woensdag 10 augustus 2022

Wob-gate update 22 juli ‘22: Lareb (Nl) schatte aantal bijwerkingen vijftien keer te laag in

 30 JULI 2022

 Wob-gate update 22 juli ‘22: Lareb schatte aantal bijwerkingen vijftien keer te laag in

 



8:31

https://rumble.com/v1d98pl-20220722-blckbx-today-wobgate-update.html

 

Het aantal bijwerkingen van coronavaccins dat werd gemeld bij het Lareb is vijftien keer zo hoog als waar de instantie vooraf op rekende, blijkt na analyse van Wob-documenten. Hoe is dat mogelijk?

 

Het Lareb, de overheidsinstantie die bijwerkingen van vaccinaties bijhoudt, maakte voor de start van de vaccinatiecampagne tegen corona een inschatting van het aantal verwachte bijwerkingen. Daarbij nam het bureau de Mexicaanse griep als uitgangspunt. De vaccinaties tegen de Mexicaanse griep veroorzaakten naar verhouding zeer veel bijwerkingen, en werden dan ook snel van de markt gehaald.

 Nu blijkt uit de analyse van Wob-documenten dat het aantal meldingen van bijwerkingen vanwege de coronavaccins maar liefst vijftien keer zo hoog is als waar het Lareb rekening mee hield. Redacteur David Boerstra bespreekt hoe dit kon gebeuren.

 Kijk ook naar blckbx today van vrijdag 22 juli 2022.

 

https://www.blckbx.tv/corona/wob-gate-update-22-juli-22-lareb-schatte-aantal-bijwerkingen-vijftien-keer-te-laag-in?utm_source=Blckbx&utm_campaign=0b56659239-EMAIL_CAMPAIGN_2022_07_30_COPY_02&utm_medium=email&utm_term=0_0a2d02ab29-0b56659239-561840125

 

‘Als de permanente coronawet wordt aangenomen, is ons vrije leven voorbij’


Meerdere Kamerleden (Nederland) hebben zich negatief uitgelaten over het fel bekritiseerde wetsvoorstel om coronamaatregelen juridisch te verankeren. Ze vallen zowel over de haast als de inhoud van de nieuwe, permanente coronawet.

Zo zei PVV-Kamerlid Fleur Agema: “Als je niet eens weet wat wel en niet werkt, kun je géén vrijheidsbeperkende maatregelen wettelijk verankeren.”

Jurist Stan Baggen stelt dat de bepalingen over afstand houden een goed voorbeeld zijn van de slordigheid van de coronawet en ook wel van de mentaliteit van de opstellers.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Krankzinnig

“Het is dus voortaan zo in Nederland dat van overheidswege is bepaald dat wij een veilige afstand moeten houden,” lichtte hij toe in de podcast Op z’n Bek, die gepresenteerd wordt door Marianne Zwagerman en Rick van Velthuysen.

Baggen las voor: “Degene die zich buiten een woning ophoudt, houdt een veilige afstand tot andere personen.” De manier van denken die er achter zit, is volgens de jurist krankzinnig. “Alsof er een veilige afstand bestaat en het aan het kabinet is om te bepalen hoe ik mij tot mijn medemens verhoud.”

Altijd

“Als deze wet wordt aangenomen, staat er dus gewoon in een Nederlandse wet dat je – ongeacht of je ziek of niet ziek bent, wat er ook verder speelt in de wereld – een veilige afstand moet houden ten opzichte van andere mensen,” resumeerde Zwagerman. “Dat wordt gewoon wettelijk nu geregeld, dat je afstand moet houden. Altijd.”

Deze wet gaat ervoor zorgen dat wij elkaar op enige afstand moeten gaan passeren, voegde Van Velthuysen toe.

Als deze wet bijvoorbeeld op 1 januari wordt aangenomen, dan moet je vanaf 1 januari altijd, 365 dagen per jaar, een veilige afstand houden ten opzichte van mensen die niet in jouw huishouden zitten, zei Zwagerman.

Minister Kuipers van Volksgezondheid moet nog bepalen wat die veilige afstand is.

Financieel Gigantische prijsstijgingen maken leven onbetaalbaar, maar kabinet (Rutte in Nederland) heeft andere prioriteiten: ‘Totale waanzin!’



Ik denk dat we er rekening mee moeten houden dat de koopkracht als geheel niet in stand blijft als we als Nederland met z’n allen wat armer worden, zei minister Karien van Gennip van Sociale Zaken en Werkgelegenheid onlangs op tv.

Ook in 2023 zou de koopkracht volgens haar nog onder druk kunnen staan. Ze zei ‘een slag om de arm te houden’ omdat ze niet weet ‘wat er morgen in Oekraïne gebeurt en wat de effecten daarvan over twee maanden zijn’.

Schandalig

“Weer misbruikt Van Gennip de oorlog in Oekraïne om met veel dedain goed te praten dat er géén echte compensatie komt voor koopkrachtdaling door inflatie,” reageerde PVV-Kamerlid Léon de Jong. “Maar ondertussen wel 60 miljard extra wegsmijten naar klimaat- en stikstofbeleid. Schandalig!”

Ondertussen redden zelfs de middeninkomens het niet meer. De Jong: “Keihard fulltime werken, maar ondertussen niet meer kunnen rondkomen. Bestaanszekerheid gesloopt. Burgers met middeninkomen verzuipen in torenhoge prijzen en worden in de steek gelaten! Dat is het waanzinnig gave land van Rutte en zijn VVD/D66/CDA/CU-bende!”

Totale waanzin

Hulpinstanties zeggen dat het kabinet snel maatregelen moet treffen om te voorkomen dat grote groepen Nederlanders door de fors gestegen prijzen in geldnood raken. Door de dure energie, benzine en boodschappen zijn Nederlanders maandelijks tientallen tot vele honderden euro’s extra kwijt.

“Nederlanders redden het niet meer. Gigantische prijsstijgingen maken het leven onbetaalbaar. Schulden en armoede als gevolg. Maar het kabinet heeft andere prioriteiten: miljarden en miljarden naar klimaat en massa-immigratie. Slopen van pensioen. Woke en cancelcultuur. Totale waanzin!” fulmineert De Jong. 

Topeconoom: ‘We staan aan de vooravond van een enorme verandering’


 Topeconoom Pippa Malmgren kondigde tijdens de World Government Summit 2022 in Dubai aan dat de CBDC oftewel ‘central bank digital currency’ eraan zit te komen. Veel centrale banken onderzoeken de mogelijkheid van zo’n eigen digitale munt.

“Het financiële systeem vormt altijd het fundament van de wereldorde,” zei de econoom. “Wat we momenteel in de wereld zien, is dat we aan de vooravond staan van een enorme verandering, waarbij we het traditionele geldsysteem achter ons laten en een nieuw systeem introduceren, dat blockchain wordt genoemd.”

“Dat betekent digitaal,” vervolgde de econoom. “Het betekent dat we iedere transactie in de economie heel nauwkeurig kunnen registreren, zodat we veel meer zicht hebben op wat er gebeurt.” Ironisch genoeg pleitte Malmgren voor een soort digitale Grondwet om de rechten van burgers te beschermen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Nieuwe Wereldorde

Tijdens de top vroeg moderator Becky Anderson van CNN: “Zijn we klaar voor een Nieuwe Wereldorde?”

World Economic Forum-oprichter Klaus Schwab zei tijdens de internationale top dat ‘we weten dat de wereldwijde energiesystemen, voedselsystemen en toeleveringsketens zwaar zullen worden getroffen’.

[Infowars]

Rechercheur doet onderzoek naar mogelijke link tussen vaccin en babysterfte, en wordt geschorst


Rechercheur Helen Grus van de politie in de Canadese hoofdstad Ottawa onderzocht een mogelijke link tussen negen baby’s die plotseling zijn overleden en de vaccinatiestatus van de moeders. Toen haar meerderen daar lucht van kregen, werd ze zonder pardon geschorst.

Donald Best, die voor de politie in Toronto heeft gewerkt, verwacht dat de aanklachten die tegen Grus zijn ingediend, zullen leiden tot een grote rechtszaak die zal worden behandeld door de hogere rechtbanken.

Best verwacht daarnaast dat de tsunami aan solide medisch bewijs dat de experimentele mRNA-behandelingen linkt aan letselgevallen en overlijdens zal worden aangevoerd door de verdediging.

Zonder te zijn getest

Hij merkt op dat uit het bewijs onder meer blijkt dat mRNA-vaccins zijn goedgekeurd voor noodgebruik zonder te zijn getest op moeders die borstvoeding geven.

De lijkschouwer klaagde bij de politie in Ottawa over het onderzoek dat rechercheur Grus deed naar de sterfgevallen, terwijl deze zaken niet aan haar waren toegewezen.

Volgens Best is dat irrelevant, aangezien een politieagent mag onderzoeken wat hij of zij maar wil onderzoeken. En dat is precies waar overheden, organisaties en autoriteiten altijd al bang voor zijn geweest.

Belangenverstrengeling

De politie en lijkschouwer beseffen waarschijnlijk nog niet hoeveel aandacht de zaak rond deze rechercheur zal trekken, zegt hij.

Best wijst er verder op dat de politie in Ottawa de experimentele mRNA-gentherapie verplicht heeft gesteld voor medewerkers. In het geval van onderzoeken naar vaccinatieschade en sterfte is er dus sprake van ernstige belangenverstrengeling, aldus Best.

Hoe het World Economic Forum vanuit Davos Nederland aanstuurt

 In hoeverre heeft het World Economic Forum (WEF) invloed op het beleid van de Nederlandse regering? Forum voor Democratie is de enige politieke partij die deze betrekkingen onderzoekt en is voornemens ook in de toekomst de relatie tussen het WEF en de Nederlandse regering in kaart te brengen, schrijft het Renaissance Instituut, het wetenschappelijk bureau van FVD.


Hoewel ChristenUnie-fractievoorzitter Gert-Jan Segers het WEF typeerde als een ‘Zwitserse praatclub’, sprak premier Rutte eerder van ‘de meest invloedrijke top ter wereld’.

Uit correspondentie blijkt dat Rutte in 2016 zijn waardering heeft uitgesproken voor de manier waarop ‘de relatie tussen het WEF en Nederland is gegroeid’ in de afgelopen jaren. “Koningin Maxima en de leden van mijn kabinet hebben met veel genoegen deelgenomen aan de besprekingen in Davos en waarderen de zinvolle en aangename werkrelatie die wij het afgelopen jaar hebben gehad, en zien uit naar onze verdere samenwerking,” schrijft Rutte.

Al jarenlang innige contacten

Een jaar later, in 2017, zegt de premier dat ‘de reis naar Zwitserland, midden in de winter, voor mij altijd een genot en een hoogtepunt van het nieuwe jaar is’. Verder spreekt hij over ‘onze innige werkrelaties’ en stelt hij dat de bijeenkomst van 2017 een boost had gegeven aan de reeds uitstekende relatie tussen de Nederlandse regering en het WEF. Rutte benadrukt ‘het grote belang’ van het WEF voor de regering.

In 2018 prijst WEF-oprichter Klaus Schwab in een brief de bereidheid van Nederland om de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de VN ‘het leidende beleidskader te maken voor het regeringsbeleid’. Nederland is daarin een voorbeeld voor de rest van de wereld. Datzelfde jaar schrijft Schwab in een brief aan Rutte dat ‘u en uw regering al vele jaren rolmodellen en grote vrienden van het Forum zijn’.

De documenten laten zien dat er al jarenlang innige contacten zijn tussen het WEF en meerdere Nederlandse bewindspersonen. Ook Sigrid Kaag en Wopke Hoekstra zijn betrokken bij het WEF.

Zo wordt de democratie ondermijnd

In enkele gevallen is het WEF rechtstreeks betrokken bij politiek beleid en in één geval leidden de contacten tot een formele overeenkomst tussen het WEF en onze regering.

“Zo wordt de democratie ondermijnd,” zegt journalist Joost Niemoller in een reactie. “Het WEF is niet de vrijblijvende praatclub waarvoor coalitiepartners haar uitmaken. Hier wordt regeringsbeleid gemaakt! Waar de oppositie buiten wordt gehouden.”

Ex-verpleegkundige en artiest Marga Bult stelt: “Schwab is zoveel meer dan een praatclubje.” Journalist Eric van de Beek voegt toe: “Hoe het WEF vanuit Davos ons land aanstuurt.”

‘Coronashock’: veruit de meeste coronadoden zijn geen coronadoden

Photo of Robin de Boer Robin de Boer10 augustus 2022 13:00

 De Australische media komen deze week met een ‘Covid bombshell’: het werkelijke aantal coronadoden is vele malen lager dan gedacht. In deelstaat West-Australië bezweek minder dan 10 procent van de coronadoden aan Covid-19, meldt 9 News Perth.

Tussen 1 januari en 30 juni dit jaar werden er 192 coviddoden geregistreerd in de deelstaat. Slechts 18 sterfgevallen zijn daadwerkelijk gelinkt aan Covid-19.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Meer dan ooit

Terwijl vrijwel niemand sterft aan covid, explodeert het aantal overlijdens in Australië. In mei kopte de Sydney Morning Herald: “We leven met corona, maar er sterven meer van ons dan ooit.” Die maand liet de Australische overheid weten dat er in 2022 bijna 21 procent meer mensen zijn overleden dan verwacht.

Voormalig New York Times-verslaggever Alex Berenson schreef daarover: “Als je de coronasterfgevallen niet meerekent, ligt het aantal sterfgevallen nog altijd meer dan 10 procent hoger dan normaal.” Die coronasterfte is dus een stuk lager dan aanvankelijk werd aangenomen.

Patroon is verontrustend

In de Australische deelstaat Victoria zijn volgens de overheid in vergelijking met 2020 en 2021 zo’n 27 procent meer mensen gestorven. Het patroon is verontrustend, omdat de sterfte tijdens de pandemie niet aanzienlijk is toegenomen, terwijl de vaccinatiegraad in het land tot de hoogste in de wereld behoort, zei Berenson.

In New South Wales, de grootste deelstaat van het land, is bijvoorbeeld 95 procent van de 16-plussers gevaccineerd. 64 procent van de bevolking is geboosterd. Opvallend genoeg stierven er vooral veel mensen aan diabetes en dementie.

Berenson wees erop dat uit diverse onderzoeken is gebleken dat oudere mensen na mRNA-prikken een cognitieve achteruitgang kunnen ervaren, met name na de tweede prik of de booster.



Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...