende is de experimentele vogelgriep mRNA-genmuterende injectie die een “vaccin” wordt genoemd. Het is smerig, niet getest op mensen en zal de menselijke genetische codering verder vernietigen om menselijke cellen te betrekken bij het creëren van giftige virale deeltjes (spike-eiwitten of prionen) die het immuunsysteem instrueren om aan te vallen waar ze zich ook bevinden, in het hele lichaam en in de hersenen. Deze microscopische nanodeeltjes zijn ook in staat om te stollen, het bloed te verstoppen en zich vast te hechten aan de wanden van bloedvaten, organen en de foetus. Het is al in voorraad en klaar voor gebruik, ook al is nog niet bewezen dat de vogelgriep een “gain-of-function” eigenschap heeft (wat betekent dat het van dier op mens en van mens op mens kan worden overgedragen).


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/hoe-zijn-genetisch-gemodificeerde-mensen-en-iedereen-die-covid-mrna-injecties-kreeg-vergelijkbaar-met-gewassen-met-dna-mutatie-zoals-genetisch-gemodificeerde-mais-en-genetisch-gemodificeerde-soja/

Nederlandse topstudie legt direct verband tussen Covid-prikken en wereldwijd oversterftecijfer

juni 5, 2024   12

    Ministerio de Defensa del Perú / Wikimedia (CC BY 2.0 DEED)

Een belangrijk nieuw, peer-reviewde studie naar de “ongekende” wereldwijde oversterftecijfers heeft geconcludeerd dat Covid mRNA-prikken direct verantwoordelijk zijn.

De grootschalige studie analyseerde de sterftecijfers van 47 individuele landen en werd gepubliceerd in het wereldberoemde British Medical Journal (BMJ).

De wetenschappers concludeerden dat de Covid mRNA-injecties de schuld zijn van het snel stijgende oversterftecijfer sinds de pandemie.

Onderzoekers uit Nederland analyseerden gegevens van 47 westerse landen en ontdekten dat er sinds 2020 meer dan drie miljoen extra sterfgevallen waren.

Ze ontdekten dat de trend zich voortzette ondanks de uitrol van vaccins en inperkingsmaatregelen die bedoeld waren om het publiek te beschermen tegen COVID-19.

Ze melden dat de “ongekende” cijfers “ernstige zorgen baren.”

Ze roepen regeringen nu op om de rol van vaccins in de massale sterfte van mensen op wereldwijde schaal volledig te onderzoeken.

De auteurs van de Vrije Universiteit van Amsterdam schreven in BMJ Public Health:

“Hoewel COVID-19 vaccins werden verstrekt om burgers te beschermen tegen morbiditeit en mortaliteit door het COVID-19 virus, zijn er ook vermoedelijke bijwerkingen gedocumenteerd.”

Ze voegden eraan toe: “Tijdens de pandemie werd dagelijks door politici en de media benadrukt dat elk COVID-19 sterfgeval belangrijk was en dat elk leven bescherming verdiende door inperkingsmaatregelen en COVID-19 vaccins.”

“In de nasleep van de pandemie zou dezelfde moraal moeten gelden.”

Uit het onderzoek bleek dat er in Europa, de VS en Australië in 2020, op het hoogtepunt van de pandemie, meer dan een miljoen oversterftegevallen waren.

Dit cijfer steeg echter na de pandemie.

De studie ontdekte dat, nadat de injecties waren uitgerold voor publiek gebruik, er 1,2 miljoen oversterftegevallen werden geregistreerd in 2021 en 800.000 in 2022.

Ze waarschuwen dat de bijwerkingen van het Covid-vaccin onder andere ischemische beroerte, acuut coronair syndroom en hersenbloedinghart- en vaatziekten, stolling, bloedingen, gastro-intestinale voorvallen en bloedstolling waren.

Duitse onderzoekers hebben erop gewezen dat het begin van oversterfte begin 2021 in het land samenviel met de uitrol van vaccins.

Het onderzoeksteam zei dat dit “verder onderzoek rechtvaardigde.”

Recentere gegevens over bijwerkingen bleven echter verborgen voor het publiek, merkten ze op.

Landen houden hun eigen databases bij van schadelijke bijwerkingen, die afhankelijk zijn van zelfrapportage door het publiek en artsen, waarschuwden de experts.

Het discussiegedeelte van de studie is bijzonder vernietigend voor zowel de vaccins als de “inperkingsmaatregelen.”

De wetenschappers merken op dat het sterftecijfer het hoogst was toen beide maatregelen van kracht waren.

Bovendien suggereren de wetenschappers dat sterfgevallen vaak werden vermeld als zijnde veroorzaakt door Covid zonder rekening te houden met andere factoren zoals vaccins.

“Autopsies om de werkelijke doodsoorzaken te bevestigen worden zelden uitgevoerd,” waarschuwen ze.

  Wat kunnen we leren van de grootste leugens die mensen geloofden over Covid?

 

Uit het onderzoek bleek ook dat de grootste toename in sterfgevallen werd veroorzaakt door hartfalen.

Zoals Slay News heeft gemeld, zijn Covid-vaccins door meerdere onderzoeken en vooraanstaande experts in verband gebracht met hartgerelateerde sterfgevallen.

Het is een scherpe samenvatting van de huidige stand van kennis over post-pandemische sterfgevallen en is de moeite waard om volledig te lezen.

Hieronder volgt een uittreksel:

Deze studie onderzocht de overmatige all-cause mortaliteit in 47 landen van de westerse wereld van 2020 tot 2022.

Het totale aantal extra pversterftegevallen was 3.098.456. Oversterfte werd geregistreerd in 87% van de landen in 2020, in 89% van de landen in 2021, en in 91% van de landen in 2022.

In 2020, dat gekenmerkt werd door de COVID-19-pandemie en het begin van de bestrijdingsmaatregelen, waren 1.033.122 oversterftegevallen (P-score 11,4%) te betreuren.

Een recente analyse van seroprevalentiestudies in dit prevaccinatietijdperk laat zien dat de schattingen van het infectiesterftecijfer bij niet-ouderen nog lager waren dan eerdere berekeningen suggereerden.

Op mondiaal niveau was de Infection Fatality Rate vóór vaccinatie 0,03% voor mensen jonger dan 60 jaar en 0,07% voor mensen jonger dan 70 jaar.

Voor kinderen van 0-19 jaar werd de Infection Fatality Rate vastgesteld op 0,0003%.

Dit betekent dat kinderen zelden schade ondervinden van het COVID-19 virus.

In 2021, toen niet alleen inperkingsmaatregelen maar ook COVID-19-vaccins werden gebruikt om de verspreiding van het virus en de infectie aan te pakken, werd het hoogste aantal extra oversterftegevallen geregistreerd: 1.256.942 extra sterfgevallen (P-score 13,8%). Wetenschappelijke consensus over de effectiviteit van niet-farmaceutische interventies in het verminderen van virale overdracht ontbreekt momenteel.

In 2022, toen de meeste risicobeperkende maatregelen teniet werden gedaan en de COVID-19-vaccins werden aangehouden, werden 808.392 oversterftegevallen geregistreerd (P-score 8,8%).

Het procentuele verschil tussen het gedocumenteerde en het voorspelde aantal sterfgevallen was het grootst in 28% van de landen in 2020, in 46% van de landen in 2021 en in 26% van de landen in 2022.

Dit inzicht in de totale oversterfte door alle oorzaken sinds het begin van de COVID-19-pandemie is een belangrijke eerste stap voor de toekomstige besluitvorming over het beleid ten aanzien van gezondheidscrises.

De volgende stap betreft het maken van onderscheid tussen de verschillende mogelijke oorzaken van oversterfte, waaronder COVID-19-infectie, indirecte effecten van inperkingsmaatregelen en COVID-19-vaccinatieprogramma’s.

Het onderscheiden van de verschillende oorzaken is een uitdaging. Nationale mortaliteitsregisters variëren niet alleen in kwaliteit en grondigheid, maar documenteren mogelijk ook niet nauwkeurig de doodsoorzaak.

Het gebruik van verschillende modellen om de oorzaakspecifieke oversterfte in bepaalde landen of subregio’s tijdens verschillende fasen van de pandemie te onderzoeken, bemoeilijkt een uitgebreide vergelijkende analyse tussen landen.

Niet alle landen verstrekken sterfteverslagen die per leeftijdsgroep zijn ingedeeld. Ook het testbeleid voor COVID-19-infectie verschilt van land tot land.

De interpretatie van een positieve COVID-19-test kan ingewikkeld zijn.

In de medische gemeenschap ontbreekt consensus over de vraag wanneer een met COVID-19 geïnfecteerde overledene als COVID-19-dode moet worden geregistreerd.

Indirecte effecten van inperkingsmaatregelen hebben waarschijnlijk de omvang en de aard van de ziektelast voor talrijke doodsoorzaken sinds de pandemie veranderd.

Sterfgevallen als gevolg van een beperkt gebruik van gezondheidszorg en sociaaleconomische onrust zijn echter moeilijk te bewijzen.

In een onderzoek naar oversterfte in de VS werd een aanzienlijke toename geconstateerd van oversterfte die werd toegeschreven aan niet-Covidale oorzaken tijdens de eerste twee jaar van de pandemie.

Het hoogste aantal extra sterfgevallen werd veroorzaakt door hartaandoeningen, 6% boven de uitgangswaarde gedurende beide jaren.

Het sterftecijfer door diabetes lag in het eerste jaar 17% boven de uitgangswaarde en in het tweede jaar 13% daarboven.

De sterfte aan de ziekte van Alzheimer was 19% hoger in jaar 1 en 15% hoger in jaar 2.

Procentueel werden grote stijgingen geregistreerd voor alcoholgerelateerde sterfgevallen (28% boven de uitgangswaarde in het eerste jaar en 33% in het tweede jaar) en drugsgerelateerde sterfgevallen (33% boven de uitgangswaarde in jaar 1 en 54% in jaar 2).

Eerder onderzoek bevestigde dat bijwerkingen, waaronder sterfgevallen, na vaccinatie sterk ondergerapporteerd worden.

Er is ook geen consensus in de medische gemeenschap over de bezorgdheid dat mRNA-vaccins meer schade zouden kunnen veroorzaken dan aanvankelijk werd voorspeld.

Franse studies suggereren dat COVID-19 mRNA-vaccins gentherapieproducten zijn die op lange termijn een strikte monitoring van ongewenste bijwerkingen vereisen.

Hoewel de gewenste immunisatie door vaccinatie plaatsvindt in immuuncellen, rapporteren sommige onderzoeken een brede biodistributie en persistentie van mRNA in veel organen gedurende weken.

In Denemarken werd batch-afhankelijke heterogeniteit in de toxiciteit van mRNA-vaccins gevonden.

Het gelijktijdig optreden van oversterfte en COVID-19 vaccinatie in Duitsland is een veiligheidssignaal dat verder onderzoek rechtvaardigt.

Ondanks deze bezorgdheid worden klinische onderzoeksgegevens die nodig zijn om deze associaties verder te onderzoeken, niet gedeeld met het publiek.

Autopsies om de werkelijke doodsoorzaken te bevestigen worden zelden uitgevoerd.

Overheden zijn mogelijk niet in staat om hun overlijdensgegevens met gedetailleerde stratificatie naar oorzaak vrij te geven, hoewel deze informatie zou kunnen helpen om aan te geven of COVID-19-infectie, indirecte effecten van inperkingsmaatregelen, COVID-19-vaccins of andere over het hoofd geziene factoren een onderliggende rol spelen.

Het ontbreken van gedetailleerde gegevens over de doodsoorzaak in bepaalde westerse landen is te wijten aan de tijdrovende procedure die nodig is om overlijdenscertificaten te verzamelen, diagnoses te coderen en de onderliggende doodsoorzaak vast te stellen.

Bijgevolg kunnen sommige landen met beperkte middelen voor deze procedure vertragingen oplopen bij het tijdig verstrekken van gegevens over de doodsoorzaak.

Deze situatie bestond al voordat de pandemie uitbrak.

Een kritieke uitdaging bij onderzoek naar oversterfte is het kiezen van een geschikte statistische methode voor het berekenen van de verwachte basislijn van verwachte sterfgevallen waarmee de waargenomen sterfgevallen worden vergeleken.

Hoewel de analyses en schattingen over het algemeen vergelijkbaar zijn, kan de methode variëren, bijvoorbeeld afhankelijk van de lengte van de onderzochte periode, de aard van de beschikbare gegevens, de omvang van het geografische gebied, het al dan niet meerekenen van eerdere influenza-uitbraken, het rekening houden met veranderingen in de vergrijzing en omvang van de bevolking en het al dan niet modelleren van de trend over de jaren heen.

Onze analyse van oversterfte met behulp van het lineaire regressiemodel van Karlinsky en Kobak verschilt dus enigszins van eerdere pogingen om oversterfte te schatten … [bespreking van enkele onderzoeken naar oversterfte] …

Hoewel alle bovengenoemde studies uitgebreidere statistische benaderingen gebruikten voor het schatten van de basislijnsterfte, stellen Karlinsky en Kobak dat hun methode een afweging is tussen soepelheid en terughoudendheid.

Het is de eenvoudigste methode om seizoensfluctuaties en jaarlijkse trends te vatten en transparanter dan uitgebreide benaderingen. …

In de conclusie van het onderzoek deden de wetenschappers een oproep aan regeringen over de hele wereld om actie te ondernemen naar aanleiding van de bevindingen.

  Het magische moment

 

De onderzoekers schrijven:

Concluderend kan worden gesteld dat het oversterftecijfer in de westerse wereld drie jaar op rij hoog is gebleven, ondanks de implementatie van COVID-19 inperkingsmaatregelen en COVID-19 vaccins.

Dit is ongekend en geeft aanleiding tot ernstige bezorgdheid.

Tijdens de pandemie werd dagelijks door politici en de media benadrukt dat elk COVID-19 sterfgeval belangrijk was en dat elk leven bescherming verdiende door inperkingsmaatregelen en COVID-19 vaccins.

In de nasleep van de pandemie zou dezelfde moraal moeten gelden. Elk sterfgeval moet worden erkend en verantwoord, ongeacht de oorsprong ervan. Transparantie over mogelijke dodelijke oorzaken is gerechtvaardigd.

Oorzaak-specifieke sterftecijfers moeten daarom beschikbaar worden gemaakt om meer gedetailleerde, directe en robuuste analyses mogelijk te maken om de onderliggende oorzaken te bepalen.

Postmortaal onderzoek moet vergemakkelijkt worden om de exacte doodsoorzaak vast te stellen.

Regeringsleiders en beleidsmakers moeten grondig onderzoek doen naar de onderliggende oorzaken van de aanhoudende oversterfte en hun beleid voor gezondheidscrises evalueren.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/nederlandse-topstudie-legt-direct-verband-tussen-covid-prikken-en-wereldwijd-oversterftecijfer/ 


Het Vaccinatie Doden Rapport – Miljoenen mensen sterven of worden zwaar beschadigd door de experimentele COVID-19-injecties

Dit rapport levert het bewijs dat wereldwijd miljoenen burgers overleden zijn en dat honderden miljoenen het slachtoffer werden van ernstige bijwerkingen na inenting met de experimentele mRNAgentherapie. We brengen ook het reële gevaar van een nooit eerder geziene genocide aan het licht. In Frontnieuws redactiemail: Beste vrienden, Ik zag zonet dat jullie het Engelstalige Vaccine … Meer lezen overHet Vaccinatie Doden Rapport – Miljoenen mensen sterven of worden zwaar beschadigd door de experimentele COVID-19-injecties

Frontnieuws  https://www.frontnieuws.com/het-vaccinatie-doden-rapport-miljoenen-mensen-sterven-of-worden-zwaar-beschadigd-door-de-experimentele-covid-19-injecties/



Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...